Η άποψή μου για το Crunchyroll!, Crunchyroll Review | Διαβάστε τις απόψεις του εμπόρου του

Γνώμη Crunchyroll

Χρησιμοποίησα Crunchyroll για πολλές ώρες, στο smartphone μου και στο PS4 μου. Οι εφαρμογές είναι πολύ καλά, δεν υπάρχει σφάλμα, είναι εύκολο στη χρήση και η ευκαιρία να κοιτάξετε ένα κινούμενο από την κονσόλα σας είναι πραγματικά δροσερό ! Ο κατάλογος Crunchyroll είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα, υπάρχουν λίγα πράγματα, αρκετά για να ευχαριστήσουν όλους, αλλά πάνω απ ‘όλα προσφέρει μερικά μεγάλα αποκλειστικά και αυτό είναι σημαντικό ! Από την άλλη πλευρά στον υπολογιστή, το βρήκα πολύ λιγότερο οργανωμένο, πιο δύσκολο να πάρει το χέρι, για παράδειγμα να έχει πρόσβαση σε “δωρεάν” manga που πρέπει να ψάξετε για μια στιγμή. Ο ιστότοπος δεν είναι σούπερ εργονομικός, δεν παρουσιάζει ούτε ένα πολύ τρέχον σχέδιο. Βλάβη.

Η άποψή μου για το Crunchyroll !

Όπως γνωρίζετε, μου αρέσει πολύ το manga και το κινούμενο σύμπαν. Το έχω ανακαλύψει εδώ και πάνω από 20 χρόνια και από τότε που συνοδεύει τακτικά τις μέρες μου. Εκείνη την εποχή, έπρεπε να παρακολουθήσουμε το Dorothée Club για να μπορέσουμε να ελπίζουμε να ανακαλύψουμε νέα επεισόδια, νέα κινούμενα. Τώρα είναι πολύ απλούστερο, υπάρχουν νόμιμες και προσιτές υπηρεσίες ροής για να παρακολουθήσετε πολλές άδειες. Σήμερα μιλάω για Crunchyroll, μια γνωστή και αναγνωρισμένη υπηρεσία που προσφέρει μια ενδιαφέρουσα βιβλιοθήκη και πάνω απ ‘όλα κάποια πλεονεκτήματα σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό.

Γνωρίζετε το ψηφιακό δίκτυο anime, ίσως να γνωρίζετε το Wakanim, αλλά αν είστε οπαδός του anime, σίγουρα γνωρίζετε το Crunchyroll, εδώ είναι μερικές μορφές και πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία:

  • + 25.000 επεισόδια
  • Διαθέσιμη εφαρμογή σε smartphones (Android και iOS)
  • Διαθέσιμη εφαρμογή σε κονσόλες (PS4 / XBOX ONE / PS3 / PS VITA / XBOX 360 και NINTENDO WII U)
  • Διαθέσιμη εφαρμογή σε συνδεδεμένη τηλεόραση

Τι να ανακαλύψετε αυτή τη στιγμή στο Crunchyroll ?

Όπως είπα παραπάνω, υπάρχουν πολλά περιεχόμενα στο Crunchyroll, έχετε πραγματικά όλα τα στυλ, έχετε βέβαια ταυτόχρονα (ζωντανή εκπομπή ή σχεδόν μετά την εκπομπή στην Ιαπωνία), αλλά υπάρχει επίσης μια κατηγορία “δράματα”. Εδώ είναι τα κορυφαία μου κινούμενα σχέδια που δεν πρέπει να χάσετε στο Crunchyroll, δεν είναι όλα αποκλειστικά:

  • Τροφίμων Πόλεων σεζόν 3 (εξαιρούνται)
  • Μαύρη εποχή τριφύλλι (εξαιρούμενη)
  • Osomatsu-san (ένα πραγματικό φαινόμενο στην Ιαπωνία)
  • Άσος του Diamond (ένα κινούμενο στο μπέιζμπολ)
  • Bungô Stray Dogs
  • Mob Psycho 100 (από τον συγγραφέα ενός ανθρώπου Punch)

Χρησιμοποίησα Crunchyroll για πολλές ώρες, στο smartphone μου και στο PS4 μου. Οι εφαρμογές είναι πολύ καλά, δεν υπάρχει σφάλμα, είναι εύκολο στη χρήση και η ευκαιρία να κοιτάξετε ένα κινούμενο από την κονσόλα σας είναι πραγματικά δροσερό ! Ο κατάλογος Crunchyroll είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα, υπάρχουν λίγα πράγματα, αρκετά για να ευχαριστήσουν όλους, αλλά πάνω απ ‘όλα προσφέρει μερικά μεγάλα αποκλειστικά και αυτό είναι σημαντικό ! Από την άλλη πλευρά στον υπολογιστή, το βρήκα πολύ λιγότερο οργανωμένο, πιο δύσκολο να πάρει το χέρι, για παράδειγμα να έχει πρόσβαση σε “δωρεάν” manga που πρέπει να ψάξετε για μια στιγμή. Ο ιστότοπος δεν είναι σούπερ εργονομικός, δεν παρουσιάζει ούτε ένα πολύ τρέχον σχέδιο. Βλάβη.

