Κατεβάστε το Ccleaner 6.16.10662 ΔΩΡΕΑΝ για Windows, MacOS, Android, Κατεβάστε το CCLEANER (FREE) – Clubic

Κατεβάστε το ccleaner

Το Ccleaner Mobile σας προσκαλεί να χρησιμοποιήσετε όλα τα εργαλεία καθαρισμού που σας παρέχει ένα Swift Smartphone και κερδίζετε χώρο αποθήκευσης. Σας προσφέρει, αρχικά, για να πραγματοποιήσετε ένα γρήγορο καθαρισμό που καθαρίζει την προσωρινή μνήμη των εγκατεστημένων εφαρμογών, αδειάστε το φάκελο λήψης, διαγράφει το ιστορικό πλοήγησης και το περιεχόμενο του πρόχειρου, διαγραφή παρωχημένων ή υπολειμματικών αρχείων κ.λπ.

Κατεβάστε το Ccleaner 6.16.10662

Το Ccleaner είναι λογισμικό που σας επιτρέπει να καθαρίσετε αποτελεσματικά τον υπολογιστή σας κάτω από τα Windows, αλλά και τις κινητές σας συσκευές (smartphone, tablet) στο σύστημα Android.

Τιμή : € 29,95 ετησίως

Περιγραφή

Περίληψη :

 • Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ccleaner ?
 • Τι προσφέρει η εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας Ccleaner ?
 • Ποιες είναι οι τελευταίες δωρεάν ειδήσεις Ccleaner ?
 • Τι κάνει το Ccleaner Pro περισσότερο από το ccleaner δωρεάν ?
 • Με τα οποία τα οστά είναι συμβατά ?

Που αναπτύχθηκε από την Piriform Publishing and Development Company, Κηλίδων είναι ένα ελεύθερο λογισμικό που σας επιτρέπει Καθαρίστε πλήρως αυτό που έχει συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου στο μηχάνημά σας. Πράγματι, μετά την εγκατάσταση και την απεγκατάσταση πολλών εφαρμογών, ο σκληρός δίσκος είναι συχνά γεμάτος με παρωχημένα αρχεία που μπορούν, με συσσώρευση, να καταλαμβάνουν χώρο άσκοπα στο σύστημα. Κηλίδων Συνεπώς, αναπτύχθηκε για να τα διαγράψει. Έχει μια σαφή διεπαφή που προσφέρει μενού γρήγορα προσβάσιμα πλευρικά στα αριστερά και δύο βασικές καρτέλες στο εξατομικευμένο μενού καθαρισμού: ανιχνεύθηκε το λειτουργικό σύστημα (Windows ή Mac) και εφαρμογές.

Βρείτε επίσης το Ccleaner στις επιλογές μας:

 • Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό για εγκατάσταση προτεραιότητα στον υπολογιστή σας ?
 • 12 λογισμικό για να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας
 • Windows 10: Το καλύτερο λογισμικό για να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας σε λιγότερο από 10 λεπτά

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ccleaner ?

Κηλίδων Πρώτα απ ‘όλα προσφέρει μια “αξιολόγηση υγείας” του μηχανήματος ή “Έλεγχος Υγείας”, η λειτουργικότητα που προστέθηκε τον Μάρτιο του 2020. Κατά την πρώτη χρήση, σας καλείται να ξεκινήσετε μια ανάλυση των δεδομένων και των εφαρμογών σας για να προσδιορίσετε ποιες σημαντικές θέσεις πρέπει να καθαριστούν και να επισκευαστούν για να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του υπολογιστή σας. Εκτιμούμε τη μετάφραση της διεπαφής στα γαλλικά, η οποία επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να αναλαμβάνουν γρήγορα τον έλεγχο των διαφορετικών χαρακτηριστικών.

