CertIdeal: Ένα ενδιαφέρον μοντέλο αλλά μερικές κακές εμπειρίες – το ίδιο καλύτερο, η γνώμη μας για το Certideal, τον ειδικό στο ανακατασκευασμένο smartphone

Κριτικές για το CertIdeal: Δοκιμάσαμε τον ειδικό Smartphone που έχει ανακατασκευαστεί

Contents

Ονειρεύεστε ένα iPhone X, 11 ή 12, αλλά οι τιμές σας εμποδίζουν να πάρετε τη βύθιση ? Έχετε σκεφτεί να ανακατασκευαστεί ? Μέχρι 70 % φθηνότερο από το νέο, το ανακατασκευασμένο σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα κράτος -το -COST -COST – -COST Η ποιότητα χωρίς να αγνοήσετε την ποιότητα. Στο Reepeat, μπορείτε να βρείτε πολλούς πωλητές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που ανακατεύονται, αλλά ο ειδικός smartphone είναι certideal ! Θέλετε να μάθετε τη γνώμη μας για το certideal ? Σας λέμε περισσότερα σε αυτό το άρθρο !

Certideal: Ένα ενδιαφέρον μοντέλο αλλά μερικές κακές εμπειρίες

Η λεπτομερής διαδρομή του ιστότοπου και οι απόψεις στον ιστό προσκαλεί προσοχή σε σχέση με το Certideal.
Για τα ανακατασκευασμένα smartphones, μπορείτε επίσης να προσανατολίσετε τον εαυτό σας στο Smaaart.

Των “αξιόπιστων τρίτων” σε “αποκλειστικό ανακατασκευαστή”

Το CertIdeal είναι ένας εξειδικευμένος ιστότοπος ανακατασκευής σε smartphones και tablet, μερικές φορές προσφέρει επίσης ρολόι Apple και αξεσουάρ.

Παρουσιάζει τον εαυτό του ως «Ο πιο ποιοτικός ιστότοπος στην αγορά». Αυτή η πλατφόρμα έχει την ιδιαιτερότητα του Ελέγξτε από μόνη της κάθε προϊόν που πωλείται (Σε αντίθεση με για παράδειγμα στο backmarket). Δεν είναι επομένως μόνο μια αγορά των ανακατασκευασμένων, είναι ένας αξιόπιστος τρίτος που ελέγχει για εσάς την ποιότητα του προϊόντος.

Εάν γνωρίζετε τις αγορές μεταπώλησης ρούχων, το CertIdeal είναι συγκρίσιμο με ένα συλλογικό χώρο του περιβλήματος (και το backmarket θα ήταν συγκρίσιμο με το Vinted).

Αλλαγή μοντέλου

Η Certideal εξηγεί ότι αυτό το μοντέλο “αξιόπιστου τρίτου μέρους” ήταν δικό του το 2016, στην αρχή της δραστηριότητάς του, αλλά ότι δεν είναι πλέον σχετική.

Για 3 χρόνια, ο ιστότοπος έχει περιστραφεί προς ένα μοντέλο Ολοκληρωμένος Reconditioner σε όλη την αλυσίδα αξίας, Όπως προσφέρει η Smaaart (εκτός από το ότι το τελευταίο προσφέρει επίσης τα προϊόντα του στα σούπερ μάρκετ).

Η Certideal επικεντρώνεται τώρα μόνο στη δραστηριότητα της μεταπώλησης (και της ανακατασκευής). Το 60% των τηλεφώνων τους προέρχεται από την αμερικανική αγορά (Οι εταιρείες πωλούν βραβεία “παλιών” τηλεφώνων επειδή χρησιμοποιούν “μίσθωση”). Το υπόλοιπο 40% προέρχεται από ευρωπαϊκές εταιρείες ή άτομα.

Για να γίνει αυτό, η Certideal έχει περάσει το πρότυπο R2: Ένα διεθνές πρότυπο που υποτίθεται ότι εγγυάται ένα “Υπεύθυνος ανακύκλωσης”.

Ποτέ από ιδιωτικούς μεταπωλητές ?

Το CertIdeal αγοράζει επομένως πολλά χρησιμοποιούμενα smartphones που ανακατασκευάζονται (δοκιμασμένα και επισκευασμένα) στο του Εργαστήριο στην περιοχή του Παρισιού. Στη συνέχεια πωλούνται. Η Certideal διαβεβαιώνει ότι προσφέρει μόνο προϊόντα που ανακατασκευάστηκαν από αυτόν (με ένα 24 -μηνών εγγύηση σε όλα τα προϊόντα).

Το πρόβλημα και το Certideal το αναγνωρίζει είναι ότι μπορεί να παραμείνει γραπτά (στο Διαδίκτυο) που το παρουσιάζουν ως αξιόπιστο τρίτο μέρος όταν δεν είναι πλέον η καρδιά της δραστηριότητάς του.

Ωστόσο, η Certideal διατηρεί στις γενικές συνθήκες πωλήσεων τη δυνατότητα χρήσης επαγγελματιών μεταπωλητών (Άτομα που δεν λέει ποτέ, αλλά αυτό δεν καθορίζεται στο GTCΟυσία. Υποστηρίζοντας επειδή είναι πιθανό να επενδύσει νέα “κάθετη” νέα ημέρα (κατανοεί νέες αγορές), όπως αυτές των κονσολών ή της τηλεόρασης, που απαιτούν δεξιότητες και διαδικασίες που δεν έχει για την ανακαίνιση.

Η CertIdeal διαβεβαιώνει ότι αυτό δεν θα ισχύει ποτέ για την αγορά smartphones (και ότι δεν θα υπερασπιστεί ποτέ αυτή τη δραστηριότητα). Αλλά τότε γιατί να μην το γράψετε στις γενικές του συνθήκες ? Το Certideal έχει ήδη αλλάξει το μοντέλο του, οπότε ας παραμείνουμε συνετός.

Εγγυήσεις

Μερικά αξιοσημείωτα σημεία:

 • Η δέσμευση της μπαταρίας έχει πράγματι καθοριστεί Σε αντίθεση με αυτό που γράψαμε πριν από λίγους μήνες. Η Certideal ασχολείται τώρα με το 85% της αρχικής του χωρητικότητας φορτίου (από τις αρχές του 2021) έναντι του 83% πριν. Αυτό το σημείο καθορίζεται επίσης στις συχνά ερωτήσεις στον ιστότοπο. Αλλά αυτή η παράμετρος δεν είναι απαραιτήτως πολύ σχετική (όλα εξαρτώνται επίσης από την ταχύτητα εκφόρτωσης, τη διάρκεια ζωής κ.λπ.)
 • Όταν ο αγοραστής αγοράζει ένα προϊόν από έναν μη επαγγελματικό πωλητή, ο αγοραστής δεν επωφελείται από Χωρίς δικαίωμα απόσυρσης . Ο νόμος ανακαλείται στις γενικές συνθήκες, αλλά όχι τη στιγμή της αγοράς. Το Certideal σαρώνει το επιχείρημα υπενθυμίζοντας ότι ποτέ δεν θα υπάρχουν μη επαγγελματίες πωλητές όπως προαναφέρθηκε … αλλά τότε γιατί να μην τροποποιήσετε αυτά τα παλιά CGVs ?!
 • Το Certideal το υπενθυμίζει αυτό Πωλούνται αξεσουάρ με τα προϊόντα δεν είναι πρωτότυπος κατασκευαστής και πωλούνται νέος Και Απόλυτα συμβατό και λειτουργικό.

Πιστοποιημένα αξεσουάρ

Όταν περνάτε από smartphones recondition sites, μπορείτε επίσης να αγοράσετε αξεσουάρ (φορτιστής, κιτ χωρίς χέρια, κέλυφος, μετρημένο γυάλινο παράθυρο). Το Certideal εξασφαλίζει ότι οι πωλητές φορτιστών είναι πλήρως συμβατοί και συμμορφώνεται με τα πρότυπα CE.

