Ηλεκτρικές μοτοσικλέτες: Κατάλογος ηλεκτρικών μοτοσικλετών που διατίθενται στη Γαλλία – CleanRider, Electric Motorcycles: Ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο για αγορά το 2023?

Ηλεκτρικές μοτοσικλέτες: Ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο για αγορά το 2023

Contents

– Η μπαταρία: Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία για την αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας. Το μέγεθος και η χωρητικότητα της μπαταρίας ποικίλλουν ανάλογα με την ηλεκτρική μοτοσικλέτα και μπορούν να επηρεάσουν την αυτονομία της.

Ηλεκτρικές μοτοσικλέτες: Όλα τα μοντέλα, οι τιμές και οι επιδόσεις

Σχεδιάζετε να αγοράσετε μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα ? Από την ηλεκτρική μοτοσικλέτα έως την αστική μοτοσικλέτα, συμπεριλαμβανομένης της μοτοσικλέτας μοτοσικλετών ή των ηλεκτρικών μοτοσικλετών, βρίσκονται κάτω από μια λίστα με τα διάφορα εμπορικά σήματα και τα μοντέλα που διατίθενται στο εμπόριο και να έρθουν.

Cake, Harley Davidson, KTM, LiveWire, Niu, Super Soco … Ο κατάλογος μας απαριθμεί τα μοντέλα ηλεκτρικών μοτοσικλετών από τις κύριες μάρκες στην αγορά και ενσωματώνει διαφορετικά φίλτρα για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας.

Είτε ψάχνετε για μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα για τα καθημερινά σας ταξίδια, για να κάνετε το δρόμο και τις όμορφες συμβουλές ταχύτητας, για να περπατήσετε με την οικογένειά σας … όλα τα είδη ηλεκτρικών μοτοσικλετών υπάρχουν στον κατάλογο CleanRider. Για να επιλέξετε, ισχύουν διαφορετικά κριτήρια: Τιμή, Σχεδιασμός, Αυτονομία, Είδος Χρήσης που θέλετε να κάνετε ..

Ερωτήσεις ? Χρειάζεστε συμβουλές ? Μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τους οδηγούς αγορών μας για να μάθετε περισσότερα για τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες.

Ηλεκτρική μοτοσικλέτα: Ποια είναι η τιμή μιας επαναφόρτισης ?

Ηλεκτρική μοτοσικλέτα: Ποια είναι η τιμή μιας επαναφόρτισης;

