Το Bugatti εγκαινιάζει το πρώτο της ηλεκτρικό σκούτερ, το οποίο πηγαίνει στα 35 χλμ? Θα είναι δυνατόν … σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ

Ονειρευτήκατε να οδηγήσετε στο Bugatti? Θα είναι δυνατόν … σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ

Σε άλλο μητρώο, το Bugatti αναμένεται επίσης να σχεδιάσει ένα ηλεκτρικό supercar μία ή την άλλη μέρα. Μετά από όλα, η εταιρεία αγοράστηκε από ένα συγκεκριμένο RIMAC τον Ιούλιο του 2021, κατά την προέλευση της διάσημης ηλεκτρικής Nevera, ικανό να πυροβολήσει τα 0 έως 100 km/h σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα.

Ο Bugatti εγκαινιάζει το πρώτο της ηλεκτρικό σκούτερ, το οποίο πηγαίνει στα 35 χλμ./

Ήταν στο CES, Temple of New Technologies, ότι ο ειδικός στο Auto Sport επέλεξε να ξεκινήσει τη νέα λύση κινητικότητας: ένα ηλεκτρικό σκούτερ.

Ιδιοκτησία για μερικούς μήνες RIMAC, η λατρευτική μάρκα του αθλητικού auto-moto, Bugatti ξεκίνησε την ηλεκτρική του μετάβαση. Όμως, ενώ οι παρατηρητές περίμεναν την παρουσίαση ενός supercar σε στυλ Χείρωνα που τροφοδοτείται από ηλεκτρική ενέργεια, ο Bugatti εξέπληξε τον κόσμο του αποκαλύπτοντας ένα πολύ λιγότερο εντυπωσιακό όχημα, ένα ηλεκτρικό σκούτερ.

Αυτό προφανώς αναλαμβάνει αισθητικούς κώδικες γνωστούς στους οπαδούς της μάρκας ξεκινώντας από τα χρώματα. Διατίθεται σε μπλε, γκρι και μαύρο στα συνηθισμένα φινιρίσματα Bugatti Racing Cars, το σκούτερ χρησιμοποιεί επίσης ένα κράμα μαγνησίου σε ορισμένα μέρη για να μειώσει το βάρος στην κλίμακα.
Τέλος, με 15,9 κιλά, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για μια επιτυχημένη διατροφή, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο για αυτό το πρώτο αντιπροσωπευτικό της μάρκας στο τμήμα μαλακής κινητικότητας.

Bugatti σε ένα σκούτερ

Πράγματι, συνδέοντας με την Bytech International, ο Bugatti ήθελε να προσφέρει ένα ελαφρώς πιο τεχνικό μοντέλο από το μέσο όρο. Ο κινητήρας των 700 watts είναι ικανός να τον πάρει στα 30 km/h (όπου οι κανονισμοί το επιτρέπουν), καθώς και την αφαιρούμενη μπαταρία του 10 AH, ή ακόμα και το ηλεκτρονικό ABS στον πίσω τροχό επιβεβαιώνουν αυτό το θέλημα.
Επιπλέον, ο κατασκευαστής ανακοινώνει περίπου 35 χιλιόμετρα αυτονομίας που είναι περισσότερο από κατάλληλο για την εξουσία του. Τέλος, το Bugatti απαιτεί, το σκούτερ έχει σπιτικό φωτισμό με προβολή στο πάτωμα του διάσημου λογότυπου του κατασκευαστή.

Για να ανακαλύψετε επίσης σε βίντεο:

Παραμένει να δούμε αν το σκούτερ Bugatti θα πωληθεί σε στρατοσφαιρική τιμή, όπως τα άλλα οχήματα της μάρκας. Σε αυτό το σημείο, καθώς και την ημερομηνία μάρκετινγκ, ο κατασκευαστής παρέμεινε σιωπηλός.

Ονειρευτήκατε να οδηγήσετε στο Bugatti ? Θα είναι δυνατόν … σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ

Ο Bugatti σχεδίασε το πρώτο ηλεκτρικό σκούτερ στην ιστορία του παράλληλα με την Bytech International. Η τάση των κατασκευαστών αυτοκινήτων που ξεκινούν σε αυτήν την αγορά επιβεβαιώνεται μόνο.