Δωρεάν αξιολόγηση υγείας Ccleaner

Η πρώτη καρτέλα του Κηλίδων χρησιμοποιείται για να διαγράψει όλα τα ίχνη όπως cookies, ιστορικό πλοήγησης ή αυτό των λήψεων, καθώς και πρόσφατα έγγραφα του λειτουργικού σας συστήματος. Αυτός ο καθαριστής αφαιρεί επίσης περιττά στοιχεία, όπως εφημερίδες οστών, προσωρινά αρχεία και αδειάστε αυτόματα το καλάθι σας. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα λίστας εντοπίζει όλα τα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί και σας προσφέρει διαφορετικές επιλογές για κάθε πρόγραμμα περιήγησης και κάθε συμβατό πρόγραμμα. Απλώς ελέγξτε τα πλαίσια δεδομένων που πρόκειται να διαγραφούν και Κηλίδων Φροντίζει τα υπόλοιπα.

Η δεύτερη καρτέλα επιτρέπει στους χρήστες να καταργούν τα ίχνη του λογισμικού όπως Mozilla Firefox, Acrobat Reader, Όπερα, eMule, Bluestacks, VLC Media Player, Adobe Illustrator ή Συσκευή αναπαραγωγής μέσων ενημέρωσης. Τα προγράμματα περιήγησης ιστού, οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, το λογισμικό λήψης, οι παίκτες πολυμέσων και πολλοί τύποι προγραμμάτων υποστηρίζονται.

Εξατομικευμένος καθαρισμός εφαρμογών ccleaner

Τέλος, η επιλογή μητρώου σάς δίνει τη δυνατότητα καθαρισμού της βάσης μητρώου δεδομένων και τη διόρθωση σφαλμάτων, για παράδειγμα ανύπαρκτα αρχεία, παρωχημένα, προγράμματα ActiveX και μη έγκυρες κλάσεις ή επεκτάσεις αρχείων.

Cleaner Register Cleaner

Κηλίδων Επίσης, σας επιτρέπει να απεγκαταστήσετε το λογισμικό στο μηχάνημά σας και να διαχειριστείτε αυτά που ξεκινούν το Bone Start -up. Στο τέλος, ο υπολογιστής κερδίζει ισχύ όπως στο χώρο του δίσκου. Τέλος, είναι δυνατόν να ορίσετε την εκκίνηση ενός καθαρισμού όταν ξεκινάτε τον υπολογιστή σας ή την αυτοματοποίηση της επεξεργασίας επηρεάζοντας τους φακέλους που πρέπει να καθαριστούν.

Τι προσφέρει η εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας Ccleaner ?

Λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών για κινητά στο smartphone και το tablet σας αφήνει επίσης υπολειμματικά αρχεία, το πρόγραμμα περιήγησης αφήνει ίχνη πλοήγησης, το πρόχειρο διατηρεί ορισμένα δεδομένα και όλα αυτά μειώνουν τον αποθηκευτικό χώρο της κινητής σας συσκευής και τους τροποποιεί την απόδοση λίγο.

Το Ccleaner Mobile σας προσκαλεί να χρησιμοποιήσετε όλα τα εργαλεία καθαρισμού που σας παρέχει ένα Swift Smartphone και κερδίζετε χώρο αποθήκευσης. Σας προσφέρει, αρχικά, για να πραγματοποιήσετε ένα γρήγορο καθαρισμό που καθαρίζει την προσωρινή μνήμη των εγκατεστημένων εφαρμογών, αδειάστε το φάκελο λήψης, διαγράφει το ιστορικό πλοήγησης και το περιεχόμενο του πρόχειρου, διαγραφή παρωχημένων ή υπολειμματικών αρχείων κ.λπ.

Σε ένα δεύτερο βήμα, η δωρεάν έκδοση κινητής τηλεφωνίας του Ccleaner αναλύει το smartphone ή το tablet σας προκειμένου να εντοπίσετε ανεπιθύμητες εφαρμογές που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της συσκευής και των δεδομένων σας, τις εφαρμογές πολύ άπληστες σε πόρους, τις εφαρμογές που λειτουργούν πίσω από το σχέδιο και ποιες Παραμείνετε μόνιμα ενεργές, αχρησιμοποίητες εφαρμογές κ.λπ. Μια επιλογή “kill kill” σας επιτρέπει να σταματήσετε τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και η λειτουργικότητα “παθητικής εφαρμογής” περνάει σε κατάσταση αναμονής των εφαρμογών που πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο και που δεν χρειάζεστε μόνιμα.

