5 εφαρμογές για κινητά για να διαχειριστείτε τις επαγγελματικές σας κάρτες, 7 εφαρμογές για κινητά για σάρωση και συγχρονισμό των επαγγελματικών σας καρτών σε CRM

7 εφαρμογές για κινητά για σάρωση και συγχρονισμό των επαγγελματικών σας καρτών σε CRM

Δεν χρειάζεται να πιέσετε τη σκανδάλη της κάμερας του smartphone σας για να σαρώσετε τις επαγγελματικές σας κάρτες. Ο Abby Business Reader τις ανιχνεύει αυτόματα. Οι επαφές σας μπορούν να προσεγγιστούν τηλεφωνικά με ένα μόνο κλικ στον αριθμό τους. Η εφαρμογή για κινητά διακρίνεται από την ιδιαίτερα αποτελεσματική αναγνώριση κειμένου.

5 εφαρμογές για κινητά για τη διαχείριση των επαγγελματικών σας καρτών

Freemium-apps-mobiles

Είναι.Το FR σας προσφέρει μια επιλογή εφαρμογών για να μεταβείτε σε “μηδενικό χαρτί” και να μεγιστοποιήσετε το δυναμικό των επαγγελματικών καρτών.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός περιλαμβάνει επίσης τη διαχείριση των επαγγελματικών καρτών.

Πολλές εφαρμογές υπόσχονται να μεταβούν στο “Zero Paper” για να αποθηκεύσουν επαφές, να τις εμπλουτίσουν και να αναπτύξουν σχέσεις με τους πελάτες. Επιτρέπουν, τουλάχιστον, να φωτογραφίζουν επαγγελματικές κάρτες για την εξαγωγή πληροφοριών … με περισσότερη ή λιγότερη επιτυχία. Πέρα από την απόδοσή τους για αναγνώριση χαρακτήρων, αυτές οι εφαρμογές διαφέρουν κυρίως στην ικανότητά τους να χρησιμοποιούν δεδομένα.

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες επέκτασης: δημιουργία/διάδοση καρτών, συνεργατικών λειτουργιών ή ενσωμάτωση με άλλο λογισμικό.

Είναι.Η FR έχει επιλέξει πέντε, διαθέσιμα τουλάχιστον σε iOS και Android, με αξιολογήσεις μεγαλύτερες από 4 αστέρια.

1 – Camcard

Η εφαρμογή αναπτύσσεται από την κινεζική εταιρεία Intsig Information, επίσης στην προέλευση του Camscanner. Εκτός από το iOS και το Android, είναι διαθέσιμο με τη μορφή α συνδέω Για το Outlook (εκδόσεις 2003 έως 2013 στα Windows 7 και 8.1).

βιβλιογραφία

Οι κάρτες μπορούν να ψηφιοποιηθούν στο δυο πλευρες, σε 17 γλώσσες συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών. Οι επαφές αποθηκεύονται στο τηλέφωνο και σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή για να επιτρέψουν το Συγχρονισμός σε άλλες συσκευές.

Οι πληροφορίες μπορούν να εμπλουτιστούν με σημειώσεις, υπενθυμίσεις και ετικέτες για τη διευκόλυνση της έρευνας. Η εξαγωγή τους είναι δυνατή στην Google και στο Outlook Contact Notebooks, καθώς και στο Excel, το SugarCRM και το Salesforce (στην οποία είναι επίσης η Camcard άμεσα ενσωματωμένη).

Στις σχέσεις των πελατών, ο χρήστης ενημερώνεται όταν οι επαφές του ενημερώνουν το προφίλ τους. Μπορεί να έχει πρόσβαση στα νέα της επιχείρησής τους και στην ιστορία των συνομιλιών.

Αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι προσβάσιμο μόνο στην έκδοση “Team”, που προσφέρεται από 5 $ το μήνα για κάθε χρήστη με μια δέσμευση ενός έτους. Παρέχει επίσης ετικέτες και υπενθυμίσεις, εξαγωγή εισαγωγών με το Outlook και το Excel, καθώς και ένα “Γραμματέας” μόδα καθιστώντας δυνατή τη μεταφορά της σάρωσης των καρτών σε τρίτο μέρος.

Οι επιλογές εξαγωγής στο Salesforce, το SugarCRM και το βιβλίο επικοινωνίας Google είναι διαθέσιμες μόνο στην έκδοση “Business” (12 $ το μήνα για κάθε χρήστη). Που επίσης καθιστά δυνατή τη δημιουργία ενός κεντρική βάση δεδομένων και να αναπτύξουν συνεργατικές χρήσεις, ιδίως μέσω ενός συστήματος εκχώρησης εργασιών.