Από την πλευρά του, ο Jérémy Mani, της εταιρείας Wemtek που ειδικεύεται στην προμήθεια αυτών των αξεσουάρ, εξηγεί ότι είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί ό, τι ο πωλητής.

“ΕΓΩΕίναι απαραίτητο να ζητήσετε έγγραφα πιστοποίησης CE, ROHS και αναφορές, επειδή οι πιστοποιήσεις που εκδίδονται από ασιατικά εργαστήρια είναι συχνά χαλαρά με την εφαρμογή ευρωπαϊκών προτύπων».

Στο μυαλό, θα ήταν λοιπόν απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι τα εργαστήρια που περνούν οι δοκιμές στα προϊόντα είναι τα πιο “σοβαρά”: SGS, Intertek ή TUV. Πληροφορίες που η CertIdeal δεν παραβλέπει τον ιστότοπό της, αλλά ένα μέλος της εταιρείας μας διαβεβαιώνει ότι Όλα τα αξεσουάρ προέρχονται από τον ίδιο Γάλλο προμηθευτή και είναι πιστοποιημένα από το SGS CE και RO HS με την εξουσιοδότηση μάρκετινγκ και την οικολογική φορολογία DEEE.

Πρέπει να σκεφτείτε να επαληθεύσετε ότι ο φορτιστής έχει όλες τις υποχρεωτικές αναφορές και λογότυπα. Το πρόβλημα είναι ότι για να το κάνετε αυτό, πρέπει να σπάσετε τον φορτιστή για να εξαγάγετε το τυπωμένο κύκλωμα. Όχι πρακτικός. Μια ηλίθια δοκιμή μπορεί να σας δώσει μια ένδειξη. Εάν προσεγγίσετε εν συντομία μια φλόγα φορτιστή, πρέπει να ξεθωριάσει γρήγορα σε αυτό. Διαφορετικά, δεν είναι στον κανόνα. Αυτό είναι ένα βασικό σημείο, διότι πολλές οικιακές πυρκαγιές είναι πιθανό να έχουν μη συμβατές ηλεκτρονικές συσκευές. Το τυπωμένο κύκλωμα ενός φορτιστή αποτελείται από μετασχηματιστή “που πρέπει να σέβονται μια ορισμένη απόσταση από το USB και να είναι καλά απομονωμένες“Εξηγεί ο Τζέρεμι πολλά.

Τα καλώδια πρέπει επίσης να είναι σε θέση να υποστηρίξουν την ένταση του ηλεκτρικού ρεύματος που απαιτείται για τη φόρτωση του smartphone.

Ένας άλλος τρόπος να γνωρίζουμε εάν μια επιχείρηση είναι σοβαρή είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένος σε έναν οργανισμό ανακύκλωσης (DEEE) . Αυτό δείχνει ότι πληρώνει το Οικοταξία. Η βάση δεδομένων Syderep (η οποία συγκεντρώνει πληροφορίες για τον Οργανισμό Οικολογικής Μεταβατικής Οργάνωσης) δεν βρίσκει ίχνη Certideal ή Smaaart στα αρχεία της (σε αντίθεση με τους μεγάλους παίκτες στην αγορά smartphone, Samsung ή Apple, για παράδειγμα, αλλά και άλλους παίκτες στην ανακατασκευασμένη αγορά όπως το Wemtek το οποίο είναι Θυγατρικός στο οικοσύστημαΟυσία. Το φύλλο συγγραφέων με δυνατότητα λήψης στη βάση Syderep καθορίζει, ωστόσο, ότι το έγγραφο “δεν βεβαιώνει τον σεβασμό της Wemtek για τις ρυθμιστικές του υποχρεώσεις».

Το Certideal, ωστόσο, είναι συνδεδεμένο με Καλές ανακυκλώσεις για ανακύκλωση …τα απόβλητα γραφείου του !

Γνώμη για τον πωλητή

Κριτικές Twitter: Συνολικά θετικά

Είναι γενικά θετικά. Το Certideal είναι επίσης πολύ ενεργό και μάλλον καλό σε αυτήν την πλατφόρμα .

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ: Μερικοί λόξυγκας

Τα φόρουμ των ενώσεων καταναλωτών είναι εξ ορισμού θέσεις καταγγελιών και καταγγελιών. Επιτρέπουν να έχουν μια αόριστη ιδέα για τη συχνότητα της δυσαρέσκειας και να έχουν συχνά υποστηρίζουν οι απόψεις.

 • Ένα ακόμη νήμα 10 μηνύματα το 2019 και 4 το 2020 εδώ: https: // Forum.Τι να επιλέξετε.Org/certideal-arnaque-t161093.HTML
 • Ένα άλλο εδώ από 2 μηνύματα: https: // forum.Τι να επιλέξετε.Org/certideal-sav-scandaleux-t143873.HTML#P529389

Η Certideal αναγνωρίζει ότι ορισμένοι πελάτες αντιμετωπίζουν μερικές φορές προβλήματα όπως με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό εμπόριο, ειδικά στην ανακατασκευασμένη αγορά. Αλλά η εταιρεία το εξασφαλίζει αυτό Το ποσοστό των καταγγελιών παραμένει πολύ χαμηλό Σε σύγκριση με τον όγκο των πωλήσεών του (ζητήσαμε τον ακριβή αριθμό, αναπάντητο).

Σχετικά με τους γιους του Que Choisir, ειδικότερα, ο Certideal λέει αμφιβολία για την ειλικρίνεια τους επειδή ορισμένες αρνητικές απόψεις θα ήταν “ψευδείς” και προέρχονται από λογαριασμούς “Mono-Avis”.

Επιπλέον, η CertIdeal δείχνει ότι έχει ενισχύσει την υπηρεσία μετά την πώληση με μια ομάδα περισσότερων από 10 επιχειρησιακών ανθρώπων για να ανταποκριθεί στους πελάτες της. Η ομάδα διπλασιάστηκε μεταξύ των αρχών του 2020 και του 2021 Με τη μετάβαση σε 16 άτομα με εργαλείο παρακολούθησης εισιτηρίων . “” “Ανταποκρίνουμε περίπου όλους“Υποδεικνύει τον ιστότοπο. Ο αριθμός των υποδοχών αυξάνεται κατά τη διάρκεια περιόδων ισχυρών αιτημάτων με την εφαρμογή μιας “ζωντανής γάτας”.

Γνώμη Trustpilot: Σε εξέλιξη

Σημειώνουμε α αδιαμφισβήτητη βελτίωση Εάν αναφέρουμε μόνο τα στοιχεία. Στα τέλη του 2019, ο αριθμός των αρνητικών απόψεων (από το “μέσο” έως το “κακό”) ήταν 20%. Ο λόγος αυξήθηκε σε 16% στα τέλη του 2020 και στη συνέχεια σε 9% τον Φεβρουάριο του 2021.

Πρέπει να μετριαστεί αναφέροντας ότι δεκάδες Η αρνητική ειδοποίηση διαγράφηκε λόγω έλλειψης ανταπόκρισης από το χρήστη του Διαδικτύου για αναφορά από certideal. Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι ζήτησε από τους ανθρώπους που έχουν δημοσιεύσει αρνητικές απόψεις σχετικά με την πλατφόρμα για να ταυτοποιηθούν “Σκοπός κατανόησης και βοήθειας επίλυσης προβλημάτωνS “. Και προφανώς δεν το έχει κάνει για να διαγράψει αρνητικές απόψεις. Σαν να επιλέξει, η εταιρεία υπενθυμίζει ότι η πρακτική των “ψευδών αρνητικών απόψεων” από τους ανταγωνιστές δυστυχώς υπάρχει και ότι το αίτημα για έλεγχο ταυτότητας τους επιτρέπει να αφαιρεθούν, εάν είναι απαραίτητο.