Μία από τις σημαντικότερες διαφορές μεταξύ λογισμικού και εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας έγκειται στην ανάλυση των μέσων ενημέρωσης, η οποία ανιχνεύει παρόμοιες ή κακές φωτογραφίες και σας προσκαλεί να τα διαγράψετε για να αποκτήσετε χώρο αποθήκευσης. Για παιχνίδια και βίντεο, ένα σύστημα βελτιστοποίησης και συμπίεσης εξοικονομεί πόρους και χώρο, χωρίς να βλάπτει την οπτική ποιότητα.

Παρόλο που η εφαρμογή δεν φροντίζει το μητρώο σας, όπως λογισμικό επιφάνειας εργασίας, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον επεξεργαστή, τη μνήμη RAM, τον χώρο αποθήκευσης, το επίπεδο μπαταρίας και τη θερμοκρασία της συσκευής.

Ποιες είναι οι τελευταίες δωρεάν ειδήσεις Ccleaner ?

Το αρχείο υγείας είναι μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες του Κηλίδων, Διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση στην δωρεάν έκδοση του Ccleaner. Δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια πρώτη ανάλυση της εγκατάστασής σας και να σας φέρνει λύσεις για τη βελτίωση της εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας, την απόκτηση χώρου δίσκου, την επιτάχυνση της φόρτωσης και της χρήσης των προγραμμάτων σας και τη βελτιστοποίηση της ασφάλειας του υπολογιστή σας.

Με τον πολλαπλασιασμό των λύσεων πλοήγησης στο Διαδίκτυο, Κηλίδων εμπλουτίζει τακτικά νέα προγράμματα και ειδικότερα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο, Γενναίος Και Βιβάλι, Προστέθηκε πρόσφατα στη συμβατή λίστα λογισμικού.

Τι κάνει το Ccleaner Pro περισσότερο από το ccleaner δωρεάν ?

Δωρεάν έκδοση του Κηλίδων προσφέρει πολλά βασικά εργαλεία για τον καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας. Αλλά παραμένει περιορισμένη ιδίως στη συμβολή των λύσεων που παρέχονται από τον PC Health Check.

Εάν το αρχείο υγείας έχει εντοπίσει παρωχημένο λογισμικό που μπορεί να προκαλέσει ατέλειες ασφαλείας, Ccleaner Professional θα φροντίσει αμέσως. Δωρεάν ccleaner Μόνο αναφέρετε τα.

Διατίθεται επίσης για Windows και Mac, την έκδοση Pro του Κηλίδων σας προσφέρει επίσης ένα εργαλείο παρακολούθησης πραγματικού χρόνου και τη δυνατότητα προγραμματισμού και αυτοματοποίησης του καθαρισμού σας μετά από κάθε συνεδρία πλοήγησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η άδεια Ccleaner Pro έχει ενσωματωθεί, από την ανάπτυξη της έκδοσης 6, μια νέα ενότητα που ονομάζεται Performance Optimizer. Με αυτό το πατενταρισμένο σύστημα, οι παλιοί και νέοι ιδιοκτήτες υπολογιστών μπορούν να βελτιώσουν τον χρόνο έναρξης του μηχανήματος, την αυτονομία και τη συνολική του απόδοση. Ο φορητός υπολογιστής σας θα είναι σε θέση να κερδίσει έως και 30 % περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και θα ξεκινήσει ταχύτερα (έως και 72 %). Το Performance Optimizer αναλύει τον υπολογιστή σας (Windows ή Mac) και ανιχνεύει όλα τα προγράμματα που ξεκινούν, αλλά τα οποία δεν απαιτούν μόνιμα ενεργά και τα οποία καταναλώνουν άσκοπα πόρους. Πηγαίνει αυτόματα σε κατάσταση αναμονής μέχρι να τα χρειαστείτε.

Με τα οποία τα οστά είναι συμβατά ?

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε Κηλίδων Σε υπολογιστές εξοπλισμένοι με Windows 7/8/10 και Mac OS X 10.8 έως 10.14, αλλά και σε tablet και smartphones Android 5.0 ή ανώτερο.

Η φορητή έκδοση, εν τω μεταξύ, σας επιτρέπει να μεταφέρετε Κηλίδων στο κλειδί USB και να το χρησιμοποιήσετε σε άλλους υπολογιστές, χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσετε απευθείας.