Η δωρεάν έκδοση (lite) σάς επιτρέπει να σαρώσετε έως και 200 ​​κάρτες στο Android και 500 στο iOS. Εμφανίζει τη διαφήμιση και επιτρέπει τη σύνδεση μόνο σε μια συσκευή.

Η Camcard ανοίγει την τεχνολογία της σε εφαρμογές τρίτης μερών μέσω ενός API (διεπαφή προγραμματισμού) και α Σάουρος (Κιτ ανάπτυξης). Το πρώτο απαιτεί την εγκατάσταση της εφαρμογής camcard για να επιτρέψει την αυτόματη αναγνώριση χαρακτήρων. όχι το δεύτερο.

2 – Haystack

Αναπτύχθηκε από την αυστραλιανή εταιρεία με το ίδιο όνομα, η εφαρμογή ψηφιοποιεί τις κάρτες από δυο πλευρες Σε 25 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών, στη συνέχεια εγγραφές σε επαφές στο τηλέφωνο και στο σύννεφο. Σας επιτρέπει να προσθέσετε σημειώσεις και ετικέτες.

πύργος

Η σύνδεση είναι άμεση με το Salesforce, τη Microsoft Dynamics, το HubSpot (Suite Marketing) και το MailChimp (e-mailΟυσία. Μπορεί να γίνει με “εκατοντάδες” άλλες λύσεις μέσω Η πλατφόρμα ενσωμάτωσης Zapier.

Η δωρεάν έκδοση δεν περιλαμβάνει διαφήμιση και δεν περιορίζει τον αριθμό των σαρωμένων καρτών. Ωστόσο, υποστηρίζει μόνο έναν χρήστη.

Για να εργαστείτε σε μια ομάδα, πρέπει να μεταβείτε στον τύπο “for Business”, χρεώνεται 7,95 δολάρια το μήνα για τον πρώτο χρήστη και 3 δολάρια ανά πρόσθετο χρήστη. Εκτός από τις διάφορες ύποπτες ενσωματώσεις και εξαγωγή στο Excel, προσθέτει μια κονσόλα διαχείρισης που αποσκοπεί στη διευκόλυνση του Δημιουργία καρτών από μοντέλα και την ανάθεση τους στους υπαλλήλους.

Το τελευταίο μπορεί στη συνέχεια να τα μοιραστεί, ειδικά από κώδικας φλας, χωρίς επαφή (NFC) και στην υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Επειτα Αναλύστε την απόδοση (ανοίγματα, κλικ σε συνδέσμους, προβολή ενσωματωμένων βίντεο κ.λπ.).

Κάθε υπάλληλος μπορεί να έχει πολλές κάρτες, το καθένα που σχετίζεται με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Haystack προσφέρει επιλογές κατάρτισης για τη χρήση της λύσης ως μέρος της προσφοράς “For Enterprise”. Προσβάσιμο από 100 χρήστες, επιτρέπει, μεταξύ άλλων, έναν λεπτότερο έλεγχο της εξατομίκευσης των καρτών.

3 – Evernote

Η ψηφιοποίηση των επαγγελματικών καρτών είναι προσβάσιμη ως μέρος της πριμοδότησης Premium και Business Evernote. Οι χρήστες της δωρεάν έκδοσης (BASIC) μπορούν να επωφεληθούν από αυτό για ένα χρόνο, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνδέσετε τον λογαριασμό τους στο LinkedIn.

ΕΛΕΥΘΥΣΗ

Οι πληροφορίες αποθηκεύονται στο “Σημειώσεις επικοινωνίας”. Στο Android, ελλείψει λειτουργίας δυο πλευρες, Είναι απαραίτητο να ψηφιοποιήσετε τις δύο πλευρές σε διαφορετικές σημειώσεις και να τις συγχωνεύσετε.

Εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κάρτα είναι η ίδια με αυτή που σχετίζεται με το λογαριασμό επικοινωνίας LinkedIn, τα δεδομένα εισάγονται αυτόματα.

Όπως το Camcard και το Haystack, το Evernote συνδέεται με το Salesforce. Η επέκταση είναι διαθέσιμη στην προσφορά Premium (6,99 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του φόρου ανά μήνα), η οποία περιλαμβάνει επίσης ένα Πρόσβαση εκτός σύνδεσης σε κινητές σημειώσεις.

Η έκδοση Evernote Business (13,99 ευρώ) προσθέτει μοναδικό έλεγχο ταυτότητας, ιστορικό δραστηριότητας χρήστη και κεντρική συσκευή βάσης δεδομένων.

