Coyotes και NYC Parks: NYC Parks, ο Βοηθός Βοήθειας οδήγησης και το GPS Coyote – Coyot

Λύκος της Βόρειας Αμερικής

Contents

Τα κογιότ είναι κοινά σε ολόκληρη την πολιτεία της Νέας Υόρκης, περιελάμβαναν αστικές περιοχές. Οι πρόσφατες παρατηρήσεις επιβεβαιώνουν ότι τα κογιότ ζουν στη Νέα Υόρκη και δραστηριοποιούνται στο Μπρονξ.

Ζώντας με κογιότ στη Νέα Υόρκη

Λύκος της Βόρειας Αμερικής

Ευγενική προσφορά των πάρκων Nathan Payne/NYC

Τα κογιότ είναι κοινά σε ολόκληρη την πολιτεία της Νέας Υόρκης, περιελάμβαναν αστικές περιοχές. Οι πρόσφατες παρατηρήσεις επιβεβαιώνουν ότι τα κογιότ ζουν στη Νέα Υόρκη και δραστηριοποιούνται στο Μπρονξ.

Το να βλέπεις ένα κογιότ για πρώτη φορά μπορεί να είναι μια έκθεση ή μια ανησυχητική εμπειρία. Εάν βλέπετε ένα κογιότ, Μην πανικοβάλλεστε. Τα περισσότερα κογιότ δεν είναι επικίνδυνα για τους ανθρώπους. Σε εθνικό επίπεδο, μόνο μια χούφτα τσιμπήματα κογιότ αναβάλλονται κάθε χρόνο.

Αναζήτηση του κογιότ

Οι κογιότ είναι κυνόδοντες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μέλη του ίδιου γένους με τους λύκους και τα εξημερωμένα σκυλιά. Γενικά, τα κογιότ εμφανίζονται “πιο κομψά” από τα εξημερωμένα σκυλιά, με ένα κολακευτικό μέτωπο και ένα πιο αιχμηρό ρύγχος. Τα κογιότ φαίνεται να έχουν μακρά πόδια από τα εξημερωμένα σκυλιά, ενώ τα σκυλιά φαίνεται να έχουν καραμέλες DePeper. Επίσης, έχουν πολύ διαφορετικά κομμάτια. Τα κομμάτια του κογιότ είναι πιο επιμήκη και τοποθετούν τα μπροστινά και τα πίσω πόδια σε ευθυγράμμιση όταν περπατούν.

Πέντε εύκολες συμβουλές για coxisting με κογιότες

 1. Μην τροφοδοτείτε κογιότες. Η διατήρηση του Coyotes Wild είναι το κλειδί για τη συνύπαρξη. Η ζωή και η ασφάλειά σας εξαρτώνται από τα κογιότ που παραμένουν φυσικά επιφυλακτικά από τους ανθρώπους.
 2. Ελκυστική κατάργηση. Κατάστημα τροφίμων, τροφές για κατοικίδια ζώα και σκουπίδια σε δοχεία προστασίας ζώων. Μην οδηγείτε τρόφιμα ή σκουπίδια πίσω σε ένα πάρκο.
 3. Τα κατοικίδια εποπτεύουν. Περπατήστε τα σκυλιά στο λουρί και κρατήστε τις γάτες μέσα για ασφάλεια.
 4. Κρατήστε τους κογιότες επιφυλακτικοί. Εάν έχετε εγκριθεί, ενεργήστε μεγάλα και κάνετε δυνατούς θορύβους μέχρι να υποχωρήσει το κογιότ.
 5. Εκτιμώ τα κογιότ. Απομακρυσμένος από. Μείνετε τουλάχιστον 150 πόδια (45 μέτρα) ή περισσότερο από το ζώο.

Πότε να αναφέρετε στο Coyote παρακολούθηση

Τα περισσότερα κογιότ δεν είναι επικίνδυνα για τους ανθρώπους. Εάν εντοπίσετε ένα επιθετικό ή ατρόμητο κογιότ, άμεση αναφορά στον αγώνα γκολφ στο χώρο ή στο προσωπικό. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ιατρικής, όπως ένα δάγκωμα ή φυσική επαφή με ένα κογιότ, καλέστε το 911.

Γεγονότα Κογιότ

 • Τα κογιότ δεν είναι αυστηρά νυχτερινά. Μπορούν να παρατηρηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά είναι γενικά πιο ενεργά μετά και τη νύχτα.
 • Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τα κογιότο περισσότερο κατά τη διάρκεια της περιόδου ζευγαρώματος (Ιανουάριος – Μάρτιος) και όταν οι νέοι διασκορπίζονται από οικογενειακές ομάδες (Octuber – Ιανουάριος).
 • Τα κογιότ τρώνε ό, τι είναι επικρατέστερο και εύκολο να βρεθεί, να μετατοπίσει τη διατροφή τους σε αυτό που είναι εποχιακά ή τοπικά διαθέσιμο, περιλάμβανε τρωκτικά, πουλιά, βλάστηση, έντομα και carrion.
 • Τα κογιότ είναι φυσικά επιφυλακτικοί από τους ανθρώπους, αλλά μπορούν να οικοιμάξουν τις πηγές τροφίμων που παρέχουμε και την παρουσία μας.

