DEBIT ADSL: Κατανοήστε τα πάντα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, τη χρέωση στο Διαδίκτυο: Μετρήστε την ταχύτητα των ροών σας κάτω και όρθιου |

Ποσοστό κατηφορικού ποσού και ποσό: ποιες διαφορές

Contents

Συγκεκριμένα, αυτή η πρωτοβουλία συνίσταται στην καθιέρωση μιας οπτικής σχέσης ινών μεταξύ των συνδρομητικών κόμβων σύνδεσης (NRA) και των ενδιάμεσων ντουλαπιών, των υπο-συνοικιών που εξυπηρετούν σετ κατοικιών μέχρι πολύ μακριά. Στη θέση αυτών των υποβαθμισμένων, οι νέοι NRA μετατρέπονται, βαφτίστηκαν πολύ λογικά NRA-MED.

ADSL Flow: Κατανοήστε τα πάντα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο

Ο οδηγός μας για να κατανοήσουμε τα πάντα με την ταχύτητα της σύνδεσης ADSL: από χαμηλή ταχύτητα έως τη σωστή ταχύτητα, τι μπορούμε να περιμένουμε από την πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο δίκτυο χαλκού ?

ADSL Flow: Κατανοήστε τα πάντα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο

Yann Daoulas – Τροποποιήθηκε στις 02/25/2022 στις 11:49 π.μ

 1. Μια καλή ταχύτητα ADSL είναι πόσο ?
 2. Ποιος χειριστής προσφέρει την καλύτερη ταχύτητα ADSL ?
 3. Χαμηλή ροή ADSL: Γιατί ?
 4. Η αύξηση της ροής: το ADSL ενισχύθηκε στις αγροτικές περιοχές
 5. Όταν η ροή ADSL δεν είναι πλέον αρκετή

Τι είναι ένα Καλή ροή ADSL : 2, 10, 20 MB/S ? Εάν έχετε πραγματοποιήσει μια δοκιμή ροής ADSL, αλλά δεν ξέρετε τι να σκεφτείτε για το αποτέλεσμα, εδώ είναι ένα σημείο σε ποια ταχύτητα που μπορεί να είναι με αυτό το είδος πρόσβασης στο διαδίκτυο. Μπορείτε να ελπίζετε για καλύτερη ταχύτητα ADSL, ή θα πρέπει να εκτιμήσετε τον εαυτό σας καλά ? Η απάντηση σε αυτόν τον οδηγό.

Μια καλή ταχύτητα ADSL είναι πόσο ?

Η τεχνολογία πρόσβασης στο Διαδίκτυο στο ADSL (για ασυμετρική γραμμή ψηφιακού συνδρομητή), εμφανίζει ιστορικά μια ροή που δεν πετάει ψηλά. 512 kb/s στην εκτόξευσή της το 1999, η οποία ήταν ήδη μια σημαντική πρόοδος σε σύγκριση με τα 56 kb/s που παραδόθηκε από τα αρχαία μόντεμ χαμηλής διαφοράς μας. Οι συνδέσεις ADSL βελτιώθηκαν στη συνέχεια για να πειράξουν τα 8 MB/S.

Αλλά μόνο με τις εξελίξεις του ADSL2+, τα γαλλικά νοικοκυριά κατάφεραν να φτάσουν στις ροές που μπορούν να επωφεληθούν σήμερα στο δίκτυο χαλκού. Για να ξέρεις έως 15-20 MB/s σε υποδοχή και 800 kb/s σε εκπομπή Για το καλύτερο lotis. Εάν έχετε μια κλασική σύνδεση ADSL, άχρηστη, λοιπόν, να ελπίζουμε να υπερβούμε αυτά τα ανώτατα όρια. Ο μέσος όρος, το 2020, ήταν περίπου 8 έως 10 MB/S. Και η ταχύτητα των 8 MB/s είναι επίσης αυτή που διατηρείται από την κυβέρνηση για να χαρακτηρίσει ένα σπίτι με “καλό high-end”. Δηλαδή μια επαρκής ροή ADSL για ένα σχεδόν σωστό Διαδίκτυο: Πλοήγηση, HD TV, κλπ.

Ελέγξτε την ταχύτητα του πλαισίου σας στο Διαδίκτυο. Το speedtest θα σας πει το ping και τις ροές (λήψη / εκπομπή) της γραμμής σας.

Ποιος χειριστής προσφέρει την καλύτερη ταχύτητα ADSL ?

Η απάντηση είναι απλή: όλα και όχι. Σε μια γραμμή ADSL, η ροή εξαρτάται πάνω απ ‘όλα σε φυσικούς περιορισμούς, όπως θα δούμε τότε. Επομένως, κανένας χειριστής δεν θα είναι σε θέση να ξεπεράσει τους περιορισμούς της τηλεφωνικής σας γραμμής και να σας προσφέρει μια πολύ καλύτερη χρέωση από την άλλη. Πορτοκαλί, SFR, Bouygues telecom ή δωρεάν, είναι τότε λευκό και λευκό καπέλο ? ΟΧΙ ακριβως.

