Πηγαίνετε από ένα πακέτο τηλεπικοινωνιών Bouygues στο B & You: Πώς να το κάνετε?, Πακέτα Β και εσείς: προσφορές, βήματα, εξυπηρέτηση πελατών

Πακέτα Β και εσείς: προσφορές, βήματα, εξυπηρέτηση πελατών

Contents

Ο επιλογές επιπλέον:

Πώς να πάτε από ένα πακέτο τηλεπικοινωνιών Bouygues στο B & You ?

Bouygues Telecom Transfer Transfore στο B & You

Bouygues Telecom και B & είστε ένας και ο ίδιος χειριστής. Το B & You είναι μια μάρκα Bouygues Télécom που προσφέρει μια σειρά από μη δεσμευτικά πακέτα, ενώ τα πακέτα Bouygues Télécom Markets με δέσμευση με μια σειρά που ονομάζεται Sensation. Ο χειριστής σας επιτρέπει έτσι να μεταβείτε από μια αίσθηση στο B & You Croscription και το αντίστροφο αρκετά εύκολα.

Για να μεταβείτε από ένα πακέτο αίσθησης σε ένα B & You Προσφέρετε στο Bouygues Telecom, πρέπει να:

 • Φτάνοντας στο τέλος της περιόδου δέσμευσής του.
 • Ακολουθήστε μια απλή διαδικασία από την περιοχή του πελάτη της.
 • Ορισμένες προσφορές B & You είναι αποκλειστικές για νέους πελάτες.
 • Πώς να πάτε από μια προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues στο Β και εσείς ?
 • Η διαδικασία για να μεταβείτε από ένα πακέτο τηλεπικοινωνιών Bouygues στο B & You
 • Γιατί όλες οι προσφορές B & You δεν είναι προσβάσιμες στους πελάτες ?

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 08/04/2023

Οι ελκυστικές τιμές που προσελκύουν νέους πελάτες χρησιμοποιούνται για την εξέλιξη. Ωστόσο, ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις. Αυτή είναι η περίπτωση των Orange, SFR και Bouygues Telecom. Με τις θυγατρικές τους, αυτοί οι φορείς εκμετάλλευσης σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από το ίδιο δίκτυο, προσφέροντας πιο προσιτές τιμές. Είναι επομένως δυνατό για τους χρήστες του Μεταναστεύστε με ένα πακέτο αίσθησης τηλεπικοινωνιών Bouygues στο εύρος B & You. Το Monpetitforfait επιστρέφει λεπτομερώς τη διαδικασία για να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή του πακέτου στο Bouygues.

Πώς να πάτε από μια προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues στο Β και εσείς ?

Για τους κατόχους ενός σχεδίου κινητής τηλεφωνίας αίσθησης στο Bouygues Telecom, η μετάβαση σε ένα πακέτο B & You χωρίς υποχρέωση είναι δυνατή. Ωστόσο, ορισμένες προϋποθέσεις πρέπει να παρατηρούνται ότι μεταναστεύονται σε μια δωρεάν προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues από οποιαδήποτε σύμβαση διάρκειας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι Η περίοδος που παραμένει να τιμηθεί για τη σύμβαση αίσθησης σε εξέλιξη. Τα πακέτα αίσθησης Bouygues υπόκεινται πράγματι σε δέσμευση 12 έως 24 μηνών. Όσο η σύμβαση δεν έχει τελειώσει, η αίσθηση των πελατών δεν έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα πακέτο B & You. Επομένως, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε την επέτειο της συσκευασίας του για Προσδιορίστε εάν η μετανάστευση είναι εφικτή. Ωστόσο, μια απλή λύση καθιστά δυνατή την εύρεση αυτών των πληροφοριών.

Περάσω Δ

Πηγαίνοντας από ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας B & You χωρίς υποχρέωση.

Οι χρήστες που επιθυμούν να επιλέξουν ένα πακέτο B & You μπορούν πρώτα να καλέσουν το 3179. Αυτός ο δωρεάν αριθμός επιτρέπει στους καταναλωτές να αποκτήσουν αρκετές σημαντικές πληροφορίες.

