Box Ultym Fiber: Η Fiber Box Fiber ολοκληρώθηκε από 32,99 €/μήνα, Box Ultym Ειδοποίηση: Διαβάστε πριν εγγραφείτε σε αυτό!

Box Ultym Ferent: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα για να δοθεί έμφαση στο Bbox Ultym Fiber de Bouygues προσφέρουν:

Box Ultym Fiber: Προσφορά, σύνδεση, κριτικές πελατών το 2023

Η προσφορά Bobox Ultym της Bouygues Telecom είναι το High -End Box of Bouygues Telecom, με ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο, μια σταθερή τηλεφωνική υπηρεσία και μια υπηρεσία τηλεόρασης πλούσια σε περιεχόμενο. Πολλά άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται επίσης στο Box Ultym. Ποια είναι η τιμή ? Τι πλεονεκτήματα ? Τι πιστεύουν οι πελάτες το 2023 ? Ανακαλύψτε τα πάντα στην ίνα Box Ultym.

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά Box Ultym Fiber Bouygues ?

Ποια είναι η τιμή της ουσίας Bbox uitym ?

Τοποθετημένη ως η πληρέστερη προσφορά Fiber Bouygues, το Box Ultym Fiber είναι διαθέσιμο από 32,99 €/μήνα για 12 μήνες, λοιπόν 50,99 €/μήνα το δεύτερο έτος. Αυτή η προσφορά υπόκειται σε δέσμευση 12 μήνες.

Ευθυγραμμίζω 2GB/s, WiFi 6ο, Προσφέρεται ο επαναλήπτης WiFi, 4Κ αποκωδικοποιητής ή Οι πλατφόρμες SVOD προσφέρονται 6 μήνες : Το Box Ultym Fiber έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές Fiber Bouygues, συμβουλευτείτε τις σελίδες μας αφιερωμένες στο Bbox Fit Fiber και το Box Must Fiber Must Fiber.

Περιεχόμενα της ίνας Bbox Ultym: Internet – TV – Τηλεφωνία

Box Ultym Fiber: 6th WiFi και ισχυρή ροή

Χρεωστική εξέταση

Το Box Ultym Fiber σας προσφέρει μια εξαιρετικά ισχυρή, γρήγορη και σταθερή σύνδεση, με ιδιαίτερα υψηλές ροές:

Προσφέρει επίσης μια σύνδεση μέσω της τεχνολογίας WiFi 6ο, πολύ πιο αποτελεσματικό από το WiFi 5. Αυτός ο τύπος σύνδεσης είναι ιδανικός για ένα Εντατική χρήση στο Διαδίκτυο, ειδικά σε ταυτόχρονος : Αυτή είναι η τέλεια προσφορά για μεγάλες οικογένειες, για παράδειγμα.

Τέλος, μέχρι 2 επαναλήπτες WiFi 6 μπορεί επίσης να είναι προσβάλλω Με το bbox ultym, σύμφωνα με το αποτέλεσμα του Διάγνωση WiFi. Απλά κάντε το Αίτημα στην περιοχή του πελάτη σας Bouygues μετά τη διάγνωση. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τη ροή ινών Bouygues στη σελίδα μας.

Θέλετε να ενισχύσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ? Μπορείτε να εγγραφείτε στοΕπιλογή Debit+ για 5 €/μήνα χωρίς δέσμευση Για να απολαύσετε μια ροή μέχρι 8GB/S για λήψη και 1GB/s στην αποστολή. Αφού εγγραφείτε στην επιλογή, απλά αλλάξτε την οπτική μονάδα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του bbox σας και επιστρέψτε την τρέχουσα οπτική σας ενότητα στον χειριστή.

Η τηλεοπτική προσφορά με το Bbox Ultym

Τηλεόραση και τηλεχειριστήριο

Ιδανικό για κινηματογραφιστές, το Box Ultym Fiber, προσφέρει ένα Υπηρεσία τηλεόρασης Bouygues TV καθώς και πολλαπλές σχετικές υπηρεσίες:

 • Box 4K HDR TV αποκωδικοποιητής : Κοιτάξτε τα αγαπημένα σας προγράμματα σε πολύ υψηλό ορισμό χάρη στο 4K HDR και απολαύστε εξαιρετικές εικόνες
 • Περιλαμβάνονται περισσότερα από 180 κανάλια
 • 100H TV Recorder : Σχεδιάστε την καταγραφή των προγραμμάτων σας για να μην χάσετε τίποτα
 • Περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες : Επαναφορά, εφαρμογές ενσωματωμένες στον αποκωδικοποιητή, άμεσο έλεγχο, τηλεοπτικό πρόγραμμα, “Διαβάστε από την αρχή” Λειτουργία.
 • Disney+, Amazon Prime Video Και Παγκόσμιος+ προσφέρεται κατά τη διάρκεια 6 μήνες

Επωφεληθείτε από την προσφορά Bbox Smart TV, αν έχετε ονειρευτεί πάντα να αποκτήσετε μια Samsung Smart TV σε χαμηλή τιμή, η προσφορά Box Smart TV γίνεται για εσάς ! Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ένα Η Samsung Connected TV από € 49 Για οποιαδήποτε συνδρομή σε ένα bbox πρέπει να προσφέρουν ίνες ή Bbox Ultym Fiber.

