Concept: Η καλύτερη εφαρμογή για σημειώσεις, δοκιμάσαμε για εσάς: The Great App Invion – Blog Neroli

Δοκίμασα για εσάς: Η μεγάλη εφαρμογή Concept

Η ιδέα είναι το μόνο που περιμένουμε από μια συμβατική εφαρμογή σημειώσεων και πολλά άλλα.

Έννοια: Η καλύτερη εφαρμογή ελέγχου

Σημείωση: Δεν μου πληρώθηκε από την ιδέα να γράψω αυτό το άρθρο και δεν είμαι συνδεδεμένος ούτε. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή για πάνω από 2 χρόνια τώρα και απλά επιθυμεί να σας δώσω την ειλικρινή γνώμη μου για αυτό το εξαιρετικό εργαλείο παραγωγικότητας.

Ποια είναι η εφαρμογή έννοιας ?

Η Concept είναι μια εφαρμογή all-in-one που διατίθεται σε Windows, Mac, iOS και Android. Συγκεντρώνει τόσο τα χαρακτηριστικά των Trello, Evernote, Google Doc, Dropbox, Jira και Confluence.

Η εφαρμογή είναι εντελώς προσαρμόσιμη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λογισμικό σημειώσεων, ένας διαχειριστής εργασιών, ένα CRM, ένα wiki, ένα ημερολόγιο. Είναι το είδος των εφαρμογών παραγωγικότητας.

Για μένα ελέγχει όλα τα κουτιά:

 • Ευκολία στη χρήση : Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολο να χειριστεί. Η διαισθητική διεπαφή του σας επιτρέπει να γνωρίζετε γρήγορα πού να πάτε για να εκτελέσετε μια δεδομένη ενέργεια. Η ενεργή κοινότητα της έννοιας παρέχει επίσης πολλούς έτοιμους πόρους και μοντέλα.
 • Κομψότητα: Είναι μια μινιμαλιστική και κομψή εφαρμογή. Θέλουμε να το ανοίξουμε και να το χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε όμορφους χώρους εργασίας.
 • Πλήρως διαμορφώσιμο: Όλες οι σημειώσεις και οι διαχειριστές εργασιών που κατάφερα να δοκιμάσω μέχρι τώρα ποτέ δεν με ικανοποιούσαν πλήρως. Υπήρχε πάντα μια λειτουργικότητα που μου έλειπε ή μια πτυχή που θα ήθελα να μπορώ να διαμορφώσω. Με έννοια μπορώ να εξατομικίσω πλήρως την εφαρμογή και να δημιουργήσω το εργαλείο που ικανοποιεί τέλεια τις ανάγκες μου.
 • Εύρωστος : Όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή που λαμβάνει καθημερινά, συσσωρεύετε πολλά δεδομένα. Και το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να τα χάσετε όλα λόγω ενός τεχνικού προβλήματος. Φανταστείτε να χάσετε χρόνια σημειώσεων ! Από αυτή την πλευρά εκεί, δεν υπάρχει κίνδυνος με την έννοια. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε το 2016, οπότε αρχίζει να έχει καλή ωριμότητα. Επίσης, αύξησε τα 10 εκατομμύρια δολάρια το 2019 και 50 εκατομμύρια δολάρια το 2020, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει τους πόρους που απαιτούνται για να εξασφαλίσει τη συντήρηση και την ασφάλεια των δεδομένων μας.
 • Δυναμική: Η ιδέα είναι δυναμική με την έννοια ότι τα νέα χαρακτηριστικά βγαίνουν τακτικά. Η εταιρεία παραμένει προσεκτική στους πελάτες της και δεν διστάζει να αμφισβητήσει τον εαυτό της όταν είναι απαραίτητο. Για μένα είναι ένα σημαντικό κριτήριο. Περιμένω μια λύση που συνεχώς επανεισάγει για να μείνει φρέσκια εγκαίρως. Και αυτό ακριβώς κάνει η ιδέα.

Μια εμπλουτισμένη σημείωση σημειώσεων

Η ιδέα είναι το μόνο που περιμένουμε από μια συμβατική εφαρμογή σημειώσεων και πολλά άλλα.

Στην εφαρμογή υπάρχουν όλες οι συνήθεις λειτουργίες επεξεργασίας κειμένου. Δηλαδή ότι μπορεί να επεξεργαστεί κείμενο, να προσθέτει τίτλους (H1, H2, H3), να δημιουργεί σημεία σφαίρας, πίνακες ή ακόμα και να εισαγάγει εικόνες.