4 – FullContact

Η εφαρμογή παρουσιάζεται ως ενοποιημένος διαχειριστής επαφών στον οποίο χτίστηκε μια πλατφόρμα ενεργοποίησης ακροατηρίου.

πλήρης επαφή

Ψηφιοποίηση καρτών στο δυο πλευρες είναι προσβάσιμο με την δωρεάν προσφορά … αλλά μέσα στο όριο των 10 καρτών. Μετά από αυτή την ποσόστωση, πρέπει να μεταναστεύσετε στο FullContact Premium (8,33 δολάρια εξαιρουμένων των φόρων ανά μήνα για έναν χρήστη με δέσμευση ενός έτους).

Η εξαγωγή πληροφοριών έχει τη διάκριση της ύπαρξης Κατασκευασμένο από τον άνθρωπο, μέσω Mechanical Turk (Amazon) και CloudFactory Services. Έτσι ώστε η διαδικασία να διαρκεί κατά μέσο όρο 20 λεπτά.

Ο τύπος Premium σάς επιτρέπει να συγχρονίσετε έως και 5 λογαριασμούς (Google, ICLoud, Exchange / Office 365). Εμπλουτίζει αυτόματα τις επαφές με δημόσιες πληροφορίες διαθέσιμες στον ιστό.

Υποστηρίζονται αρκετές πλατφόρμες διασύνδεσης: Zapier, Piesync, Blendr.Io και δίσκο.IO. Οι εγγενείς ενσωματώσεις είναι επίσης διαθέσιμες. Καθιστούν δυνατή την εκκαθάριση των βασικών στοιχείων των επαφών ή για την απόκτηση πληροφοριών πριν από μια συνάντηση.

Η έκδοση Premium διαχειρίζεται έως και 25.000 επαφές – τις οποίες μπορεί να ενημερώσει από την υπογραφή τους στο Gmail – και σας επιτρέπει να σαρώσετε 1.000 κάρτες ετησίως (περισσότερες χάρη στα πακέτα).

Η συνεργασία είναι προσβάσιμη με την προσφορά ομάδων (από 60 δολάρια το μήνα για κάθε χρήστη), η οποία δίνει πρόσβαση σε ένα κοινό βιβλίο επαφών.

Το Fullcontact προσφέρει επίσης ένα χρησιμοποιήσιμο και δωρεάν marquable API για τις πρώτες 100 κάρτες.

5 – Γραφείο φακού

Η δωρεάν εφαρμογή της Microsoft περιλαμβάνει λειτουργία σάρωσης επαγγελματικής κάρτας (εκτός από λευκά ή μαύρα έγγραφα και πίνακες).

Οι πληροφορίες μπορούν να αποθηκευτούν σε OneNote και OneDrive, εκτός από το βιβλίο διευθύνσεων (πιθανή εξαγωγή στο VCard). Η εξαγωγή πληροφοριών είναι βελτιστοποιημένη για αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά και απλοποιημένα κινέζικα. όχι Γαλλικά.

Φακός γραφείου

Σημείωση : Οι πέντε εφαρμογές Ci-Presents έχουν μια δωρεάν περιορισμένη έκδοση λειτουργικότητας (αριθμός επαφών, δυνατότητα παρακολούθησης ενεργειών σε κοινόχρηστες κάρτες, παρουσία διαφήμισης κ.λπ.). Για πληρωμένες εκδόσεις, οι τιμές που υποδεικνύονται δεν λαμβάνουν υπόψη, στο μέτρο του δυνατού, προωθήσεις που βρίσκονται τακτικά στα καταστήματα εφαρμογών.

Κύρια εικονογράφηση © Walnut Studiolo μέσω Οπτικός.com

7 εφαρμογές για κινητά για σάρωση και συγχρονισμό των επαγγελματικών σας καρτών σε CRM

Καταρρέετε κάτω από τις επαγγελματικές κάρτες ? Δύο επιλογές είναι διαθέσιμες σε εσάς: Συλλέξτε τα συνδετικά rolodex (λίγο ογκώδες στην τσέπη) ή μεταφέρετε όλα αυτά τα μικρά χαρτιά στο εργαλείο CRM σας. Απλά πρέπει να τραβήξετε την εν λόγω κάρτα στην εικόνα. Η εφαρμογή της σάρωσης, ταξινομεί και ενσωματώνει δεδομένα επικοινωνίας απευθείας στο εργαλείο διαχείρισης της επιχείρησής σας. Πρακτικό για να διατηρήσετε την επάνω σας -ημερομηνία επαγγελματικό βιβλίο διευθύνσεων !

