Αγοράστε έναν ανακατασκευασμένο υπολογιστή, οι πωλήσεις στο Darty προσφέρουν ανακατασκευασμένες με τα ίδια πλεονεκτήματα όπως και νέα, και επιπλέον, είναι 30% φθηνότερα!

Οι πωλήσεις στο Darty προσφέρουν ανακατασκευασμένες με τα ίδια πλεονεκτήματα με τα νέα, και επιπλέον, είναι 30% φθηνότερα

Contents

Εάν θέλετε να έχετε έναν υπολογιστή Apple, η μάρκα προσφέρει ανακατασκευασμένους υπολογιστές. Επιπλέον, ξαναγεννήθηκε, Ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της σε προϊόντα ανακατασκευασμένης, προσφορές Η Apple Computers αποκαταστάθηκε από αυτόν για μειωμένη τιμή.

Γιατί να αγοράσετε έναν αναμορφωμένο υπολογιστή ?

Μερίδιο

Σπάνια σκεφτόμαστε να επιλέξουμε έναν ανακατασκευασμένο υπολογιστή, ενώ γίνεται κοινό για smartphones. Και όμως, μπορούμε συχνά να κάνουμε καλές προσφορές ! Σε ένα πλαίσιο όπου οι τιμές αυξάνονται συνεχώς, η αγορά ενός μηχανήματος στη δεύτερη ζωή μπορεί να είναι σοφή. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε και να κάνετε μια υπεύθυνη αγορά, είστε στο σωστό μέρος.

Ανακατασκευασμένη αγορά υπολογιστή: Μια επιλογή που παρακινείται από μια δύσκολη κατάσταση

Η κρίση Covvi-19 έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής μας. Μείνετε στο σπίτι στη δουλειά, Πολλοί άνθρωποι αγόρασαν εξοπλισμό υπολογιστών σε ποσότητα, προκαλώντας έκρηξη ζήτησης για αυτόν τον τύπο αντικειμένου. Αντιμέτωποι με αυτήν την αύξηση, η παραγωγή έχει γίνει πολύ αργή Και οι τιμές έχουν αυξηθεί.

Εκτός από αυτό, η έλλειψη ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στην Ασία έχει επιβραδύνει την παραγωγή εξοπλισμού πληροφορικής. Αντιμετωπίζοντας όλα αυτά τα προβλήματα, Η αγορά ενός νέου υπολογιστή γίνεται μια πραγματική επένδυση.

Η αγορά ενός αναμορφωμένου υπολογιστή εμφανίζεται τώρα ως Μια ιδανική λύση για να αποκτήσετε ένα μικρότερο μηχάνημα κόστους ή να έχετε μια συσκευή που ήταν τότε απρόσιτη για εσάς σε μια πιο προσιτή τιμή. Η διαφορά τιμής μεταξύ ενός νέου και ανακατασκευασμένου υπολογιστή μπορεί τώρα να κυμαίνεται μεταξύ 20 και 60 % ! Επομένως, οι ανακατασκευασμένες καθιστά δυνατή την πραγματοποίηση σοβαρών αποταμιεύσεων.

Το μπόνους: μια οικολογική αγορά

Είναι απαραίτητο 600 κιλά εξαρτημάτων Για να φτιάξετε έναν υπολογιστή από 2 κιλά.* Επιπλέον, γίνεται συχνά σε χώρες που χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας όπως ο άνθρακας. Αυτό αυξάνει τις εκπομπές CO2 με δραστικό τρόπο. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται ένας υπολογιστής στην Κίνα Πάνω από 24 χρόνια Να εκδίδει τόσο πολύ CO2 όπως όταν έγινε και ως εκ τούτου το καθιστά κερδοφόρο.

Μια ασφαλής αγορά εγγυημένη από την Darty

Ένας υπολογιστής είναι ένα πολύπλοκο και συχνά ακριβό μηχάνημα. Μπορεί να έχετε την απροθυμία να το αγοράσετε σε μια ανακατασκευασμένη σκέψη ότι θα λειτουργήσει λιγότερο ή λιγότερο μακρύ. Ωστόσο, δεν είναι. Στην περίσταση Darty, όλα τα ανακατασκευασμένα προϊόντα επισκευάζονται, επαληθεύονται και ανακαινίζονται. Κατά μέσο όρο, Ένας ανακατασκευασμένος υπολογιστής διαρκεί μεταξύ 4 και 7 ετών Σύμφωνα με την προηγούμενη χρήση του.

