Οι σταθμοί φόρτισης αποβιβάζουν στην αγορά Carrefour, οι σταθμοί φόρτισης Carrefour Energies σε πλήρη ανάπτυξη

Ένα έτος ανάπτυξης για τους σταθμούς φόρτισης Carrefour Energies

Αλλά ήταν μόνο η αρχή φυσικά. Ένα χρόνο αργότερα, η Carrefour ανακοινώνει την έναρξη των ενεργειών Carrefour, μια υπηρεσία ηλεκτρικού σταθμού φόρτισης προσβάσιμη στις χώρες στάθμευσης των υπερασπιστών της, αλλά και μακροπρόθεσμα σε εκείνα της αγοράς Supermarkets Carrefour.

Οι σταθμοί φόρτισης αποβιβάζονται στην αγορά Carrefour

Ενέργειες Carrefour

Με μια συνεχή αύξηση των πωλήσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Γαλλία, οι κύριες μεγάλες μάρκες διανομής προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες εδώ και μερικούς μήνες, όπως σταθμοί επαναπλήρωσης σε χώρους στάθμευσης.

Αλλά ήταν μόνο η αρχή φυσικά. Ένα χρόνο αργότερα, η Carrefour ανακοινώνει την έναρξη των ενεργειών Carrefour, μια υπηρεσία ηλεκτρικού σταθμού φόρτισης προσβάσιμη στις χώρες στάθμευσης των υπερασπιστών της, αλλά και μακροπρόθεσμα σε εκείνα της αγοράς Supermarkets Carrefour.

Η Carrefour επεκτείνει το δίκτυο των σταθμών φόρτισης στα σούπερ μάρκετ

Λοιπόν, η μάρκα μόλις επιβεβαίωσε αυτή την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 Η επέκταση του δικτύου Carrefour Energies στα σούπερ μάρκετ. Για να διευκολυνθούν οι λειτουργίες, η μάρκα έχει συνεργαστεί Βρώμικος, Ένας από τους ηγέτες στην ηλεκτρική κινητικότητα στη Γαλλία.

Ενώ οι πρώτοι κόμβοι φόρτισης μόλις άνοιξαν στην αγορά Crossroads στο Vire (Calvados) και στο Estaires (North), Η εταιρεία υπόσχεται να δημιουργήσει περίπου 600 σταθμούς μέχρι το 2025 στα σούπερ μάρκετ της. 100 νέοι σταθμοί θα ολοκληρώσουν επίσης τη διαθέσιμη προσφορά σε υπερασπιστές.

“” “Για να επιτευχθεί ο στόχος μας για 5.000 σημεία φόρτισης και 800 σταθμούς μέχρι το 2025, η ανάπτυξη θα επιταχυνθεί περαιτέρω με μέσο όρο ανοίγματος σχεδόν 30 νέων σταθμών κάθε μήνα. Χάρη στο έργο όλων των ομάδων και των συνεργατών μας, αναπτύσσουμε ένα δίκτυο σταθμών φόρτισης με ένα μοναδικό εδαφικό δίκτυο, όσο το δυνατόν πιο κοντά στους πελάτες μας », Δηλώνει Arnaud D’Hoop, Διευθυντής Καινοτομίας και Νέων Επιχειρήσεων στο Carrefour.

Ενέργειες Carrefour

Δωρεάν επαναφόρτιση για “πιστούς” πελάτες

Όσον αφορά την ισχύ επαναφόρτισης, θα υπάρχουν τερματικά που κυμαίνονται από 22 kW έως 150 kW. Όσον αφορά τις τιμές, εδώ είναι λεπτομερώς:

  • 0.30 €/kWh για τερματικά 22 kW (μέση τιμή στη Γαλλία: 0.40-0.50 €/kWh)
  • 0,49 €/kWh για τερματικά 50 kW (μέση τιμή στη Γαλλία: 0,45-0,60 €/kWh)
  • 0.54 €/kWh για τερματικά 150 kW (μέση τιμή στη Γαλλία: 0.50-0.70 €/kWh)