Ψάχνετε για προσφορά ινών + Bouygues TV ?

Σταθερή τηλεφωνία με τις ίνες Bbox Ultym

τηλέφωνο

Το Box Ultym Fiber προσφέρει μια πλήρη σταθερή τηλεφωνική υπηρεσία με:

 • Απεριόριστες κλήσεις προς Σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας / Ευρώπης / Ελβετίας
 • Απεριόριστες κλήσεις προς Διορθώθηκε σε περισσότερους από 110 προορισμούς

Είσαι επαγγελματίας ? Συμβουλευτείτε τη σελίδα μας αφιερωμένη στο Bbox Pro Fiber προσφέρει για να μάθετε περισσότερα.

Είστε επιλέξιμοι για το Ultym Fiber Box ?

Πριν από την εγγραφή στην προσφορά Box Ultym Fiber, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας ινών Bouygues για να βεβαιωθείτε ότι οι ίνες είναι διαθέσιμες στο σπίτι. Υποδεικνύοντας το δικό σας διεύθυνση Παρακάτω, μπορείτε να ανακαλύψετε τις προσφορές που μπορείτε να διεκδικήσετε.

Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε την κάρτα ανάπτυξης ινών Bouygues για να μάθετε εάν το σπίτι σας καλύπτεται καλά από τις ίνες Bouygues.

Δοκιμάστε την επιλεξιμότητα των ινών Bouygues μέσω τηλεφώνου Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας επικοινωνώντας με έναν εμπειρογνώμονα οπτικών ινών εμπειρογνωμόνων που θα σας βοηθήσει στις διαδικασίες σας και θα σας καθοδηγήσει στην πιο κατάλληλη προσφορά συνεργάτη για τις ανάγκες σας.

Θέλετε να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα των ινών Bouygues ? Δοκιμάστε online

Σύνδεση των ινών Bbox Ultym

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε μόνο το Box Ultym Fiber σας, μπορείτε απλά να ακολουθήσετε το Εγχειρίδιο Χρήσης παρακάτω. Θα είναι πρώτα κατάλληλο γιαΕγκαταστήστε το bbox σας Fiber, Και μπορείτε τότε Διαμορφώστε τον αποκωδικοποιητή σας.

Εγκατάσταση της ίνας Bbox Ultym

Κουτί WiFi

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα για να εγκαταστήσετε την ίνα Box Ultym με μια οπτική υποδοχή τερματισμού (PTO):

 1. Συνδέστε το πλαίσιο οπτικού τερματισμού Σε μια ηλεκτρική πρίζα και στη συνέχεια ενεργοποιήστε την πατώντας “ΕΜΕΙΣ“”.
 2. Συνδέστε την περίπτωση οπτικού τερματισμού στο bbox σας μέσω καλωδίου Ethernet Παρέχεται με το κουτί: πρέπει να συνδεθεί στη θύρα ΕΛΙΑ δερματος Box Ultym.
 3. Συνδέστε το bbox σας σε μια έξοδο τοίχου και Φωτίσουν Πατώντας το κουμπί που βρίσκεται στο πίσω μέρος του bbox.
 4. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα: Όταν τα φώτα “Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος“,”ίνα” Και “Μπούξ“Είσαι μέσα σταθερό πράσινο, Το bbox σας είναι Έτοιμος για χρήση.

Box Ultym Fiber: Εγκατάσταση του αποκωδικοποιητή 4K

Τηλεόραση και αποκωδικοποιητής

Μετά τη σύνδεση της ίνας Bbox Ultym, μπορείτε να διαμορφώσετε τον αποκωδικοποιητή Bbox TV 4K. Ακολουθούν τα κύρια βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Συνδέστε τις ίνες Box Ultym με τον αποκωδικοποιητή 4K σας με το καλώδιο Ethernet : το φιλοδώρημα ΚΙΤΡΙΝΟΣ Το καλώδιο Ethernet πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο Αποκωδικοποιητής θύρας Ethernet, και το άλλο άκρο στο Θύρα 4/τηλεόραση του bbox σας.
 2. Συνδέστε τον αποκωδικοποιητή σας σε μια ηλεκτρική πρίζα αποφεύγοντας πολλά προϊόντα.
 3. Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη Για να οριστικοποιήσετε τη διαμόρφωση του αποκωδικοποιητή 4K. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το βήμα, μπορείτε τελικά να απολαύσετε όλα τα προγράμματά σας.