Επιπλέον, η Darty έχει εφαρμόσει άλλα μέτρα για να σας υποστηρίξει στην αγορά σας, Το βαρόμετρο After -Sales Service, Ένα εργαλείο για να σας ενημερώσουμε για την αξιοπιστία και την επισκευή ενός προϊόντος. Μπορείτε επίσης να Συμβουλευτείτε τον δείκτη επισκευής του υπολογιστή που θέλετε να αγοράσετε για να μάθετε αν μπορεί εύκολα να αποκατασταθεί. Τέλος, συμβουλευτείτε τη σελίδα μας Βιώσιμη επιλογή Για να δείτε τα προϊόντα που διαρκούν με την πάροδο του χρόνου. Μην το ξεχασεις Η νόμιμη εγγύηση για οποιαδήποτε αγορά νέου ή ανακατασκευασμένου προϊόντος είναι δύο χρόνια. Μην ανησυχείς ! Και αν θέλετε να είστε ασφαλείς με συνολικό τρόπο, Υπάρχουν darty max Για Διατηρήστε και επισκευάστε τις συσκευές σας απεριόριστες. Μην διστάσετε και εξοπλίστε τον εαυτό σας με την ευκαιρία για να πάρετε έναν υπολογιστή σε μια ασυναγώνιστη τιμή !

Ορίστε την ανάγκη σας για καλύτερη κατανάλωση

Τώρα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε να αγοράσετε ως τύπος υπολογιστή. Υπάρχουν πληθώρα μοντέλων με διαφορετικές διαμορφώσεις για διάφορες χρήσεις. Φορητό υπολογιστή, σταθερός υπολογιστής, υβριδικό, λειτουργικό σύστημα, χρήση … χάνουμε γρήγορα. Ευτυχώς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Πρέπει πρώτα να αποφασίσετε ποιο λειτουργικό σύστημα θα επιλέξει.

Μετά από αυτό, μπορείτε να αποφασίσετε να πάρετε έναν σταθερό υπολογιστή ή ένα φορητό μηχάνημα. Μόλις ληφθεί η απόφασή σας, θα έχετε την επιλογή μεταξύ διαφορετικών μοντέλων με διαφορετικές προδιαγραφές. Δεν υπάρχει πανικός, ακολουθήστε τον οδηγό για να αποκρυπτογραφήσετε το τεχνικό φύλλο ενός υπολογιστή.

Η αγορά ενός αναμορφωμένου υπολογιστή: μια οικονομική λύση

Το Reconditioned μπορεί επίσης να καταστήσει δυνατή την αγορά ενός υπολογιστή μέχρι στιγμής απρόσιτο λόγω της τιμής του και επομένως Επωφεληθείτε από μια μηχανή απόδοσης υψηλού κόστους σαν έναν υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών.

Και αν επιλέξετε έναν σταθερό υπολογιστή, προσφέρει επίσης ο Darty Συσκευές ανακατασκευασμένων όπως οθόνες. Αυτή η λύση επιτρέπει Χαμηλώστε το τιμολόγιο σε ολόκληρη την εγκατάσταση !

Η Apple ανακατασκευάστηκε και ξαναγεννήθηκε

Εάν θέλετε να έχετε έναν υπολογιστή Apple, η μάρκα προσφέρει ανακατασκευασμένους υπολογιστές. Επιπλέον, ξαναγεννήθηκε, Ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της σε προϊόντα ανακατασκευασμένης, προσφορές Η Apple Computers αποκαταστάθηκε από αυτόν για μειωμένη τιμή.

Η αγορά ενός αναμορφωμένου υπολογιστή αγοράζει ένα αντικείμενο που έχει ήδη παραχθεί και αποφεύγει να δημιουργήσει ένα τέτοιο κόστος και πάλι. Η αγορά ενός αναμορφωμένου υπολογιστή στο Darty είναι κάνω οικονομίες και έχει τη διαβεβαίωση της επένδυσης στο Μια επαληθευμένη και εγγυημένη συσκευή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Και επιπλέον, κάνετε μια χειρονομία για τον πλανήτη !