Πράγματι, για να βελτιωθεί η ταχύτητα σύνδεσης των συνδρομητών ADSL, η εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας γεννήθηκε το 2013 στη Γαλλία: VDSL. Και σήμερα το VDSL2 με, στο τέλος, μια ροή ροής μέχρι 90-95 MB/s σε υποδοχή και 8 MB/s σε εκπομπή, λαμβάνοντας την ίδια τηλεφωνική γραμμή με το ADSL. Σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτές οι καλύτερες επιδόσεις είναι προσβάσιμες μόνο σε γραμμές μικρότερες από 1.200 μ. Πέρα από αυτό, η ταχύτητα του VDSL2 θα είναι ισοδύναμη με αυτή του ADSL.

Πολύ πρακτικό, επομένως, αυτό το VDSL2, αν δεν ζούμε πολύ μακριά από το τηλέφωνο Central, ονομάζεται επίσης NRA για κόμβους συνδρομητών συνδρομητών. Αλλά προσέξτε: Δεν το προσφέρουν παντού όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης. Το Orange και το Free έχουν αναπτύξει ευρύτερα αυτή την τεχνολογία πρόσβασης στο Διαδίκτυο από την SFR και την Bouygues Telecom. Για να ελέγξετε εάν μπορείτε να διεκδικήσετε καλύτερα ποσοστά ροής στη γραμμή ADSL σας, ενώ επωφελείται από το VDSL2 σε άλλο χειριστή, ένα απλό μέσο: το τεστ επιλεξιμότητας στο διαδίκτυο.

Απλά εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας για να μάθετε αμέσως τις προσφορές που είναι διαθέσιμες στο σπίτι και Θεωρητικές ροές που προσφέρονται από τους διάφορους παρόχους πρόσβασης. Και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ή όχι του VDSL2 στη γραμμή σας, το κέρδος ροής μπορεί να είναι σημαντικό.

Χαμηλή ροή ADSL: Γιατί ?

Στη Γαλλία, στα τέλη του 2020, 16 εκατομμύρια Γάλλοι εξαρτώνται από το δίκτυο χαλκού για τη σύνδεσή τους. Αλλά μόνο 6 εκατομμύρια νοικοκυριά και εταιρείες ήταν επιλέξιμες για αυτές τις καλύτερες ταχύτητες VDSL2. Τα άλλα 10 εκατομμύρια πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση της κλασικής σύνδεσης ADSL τους. Και για πολλούς από αυτούς, Αυτό μερικές φορές ισοδυναμεί με τη σύνθεση με 5, 2, ή ακόμα και 1 MB/s σε υποδοχή στη γραμμή τους. Αλλά γιατί μια τόσο χαμηλή ροή ?

Αυτές οι κακές επιδόσεις εξηγούνται από τοΑποδυνάμωση σήματος Περνώντας μέσα από το καλώδιο χαλκού στο σπίτι του συνδρομητή. Αυτό το φαινόμενο, που ονομάζεται επίσης εξασθένηση, είναι το αποτέλεσμα δύο φυσικών περιορισμών:

 • την απόσταση μεταξύ του σπιτιού σας και της ΕΡΑ και επομένως το μήκος του καλωδίου που σας συνδέει
 • Η διάμετρος των τμημάτων καλωδίων που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση με την ΕΡΑ: όσο υψηλότερη είναι, τόσο καλύτερη είναι η μετάδοση του σήματος

Η μονάδα μέτρησης που χρησιμοποιείται για την ποσοτικοποίηση αυτής της εξασθένησης είναι η ντεσιμπέλ (DB). Θεωρείται γενικά ότιΑπό 65 dB, η ροή ADSL δύσκολα μπορεί να υπερβεί τα 2 MB/S. Το πραγματικά κρίσιμο όριο που βρίσκεται στα 78 dB: Με μια τέτοια αποδυνάμωση, η θεωρητική ροή δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 512 kb/s. Και πάλι, υπό την προϋπόθεση ότι η εν λόγω γραμμή επωφελείται από την τεχνολογία Readsl. Το τελευταίο καθιστά δυνατή την αύξηση της ισχύος του σήματος και επομένως για να το μεταφέρει ελαφρώς, με κέρδος απόστασης 5 έως 10%. Υπό αυτές τις συνθήκες, πιθανότατα θα αξίζει να στραφείτε σε μια εναλλακτική λύση πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, όλες οι θεωρητικές αξιολογήσεις, δεδομένου ότι επηρεάζει επίσης την ερειπωμένη θέση του δικτύου ή οποιωνδήποτε παρασιτικών σημάτων. Εάν ο τελευταίος δημιουργήσει έναν “θόρυβο”, δηλαδή πολύ μεγάλες διαταραχές στην τηλεφωνική σας γραμμή, Μπορεί επίσης να είναι η ροή σας ADSL οικειοθελώς περιορισμένη από τον πάροχο πρόσβασης. Αυτό για να αυξήσετε αυτό που ονομάζεται “περιθώριο θορύβου”, για να εγγυηθεί τη σταθερότητα του σήματος και έτσι να αποφύγετε τις πρόωρες αποπροσίνωτες του κιβωτίου σας στο Διαδίκτυο.