2023 Μπόνους ηλεκτρικής μοτοσικλέτας: Το μπόνους λεπτομερώς

2023 Μπόνους ηλεκτρικής μοτοσικλέτας: Το μπόνους λεπτομερώς

Ηλεκτρικές μοτοσικλέτες

Αναζήτηση και φίλτρο

Alrendo Ts Bravo

Alrendo Ts Bravo

Μέγιστη ταχύτητα: 135 χλμ./
Τιμή εκτόξευσης € 11.200

Φορέας τόξου

Φορέας τόξου

Μέγιστη ταχύτητα: 241 χλμ/ώρα
Τιμή εκτόξευσης € 99.000

BMW CE 02

BMW CE 02

Τιμή εκτόξευσης 7750 €

Brekr Μοντέλο Β

Brekr Μοντέλο Β

Τιμή εκτόξευσης € 5299

Κέικ bukk

Κέικ bukk

Τιμή εκτόξευσης € 10.270

Κέικ Kalk Ink SL

Κέικ Kalk Ink SL

Τιμή εκτόξευσης € 10.500

Κέικ Kalk &

Κέικ Kalk &

Τιμή εκτόξευσης € 14.000

Κέικ κέικ

Κέικ κέικ

Τιμή εκτόξευσης 3500 €

Can-AM Origin

Can-AM Origin

Can-AM Origin

Can-AM Origin

Can-Am Pulse

Can-Am Pulse

Can-Am Pulse

Can-Am Pulse

Caofen f80

Caofen f80

Τιμή εκτόξευσης 7590 €

E-roadster Easy-Watts

E-roadster Easy-Watts

Τιμή εκτόξευσης € 2489

Easy-Watts e-roadster max

Easy-Watts e-roadster max

Τιμή εκτόξευσης € 4.249

Ηλεκτρική κίνηση Em Lite

Ηλεκτρική κίνηση Em Lite

Τιμή εκτόξευσης 7512 €

Ηλεκτρική κίνηση EM Sport

Ηλεκτρική κίνηση EM Sport

Τιμή εκτόξευσης € 8.784

Ηλεκτρική κίνηση

Ηλεκτρική κίνηση

Τιμή εκτόξευσης € 8586

Ηλεκτρική κούρσα

Ηλεκτρική κούρσα

Τιμή εκτόξευσης € 10.386

Διαφυγή ηλεκτρικής κίνησης

Διαφυγή ηλεκτρικής κίνησης

Τιμή εκκίνησης € 9586

Electric Motion Escape r

Electric Motion Escape r

Τιμή εκτόξευσης € 10546

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες

Πώς λειτουργεί μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα ?

Μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα λειτουργεί χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρικό κινητήρα που τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Όταν φορτωθεί η μπαταρία, παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στον κινητήρα, η οποία μετατρέπει αυτήν την ενέργεια σε κίνηση.

Εδώ είναι τα κύρια στάδια της λειτουργίας μιας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας:

– Η μπαταρία: Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία για την αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας. Το μέγεθος και η χωρητικότητα της μπαταρίας ποικίλλουν ανάλογα με την ηλεκτρική μοτοσικλέτα και μπορούν να επηρεάσουν την αυτονομία της.

– Ο ηλεκτρικός κινητήρας: τροφοδοτείται από την μπαταρία και μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια σε κίνηση.

– Ο επιταχυντής: Ο επιταχυντής είναι ένα ηλεκτρονικό στοιχείο που ελέγχει την τροφοδοσία που παρέχεται στον ηλεκτρικό κινητήρα. Όταν γυρίζετε τη λαβή του επιταχυντή, αυξάνετε την τροφοδοσία που παρέχεται στον κινητήρα και επιταχύνετε την ηλεκτρική μοτοσικλέτα.

– Ο ελεγκτής: Ο ελεγκτής είναι ένα ηλεκτρονικό στοιχείο που ρυθμίζει την τροφοδοσία που παρέχεται στον ηλεκτρικό κινητήρα. Μπορεί να ρυθμίσει την ισχύ ως συνάρτηση της ζήτησης για τον επιταχυντή και την ταχύτητα της μοτοσικλέτας.

– Οι τροχοί: Η κίνηση που παράγεται από τον ηλεκτρικό κινητήρα μεταδίδεται στους τροχούς της ηλεκτρικής μοτοσικλέτας μέσω αλυσίδας, ζώνης ή άξονα μετάδοσης.

– Φρενάρισμα: Οι περισσότερες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες χρησιμοποιούν ένα σύστημα πέδησης παρόμοιο με αυτό των μοτοσικλετών εσωτερικής καύσης. Τα δισκόφρενα, τα φρένα τυμπάνων ή τα συνδυασμένα φρένα χρησιμοποιούνται για την επιβράδυνση της ηλεκτρικής μοτοσικλέτας.

Ποια είναι η ρύθμιση των ηλεκτρικών ποδηλάτων ?

Εδώ είναι οι κύριοι κανόνες που ισχύουν για τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες στη Γαλλία:

 • Δίπλωμα οδήγησης : Πρέπει να έχετε μια άδεια οδήγησης προσαρμοσμένη στη μετατόπιση και τη δύναμη της μοτοσικλέτας. Η άδεια A1 επιτρέπει την οδήγηση ηλεκτρικών μοτοσικλετών ελαφριάς φωτός, η άδεια A2 είναι για ενδιάμεσες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Η άδεια έχει εγκρίνει τη συμπεριφορά όλων των τύπων μοτοσικλετών. Για τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες L1E (50 cc ισοδύναμο), θα πρέπει να είστε εξοπλισμένοι με την άδεια AM (πρώην BSR).
 • Εγγραφή : Οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες πρέπει να καταχωρούνται όπως μοτοσικλέτες βενζίνης και να φέρουν πινακίδα κυκλοφορίας.
 • Περιορισμός ισχύος : Στη Γαλλία, οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες υπόκεινται σε περιορισμό ισχύος 15 kW για τους κατόχους της άδειας A2 και 35 kW για τους κατόχους της άδειας Α.
 • Στάθμευση : Οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες έχουν εξουσιοδοτηθεί να σταθμεύουν σε πεζοδρόμια και χώρους στάθμευσης αφιερωμένους σε μηχανοκίνητους δίτροχους, με την επιφύλαξη των τοπικών κανόνων όσον αφορά το χώρο στάθμευσης.

Πώς να επαναφορτίσετε μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα ?

Όπως με ένα ποδήλατο ή ένα ηλεκτρικό σκούτερ, η επαναφόρτιση της μοτοσικλέτας σας είναι πολύ απλή. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν αφαιρούμενη μπαταρία, όπως το Super Soco, πολύ απλό για επαναφόρτιση στο σπίτι σε μια απλή έξοδο ενέργειας.

Οι σταθερές μοτοσικλέτες μπαταρίας πρέπει να έχουν απλή πρόσβαση σε σταθμό φόρτισης ή ενισχυμένη υποδοχή στο σπίτι.

Ακολουθούν τα κύρια βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να επαναφορτίσετε μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα:

– Ελέγξτε το βύσμα: Πριν από τη σύνδεση της ηλεκτρικής μοτοσικλέτας σας, βεβαιωθείτε ότι η υποδοχή είναι συμβατή με τον φορτιστή σας. Γενικά, οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες είναι εξοπλισμένες με τυπικό φορτίο, αλλά μπορεί να υπάρχουν παραλλαγές ανάλογα με το μοντέλο.

– Συνδέστε το φορτιστή: Συνδέστε το φορτιστή στην υποδοχή και συνδέστε το άλλο άκρο του φορτιστή με την ηλεκτρική σας μοτοσικλέτα (ή με την μπαταρία εάν είναι αφαιρούμενο). Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση είναι στη θέση του και ότι το φως φορτίου ανάβει στον φορτιστή.

– Επιλέξτε τη λειτουργία φόρτωσης: Ορισμένοι φορτιστές καθιστούν δυνατή την επιλογή διαφορετικών τρόπων φόρτωσης, όπως ταχεία λειτουργία ή κανονική λειτουργία

Αφήστε τη μοτοσικλέτα εντελώς φόρτωση. Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται από την χωρητικότητα της μπαταρίας και της ισχύος του φορτιστή

– Αποσυνδέω Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα και ο φορτιστής μόλις είναι γεμάτη η μπαταρία.

Πόσο είναι η επαναφόρτιση μιας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας ?

Επαναφόρτιση στο σπίτι

Επιλογή βάσης, το μέσο κόστος της KWH είναι € 0,20 το Μάρτιο του 2023. Για να μάθετε την τιμή φόρτισης της ηλεκτρικής σας μοτοσικλέτας, πολλαπλασιάστε την χωρητικότητά της στο KWH με την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας.

Το Harley Davidson Livewire, για παράδειγμα, με την αυτονομία των 225 χλμ., Διαθέτει μπαταρία 15,5 kWh. Συνεπώς, η πλήρης επαναφόρτιση στο σπίτι θα επιστρέψει σε 15,5 x 0,20 = € 3,1.

Ένα Super Soco TC, με μπαταρία 1,8 kWh, θα επαναφορτιστεί πλήρως για € 0,36.

Έχετε ένα πακέτο πλήρους ώρας / απενεργοποίησης ? Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να φορτώσετε την ηλεκτρική σας μοτοσικλέτα σε ώρες εκτός αιχμής και να εξοικονομήσετε χρήματα !

Δημόσια επαναφόρτιση τερματικών

Ορισμένα δημόσια τερματικά είναι δωρεάν (θέσεις στάθμευσης σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα), αλλά δεν είναι ευρέως διαδεδομένα και συχνά λαμβάνονται από καταιγίδα.