Το χρησιμοποιούμε για:

 • Αποκτήστε τη δήλωση ταυτότητας του χειριστή (RIO) για να διατηρήσετε τον αριθμό σας σε περίπτωση αλλαγής του χειριστή
 • Γνωρίστε εάν το πακέτο του υπόκειται σε δέσμευση και ο αριθμός των μηνιαίων πληρωμών που απομένουν εάν είναι απαραίτητο.

Ποιος είναι ο κωδικός RIO ?

Η δήλωση ταυτότητας του χειριστή είναι ένας απαραίτητος κωδικός για να αλλάξετε τον χειριστή διατηρώντας τον αριθμό του. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται φορητότητα αριθμού.

Η διαδικασία για να μεταβείτε από ένα πακέτο τηλεπικοινωνιών Bouygues στο B & You

Μετά την επαλήθευση της επιλεξιμότητας για την αλλαγή προσφοράς και εάν ο χρήστης έχει τη δυνατότητα, Μια απλή διαδικασία είναι να ακολουθήσετε. Πρώτον, πρέπει να συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας.

Εδώ είναι πώς να πάτε από ένα πακέτο τηλεπικοινωνιών Bouygues στο B & You:

 1. Μεταβείτε στην ενότητα “Το κινητό μου και το πακέτο μου”
 2. Κάντε κλικ στο “My Package” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Αλλαγή τιμής”
 3. Μετακινηθείτε προς τα κάτω τη σελίδα και μεταβείτε στα πακέτα “B & You” “
 4. Επιλέξτε το πακέτο της επιλογής σας και κάντε κλικ στο “SELECT”
 5. Επικυρώστε την απόφαση κάνοντας κλικ στο “Συνέχεια”

Σε περίπτωση προσφοράς αίσθησης σε ένα πακέτο από το B & You Range, αλλαγή Ανατολή εργατικό δυναμικό κατά την επόμενη επαναφορά του πακέτου. Κατά την παραγγελία, ένα μήνυμα υποδεικνύει επίσης εάν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχονται από το παλιό και το νέο πακέτο. Σημειώστε επίσης ότι η αλλαγή μιας προσφοράς μπορεί να προκαλέσει πλεονεκτήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με οποιεσδήποτε εκπτώσεις σε περίπτωση συνδρομής σε μια προσφορά ομάδας που συνδυάζει πακέτο κινητής τηλεφωνίας και κουτιά Internet.

Προωθήσεις B & You

Διαβάστε επίσης τα καλά σχέδια και το promo που διατίθενται στο B & You

Γιατί όλες οι προσφορές B & You δεν είναι προσβάσιμες στους πελάτες ?

Εάν είναι δυνατόν να μεταβείτε από ένα πακέτο αίσθησης σε ένα πακέτο B & You, η μετανάστευση δείχνει μερικά όρια. Όπως η πλειοψηφία των χειριστών, Οι διαφημιστικές προσφορές που προσφέρονται από την Bouygues Telecom προορίζονται για νέους πελάτες. Σε περίπτωση συνδρομής σε ένα b και σας πακέτο, οι κάτοχοι προσφοράς αίσθησης μπορεί να έχουν περιορισμένη επιλογή. Θεωρητικά, είναι πράγματι αυτοί δεν είναι δυνατόν να εγγραφείτε σε πακέτα προώθησης.

Καλώς ήλθατε Bouygues Télécom και B & You

Καλωσορίσατε προσφορές και εκπτώσεις σε πακέτα τηλεπικοινωνιών B & You και Bouygues.

Στην πραγματικότητα, παραμένει δυνατόν, ωστόσο Για να έρθετε σε επαφή με έναν σύμβουλο για να προσπαθήσετε να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο φορέας εκμετάλλευσης προτιμά να καταβάλει προσπάθεια να αφήσει έναν πελάτη να πάει σε έναν ανταγωνιστή. Ωστόσο, η Bouygues Telecom δεν έχει την υποχρέωση να κάνει εμπορική χειρονομία. Είναι λοιπόν πιθανό ότι το αίτημα είναι φλέβα. Οι προωθήσεις από τους χειριστές που προσφέρονται πολύ τακτικά, υπάρχει μια άλλη λύση για να επωφεληθεί από τις προωθήσεις του Bouygues Telecom.

Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις προσφορές B & You για νέους πελάτες, πρέπει να:

 1. τερματίστε το πακέτο σας ή αλλάξτε τον χειριστή μέσω φορητότητας αριθμών
 2. Μείνετε με έναν άλλο χειριστή, προσωρινά (1 έως 2 μήνες)
 3. Εγγραφείτε σε ένα B & You Package σε μειωμένη τιμή ως νέος πελάτης.

Η διπλή φορητότητα προσφέρει το πλεονέκτημα της άφιξης με την ετικέτα του νέου πελάτη. Επομένως, αυτό είναι χρήσιμο για να επωφεληθείτε από τις προωθητικές προσφορές. Ωστόσο, η διπλή φορητότητα δεν είναι πάντα αποτελεσματική στην πραγματικότητα. Στο δωρεάν κινητό για παράδειγμα, μόνο οι νέοι πελάτες θεωρούνται ότι οι χρήστες δεν είχαν δωρεάν πακέτο τους τελευταίους 12 μήνες. Αυτή η προσέγγιση δεν είναι επομένως αλάθητη.

Φορητότητα αριθμού με τον κωδικό RIO

Διαβάστε επίσης τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να πραγματοποιήσετε τη φορητότητα του αριθμού σας

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλά σχέδια αυτή τη στιγμή

Πακέτο Β και εσείς

Promo Prixtel Packages

Χρήσιμοι κωδικοί για τη διαχείριση του πακέτου σας

Αλλαγή του χειριστή, οι προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε

Τερματίστε το πακέτο σας για αλλαγή d

Κωδικός PIN και PUK Κωδικός: Τι είναι για ?

Βοήθεια smartphones

Πακέτο Bandyou Β και εσείς 40 πηγαίνετε

Β και εσείς 40 πηγαίνετε

Τα πακέτα – αγαπητέ

Πακέτα Β και εσείς: προσφορές, βήματα, εξυπηρέτηση πελατών

Η B & You είναι μια προσφορά από την Bouygues Telecom, η οποία διακρίνεται από τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε μειωμένες και μη εμπλοκές τιμές. Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε τις διάφορες συμβάσεις που έχετε στη διάθεσή σας, πώς να εγγραφείτε ή να αλλάξετε το πακέτο για το B και εσείς και τα μέσα για την επίτευξη εξυπηρέτησης πελατών.

Πακέτα Β και εσείς

Παρουσίαση προσφορών Β και εσείς

Τι είναι το B και τα διαθέσιμα πακέτα ?

Όλα τα πακέτα κινητό Β και είσαι χωρίς δέσμευση.

εδώ είναι ένα περίληψη Β και εσύ:

Πίνακας σύγκρισης των πακέτων κινητής τηλεφωνίας B & You

Πακέτο Τιμή Χαρακτηριστικά
Bouygues Telecom 1GB 6 € 99
Χωρίς δέσμευση
Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS
1GB
Bouygues Telecom 100GO 13 € 99
Χωρίς δέσμευση
Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS
130GB
Bouygues Telecom 200GB 17 € 99
Χωρίς δέσμευση
Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS
200GB
100mo 9 € 99
Χωρίς δέσμευση
Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS
100mo που περιλαμβάνουν 100MB στο εξωτερικό
20GB 19 € 99
Χωρίς δέσμευση
Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS
20GB που περιλαμβάνει 15GB στο εξωτερικό
50GB 24 € 99
Χωρίς δέσμευση
Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS
50GB που περιλαμβάνει 15GB στο εξωτερικό
130GB 24 € 99
Χωρίς δέσμευση
Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS
130GB που περιλαμβάνει 40GB στο εξωτερικό

Ολα τα προσφορές Β και είστε πακέτα 4G. Για να έχουν πρόσβαση σε 5G στη Γαλλία, οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν σε ένα επιλογή έχω 3 € ανά μήνα χωρίς υποχρέωση.