Το Trustpilot έχει τη φήμη να κάνει ένα “είδος εκβιασμού” στους ηλεκτρονικούς υπαλλήλους για να τους αναγκάσει να λάβουν συνδρομή στο σπίτι για να ανταποκριθούν και να μετριάσουν εύκολα. Σε αυτό το σημείο, η Certideal παραμένει αόριστη, αλλά παραδέχεται ότι έχει περάσει συμβόλαιο (γραπτό ή ηθικό ?) Υπενθυμίζοντας ότι το επιχειρηματικό μοντέλο όλων των πλατφορμών είναι να ξύνετε όλους τους ιστότοπους και να δημιουργήσετε αυτόματα μια σελίδα αναθεώρησης.

“Καθώς υπάρχουν πολύ λίγες βιολογικές θετικές απόψεις στον ιστό, αλλά όχι στην αντίθετη περίπτωση, οι περισσότερες από τις απόψεις που προσγειώνονται είναι αρνητικές και το σημείωμα είναι κακό”.

Η Certideal παραδέχεται ότι δεν ήθελαν να επιτρέψουν να επιδεινωθούν οι ηλεκτρονικές σας επαναφορές Με το να περάσει μια σύμβαση για “Ζητήστε από όλους τους πελάτες να αφήσουν απόψεις στην πλατφόρμα». Και ισχυρίζεται ότι προσπαθεί συστηματικά να εντοπίσει από μόνη της και να επικοινωνήσει με τους δυσαρεστημένους πελάτες μέσω της υπηρεσίας μετά την πώληση.

Άλλες ποιοτικές απόψεις

Παρακάτω αναφέρουμε τις απόψεις που φαίνονται αυθεντικές από τις λεπτομέρειες που δίνουν και που αναφέρουν σημαντικά προβλήματα.

 • Αναφορές σήματος Arnarques
 • Μια αρκετά συντριπτική μαρτυρία στις 18 Αυγούστου 2019 στο φόρουμ Jeuxvideo.com
 • Α αμτύπο αγοραστή που είχε κάνει πίστωση
 • Αρκετά αναστατωμένα μηνύματα σε αυτόν τον ιστότοπο: https: // www.Ecpeated προϊόν.Fr/certideal-avis/

Ενοχλητικά ή πολύ ενοχλητικά σημεία

Ασυνέπεια του ηθικού πωλητή

Το Certideal τονίζει το οικολογική δέσμευση Και “Digital Detox” … και ταυτόχρονα προωθεί τη μεταπώληση του Apple Watch, ένα από τα πιο παράλογα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας οικολογικά και που συνδέει τον χρήστη με ψηφιακό περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο (επιδεινώνει την τεχνολογική τεχνολογική αποξένωση))).

Σε αυτό το σημείο, το CertIdeal αναγνωρίζει μια “αδεξιότητα”. Η λειτουργία “Detox Digital” είχε γίνει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τον Ιούνιο του 2017. Η πρόταση ήταν να συνεχιστεί ένα i-phone για να το ανταλλάξουμε για ένα παλιό τηλέφωνο. Ασυνάρτητο σε σύγκριση με το πεδίο δραστηριότητάς της, την πώληση των ανακατασκευασμένων smartphones.

“Μένουμε σε αυτό το σύμπαν επειδή πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι το χρειάζονται (…) καμία λειτουργία αυτού του είδους δεν έχει γίνει από τότε που” διαβεβαιώνει ένας διαχειριστής.

Η σελίδα του Διαδικτύου που προκαλεί τη λειτουργία εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά δεν είναι πλέον “Emilium”. Η Certideal υπόσχεται να το αφαιρέσει γρήγορα.

Υποψία ψευδών κριτικών που διοικούνται από το CertIdeal ?

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2017, μια (πολύ tprobable) ψεύτικη γνώμη για μια συγκεκριμένη επένδυση Christelle Certideal εντοπίστηκε από αναγνωρισμένο μέλος του φόρουμ Dealabs: https: // www.Παρασκήνια.COM/Συζητήσεις/DES AVIS-SUR-CERTIDEAL-1089881

Δύσκολο να φανταστεί κανείς ποιος εκτός από ένα μέλος της Certideal ήταν σε θέση να υποστηρίξει αυτό το είδος σχολιασμού. Τέλος πάντων, ο ιδρυτής Yoann απάντησε: “Δεν γνωρίζουμε τη Christelle, ακόμα κι αν φαίνεται συμπαθητική.”Ένας τρέχων αξιωματούχος Certideal επιβεβαιώνει με τη λύπη της διαμάχης:”Η ιστορία έχει κάνει τη χιονοστιβάδα τόσο συχνά σε αυτά τα φόρουμ, πάντα είπαμε ότι δεν είναι ψεύτικη γνώμη». Αδύνατο να το γνωρίζουμε. Το όφελος της αμφιβολίας πρέπει να πάει στην άμυνα ? Τη σειρά σας να κρίνετε.

Το Certideal μας εξασφαλίζει σε κάθε περίπτωση Ποτέ δεν έχετε χρησιμοποιήσει αυτόν τον τύπο πρακτικής.

Στις 18 Απριλίου 2019, δημοσιεύθηκε σε μια άλλη ύποπτη γνώμη (1 μόνο μήνυμα από τον συγγραφέα, μια διατύπωση που μοιάζει με εκείνες των ψευδών απόψεων) στο commentacamarche μετά από αρνητικές μαρτυρίες: https: // www.πως δουλεύει.Net/forum/affich-35578546-certideal

Περνά από το παρελθόν

Ψυχή υπόσχεση παράδοσης εντός 48 ωρών που αναφέρονται στις αρχές του 2018

Η μαρτυρία επικυρώνεται σιωπηρά από τον ιδρυτή Yoann. Τον Νοέμβριο του 2019, βρήκαμε αυτήν την 48 -hour υπόσχεση σε διάφορες προσφορές στον ιστότοπο.

Διπλασιασμός της πρακτικής μάρκετινγκ

Υπάρχει ένα άρθρο πιθανώς άμεσα ή έμμεσα Χορηγείται από το Certideal Σε μια τοποθεσία επαγγελματικής αναφοράς Google Sébastien Bleriot (εθελοντικά δεν βάζουμε τον σύνδεσμο επειδή θα του φέρει πλεονέκτημα στο επίπεδο SEO). Ο blogger αναφέρει μια αγορά και μας λέει ότι όλα πήγαν καλά μέχρι την παράδοση. Όλο το αντίθετο μιας σοβαρής προσέγγισης που θα λάβει μια αναφορά χρήσης. Καμία εξήγηση ούτε γιατί χρειαζόταν ένα τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή. Η Certideal μας είπε να διερευνήσουμε αυτόν τον ιστότοπο χωρίς να αποκτήσουμε σαφή απάντηση (ο υπεύθυνος αυτού του “αρχείου” δεν βρίσκεται πλέον στην εταιρεία και εμφανώς απρόσιτη).

Πριν από λίγο καιρό, όταν αναζητούσατε “certideal” ή “certideal opering”, αυτό το άρθρο (πιθανώς ψευδείς) εμφανίστηκε συχνά στις πολύ 1ες θέσεις της Google. Που δεν φαίνεται πλέον η περίπτωση σήμερα (εμφανίζεται στη δεύτερη σελίδα).

Πλέξουμε μαζί ?

Σας άρεσε αυτό το άρθρο ? Το ίδιο καλύτερο συμμετέχει στο έργο απόρριψης, μια ενότητα, φως, δωρεάν, διαισθητικό και συμμετοχικό που προστίθεται στο πρόγραμμα περιήγησής σας για το πρόγραμμα περιήγησής σας σας συμβουλεύστε ή σας ειδοποιήστε κατά τη διάρκεια της πλοήγησής μας, Μέσω πληροφοριών “φυσαλίδες”.

