Ανοίξτε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό – Crédit Agricole, μέχρι € 850 που προσφέρονται από τις καλύτερες τράπεζες online ��

Μέχρι τα 850 € που προσφέρονται από τις ηλεκτρονικές τράπεζες, αυτά τα μπόνους αποκρυπτογραφημένα για εσάς

Contents

Απάντηση 7 ερωτήσεις Για να ανακαλύψετε την πιο κατάλληλη προσφορά στις ανάγκες σας.

Το άνοιγμα ενός ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού είναι απλό !

Θέλετε να ανοίξετε έναν μεμονωμένο τραπεζικό λογαριασμό στο Crédit Agricole ?
Σας προσκαλούμε να συσχετίσετε μία από τις 5 προσφορές ομαδικής υπηρεσίας, η καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει τραπεζική κάρτα και υπηρεσίες για να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες. (1)

100% ανθρώπινη και 100% ψηφιακή τράπεζα

Στον ιστότοπό σας Credit-Agricole.fr, η αίτησή μου στην τράπεζά μου (2) ή στην υπηρεσία, είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή.

Μια τράπεζα στο επίκεντρο των εδαφών

Με 39 περιφερειακά κεφάλαια, είμαστε μόνιμα αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Μια τράπεζα στην εικόνα σας

Συμμετάσχετε στους 10 εκατομμύρια πελάτες μας για να συμμετάσχουν στη ζωή της τράπεζάς σας.

Επιλέξτε την προσφορά τράπεζας προσαρμοσμένη στην καθημερινή σας ζωή

Επιλέγοντας μία από τις 5 προσφορές μας, επωφεληθείτε από μια τραπεζική κάρτα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας. Χωρίς δέσμευση, χωρίς συνθήκες εισοδήματος.

Το κύρος του απεριόριστου

Απεριόριστες υπηρεσίες για τη διευκόλυνση της καθημερινής σας ζωής

Άνεση και απλότητα

Ένας διεθνής χάρτης και εκτεταμένες εγγυήσεις

Τα βασικά σε καθημερινή βάση

Την βασική κάρτα και τις υπηρεσίες

1 Κάρτα, 0 Κόστος στο εξωτερικό, για παιδιά ηλικίας 18/30 ετών

Αποκλειστικότητα κάτω των 30 ετών

1 κάρτα, 1 εφαρμογή, 1 πρακτορείο

Απλή, γρήγορη και ασφάλεια

Ανοίξτε τον ατομικό σας λογαριασμό σε 15 λεπτά

1. Επιλέξτε την προσφορά σας

Για το άνοιγμα ενός κοινού λογαριασμού, το άνοιγμα ενός λογαριασμού χωρίς να συσχετίσετε μια προσφορά ομαδικής υπηρεσίας ή τη συνδρομή μιας ομαδοποιημένης προσφοράς υπηρεσίας εάν έχετε ήδη λογαριασμό, επικοινωνήστε με το περιφερειακό σας ταμείο.

2. Δημιουργήστε τον ασφαλή χώρο σας

3. Μάθετε τα προσωπικά σας στοιχεία, προχωρήστε στην απομακρυσμένη ταυτότητά σας και κατεβάστε την απόδειξη της διεύθυνσής σας και μια φωτογραφία της υπογραφής σας

4. Υπογράψτε ηλεκτρονικά το αίτημά σας για να ανοίξετε τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό και να εγγραφείτε στην υπηρεσία σας ομαδοποιημένη υπηρεσία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με την επιλογή της σωστής τραπεζικής προσφοράς.

Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο

Απάντηση 7 ερωτήσεις Για να ανακαλύψετε την πιο κατάλληλη προσφορά στις ανάγκες σας.

Πρακτικό, αξιόπιστο και προσβάσιμο

Απλοποιήστε την τράπεζα σε καθημερινή βάση

Διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας online ανά πάσα στιγμή

Από την εφαρμογή ή τον ιστότοπο, είστε συνδεδεμένοι με όλους τους λογαριασμούς σας. Όταν θέλετε και όπου κι αν βρίσκεστε, διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας με ειρήνη.