Ο επιλογές επιπλέον:

 • Απογείωση : μόνο για πακέτα περισσότερων από 20 GB. Με αυτήν την υπηρεσία, οι πελάτες επωφελούνται από ένα δεύτερος Αριθμός στο ίδιο τηλέφωνο προς 3 €/μήνα (Προσφέρεται ο πρώτος μήνας). Αυτοί μπορούν επιτρέπω Και καθιστώ ανίκανο Αυτός ο αριθμός θα αποφασίσει να είναι προσβάσιμος ή όχι
 • Νόρτη :: αντι-ιός χρησιμοποιήσιμος 5 συσκευές ανώτατο όριο 5 € ανά μήνα, προσφέρεται ο πρώτος μήνας
 • σι.τηλεόραση : Για πρόσβαση σε περισσότερα από 70 κανάλια ΔΕΞΑΜΕΝΗ 6 € ανά μήνα (προσφέρεται ο πρώτος μήνας). Είναι δυνατόν να εγγραφείτε στην επιλογή, μοναδικώς Για πακέτα περισσότερων από 20 GB. Οι πελάτες μπορούν στη συνέχεια να μεταδώσουν τα προγράμματά τους σε ένα πλεονέκτημα μεγάλη οθόνη με Χρωμονοσκάλων ή ένα googlecast.

Ολα τα επιλογές είναι χωρίς δέσμευση και μπορεί να αφαιρεθεί ή να τερματιστεί οποιαδήποτε στιγμή.

Βρείτε το πακέτο B & You Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας με τους συμβούλους μας Papernest

Ανακοίνωση – Papernest Service Partner της Bouygues Telecom (αριθμός: 1064)

Βρείτε το πακέτο B & You Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας με τους συμβούλους μας Papernest

Ανακοίνωση – Papernest Service Partner της Bouygues Telecom (αριθμός: 1064)

Ποιες είναι οι προσφορές του Internet Box B και εσείς ?

Σήμερα, δεν υπάρχει περισσότερο Πλαίσιο Β και εσείς Διαδίκτυο. Από την άλλη πλευρά, οι πελάτες έχουν πάντα τη δυνατότητα Εγγραφείτε ένα κουτί Internet Βόμβες παραδοσιακός.

εδώ είναι ένα περίληψη Το Bouygues Telecom Internet προσφέρει:

Σύγκριση των προσφορών του Bouygues Telecom Internet

Προσφορά Τιμή Χαρακτηριστικά
FICT FICE BBOX 31,99 €/μήνα
1 χρόνος
Απεριόριστες κλήσεις προς διορθώσεις στη Γαλλία και περισσότερες από 110 χώρες
Το bbox πρέπει να ινών € 41,99/μήνα
1 χρόνος
Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία και να διορθωθούν σε περισσότερες από 110 χώρες
Box Ultym Fiber 50,99 €/μήνα
1 χρόνος
Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία / Ευρώπη / Ελβετία και να καθοριστούν σε περισσότερες από 110 χώρες

Οι πελάτες έχουν πολλές δυνατότητες για πηγαίνω Διαδίκτυο στο Bouygues:

 • Λαμβάνω μέτρα Σε σύνδεση
 • μεταβείτε στο κατάστημα το κοντινότερο
 • Για να καλέσετε Εξυπηρέτηση πελατών στο 3106 Από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Για Εγγραφείτε Ένα bouygues telecom internet box παραδοσιακό Σε σύνδεση, Εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. μεταβείτε στο ιστοσελίδα Διαδίκτυο Bouygues
 2. Κάντε κλικ στην ενότητα “Κιβώτιο διαδικτύου“Πάνω στη μέση της οθόνης
 3. Συγκρίνω Οι διαφορετικές προσφορές
 4. Επιλέξτε “Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο»
 5. Υποδείξτε το δικό του διεύθυνση πλήρης
 6. Προσθήκη Το κουτί καλάθι και ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται από την Bouygues Telecom

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και οι διαφορές μεταξύ Β και εσείς και Bouygues ?