Η αύξηση της ροής: το ADSL ενισχύθηκε στις αγροτικές περιοχές

Τέλος πάντων, σε τηλεφωνική γραμμή πολύ μακριά από την ΕΡΑ, δεν θα υπάρχει θαύμα. Αυτό θα επιτρέψει μόνο μια χαμηλή ροή ADSL, μια χούφτα MB/S το πολύ. Μια αφόρητη κατάσταση για εκατομμύρια γαλλικούς χρήστες του Διαδικτύου που στερούνται μακρά εναλλακτική λύση στην αργή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αν είναι αργή. Λόγος για τον οποίο πολλές κοινότητες έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια προγράμματα Ρέει στο δίκτυο χαλκού, ονομάζεται επίσης med.

Συγκεκριμένα, αυτή η πρωτοβουλία συνίσταται στην καθιέρωση μιας οπτικής σχέσης ινών μεταξύ των συνδρομητικών κόμβων σύνδεσης (NRA) και των ενδιάμεσων ντουλαπιών, των υπο-συνοικιών που εξυπηρετούν σετ κατοικιών μέχρι πολύ μακριά. Στη θέση αυτών των υποβαθμισμένων, οι νέοι NRA μετατρέπονται, βαφτίστηκαν πολύ λογικά NRA-MED.

Επεξηγηματικό διάγραμμα της αύξησης της ροής

Αυτή η συσκευή μειώνει το μήκος της τηλεφωνικής γραμμής χαλκού μεταξύ αυτών των ντουλαπιών και των κατοικιών. Επομένως, για να μειωθεί η εξασθένηση και επομένως μηχανικά, Αυξήστε τη ροή ADSL από την οποία μπορούν να επωφεληθούν. Και ακόμη, στις μικρότερες γραμμές, για να τους κάνει να απολαμβάνουν μια πραγματικά άνετη ροή χάρη στο VDSL2. Σημειώστε ωστόσο ότι εάν αυτή η αύξηση της ροής γίνει αυτόματα για συνδρομητές ορισμένων χειριστών (για παράδειγμα), με ορισμένους προμηθευτές, θα χρειαστεί να ρωτήσετε.

Όταν η ροή ADSL δεν είναι πλέον αρκετή

Για τον αριθμό των απομονωμένων αγροτικών νοικοκυριών, αυτές οι πρωτοβουλίες έχουν καταστήσει δυνατή τη σημαντική βελτίωση της συνηθισμένης σύνδεσης. Ακόμα κι αν δεν είναι Περού, πηγαίνετε από 2 MB/S σε 10 MB/S, αλλάζει τη συνδεδεμένη ζωή σας. Ειδικά όταν μια κρίση υγείας απαιτεί να μείνετε στο σπίτι ενώ αντιμετωπίζετε καθημερινές ανάγκες: εργασία, μελέτες, διοικητικές διαδικασίες, ιατρικές διαβουλεύσεις. Χωρίς να ξεχνάμε την ψυχαγωγία.

Οι περιορισμοί που γεννήθηκαν από διαδοχικούς περιορισμούς έχουν επίσης αποδείξει τι έχει προβλεφθεί για μερικά χρόνια: Η ADSL, ακόμη και βελτιωμένη, θα δείξει γρήγορα τα όριά τηςμικρό. Έκρηξη ψηφιακών χρήσεων, περιεχομένου που απαιτεί όλο και περισσότερη ροή (τηλεοπτική ή HD ή 4K streaming, βιντεοπαιχνίδια, Visio) και ταυτόχρονη χρήση της σύνδεσης στο Διαδίκτυο από τα διάφορα μέλη των νοικοκυριών. Η προσθήκη θα αποδειχθεί όλο και πιο σημαντική και θα απαιτεί ροές που, γρήγορα, ακόμη και ένα ενισχυμένο ADSL δεν θα είναι πλέον σε θέση να παρέχει. Οι επιχειρήσεις αύξησης του χρέους που πραγματοποιούνται από τις κοινότητες παρουσιάζονται συχνότερα ως “παροδικά”, ο χρόνος για να περιμένετε την άφιξη των οπτικών ινών.