Μια τοπική εναλλακτική λύση σε ένα προϊόν ? Περισσότερη ηθική κατανάλωση κοντά σας ? Ένα καλό δωρεάν σχέδιο κοντά ? Μια προειδοποίηση σχετικά με τις πρακτικές ενός ιστότοπου ή ενός πωλητή ? Μια πρόταση για ένα προϊόν περισσότερο σύμφωνα με τις ανάγκες σας ? Η ιδέα της Discoi δεν είναι πλέον να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο μόνο. Να εμπιστευτούν τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία άλλων χρηστών, καταναλωτών, χρηστών του Διαδικτύου και πολιτών, ώστε να μην έχουν. Το σύστημα φυσαλίδων επιτρέπει την πλοήγηση στο υγρό, το λιγότερο ενοχλητικό δυνατό. Και αν αρχίσαμε να πλέξουμε μαζί στο διαδίκτυο ?

Παρατηρήσεις και pingbacks

Σχόλια (32)

Πολύ απογοητευμένος με αυτόν τον ιστότοπο.Αγόρασα ένα iPhone 7 πριν από 18 μήνες, τον Μάιο του 2021 και είμαστε το Νοέμβριο του 2022! .Αυτό υπέστη ζημιά στο επίπεδο του κελύφους και δεν συνέχισε σωστά .Έκανα ένα αίτημα επιστροφής και επέστρεψα το τηλέφωνο.Όλα πήγαν καλά, μου επιστράφηκαν λίγο μετά .
Και εκεί, 18 μήνες αργότερα λαμβάνω πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μου λένε ότι το τηλέφωνο εξακολουθεί να ανήκει σε μένα επειδή έχει μπλοκαριστεί από τον λογαριασμό μου στο iCloud για 18 μήνες . Ψευδαισθήσεις λίγο.
Με απειλεί να υποβάλω καταγγελία αν δεν ξεκλειδώσω αυτό το τηλέφωνο ?! Αστείος τρόπος επικοινωνίας με τον πελάτη ! Πίστευα σε απάτη ή ψευδή μηνύματα, οπότε η κατάσταση μου φαίνεται απίστευτη .
Ελέγχω και όχι, αυτό το τηλέφωνο δεν συνδέεται πλέον με τον λογαριασμό μου.Τους στέλνω ένα στιγμιότυπο οθόνης για να αποδείξω το καλό μου ήπαρ …Τίποτα δεν το κάνει τώρα, επιμένουν να έχουν αναγνωριστικά και κωδικό πρόσβασης …
Να αποφύγω

Pasquet 18 Νοεμβρίου 2022

Προσβεβλημένος . Παραγγέλνω ένα iPhone 11 Pro πολύ καλή κατάσταση και το λαμβάνω στις 23 Απριλίου (περισσότερο από μία εβδομάδα μετά την παραγγελία, αναρωτιέμαι πού έρχεται !Ουσία. Βρίσκω άμεσα ότι φορτώνεται άσχημα και ότι η οθόνη δεν ανταποκρίνεται, βλέπω ότι έχει αλλάξει για μια οθόνη μη -Apple … καλά … στις 17, αλλά κάνω επιστροφή και επιστροφή χρημάτων επειδή πραγματικά αποσυνδέεται και Επιπλέον, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν εικονοστοιχεία νεκρά στην οθόνη !! Σας ευχαριστώ την πολύ καλή κατάσταση !
Μου λένε να κάνω μια υπηρεσία μετά -sales στις 19 Μαΐου και στη συνέχεια τίποτα … ποτέ δεν έχω την επιστροφή καλό.
Πάω διακοπές και περιμένω, περιμένω να επιστρέψω, τίποτα.
Περιμένω, τότε η οθόνη δεν λειτουργεί πλέον καθόλου, η οθόνη αφής εντελώς deconne, και καλέστε μόνη, στέλνοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάνω ακόμη και ένα βίντεο για να δείξω.
Και μου λένε “ότι το τηλέφωνο πήρε ένα σοκ και ότι δεν είναι δικό τους λάθος”.
“Μετά τον έλεγχο του βίντεο που στάλθηκε, η οθόνη σας έχει ένα μαύρο σημείο που είναι το αποτέλεσμα ενός σοκ. Αυτό μπορεί λοιπόν να προκαλέσει την αντιμετώπιση της αποτυχίας. “Προφανώς είναι τα νεκρά εικονοστοιχεία που τους έστειλα τη φωτογραφία τον Μάιο . Δεν πρόκειται να σταματήσω εκεί.

Πολύ πολύ απογοητευμένος από αυτόν τον ιστότοπο, δεν συνιστώ απολύτως. Παραγγείλαμε ένα iPhone 11 πολύ γρήγορη παράδοση, αλλά πολύ καλό για να είναι αληθινό, μετά από μόλις 3 μήνες το τηλέφωνό μου δεν περπατούσε πλέον. Πέθανε όλη την ώρα, οπότε έκανε ένα ταξίδι μετ ‘επιστροφής στο σπίτι επειδή ο ιστότοπος δεν ήθελε να εγγυηθεί μόνο και μόνο επειδή υπήρχε μια μικρή ρωγμή που ακόμη και δεν είχα δει και ποιο n δεν ήταν καθόλου η αιτία του προβλήματος. Αν ήθελα να το επισκευάσω, έπρεπε να πληρώσω το ήμισυ της τιμής που το αγόρασα γιατί σύμφωνα με αυτά η ρωγμή ήταν πολύ σημαντική, εν συντομία, σας συμβουλεύω έντονα στον ιστότοπο σε αυτά που παραγγείλετε.

Το S6 διέταξε σε πολύ καλή κατάσταση, έφτασε με λωρίδα 1cm στην οθόνη και κάτω από την κάμερα στο πίσω μέρος. Αίτημα για ανταλλαγή, αλλά με ζητά να τον στείλω πριν λάβω το νέο, έτσι ώστε να μην περιμένει την αναστάτωση είναι δικό τους λάθος. Με τις διακοπές δεν είχαν χρόνο να κάνουν την επιστροφή από τότε, αλλιώς θα έχω περισσότερο τηλέφωνο και μου λένε ότι πρέπει να πληρώσω την επιστροφή ! Πολύ απογοητευτική πολιτική επιστροφής !

Couturier 8 Αυγούστου 2022

Για να φύγω … αγόρασα ένα iPhone 12.
Πρώτον, είναι ένας Γάλλος ειδικός που δεν είναι υπεργολαβία (σε αντίθεση με άλλους), ήταν ένας λόγος για την επιλογή μου. Αλλά το πακέτο έφτασε από την Ιταλία ! Δεδομένου ότι ένα tecnoutlet, καλά -ιταλικό socité … απέτυχε για το γαλλικό προϊόν … απάτη !
Στη συνέχεια, ανέφερε παραδόθηκε σε 6 εργάσιμες ημέρες max. Δεν υπάρχουν πληροφορίες, δεν παρακολούθησαν τον μεταφορέα, έφτασαν τελικά μετά από 8 εργάσιμες ημέρες χωρίς παρακολούθηση.
Συμβατό τηλέφωνο του ανακοινωθέν κράτη. Καλό αλλά…
Εγκατάσταση δεδομένων στο τηλέφωνο το Σάββατο. Από την Κυριακή, μέρος της οθόνης χρωματίζεται και γρήγορα γίνεται σχεδόν εντελώς μαύρο.
Χωρίς αριθμό τηλεφώνου για να επικοινωνήσετε μαζί τους. Είναι μόνο από τη γάτα. Στην καλή θέληση του ατόμου να απαντήσει ή όχι … 1 ημέρα μεταξύ κάθε ερώτησης/απάντησης.
Πρέπει να περιμένετε 1 εβδομάδα (. ) Για να κλείσετε ραντεβού για ένα τηλεφώνημα.
Στο τέλος, δείχνουν ότι συνδέεται με ένα σοκ, ενώ το τηλέφωνο προστατεύεται από ένα κέλυφος Roshield και προστασία οθόνης. Και δεν υπάρχει κανένα ίχνος σοκ φυσικά.
Το CertIdeal υποδεικνύει ένα κόστος επισκευής ύψους € 279 και είναι έτοιμο να κάνει μια χειρονομία επειδή το τηλέφωνο είναι καινούργιο: 140 € ..
Η υποστήριξη δεν θέλει να ακούσει τίποτα. Είναι ένα σοκ που έσπασε την οθόνη LCD … χωρίς σοκ και χωρίς ίχνος.
Να φύγω !