Πληρώστε με το κινητό σας με ευκολία

Από την αίτηση πληρωμής για κινητά, πληρώνετε τις αγορές σας και επιστρέφετε τους φίλους σας για μια απλή χειρονομία. Το smartphone σας γίνεται ένα πραγματικό πρακτικό και αξιόπιστο εργαλείο πληρωμής.

Επωφεληθείτε από τους συμβούλους για να ακούσετε

Από την εφαρμογή, τον ιστότοπο ή μέσω τηλεφώνου, οι σύμβουλοι μας είναι εκεί για να σας συνοδεύσουν.

Θέλετε να μεταφέρετε τους λογαριασμούς σας σε Crédit Agricole ?

Με την υπηρεσία βοήθειας κινητικότητας, η αλλαγή των τραπεζών γίνεται ευκολότερη. Δεν έχετε τίποτα να κάνετε ή σχεδόν (3) .

Ανοίξτε έναν λογαριασμό

Επιλέγετε μια τραπεζική προσφορά και ανοίξτε έναν λογαριασμό στη νέα σας τράπεζα Crédit Agricole.

Υπογράψτε μια εντολή τραπεζικής κινητικότητας

Με το άνοιγμα του νέου σας λογαριασμού, υπογράφετε μια εντολή κινητικότητας στο Crédit Agricole, τη νέα σας τράπεζα.

Κάνουμε όλα τα βήματά σας

Δείγματα, μεταφορές, εκδοθέντα επιταγές, φροντίζουμε όλα τα βήματα που σχετίζονται με την αλλαγή σας στον τραπεζικό λογαριασμό (ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, τηλέφωνο, μισθοί κ.λπ.).

Συνεταιριστική και αμοιβαία τράπεζα

Γίνετε μέλος μιας συνεταιριστικής και αμοιβαίας τράπεζας

Γίνετε μέλος μιας συνεταιριστικής τράπεζας σημαίνει ότι μπορείτε να ακούσετε τη φωνή σας κατά τη διάρκεια των γενικών συναντήσεων του τοπικού ταμείου σας, συμμετέχει επίσης σε πρωτοβουλίες στην περιοχή σας και επωφελείται από συγκεκριμένα πλεονεκτήματα για μια σχέση win-win όπως τα 10 εκατομμύρια των μελών μας.

Συχνές ερωτήσεις “Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού”

Πώς να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό στο Crédit Agricole ?

Μπορείτε να γίνετε πελάτης online στον ιστότοπο https: // www.γεωργική πίστη.FR/. Μετρώστε κατά μέσο όρο περίπου δεκαπέντε λεπτά για να επιλέξετε την προσφορά σας και να συμπληρώσετε το αίτημα ανοίγματος του λογαριασμού online μόλις έχετε ζητήσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Οι ομάδες μας θα διαρκέσουν κατά μέσο όρο 48 ώρες (εξαιρουμένων των Σαββατοκύριακων και διακοπών) για να επικυρώσουν το αίτημα ανοίγματος του λογαριασμού σας και να σας στείλουν ένα IBAN.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για το άνοιγμα ενός ηλεκτρονικού λογαριασμού στο Crédit Agricole ?

Για να γίνετε πελάτης στο διαδίκτυο, πρέπει να εκπληρώσετε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • να είναι πάνω από 18 κατά τη διάρκεια της συνδρομής
 • να έχουν νομική ικανότητα κατά τη συνδρομή
 • Κρατήστε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή ένα φυλλάδιο σε μια τράπεζα του ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου. Πρόκειται για μια κανονιστική υποχρέωση που συνδέεται με το άνοιγμα ενός απομακρυσμένου λογαριασμού: Πράγματι, για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό, θα πρέπει να κάνετε μια ελάχιστη μεταφορά 20 € από αυτό.

Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος.