Επειδή δεν είναι ζήτημα να σταματήσετε εκεί. Ο στόχος των δημόσιων αρχών είναι έτσι να καλύψει όλα τα γαλλικά σπίτια σε πολύ υψηλή ταχύτητα (ελάχιστο 30 MB/s) μέχρι το τέλος του 2022. Το 80% αυτών θα επωφεληθεί από αυτό χάρη στην οπτική των ινών, αλλά μέρος του υπόλοιπου 20% θα πρέπει να στραφεί σε εναλλακτικές τεχνολογίες για να αποκτήσουν τέτοιες επιδόσεις. : Κουτί 4G, ραδιοφωνικό ραδιόφωνο, δορυφόρος. Εκτός αν κρατάτε το παλιό σας ADSL, ενώ περιμένετε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα των ινών. Θα είναι σε πέντε χρόνια το αργότερο, σύμφωνα με τη δέσμευση που έγινε στα τέλη του 2020 από την κυβέρνηση: η γενίκευση των οπτικών ινών μέχρι το τέλος του 2025.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Αυτά τα αρχεία μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν:

 • Όλα σχετικά με το τέλος του ADSL και το κλείσιμο του δικτύου χαλκού
 • Χωρίς σταθερή πρόσβαση στο Διαδίκτυο: Σε λευκή ζώνη ADSL, πώς να το κάνετε ?
 • VDSL2: Κατανόηση πολύ υψηλής ταχύτητας στο τηλεφωνικό δίκτυο
 • NRA και NRA-MED: Όλα σχετικά με τον κόμβο σύνδεσης ADSL
 • Η διαχωρισμό του ADSL του τοπικού βρόχου χαλκού
 • Πώς δεν μπορούμε πλέον να πληρώσουμε τη συνδρομή στη σταθερή πορτοκαλί γραμμή ?

Ποσοστό κατηφορικού ποσού και ποσό: ποιες διαφορές ?

Η ποιότητα μιας σύνδεσης στο Διαδίκτυο χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα με την οποία η τελευταία διέλευση των ψηφιακών δεδομένων. Επομένως, είναι απαραίτητο να διακρίνουμε δύο είδη ροών: την προς τα κάτω ροή και την ποσότητα. Τι είναι το τελευταίο ? Γιατί είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τις τιμές αυτών των δεδομένων όταν συμμορφώνεστε με ένα πλαίσιο Διαδικτύου ? Τέλος, ποια είναι η πραγματική έννοια της θεωρητικής ροής που επισημαίνεται από τους χειριστές του Διαδικτύου ? Επιλέγω.Ο Comiphers το θέμα σε αυτό το άρθρο.

Debit_descendant_debit_ascendant_upload_download_internet_vist_connexion

Δημοσιεύτηκε στις 12/10/2022 | Ενημερώθηκε στις 06/16/2023 | από τον Charlène Michel

Χρέος και καθοδική ταχύτητα: Ποιοι ορισμοί ?

Όταν εγγραφείτε σε μια προσφορά Διαδικτύου, τρεις δείκτες σας επιτρέπουν να γνωρίζετε το ταχύτητα σύνδεσης και την απόδοση του μελλοντικού σας πλαισίου στο διαδίκτυο:

 • Το ποσό του ποσού (που ονομάζεται επίσης ” μεταφορτώσω »Ή ανερχόμενος) που αντιστοιχεί στις ροές δεδομένων που στέλνετε από τη γραμμή του Διαδικτύου σας. Αυτή η ροή χρησιμοποιείται για παράδειγμα για δρομολόγηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κοινή χρήση φωτογραφιών σε κοινωνικά δίκτυα ή αποστολή ή αποθήκευση οποιουδήποτε τύπου δεδομένων στο σύννεφο.
 • Η φθίνουσα ταχύτητα (που ονομάζεται επίσης ” Κατεβάστε »Ή χρέωση για λήψη) που ορίζει τη ροή ψηφιακών δεδομένων που λαμβάνετε στη γραμμή σας στο Διαδίκτυο. Είναι αυτή η ροή που καθορίζει την ταχύτητα με την οποία μπορεί να μεταφορτωθεί ένα αρχείο από τη συνδεδεμένη συσκευή σας. Χρησιμοποιείται ιδίως για τη λήψη αρχείων, την προβολή ροής ταινιών ή για την άνοιξη μιας ιστοσελίδας.
 • Το ping (πακέτο στο διαδίκτυο Groper) ή η καθυστέρηση που σας επιτρέπει να μετρήσετε το χρόνο (σε χιλιοστά του δευτερολέπτου) που θέτουν τα πακέτα ψηφιακών δεδομένων για να κάνετε το ταξίδι μετ ‘επιστροφής μεταξύ του υπολογιστή σας και του δικτύου Διαδικτύου. Η καθυστέρηση είναι μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να ληφθεί υπόψη, δεδομένου ότι επιτρέπει για παράδειγμα να παρακολουθήσετε μια ταινία σε ροή χωρίς να επιβραδύνει ή να κοπεί.

Όσο περισσότερο αυτές οι δύο ροές είναι υψηλές, τόσο περισσότερο η ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο θα είναι αποτελεσματική.

Επιλέξτε δωρεάν υπηρεσία.com

Είστε βέβαιοι ότι δεν πληρώνετε το διαδίκτυο σας πολύ ακριβό ?

προσποιούμαι

Τι είναι μια καλή ροή αποστολής ή υποδοχής ?