Φυσικά όλα αυτά κάθε φορά. Υπάρχουν δύο τύποι συνδρομών:

Πριμοδότηση στα 4.99 € / μήνα: Πρόσβαση σε όλα τα κινούμενα και δράματα, έχετε πρόσβαση στο manga (δυστυχώς είναι στα αγγλικά), δεν έχετε διαφήμιση, τη δυνατότητα να κοιτάξετε σε HD ή Full HD και εκπτώσεις στο κατάστημα Crunchyroll. Premium + στα 8.99 € / μήνα προσθέτει μερικά πλεονεκτήματα κατά τη διάρκεια των συμβάσεων και των εκδηλώσεων Crunchyroll, τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και την πρόσβαση στα νέα χαρακτηριστικά των βήτα δοκιμών στην προεπισκόπηση.

Σαφώς το Crunchyroll διακρίνεται χάρη σε τρία ισχυρά στοιχεία: μια συνδρομή χαμηλού κόστους, ένας κατάλογος που διατίθεται στο 90 % των πλατφορμών (PC / Mobiles / PS4 / Wii U …) και φυσικά είναι να είναι σε θέση να προσφέρει μερικά όμορφα αποκλεισμένα ! Με λίγα λόγια Crunchyroll, είναι βαρύ.

Γνώμη Crunchyroll

Παρά τη σύνδεση ινών, τα επεισόδια δεν σταματούν να κόβουν για φόρτωση ενώ η ποιότητα είναι μόνο 1080p. Επιπλέον, οι υπότιτλοι Bugger εντελώς. Επαναλαμβάνουν τακτικά. Υποχρεωμένος να επιστρέψει στο επεισόδιο για να έχει το σωστό υπότιτλο. Αρκεί να πούμε ότι αυτές οι δύο ανησυχίες καταστρέφουν εντελώς την εμπειρία, αναγκασμένες να επιστρέψουν στη ροή στο διαδίκτυο.
Και αυτά τα προβλήματα παραμένουν ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησης. Ακόμα και στην εφαρμογή του τηλεφώνου είχα αυτά τα σφάλματα.

Ημερομηνία εμπειρίας: 23 Σεπτεμβρίου 2023

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Απάτη

Θέλοντας να μου εγγραφείτε, εμφανίστηκε ένα μήνυμα σφάλματος και κάθε φορά προσπαθούσα να μου πάρω 1 ευρώ για το λογαριασμό μου, έπρεπε να κάνω αντιπολίτευση και το κόστος που πηγαίνει με αυτό . να φύγω !!

Ημερομηνία εμπειρίας: 22 Σεπτεμβρίου 2023

Η υπερβολική διαφήμιση είναι ενοχλητική

Μερικές φορές αν δεν λάβουμε συνδρομή στον ιστότοπο ως crunchyroll είναι επειδή δεν μπορούμε τότε το 15 μ.Χ. ανά ελεύθερο επεισόδιο γίνεται ενοχλητικό. Να μην έχω καμία διαφήμιση δεν με ενοχλεί, αλλά μην το βάζεις πάρα πολύ.

Ημερομηνία εμπειρίας: 22 Σεπτεμβρίου 2023

Μην χάσετε τα χρήματά σας είναι ..

Μην χάσετε τα χρήματά σας Δεν υπάρχουν σχεδόν ποτέ οι Γάλλοι υπότιτλοι που δεν καταλαβαίνω αγγλικά παίρνω τη συνδρομή για το VF αλλά hey, ή ευτυχώς μπορεί να το έχει, αλλά την επόμενη μέρα είναι ciao

Ημερομηνία εμπειρίας: 23 Αυγούστου 2023

Κρίμα

Εγγραφείτε στο Wakanim, εγώ χωρίς δισταγμό παίρνω το βύθισμα πηγαίνοντας στο Crunchyroll και καλά τι κρύο ντους ! Μεταξύ των αναγνωστών μέτριας ποιότητας, σχεδόν ανύπαρκτη VF και απειλούμενο VFST είναι κρίμα να θεωρήσετε τον εαυτό σας έναν επαγγελματικό ιστότοπο . Να φύγει με κάθε κόστος ! Μπορεί επίσης να συνεχίσετε παράνομη ροή ή στο DNA, το οποίο τουλάχιστον σεβαστεί τους πελάτες.