Προδιαγραφές

Εκδοχή 6.16.10662
Τελευταία ενημέρωση 22 Σεπτεμβρίου 2023
Αδεια Δωρεάν άδεια
Λήψεις 752 (τελευταίες 30 ημέρες)
Συγγραφέας Piriform Ltd
Λειτουργικά συστήματα Windows XP/Vista/7/8/10/11, MacOS, Android, Windows Portable – XP/Vista/7/8/11 11
Κατηγορία Χρησιμότητα

Κηλίδων

Το Ccleaner είναι ένα εργαλείο καθαρισμού PC που διαγράφει περιττά αρχεία, απελευθερώνει χώρο στο δίσκο και βελτιώνει την απόδοση του συστήματός σας.

Windows, MacOS, Android

Star Star Star_half
4.5 (14489 σημειώσεις)
File_download 85897 (30 μέρες)

 • Ccleaner για macOS
 • Ccleaner για Android
 • Ccleaner για Windows

Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Ασφάλεια αντι-μαλλιού Το Avast σαρώνει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο αναζητώντας πιθανές απειλές

Προστασία δικτύου Wi-Fi Το Avast εξασφαλίζει το δίκτυο Wi-Fi και όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό

Ένα ελαφρύ antivirus Το Antivirus Avast έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του μηχανήματός σας

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

Ο Ccleaner, με 20 χρόνια εμπειρίας, είναι γνωστό λογισμικό καθαρισμού. Προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών, από τον καθαρισμό της προσωρινής μνήμης έως την ανάλυση καταχωρητών, προσφέροντας μια πλήρη λύση με μια αποτελεσματική δωρεάν έκδοση. Διατίθεται σε Windows, Android και άλλες πλατφόρμες, το Piriform Ccleaner είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τη διατήρηση του υγιούς σας συστήματος.

 • Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ccleaner ?
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το ccleaner ?
 • Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις του Ccleaner ?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ccleaner ?

Κατά τη διάρκεια της κλασικής απεγκατάστασης του λογισμικού, μερικά αρχεία ή φακέλους παραμένουν παρόντες στον υπολογιστή και μερικές φορές καταλήγουν να επιβραδύνουν την απόδοση του τελευταίου. Ειδικεύεται στη διαγραφή παρωχημένων αρχείων που γεμίζουν τον υπολογιστή και επιβραδύνουν την απόδοσή του. Το όνομα Ccleaner είναι μια συστολή του “Crap Cleaner”, που σημαίνει “καθαριστικό βρωμιάς”. Αυτό το λογισμικό, υπογεγραμμένο piriform, έχει την αποστολή ανίχνευσης και διαγραφής περιττών αρχείων και εφαρμογών που φρενώνουν τη λειτουργία του υπολογιστή. Είναι κατάλληλο για ιδιωτικούς και επαγγελματίες χρήστες. Επιπλέον, συγκεκριμένες ενότητες και μια φορητή έκδοση του Ccleaner διευκολύνουν το έργο τους προσφέροντας τη βέλτιστη ασφάλεια για προστασία από την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Οι κύριες ενότητες του Ccleaner

Το Ccleaner, συμβατό με τα Windows, MacOS και Android, διαθέτει αρκετές ενότητες που διευκολύνουν τον καθαρισμό του συστήματος. Ο στόχος είναι να επιταχύνετε το λειτουργικό σύστημα και να διαγράψετε ίχνη χρήσης και πλοήγησης στο Διαδίκτυο. Η βελτιστοποίηση υπολογιστών πραγματοποιείται χάρη στη διαγραφή των παρωχημένων αρχείων και των κλειδιών στο μητρώο συστήματος. Επιπλέον, η Ccleaner επιτρέπει την απεγκατάσταση του περιττού λογισμικού και την απενεργοποίηση περιττών υπηρεσιών ή προγραμμάτων κατά την εκκίνηση του υπολογιστή, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη απόδοση και ασφάλεια για τους χρήστες.