B & You είναι μια υπηρεσία τηλεπικοινωνιών Bouygues που διευκολύνει διαδικασίες για τους πελάτες και να προσφέρετε πακέτα σε περισσότερη τιμή προμηθευτός.

Το κύριο διαφορές Μεταξύ Bouygues και B & είστε:

 1. Ο προσφορές : B & You Προσφορές κυρίως χωρίς δέσμευση και μόνο πακέτα κινητής τηλεφωνίας, ενώ η Bouygues Telecom Markets και οι δύο συμβάσεις με Και χωρίς δέσμευση. Παρέχει επίσης υπηρεσίες όπως τηλεόραση, ΜΕΓΑΛΟ’Διαδίκτυο σταθερά και κουτιά 4G Και 5G Εκτός από τις προσφορές του για κινητά
 2. Ο τιμή : Οι προσφορές B & You είναι συχνά λιγότερο ακριβό από εκείνα των τηλεπικοινωνιών Bouygues.
 3. Εκεί κάλυψη δικτύου :: B & You χρησιμοποιεί το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues, οπότε η κάλυψη δίκτυο είναι εδώ ακόμη και και για τους δύο.

Εδώ είναι ο κατάλογος του ωφελείται B & You:

 • 9 στους 10 πελάτες έχω συνιστώμενος Το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues σύμφωνα με μια μελέτη ENOV (υπουργικό συμβούλιο μάρκετινγκ)
 • Ακολουθηστε την κατανάλωση του δεδομένα και διαχειριστείτε ο λογαριασμός του Από τοΈκταση πελάτη
 • Προσφέρει σε ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ Για πιο περιορισμένους προϋπολογισμούς
 • Δυνατότητα του λήξη οποιαδήποτε στιγμή
 • Προτιμησιακό τιμολόγιο για την αγορά ενός τηλεφώνου
 • Συνδρομή ευρέως ευκολία, Μόνο μερικά κλικ

Όλες οι διαδικασίες που σχετίζονται με το Β και εσάς

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό μου B και εσάς?

Υπάρχουν πολλά μέσα γιαγια να έχω πρόσβαση σε σε αυτουνού λογαριασμός Β και εσύ:

 • Στο δικτυακός τόπος από Bouygues Telecom
 • Στοεφαρμογή για κινητά τηλέφωνα

Να είναι εκεί συνδέω-συωδεομαι, Απλώς υποδείξτε το δικό σας αναγνωριστικά : Αριθμός κινητού τηλεφώνου ή διεύθυνση email και κωδικός πρόσβασης.

ΜΕΓΑΛΟ’διεπαφή της εφαρμογής για κινητά είναι πλήρης Να προσφέρει μεγάλο αριθμό υπηρεσιών στους πελάτες:

 • Πρόσβαση σε τιμολόγια
 • Πρόσβαση στοβοήθεια
 • Πρόσβαση σε Λεπτομέριες δικό του πακέτο και στην κατανάλωση του δεδομένα
 • Να αλλάξει προσφορά
 • Αγορά Ένα νέο smartphone
 • Μηνύματα Για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών B και εσάς
 • Προσθήκη ή διαγραφή επιλογές

Είναι διαθέσιμη Ελεύθερος στο κατάστημα εφαρμογών και στο Google Play Store.

Το Bouygues Telecom έχει παραγάγει ένα φροντιστήριο βίντεο που λεπτομέρειες χαρακτηριστικά της αίτησης:

Πώς να εγγραφείτε σε ένα Β και εσείς ?

Τη στιγμή της συνδρομή, Οι πελάτες μπορούν απευθείας Προσθήκη στο καλάθι τους α τηλέφωνο κινητό επιπλέον του πακέτου Β και εσείς. Στη συνέχεια θα επωφεληθούν από ένα επιστροφή χρημάτων ενός συγκεκριμένου ποσού (ανάλογα με το μοντέλο και πακέτο) στην τιμή του κινητού.