Ανακατασκευασμένο φορητό υπολογιστή Darty

News Good Plan Οι πωλήσεις στο Darty προσφέρουν ανακατασκευασμένες με τα ίδια πλεονεκτήματα με τα νέα, και επιπλέον, είναι 30% φθηνότερα !

Δημοσιεύτηκε στις 07/21/2023 στις 20:00

Smartphones, SSD, κονσόλες, παράγωγα προϊόντα … Είμαι ένα άγγιγμα σε όλα όσα ενδιαφέρονται για περιοχές τόσο πλούσιες όσο και ποικίλες. Έχω πραγματικά στην καρδιά για να βρω τις καλύτερες συμβουλές της στιγμής για τους αναγνώστες μου για να τους επιτρέψω να κάνουν μεγάλες αποταμιεύσεις.

Εάν οι πωλήσεις είναι γενικά συνώνυμες με τις καλές προσφορές, αποτελούν επίσης πηγή υπερκατανάλωσης. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις η ανανέωση του τεχνολογικού σας εξοπλισμού γίνεται αναγκαιότητα, και σε αυτές τις περιπτώσεις οι ανακατασκευασμένες μπορεί να είναι μια καλή λύση, ειδικά κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Οι πωλήσεις στο Darty προσφέρουν ανακατασκευασμένες με τα ίδια πλεονεκτήματα όπως και νέα, και επιπλέον, είναι 30% φθηνότερα!

Γιατί να αγοράσετε ανακατασκευασμένα κατά τη διάρκεια των πωλήσεων ?

Όταν σας λένε για τις “πωλήσεις”, ίσως έχετε κατά νου αυτές τις εικόνες που δείχνουν ότι οι άνθρωποι βιάζονται σε φθηνά ρούχα ή αγωνίζονται για να πάρουν τα χέρια σας στο τελευταίο μοντέρνο ρομπότ. Ναι, συνήθως σε αυτό το είδος της περίπτωση, οι πωλήσεις έχουν σαφώς αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη συμπεριφορά και μερικές φορές οδηγούν σε υπερκατανάλωση με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις που δημιουργεί, ειδικά στην οικολογία.

Το Reconditioned, όπως και η δεύτερη αγορά, μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα λύση, καθώς αυτό δεν συνεπάγεται την παραγωγή και την πώληση ενός ολοκαίνουργιου προϊόντος: χρησιμοποιούμε αυτό που υπάρχει ήδη πριν από την παραγωγή ξανά.

Τα ανακατασκευασμένα προϊόντα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα τόσο για τους καταναλωτές όσο και για το περιβάλλον. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα:

  • Μείωση κόστους : Τα ανακατασκευασμένα προϊόντα είναι γενικά φθηνότερα από τα νέα προϊόντα. Επιλέγοντας ένα προϊόν που έχει αναβαθμιστεί, μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα σημαντικό ποσό σε σύγκριση με την αγορά ενός νέου ισοδύναμου προϊόντος
  • Προσιτότητα : Τα προϊόντα ανακατασκευασμένα επιτρέπουν σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελές για όσους έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό
  • Ποιότητα : Τα ανακατασκευασμένα προϊόντα βρίσκονται υπό αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας. Γενικά δοκιμάζονται, επισκευάζονται και αποκαθίστανται από επαγγελματίες πριν διατεθούν προς πώληση. Έτσι, μπορεί να είστε βέβαιοι ότι το ανακατασκευασμένο προϊόν θα λειτουργήσει σωστά και ότι η απόδοσή του θα είναι ικανοποιητική
  • Εγγύηση : Πολλοί μεταπωλητές προϊόντων που έχουν ανακατασκευαστεί προσφέρουν εγγυήσεις που σας προστατεύουν από πιθανά τεχνικά προβλήματα μετά την αγορά. Σας προσφέρει επιπλέον ηρεμία
  • Μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων : Η αγορά των ανακατασκευασμένων προϊόντων συμβάλλει στη μείωση της ποσότητας ηλεκτρονικών αποβλήτων που βρίσκεται στους χώρους υγειονομικής ταφής. Αυτό βοηθά στη διατήρηση του περιβάλλοντος αποφεύγοντας τη ρύπανση που προκαλείται από επιβλαβή ηλεκτρονικά εξαρτήματα
  • Θετικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις : Με την επέκταση της ζωής ενός προϊόντος, μειώνετε επίσης τη ζήτηση για νέους φυσικούς πόρους που απαιτούνται για τη δημιουργία νέων προϊόντων. Αυτό οδηγεί σε μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και της κατανάλωσης ενέργειας που σχετίζεται με την παραγωγή νέων προϊόντων
  • Ευρεία επιλογή προϊόντων : Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που ανακατασκευασμένα στην αγορά, που κυμαίνονται από ηλεκτρονικές συσκευές (τηλέφωνα, φορητοί υπολογιστές κ.λπ.) σε οικιακές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού ήχου και βίντεο