Οι σταθμοί φόρτισης που πληρώνονται είναι μια καλή επιλογή όταν βρίσκεστε στο δρόμο και πρέπει να ανεφοδιάσετε. Η μέση τιμή εξαρτάται από διάφορους παράγοντες:

– Η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας

– Ο τύπος του τερματικού (οι γρήγοροι ακροδέκτες είναι ακριβότεροι)

– Ο τύπος συνδρομής από τον οποίο επωφεληθείτε

– Η χρονική υποδοχή

Προσέξτε να ελέγξετε τις μεθόδους χρέωσης πριν επαναφορτίσετε ένα δημόσιο τερματικό για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ποια είναι η αυτονομία μιας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας ?

Η αυτονομία μιας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: την χωρητικότητα της μπαταρίας, την κατανάλωση ενέργειας, το βάρος της μοτοσικλέτας, εκείνη του επιβάτη, της ταχύτητας και των καιρικών συνθηκών.

Γενικά, οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες έχουν μέση αυτονομία 100 έως 200 χλμ. Με ένα μόνο φορτίο μπαταρίας. Ωστόσο, ορισμένα μοντέλα υψηλής ποιότητας μπορούν να οδηγήσουν πάνω από 300 χλμ !

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η πραγματική αυτονομία μπορεί να ποικίλει σημαντικά ανάλογα με τους παράγοντες που αναφέρονται παραπάνω, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η μοτοσικλέτα. Για παράδειγμα, μεγάλες επιταχύνσεις ή δυσμενείς καιρικές συνθήκες μπορούν να μειώσουν την αυτονομία της ηλεκτρικής μοτοσικλέτας.

Σχεδιάστε τα ταξίδια σας ανάλογα και μην ξεχάσετε να προγραμματίσετε την επιστροφή !

Τι βοήθεια για την αγορά ηλεκτρικής μοτοσικλέτας ?

Μπορείτε να συνδυάσετε διάφορα βοηθήματα για να αγοράσετε μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα, ανάλογα με τη δύναμή του και το επίπεδο εισοδήματός σας.

Το οικολογικό μπόνους: Πρόκειται για οικονομική βοήθεια που καταβάλλεται από το κράτος για την αγορά νέου ηλεκτρικού οχήματος. Για ηλεκτρικές μοτοσικλέτες των οποίων η ισχύς είναι μικρότερη από 2 kW, το ποσό μπόνους είναι € 100 και δεν μπορεί να υπερβαίνει το 20 % της τιμής του οχήματος. Για ηλεκτρικές μοτοσικλέτες των οποίων η ισχύς είναι ίση ή μεγαλύτερη από 2 kW, το οικολογικό μπόνους ανέρχεται σε € 250 ανά kWh της ενέργειας της μπαταρίας, που καλύπτεται από € 900 ή 27 % της τιμής, συμπεριλαμβανομένου του φόρου. Αυτά τα ποσά αυξάνονται κατά € 1.000 για κατοίκους στο εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον οδηγό αγοράς μας.

Το μπόνους μετατροπής: Αυτό το ασφάλιστρο προορίζεται για τους ιδιοκτήτες παλαιών θερμικών οχημάτων που επιθυμούν να τα αντικαταστήσουν με ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα επαναφορτιζόμενο όχημα. Το ποσό της πριμοδότησης ποικίλλει ανάλογα με το φορολογικό εισόδημα φόρου και τον τύπο του οχήματος που αγοράστηκε. Το 2023, τα πολύ μέτρια νοικοκυριά μπορούν να διεκδικήσουν ένα μπόνους μετατροπής ύψους € 1.100. Κατασκευές των οποίων τα έσοδα από το φόρο αναφοράς βρίσκονται μεταξύ 14.089 και € 22.983 θα λάβουν μόνο 100 €.

Τοπική βοήθεια: Ορισμένες τοπικές αρχές προσφέρουν επίσης βοήθεια για την αγορά ηλεκτρικού οχήματος, ιδιαίτερα μοτοσικλέτες. Αυτά τα βοηθήματα μπορούν να λάβουν τη μορφή επιδότησης ή μηδενικού δανείου.