εδώ είναι διαδικασία να ακολουθήσω για Εγγραφείτε Ένα πακέτο β -και Σε σύνδεση ::

 1. μεταβείτε στο δικτυακός τόπος από Bouygues Telecom
 2. Κάντε κλικ στην ενότητα “B & You Packages»
 3. Συγκρίνετε τα διαθέσιμα κινητά σχέδια
 4. Επιλέξτε “το θέλω»
 5. Προσθέστε τα επιλογές επιθυμητός. Αυτό το βήμα δεν είναι όχι υποχρεωμένος. Για να το περάσετε, πρέπει να κάνετε κλικ στο “Καλάθι»

Για Εγγραφείτε Οποιοδήποτε Β και πακέτο, απλά να ενημερώσει ::

 • Του όνομα Και όνομα
 • Ο αριθμός Ρίο (Δήλωση ταυτότητας χειριστή, εάν ο πελάτης επιθυμεί να διατηρήσει τον αριθμό του)
 • ΕΝΑ IBAN για πληρωμή.

Για να πάρετε ήχο Ρίο (Δήλωση ταυτότητας χειριστή 12 -DIGIT) Είναι απαραίτητο για να καλέσετε Ο 3179. Πρόκειται για ένα μηνύματα διαθέσιμο φωνητικό 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Πώς να αλλάξετε για ένα b και συσκευάζετε?

Για να αλλάξει πακέτο και μεταβείτε σε ένα B & που προσφέρετε, οι πελάτες πρέπει πρώτα περατώ η προσφορά τους. Απο δικαστικά έξοδα μπορεί να υποβάλει αίτηση εάν είναι ακόμα αφοσιωμένος. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσαρμόσουν το ολότητα του ποσού Μηνιαίο παραμένει μέχρι 12ος μήνας Και 25% του 13ος Στο 24 μήνας.

Από ένα παραδοσιακό πακέτο Bouygues

Εάν ο πελάτης διαθέτει ήδη α πακέτο παραδοσιακό κινητό Βόμβες Τηλεπικοινωνία, για να μεταβείτε σε μια συνδρομή Β και εσείς, πρέπει να πάρει Επικοινωνία Με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues μέσω τηλεφώνου 1064. Ο σύμβουλος θα φροντίσει όλους διαδικασίες Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Από την άλλη πλευρά, είναι αδύνατο για να κάνετε την αλλαγή από τοχώρος Β και εσύ “ο λογαριασμός μου».

Από ένα πακέτο από άλλο χειριστή

Για να αλλάξει χειριστής και επιλέξτε ένα πακέτο Β Και εσείς, οι πελάτες μπορούν να επιτύχουν διαδικασίες ::

 • Σε κατάστημα με σύμβουλο (εάν ο προμηθευτής έχει ένα)
 • Στο τηλέφωνο Για να επικοινωνήσετε με το εξυπηρέτηση πελατών
 • Σε σύνδεση στον ιστότοπο του χειριστή κάνοντας κλικ εδώ

Σε ένα αλλαγή Για ένα b και πακετάρετε, οι πελάτες μπορούν διατήρηση δικα τους αριθμός Τηλέφωνο χάρη στο φορητότητα. Για να γίνει αυτό, κατά τη στιγμή της συνδρομής, θα πρέπει να τους παρέχουν Ρίο (Δήλωση ταυτότητας χειριστή). Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα έχουν δεν χρειάζεται να τερματιστούν με τους αρχαίος χειριστής, ο επεξεργάζομαι, διαδικασία θα αυτομάτως.

Από την άλλη πλευρά, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα νέος αριθμός όχι Τίποτα ιδιαίτερα να κάνουμε. Εγγραφή χωρίς προσδιορισμό το Ρίο τους, οι πελάτες θα λάβουν ένα νέος αριθμός. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουν περατώ το πακέτο τους με το δικό τους αρχαίος εκ των προτέρων.

Πώς να τερματίσετε το b και το πακέτο σας?

Προσφέρει B και δεν είστε πακέτα δέσμευσης. Οι πελάτες μπορούν τότε περατώ οποιαδήποτε στιγμή. Ωστόσο, δικαστικά έξοδα του αίτηση του 7.50 € εφαρμόζονται ακόμα, ακόμη και σε περίπτωση που ανωτέρας βίας.