Για Έχετε μια βέλτιστη σύνδεση στο διαδίκτυο Η ροή υποδοχής και αποστολής πρέπει να είναι λογικά όσο το δυνατόν υψηλότερη. Ωστόσο, ένας καλός ρυθμός ροής πρέπει να αντιστοιχεί στη χρήση που κάνετε από αυτό. Για παράδειγμα, εάν η χρήση του Διαδικτύου μειώνεται στην αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σερφάρισμα στο διαδίκτυο ή στην παρακολούθηση τηλεόρασης, μια προσφορά που παρέχει ταχύτητα έως 20 MB/s είναι αρκετά επαρκής. Από την άλλη πλευρά, εάν πολλά μέλη του σπιτιού σας επωφεληθούν ταυτόχρονα από τη σύνδεση στο Διαδίκτυο για να δείτε το Netflix ή να κατεβάσετε βαριά αρχεία, θα χρειαστεί να επιλέξετε μια προσφορά συνδρομής ρέει μεγαλύτερη από 500 mb/s. Η χρήση που κάνετε από τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν θα έχει επίσης τον ίδιο αντίκτυπο στο εύρος ζώνης σας και δεν θα απαιτήσει την ίδια ταχύτητα σύνδεσης για να έχει καλή ροή.

Σημειώστε επίσης ότι σύμφωνα με Ταξινόμηση ροών, Μια σύνδεση στο Διαδίκτυο θεωρείται “καλή” από 8 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα. Ωστόσο, ένα νέο επίπεδο θα πρέπει να διασχίζεται μέχρι το τέλος του 2022 με το THD για όλους στη Γαλλία. Αυτή η ανάπτυξη θα προσφέρει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από τουλάχιστον 30 MB/s για κάθε γαλλικό νοικοκυριό.

Τι σημαίνει MB/S ?

Του’μονάδα μέτρησης φθίνουσα ταχύτητα και αυξανόμενη ροή. Αυτή η μονάδα μέτρησης υποδηλώνει τον αριθμό των ψηφιακών δεδομένων που μεταδίδονται σε ένα δευτερόλεπτο. Το “m” σημαίνει “mega” ή ένα εκατομμύριο bits και το “s” αντιπροσωπεύει τα δευτερόλεπτα. Το “Β” μπορεί να οδηγήσει σε δεδομένα.
Μια ροή 1 mb/s αντιστοιχεί σε 1 εκατομμύριο δεδομένα που αποστέλλονται ανά δευτερόλεπτο.

Γιατί μια όρθια ροή είναι χαμηλότερη από μια προς τα κάτω ροή ?

Όταν εγγραφείτε σε μια προσφορά Διαδικτύου, σίγουρα θα παρατηρήσετε ότι το ποσό έχει ένα ασθενέστερη ροή ότι μια φθίνουσα ροή. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι ένας χρήστης λαμβάνει πολύ περισσότερα δεδομένα από ό, τι το στέλνει. Έτσι, για οικονομικούς λόγους, οι πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP) χορηγούν λιγότερη ταχύτητα στο προσφορά τους. Ωστόσο, υπάρχουν προσφορές προσφοράς Έτσι, οι “συμμετρικές” ροές που παρέχουν ένα ποσό (μεταφόρτωση) και μια σχεδόν ταυτόσημη φθίνουσα ταχύτητα (λήψη).

Θεωρητική ροή και πραγματική ροή: Ποιες διαφορές ?

Κάθε φορά που συγκρίνετε τις προσφορές των χειριστών είναι συχνά οι ροές που επισημαίνονται, καθώς αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό κριτήριο κατά τη διάρκεια της τελικής επιλογής των κουτιών σας στο Διαδίκτυο. Αυτά τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από τον ISP είναι Θεωρητικές ροές Και δεν αντανακλούν απαραιτήτως το πραγματική ροή στο οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε. Για να φτάσετε στην κυκλοφορία που υποσχέθηκαν οι φορείς εκμετάλλευσης, είναι πράγματι απαραίτητο να επωφεληθείτε από τις βέλτιστες συνθήκες σύνδεσης στο διαδίκτυο και χωρίς παρεμβολές. Αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα σύμφωνα με την κατοικημένη περιοχή σας, το Απόσταση με το τηλέφωνο Central (εάν έχετε σύνδεση ADSL), κ.λπ. Γι ‘αυτό πρέπει να διακρίνουμε τον θεωρητικό όγκο της πραγματικής ροής. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να παρέχεται ταχύτητα στο Διαδίκτυο από 5 % έως 30 % από αυτή που ανακοινώθηκε από την FAI. Για παράδειγμα, για προσφορά ινών σε 1 GB/s, παρέχετε πραγματική ταχύτητα μεταξύ 700 MB/s στα 950 MB/S. Η διαφορά μεταξύ αυτών των χωρών μεταφοράς (πραγματική και θεωρητική) ισχύει για κάθε τύπο σύνδεσης στο Διαδίκτυο (οπτικές ίνες, ADSL/VDSL, δορυφορικά ή κινητά δίκτυα).

Η σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω καλωδίου Ethernet παρέχει καλύτερη σταθερότητα και ελαφρώς υψηλότερες ροές. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι αυτός ο τύπος σύνδεσης υφίσταται λιγότερη παρεμβολή που μπορεί να βλάψει την ποιότητα της σύνδεσης.