Γιατί είναι καλύτερο να αγοράσετε τα ανακατασκευασμένα προϊόντα της από τη Darty 2η ζωή ?

Το Darty 2nde Vie προσφέρει τα ανακατασκευασμένα προϊόντα που μερικές φορές χρησιμοποιήθηκαν (ένα άτομο αγόρασε το άρθρο πριν από σας, το δοκίμασε και τελικά αποσύρεται) ή όχι (η συσκευασία του προϊόντος μόλις άνοιξε). Η Darty αναλαμβάνει να δοκιμάσει και να επισκευάσει τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται ήδη πριν τα τοποθετήσετε για ανακατασκευασμένη πώληση και η νόμιμη εγγύηση σας παρέχει για 2 χρόνια την καλή συμμόρφωση του προϊόντος.

Μια ευρεία επιλογή τεχνολογικών προϊόντων προσφέρεται στο Darty 2η ζωή και κατά τη διάρκεια των πωλήσεων μέχρι τις 17 Αυγούστου, μπορείτε να φτάσετε στο -30% σε μια επιλογή προϊόντων.

Βρείτε όλες τις προσφορές του Καλοκαιρινές πωλήσεις 2023.

Καλοκαιρινές πωλήσεις 2023: Εγχειρίδιο χρήσης

�� Ποιες είναι οι ημερομηνίες των καλοκαιρινών πωλήσεων 2023 ?

Το καλοκαίρι του 2023 πραγματοποιούνται από την Τετάρτη 28 Ιουνίου από τις 8 π.μ. και τελειώνουν την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 11:59 μ.μ. Επομένως, οι πωλήσεις καλοκαιρινών θα σας επιτρέψουν να επωφεληθείτε από πολλές εκπτώσεις, προωθήσεις, εκπτώσεις και σπασμένες τιμές για 4 εβδομάδες.

Τι μειώσεις �� Μπορούμε να αποκτήσουμε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών πωλήσεων 2023 ?

Οι καλοκαιρινές πωλήσεις μπορούν να προσφέρουν μειώσεις μέχρι -70% σε ορισμένα προϊόντα και εξοπλισμό ! Κατά μέσο όρο, υπάρχουν προσφορές σε ένα πιρούνι που κυμαίνεται από 20 έως 40%. Έτσι είναι μια σπουδαία στιγμή για να εξοικονομήσετε χρήματα ! Επιπλέον, εάν έχετε κουπόνια μείωσης πλευρικής μείωσης, υπάρχει ένας τρόπος για να κάνετε μεγάλη επιχείρηση στα αγαπημένα σας προϊόντα κατά τη διάρκεια αυτών των καλοκαιρινών πωλήσεων 2023.

Τι καταστήματα ��ill συμμετέχουν στις καλοκαιρινές πωλήσεις 2023 ?

Συμμετέχουν οι πιο γνωστές μάρκες. Βρίσκουμε λοιπόν Αμαζόνα , Cdiscount , FNAC , Καραμέλας , Αρτοποιός , Μικροδιανία , μι.Μοσχάρι , Κόκκινο με SFR , Δρόμος για ψώνια , SFR , Ήχος-video , Zavvi .

Έχετε λοιπόν το πλεονέκτημα της επιλογής και μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πολλές προσφορές και εκπτώσεις με όλους αυτούς τους αντιπροσώπους για αυτές τις καλοκαιρινές πωλήσεις 2023.