Καλύτερες εταιρείες στην κατηγορία των τραπεζών για το TrustPilot, επιλέξτε μια τράπεζα – αρχείο – UFC -Que Choisir

Επιλέξτε μια τράπεζα

Το Monabanq είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα, που δεν είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, αποκλειστικά αφιερωμένη στα άτομα.

Γνώμη της τράπεζας

Είναι μια πολύ καλή τράπεζα για τους εφήβους. Το γεγονός ότι ο γονέας είναι η εφαρμογή για την παρακολούθηση του παιδιού στις αγορές που κάνει είναι πολύ πρακτική. Η άφιξη της κάρτας είναι πολύ γρήγορη και μόλις έχετε εγγραφεί στην εγγραφή σας, έχετε ήδη τη δυνατότητα να πληρώσετε με την εικονική κάρτα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα για τον έφηβο σας.

Υποτροφία · Υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων · Τράπεζα του ιδιωτικού τομέα · Τράπεζα αποταμίευσης · ​​Χρηματοπιστωτικό ίδρυμα

Μια πολύ καλή ηλεκτρονική τράπεζα. Αντιδραστική και διαθέσιμη εξυπηρέτηση πελατών. Δωρεάν και πολύ πρακτική χρυσή κάρτα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να πάρετε € 150 για το άνοιγμα ενός λογαριασμού χρυσής κάρτας με τον κωδικό Parraishing 13105421 (€ 70 με κάρτα FOSFO).

Οργανισμός Πιστωτικής Πιστοποίησης · ​​Τράπεζα · Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα

Εφαρμογή σε παρωχημένο iOS, λειτουργεί τυχαία, δυσκολία στην αλλαγή της τραπεζικής κάρτας για πληρωμές σε 4 φορές. Λίγο αποθαρρυντικό

Με χάκεστε, παρά το certicodus τους. Δεν βγήκα από αυτό πάρα πολύ άσχημα, αλλά όταν κάλεσα τη βοήθειά τους, εγώ κατηγορήθηκαν. Είμαι πεπεισμένος ότι έχουν ελαττώματα ασφαλείας. Αλλά για να αποκαταστήσω τη χρήση του λογαριασμού μου κοστίζει τα 25 € μου (0.15 cts ανά λεπτό) σε πρακτορείο χωρίς συμβουλές. Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο, απλά να φύγω από αυτήν την τράπεζα που διαχειρίζεται οι ερασιτέχνες και οι εκπαιδευόμενοι σίγουρα κακώς πληρωμένοι. Μην αλλάζετε το φορητό υπολογιστή διαφορετικά είναι η νευρική διάσπαση που εξασφαλίζεται.

Οργανισμός Πιστωτικής

Έχουμε λάβει μια γρήγορη απάντηση, αλλά πάνω από όλα τα αιτήματα για κομμάτια που έγιναν από SMS που καθιστά δυνατή τη μείωση του χρόνου θεραπείας

Επιλέξτε μια τράπεζα

Επιλέξτε μια τράπεζα

Πώς να επιλέξετε την τράπεζά σας ? Σχετικά με τα κριτήρια ? Οι τιμές είναι βέβαια να ληφθούν υπόψη, λόγος να είμαστε από τις τραπεζικές τιμές μας συγκριτικά. Αλλά η επιλογή μιας τράπεζας λαμβάνει επίσης υπόψη τις διάφορες ρήτρες της σύμβασης, την τραπεζική κινητικότητα, τα έξοδα διατήρησης λογαριασμών ..

Δημοφιλές στην επιλογή ενός τραπεζικού αρχείου

Για να ανακαλύψετε επίσης στην επιλογή ενός αρχείου τραπεζών

Συγκριτής τραπεζών • Συγκρίνετε τις τραπεζικές τιμές

Δεν ξέρετε ποια τράπεζα θα επιλέξετε ? Τι να επιλέξετε σας βοηθά να συγκρίνετε και να βρείτε την φθηνότερη κλασική τράπεζα κοντά σας ή το ..

τραπεζικές χρεώσεις • Για διαφανείς και δίκαιες τιμές

Ενώ έχει ένας τραπεζικός λογαριασμός είναι απαραίτητος για να οδηγήσει μια κανονική κοινωνική ζωή, η έλλειψη διαφάνειας των προσφορών, το μοντέλο τους ..