Σημείωση: Το μπόνους μετατροπής μπορεί να συνδυαστεί με το οικολογικό μπόνους, δημιουργώντας έτσι οικονομική βοήθεια που μπορεί να φθάσει τα € 900 για την αγορά μιας νέας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας, ανάλογα με την καθαρή ισχύ του κινητήρα. Η μέγιστη βοήθεια που μπορεί να χορηγηθεί (μπόνους μετατροπής + μπόνους) είναι 2.000 €.

Πώς να διατηρήσετε μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα ?

Η διατήρηση μιας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας μπορεί να διαφέρει από τη συντήρηση μοτοσικλέτας βενζίνης.

Ελέγξτε τακτικά τα επίπεδα υγρών: Παρόλο που οι περισσότερες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες δεν έχουν υγρό ψύξης, είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά το επίπεδο φρένων και υγρού διεύθυνσης εάν η μοτοσικλέτα σας είναι εξοπλισμένη με αυτό.

Καθαρίστε τακτικά τη μοτοσικλέτα σας: Μια καθαρή μοτοσικλέτα δεν είναι μόνο πιο ευχάριστη για να δούμε, αλλά λειτουργεί επίσης καλύτερα. Και διαρκεί περισσότερο. Καθαρίστε συχνά την ηλεκτρική μοτοσικλέτα σας για να εξαλείψετε τη σκόνη και τη βρωμιά που θα μπορούσαν να συσσωρευτούν σε ηλεκτρικά εξαρτήματα.

Παρακολουθήστε την κατάσταση της μπαταρίας: Η μπαταρία είναι ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα της ηλεκτρικής σας μοτοσικλέτας. Είναι σημαντικό να το διατηρήσετε σε καλή κατάσταση για να επεκταθεί η διάρκεια ζωής του. Ελέγξτε τακτικά την κατάσταση της μπαταρίας (γρατζουνιές, κατεστραμμένα καλώδια, ελαττωματικούς δείκτες κ.λπ.) και φορτώστε σωστά για να αποφύγετε μια βαθιά απαλλαγή που θα μπορούσε να το βλάψει.

Δώστε προσοχή στα ελαστικά σας: Ελέγξτε την πίεση των ελαστικών και βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιούνται.

Καλέστε έναν επαγγελματία εάν είναι απαραίτητο: Δεν είστε σίγουροι για εσάς ? Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία, ιδίως για τη διεξαγωγή πιο προηγμένων συνεντεύξεων, όπως η επαλήθευση της κατάστασης του ηλεκτρικού κινητήρα και η αντικατάσταση των τμημάτων, εάν είναι απαραίτητο.

Πόσο είναι μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα ?

Υπάρχουν ηλεκτρικές μοτοσικλέτες για όλους τους τύπους προϋπολογισμών. Οι φθηνότερες ξεκινούν περίπου 2.500 ευρώ, όπως το Super Soco Ts (€ 2.290) ή το E-Roadster Easy-Watts (€ 2.489).

Οι πιο ακριβές ηλεκτρικές μοτοσικλέτες μπορούν να φθάσουν στα € 20.000, ή ακόμα και πολύ περισσότερο ανάλογα με τον εξοπλισμό και το εμπορικό σήμα που επιλέχθηκε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με το Harley Davidson Livewire (€ 33.900) !

Η μέση τιμή μιας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας Μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με το εμπορικό σήμα, το μοντέλο, την χωρητικότητα της μπαταρίας, την ισχύ του κινητήρα, τα χαρακτηριστικά και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Μπορούμε ωστόσο να θεωρήσουμε ότι ένα βασικό κόστος ηλεκτρικής μοτοσικλέτας μεταξύ € 3.000 και 6.000 €.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα στη βροχή ?