Ο καθαριστής

Η κύρια ενότητα του Ccleaner, εκτός από την απελευθέρωση του χώρου στον σκληρό δίσκο, διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής του χρήστη. Το λογισμικό είναι σε θέση να ανιχνεύει και να διαγράφει προσωρινά αρχεία, cookies και ιστορικό πλοήγησης των κύριων προγραμμάτων περιήγησης, όπως Edge, Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Brave, καθώς και άλλα συμβατά προγράμματα περιήγησης όπως το χλωμό φεγγάρι ή το seamonkey.

Η Ccleaner εκτελεί επίσης μια ανάλυση -βαθιά ανάλυση των αρχείων συστήματος των Windows, συμπεριλαμβανομένου του καλαθιού, της λίστας των πρόσφατων αρχείων, των εφημερίδων συστημάτων, της προσωρινής μνήμης κ.λπ. Επεκτείνει τον καθαρότερο καθαρισμό του στο τρίτο λογισμικό Party, ιδίως το Windows Media Player, το Microsoft Office, το WinRar, το Nero ή το Adobe Acrobat Reader DC, διαγράφοντας έτσι περιττά αρχεία και βελτιστοποιώντας το δίσκο του υπολογιστή.

Το εργαλείο μητρώου

Το Ccleaner προσφέρει βασικό χαρακτηριστικό για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή σας: Καθαρισμός μητρώου των Windows. Το τελευταίο μπορεί συχνά να συμφόρησε με περιττές ή μη έγκυρες εισόδους, οι οποίες μπορούν να επιβραδύνουν το σύστημά σας. Με το Ccleaner, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε μια ανάλυση του μητρώου των Windows ενός μόνο κλικ. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση, το λογισμικό σας παρέχει μια λεπτομερή αναφορά στα προβλήματα που εντοπίστηκαν. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να λύσετε όλα αυτά τα προβλήματα ταυτόχρονα ή να τα αντιμετωπίζετε μεμονωμένα.

Διαχείριση προγραμμάτων

Το Ccleaner ενσωματώνει εργαλεία διαχείρισης λογισμικού, συμπεριλαμβανομένου του Uninstaller, ενός βοηθητικού προγράμματος ενημέρωσης λογισμικού και ενός διαχειριστή plugin του προγράμματος περιήγησης. Σε αντίθεση με τα τυπικά εργαλεία των Windows, η Ccleaner έχει το πλεονέκτημα ότι επίσης αναφέρει προεγκατεστημένες εφαρμογές των Windows, συχνά δεν αναφέρεται από τον πίνακα διαμόρφωσης. Αυτές είναι εγγενείς εφαρμογές όπως η Cortana, οι συμβουλές, οι ταινίες και η τηλεόραση, τα μηνύματα ή ακόμα και η συλλογή Microsoft Solitaire, η οποία μπορεί να γεμίσει τον σκληρό δίσκο χωρίς να χρησιμοποιηθεί πραγματικά. Αυτό ισχύει επίσης για το προεγκατάσταση λογισμικού στον υπολογιστή από τον κατασκευαστή.

Το εργαλείο για την ενημέρωση του λογισμικού Ccleaner Sephory και προσφέρει την εγκατάσταση των τελευταίων εκδόσεων των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας απευθείας από το λογισμικό. Είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη επιλογή για το λογισμικό του οποίου η αυτόματη ενημέρωση είναι απενεργοποιημένη ή ανύπαρκτη. Όσο για το Plugin Manager, παραθέτει τις επεκτάσεις που προστίθενται στα διάφορα προγράμματα περιήγησης που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε, να απενεργοποιήσετε και να διαγράψετε τα επιλεγμένα plugins.

Το ολοκληρωμένο κιτ εργαλείων

Ο Ccleaner δεν σταματάει σε ένα τόσο καλό μονοπάτι και παρέχει αρκετές πρόσθετες λειτουργίες μέσω της καρτέλας Εργαλεία:

 • Απελευθέρωση προγραμμάτων: Χρήσιμο διεπαφή απεγκατάστασης λογισμικού για μετονομασία ή διαγραφή εισόδου
 • Ξεκινώντας: Τρεις καρτέλες που επιτρέπουν την ενεργοποίηση, απενεργοποίηση ή διαγραφή εισόδων σχετικά με την εκτέλεση εφαρμογών κατά την εκκίνηση των Windows, τις προγραμματισμένες εργασίες καθώς και το μενού περιβάλλοντος των Windows μέσω ενός δεξί κλικ
 • Τα πρόσθετα του προγράμματος περιήγησης για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση επεκτάσεων του Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome και Opera Web Browsers
 • Ανάλυση δίσκου για να αναλύσετε σκληρούς δίσκους για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μεγαλύτερα αρχεία
 • Η διπλή αναζήτηση αρχείων σάς επιτρέπει να ανιχνεύσετε και να διαγράψετε διπλά αρχεία
 • Αποκατάσταση του συστήματος για την κατάργηση των μη ενδεχόμενων σημείων τροφοδοσίας και επομένως εξοικονομήστε χώρο αποθήκευσης ·
 • Δίσκο Eraser, μια ενότητα για να δημιουργήσετε ασφαλείς μορφές δίσκου ή συσκευή αποθήκευσης χάρη σε διάφορες μεθόδους.

Προχωρημένες επιλογές διαγραφής

Εκτός από την ανίχνευση κρυφών αρχείων σε φακέλους συστήματος, ο Ccleaner προσδιορίζει τα ογκώδη στοιχεία που πρόκειται να διαγραφούν. Παρόλο που μια χειροκίνητη διαγραφή των δεδομένων του προγράμματος περιήγησης και η εκκένωση του καλαθιού μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς συγκεκριμένο λογισμικό, το Ccleaner διακρίνεται από την ικανότητά του να συγκεντρώνει τον καθαρισμό. Εξοικονομεί χρόνο αφαιρώντας τα πάντα από μία μόνο πλατφόρμα.

Ο Ccleaner δεν περιορίζεται σε βασικές εργασίες. Εκτός από τις προεπιλεγμένες ελεγχόμενες θέσεις, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν άλλους καταλόγους στη λίστα καθαρισμού Ccleaner για περιττά αρχεία κυνηγιού. Ωστόσο, ορισμένα αρχεία, όπως ο Precectch, πρέπει να χειραγωγούνται με προσοχή. Ένας διαλόγος σας προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους και σας ζητά να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι περισσότερες από αυτές τις πρόσθετες επιλογές στοχεύουν να αδειάσουν διάφορες αποθήκες (DNS, εμφάνιση, παραμέτρους). Χωρίς αυτά τα καλύμματα, το σύστημα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο για να ξεκινήσει οι υπηρεσίες και οι διαδικασίες που καθαρίζονται. Μια αποκατάσταση πιθανότατα θα είναι απαραίτητη και αυτά τα αρχεία προσωρινής μνήμης θα αναγεννηθούν αυτόματα αργότερα.

Η Ccleaner μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει μια ανάλυση -βαθιά των προγραμμάτων περιήγησης για να διαγράψει όλες τις τοπικά αποθηκευμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως οι καταγεγραμμένοι κωδικοί πρόσβασης, οι προ -εκχυλισμένες φόρμες και οι αριθμοί αποθηκευμένων χαρτών. Ο μόνος κίνδυνος που σχετίζεται με αυτόν τον τύπο καθαρισμού ccleaner είναι η πιθανή λήθη αυτών των πληροφοριών. Έτσι φροντίστε να απομνημονεύσετε αυτές τις πληροφορίες πριν τη διαγράψετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ccleaner ?

Το Ccleaner υπάρχει σε διάφορες εκδόσεις: για υπολογιστές Windows, για macOS και για tablet και smartphones κάτω από το Android. Υπογραμμίζουμε επίσης μια πληρωμένη άδεια που ονομάζεται Επαγγελματίας και μια έκδοση Επαγγελματικό πλεονέκτημα είναι επίσης διαθέσιμα με περισσότερες λειτουργίες. Τέλος, το Ccleaner είναι διαθέσιμο σε μια φορητή έκδοση για εγκατάσταση κλειδιού USB.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Ccleaner είναι δωρεάν, αλλά το Piriform προσφέρει επίσης μια επαγγελματική έκδοση από € 24,95 για μια άδεια χρήσης για ένα μόνο υπολογιστή, καθιστώντας το ένα από τα φθηνότερα PC Cleaners. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει προηγμένες λειτουργίες όπως το SmartCleaning που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τον καθαρισμό όταν φτάσετε σε ένα ορισμένο ποσό ανεπιθύμητων αρχείων (500 MB από προεπιλογή, αλλά είναι δυνατόν να τροποποιήσετε αυτήν την τιμή). Είναι επίσης ενσωματωμένη σε αυτήν την έκδοση Η πιθανότητα προγραμματισμού ενός καθαρισμού με μια περίσταση ή επαναλαμβανόμενο τρόπο.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Professional Plus, το οποίο περιλαμβάνει τις εφαρμογές Deffragler, Recuva και Speccy. Η τιμή του είναι € 34,95 για τρεις υπολογιστές για ένα έτος ή 54,95 € για δύο χρόνια.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις του Ccleaner ?