Νεοναμπάνη • Η κατοχή αρκετών τραπεζών δεν είναι καλό σχέδιο

Μετά από τα πρώτα online καταστήματα, οι Neobancs έχουν κλονίσει την αγορά με τις ελκυστικές τιμές τους. Προσλαμβάνουν πολλά ..

Χρεώσεις διαδοχής • Μετά τη Γερουσία, εναπόκειται στην Εθνοσυνέλευση να θάψει τις καταχρήσεις

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ενός νομοσχεδίου που αποσκοπούσε στην ενίσχυση της προστασίας των αποταμιευτών, η Γερουσία που υιοθετήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου μια επίβλεψη ..

Τέλη μεταφοράς χρημάτων • Πέρα από τις δεσμεύσεις για την Ουκρανία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι το κλειδί για τη μείωση των τιμών βιώσιμα !

Επτά μήνες μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ως επέκταση της κλήσης Μαρτίου, δεκαέξι ευρωπαϊκά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που διαπράχθηκαν ..

ηλεκτρονική τράπεζα • Επιλέξτε τη σωστή τράπεζα online

Μειωμένο κόστος, δωρεάν τραπεζική κάρτα, καλωσορίστε τις προσφορές … χάρη στις ελκυστικές προσφορές τους, σε απευθείας σύνδεση και Neobanc Banks ..

Ufc-que choisir δράση

Τέλη απόρριψης του τμήματος • Ο νόμος περί αγοραστικής εξουσίας πρέπει να απελευθερώσει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο ευρώ για τον προϋπολογισμό των καταναλωτών

Ενώ η κυβέρνηση σκοπεύει να παρουσιάσει ένα νομοσχέδιο μετά τις νομοθετικές εκλογές για να υποστηρίξει την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών μπροστά ..

Τέλη απόρριψης του τμήματος • Αίτημα για επιστροφή των αμοιβών απόρριψης άμεσης χρέωσης

Το υπόλοιπο του τραπεζικού σας λογαριασμού έχει ξεπεράσει την εξουσιοδότησή σας υπερανάλη. Όταν έχουν ..

Χρεώσεις διαδοχής • Θα πάμε τελικά στην ταφή της κατάχρησης ?

Καλα ΝΕΑ. Ενώ οι προβολές πολλαπλασιάζονται με την αδιαφάνεια και το υψηλό κόστος του κόστους κληρονομιάς, ένας πραγματικός φόρος θανάτου που … εμείς ..

Τράπεζα • αμφισβήτηση γραφής στη δήλωση

Λήψη της δήλωσης λογαριασμού σας, βρίσκετε ένα σφάλμα εκεί: ένα ποσό αφαιρέθηκε λανθασμένα ή το ποσό δεν αντιστοιχεί σε αυτό που έπρεπε να ήταν ..

Τράπεζα • Κλείσιμο του λογαριασμού από τον τραπεζίτη

Ο τραπεζίτης σας έκλεισε τον λογαριασμό σας κατάθεσης, χωρίς καμία ειδοποίηση ή ενημερώνοντάς σας λίγες μέρες πριν από το κλείσιμο, εμποδίζοντας σας ..

Ufc-que choisir δράση
Αναγνωσιμότητα των τραπεζικών τιμών • Οι τράπεζες θάβουν τη συγκρισιμότητα των προσφορών

Ενώ η συμβουλευτική επιτροπή του χρηματοπιστωτικού τομέα πραγματοποίησε τη μελέτη της για τις τιμές των τραπεζών σήμερα το 2021, AFOC, CLCV, UNAF, ..

Τοπική δράση ufc-que choisir
Πειρατεία • Ταχυδρομική τράπεζα με κακή πίστη
Ufc-que choisir δράση
Αναγνωσιμότητα των τραπεζικών τιμών • Μια άλλη δέσμευση που παραβιάστηκε από τις τράπεζες !

Ενώ η συμβουλευτική επιτροπή του χρηματοπιστωτικού τομέα το έκανε δημόσια σήμερα τη μελέτη της για τα τραπεζικά επιτόκια το 2020, το UFC-Que Choisir ..