Box Ultym Fiber: Κριτικές πελατών το 2023

Εάν διστάσετε να εγγραφείτε σε μια ίνα Bbox Ultym, έχουμε συλλέξει κάποια εδώ Κριτικές πελατών το 2023 Ποιος πιθανότατα θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει να κάνετε την επιλογή σας.

Οι αναθεωρήσεις του Ultym Fiber Box είναι γενικά θετικός Και να επισημάνει τις εξαιρετικά αποδοτικές ροές, την εγγυημένη υπηρεσία Διαδικτύου, τα πολλά Περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες και τα πλεονεκτήματα, Εγκατάσταση ινών Bouygues Γρήγορο και αποτελεσματικό και την ανταπόκριση της εξυπηρέτησης πελατών των ινών Bouygues.

 • Ισχυρές ροές και 6ο WiFi
 • HDR 4K αποκωδικοποιητής
 • Οι υπηρεσίες SVOD προσφέρονται 6 μήνες
 • Προσφέρονται επαναλήπτες WiFi
 • Γρήγορη εγκατάσταση
 • Αποδοτικότητα εξυπηρέτησης πελατών
 • Εγγυημένη υπηρεσία Διαδικτύου
 • Υψηλή τιμή μετά από 12 μήνες

Πολύ καλός χειριστής είτε κινητό είτε κουτί Internet, ποιοτική υπηρεσία. Μια πολύ ανταποκρινόμενη υπηρεσία μετά την πώληση σε περίπτωση προβλήματος, με προαιρετικές προσφορές και αποκλειστικά κουτιά του κουτιού (6 μήνες Disney+ προσφέρονται, 4 μήνες προσφέρονται Spotify κ.λπ.). Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Bilel n. Igraal, 23/05/2023

Έλαβα γρήγορα τον εξοπλισμό, εγκατέστησαν την ίνα σε μένα και έστειλαν τεχνικούς ακρόασης. Η τιμή για ένα έτος είναι επωφελής και οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι πραγματικά ευχάριστες. Ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης μεταδίδει τον ήχο DTS και το τηλεχειριστήριο του με το “OK Google” είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Yohan G. Igraal, 04/19/2023

Το Bouygues Telecom παραμένει ο πρώτος φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας με πορτοκαλί και η υπηρεσία που παρέχεται είναι ποιότητας. Χωρίς παράπονα. Η εγκατάσταση ήταν γρήγορη και ήμουν σε θέση να ζητήσω ένα κλειδί 4G πριν λάβω το κουτί μου. Ειλικρινά στην κορυφή.

Mathis y. Igraal, 04/16/2023

Το τέλειο κουτί Ulytym Fiber παραγγέλθηκε στο διαδίκτυο και έλαβε 2 ή 3 ημέρες μετά. Μεταβείτε στον τεχνικό για την εγκατάσταση απευθείας στο διαδίκτυο την ημέρα της παραγγελίας μου και τροποποιήσιμη εάν είναι απαραίτητο. 15 ημέρες αργότερα, όλα ήταν λειτουργικά !

Elodie h. Igraal, 01/13/2023

Συγκρίνετε τις προσφορές ινών της στιγμής μέσω τηλεφώνου

Συγκρίνετε τις προσφορές ινών online

Box Ultym Ferent: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε !

Box Ultym Reviews

Ψάχνετε για ένα Review Ultym Box ? Βρίσκεστε στο σωστό μέρος ! ��

Το Bouygues Telecom προσφέρει διάφορες επιλογές εάν θέλετε να πάρετε ένα κουτί Internet. Μεταξύ αυτών: Το κουτί ULYTYM, ο πιο πλήρης χειριστής. Πριν αποφασίσετε για αυτήν τη συνδρομή, το ιδανικό είναι να αφιερώσετε χρόνο για να διαβάσετε σχόλια στο Bbox Ultym για να μάθετε εάν η προσφορά αντιστοιχεί στις ανάγκες σας. Σας προσφέρουμε ένα λεπτομερές αρχείο με τις μαρτυρίες των καταναλωτών και τη δική μας γνώμη.

Για να ξεκινήσετε, εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας των κριτικών Box Ultym για να μάθετε:

Box Ultym Reviews: Συνοπτικά

Box Ultym Reviews Συνοπτικά

Η άποψή μας για το κουτί Ultym προσφορά από Bouygues Telecom είναι θετική. Δεν έχει ξεπεράσει τις προσφορές του κουτιού. Πράγματι, ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP) Markets 3 Bbox Internet προσφέρει εκτός από το πλαίσιο 4G του. Το υψηλότερο εύρος, το Box Ultym, είναι αυτό που θα σταθούμε σήμερα. Πρόκειται για ένα premium box, με πολλές υπηρεσίες, μια εμπλουτισμένη τηλεοπτική εμπειρία καθώς και διαφορετικά μπόνους που περιλαμβάνονται. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη αν η συνολική γνώμη σχετικά με την προσφορά Box Ultym από την Bouygues Telecom είναι καλύτερη από ό, τι στα άλλα κουτιά της μάρκας, αν και ορισμένοι κίνδυνοι είναι προφανώς να δούμε.