Εάν δεν είστε κάτοικος γαλλικού φόρου, εάν θέλετε να ανοίξετε λογαριασμό για επαγγελματικούς σκοπούς ή εάν δεν πληροίτε τις προαναφερθείσες συνθήκες (συμπεριλαμβανομένης της νομικής ικανότητας), μπορείτε να μεταβείτε σε μια υπηρεσία Crédit Agricole για να μελετήσετε μαζί μια προσφορά προσαρμοσμένη στην ανάγκη σας και την κατάστασή σας.

Ποιος είναι ο χρόνος που απαιτείται για το άνοιγμα ενός online λογαριασμού ?

Το αίτημα ανοίγματος του λογαριασμού σας θα μελετηθεί μετά την παραλαβή του πλήρους αρχείου σας με όλα τα έγγραφα υποστήριξης.

Οι ομάδες μας διαρκούν κατά μέσο όρο 48 ώρες (εξαιρουμένων των Σαββατοκύριακων και διακοπών) για να επικυρώσουν το αίτημα ανοίγματος του λογαριασμού σας και να σας στείλουν ένα IBAN.

Έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον νέο σας λογαριασμό, πρέπει να κάνετε μεταφορά τουλάχιστον € 20 σε αυτό το IBAN από έναν ανοιχτό λογαριασμό στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο και του οποίου κρατάτε.

Ποια είναι τα έγγραφα που πρέπει να προβλέψουμε το online άνοιγμα του τραπεζικού μου λογαριασμού ?

Θα χρειαστείτε, κατά τη στιγμή της συνδρομής σας, για να φέρετε τα ακόλουθα έγγραφα υποστήριξης:

 • Ένα έγγραφο ταυτότητας της επιλογής σας μεταξύ εκείνων που αναφέρονται παρακάτω και έγκυρο:
  • Εθνική ταυτότητα (μπροστά/πίσω)
  • Διαβατήριο (σελίδες 2 και 3)
  • Άδεια διαμονής (μπροστά/πίσω)
  • Υπογράψτε με δωρεάν χαρτί
  • Σαρώστε την υπογραφή ή τραβήξτε μια σαφή φωτογραφία
  • Απόδειξη ενοικίασης (ηλικίας κάτω των 3 μηνών)
  • Τελευταία φορολογική ειδοποίηση σχετικά με τον φόρο στέγασης ή τον φόρο ακίνητης περιουσίας (κάτω από 1 έτος)
  • Ανακοίνωση φόρου εισοδήματος (κάτω από 1 έτος)
  • Τιμολόγιο (ηλικίας κάτω των 3 μηνών): ηλεκτρική ενέργεια, αέριο, νερό
  • Διορθωμένος λογαριασμός τηλεφώνου (ηλικίας κάτω των 3 μηνών)

  Εάν είστε φιλοξενούμενοι με τρίτο μέρος, θα πρέπει επίσης να παρέχετε ένα πιστοποιητικό διαμονής καθώς και το έγγραφο ταυτότητας του ατόμου που φιλοξενεί εσάς και την απόδειξη της διεύθυνσής σας.

  Υπάρχει ελάχιστη πληρωμή για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο Crédit Agricole ?

  Έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον νέο σας λογαριασμό, πρέπει να κάνετε μεταφορά τουλάχιστον € 20 σε αυτό το IBAN από έναν ανοιχτό λογαριασμό στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο και του οποίου κρατάτε.

  Πώς να μεταφέρω τους λογαριασμούς μου στο Crédit Agricole ?

  Με την υπηρεσία βοήθειας για την κινητικότητα της τράπεζας, είστε ήσυχοι και χάσατε λιγότερο χρόνο στις διοικητικές εργασίες. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε αυτόματα τις επαναλαμβανόμενες τραπεζικές σας εργασίες στο νέο σας λογαριασμό Crédit Agricole.

  Νομική ειδοποίηση

  (1) Οι προσφορές EKO, Trotter, Essential, Premium και Prestigious προορίζονται για ιδιωτικούς πελάτες και υπόκεινται σε όρους: οι όροι και οι τιμές αναφέρονται λεπτομερώς σε αυτόν τον ιστότοπο και στην τρέχουσα κλίμακα τιμών που φέρουν τις κύριες γενικές προϋποθέσεις της Τράπεζας του Περιφερειακού Ταμείου. Η συνεισφορά υπόκειται σε ανάπτυξη σύμφωνα με την ίδια κλίμακα τιμών. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που συνθέτουν αυτές τις προσφορές μπορούν να ληφθούν ξεχωριστά: Ζητήστε από το Περιφερειακό Ταμείο να μάθετε τους ισχύοντες όρους και τιμές.