Ηλεκτρονικές τράπεζες • Λεπτομερή φύλλα των κύριων σε απευθείας σύνδεση και νέων τραπεζών

Ονομάζονται N26, C-ZAM λογαριασμός, Revolut, Nickel, Orange Bank ή Fortuneo, Axa Banque, Monabanq, Direct, Bforbank, Boursorama, Hello Bank. …

Ufc-que choisir δράση
Ταμείο τύπου Natixis • Ομαδική δράση για την ανάκτηση των ζημιών 35 εκατομμυρίων ευρώ

Ως επέκταση του ρεκόρ πρόστιμο που προφέρεται από την Επιτροπή Κυρώσεων της Αρχής των Χρηματοπιστωτικών Αγορών κατά της Natixis Asset Management ..

Ufc-que choisir δράση
2018 Τιμές τραπεζών • Ο πόλεμος των τιμών δεν πραγματοποιήθηκε

Δύο μήνες μετά την έντονη άφιξη ενός φορέα εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών στον τραπεζικό τομέα και σχεδόν ένα χρόνο από τα εγκαίνια της εντολής κινητικότητας ..

2017 Τιμές τραπεζών • Γιατί τόσες πολλές αυξήσεις !

Η διαβούλευση των δικτύων που θεσπίστηκαν από τις τράπεζες για το 2017 δείχνει ότι οι τιμές είναι σε υψηλή εξέλιξη. Λογαριασμός Κόστος και κάρτες ..

Τραπεζικές πτωχεύσεις • Οι πιστωτές που επηρεάζονται από το χαρτοφυλάκιο

Μια νέα ευρωπαϊκή οδηγία διοργανώνει τη διάσωση των τραπεζών σε περίπτωση πτώχευσης. Στόχος: να πληρώσει τους πιστωτές της τράπεζας μάλλον ..

Τιμές τραπεζών • Ακόμα πάρα πολλές καταχρήσεις !

Παρά τα διάφορα ρυθμιστικά μέτρα που υποτίθεται ότι εξαφανίζονται οι πιο αμφισβητήσιμες καταχρήσεις, παραμένουν πολλές υπερβολές. Εδώ είναι ο κατάλογος των τιμών ..

Κόστος συγκράτησης τραπεζικού λογαριασμού • Ένα μέτρο δύσκολο να δικαιολογηθεί !

Αυτή είναι η δυσάρεστη έκπληξη του 2016 για τους πελάτες της Société Générale, Crédit Mutuel και BNP Paribas: Από την 1η Ιανουαρίου, πρέπει να ..

BNP Paribas • Καταχρηστικές ρήτρες σε αφθονία

Το UFC-Que Choisir μόλις έλαβε απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο του Παρισιού, που εξακολουθεί να είναι επιρρεπής σε έφεση, δηλώνοντας παράνομο ή καταχρηστικό 17 ..

Ανενεργός τραπεζικός λογαριασμός • Φρενίισμα οροφής

Ένα νέο διάταγμα περιορίζει το κόστος και τις προμήθειες που μπορούν να παραληφθούν σε ανενεργούς τραπεζικούς λογαριασμούς στις 30 €. Εισερχόμενος στο ..

Μεταβολή της τράπεζας • Προς τραπεζική κινητικότητα

Πρόκειται για μια τροπολογία που υιοθετήθηκε από τη Γερουσία, στο πλαίσιο του νομοσχεδίου Macron, το οποίο θα διευκολύνει τελικά την τραπεζική κινητικότητα στη Γαλλία. Αλλαγή …

Ufc-que choisir δράση
Τραπεζική κινητικότητα: Μύθοι στην πραγματικότητα .. • 2 δισεκατομμύρια ευρώ στην αγορά εξοικονόμησης ενέργειας
Τιμές τραπεζών • Η σύγκριση τελικά είναι δυνατή

Όλες οι πλάκες των τιμών των τραπεζών στο διαδίκτυο πρέπει τώρα να εναρμονιστούν προκειμένου να διευκολυνθεί η σύγκριση του κόστους. Υποχρέωση ..

Ufc-que choisir δράση
Λίστα γαλλικών τραπεζών 2014 • Τιμές και ασφάλεια, “sepa” Περού !
Ufc-que choisir δράση
Τιμές τραπεζών • Το UFC-Que Choisir ανοίγει ξανά τον συγκριτή του και τις κλήσεις στις δημόσιες αρχές
Πίστωση • Οι κανόνες του παιχνιδιού

Σε περίπτωση τραπεζικής υπερανάληψης, είναι καλύτερο να γνωρίζετε τους κανόνες, ώστε να μην πρέπει να πληρώσετε την υψηλή τιμή.