Eric 21 Ιουλίου 2022

Συμμετέχω στα προηγούμενα σχόλια . Αγόρασε ένα XR που αναφέρθηκε στην αποστολή την επόμενη μέρα εάν η αγορά πριν από τις 2 μ.μ. Αφού ο κανονισμός πήγε στις 6 ημέρες. Το τηλέφωνο δεν είναι πλέον σε απόθεμα μετά από μια εβδομάδα έπρεπε να δεχτώ άλλο χρώμα και σχεδόν δύο εβδομάδες μετά από ακόμα καμία αποστολή. Κανένα τηλέφωνο δεν απαντά περισσότερο από 48 ώρες μετά. Δεν είναι σοβαρή

Mira H 7 Ιουλίου 2022

Αν δεν μπορούσα να βάλω ένα αστέρι που θα έκανα. Χειρότερη τοποθεσία, για να φεύγει επειγόντως . Δεν υπάρχουν νέα από το τηλέφωνο για 5 ημέρες, όταν υποτίθεται ότι θα σταλεί, χωρίς να ακολουθήσετε το δέμα και να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ακολουθείτε μόνο όταν στεναγώνετε. Ξεχνούν τον φορτιστή. Τέλος, το τηλέφωνο του οποίου η μπαταρία φορτώθηκε δεν συγκρατεί το φορτίο, βγαίνει χωρίς λόγο και πρέπει να συνδεθεί για να ενεργοποιηθεί, το πληκτρολόγιο BEUG, δεν λαμβάνει μερικές φορές τις κλήσεις, η λάμπα να σταματήσει να λειτουργεί για αρκετές ώρες τότε χωρίς λόγο λειτουργεί ξανά και ούτω καθεξής ! Εκτός από αυτό, δεν καταλαβαίνουν το ήμισυ για εσάς για ηλίθιοι προσφέροντάς σας λύσεις που δεν είναι κατάλληλες. Είναι καλύτερο να εμπιστεύεστε ανθρώπους από ξένες χώρες με βάση το backmarket από τους Γάλλους που πιστεύουν στην ποιότητα μιας υπηρεσίας επειδή είναι μια μικρή γαλλική εταιρεία ! Και σταματήστε να πιστεύετε ότι η εμπιστοσύνη και η ποιότητα προέρχονται από την προέλευσή τους.

Καλημέρα,
Δυστυχώς διέταξα ένα iPhone 12 στο CertIdeal την 1η Μαΐου 2022. Ήθελα να είμαι λίγο πιο πράσινο και να πάρω ένα rewind.
Πάνω από 500 ευρώ (νέα για την ίδια χωρητικότητα στο Apple 750 €). Ψευδής διαφήμιση, όταν ανακοινώνουν έως και 70% φθηνότερα από το νέο!
Μέχρι σήμερα, αυτές οι αυτόματες απαντήσεις, οι υποσχέσεις παράδοσης που δεν έχουν αποχημική, δεν υπάρχει πανομοιότυπη ομιλία σχετικά με την καθυστέρηση στη σειρά μου και δεν υπάρχει τρόπος να ακυρώσω και να επιστραφούν …… δεν υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη σε αυτόν τον ιστότοπο ! Πώς να επιστραφούν από ένα μη αναγνωρισμένο τηλέφωνο ?

Chloupek 10 Μαΐου 2022

Μπορώ μόνο να επιβεβαιώσω τις προηγούμενες απόψεις που αγοράζω ένα iPhone XR και έχω επιλέξει την τέλεια κατάσταση αυτή που παρουσιάζει σημάδια αδυναμίας (απενεργοποιημένη κατά τη λήψη της φωτογραφίας) μετά την επαλήθευση της Apple, η μπαταρία ήταν ανεπίσημη, ώστε να μην αναλάβετε την ευθύνη
Έμπορος να φύγει

Damien 19 Απριλίου 2022

Μπορώ να επιβεβαιώσω μόνο τις προηγούμενες απόψεις. Αγόρασα ένα iPhone XS White New Condition τον Ιούλιο του 2021 και περίμενα για πρώτη φορά περισσότερο από 3 εβδομάδες πριν το λάβω επειδή το προϊόν δεν ήταν διαθέσιμο. Αφού το έλαβε, η μπαταρία με έριξε μετά από 1 μήνα. Επιστροφή στο Certideal που άλλαξε την μπαταρία για μένα για λίγες μέρες η μπαταρία ήταν ξανά HS. Εν ολίγοις 2 μπαταρίες σε 7 μήνες είναι πολύ . Η εγγύηση της μπαταρίας μόνο για 3 μήνες είμαι καλός να πάω στο κατάστημα της Apple. Με λίγα λόγια έχει τελειώσει για μένα, δεν προτείνω, πηγαίνετε στο δρόμο σας !

Sébastien 5 Μαρτίου 2022

Όταν ένας ανήλικος εντολή ενός τηλεφώνου και υπογράφει μια σύμβαση “3 φορές δωρεάν” και ότι στη σύμβαση το πλαίσιο “piec piece” είναι άδειο (απόδειξη ότι σε καμία περίπτωση δεν ελέγχει την ηλικία του και όταν «συνειδητοποιούμε ότι το Ο νεαρός ψέματα … Ξεκινάμε την πορεία εμπόδιο, αφού ο Οργανισμός Πιστωτικής Cetelem μας λέει ότι για αυτό το είδος σύμβασης είναι ο ιστότοπος πωλητή που είναι υπεύθυνος για ελέγχους ! Μαρτυρίες για αυτό το θέμα ? Η καταγγελία θα κατατεθεί αύριο, το καθορίζω !

Merglen 27 Ιανουαρίου 2022

Επιβεβαιώνω τις αρνητικές απόψεις για το certideal. Παραγγείλαλα ένα iPhone XS σε αυτόν τον ανακατασκευασμένο ιστότοπο “σαν νέο”. Εργάστηκε 3 εβδομάδες και στη συνέχεια μαύρη οθόνη. Ο φορητός υπολογιστής που προστατεύεται από ένα κέλυφος Rhinoshield και μια προστατευτική οθόνη που θέτει η Certideal έχει υποστεί οποιαδήποτε πτώση ή σοκ (χωρίς ίχνος σοκ). Υπήρχε ένα μικρό μηδέν στην προστατευτική οθόνη (όχι στην οθόνη του φορητού υπολογιστή). Η Certideal απέκλεισε την εγγύηση επειδή εντόπισε μια “εσωτερική ρωγμή” (επομένως αόρατο). Προφανώς δεν έχω αποδείξεις ότι αυτή η εσωτερική ρωγμή δεν υπήρχε από την αρχή. Είναι ο λόγος τους εναντίον της δικής μου. Δεν μπορούσα να επιστρέψω για αυτό το ελαττωματικό φορητό υπολογιστή. Δεν προτείνω αυτόν τον ιστότοπο.

Hélène 12 Ιανουαρίου 2022

Οδυνηρή εμπειρία πελατών
Παραγγελία στις 12/15/21 Προγραμματισμένη παράδοση για 6 ημέρες. Πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό ! Στις 27/12 δεν έλαβε τίποτα … Η εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορεί να δώσει ημερομηνία παράδοσης, καμία εξήγηση για την καθυστέρηση ..
Είναι σαφές ότι δεν θα εμπιστεύομαι πλέον αυτόν τον ιστότοπο και δεν θα αποτύχω να με ενημερώσω μαζί μου.