Αλλά μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ περισσότερο. Σε κάθε σημείωση μπορούμε επίσης να ενσωματώσουμε:

 • Λίστες υποχρεώσεων
 • Υλικά πίνακες
 • Κρυμμένα τμήματα
 • ανάκληση ημερομηνιών
 • βίντεο (διαθέσιμα απευθείας από τη σημείωση)
 • Αρχεία ήχου
 • βάσεις δεδομένων
 • κι αλλα

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το Google Doc, τους Χάρτες Google ή το GitHub μέσα σε μια σημείωση. Και αν θέλουμε να αλλάξουμε τη διάταξη των μπλοκ, είναι επίσης δυνατή χάρη στη λειτουργία drag-and-drop που σας επιτρέπει να μετακινείτε ελεύθερα κάθε στοιχείο σε μια σελίδα.

Το πιο εξαιρετικό σε όλα αυτά είναι ότι ανά πάσα στιγμή, μπορούμε να κάνουμε το δημόσιο σημείωμα μας. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε στον κόσμο μπορεί να το συμβουλευτεί. Σαν να δημοσιεύσαμε μια ιστοσελίδα.

Εάν έχετε πρόβλημα να φανταστείτε πώς μοιάζει μια σημείωση σε μια ιδέα, έχω δημιουργήσει ένα που θα σας δώσει μια επισκόπηση του τι είναι δυνατό με αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε να το συμβουλευτείτε εδώ:

Βρείτε εύκολα τις σημειώσεις σας στην έννοια

Η λήψη σημειώσεων είναι καλή, αλλά πρέπει να τα βρείτε ακόμα.

Ευτυχώς, η αναζήτηση σημειώσεων σε μια ιδέα είναι απλή. Απλά κάντε CMD + P σε Mac ή Ctrl + P στα Windows για να ανοίξετε ένα παράθυρο διαλόγου και να βρείτε γρήγορα οποιοδήποτε περιεχόμενο.

Είναι μια συντόμευση που χρησιμοποιώ πολύ συχνά όταν ψάχνω για τις σημειώσεις που έλαβα βιβλία, άρθρα, βίντεο ή όταν θέλω να βρω μια ιστοσελίδα που είμαι bookmareee.

Εκτός αυτού, μιλώντας για τον σελιδοδείκτη, η Implion έχει επίσης μια λειτουργικότητα για αυτό.

Σελιδοδείκτης σελίδων με ιδέα

Υπενθύμιση, ο σελιδοδείκτης σημαίνει Mark μια ιστοσελίδα για να την κρατήσει για αργότερα.

Με το concept web clipper, μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα πολύ εύκολα. Μόλις εγκατασταθεί η επέκταση Chrome, απλά κάντε κλικ στην έννοια ISCON που εμφανίζεται στο Chrome για να επισημάνετε τη σελίδα.

Όλο το περιεχόμενο που μας ενδιαφέρει μπορεί να αποθηκευτεί σε 2 κλικ με έννοια.

Ποια είναι η τιμή της έννοιας ?

Τώρα που συζητήσαμε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής, παραμένει ένα τελευταίο σημαντικό σημείο: η τιμή της.

Τα ποσοστά ιδεών παραμένουν πολύ προσιτά:

 • $ 0 για 1000 μπλοκ (αν σημειώνετε από καιρό σε καιρό ότι θα είναι αρκετό για εσάς)
 • $ 4/μήνα για σόλο και απεριόριστη χρήση (η φόρμουλα i προσωπικά χρησιμοποιεί)
 • $ 8/μήνα ανά μέλος της ομάδας
 • 20 $/μήνα για εταιρείες

Συμπερασματικά, εάν ψάχνετε για μια αίτηση που λαμβάνει τη σημείωση και έναν διαχειριστή εργασιών σε πολύ λογική τιμή, γίνεται μια ιδέα για εσάς.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή δωρεάν: Concept Test

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ιδέα, συνιστώ το πολύ πλήρες άρθρο από τον Jonathan Lefèvre: INEAMION • Διαχείριση μιας βάσης γνώσης