Ufc-que choisir δράση

Τιμές τραπεζών • Αντιμέτωποι με την μπλόφα των τραπεζών, το UFC-Que Choisir ξεκινά τη συγκριτή του, μια κύρια κάρτα για τον καταναλωτή !

Πίστωση • Οι κανόνες

Συχνή πηγή σύγκρουσης μεταξύ τραπεζών και πελατών τους, η υπερανάληψη της τράπεζας υπακούει σε ορισμένους κανόνες. Ότι είναι καλύτερο να γνωρίζουμε να μην ..

τραπεζικός λογαριασμός • Καταχρηστικές ρήτρες

Πολλές συμβάσεις τραπεζικών λογαριασμών περιέχουν καταχρηστικές ρήτρες εις βάρος των καταναλωτών. Αλλά ακόμη και γραπτά και αντισταθμισμένα, ένα ..

Το Crédit Coopératif ανήκει στον όμιλο BPCE, μια αποκεντρωμένη ομάδα συνεταιριστικών τραπεζών.

Αδημοσίευτος τραπεζικός ιστότοπος, Tookam.Το COM προσφέρει ένα νέο όραμα της τράπεζας, ενσωματώνοντας τα κοινωνικά δίκτυα στο μοντέλο της.

Εταιρεία πίστωσης στη Μασσαλία

Η περιφερειακή τράπεζα, ενσωματωμένη στον όμιλο Crédit du Nord, η εταιρεία Marseille Crédit προσφέρει μια προσφορά για άτομα, κλπ

Η Universal Bank, η Société Générale είναι από τις μεγάλες ευρωπαϊκές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Ο καθαρός οργανισμός BNP Paribas

Επειδή είναι “η τράπεζα ενός μεταβαλλόμενου κόσμου”, η BNP Paribas δημιουργεί την ηλεκτρονική της υπηρεσία, το Net Agency.

Ο online τραπεζίτης μου Rhône-Alpes

Ο online τραπεζίτης μου Rhône-Alpes είναι η ηλεκτρονική υπηρεσία της περιοχής Rhône-Alpes Caisse.

Το Monabanq είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα, που δεν είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, αποκλειστικά αφιερωμένη στα άτομα.

Το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με το Εθνικό Δίκτυο, το LCL αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ομίλου Crédit Agricole στον οποίο αντιπροσωπεύει την λιανική τράπεζα. …

Ο κληρονόμος στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες της La Poste, το Postal Banque βελτιώνει την τεχνογνωσία της γύρω από το λιανικό εμπόριο, την ασφάλιση και τη διαχείριση κ.λπ

Μια καινοτόμος ιδέα όταν δημιουργήθηκε, η ING Direct προέρχεται από έναν ολλανδικό οικονομικό όμιλο, ηγέτη της αγοράς και ήδη μια εκατονταετηρίδα.

Στη Γαλλία, η μάρκα HSBC αναπτύσσει καθολικές τραπεζικές δραστηριότητες, υπό την αιγίδα ενός διεθνούς ομίλου.

Προερχόμενος από την ομάδα της Groupama, Mutual Insurance Group, η Groupama Banque προσφέρει άτομα, επαγγελματίες και επιχειρήσεις μια πλήρη προσφορά ..

Η Fortuneo, Online Bank, θυγατρική της Crédit Mutuel Arkéa, προσφέρει μια σειρά χρηματοοικονομικών προϊόντων για άτομα.

μι.Η LCL είναι η εταιρεία LCL Online, θυγατρική της ομάδας Crédit Agricole SA για την τοπική τράπεζα.

Το e-savoie είναι η ηλεκτρονική υπηρεσία της Crédit Agricole des Savoie, Περιφερειακή Συνεργατική Τράπεζα.

Ειδικεύοντας στην επαναγορά των πιστώσεων των καταναλωτών, η Créatis ασκεί όλες τις συναλλαγές της παραδοσιακής τράπεζας.

Λιανική, συνεταιριστική και αμοιβαία τράπεζα, Crédit Mutuel υποστηρίζεται από την ομάδα CIC.

Δημοτική πίστωση του Παρισιού

Η δημοτική πίστωση του Παρισιού μειώνει την ιστορική της δραστηριότητα ως εγγύηση με εκείνη μιας τράπεζας και ενός πιστωτικού οργανισμού.