Hernandez 28 Δεκεμβρίου 2021

Μπορώ να επιβεβαιώσω μόνο τα παρακάτω σχόλια: πολύ κακή εμπειρία με το CertIdeal. Το τηλέφωνο που αποστέλλεται δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ … αφού η μπαταρία δεν φορτώνεται και ότι δεν ανάβει. Μετά από μια πρώτη επιστροφή στην υπηρεσία μετά -sales, έλαβα το ίδιο τηλέφωνο που ανάβει … αλλά μόνο όταν βρίσκεται στον τομέα. Χαίρομαι που έχω ένα σταθερό iPhone !! Και εκεί η υπηρεσία After -sales με ζητά να κάνω δοκιμές φορτίου μπαταρίας για να μάθω αν αναλαμβάνουν την αντικατάσταση της αντικατάστασης.. Το Foutage De Mouth και η κόρη μου δεν θα έχουν το δώρο της για τα Χριστούγεννα (τηλέφωνο που παραγγέλθηκε στις 06/11)

Guillaumin 16 Δεκεμβρίου 2021

Το ίδιο σχόλιο με αυτό που ακολουθεί !! Πολύ ανησυχούν … η συσκευή που παραγγέλθηκε στις 16 Νοεμβρίου (iPhone 11 για τιμή 585 ευρώ χρεώθηκε 3 ημέρες αργότερα) … Διαδοχή καθυστερήσεων και αεροσκαφών δεν παραδίδονται μέχρι σήμερα στις 14 Δεκεμβρίου, παρά την παράδοση Chronopost που ανακοινώθηκε στις 7 Δεκεμβρίου .Επαφές και πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς πραγματική απάντηση … η συσκευή φαίνεται να εξατμίζεται … έρχομαι να αμφιβάλλω για την ειλικρίνεια της ανακοίνωσης του Chronopost .πολύ απογοητευμένος από την έρευνα ότι η επιλογή που το έκανε αξιόπιστο χώρο αναφοράς .

Gayet 14 Δεκεμβρίου 2021

Certideal: Αυτή η απόλαυση δεν μπορώ να κρίνω την ποιότητα των υπηρεσιών τους επειδή δεν έχω ακόμα διαταχθεί το τηλέφωνό μου στις 2 Νοεμβρίου 2021 και είμαστε στις 13 Δεκεμβρίου, η συλλογή ήταν πολύ γρήγορη, μια μέρα.
Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν έχει απαραιτήτως απάντηση και για να τα φτάσετε, πρέπει να περιμένετε μέχρι να έχετε τηλεφωνικό ραντεβού
Πιάστηκα μια φορά αλλά δεν μου επέστρεψα
Αποφύγετε αυτόν τον πωλητή εάν δεν θέλετε να έχετε την εντύπωση ότι έχετε κάνει έλεγχο στο κενό

Marc Douchin 13 Δεκεμβρίου 2021

Αγόρασα για πρώτη φορά ένα τηλέφωνο ανακατασκευάστηκε στο iPhone 12 στο CertIdeal. Οι απόψεις που δόθηκαν στην εταιρεία ήταν καλές, το βίντεο που δείχνει τη διαδικασία ανακατασκευής της συσκευής αξιόπιστη.
Παραγγελία που τοποθετήθηκε στις 30 Οκτωβρίου, που ελήφθη μόνο στις 15 Νοεμβρίου. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την επέκταση της περιόδου (ανακοινώθηκε το μέγιστο 6 ημέρες). Η συσκευή έφτασε σύμφωνα με την περιγραφή.
Έτσι εμπιστεύτηκα και διέταξα ένα φορτιστή δύο υποδοχές USB C. Παραγγελία που τοποθετήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 21, ακόμα δεν έφτασε στις 13. Ο λογαριασμός μου στον ιστότοπο Certideal υποδεικνύει “επεξεργασμένη παραγγελία”, το ποσό αφαιρέθηκε από τον τραπεζικό μου λογαριασμό στις 29 Νοεμβρίου. Έχω ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 26/11 κατηγορώντας την παραλαβή της παραγγελίας με αναφορά, τότε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 27/11 μου λέει ότι η παραγγελία προετοιμάζεται
Δεν υπάρχουν πληροφορίες από: Δοκίμασα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη διεύθυνση Hello …, επικοινωνήστε … χωρίς απάντηση. Δεν υπάρχει αριθμός τηλεφώνου για να τα φτάσετε. Με την ανάγνωση των όρων πώλησης, βρήκα την αναφορά της τεχνολογίας VC που φαίνεται να είναι η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για αποστολές. Καταστροφική γνώμη σχετικά με αυτήν την εταιρεία στο διαδίκτυο.
Θα έρθω σε επαφή με τον διαμεσολαβητή για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο.

Maillet 13 Δεκεμβρίου 2021

Σας ευχαριστώ Philippe για τη μαρτυρία σας. Όσον αφορά την υποστήριξη, γράψαμε αυτό το άρθρο: https: // www.LMEM.Καθαρή/back-market-achart-risque/

Maarten 28 Οκτωβρίου 2021

Αγόρασα ένα iPhone 8 στα μέσα Ιουλίου, αυτός ο ένας έσπασε την μπαταρία αδύνατο να το γυρίσει πίσω, έτσι επέστρεψε στα μέσα Οκτωβρίου γνωρίζοντας ότι η δική σας ήταν ελαφρώς χωρισμένη και δεν εγγυάται το πρόβλημα από την μπαταρία που μου ζητά 139 ευρώ για να αλλάξω το παράθυρο ενώ η μπαταρία αξίζει 40 C πραγματικά [μέτρια] Είχα αγοράσει μια συσκευή στη μαύρη αγορά όπου όλα πήγαιναν καλά πηγαίνουν στη μαύρη αγορά που δεν θα απογοητευτείτε

Philippe 28 Οκτωβρίου 2021

Όσον αφορά την αποστολή του τηλεφώνου, χωρίς ανησυχίες.
Από την άλλη πλευρά, μετά την υπηρεσία Sales, μια καταστροφή. Το τηλέφωνο που έχει κατανεμηθεί από τον Ιούνιο του 2021, πρέπει να αλλάξει.
Και αφού περίμενα . Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι τηλεφωνικές επαφές που υπόσχονται ένα γρήγορο πλοίο … αλλά 3 μήνες αργότερα, ακόμα τίποτα !
Είναι μόνο ψέματα και ξαφνικά περισσότερο τηλέφωνο και πάντα μια συνδρομή για πληρωμή ..

Καλή 14 Σεπτεμβρίου 2021

Αρκετές κακές διαδοχικές εμπειρίες για την αγορά ενός iPhone στο Certideal Οι πρώτοι σχετικά με τους χρόνους παράδοσης που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα κατά τη στιγμή της παραγγελίας . Επιπλέον, η αδυναμία συμμετοχής στην υπηρεσία υπηρεσίας δεν ανταποκρίνεται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την πλήρη φόρμα . Συνοψίζω ότι διέταξα ένα online τηλέφωνο που πλήρωσα δεν μπορώ πλέον να αποκτήσω πρόσβαση στον λογαριασμό μου, η διεύθυνση email μου θα ήταν άκυρη ή ο λογαριασμός μου ανύπαρκτος ο λογαριασμός μου ήταν διαγράψει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το θέμα. Αδύνατο να φτάσετε στην υπηρεσία μετά -sales

Monier 27 Ιουλίου 2021

Είμαι πολύ θυμωμένος με το Cercedeal έστειλα ένα τηλέφωνο μετά από την υπηρεσία Sales ένα τηλέφωνο που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και που δεν έχει δουλέψει ποτέ από τις 21 Απριλίου 2021 δεν σταματάω να τα ξαναρχίσω από εβδομάδα σε εβδομάδα, οι υποσχέσεις για την επόμενη εβδομάδα και Αυτό δεν είναι πάντα νέα που παίζει στην υπομονή των ανθρώπων στο τέλος αυτής της εβδομάδας είμαστε στις 15 Ιουνίου 2021 μεταδίδω σε μια ένωση καταναλωτών σχεδόν δύο μήνες για να περπατήσουμε για επισκευή που «δεν θα το κάνουν ποτέ είναι ντροπή