Σημειώστε ότι οι πελάτες που κατέχουν μια κάρτα πίστης Carrefour θα μπορούν να επωφεληθούν από μία ώρα δωρεάν φόρτισης ανά ημέρα σε τερματικό σταθμό 22 kW.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο

Ένα έτος ανάπτυξης για τους σταθμούς φόρτισης Carrefour Energies

Εκατό Σταθμοί φόρτισης καταλαμβάνουν ήδη τους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων των υπερασπιστών του Carrefou.

Terminals επαναφόρτισης Carrefour

Ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, οι θέσεις των σταθμών φόρτισης “Carrefour Energies” στους χώρους στάθμευσης των αυτοκινήτων Carrefour και Carrefour Market συνεχίζονται. Η μάρκα Carrefour ανακοινώνει ότι έχει περάσει την εγκατάσταση 100 σταθμών φόρτισης (περισσότερα από 800 τερματικά) στους χώρους στάθμευσης των υπερασπιστών της. Τα τερματικά που παρέχουν εξουσίες 22, 50 και 300 kW. Η Allego, η οποία παρέχει αυτές τις εγκαταστάσεις, παρέχει 100 νέους σταθμούς μέχρι το τέλος του 2023. Έτσι, “Για να επιτύχουμε το στόχο μας για 5.000 χρεώσεις και 800 σταθμούς μέχρι το 2025, η ανάπτυξη θα επιταχύνει περαιτέρω, υπογραμμίζει ο Arnaud d’Hoop, διευθυντής καινοτομίας και νέων επιχειρήσεων του Carrefour. Με μέσο όρο από το άνοιγμα σχεδόν τριάντα νέων σταθμών κάθε μήνα. »»

Στην εγκατάσταση 600 σταθμών φόρτισης στους χώρους στάθμευσης της αγοράς Carrefour

Από την πλευρά της αγοράς Carrefour, ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του τερματικού έργου εγκατάστασης, η μάρκα μόλις άνοιξε τους πρώτους σταθμούς της. Βρίσκονται στο Vire σε Calvados και Estaires στο Βορρά. Οι σταθμοί στο Carrefour Market Parks εγκαθίστανται από το Driveco. Όπως η συμφωνία που ψηφίστηκε με την Allego για το Carrefour, η DriveCo υποστηρίζει ολόκληρη την εγκατάσταση αυτών των συσκευών. Είτε τη χρηματοδότηση, την κατασκευή, τη λειτουργία και την τεχνική βοήθεια στους χρήστες. Ο πάροχος υπηρεσιών υποδεικνύει συνολικό κόστος 10 εκατομμυρίων ευρώ για την εγκατάσταση όλων αυτών των χρεώσεων. Αυτή η ανάπτυξη θα κλιμακωθεί σε διάστημα δύο ετών. Οι ακροδέκτες εμφανίζουν εξουσίες 22 kW ή 50 και 150 kW. Επιπλέον, οι σταθμοί, 600 μακροπρόθεσμα (περισσότερα από 3.000 τερματικά), μπορούν επίσης να εξασφαλίσουν την επαναφόρτιση ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Σημειώστε ότι η DriveCo ανακοινώνει, σε νέους σταθμούς, τιμές 0,30 ευρώ/kWh για χρεώσεις στα τερματικά 22 kW, 0,49 ευρώ/kWh σε αυτά των 50 kW και 0,54 ευρώ/kWh σε αυτά των 150 kW. Επιπλέον, στους σταθμούς αγοράς Carrefour και Carrefour, οι μεταφορείς μιας κάρτας πίστης Carrefour ή η κάρτα Pass, η πιστωτική κάρτα της μάρκας, μπορούν να επωφεληθούν από μία ώρα δωρεάν φόρτισης στα τερματικά 22 kW.