Ημερομηνία εμπειρίας: 31 Ιουλίου 2023

ΚΑΛΟΣ

Πολλοί πόροι

Ημερομηνία εμπειρίας: 21 Σεπτεμβρίου 2023

Η εφαρμογή είναι σούπερ πραγματικά μειονέκτημα για το VF

Η εφαρμογή είναι πραγματικά μεγάλη
Αλλά δεν υπάρχουν πολλά επεισόδια στα γαλλικά που σας κάνουν να χάσετε πολλούς πελάτες
Μοιράστηκα την εμπειρία μου με φίλους και από τις 10, μόνο μία είναι εγγραφή όταν πληρώνεται για ένα συμπλήρωμα για το VF που λέω όχι αντίθετα θα ήταν το περισσότερο να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές (DNA κ.λπ.) διαφορετικά η ποιότητα είναι σούπερ πραγματικά πραγματικά πραγματικά για την τιμή είναι ένα δώρο

Ημερομηνία εμπειρίας: 21 Ιουνίου 2023

Εάν η μετριότητα είχε ένα όνομα.

Δεν είναι στη συνήθεια μου να δυσφημίσω, αλλά εκεί είναι απαραίτητο είναι. Τίποτα δεν προστέθηκε σε όλα τα αρνητικά σχόλια (Crunchyroll και γεμάτο σφάλμα όλων των ειδών που καθιστά την εμπειρία του χρήστη απερίσκεπτη · δύναμη να έχει δεν ξέρω πόσα προγράμματα περιήγησης θα βρει εκείνο όπου θα λειτουργήσει το Crunchyroll).

Επιπλέον, αναγκάζονται να επικοινωνούν μαζί τους κάθε μήνα, διότι, όπως όλοι οι άλλοι, πληρώνω τη συνδρομή. Όπως όλοι έχω χρεώσει, αλλά κάθε αρχή του μήνα χάνω την πρόσβαση premium μου. Πρέπει λοιπόν να τρέξω πίσω τους για να τους παράσχω τα αποδεικτικά στοιχεία (τιμολόγια κ.λπ. ) έτσι ώστε να μου δίνουν πρόσβαση με το χέρι. Αποτέλεσμα, με κερδίζουν για αρκετές ημέρες συνδρομής κάθε μήνα (γιατί ναι, μην ελπίζω για μια γρήγορη απάντηση,.

Έχουν μια ευρεία επιλογή anime και έχουν τον μεγαλύτερο τίτλο, σίγουρα. Αλλά για τα υπόλοιπα, η καταστροφική λέξη δεν είναι αρκετά ισχυρή για να καθορίσει την απώλεια αυτού του ιστότοπου.

Ημερομηνία εμπειρίας: 10 Ιουλίου 2023

Όπως πολλοί άνθρωποι

Όπως πολλοί άνθρωποι, δεν περάσει μια εβδομάδα χωρίς τον ιστότοπό τους ή την αίτησή τους είναι προβλήματα.

Ειλικρινά έχω τη συνδρομή που πληρώνουν κατά τη διάρκεια του έτους και μετανιώνω πικρά την αγορά μου. Εάν θέλετε μια πλατφόρμα ροής που σέβεται τους πελάτες της, πηγαίνετε στο δρόμο σας. Προχωρήστε στη ροή (παράνομη) ή στο DNA (τουλάχιστον είναι γαλλικά και δεν έχουν πουλήσει τις ψυχές τους στην πικρία όπως ο καθυστερημένος μας Wakanim. RIP Μικρή πλατφόρμα Bouffer από έναν γίγαντα. Ουσία
Μεταξύ της καθυστέρησης του υπότιτλου, ο αργός αναγνώστης δεν είναι εφικτός (παρά τις ίνες ινών στον υπολογιστή και ένα περισσότερο από κατάλληλο 4G στο Τηλ) και τα σφάλματα των οποίων ο κώδικας δεν αναφέρεται καν. Το Crunchyroll είναι μετριότητα στην καθαρή κατάσταση.

Wakanim τουλάχιστον, είχαν την ευπρέπεια να προειδοποιούν και να έδωσαν λόγους σε καθυστερήσεις και ακόμα δεν συνέβη συχνά ! Crunchyroll από την άλλη πλευρά. Κανένα comm εκτός από αυτό που αγγίζει τα χρήματα (καλούδια για παράδειγμα), τις καθυστερήσεις των ταυτόχρονων ή υπότιτλων που δεν περιμένετε αυτό που σας παίρνουν.

Πωλούν μια υπηρεσία που δεν είναι σε θέση να παρέχουν. Είναι θλιβερό.