Certideal να φύγει?
Αγορά ενός iPhone 6 ταξινομημένη “πολύ καλή κατάσταση”. Η λήψη ενός τηλεφώνου που δεν αντιστοιχεί στο χρώμα που παραγγέλθηκε με ήδη προστατευτικό παράθυρο και κέλυφος και ειδικά διαμορφωμένο στα Ιαπωνικά. Επιστρέψτε λοιπόν στην υπηρεσία After -Sales για πρώτη φορά.
Λίγους μήνες μετά το ελάττωμα στο iPhone της σύνδεσης φόρτισης. Επιστροφή στο After -Sales Service για δεύτερη φορά.
Λίγους μήνες μετά την απροθυμία, μετά την υπηρεσία Sales μου λέει ότι η εγγύηση δεν λειτουργεί για την αντιμετώπιση ενός επισκευαστή. Ο επισκευαστής πιστοποιεί ότι η μπαταρία αρχίζει να χρησιμοποιείται, αλλά ότι είναι πάνω απ ‘όλα ένα πρόβλημα της μητρικής πλακέτας. Η μητρική πλακέτα έχει αλλάξει. Έτσι, ενάμισι χρόνο μετά την αγορά εγγύησης 2 ετών δεν έχω τίποτα περισσότερο και ήταν απαραίτητο δύο φορές μια επιστροφή. Certideal για να αποφύγετε απολύτως

Η προσοχή ορισμένου iPhone δεν λαμβάνει πλέον τις ενημερώσεις και αυτό δεν αναφέρεται στις περιγραφές τους και χαρακτηριστικό του προϊόντος
Πολύ απογοητευτικό δεν ανταλλάσσει με άλλο παρόμοιο προϊόν

SHABBY AFTER -SALES SERVICE, αφού έλαβε το τηλέφωνό μου, λειτούργησε για 2 εβδομάδες και στη συνέχεια αδύνατο να το φωτίσετε. Μετά από μια επιστροφή στην υπηρεσία μετά -sales και μια προσδοκία πάνω από 10 ημέρες, η παρατήρηση είναι τελική, το τηλέφωνο είναι HS και θα αλλάξει. Άλλες 10 ημέρες περιμένοντας να λάβω ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μου δείχνει ότι θα αποσταλεί σύντομα. Έπρεπε να τους επανεκκινήσω και να κάνω τηλεφωνικό ραντεβού για να αποκτήσω επέκταση 2 μηνών από την εγγύηση επειδή δεν κάνει “αποζημίωση” και ότι προσπαθούν να κάνουν το μέγιστο, ότι οι αρνητικές απόψεις είναι μόνο μια μικροσκοπική μειονότητα και που επικοινωνούν Οσο καλυτερα γινεται.
Περιμένω το τηλέφωνο να ελέγξει την κατάστασή του, αλλά παραδέχομαι ότι δεν τα διαφημίζω και ότι ποτέ δεν θα τα περάσω ξανά.
Να φύγω.

Η Smaaart, κατά την άποψή μας, παραμένει ο καλύτερος πωλητής της Reconditioned στη Γαλλία. Αλλά δεν έχει πάντα ένα απόθεμα.

Maarten 29 Μαρτίου 2021

Αφού διάβασα όλα αυτά τα σχόλια και ψάχνω για έναν ιστότοπο smartphone που δεν ξέρω δεν ξέρω ποιος πηγαίνει να αγοράσει ένα? Ο πραγματικός πονοκέφαλος όταν θέλετε να αγοράσετε την περίσταση χωρίς να εξαπατηθείτε από όλες τις πλευρές ..

Fleutry 29 Μαρτίου 2021

Σας ευχαριστώ Jonathan για τις παρατηρήσεις σας ! Σας προτείνω το άρθρο μας σχετικά με το backmarket εάν θέλετε να ελέγξετε την υπόθεσή σας ^^.
Βασικά έχετε δίκιο, αυτό το άρθρο αξίζει λίγο περισσότερη προσοχή. Σχεδιάζουμε μια ενημέρωση σύντομα.

Ένα backmarket σύνδεσης σε αυτό ? Αυτό μυρίζει την επίθεση μάρκετινγκ. Εν πάση περιπτώσει, η γραφή σε μια αναδιαμόρφωση έργου που πρέπει να γίνει μεταξύ των ξεχασμένων χώρων (>>> και “η ψηφιακή αποτοξίνωση”<<>> Ένα ακόμη νήμα 10 μηνύματα το 2019<<<).

Jonathan 4 Μαρτίου 2021

Καλημέρα,
Μοιράζομαι πλήρως τη γνώμη σας: καταστροφική εξυπηρέτηση πελατών και συσκευές που σταματούν να λειτουργούν (μπαταρία και πρόσβαση στο δίκτυο) πολύ γρήγορα. Επιπλέον, μην εμπιστεύεστε τις απόψεις για το certideal ! Είχα αφήσει ένα αρκετά κολακευτικό και certideal σχόλιο μου ζήτησε να αποσυρθώ αυτό το σχόλιο σε αντάλλαγμα για ένα κουπόνι για να χρησιμοποιηθεί σε μια μελλοντική αγορά … ήταν πολύ έκπληκτοι όταν αρνήθηκα να αποσύρετε το σχόλιό μου. Υποθέτω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων αποδέχονται … @ certideal, αντί να το κάνετε αυτό, σας συμβουλεύω να προσφέρετε επαρκή υπηρεσία και συμβατά προϊόντα !

Anais s. 17 Φεβρουαρίου 2021

Πιστοποιήστε την παγίδα! Όλα γίνονται στον ιστότοπο, ώστε να μην είναι σε θέση να τα φτάσουν εκτός από το ιστολόγιό τους! Και οι κριτικές τους δεν επαληθεύτηκαν αρνητικά σε χιλιάδες ! Εσείς που δεν έχετε αρκετό ασήμι για να σας αγοράσουν ένα νέο τηλέφωνο ειδικά δεν έχετε αγοράσει ένα ανακατασκευασμένο από τον εαυτό τους εγγυημένο δύο χρόνια είναι FLAN ! Κάθε φορά που βγαίνει το επιχείρημα οξείδωσης έτσι ώστε να μην το διορθώσετε και είστε για τα χρήματά σας! Για να με φύγει με κόστισε 280 ευρώ

Panzer 12 Φεβρουαρίου 2021

Αδύνατο να ακυρώσετε μια παραγγελία που τοποθετήθηκε δύο ώρες νωρίτερα.
Αρκετά μηνύματα που αποστέλλονται και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέμειναν αναπάντητα. Και η κατάσταση της παραγγελίας συνεχίζει να προχωράει σαν να μην ήταν τίποτα και τώρα εμφανίζεται “σε προετοιμασία”. Δεν είναι δυνατή η εύρεση ενός αριθμού τηλεφώνου για να τα φτάσετε !

Κριτικές για το CertIdeal: Δοκιμάσαμε τον ειδικό Smartphone που έχει ανακατασκευαστεί

Ονειρεύεστε ένα iPhone X, 11 ή 12, αλλά οι τιμές σας εμποδίζουν να πάρετε τη βύθιση ? Έχετε σκεφτεί να ανακατασκευαστεί ? Μέχρι 70 % φθηνότερο από το νέο, το ανακατασκευασμένο σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα κράτος -το -COST -COST – -COST Η ποιότητα χωρίς να αγνοήσετε την ποιότητα. Στο Reepeat, μπορείτε να βρείτε πολλούς πωλητές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που ανακατεύονται, αλλά ο ειδικός smartphone είναι certideal ! Θέλετε να μάθετε τη γνώμη μας για το certideal ? Σας λέμε περισσότερα σε αυτό το άρθρο !

Λογότυπο certideal

Τι είναι certideal ?