Οι πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη σελίδα είναι προσαρμοσμένες από το Project Coyote. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Project Coyote για περισσότερες πληροφορίες.

Rangers Urban Park

Περιβαλλοντική εκπαίδευση

Υπαίθρια περιπέτεια

 • Περιπέτειες Σαββατοκύριακα
 • Προσαρμοσμένες περιπέτειες
 • Κούρσα περιπέτειας

Λύκος της Βόρειας Αμερικής

Roll Safe και κρατήστε τα σημεία σας με κογιότ

Με κογιότ

τρέχει ασφαλές

Κρατήστε τους πόντους σας

Οδηγός με τη σωστή ταχύτητα

Γίνετε μέλος της καλύτερης κοινότητας

Το Coyote προσφέρει μια λύση οδήγησης προσαρμοσμένη σε όλους

30 ημέρες δωρεάν δοκιμής

Λύκος της Βόρειας Αμερικής

Ειδοποιήσεις πραγματικού χρόνου, περιορισμοί ταχύτητας, πλοήγηση και κυκλοφορία

Img-app.webp

Coyote Auto

Επωφεληθείτε από την τεχνολογία Coyote στην οθόνη του οχήματός σας

Κογιότ-mini-3d.webp

Κογιότ μίνι

Το μεγαλύτερο μέρος της υπηρεσίας Coyote σε μίνι μορφή

Κογιότ-3d.webp

Κογιότ

Coyote εμπειρία με φωνητικό βοηθό

Εξαιρετική αξιόπιστη υπηρεσία

Ειδοποιήσεις πραγματικού χρόνου

Περιορισμοί ταχύτητας

Κυκλοφορία και διαδρομές

Αναστάτωση

Η πιο αφοσιωμένη κοινότητα

από μέλη στην Ευρώπη

ενεργοί πελάτες (2)

ικανοποιημένοι πελάτες (3)

Κογιότο ασφαλές

Η αναφορά της ανάκαμψης μετά την κλοπή

Το 91% των κλεμμένων οχημάτων που ανακτήθηκαν σε 48 ώρες (1)

Ανακτήθηκε ή επιστρέφεται

Αυτόματη ασφαλή

Coyote Secure Auto

Αυτόματη ασφαλή

Coyote Secure Rider

Όλη η κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο

Συμβουλευτείτε την κατάσταση της κυκλοφορίας στην περιοχή σας ζωντανά για να προβλέψετε τα ταξίδια σας.

Επιχείρηση κογιότ

Για τις εταιρείες, πολύ περισσότερο από ένα co -pilot

Γεωγραφική γεωργία

Οδηγός βοήθειας

Μετά την αποκατάσταση της κλοπής

Κογιότ δεδομένα

Πατήστε ανασκόπηση

Μιλούν για εμάς

Η ιστορία μας

Γαλλική εταιρεία Pioneer της προειδοποίησης ραντάρ το 2006, το Coyote σας υποστηρίζει τώρα στο δρόμο με την υπηρεσία “οδήγησης” χωρίς διαφήμιση, στα κουτιά μας και στην εφαρμογή Apple CarPlay και Android Auto Compatible Mobile Application. Ανατρέξτε στην ασφάλεια και διατηρήστε τα σημεία σας με τις ειδοποιήσεις που αναφέρθηκαν σε πραγματικό χρόνο στο ταξίδι σας από τα 5 εκατομμύρια μέλη της κοινότητας Coyote: μόνιμοι κίνδυνοι (ή όχι, ή όχι, σταθερό ραντάρ), προσωρινά κίνδυνοι με πιθανό έλεγχο ταχύτητας, κυκλοφορία και διαταραχές του δρόμου. Οι περιορισμοί ταχύτητας ενημερώνονται συνεχώς και η πλοήγηση GPS όλο και πιο ακριβής.

Και από το 2018, το Coyote και το Traqueur, μια αναφορά για την ανάκαμψη μετά το θέατρο από το 1997, είναι μόνο ένα. Περισσότερο από μια ασφαλή λύση Coyote Secure anti -Theft σας προστατεύει από την κλοπή του οχήματός σας και τις συνέπειές του. Χάρη σε έναν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας που λειτουργεί ακόμη και στο υπόγειο και μια ομάδα αφοσιωμένων ντετέκτιβ σε συνεργασία με την αστυνομία, το 91% των κλεμμένων οχημάτων βρίσκονται σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εγκατάσταση του ιχνηλάτη στο όχημά σας (αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, βοηθητικό δωμάτιο κ.λπ.) από εγκεκριμένες επαγγελματικές εγγυήσεις η αποτελεσματικότητα της ετικέτας στη θέση του οχήματός σας.

Βρείτε επίσης τις διαθέσιμες λύσεις Coyote για εταιρείες με επιχειρήσεις Coyote.

Coyote, σχεδιασμένο για όσους οδηγούν.

(1) Δεδομένα Coyote από την 1η Αυγούστου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2020

(2) Δεδομένα κογιότ μεταξύ 1 και 31 Ιουλίου 2021

(3) Πληροφορική κατάστασης δεδομένων Coyote 3ο τρίμηνο 2021