Υπάρχουν πολλά συμπεριφορά του περατώ Το πακέτο του Β και εσείς:

 • Από τοεφαρμογή για κινητά τηλέφωνα
 • Σε σύνδεση : στην περιοχή του πελάτη “B και εσείς ο λογαριασμός μου”
 • Σε Εφεσείων Εξυπηρέτηση πελατών Β και εσείς
 • Γράφοντας ένα ταχυδρομείο σε εγγεγραμμένη επιστολή

Χρειάζεται τουλάχιστον 10 ημέρες Μεταξύ της ημερομηνίας λήψης υπόψη του αίτηση και το λήξη αποτελεσματικός.

Επανατοποθετήστε από την αίτηση για κινητά τηλέφωνα

Από τοεφαρμογή Για κινητά τηλέφωνα, εδώ είναι τα βήματα συνεχίζεται :

 1. Κάντε κλικ στην ενότητα “Γραμμές” Επειτα “Δεν χρειάζεστε πλέον τη γραμμή σας ?»
 2. Επιλέξτε το πακέτο 5G ή 4G που σχετίζεται με το αίτημα
 3. Επιλέξτε “Δεν χρειάζομαι πλέον τη γραμμή μου»

Τερματίστε από την περιοχή πελατών B & You

Από ιστοσελίδα Internet of Bouygues Telecom, εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Κάντε κλικ στο “για να συνδεθείς“Στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης και υποδεικνύει τα αναγνωριστικά του (αριθμός κινητού ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικός πρόσβασης)
 2. Επιλέξτε την ενότητα “το πακέτο μουΚαι η ενδιαφερόμενη γραμμή
 3. Επιλέξτε “Δεν χρειάζεστε πλέον τη γραμμή σας ?“Στο κάτω μέρος της σελίδας τότε”Τερματίστε τη γραμμή μου” και τελικά “Θα ήθελα να τερματίσω»

Τηλέφωνο

Για περατώ Το B και το πακέτο σας, είναι επίσης δυνατό να πάρετε απευθείας Επικοινωνία Με σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues. Το τελευταίο θα φροντίσει όλους διαδικασίες. Ο αριθμός που πρέπει να συνθέσει είναι ο 1064 όπου το +33 660 614 614 από το εξωτερικό. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. εκτός από τις διακοπές.

Ταχυδρομείο

Για να τερματίσει γραπτώς, οι πελάτες μπορούν να στείλουν ένα ταχυδρομείο Προτείνεται απο. Θα πρέπει να καθορίσουν τον αριθμό τους αναφορά πελάτη καθώς και τη συμφωνία που σχετίζεται με το αίτημα. ΜΕΓΑΛΟ’διεύθυνση Το να αναφέρεται στο φάκελο έχει ως εξής:

Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Telecom
TSA 59013
60643 Chantilly Cedex

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών B και εσάς

Τις δυνατότητες να φτάσετε στο Εξυπηρέτηση πελατών Β και εσείς είναι τα ίδια όπως για όλους τους πελάτες της Bouygues Telecom:

Ποιος είναι ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Β και εσείς?

Ο αριθμός Εξυπηρέτηση πελατών Β και εσείς είστε το ακόμη και Αυτό για το Bouygues Telecom. Για να συνδεθείτε με έναν σύμβουλο, πρέπει να το αντιμετωπίσετε:

 • 3106 Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και βοηθά να εγγραφείτε σε ένα Β και εσάς
 • 1064 Για μια ερώτηση σχετικά με μια προσφορά που έχει ήδη εγγραφεί
 • +33 660 614 614 από το εξωτερικό

Ο σύμβουλος Το Bouygues Telecom μπορεί να προσεγγιστεί από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ., εκτός από τις διακοπές.

Μπορούμε να πάμε στο κατάστημα Bouygues για το B και το πακέτο σας?