Bugatti-Electric-Scooter-6

Το Bugatti είναι μια μάρκα αυτοκινήτων προφανώς γνωστή για τα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα της. Και όμως, είναι στα ηλεκτρικά σκούτερ ότι η επιχείρηση έθεσε τα βλέμματά της στις αρχές του 2022. Για να γίνει αυτό, η γαλλική μάρκα κάλεσε την τεχνογνωσία της Bytech International να αναπτύξει το πρώτο της μοντέλο.

Το τελευταίο δεν έχει ούτε ονόματα, τιμές ή ημερομηνία κυκλοφορίας. Από την άλλη πλευρά, το τεχνικό του φύλλο αποκαλύφθηκε στο ύπαιθρο Ηλεκτρικό. Το μηχάνημα των 15,8 kg ωφελείται ιδίως από έναν κινητήρα 700 W ικανό να το περιστρέφεται με μέγιστη ταχύτητα 30 km/h. Σημείωση: Είναι πάνω από τους ευρωπαϊκούς νόμους (25 km/h).

Μια μοναδική υπογραφή φωτός

Για να κολλήσει στο νομικό πλαίσιο, ο Bugatti πιθανότατα θα πρέπει να αναθεωρήσει το μέγιστο ρυθμό προς τα κάτω. Η μπαταρία 360 WH δίνει μια αυτονομία 35 -kilometer για χρόνο φόρτισης 4 ωρών. Όμως, όπως στην πλειοψηφία των ηλεκτρικών σκούτερ, η θεωρητική ακτίνα δράσης είναι σπάνια στην πράξη.

Εστιάζοντας σε αυτό το είδος τεχνικών προδιαγραφών για να πούμε το λιγότερο, ο Bugatti δεν εντυπωσιάζει πραγματικά τον κόσμο του. Ο κατασκευαστής στοιχηματίζει λοιπόν στο σχεδιασμό του προϊόντος του να ξεχωρίζει από τον διαγωνισμό. Σε ένα κλασικό αλλά αποτελεσματικό σετ, το μοντέλο του πληρώνεται για μια μικρή φαντασία.

Bugatti-Electric-Scooter-2

Πηγή: Bugatti μέσω Electrek

Bugatti-Electric-Scooter-2

Πηγή: Bugatti μέσω Electrek

Bugatti-Electric-Scooter-2

Πηγή: Bugatti μέσω Electrek

Στο πίσω μέρος, η φωτιά του είναι σε θέση να προβάλλει το λογότυπο της μάρκας απευθείας στο έδαφος. Το κατάστρωμα καλωσορίζει τις λωρίδες πλευρικής φωτός που έχουν το μικρό τους αποτέλεσμα, όταν τα άκρα του τιμονιού ενσωματώνουν δείκτες, λίγο σαν το ηλεκτρικό ποδήλατο Angelll. Μια οθόνη (ταχύτητα, λειτουργία, φωτισμός, μπαταρία) ολοκληρώνει τα πάντα.

Εάν το Bugatti Electric Scooter δεν πρέπει να κουνήσει την αγορά, η μελλοντική έξοδος του αντικατοπτρίζει μια συγκεκριμένη τάση: δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων έχει ενδιαφερθεί για αυτόν τον τομέα. Τα παραδείγματα είναι ακόμη όλο και πιο πολυάριθμα με την πάροδο των ετών.

Ένα μελλοντικό ηλεκτρικό supercar ?

Η Mercedes, το Seat, η Lamborghini και ακόμη και η Ducati από την πλευρά των κατασκευαστών μοτοσικλετών, ο κατάλογος έχει επιμηκυνθεί σταδιακά, ακόμη και αν η ανησυχία γενικά καλεί σε τρίτους βιομηχανικούς συνεργάτες. Παρ ‘όλα αυτά, η δυναμική πράγματι φαίνεται παρούσα σε μια αγορά που έχει εξερράγη τα τελευταία χρόνια.

