Το λεξικό Corsican – Γαλλικά | Glosbe, Γαλλική μετάφραση Corsica – Δωρεάν και καλύτερα!

Γαλλική μετάφραση της Κορσικής online

Contents

Ναι, μπορείτε εύκολα να κάνετε μια γαλλική γραμματική μετάφραση στην Κορσική χρησιμοποιώντας αυτόν τον μεταφραστή.

Corse – Γαλλικό λεξικό

Το Glosbe είναι ένα σπίτι για χιλιάδες λεξικά. Δεν παρέχουμε μόνο το γαλλικό λεξικό Corsican, αλλά και λεξικά για όλα τα υπάρχοντα ζεύγη γλωσσών – σε απευθείας σύνδεση και δωρεάν.

Μεταφράσεις του λεξικού Corsican – Γαλλικό, ορισμοί, γραμματική

Στο Glosbe, θα βρείτε μεταφράσεις της Κορσικής στα γαλλικά από διάφορες πηγές. Οι μεταφράσεις ταξινομούνται από το πιο κοινό έως το λιγότερο δημοφιλές. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε έκφραση έχει ορισμούς ή πληροφορίες για το Linflexion.

Μεταφράσεις στην Κορσική – Γαλλικό πλαίσιο, μεταφρασμένες προτάσεις

Τα λεξικά Glosbe είναι μοναδικά. Στο Glosbe, μπορείτε να ελέγξετε όχι μόνο τις μεταφράσεις Corsican ή French. Προσφέρουμε επίσης παραδείγματα θετικοποίησης που δείχνουν δεκάδες μεταφρασμένες προτάσεις. Μπορείτε να δείτε όχι μόνο τη μετάφραση της πρότασης που ψάχνετε, αλλά και πώς μεταφράζεται σύμφωνα με το πλαίσιο.

Μνήμη μετάφρασης για την Κορσική – Γαλλικές γλώσσες

Οι μεταφρασμένες προτάσεις που θα βρείτε στο Glosbe προέρχονται από παράλληλο σώμα (μεγάλες βάσεις δεδομένων με μεταφρασμένα κείμενα). Η μνήμη μετάφρασης έχει ως την υποστήριξη χιλιάδων μεταφραστών που διατίθενται σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.

Προφορά, ηχογραφήσεις

Συχνά το κείμενο μόνο δεν είναι αρκετό. Πρέπει επίσης να ακούσουμε πώς μοιάζει η πρόταση ή η πρόταση. Στο Glosbe, δεν θα βρείτε μόνο μεταφράσεις του λεξικού Corsican-Français, αλλά και ηχογραφήσεων και αναγνώστες υψηλής ποιότητας.

Εικονογραφημένο λεξικό

Μια εικόνα είναι καλύτερη από χίλιες λέξεις. Εκτός από τις μεταφράσεις του κειμένου, στο Glosbe θα βρείτε εικόνες που παρουσιάζουν τους επιδιωκόμενους όρους.

Αυτόματος μεταφραστής Corsica – Γαλλικά

Πρέπει να μεταφράσετε ένα μεγαλύτερο κείμενο ? Κανένα πρόβλημα, στο Glosbe θα βρείτε έναν μεταφραστή Corsican – Γάλλο που θα μεταφράσει εύκολα το laticle ή το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

Εγγραφείτε σε περισσότερους από 600.000 χρήστες.Και βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το καλύτερο λεξικό στον κόσμο.

Προσθέστε μια μετάφραση

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το καλύτερο λεξικό.

Το Glosbe είναι ένα κοινοτικό έργο και δημιουργήθηκε από ανθρώπους σαν εσάς.

Προσθέστε νέες καταχωρήσεις στο λεξικό.