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να πάνε κατάστημα Bouygues Telecom για όλους συνδρομή Ή αίτηση Σχετικά με το B και το πακέτο σας. Οι συνδρομητές μπορούν να βρουν το κατάστημα πλησιέστερα στο σπίτι τους από τον ιστότοπο Telecom Bouygues. Για αυτό είναι απαραίτητο:

 1. Κάντε κλικ στην ενότητα “Τα καταστήματά μας“Στο επάνω δεξιά της οθόνης στον ιστότοπο Bouygues
 2. Επιλέξτε “γεωγραφικάΉ υποδείξτε τη διεύθυνσή σας

Το Bouygues Telecom θα δώσει στη λίστα καταστήματα κοντά στοδιεύθυνση Ολοκληρώστε για να φτάσετε εκεί και τις ώρες λειτουργίας. Είναι ακόμη δυνατό να κλείσετε ραντεβού απευθείας από αυτήν τη σελίδα. Αυτό θα επιτρέψει στον πελάτη να περιμένει λιγότερο για πολύ καιρό τη μέρα που πηγαίνουν στο κατάστημα.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής βοήθειας B και εσείς?

Σε περίπτωση προβλήματος, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τοηλεκτρονική βοήθεια Β και εσύ. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στον ιστότοπο Bouygues Telecom, κάντε κλικ στην ενότητα “Βοήθεια“Στο επάνω δεξιά της οθόνης και να ρωτήσω την ερώτησή σας. Διαφορετικά, οι συνδρομητές μπορούν να περιηγηθούν στα διαφορετικά θέματα Για να βρείτε απαντήσεις στο ερωτήσεις Οι περισσότεροι θέτουν οι πελάτες. Το διαφορετικό κατηγορίες είναι :

 • Το κουτί μου και η τηλεόρασή μου
 • Το κινητό μου
 • Η προσφορά μου και ο λογαριασμός μου
 • Το κλειδί μου 4G

Οι πελάτες έχουν επίσης ένα δικαστήριο αφιερωμένο στους χρήστες Bouygues Telecom και B και εσείς. Μπορούν έτσι να βάλουν τους ερωτήσεις Και θα πάρουν ένα απάντηση απο οι υπολοιποι συνδρομητές.

Σε λίγα λεπτά, εγγραφείτε σε μια συσκευασία B & You με το Papernest

Ανακοίνωση – Papernest Service Partner της Bouygues Telecom (αριθμός: 1064)

Σε λίγα λεπτά, εγγραφείτε σε μια συσκευασία B & You με το Papernest

Ανακοίνωση – Papernest Service Partner της Bouygues Telecom (αριθμός: 1064)

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο πακέτο Β και επιλέγετε ?

Για να επιλέξετε ένα πακέτο B & You, πρέπει να λάβετε υπόψη τη μηνιαία χρήση του δεδομένα, Δ ‘κλήσεις, και του Γραπτό μήνυμα Για να συγκρίνετε τις διαφορετικές προσφορές. Μεταξύ των διαφορετικών διαθέσιμων προσφορών, το ενδιάμεσο πακέτο είναι το Bouygues Telecom 100GO σε 13 € 99 με απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Bouygues και B και εσείς ?

Οι προσφορές B & You κυρίως χωρίς δέσμευση και μόνο τα κινητά σχέδια, ενώ οι αγορές τηλεπικοινωνιών Bouygues με Και χωρίς δέσμευση. Παρέχει επίσης υπηρεσίες όπως τηλεόραση, ΜΕΓΑΛΟ’Διαδίκτυο σταθερά και κουτιά 4G Και 5G Εκτός από τις προσφορές του για κινητά.

Υπάρχουν κουτιά στο διαδίκτυο Β και εσείς?

Σήμερα, δεν υπάρχουν περισσότερα κουτιά κουτιών Διαδίκτυο Β και εσύ. Από την άλλη πλευρά, οι πελάτες έχουν πάντα τη δυνατότητα να βγάλουν ένα κουτί Διαδίκτυο Παραδοσιακά bouygues ADSL Ή Ινα.

Ενημερώθηκε στις 19 Ιουλίου 2023

Επεξεργαστής ειδικών τηλεπικοινωνιών και ειδικών ενέργειας