Δημιουργήθηκε το 2015 από τους Yoann Valensi και Laure Cohen, δύο Γάλλους επιχειρηματίες, η Certideal ειδικεύεται στην πώληση και την ανακατασκευή των smartphones. Η εταιρεία επιθυμεί να είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της εγγυήσεις παρόμοιες με εκείνες των νέων προϊόντων. Πριν διατεθεί προς πώληση, ένα τηλέφωνο που ανακατασκευάστηκε από το Certideal περνάει από τρία στάδια: επαλήθευση, δοκιμή και επικύρωση.

Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, ο βαθμός αφορά μόνο την εξωτερική αισθητική πλευρά του προϊόντος. Να είστε σίγουροι, κάτω από την κουκούλα, όλα είναι 100% λειτουργικά.

Τα 32 σημεία ελέγχου

Για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των τηλεφώνων της, οι εμπειρογνώμονες CertIdeal έχουν αναπτύξει έναν κατάλογο 32 σημείων ελέγχου που δοκιμάζονται συστηματικά κατά την ανακατασκευή μιας συσκευής.

Κατάλογος 32 σημείων ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από το CertIdeal σε ένα ανακατασκευασμένο smartphone

Οι μπαταρίες των επανακατασκευασμένων τηλεφώνων που πωλούνται από το Certideal έχουν τη βέλτιστη ικανότητα απόδοσης. Ωστόσο, όταν αγοράζετε, μπορείτε να αποφασίσετε να προσθέσετε την επιλογή “Premium Pack” που σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία με μια νέα μπαταρία. Για ένα iPhone 8 ή ένα χαμηλότερο μοντέλο, αυτή η επιλογή ανέρχεται σε μόλις € 18,75. Για πιο πρόσφατα μοντέλα, η τιμή της επιλογής αυξάνεται στα € 29.

Πετρελαϊκά προϊόντα

 • Ένα iPhone 11 128 GB χωρίς αναγνωριστικό αφής στα € 506,92 αντί για € 649,90.
 • Ένα iPhone 8 64 GB χωρίς αναγνωριστικό αφής στα € 166,06 αντί για € 212,90.

Από τη δική μας γνώση, αυτοί είναι οι μόνοι που προσφέρουν αυτό το είδος προσφοράς, το οποίο ωστόσο μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον όσον αφορά την τιμή.

Τι συμβαίνει αν σπάσω το iPhone μου αγόρασε από το CertIdeal ?

Για να προστατεύσετε το νέο σας smartphone, το CertIdeal προσφέρει ένα πακέτο Zen που περιέχει ένα γυάλινο προστατευτικό παράθυρο πάχους 3 mm (το οποίο θα φροντίζουν οι τεχνικοί CertIdeal) καθώς και ένα κάλυμμα κατάλληλο για το smartphone που έχετε επιλέξει.

Αν παρά αυτό το τηλέφωνο σας βιώνει μια μικρή πτώση που θα σπάσει την οθόνη του, η Certideal έχει σκεφτεί τα πάντα. Η εγγύηση “Ice Broke” υποστηρίζει την επισκευή οθόνης για 1 έτος μετά την αγορά σας (αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη τα μοντέλα iPhone 5 στο iPhone XS Max).

Εκτός από αυτές τις επιλογές που σας επιτρέπουν να επιμηκύνετε τη ζωή του κινητού σας, το CertIdeal προσφέρει εγγύηση 24 μηνών για όλα τα ανανεωμένα τηλέφωνά της. Αυτή η εγγύηση, που περιλαμβάνεται στην αγορά οποιασδήποτε συσκευής, καλύπτει υλικό και τεχνικά προβλήματα, καθώς και ελαττώματα παραγωγής που δεν αναφέρονται ή περιγράφονται στη διαφήμιση. Κατά την αγορά, μπορείτε ακόμα και αν το επιθυμείτε, εγγραφείτε σε μια επέκταση εγγύησης που επεκτείνει την εγγύηση σε 36 μήνες.

Πώς είναι η παράδοση ενός ανακαινισμένου τηλεφώνου με certideal ?

Κατά την παραγγελία Certideal.FR, έχετε πολλές επιλογές παράδοσης: παράδοση σε σημείο αναμετάδοσης ή παράδοση στο σπίτι. Η αναβίωση της παράδοσης είναι εντελώς δωρεάν, ενώ το κόστος είναι 3,99 ευρώ για την παράδοση στο σπίτι.

Η παραγγελία Certideal θα παραδοθεί μεταξύ 2 και 6 εργάσιμων ημερών ανάλογα με το προϊόν. Όταν τοποθετείτε μια παραγγελία στον ιστότοπο, ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται. Μετά την αποστολή του προϊόντος, η Chronopost φροντίζει για την παράδοση.

Συσκευασία smartphones που αποστέλλεται από certideal

Το νέο σας τηλέφωνο (καθώς και τα αξεσουάρ του) έρχεται σε συσκευασίες CertIdeal που προσφέρει τη βέλτιστη προστασία.

Μπορούμε να επιστρέψουμε το smartphone σας ανακατασκευασμένο στο certideal εάν δεν είμαστε ικανοποιημένοι ?

Όταν λαμβάνετε το τηλέφωνό σας, έχετε 21 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη. Για να το στείλετε πίσω, απλά μεταβείτε στον προσωπικό σας χώρο στο Certideal.com στην ενότητα “My Buthases”, τότε επικοινωνήστε με την υπηρεσία After -sales. Αναφέρετε τον τύπο του προβλήματος που αντιμετωπίζεται και στη συνέχεια ακολουθήστε τη διαδικασία που θα ακολουθήσει. Η επιστροφή του προϊόντος υποστηρίζεται από το Certideal εάν πρόκειται για επιστροφή για δυσλειτουργία της συσκευής ή ενός αισθητικού ελάττωμα.

Η ιστορία του certideal

Μετά τη δημιουργία του το 2015, η Certideal αύξησε το πρώτο ταμείο 2 εκατομμυρίων ευρώ από τα επενδυτικά ταμεία του Citizen Capital και της Inter Invest Capital. Το 2018, η εκκίνηση ξεκίνησε στην ισπανική αγορά. Ένα χρόνο αργότερα, προσχώρησε στο πρόγραμμα French Tech 120, μια ετικέτα της γαλλικής κυβέρνησης που στοχεύει στις νεοσύστατες επιχειρήσεις στην HyperCroissance. Επί του παρόντος, η ετικέτα έχει 123 γαλλικές εταιρείες. Αυτό το πρόγραμμα επέτρεψε στο CertIdeal να αναπτύξει περισσότερα. Πράγματι, μεταξύ 2017 και 2019, ο κύκλος εργασιών του διπλασιάστηκε. Τον Απρίλιο του 2020, αύξησε τα δεύτερα κεφάλαια των 8 εκατομμυρίων ευρώ με επικεφαλής το Avenir Maif και μεταφέρθηκε από την BNP Paris Development. Μετά από αυτή τη συγκέντρωση κεφαλαίων, η Certideal σκοπεύει να ανοίξει την αγορά της πιο διεθνή. Στοχεύει κυρίως στην Ιταλία και το Βέλγιο.

Συμπέρασμα: Η γνώμη μας για το certideal

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα επαναπροσδιορισμένο τηλέφωνο από το εμπορικό σήμα Apple ή Samsung, η Certideal προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. 100 % Η γαλλική ανακαίνιση καθιστά δυνατή την πραγματοποίηση πιο οικολογικής δράσης. Πράγματι, λιγότερο ταξίδι = λιγότερη εκπομπή άνθρακα. Και όταν καταναλώνουμε ανακαινισμένα, είναι ότι η οικολογία είναι σημαντική για εμάς !

Ωστόσο, αν ενδιαφέρεστε για άλλες μάρκες, θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού … Πράγματι, η Certideal προσφέρει μόνο τις μάρκες των δύο γίγαντες Apple και Samsung.