Πρόσφατες τροποποιήσεις

Παράδειγμα προστέθηκε: Anch a te co → σε εσάς επίσης FR
Δημιουργημένη μετάφραση: Avì Co → Πρόγονοι FR
Δημιουργήθηκε μετάφραση: Filangròcca Co → Libellule FR
Δημιουργήθηκε μετάφραση: Planee Co → Plane FR
Δημιουργήθηκε μετάφραση: Camiò Co → Truck FR
Δημιουργημένη μετάφραση: Pulizzeru Co → Policeman FR

Στατιστικά στοιχεία του λεξικού Corsican – French

Κορσική γλώσσα

Ιθαγενείς: Γαλλία Ιταλία Περιοχή: Corsica Northern Sardinia

γαλλική γλώσσα

Ιθαγενείς: Περιφέρεια Γαλλίας: Francophonie (Γαλλικά μιλώντας στον κόσμο) (Γεωγραφική κατανομή κάτω) Επίσημη γλώσσα σε: 29 χώρες Βέλγιο Μπενίν Μπουρκίνα Φάσο Μπουρούντι Καμερούν Κεντρική Αφρική Τσαντ Κομόρο Κονγκό Δημοκρατική Δημοκρατία του Κονγκό Djibouti Equatorial Guinea France Gabon Guinea Haiti Ivory Coast Coast Coast Coast Ivory Ivory Ivory Λουξεμβούργο Μαδαγασκάρη Μάλι Μονακό Νίγηρα Ρουάντα Σενεγκάλες Σεϋχέλλες Ελβετία Τόγκο Βανουάτου Διοικητική/Πολιτιστική Αλγερία Καμπότζη Λάος Λίβανος Μαυριτανία Μαυρίκιος Μορόκκο Tunisia Βιετνάμ 15 Εξαρτημένη Aosta Valley (Italy) Γαλλική Γουιάννη Γουάνελ Γουάδανα Λουισιάνα ιόντος Άγιος Βαρθολήμος Άγιος Μάρτιν Άγιος Οι Pierre και Miquelon Wallis και Futuna πολλοί διεθνείς οργανισμοί

Γαλλική μετάφραση της Κορσικής online

Τοποθεσία του Γαλλική μετάφραση Corsica Για να μεταφράσετε εύκολα το γαλλικό κείμενο στην Κορσική. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μεταφράσετε λέξεις, προτάσεις και παραγράφους Γαλλικά στην Κορσική!

Χρησιμοποιούμε ισχυρά API Google σε αυτό το εργαλείο του Γαλλική μετάφραση Corsica. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε το κείμενο, τις λέξεις ή τις προτάσεις σας στα γαλλικά στο πρώτο πλαίσιο κειμένου και κάντε κλικ στο κουμπί “Μετάφραση” για να μεταφράσετε το κείμενο που εισήχθη στην Κορσική.

Η γαλλική μετάφραση Corsica παίρνει ένα κλάσμα ενός δευτερολέπτου και σε ένα μόνο αίτημα, μπορείτε να μεταφράσετε έως και 1000 λέξεις. Οι γαλλικές γλώσσες και οι γλώσσες της Κορσικής μιλούν από πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η γαλλική μας μετάφραση στην Κορσική σας βοηθά να μάθετε ή να κατανοείτε το βασικό κείμενο αυτών των γλωσσών όταν είστε ειδικός σε έναν και μαθαίνετε το άλλο. Τα API μετάφρασης παρέχουν μια σχεδόν τέλεια μετάφραση γαλλικών στη Κορσική, αλλά αυτές οι μεταφράσεις δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για εργασίες που είναι απαραίτητα για την αποστολή όπως – νομικές, ιατρικές κλπ. Η γαλλική μετάφραση προς το Corse θα σας δώσει μια σχεδόν τέλεια ιδέα για το κείμενο που είναι μετάφραση, ιδίως για να μεταφράζετε συνήθως χρησιμοποιούμενες προτάσεις / λέξεις όπως χαιρετισμούς, ταξίδια, αγορές, αριθμούς, σχέσεις κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας, εάν έχετε προτάσεις ή σχόλια για εμάς.

Πώς λειτουργεί η γαλλική μετάφραση της Corsica?

Κάνουμε τη γαλλική μετάφραση στην Κορσική χρησιμοποιώντας το Google ή το Microsoft API. Στέλνουμε το γαλλικό κείμενο που παρέχετε σε αυτές τις υπηρεσίες και μας απαντούν με ένα κείμενο που βρίσκεται στην Κορσική.