Δοκίμασα για εσάς: Η μεγάλη εφαρμογή Concept

έννοια

Έχετε ακούσει απαραίτητα για μια ιδέα τους τελευταίους μήνες ! Αυτή η αμερικανική εφαρμογή, διαθέσιμη σε υπολογιστές και smartphone / tablet, υπόσχεται ένα All in One, Hyper και Velitile Workspace. Ο αριθμός των χρηστών εφαρμογών συνέχισε να αυξάνεται από τη δημιουργία της εφαρμογής το 2016: έχουμε μέχρι σήμερα περισσότερα από 20 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο ! Οι ομάδες έχουν μόλις εργαστεί σε μια έκδοση beta στα γαλλικά: αυτό το άρθρο είναι επομένως μια ιδανική ευκαιρία να “μετατρέψουν” μη αγγλικά ομιλητές, οι οποίοι ίσως επιβραδύνθηκαν από αυτό το πρόβλημα της γλώσσας.

Γιατί είχα ιδέα ?

Μια επισκόπηση του χώρου εργασίας μου

Ο κύριος λόγος για μένα ήταν να Συγκεντρώστε διάφορα καθήκοντα στον ίδιο τόπο ::

 • Κρατάω σημειώσεις
 • Βάση δεδομένων
 • Διάφορα αντίγραφα ασφαλείας
 • Παρακολούθηση χρέωσης
 • Ακολουθούμενη από τις διαφορετικές συνεργασίες μου

Δεδομένου ότι το blog έχει γίνει η κύρια δραστηριότητά μου, Ήθελα να εξορκίσω τον τρόπο εργασίας μου, και πάνω απ ‘όλα για να κάνουν τα πράγματα πιο ρευστά. Μπορεί γρήγορα να προχωρήσει σε όλες τις κατευθύνσεις: μεταξύ να κάνετε λίστες, Εμπνεύσεις για τα μελλοντικά μου βίντεο / άρθρα, τα διαφορετικά σλιπ των πελατών μου … Βρήκα σημαντικό να επιτύχω να διατυπώσω όλα αυτά σε σαφέστερα. Ο σκοπός ? Κερδίστε στο Serenity, και ειδικά στη ρευστότητα, διατυπώνοντας όλα τα έργα μου και.

Δεν έχω καμία ανησυχία για την οργάνωση στη βάση: έτσι μπορεί κανείς να αναρωτηθεί γιατί έψαχνα να ξανασκεφτώ αυτά τα διαφορετικά καθήκοντα. Η πραγματικότητα των πραγμάτων είναι αυτό Πήγα πολύ χρόνο juggling μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών, Και πάνω απ ‘όλα, είχα πρόβλημα να φτιάξω αυτό το νομαδικό. Με κάθε ταξίδι, ένιωσα αναγκασμένος να περπατήσω τον υπολογιστή μου, όπου έσωσα τις επερχόμενες φωτογραφίες / δημοσιεύσεις μου … και ήμουν πολύ εξαρτημένος από το Google Drive μου, το οποίο συμπυκνώνει τα πιο χρησιμοποιημένα αρχεία μου.

Θα σας μιλήσω σε αυτό το άρθρο του Μου Χρήση της έννοιας – αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να παρουσιάσω τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιώ ! Αλλά ορίσατε ότι αυτή η εφαρμογή γίνεται για να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, στις επιθυμίες σας, στα προβλήματά σας. Ένας επιχειρηματίας, ένας blogger, ένας καλλιτέχνης … δεν θα χρησιμοποιήσει απολύτως την εφαρμογή με τον ίδιο τρόπο.

Πώς να ξεκινήσετε την ιδέα ?

Αυτή είναι η ερώτηση ! Μπορείτε βέβαια να χαράξετε, να ρωτήσετε εδώ και εκεί και να κατάλληλα την εφαρμογή κατά τις ημέρες. Αυτό δεν είναι αδύνατο, αλλά μάλλον οι ικανές και εντελώς εκφοβιστικές, καθώς οι δυνατότητες δημιουργίας είναι σχεδόν απεριόριστες. Από την πλευρά μου, ήμουν τυχερός που Τζούλια Ντε Δεν νομίζω ότι νιώθω Επικοινωνήστε μαζί μου στο τέλος του 2021 για να μου επιτρέψετε να ακολουθήσω την εξαιρετικά πλήρη εκπαίδευσή του.

Δείτε αυτήν τη δημοσίευση στο Instagram

Η Τζούλια εργάζεται μαζί με τη Julie, και οι δύο λαμβάνουν τις γνώσεις τους στον τομέα του διαδικτύου στην υπηρεσία των επιχειρηματιών σε αναζήτηση οργανισμού. Για να ανακαλύψετε τη δουλειά τους, μην διστάσετε να ανακαλύψετε το δωρεάν περιεχόμενό τους !