Abby Business Card Reader

Αηδία

Δεν χρειάζεται να πιέσετε τη σκανδάλη της κάμερας του smartphone σας για να σαρώσετε τις επαγγελματικές σας κάρτες. Ο Abby Business Reader τις ανιχνεύει αυτόματα. Οι επαφές σας μπορούν να προσεγγιστούν τηλεφωνικά με ένα μόνο κλικ στον αριθμό τους. Η εφαρμογή για κινητά διακρίνεται από την ιδιαίτερα αποτελεσματική αναγνώριση κειμένου.

Βιβλιογραφία

Βιβλιογραφία

Εκτός από τη σάρωση των επαγγελματικών καρτών χαρτιού σας και τη συγχρονισμό τους με το CRM σας, η Camcard δημιουργεί μετοχές που μπορούν να μοιραστούν στο διαδίκτυο μέσω ενός κώδικα QR. Το Little Extra: Εάν αλλάξετε εργασίες, διεύθυνση ή αριθμό τηλεφώνου, όλοι οι άνθρωποι με την ηλεκτρονική σας κάρτα θα ειδοποιηθούν. Μια αξιόλογη λειτουργία για τη διατήρηση του επαγγελματικού σας δικτύου ενημερωμένο.

Evernote

Evernote

Οι διάσημες σχολιασμένες σημειώσεις λαμβάνουν αίτηση περιλαμβάνουν στην έκδοση Premium μια πολύ πρακτική επιλογή σάρωσης επαγγελματικής κάρτας. Μόλις σαρωθεί, η κάρτα διαβάζεται και τα δεδομένα αρχειοθετήθηκαν. Η εφαρμογή θα προσπαθήσει ακόμη και να βρει επαφή στο LinkedIn. Το Evernote είναι συμβατό με το Zapier, το οποίο σας επιτρέπει να το διασυνδέετε με άλλα εργαλεία ιστού που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση (Dropbox, Slack, MailChimp κ.λπ.Ουσία.

Αναγνώστης καρτών Fullcontact

Αναγνώστης καρτών Fullcontact

Ειδικότητα του FCCR: Αυτοί είναι άνθρωποι που μεταγράφουν τις συντεταγμένες που υπάρχουν στην επαγγελματική κάρτα που φωτογραφήθηκαν (και όχι η τεχνολογία αναγνώρισης κειμένου OCR). Μια περίοδος 30 λεπτών μέγιστης αναμένεται για ένα σωστό αποτέλεσμα 99%. Και πάλι, η δυνατότητα να ζευγαρώσετε την εφαρμογή για κινητά στο Zapier για να αυτοματοποιήσετε μια εργασία. Για παράδειγμα, δημιουργήστε ένα νέο φύλλο πελατών στο CRM σας.

Σανδάνιο

Σανδάνιο

Εδώ, η αναγνώριση του κειμένου OCR συμπληρώνεται από την αναδιαμόρφωση των ομάδων Sansan. Μπορείτε να επιλέξετε να σαρώσετε μια ενιαία κάρτα PAVE ORCERTO ή περισσότερες κάρτες ταυτόχρονα. Πρακτική εάν η συγκομιδή ήταν καλή σε μια επαγγελματική παράσταση. Η ενσωμάτωση του Zapier σάς επιτρέπει να συνδυάσετε το Sansan με περισσότερες από 1000 εφαρμογές.

Snapadady

Snapadady

Το Snapaddy ψηφιοποιεί τις επαγγελματικές σας κάρτες και εξασφαλίζει άμεση ολοκλήρωση με καλά γνωστά CRMs όπως το Salesforce, το Sage ή το SugarCRM. Μπορείτε επίσης να εξάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας των επαφών σας CSV (Excel) ή να περάσετε από το Zapier.

Καγέο

Το Kayo σας προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά για την απόδοση της ομάδας πωλήσεών σας. Σάρωση επαγγελματικών καρτών, ειδικευμένα έντυπα και έγγραφα που πρέπει να μοιράζονται για να διευκολυνθεί η μετατροπή μετά την εκδήλωση, η σύλληψη των οδηγών είναι σημαντικά απλοποιημένη. Για να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας, μπορείτε να συνδυάσετε το Kayo με περισσότερες από 1.000 εφαρμογές και εργαλεία. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της εξασφαλίζει επίσης τη βέλτιστη παρακολούθηση όλων των επαγγελματικών σας εκθέσεων.

Και πώς λειτουργεί με τον Lelsy?

Ότι χρησιμοποιείτε αναγνώστη καρτών FullContact, Snapaddy. Είναι δυνατόν να δημιουργήσουμε ενσωμάτωση μέσω των συνδετήρων Zapier και Blender.IO. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να τα ρυθμίσετε ή να εξετάσετε τις διαθέσιμες ενσωματώσεις μέσω αυτής της σελίδας.