Το Crédit du Nord είναι ένα εμπορικό σήμα του ομίλου Crédit du Nord που χτίστηκε στο μοντέλο της περιφερειακής τράπεζας.

Ακριβώς αγκυροβολημένο στην εθνική επικράτεια, η Crédit Agricole έβαλε την “κοινή λογική της σε δράση” για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες ανάπτυξης ενός Vé ..

Το Coopabanque είναι η άμεση τράπεζα της Crédit Coopératif για την ηλεκτρονική διαχείριση των χρηματοπιστωτικών δραστηριοτήτων ή περισσότερο.

Holding and Network Bank στο île-de-france, το ICC (βιομηχανική και εμπορική πίστωση) συγκεντρώνει 5 περιφερειακές τράπεζες καθώς και ειδικές θυγατρικές ..

Η Universal Mutual Bank, ο όμιλος Caisse d’épargne είναι ένας σημαντικός παίκτης στη Γαλλία της εμπορικής τράπεζας – από την ακίνητη περιουσία έως τις επενδύσεις ..

Συνεταιριστική Τράπεζα, BRED είναι σήμερα η μεγαλύτερη περιφερειακή δημοφιλής τραπεζική της ομάδας BPCE.

Από το 2006, η Boursorama Banque, θυγατρική της Société Générale, έχει οριστεί ως τράπεζα και ηλεκτρονικός μεσίτης.

Η BNP Paribas επικεντρώνει την ανάπτυξή της στο μοντέλο Universal Bank, πραγματοποιώντας περισσότερες από τις μισές δραστηριότητες της στη λιανική τραπεζική και την ..

Η British Banque παρουσιάζει στη Γαλλία από το 1917, η Barclays είναι σαν μια καθολική τράπεζα, εκτός από το ότι προσφέρει λύσεις ..

Περιφερειακή Τράπεζα Δικτύου, ενσωματωμένη στον όμιλο Crédit du Nord, η Tarneaud Bank αναπτύσσει την προσφορά υπηρεσιών στην Κεντρική Περιφέρεια του Ατλαντικού. …

Με έδρα το Grenoble, η Τράπεζα Rhône-Alpes, που ενσωματώνεται στον όμιλο Crédit du Nord, αναπτύσσει την επιρροή της στο Rhône-Alpes, στη Βουργουνδία και ..

Ευρωπαϊκή τράπεζα

Η ευρωπαϊκή ιδιωτική τραπεζική, που εξυπηρετεί πλούσιους πελάτες ατόμων, είναι θυγατρική στο 100 % του Crédit Mutuel Arkéa.

Μέσα στον όμιλο BPCE, το πυκνό δίκτυο δημοφιλών τραπεζών – αποτελούμενη από 17 περιφερειακές δημοφιλείς τράπεζες, το Casden Banque Populaire και το CR ..

Θυγατρική του Ομίλου BPCE, που υπάρχει σε ολόκληρη τη γαλλική επικράτεια, η Palatine Bank ορίζεται ως Banque Des Business και η Τράπεζα ..

Μια θυγατρική της Βόρειας Πιστωτικής και Περιφερειακής Τράπεζας Δικτύου, η Banque Nuger καθιερώνει την περιοχή επιρροής της στην περιοχή προέλευσής της, Auvergne και στο κέντρο ..

Είναι στο Aubenas το 1886 ότι τα περιγράμματα της Ardèche Banking Company, της Marze Bank, η οποία θα γίνει ο οικονομικός εταίρος της R … διαμορφώθηκαν

Μέσα στη βόρεια πίστωση, η Laydernier Bank αναπτύσσει την προμήθεια προϊόντων και υπηρεσιών του ομίλου σε όλους τους παίκτες ..

Από τα τέλη του 19ου αιώνα, η Kolb Bank, σήμερα θυγατρική της βόρειας πίστης, είδε την ανάπτυξή της να επεκτείνεται στο καθορισμένο πλαίσιο των βορειοανατολικών ..

Dupuy de Parseval Bank

Παρουσιάστε για περισσότερα από 160 χρόνια στο Languedoc-Roussillon, το Dupuy de Parseval Bank είναι ένα πραγματικό περιφερειακό ίδρυμα, στην υπηρεσία ..