Ναι, οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βροχή, ακριβώς όπως οι μοτοσικλέτες βενζίνης, ευτυχώς ! Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια και τη μακροζωία της ηλεκτρικής σας μοτοσικλέτας στη βροχή:

– Προστατέψτε την μπαταρία της ηλεκτρικής σας μοτοσικλέτας ενάντια στο νερό. Οι μπαταρίες ηλεκτρικής μοτοσικλέτας είναι γενικά σφραγισμένες, αλλά είναι σημαντικό να μην εκθέσετε τη μοτοσικλέτα σε πολύ υψηλά επίπεδα νερού που θα μπορούσαν να βλάψουν τα ηλεκτρικά εξαρτήματα.

– Βεβαιωθείτε ότι έχετε Προσαρμοσμένα ελαστικά Οδήγηση στη βροχή, με καλή πρόσφυση σε υγρές επιφάνειες.

– Μειώστε την ταχύτητά σας και αυξήστε την απόσταση πέδησης από ξηρές συνθήκες. Οι υγρές επιφάνειες μπορούν να κάνουν την οδήγηση πιο δύσκολη, οπότε προσέξτε !

– Φορέστε ρούχα βροχής Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το νερό και τον κακό καιρό και βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός ασφαλείας σας, όπως τα ακουστικά, είναι επίσης κατάλληλος για οδήγηση στη βροχή.

Ακολουθώντας αυτές τις προφυλάξεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σας μοτοσικλέτα στη βροχή με ασφάλεια !

Ηλεκτρικές μοτοσικλέτες: Ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο για αγορά το 2023 ?

Εάν τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι ήδη καλά εδραιωμένα, οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες αγωνίζονται λίγο περισσότερο. Οι κατασκευαστές προσπαθούν να σας προσφέρουν νέα μοντέλα που συνδυάζουν την απόδοση και την άνεση. Εδώ είναι η επιλογή μας από τις καλύτερες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες.

Harmey Davidson Livewire

Με περισσότερα από εκατό μοντέλα στην αγορά, τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι πολύ πιο πολυάριθμα σε σύγκριση με Ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Και δεν είναι πραγματικά έκπληξη. Το σκούτερ είναι πάνω απ ‘όλα ένα όχημα για αστική χρήση, το οποίο δεν προορίζεται να κάνει μεγάλα ταξίδια. Η μοτοσικλέτα είναι πιο προσανατολισμένη στον ελεύθερο χρόνο, πολύ περισσότερο χρησιμοποιείται σε μεγάλες διαδρομές.

Αλλά είναι πάνω απ ‘όλα η πλευρά “πάθος” που οδηγεί τους ποδηλάτες, και όλα αυτά συμβαίνουν. Από το θόρυβο της εξάτμισης στις αισθήσεις οδήγησης, η έλξη της μηχανικής, συμπεριλαμβανομένης της ευχαρίστησης να περάσει τις σχέσεις στο πόδι, χωρίς να ξεχνάμε τον αναμφισβήτητο δυναμισμό τους, όλοι οι ποδηλάτες θα συμφωνήσουν κατά προσέγγιση να ισχυρίζονται ότι η ύπαρξη μοτοσικλέτας είναι πάνω απ ‘όλα για να εκτιμήσει τη συμπεριφορά σας.

Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο το σύμπαν της ηλεκτρικής μοτοσικλέτας εξακολουθεί να είναι λίγο εμπιστευτικό σε σύγκριση με αυτό του σκούτερ ή ακόμα και του αυτοκινήτου. Αλλά οι χρόνοι αλλάζουν και θα το δούμε μέσω αυτού του αρχείου, ακόμη και οι εμβληματικοί κατασκευαστές μοτοσικλετών είναι ηλεκτρικοί. Και ακόμα και αν η οδήγηση είναι διαφορετική από μια θερμική μοτοσικλέτα, εξακολουθούν να υπάρχουν, όπως στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία σας με αυτό το όχημα, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους ιχνηθέτες GPS για σκούτερ και μοτοσικλέτες. Και αν διστάσετε μεταξύ της μοτοσικλέτας και του μεγάλου σκούτερ, ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από ηλεκτρικά σκούτερ 125cc.