Ποια είναι τα ποσοστά φθίνουσας και ποσά που παρέχονται από την ευρυζωνική σύνδεση ?

Υψηλής ταχύτητας αφορά τις τεχνολογίες ADSL και καλωδίων (HFC Hybrid/Fiber Coax). Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί Τοπικός βρόχος χαλκού των τηλεφωνικών γραμμών. Η υψηλή ταχύτητα παρέχει ένα SO -called ” ασύμμετρος »». Τα ποσά των ποσών είναι τότε χαμηλότερα από τις προς τα κάτω ροές.

Υψηλή ταχύτητα: Ποια θεωρητική ταχύτητα προτείνεται από τον FAI ?

Στο χώρο των τεσσάρων κύριων χειριστών της γαλλικής αγοράς τηλεπικοινωνιών, εδώ είναι αυτό που προσφέρει ο καθένας όσον αφορά τη χρέωση σύνδεσης. Αυτός ο όγκος που υποδεικνύεται είναι η θεωρητική ροή, αλλά σημειώστε ότι δεν είναι απαραιτήτως αυτό που θα πάρετε.

FAI Πτωχά Ορθιος
Πορτοκάλι 15 MB/S 1 MB/S
SFR 20 MB/S 1 MB/S
Bouygues Telecom 28 MB/S 1,3 MB/S
Ελεύθερος 15 MB/S 1 MB/S

Μέγιστες θεωρητικές ροές υψηλής ταχύτητας

Ποιες είναι οι πραγματικές ταχύτητες για την ευρυζωνική σύνδεση ?

Η πραγματική ροή που προτείνεται από τον χειριστή σας είναι ελαφρώς χαμηλότερη από αυτή που εμφανίζεται στον ιστότοπό του. Πράγματι, μπορεί να εξαρτάται από το Απόσταση από τη διαμονή σας με την ΕΡΑ (Κόμπος σύνδεσης συνδρομητή). Για μια προσφορά ADSL, όσο πιο κοντά το σπίτι σας θα είναι η ΕΡΑ και όσο υψηλότερη θα είναι η ροή σας.

FAI Πτωχά Ορθιος
Πορτοκάλι 7.47 MB/S 0.57 MB/S
SFR 7.16 MB/S 0.53 MB/S
Bouygues Telecom 8.29 MB/S 0.52 MB/S
Ελεύθερος 8.32 MB/S 0.63 MB/S

Μέση πραγματική ροή για HD το πρώτο εξάμηνο του 2022 σύμφωνα με το τελευταίο βαρόμετρο NPERF των σταθερών συνδέσεων Internet

Τι ταχύτητα για πολύ υψηλή ταχύτητα στη Γαλλία ?

Πολύ υψηλή ταχύτητα αφορά τις συνδέσεις οπτικών ινών FTTH ή FTTLA, FTTB και VDSL2 Fiber αλλά και δορυφορική τεχνολογία και ραδιόφωνο THD. Αυτές οι τεχνολογίες καθιστούν δυνατή την επίτευξη Περιλαμβάνει πολύ ανώτερη από την ευρυζωνική σύνδεση. Το FTTH Fiber είναι η σύνδεση που φέρνει το ταχύτερο ρέει στο διαδίκτυο στον κόσμο.

Ποιες είναι οι θεωρητικές ροές σε πολύ υψηλή ταχύτητα ?

Αυτές είναι οι θεωρητικές μέγιστες ταχύτητες που προσφέρει η οπτική ινών των κύριων χειριστών. Αυτά τα δεδομένα κυκλοφορίας μπορούν ωστόσο να ποικίλουν ανάλογα με τις περιοχές και την προσφερόμενη τεχνολογία.

FAI Λήψη ελάχιστου Μέγιστη λήψη
Πορτοκάλι 500 MB/s 2 GB/S
SFR 500 MB/s 8 GB/S
Bouygues Telecom 400 MB/S 2 GB/S
Ελεύθερος 1 GB/S 8 GB/S

Οι οπτικές ίνες ρέει στη λήψη

FAI Ελάχιστη μεταφόρτωση Μεταφορτώστε το μέγιστο
Πορτοκάλι 500 MB/s 800 MB/S
SFR 500 MB/s 1 GB/S
Bouygues Telecom 400 MB/S 900 MB/S
Ελεύθερος 600 MB/S 700 MB/s

Ποσοστά ροής οπτικών ινών κατά τη μεταφόρτωση

Ποιες είναι οι πραγματικές ροές των χειριστών ?

Και πάλι, οι πραγματικές ροές είναι χαμηλότερες από αυτές που υποδεικνύονται από το FAI. Αυτό συνδέεται με τοπεριβάλλον σύνδεσης (κακή σύνδεση για παράδειγμα) και στην απόδοση του δικτύου Wi-Fi (πάρα πολλοί χρήστες ταυτόχρονα).