  Το τελικό άνοιγμα του λογαριασμού σας, καθώς και η χορήγηση των μέσων πληρωμής υπόκεινται στην αποδοχή του αρχείου σας από το περιφερειακό Caisse.

  Όταν το αίτημα ανοίγματος του λογαριασμού σας γίνεται εξ αποστάσεως, έχετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του νομισματικού και οικονομικού κώδικα και του κώδικα καταναλωτών, περίοδο 14 ημερολογιακών ημερών για να σας αποσύρει χωρίς να δικαιολογήσει την υποστήριξη για ποινές

  (2) Δωρεάν λήψη και πρόσβαση στην αίτηση MA Bank, εξαιρουμένων των εξόδων επικοινωνίας σύμφωνα με τους φορείς εκμετάλλευσης. Η χρήση της εφαρμογής απαιτεί τη συμμετοχή ενός τερματικού επικοινωνίας συμβατή με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και τη συνδρομή στην υπηρεσία Crédit Agricole Online. Υπηρεσίες που μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το περιφερειακό σας ταμείο.

  (3) Η Υπηρεσία Βοήθειας Εγκαταστάσεων Τραπεζών προορίζεται για φυσικά πρόσωπα που δεν ενεργούν για επαγγελματικές ανάγκες και επιθυμούν να κάνουν τη μεταφορά της κατοικίας των επαναλαμβανόμενων άμεσων χρεώσεων και μεταφορών τους. Η μεταφορά αφορά μόνο λογαριασμούς καταθέσεων και είναι κατασκευασμένος με ατομικό λογαριασμό με μεμονωμένο λογαριασμό, ένα συνημμένο σε ένα συνημμένο (εάν όλοι οι κάτοχοι είναι οι ίδιοι) ή από λογαριασμό σε κοινή ιδιοκτησία (εάν όλοι οι κάτοχοι είναι οι ίδιοι) και ένας ατομικός συνημμένος λογαριασμός (Εάν ο κάτοχος του μεμονωμένου λογαριασμού είναι ένας από τους κατόχους του κοινού λογαριασμού).

  Μέχρι τα 850 € που προσφέρονται από τις ηλεκτρονικές τράπεζες, αυτά τα μπόνους αποκρυπτογραφημένα για εσάς !

  Καλώς ήλθατε μπόνους από online τράπεζες

  Connectbanque.Το COM έχει επιλέξει για εσάς τις προσφορές καλωσορίσματος και τα μπόνους των πιο ενδιαφέρουσας διαδικτυακής τράπεζες.

  Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να κερδίσετε χρήματα ? Θα είστε χαλασμένοι επειδή τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής τράπεζας είναι πολλά: Μειωμένα τραπεζικά τέλη ακόμη και ανύπαρκτο σε ορισμένες περιπτώσεις, Δεν υπάρχουν όροι εισοδήματος, προσφορές χωρίς δεσμεύσεις, δωρεάν τραπεζική κάρτα, εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας υψηλής απόδοσης κ.λπ και ιδιαιτερα Μπόνους κατά το άνοιγμα ενός λογαριασμού online.

  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ηλεκτρονική τράπεζα βιώνει μια εντυπωσιακή έκρηξη και αυτό επιταχύνεται μόνο τους τελευταίους μήνες με αρκετούς εκατομμύρια ενεργούς πελάτες για αυτούς τους φορείς της ψηφιακής τράπεζας όπως το Boursorama, Monabanq, Hello Bank!, .

  Για να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους, Οι ηλεκτρονικές τράπεζες προσφέρουν μπόνους καλωσορίσματος για να ανοίξουν έναν δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό. Σε συνδυασμό μεταξύ των κύριων ηλεκτρονικών τραπεζών εάν ανοίξετε αρκετούς λογαριασμούς, Είναι 850 € μπόνους στην τσέπη !