Σε άλλο μητρώο, το Bugatti αναμένεται επίσης να σχεδιάσει ένα ηλεκτρικό supercar μία ή την άλλη μέρα. Μετά από όλα, η εταιρεία αγοράστηκε από ένα συγκεκριμένο RIMAC τον Ιούλιο του 2021, κατά την προέλευση της διάσημης ηλεκτρικής Nevera, ικανό να πυροβολήσει τα 0 έως 100 km/h σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα.

Περιμένουμε τώρα το Rimac και το Bugatti να συγχωνεύσουν την τεχνογνωσία τους για ένα άλλο ενισχυμένο ηλεκτρικό.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, οι συνάδελφοί μας χρειάζονται. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά τους

Το ηλεκτρικό σκούτερ του Bugatti κερδίζει την αυτονομία και την ταχύτητα

Το ηλεκτρικό σκούτερ του Bugatti κερδίζει την αυτονομία και την ταχύτητα

Με την ευκαιρία του CES του Λας Βέγκας πέρυσι, ο Bugatti αποκάλυψε στις μεγαλύτερες σιωπές το νέο ηλεκτρικό σκούτερ του. Ένας δίτροχος φαντάζεται με την Bytech και ντυμένος με όλα τα τεχνάσματα με την εικόνα της γαλλικής μάρκας. Τώρα το σκούτερ κερδίζει νέες ενημερώσεις.

Και δεν είναι μόνο ηλεκτρονικά, αφού το μηχάνημα είναι πλέον μεγαλύτερο με τη σειρά του 10 %. Αυτή η αύξηση των διαστάσεων περιλαμβάνει μια υψηλή λαβή, αλλά και ένα μεγαλύτερο δίσκο, ενώ οι τροχοί είναι τώρα 10 ”, έναντι 9 ” πριν. Τα ελαστικά δεν διαθέτουν αέρα, αλλά χρησιμοποιούν ένα προϊόν κατά της ομάδας.

Ένα μίνι bugatti mistral

Αυτό το σκούτερ διαθέτει ψηφιακή οθόνη και προστασία κωδικού πρόσβασης. Το πλαίσιο είναι πάντα διαθέσιμο με τρία χρώματα, αλλά η γκρίζα σκιά δίνει τη θέση του σε μια κίτρινη και μαύρη ζωγραφική, η οποία αποτίει φόρο τιμής στο αγαπημένο χρώμα του Ettore Bugatti, του ιδρυτή της μάρκας και του Mistral, του τελευταίου roadster με βάση το χείλος.

Η μπαταρία είναι πλέον μεγαλύτερη με χωρητικότητα 15,6 AH και 36 V (560 WH) ? Τροφοδοτεί έναν κινητήρα 1.000 W (έναντι 700 W). Μπορεί λοιπόν να φτάσει στην ταχύτητα των 35 km/h και να προσφέρει μέγιστη αυτονομία 56 χιλιομέτρων ή 21 χλμ. Η τιμή δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί.

Καλές προσφορές ηλεκτρικά σκούτερ

Aprilia, ESR1, Electric Scooter, κινητήρας 350W, σασί μαγνησίου, μαύρο/κόκκινο

Aprilia, ESR1, Electric Scooter, κινητήρας 350W, σασί μαγνησίου, μαύρο/κόκκινο

Αμαζόνα

Aprilia, ESR2, Electric Scooter, κινητήρας 350W, με κατευθυντικά βέλη, κόκκινο/μαύρο/γκρι

Aprilia, ESR2, Electric Scooter, κινητήρας 350W, με κατευθυντικά βέλη, κόκκινο/μαύρο/γκρι

Αμαζόνα

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Electrol Crottinette για Nolld Addult

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Electric Skooting για τον ενήλικα μαύρο ενήλικα με αντιπολίτευση και οθόνη, μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ

  • Ελαστικά 10 ιντσών
  • Πρότυπο
  • Σωστή αυτονομία
  • Εφαρμογή για κινητό
  • Τιμή
  • Χωρίς αναστολές
  • Δεν υπάρχει μηχανικό φρένο στο μπροστινό