Αν και είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό καθαρισμού, το Ccleaner δεν είναι το μόνο. Άλλα εξίσου αποτελεσματικό λογισμικό είναι να κατεβάσετε από το Clubic και να έχετε μια δωρεάν έκδοση:

Κηλίδων

Απαλλαγείτε από όλα τα απόβλητα που συσσωρεύονται τα παράθυρα

Κατεβάστε

Συνιστώμενες αιτήσεις για εσάς

Εικονίδιο Όπερα GX

Ένα πρόγραμμα περιήγησης που προορίζεται για παίκτες

Εικονίδιο Microsoft PC Manager

Φροντίστε τον υπολογιστή σας και βελτιώνει την απόδοσή του

Εικονίδιο φορητό ccleaner

Η καλύτερη επιλογή για να καθαρίσετε το σύστημά σας είναι τώρα φορητή

Εικονίδιο όπερας

Ένα ισχυρό, ευέλικτο και προσαρμόσιμο πρόγραμμα περιήγησης

Εικονίδιο γραφείου WPS

Ένα εργαλείο δημοσίευσης με ισχυρές λειτουργίες

Εικονίδιο malwarebytes

Ανιχνεύει και εξαλείφει τους ιούς, το λογισμικό κατασκοπείας, τους δούρεια άλογα κ.λπ.

VLC Media Player Icon

Ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, δωρεάν, πλήρης και ισχυρός

Malwarebytes adwcleaner εικονίδιο

Για να απαλλαγείτε από οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας

Περισσότερες πληροφορίες

Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Παράθυρα
Κατηγορία Συντήρηση
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Διατίθεται για άλλες πλατφόρμες

Παρόμοιο με το Ccleaner

Εικονίδιο Microsoft PC Manager

Φροντίστε τον υπολογιστή σας και βελτιώνει την απόδοσή του

Εικονίδιο φορητό ccleaner

Η καλύτερη επιλογή για να καθαρίσετε το σύστημά σας είναι τώρα φορητή

Εικονίδιο BatteryInfoview

Ελέγξτε την κατάσταση της μπαταρίας του φορητού υπολογιστή σας

Εικονίδιο επισκευής των Windows

Επισκευάστε οποιοδήποτε πρόβλημα στον υπολογιστή σας

Ibit Uninstaller εικονίδιο

Απεγκαταστήστε εύκολα οποιοδήποτε πρόγραμμα

Εικονίδιο Myasus

Διαχειριστείτε όλες τις συσκευές σας ASUS

Το AI ακολούθησε 3 εικονίδιο

Gigabyte rgb fusion 2.0 εικονίδιο

Ανακαλύψτε εφαρμογές συστήματος

Εικονίδιο hdcleaner

Για να εξαλείψετε όλα τα περιττά αρχεία από τον υπολογιστή σας

Εικονίδιο tweakpower

Βελτιστοποιεί τον υπολογιστή σας για να ελευθερώσει χώρο και να βελτιώσει την ταχύτητά του

Εικονίδιο fastcopy

Περισσότερες επιλογές κατά την αντιγραφή των αρχείων σας

Εικονίδιο Kerish Doctor 2007

Εντοπίστε και επισκευάστε κοινά προβλήματα στον υπολογιστή σας

Εικονίδιο βοηθητικού εφεδρικού

Εικονίδιο προβολής ενημέρωσης Windows Update

Εικονίδιο νέας

Εικονίδιο SIW (πληροφορίες συστήματος)

Για να μάθετε τα πάντα για τα ανταλλακτικά και το λογισμικό σας