Ενσωματωμένη στην ομάδα BPCE (Banque Populaire Caisse d’épargne), η Savoy Bank επεκτείνει την δράση της τοπικά, στο Rhône-Alpes, Λογιστική ..

Ενισχυμένη από την περιφερειακή του ταυτότητα και την προέλευσή της στον όμιλο BNP Paribas, την Τράπεζα της Βρετάνης, η οποία καλύπτει όλους τους τομείς δραστηριότητας ..

Η θυγατρική του Crédit du Nord Group, η Courtois Bank, μια περιφερειακή ιδιωτική τράπεζα, είναι έντονα εγκατεστημένη στη νότια Γαλλία, επικεφαλής ..

Πρόκειται να επεκτείνει τις δραστηριότητες του ασφαλιστή που η Axa France δημιουργεί την θυγατρική της Axa Banque Banking. Αυτό αναπτύσσει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και ..

Προερχόμενος από τη γερμανική ασφαλιστική ομάδα με το ίδιο όνομα, η Allianz Banque είναι μια τράπεζα δικτύου που αναπτύσσει μια πλήρη και συμπληρωματική προσφορά με όρους ..

Online Bank Πάνω απ ‘όλα, η άμεση υπηρεσία προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μητρικής της εταιρείας Société Générale.

Ufc-que choisir δράση
Κινητικότητα τραπεζών • Φορητικότητα, προσδοκία του 61% των καταναλωτών να λάβουν υπόψη
Κινητικότητα τραπεζών • Καλές συμβουλές για την αλλαγή της τράπεζας

Μια αναχώρηση προετοιμάζεται εκ των προτέρων. Ελλείψει φορητότητας του τραπεζικού αριθμού όπως υπάρχει στην τηλεφωνία, μια αλλαγή τράπεζας πρέπει ..

Κινητικότητα τραπεζών • Τι χρειάζεστε για να ζητήσετε από την τράπεζά σας

Είτε πρόκειται για τη νέα σας τράπεζα είτε για αυτή που αφήνετε, πρέπει να εκτελέσετε ορισμένα βήματα έτσι ώστε να αλλάξετε ..

Κινητικότητα τραπεζών • Οι τράπεζες δεν παίζουν το παιχνίδι

Μια έκθεση της Συμβουλευτικής Επιτροπής Χρηματοοικονομικού Τομέα (CCSF) επισημαίνει την κακή εφαρμογή του συστήματος που αποσκοπεί στην προώθηση της αλλαγής της τράπεζας κ.λπ

Τιμές τραπεζών • Η αδιαφάνεια και πάλι καταγγέλθηκε

Μετά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι πρόεδρος του Προέδρου της Αρχής Ανταγωνισμού να στιγματίσει την έλλειψη διαφάνειας των τιμών ..

Ufc-que choisir δράση
Κινητικότητα τραπεζών • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγγέλλει την αιχμαλωσία του καταναλωτή
Ufc-que choisir δράση

Κινητικότητα τραπεζών • Προτάσεις UFC-Que Επιλέξτε: Τρεις άξονες μεταρρύθμισης για τη μείωση του κόστους παραγωγής

Ufc-que choisir δράση
Κινητικότητα τραπεζών • Το ufc-que choisir αφήνει το CIC και καταγγέλλει υπερβολικό “κόστος εξόδου” !
Ufc-que choisir δράση

Κινητικότητα τραπεζών • Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Οικονομίας, Οικονομικών και Βιομηχανίας

Ufc-que choisir δράση
Ο τραπεζικός τομέας, η λιανική τράπεζα σε 21 ερωτήσεις

Συνδεδεμένα αρχεία

> ηλεκτρονική τράπεζα

Αντιμέτωποι με τους πελάτες που προσελκύονται όλο και περισσότερο από online τράπεζες, τα μεγάλα ονόματα στον τραπεζικό τομέα αναπτύσσονται ..

> Κινητικότητα τραπεζών

Αλλαγή τράπεζας … Σύμφωνα με διάφορες δημοσκοπήσεις και έρευνες, πολλά άτομα είναι έτοιμα να πάρουν τη βύθιση. Και …

> κάρτα τράπεζας

Πόσο είναι η τραπεζική σας κάρτα για το έτος ? Τι είναι μια “φιλανθρωπική” τραπεζική κάρτα ? Πώς να το κάνουμε …