Αυτές οι υπηρεσίες βασίζονται σε χρεώσεις δεδομένων σχετικά με τη γαλλική γλώσσα και τη γλώσσα της Κορσικής και τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών, αυτές οι υπηρεσίες είναι σε θέση να μας παρέχουν κείμενο που μεταφράζεται στην Κορσική από τα γαλλικά.

Συχνά ερωτήσεις σχετικά με τη μετάφραση του γαλλικού κειμένου στο Corse?

Αυτή η γαλλική μετάφραση στην Κορσική είναι δωρεάν ?

Ναι, παρέχουμε αυτή τη μετάφραση του γαλλικού κειμένου στην Κορσική απολύτως δωρεάν.

Για να διασφαλιστεί ότι οι υπηρεσίες του Μετάφραση από γαλλικά στην Κορσική χρησιμοποιούνται δίκαια, έχουμε ορισμένους περιορισμούς χρήστη.

    Καθημερινό όριο: Έχουμε ένα ημερήσιο όριο ποσόστωσης για να μεταφράσουμε από γαλλικά στη Κορσική. Μόλις εξαντλήσουμε αυτήν την ποσόστωση, ενδέχεται να μην μπορείτε να μεταφράσετε το γαλλικό κείμενο στην Κορσική.
  1. Περιορίστε το zilnică: Avem o limita de cotă zilnică pentru transfucerea din french corsica. După th ap epuizat această, este posil să nu whoreți μεταφρασμένο textul în limba corsica corse.

Πώς μπορώ να κάνω μια μετάφραση από την Κορσική στα γαλλικά?

Έχουμε ό, τι χρειάζεστε και μπορείτε να κάνετε τη μετάφραση από την Κορσική στα γαλλικά εδώ.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω τη γαλλική μετάφραση στην Κορσική?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον γαλλικό μεταφραστή στην Κορσική για:

  • Μεταφράστε τα γαλλικά μηνύματα που έλαβε το Whatsapp στην Κορσική
  • Μεταφράστε γαλλικό σε απευθείας σύνδεση κείμενο σε ιστότοπους στην Κορσική
  • Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα σε έναν φίλο της Κορσικής και στη συνέχεια να πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας στα γαλλικά και να το μεταφράσετε στην Κορσική και να το στείλετε στον φίλο σας.
  • Κατανοήστε το νόημα οποιασδήποτε γαλλικής λέξης και χρησιμοποιήστε το ως γαλλικό λεξικό στο Corse
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γαλλική μετάφραση στην Corsica Online για να μεταφράσετε γαλλικές προτάσεις στην Κορσική
  • Χρησιμοποιώντας αυτό το γαλλικό ηλεκτρονικό εργαλείο μετάφρασης στην Κορσική, μπορείτε να μεταφράσετε το γαλλικό κείμενο σε ένα σενάριο της Κορσικής

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον γαλλικό μεταφραστή στην Κορσική στο κινητό μου ?

Μπορείτε να ανοίξετε αυτήν τη σελίδα του Γαλλική μετάφραση Corsica στο κινητό σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά και χρησιμοποιήστε το κανονικά.

Είναι δυνατόν να γίνει μετάφραση γαλλικής γραμματικής στην Κορσική ?

Ναι, μπορείτε εύκολα να κάνετε μια γαλλική γραμματική μετάφραση στην Κορσική χρησιμοποιώντας αυτόν τον μεταφραστή.

Πώς μπορώ να μεταφράσω τα γαλλικά λόγια σε λέξεις της Κορσικής?

Εισαγάγετε τις γαλλικές σας λέξεις στο πρώτο πλαίσιο κειμένου και κάντε κλικ στο “Μετάφραση”. Αυτός ο γαλλικός χώρος μετάφρασης στο Corse θα μετατρέψει τις γαλλικές λέξεις σε λέξεις κορσικής.

Άλλοι μεταφραστές