Ημερομηνία εμπειρίας: 27 Ιουλίου 2023

Καλό αλλά προσέξτε το κρυφό κόστος

Από την πλευρά μου Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σφάλματα, η εφαρμογή λειτουργεί καλά, οι διακομιστές είναι παρόντες, τα περιεχόμενα που μου αρέσουν. Γιατί λοιπόν 2 αστέρια, καταβάλλοντας συνδρομή € 4 99 το μήνα έχω € 2 34 επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις επειδή εξαιρουμένων της ζώνης ευρώ. Υπαίθριος.

Ημερομηνία εμπειρίας: 26 Απριλίου 2023

Τα δύο αστέρια είναι για περιεχόμενο ..

Τα δύο αστέρια είναι για το περιεχόμενο, διότι αν η εφαρμογή σε κινητά περάσματα, στον υπολογιστή είναι μια καταστροφή: ο ιστότοπος είναι απαίσιος και κακώς παρουσιαζόμενος ως εφαρμογή χωρίς να μιλάμε ότι μπορούμε να κατεβάσουμε μόνο επεισόδια σε κινητά τόσο απογοητευμένοι από αυτή την εμπειρία, Crunchyroll δεν ήταν πραγματικά μέχρι τις προσδοκίες μου.

Ημερομηνία εμπειρίας: 08 Ιουνίου 2021

Crunchyroll Canada για μένα

Η εμπειρία μου Crunchyroll είναι μια χαρά, ίσως να μην έχω πολλά anime VF, αλλά για μένα δεν είναι πρόβλημα, μιλάω δύο γλώσσες. Θα ήθελα επίσης να μου αρέσει στο κατάστημα Crunchyroll, αλλά οι απόψεις είναι ενοχλητικές (είμαι στον Καναδά). Έτσι για όλους όσους στον Καναδά θέλετε να μου πείτε για την εμπειρία σας?

Ημερομηνία εμπειρίας: 22 Απριλίου 2023

Μόνο μία εγγύηση, μια κακή υπηρεσία !

Η εμπειρία μου με αυτήν την πλατφόρμα ήταν βαθιά απογοητευτική. Ως κινούμενος ερασιτέχνης, περίμενα να βρω μια υπηρεσία ποιότητας ροής, προσφέροντας ψηφίσματα άξια της τρέχουσας τεχνολογίας. Αγόρασα (σαν καταναγκαστικός ηλίθιος) η συνδρομή του έτους. Δυστυχώς, φαίνεται ότι η πλατφόρμα παρέμεινε κολλημένη στη δεκαετία του 2000, με την πλειοψηφία των animés διαθέσιμων μόνο σε 480p. Αυτό το ξεπερασμένο ψήφισμα οδηγεί σε μια εικονοστοιχεία που βλάπτει σημαντικά την εμπειρία προβολής.

Επιπλέον, τα τεχνικά προβλήματα είναι η Λεγεώνα. Οι καθυστερήσεις, οι επιβραδυνόμενες και οι υποτιμημένοι κωδικοί σφάλματος είναι συνηθισμένοι. Είναι δύσκολο να βυθιστείτε στο σύμπαν ενός anime όταν διακόπτεστε συνεχώς από αυτά τα τεχνικά προβλήματα.

Αυτό που είναι πιο απογοητευτικό είναι η εντύπωση ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο κεφάλι αυτής της πλατφόρμας δεν μοιράζονται το πάθος του manga και των κινούμενων εραστών. Έχουμε την αίσθηση ότι ο κύριος στόχος είναι να δημιουργήσουμε εισόδημα, χωρίς να επενδύουμε πραγματικά στην ποιότητα της υπηρεσίας. Οι πρόσφατες εξαγορές του Kaze και του Wakanim φάνηκαν υποσχόμενες, αλλά στο τέλος, το αποτέλεσμα είναι μια απογοητευτική μετριότητα.

Συμπερασματικά, εάν είστε ένας πραγματικός εραστής του κινούμενου κινούμενου σε αναζήτηση ποιότητας και σύγχρονων ψηφισμάτων, σας συνιστώ να κοιτάξετε αλλού. Αυτή η πλατφόρμα δεν φαίνεται να εξαρτάται από τις προσδοκίες των οπαδών και απογοητεύει μόνο εκείνους που ήλπιζαν καλύτερα.

Δεν πρέπει να εκπλαγούμε να βλέπουμε τον πολλαπλασιασμό των παράνομων πλατφορμών ροής στο διαδίκτυο. Ομοίως, δεν πρέπει να είναι συγκλονισμένο που οι fansub συνεχίζουν να ευημερούν, ειδικά όταν βλέπουμε ότι η ποιότητα του έργου ορισμένων ενθουσιωδών υπερβαίνει πολύ αυτό που θεωρούμε επαγγελματικό.

Ημερομηνία εμπειρίας: 24 Αυγούστου 2023