Στα τέλη του 2022, στο τέλος της γραφής του βιβλίου μου, επομένως επιτίθεται στον πολύ δημοφιλή σχηματισμό “Δομή του εγκεφάλου του με έννοια” ! Σχετικά με το πρόγραμμα: Μια εκπαίδευση που εξηγεί από το Α έως το z τις βάσεις της έννοιας, αλλά και τα έτοιμα πρότυπα για την καλύτερη προσαρμογή των διαφορετικών χώρων εργασίας. Μπορείτε να ακολουθήσετε την εφαρμογή με τον δικό σας ρυθμό ! Η Τζούλια απεικονίζει τέλεια αυτό που εξηγεί μέσα από στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο Super Light. Σε μερικά βήματα, είχα ήδη καταφέρει να καταλάβω πού θα μπορούσε να μου επιτρέψει η εφαρμογή !

Σύνδρομο λευκής σελίδας

Ιδέα, αρχίζει έτσι ! Δημιουργώντας μια εντελώς λευκή σελίδα, την οποία μπορείτε να προσαρμόσετε σε περίσσεια. Στην αρχή, θα είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε είτε με τα πρότυπα (που παρέχεται από τη Julia ή άλλα μέλη της κοινότητας), είτε να δημιουργήσετε τη σελίδα σας στην εικόνα σας. Αυτό είναι σαφώς αυτό που διαρκεί περισσότερο χρόνο, αλλά γνωρίζουμε ότι όλες αυτές οι σελίδες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν στη συνέχεια με τη μορφή ενός μοντέλου ! Επομένως, είναι απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο, στην αρχή, να διαμορφώσετε αυτό το χώρο εργασίας, για να δοκιμάσετε τα πράγματα, να είστε λάθος, μερικές φορές ..

Σας δίνω μια γρήγορη επισκόπηση του περιεχομένου που μπορείτε να ενσωματώσετε σε αυτές τις σελίδες:

 • κονίστρα : να ελέγξετε, με σημεία, αριθμημένα ..
 • μπλοκ : Για να δημιουργήσετε τις ιδέες / τα έργα σας
 • βάση δεδομένων : με ολοκληρωμένους τύπους (πρακτικά για τιμολόγηση και διάφορους υπολογισμούς, όπως αρχείο excel!), ως ημερολόγιο, ή ακόμα και ζωγραφική θηρίου.
 • οργάνωση δέντρων : Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θετικό σημείο για μένα, το οποίο μου επιτρέπει να δημιουργώ υπο-φακέλους, αλλά και να έχω ορισμένες σελίδες να επικοινωνούν μαζί (= Δημιουργία συντομεύσεων σελίδας στη σελίδα)
 • Εύκολη κοινή χρήση : Αυτή είναι η δύναμη της εφαρμογής ! Εάν εργάζεστε ως ομάδα, μπορείτε να αποφασίσετε να μοιραστείτε περιεχόμενο για πολλούς ανθρώπους (τότε πρέπει να επιλέξετε μια πληρωμένη έκδοση, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι γρήγορα κερδοφόρα εάν χρησιμοποιείτε μια ιδέα στο πλαίσιο της εργασίας σας)
 • Πολλαπλές επιλογές παρουσίασης : Χρώμα κειμένου, emojis, επισήμανση, εικόνες φόντου ..

Οι διαφορετικές τιμές ιδεών

Προς το παρόν, δεν κατάφερα να επιτύχω το 100% αυτού που θέλω-δηλαδή, αισθητικά όμορφες σελίδες, ελκυστικές για το βλέμμα ! Είμαι ακόμα σε μια αρκετά απλοϊκή έκδοση έννοιας : Όλες οι ιδέες μου είναι εκεί, ταξινομημένες με τη σειρά που θέλω, αλλά όχι απαραίτητα με τον πιο όμορφο τρόπο. Ο στόχος μου για τους επόμενους μήνες είναι να βελτιώσω αυτό και να κάνω πιο εξατομικευμένες σελίδες !