  Σας προσφέρουμε Για να κερδίσετε χρήματα και να επιτύχετε πραγματικές αποταμιεύσεις, εγγραφείτε στην ηλεκτρονική τραπεζική… Γνωρίζοντας ότι ένα online άνοιγμα λογαριασμού διαρκεί μόνο λίγα λεπτά με ένα 100% ψηφιακό μάθημα (συμπεριλαμβανομένης της αποστολής εγγράφων υποστήριξης).

  Λοιπόν, ποιες είναι οι συνθήκες επιλεξιμότητας να επωφεληθούν από αυτά τα ασφάλιστρα ? Απλά πρέπει Είναι μεγάλος Γάλλος και κάτοικος.

  �� Γεια σας Bank! : Η ηλεκτρονική τράπεζα του BNP Paribas που σας προσφέρει μέχρι € 180 με πριμοδότηση

  Online Bank Hello Bank! έχει επανεξετάσει την προσφορά της από τις αρχές του 2020 για να προσαρμοστεί στις συνήθειες των Γάλλων και να έχει μια πιο ανταγωνιστική προσφορά εναντίον των νέων ελεύθερων τραπεζών (Neobanques) της οποίας θα βρείτε λεπτομέρειες στο άρθρο μας: Γεια σας! αλλάζει την προσφορά του με το Hello One και το Hello Prime.

  Μια προσφορά καταχώρησης Η πιο ευέλικτη και πλήρης αγορά προσφέρεται χωρίς συνθήκες εισοδήματος και εντελώς δωρεάν: Γεια σας.

  Προσφορά 80 ευρώ Hello Bank!

  Έχετε επίσης μια προσφορά premium με Γεια σας : Ελάχιστη κατάσταση εισοδήματος € 1.000 μηνιαίως. Αυτή η προσφορά Hello Bank! με συνεισφορά € 5 το μήνα μιας κάρτας πρώτης βίζας χωρίς κόστος στο εξωτερικό και επομένως ιδιαίτερα κατάλληλη για προφίλ επιβατών.

  �� Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια προσφορά για νέους πελάτες: Προσφέρονται έως και 180 € για το άνοιγμα ενός γεια και του λογαριασμού Hello Prime. Και επωφεληθείτε από το Hello Prime/Hello Prime Duo με € 1 για 6 μήνες !

  �� Ασφάλιση € 120 που προσφέρονται κατά το άνοιγμα του λογαριασμού σας MonabanQ

  Το ομοσπονδιακό Crédit Mutual Crédit Federal, Monabanq ήταν “Εκλεγμένη Εξυπηρέτηση Πελατών του έτους 2023” για 6 συνεχόμενα έτη.

  Αυτή η ηλεκτρονική τράπεζα που ισχυρίζεται ότι η θέση “Online Bank που τοποθετεί τους ανθρώπους πριν από τα χρήματα” προσφέρει έναν τρεχούμενο λογαριασμό Χωρίς συνθήκες εισοδήματος προσβάσιμες σε όλους.

  Έχετε τη δυνατότητα Για να κερδίσετε μέχρι € 120 κατά την έναρξη ενός τρεχούμενου λογαριασμού χωρίς κρυφό κόστος με την πρώτη ή τη Visa Platinium και με πρώτη κατάθεση 150 €.

  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Monabanq

  ✔* Fortuneo Η ιδανική επιλογή για μια κάρτα υψηλής ποιότητας: Gold MasterCard με € 230 προσφέρονται

  Πράγματι, Τζάκειο προτείνω Η κάρτα Gold MasterCard δωρεάν υπό την προϋπόθεση ότι δικαιολογείτε € 1.800 σε μηνιαίο εισόδημα.

  Δωρεάν MasterCard Mastercard στο Fortuneo

  Προστίθεται σε αυτό είναι Ένα μπόνους καλωσορίσματος ύψους € 230 + € 100 σε κουπόνια. Εκτός από αυτό το εξαιρετικό μπόνους καλωσορίσματος, το Fortuneo μεταφέρει το ίδιο ποσό στην ένωση Surfrider, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας των Ωκεανών.