Ισοδύναμες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες 50 cm 3

Οι περισσότερες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες που παρουσιάζονται σε αυτήν την κατηγορία μοιράζονται πολλά τεχνικά στοιχεία με τα ηλεκτρικά σκούτερ που πωλούνται από τις ίδιες μάρκες. Το μόνο ενδιαφέρον, σε σύγκριση με το ηλεκτρικό σκούτερ, είναι να έχουμε ένα ελαφρώς πιο αισθητικό δίτροχο, αλλά όχι απαραίτητα πολύ πρακτικό. Όπως τα ηλεκτρικά σκούτερ της ίδιας ισοδυναμίας, η μέγιστη ταχύτητα των μοτοσικλετών των 50 cc δεν υπερβαίνει τα 45 km/h και επομένως προορίζεται μόνο για αστική χρήση.

Super Soco TC: Η καλύτερη αξία για τα χρήματα

Στην κατηγορία των 50 cc ισοδύναμης ηλεκτρικής μοτοσικλέτας, η μάρκα Super Soco έχει σημαντικό κατάλογο. Το Super Soco TC με την πρώτη ματιά μια πολύ ευχάριστη εμφάνιση roadster. Παραμένει περιορισμένη στην κατάστασή της, δηλαδή αδύνατο να υπερβεί τα 45 χλμ./.

Η αφαιρούμενη μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί στο σπίτι. Εκτός αυτού, είναι δυνατόν να αγοράσετε δύο τοποθεσίες για να φτάσετε 80 χιλιόμετρα αυτονομίας. Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα ξεκινά με ένα κλειδί Bluetooth. Στην οδήγηση, οι αισθήσεις είναι καλές και σας επιτρέπουν να γλιστρήσετε οπουδήποτε χωρίς κανένα πρόβλημα.

 • Μέγιστη ταχύτητα : 45 km/h
 • Αυτονομία : έως και 80 χιλιόμετρα
 • Επιβάτης στο πίσω μέρος : Ναί
 • Τιμή : 3190 ευρώ

E-roadster Easy-Watts: Η καλύτερη τιμή

Αυτή η μικρή μοτοσικλέτα παιχνιδιών εγκρίνεται και είναι διαθέσιμη στη Γαλλία από το 2019. 50 cc ισοδύναμο, αυτό το μοντέλο είναι διαθέσιμο από 14 ετών με την άδεια AM. Χάρη στη μπαταρία ιόντων λιθίου 1,8 kWh, μπορείτε να ταξιδέψετε μέχρι και 70 χιλιόμετρα. Το μόνο ελάτημά του είναι η μπαταρία του που δεν είναι αφαιρούμενη. Ως εκ τούτου, θα είναι απαραίτητο να επαναφορτίσετε το ποδήλατο απευθείας με το σταθμό κοντά σε μια έξοδο ισχύος.

 • Μέγιστη ταχύτητα : 45 km/h
 • Αυτονομία : έως και 70 χιλιόμετρα
 • Επιβάτης στο πίσω μέρος : Ναί
 • Τιμή : 2489 ευρώ

Super Soco Ts Street Hunter: Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα High -End

Ο κατασκευαστής του Σινο-Αυστραλίας είναι πολύ δημοφιλής στη Γαλλία, ειδικά χάρη στα μοντέλα που είναι προσβάσιμα για όλες τις χρήσεις. Το Super Soco Ts Hunter είναι μάλλον τοποθετημένο στην κορυφή του καλαθιού, καθώς είναι ένα ισοδύναμο 50 cc που διατίθεται στα 3790 ευρώ, εξαιρουμένων του οικολογικού μπόνους.

Ήδη, επειδή η μοτοσικλέτα το ρίχνει με ένα στυλ που είναι δικό του και δεν διαμορφώνεται στους θερμικούς ξαδέλφους του. Τότε επειδή η προτεινόμενη οδήγηση είναι άψογη. Το Street Hunter TS δεν είναι το πιο νευρικό όσον αφορά την επιτάχυνση, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι ευχάριστο μακροπρόθεσμα.