FAI Πτωχά Ορθιος
Πορτοκάλι 273.28 MB/S 217.95 MB/S
SFR 231.06 MB/S 147.27 MB/S
Bouygues Telecom 279.37 MB/S 192.93 MB/S
Ελεύθερος 325.20 MB/S 220.58 MB/S

Μέση πραγματική ροή για το THD κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022 σύμφωνα με το τελευταίο βαρόμετρο NPERF των σταθερών συνδέσεων Internet

Εάν έχετε συνδρομή ADSL/VDSL και η χρέωση σας στο Διαδίκτυο είναι πολύ αργή, μπορεί να πάτε σε μια προσφορά οπτικών ινών. Ταχύτερη και πολύ πιο σταθερή, αυτή η τεχνολογία εγγυάται μια υψηλότερη και πιο αποτελεσματική σύνδεση στο Διαδίκτυο ποιότητας. Πράγματι, οι φθίνουσες ταχύτητες και οι αυξανόμενες ροές οπτικών ινών είναι πολύ υψηλότερες από αυτές που προσφέρονται από την ευρυζωνική σύνδεση. Στη συνέχεια, είναι σοφό να επαληθεύσετε την επιλεξιμότητά σας για οπτικές ίνες για να επωφεληθείτε από μια καλύτερη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας στον ιστότοπό σας ISP ή να επικοινωνήσετε με τις ομάδες για να επιλέξετε.com. Απλά πρέπει να φέρετε την ταχυδρομική σας διεύθυνση και τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου σας. Μόλις εισαχθούν αυτές οι πληροφορίες, θα μπορείτε να μάθετε αν μπορείτε να διεκδικήσετε μια προσφορά οπτικών ινών.

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος σας βοηθά στις προσπάθειές σας

Μετακίνηση, τερματισμός, κοπή, εξατομικευμένη προσφορά, ερώτηση σχετικά με το τιμολόγιο, τον ειδικό για να επιλέξετε.Το COM σας βοηθά μέσω τηλεφώνου !

Υπολογίστε τις αποταμιεύσεις σας

Γιατί είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε την ταχύτητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο ?

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε Η αξία της όρθιας ροής και της ροής προς τα κάτω, Επειδή είναι τα ποσοστά ροής του που συνθέτουν την ποιότητα και την ταχύτητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Η ταχύτητα λήψης δεδομένων μπορεί να επηρεάσει ιδιαίτερα την επιλογή του πλαισίου σας στο Διαδίκτυο.

Εκεί Ποιότητα λήψης μπορεί να σας φέρει:

 • Μια πολύ ταχύτερη λήψη των αρχείων σας
 • Καλύτερη ποιότητα περιήγησης στο διαδίκτυο με σελίδες που φορτώνονται και ανοίγουν γρηγορότερα
 • Πολύ περισσότερα ποιοτικά βίντεο ροής.

Σημειώστε επίσης ότι εάν έχετε μια προσφορά Διαδικτύου που περιλαμβάνει ένα μπουκέτο τηλεόρασης, η προβολή του τελευταίου θα επηρεαστεί επίσης από αυτήν την καθοδική ροή. Πράγματι, εάν η σύνδεση δεν είναι αποτελεσματική, η ποιότητα των εικόνων θα επηρεαστεί.

Το ποσό που αυξάνεται, εν τω μεταξύ, είναι ενδιαφέρουσα για τους χρήστες που επιθυμούν να στείλουν μεγάλα αρχεία όπως τα βίντεο του YouTube, για παράδειγμα.

Πώς να μετρήσω την ταχύτητα της σύνδεσής μου στο Διαδίκτυο ?

Για Γνωρίστε τη ροή σύνδεσής σας, Μπορείτε να φτιάξετε ένα Δοκιμή χρέωσης ή δοκιμή ταχύτητας. Αυτή η δοκιμή θα χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της ταχύτητας της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο σε προς τα κάτω και ρυθμός ροής. Στο τέλος αυτής της δοκιμής, θα πάρετε την πραγματική και φθίνουσα ταχύτητα σε MB/S της σύνδεσής σας. Μπορείς Εκτελέστε ένα τεστ χρέους στο Διαδίκτυο πληκτρολογώντας “δοκιμή ροής” στη μηχανή αναζήτησής σας και επιλέγοντας ένα. Για να εκτελεστεί αυτή η δοκιμή σε βέλτιστες συνθήκες, είναι απαραίτητο να:

 • Σταματήστε τις τρέχουσες λήψεις
 • Κλείστε όλες τις καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, με εξαίρεση τη δοκιμαστική σελίδα
 • Κλείστε όλα τα εξωτερικά προγράμματα ανοιχτά στον υπολογιστή
 • Εκτελέστε τη δοκιμή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet (ενσύρματη σύνδεση).

Αυτή η δοκιμή χρεωστικής θα είναι αποτελεσματική για εσάς Υπολογίστε τις φθίνουσες ροές και τις αυξανόμενες ροές, Αλλά και για να μετρήσετε το εύρος ζώνης σας. Επομένως, μπορείτε να ελέγξετε εάν το ISP σας σέβεται τις δεσμεύσεις που έχουν συνάψει στη σύμβασή σας.