  Επιπλέον, το Fortuneo προσφέρει επίσης υψηλές επιδόσεις και ανταγωνιστικές τραπεζικές υπηρεσίες: υποθήκη, αποταμιεύσεις, υποτροφίες και ειδικότερα Ασφάλιση ζωής με ασφάλιστρο € 300 κατά την έναρξη οποιουδήποτε νέου συμβολαίου.

  Μέχρι τα 130 € Μπόνους για την Τράπεζα Leader: Boursorama Banque

  Είναι ηλεκτρονική τράπεζα Διαβαθμισμένη αριθμός 1 για τη σύγκρισή μας και επίσης εκλέχθηκε η φθηνότερη τράπεζα !

  Η φθηνότερη τράπεζα Boursorama!

  Η Société Générale Online Bank βρίσκεται σε άνοδο και εμφανίζεται στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2020 πάνω από 2,3 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες. Αυτή η επιτυχία οφείλεται εν μέρει στην επέκταση του χαρτοφυλακίου προϊόντων της, το οποίο επιτρέπει σε περισσότερους πελάτες να προσελκύσουν με ένα εύρος προσαρμοσμένο σε όλους.

  Πράγματι, Ισορροπία έχει επεκτείνει το φάσμα των προσφορών του για να καλύψει τις ανάγκες όλων: για Ταξιδιώτες με την προσφορά Ultim (Ανακαλύψτε το άρθρο μας σχετικά με Κάρτα τετραγώνωνΟυσία, μια προσφορά καταχώρησης και προσβάσιμη σε όλους Με καλωσόρισμα και τέλος Μια προσφορά αφιερωμένη στις νέες ελευθερίες.

  Τα καλά νέα : Το ασφάλιστρο 100 € ισχύει για όλες αυτές τις προσφορές για νέους πελάτες.

  Να θυμάστε ότι οι προσφορές Ultim και Welcome είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς κατάσταση εισοδήματος και χωρίς υποχρέωση να κατοικούν το εισόδημά του … που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από αυτό το μπόνους στο σπίτι χωρίς !

  �� € 10 Premium που προσφέρεται στον λογαριασμό Revolut

  Αναδίπλωση τραπεζών, Το διάσημο Neobank που έχει τα πάντα μεγάλα, επειδή έχει προσφέρει ακόμη και από το 2023 μια εξουσιοδότηση υπερανάληψης καθώς και τη δυνατότητα να έχει πίστωση !

  Το Revolut έχει πάρει το στοίχημα για να προσφέρει στο Connectbanque Partnership για όλους τους νέους πελάτες των λογαριασμών τους χωρίς δέσμευση (Revolut Standard εντελώς δωρεάν, Revolut Plus, Revolut Premium, Revolut Metal καθώς και η τελευταία άφιξη Revolut Ultra) Ένα μπόνους καλωσορίσματος 10 ευρώ !

  Η προσφορά Revolut είναι πλήρης με διαφορετικές τραπεζικές κάρτες για να ικανοποιήσει όλους τους πελάτες:

  • Standard Revolut (δωρεάν προσφορά) : Ο λογαριασμός για όλους τους προϋπολογισμούς.
  • Περιστροφικό πύονσε € 2,99 το μήνα : Ο τρέχων λογαριασμός για τις καθημερινές σας δαπάνες.
  • Premium Revolut σε 7,99 ευρώ ανά μήνα : Ο λογαριασμός που επιτρέπει την αλλαγή των νομισμάτων με απεριόριστο τρόπο χωρίς κόστος.
  • Revolut Metal σε € 13,99 το μήνα : Ο λογαριασμός που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεταλλικής κάρτας
  • Revolut Ultra σε € 45 το μήνα : Ο λογαριασμός που φαίνεται να μην έχει όριο στη Γαλλία καθώς και στο εξωτερικό