Στην αυτονομία, το φορτίο διεξάγεται στις 3:30 π.μ., αλλά πάνω απ ‘όλα η μοτοσικλέτα παραδίδεται μόνο με μία μόνο μπαταρία αντοχής 55 χιλιομέτρων. Εάν θέλετε να επενδύσετε λίγο περισσότερο, μια δεύτερη μπαταρία μπορεί να σας υποστηρίξει. Η δοκιμή μοτοσικλέτας μας είναι διαθέσιμη για ανάγνωση.

 • Μέγιστη ταχύτητα : 45 km/h
 • Αυτονομία : έως 55 χιλιόμετρα
 • Επιβάτης στο πίσω μέρος : Ναί
 • Τιμή : 3.790 ευρώ

Πού να αγοράσετε το
Super Soco Ts Street Hunter στην καλύτερη τιμή ?
4,190 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Ισοδύναμες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες 125 cm 3

Εδώ είναι μια κατηγορία που ήδη προσφέρει λίγο περισσότερη ευελιξία, ακόμη και αν η αυτονομία θα περιορίζεται πάντα για να έχει πραγματικά εξαιρετικά αστική χρήση. Από την άλλη πλευρά, αυτές οι μοτοσικλέτες θα προσφέρουν λίγο περισσότερη ευχαρίστηση και, ως επί το πλείστον, να προχωρήσουν περαιτέρω με ένα μόνο φορτίο σε σύγκριση με την παρακάτω κατηγορία. Για άλλη μια φορά, η επιλογή ενός ηλεκτρικού σκούτερ της ίδιας ισοδυναμίας μπορεί να κάνει το επιπλέον για μια ελαφρώς χαμηλότερη τιμή.

Super Soco TC Max: Η σωστή επένδυση στα 125 cc

Στον τομέα της αστικής κινητικότητας, η μάρκα Super Soco προσφέρει πολλά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του TC Max. Είναι μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα, ισοδύναμο 125 cc που εμφανίζεται σε μια vintage πτυχή χωρίς να κάνει παραχωρήσεις για την απόδοση.

Η ελκυστική εμφάνιση αυτού του Super Soco TC Max είναι επίσης η τιμή του. Είναι μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα που πωλείται κάτω από 5000 ευρώ εκτός του οικολογικού μπόνους. Σε χρήση, η οδήγηση της μοτοσικλέτας είναι εξίσου αποτελεσματική στην πόλη όπως έξω. Προσφέρει μια καλή ακτίνα στροφής και αποδεικνύεται πολύ βολική με βάρος 120 kg.

 • Μέγιστη ταχύτητα : 100 km/h
 • Αυτονομία : έως 100 χιλιόμετρα
 • Επιβάτης στο πίσω μέρος : Ναί
 • Τιμή : 5590 ευρώ

Easy-Watts E-Roadster Max: Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα σε χαμηλή τιμή

Όπως και στην κατηγορία των 50 cm 3, εξακολουθεί να είναι εύκολο-watts που προσφέρει την λιγότερο δαπανηρή μοτοσικλέτα. Αυτό δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο μια εξέλιξη του e-ro-roadster Easy-Watt παρουσίασε λίγο υψηλότερη, εξ ου και η προσθήκη του “Max” Suffix λίγο μετά το όνομα. Αυτή η μικρή μοτοσικλέτα είναι ισοδύναμο 125 cm ³ και είναι διαθέσιμη με άδεια Α ή Β, καθώς και 7 ώρες εκπαίδευσης.

Χάρη στη μπαταρία ιόντων λιθίου 2,8 kWh, μπορείτε να ταξιδέψετε μέχρι και 70 χιλιόμετρα. Το μόνο ελάττωμα του, όπως το μοντέλο που αναφέρεται παραπάνω, είναι η μπαταρία του που δεν είναι αφαιρούμενη. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικό κινητήρα χωρίς βούρτσα στον πίσω τροχό και έχει δύναμη 4000 watt.

 • Μέγιστη ταχύτητα : 80 km/h
 • Αυτονομία : έως και 70 χιλιόμετρα
 • Επιβάτης στο πίσω μέρος : Ναί
 • Τιμή : 4.249 ευρώ