Δεν είναι πάντα εύκολο να αξιολογηθεί Οι ροές της γραμμής σας στο Διαδίκτυο, Επειδή το τελευταίο ποικίλλει συνεχώς ανάλογα με τη χρήση που κάνετε από το Διαδίκτυο (περιήγηση στο διαδίκτυο, online παιχνίδια, λήψη αρχείων κ.λπ.Ουσία.

Ορισμένες συμβουλές για τη βελτίωση της ποιότητας του σήματος Wi-Fi

Μερικές συμβουλές βελτιστοποιούν την φθίνουσα και τα ποσά του πλαισίου σας στο Διαδίκτυο. Για παράδειγμα, μπορείτε:

 • Τοποθετήστε το κουτί σας σε ένα κεντρικό δωμάτιο του καταλύματος (το σαλόνι για παράδειγμα) και σε ένα καθαρό και ιδανικά υψηλό μέρος
 • Απορρίψτε το κουτί από άλλο ασύρματο εξοπλισμό που θα μπορούσε να παρεμβαίνει στο σήμα Wi-Fi του μόντεμ
 • Χρησιμοποιήστε το CPL (online ρεύμα φορέα) για να εξασφαλίσετε μια ενσύρματη σύνδεση ενώ περνάτε από το ηλεκτρικό δίκτυο στο σπίτι. Η σύνδεση θα μεταδοθεί έτσι στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλαισίου Internet
 • Χρησιμοποιήστε έναν επαναλήπτη Wi-Fi για να επεκτείνετε την ποιότητα του σήματος Internet
 • Προωθήστε τις συχνότητες Wi-Fi 5 GHz επειδή η ζώνη 2,4 GHz χρησιμοποιείται από αρκετές συνδεδεμένες και περιφερειακές συσκευές (Bluetooth, Microwave, Babyphone κ.λπ.Ουσία. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να προκαλέσει παρεμβολές στο επίπεδο σήματος
 • Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο Ethernet που επιτρέπει μέσω ενός καλωδίου (που συνδέεται μεταξύ μιας συνδεδεμένης συσκευής και ενός πλαισίου Internet) για να παρέχει μια ταχύτητα στο διαδίκτυο καλύτερης απόδοσης και να μην υπόκειται σε παρεμβολές.

Για να σας εγγυηθούμε να επιλέξετε τη συνδρομή στο Διαδίκτυο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας από την άποψη των ροών, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το πακέτο Διαδικτύου που σας ταιριάζει χάρη στον Συγκριτή Διαδικτύου στο Διαδίκτυο !

Άλλες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα ?

 • Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι σύνδεσης στο Διαδίκτυο ?
 • Τι είναι το ADSL ?
 • Τι είναι το VDSL και το VDSL 2 ?
 • Τι είναι ένας ασύρματος δρομολογητής WiFi ?

Μειώστε τον λογαριασμό σας στο Διαδίκτυο

Οι ειδικοί μας σας βοηθούν να βρείτε την καλύτερη προσφορά στο Διαδίκτυο και να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα ADSL ή FIBER σας.

Υπολογίστε τις αποταμιεύσεις σας

 • Σχετικά με την επιλογή.com
 • Νομική ειδοποίηση
 • Χάρτης για προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Ειδοποίηση Επιλέξτε.com
 • Συντάκτης

Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές

Ένας σύμβουλος σας υπενθυμίζει δωρεάν για να σας συνοδεύσει

Το αίτημά σας καταγράφεται.
Οι σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Μόλις απελευθερωθεί ένας από αυτούς, σας θυμίζει.

Κάνοντας κλικ, αποδέχεστε ότι ο αριθμός σας θα μεταδοθεί στο Marketshot, εκδότη αυτού του ιστότοπου, προκειμένου να ανακληθεί ως μέρος του αιτήματός σας. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, αντιπολίτευσης, διαγραφής και φορητότητας πληροφοριών σχετικά με εσάς. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα με απλό γραπτό αίτημα στη διεύθυνση email: DPO@Επιλέξτε.com. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον χάρτη μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ένας σύμβουλος σας καλεί δωρεάν

Αναφέρετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, ένας ενεργειακός σύμβουλος σας καλεί σε λίγα λεπτά.

Το αίτημά σας καταγράφεται.
Οι σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Μόλις απελευθερωθεί ένας από αυτούς, σας θυμίζει.

Κάνοντας κλικ, αποδέχεστε ότι ο αριθμός σας θα μεταδοθεί στο Marketshot, εκδότη αυτού του ιστότοπου, προκειμένου να ανακληθεί ως μέρος του αιτήματός σας. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, αντιπολίτευσης, διαγραφής και φορητότητας πληροφοριών σχετικά με εσάς. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα με απλό γραπτό αίτημα στη διεύθυνση email: DPO@Επιλέξτε.com. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον χάρτη μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.