Ποια έννοια έχει αλλάξει για μένα
 • Συλλέξαμε τα πάντα στο ίδιο μέρος : Περιεχόμενο που πρέπει να παραχθεί, ιδέες, σημειώσεις, σλιπ, επαφές … Αντί να πολλαπλασιάσω τα αρχεία excel και τα διάφορα αρχεία, καταφέρνω να ταξινομήσω τα πάντα κατά κατηγορία με ένα κλικ σε ένα κλικ.
 • Δεν είμαι πλέον εξαρτημένος από το δίσκο μου : Η μονάδα δίσκου είναι πολύ ωραία αλλά όχι 100%αξιόπιστη … όταν μετακομίζω με τρένο, για παράδειγμα, η σύνδεση είναι σπάνια για μένα να κατεβάσω το περιεχόμενο που υπάρχει εκεί.
 • Έχω κερδίσει παραγωγικότητα : Το άνοιγμα μιας μόνο εφαρμογής για τη διαχείριση όλων των πλαγιών της δουλειάς μου εξακολουθεί να είναι πραγματικά ταχύτερο !
 • Μου να κάνετε λίστες πήρε ένα νέο σημείο καμπής : Τα διαχειρίζομαι καθημερινά και δεν είναι πλέον μέχρι την εβδομάδα ! Πήρα τη συνήθεια να διανέμουν καλύτερα τη δουλειά μου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αντί να οργανώσω ημέρες “πλήρους υπολογιστή” όπως θα μπορούσα να κάνω μέχρι τώρα. Δεν είμαι καθόλου ο τύπος για να χρονοτριβώ, θα έλεγα ακόμη και: αντίθετα ! Σχεδόν “χρειάζομαι” να αναγκάσω τον εαυτό μου να διανείμει τα καθήκοντα και η έννοια με βοήθησε πολύ για αυτό.
Αυτό που δεν κατάφερα να λύσω με ιδέα

Λέω “όχι ακόμα”, γιατί όπως σίγουρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε, η έννοια είναι τόσο μεγάλη που πιθανότατα δεν έχω βρει μια λύση ακόμα … αλλά σίγουρα θα έρθει με το χρόνο !

 • Είμαι ακόμα εξαρτημένος από την ημερήσια διάταξη Google : Αυτό είναι το μόνο μέρος που απέτυχε να απορροφήσει η έννοια ! Επειδή ο σύζυγός μου και εγώ εξαρτάται από την ημερήσια διάταξη Google (σας είπα εδώ), τα οποία διανέμουν καλύτερα τα καθήκοντα του καθημερινού, του διορισμού, της διαχείρισης της κόρης μας κ.λπ. Αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα, επειδή η γυμναστική μεταξύ των 2 εφαρμογών είναι πολύ καλή. Και τελικά έχω λίγα αντίγραφα μεταξύ της ημερήσιας διάταξης και της έννοιας … αλλά θα μπορούσε να είναι τέλειο !
 • Πάρτε χρόνο για να εργαστείτε σε πρότυπα : Όπως σας είπα προηγουμένως, δεν έχω πάρει ακόμα το χρόνο να διαμορφώσω τις σελίδες 100% στην εικόνα μου ! Απλά πρέπει να αφιερώσω χρόνο για να διαμορφώσω τέλεια πρότυπα, τα οποία μπορώ να επαναχρησιμοποιήσω στο μέλλον.
Θέλετε να ακολουθήσετε τη δομή εκπαίδευσης με την ιδέα σας ?

Το Super News είναι ότι η Τζούλια μου πρόσφερε έναν πολύ ενδιαφέρον κωδικό για εσάς: -20% στην εκπαίδευση με τον κωδικό Μαριολίπος (Ναι, ακριβώς αυτό!), ισχύει τις πληρωμές ταυτόχρονα, μέχρι τις 30 Απριλίου 2022 !

Για να προχωρήσετε περισσότερο με την έννοια

Βρείτε εδώ κάποιο (δωρεάν) περιεχόμενο που προσφέρει η Julia:

 • Πώς άλλαξα τη ζωή μου σε μια ιδέα σε 5 βήματα
 • Γιατί και πώς να πάτε από το Trello στην ιδέα
 • 10 ιδέες για τα πράγματα να διαχειρίζονται με ιδέα
 • Πώς να φτιάξετε τον καλύτερο κόσμο στον κόσμο στην ιδέα ?
 • Concept, το τέλειο οργανωτικό εργαλείο για τους επιχειρηματίες

Γνωρίζετε την ιδέα ? Εάν όχι, θέλετε να ανακαλύψετε αυτήν την εφαρμογή μετά από αυτό το άρθρο ? ♡