  �� Η Bforbank, η ηλεκτρονική τράπεζα του ομίλου Crédit Agricole με ένα μπόνους € 80 προσφέρονται

  Καλώς ήρθατε μπόνους της Online Bank Bforbank

  Μια θυγατρική της ομάδας Crédit Agricole, η Bforbank είναι μία από τις πρώτες ηλεκτρονικές τράπεζες που έχουν υπάρξει για 13 χρόνια. Η φήμη του είναι καλά εδραιωμένη τόσο στην εξυπηρέτηση των πελατών της, η οποία είναι διαθέσιμη 6 ημέρες από τις 7 όσο και για την εξαντλικότητα των χρηματοπιστωτικών προϊόντων που προσφέρονται, όπως η ασφάλιση ζωής, το μπιζέλι (χρηματιστήριο), τα φυλλάδια, η συμβουλευτική και ο καταναλωτής καταναλωτών.

  Με το Connectbanque, υπάρχει Ένα μπόνους καλωσορίσματος ύψους € 180 για νέους πελάτες Αυτή τη στιγμή, αλλά ο χάρτης Visa Premier χωρίς κόστος και ένα βιβλίο αποταμίευσης.

  Αυτό το μπόνους καλωσορίσματος της αποσύνθεσης ως εξής: 80 € που προσφέρεται από μπόνους έως το άνοιγμα ενός τρεχούμενου λογαριασμού με κάρτα.

  �� Η Orange Bank, η Mobile Bank με πριμοδότηση μέχρι 100 €

  Orange Bank δεν έχει αμοιβές κατά την απόσυρση και τις πληρωμές στο

  Η Mobile Bank του Orange Operator είχε περισσότερους από 500.000 πελάτες από την κυκλοφορία της στο τέλος του 2017.

  Αυτή η επιτυχημένη εκτόξευση εξηγείται από μια προσφορά με πλεονεκτικές συνθήκες για αυτούς τους πελάτες: έναν τρέχοντα λογαριασμό και μια δωρεάν πιστωτική κάρτα … και ένα εύκολο άνοιγμα λογαριασμού. Στην απεικόνιση, οι πελάτες του χειριστή μπορούν Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μερικά κλικ χωρίς να χρειάζεται να δώσετε το έγγραφο ταυτότητάς τους.

  Δίπλα σε αυτό, Πορτοκαλί τράπεζα προτείνω Ένα ενισχυμένο φυλλάδιο 3% ένα από τα πιο αποδοτικά φυλλάδια στην αγορά ! Για να μάθετε περισσότερα συμβουλευτείτε το δικό μας Κατάταξη ενισχυμένων φυλλαδίων.

  Για να λάβετε το ασφάλιστρο των € 50, οι ακόλουθες προϋποθέσεις πρέπει να τηρούνται: Επιλέξτε την κάρτα premium ή ένα πακέτο premium και πραγματοποιήστε 10 αναλήψεις ή πληρωμές κατά τις πρώτες 30 ημέρες ! Έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα € 30 εάν είστε ήδη πορτοκαλί πελάτης κινητής τηλεφωνίας ή διαδικτύου.

  Τώρα εξαρτάται από εσάς, να κερδίσετε χρήματα και να εξοικονομήσετε χρήματα στις τραπεζικές σας χρεώσεις ανοίγοντας έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό !

  Συμπερασματικά, το μπόνους καλωσορίσματος δεν πρέπει να είναι απαραίτητα το μοναδικό κριτήριο επιλογής σας Για να ανοίξετε έναν λογαριασμό με μια ηλεκτρονική τράπεζα. Για να σας καθοδηγήσει και Επιλέξτε την ηλεκτρονική τράπεζα πιο κατάλληλη για τις ανάγκες σας, Σας παρέχουμε Συγκριτής σε απευθείας σύνδεση τραπεζών.

  Είστε γονέας ή μικρός ? Προσφορές και Τραπεζικοί λογαριασμοί αφιερωμένοι σε εφήβους υπάρχουν, μπορείτε να συμβουλευτείτε όλες τις προσφορές Η σύγκριση των τραπεζικών καρτών για εφήβους εδώ !