Οι θετικές απόψεις σχετικά με το Bbox Ultym 4K αφορούν κυρίως την ποικιλομορφία των υπηρεσιών, την απόδοση της χρέωσης στο Διαδίκτυο καθώς και της τηλεοπτικής προσφοράς. Όσον αφορά τις αρνητικές απόψεις σχετικά με τη συνδρομή Bbox Ultym, είναι κυρίως οι ανησυχίες της εγκατάστασης των ινών που επιστρέφουν στις μαρτυρίες, καθώς και σχόλια για τους τεχνικούς, τις τιμές και την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Telecom.

Η γνώμη μας για το bbox πρέπει ::

 • ✅ Internet Network Performance και μέγιστες ταχύτητες
 • ✅ Μια πλήρης προσφορά τριπλού παιχνιδιού
 • ✅ Βέλτιστη εμπειρία τηλεόρασης
 • ✅ Εξοπλισμός υψηλής ποιότητας
 • ✅ 6 δωρεάν μήνες στην επιλογή Spotify Premium

Box Ultym Reviews: Η γνώμη και το πλήρες συντακτικό προσωπικό

Εδώ είναι η δική μας γνώμη για τη συνδρομή. Το τελευταίο είναι γενικά καλό. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το κουτί είναι ένας υψηλής φόρμουλας και ότι προσφέρει υπηρεσίες premium. Μάθετε γιατί θεωρούμε ότι αυτή η φόρμουλα είναι πολύ ποιοτική.

Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας των χαρακτηριστικών της προσφοράς Box Ultym από την Bouygues Telecom:

Box Ultym: Παρουσίαση

27.99 € ανά μήνα και 40.99 € μετά από 1 έτος

27.99 € το μήνα και 45.99 € μετά από 1 έτος

Απεριόριστο σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία και 110 χώρες

Επιλογή μεταξύ:
– Canal+ Series, 4G Key, Playzer
Ή
– Μπουκέτο για τη νεολαία εκτός από το μπουκέτο τύπου που περιλαμβάνεται στο Cafey

– 4Κ αποκωδικοποιητής
– 128 GB Recorder

Wi-Fi 6 με τον επαναλήπτη του

12 -Μνθάρια δέσμευση

Box Ultym Review: Η προσφορά ινών

Έχουμε μια πολύ θετική γνώμη για το Box Fiber Ulymy από την Bouygues Telecom. Πρώτον, το πακέτο εμφανίζεται σε τιμή προώθησης το πρώτο έτος: 27.99 € το μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια 45.99 € το μήνα (συμπεριλαμβάνεται η ενοικίαση κουτιού). Το Bouygues Telecom έχει αυξηθεί πολύ πρόσφατα τις ροές σε αυτήν την προσφορά, έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά: έως και 2GB/s σε φθίνουσα ταχύτητα και 600MB/s σε περήφανη ενημέρωση. Για παράδειγμα, αυτή η σύνδεση υψηλής ταχύτητας σας επιτρέπει να κατεβάσετε μια ταινία σε 5 δευτερόλεπτα και να μοιραστείτε ένα άλμπουμ φωτογραφιών σε 8 δευτερόλεπτα. Η ροή είναι έως και 120 φορές ταχύτερη από το ADSL: σχεδόν ανήκουστο !

Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας των χαρακτηριστικών, των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτήματα της προσφοράς Box Ultym Fiber Bbox:

Box Ultym: Η προσφορά ινών

Βασικά σημεία

Χαρακτηριστικά

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα που πρέπει να θυμάστε από την προσφορά Box Ultym Fiber de Bouygues:

 • Εξοπλισμός υψηλής ποιότητας ✅ : Εκτός αυτού, η θετική μας γνώμη σχετικά με το Wi-Fi 6 Box ενισχύεται από το γεγονός ότι παρέχεται εξοπλισμός υψηλής ποιότητας, ξεκινώντας από ένα κουτί αποκωδικοποιητή 4K. Αυτό είναι ιδανικό για να απολαύσετε υψηλότερο τεχνολογικό βαθμό και μια ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας.
 • Νέα ολοκληρωμένη τεχνολογία WiFi για συνεχή απόδοση ✅ : Περιλαμβάνεται επίσης το Wi-Fi της τελευταίας γενιάς, καθώς και η ταυτόχρονη χρήση, γεγονός που καθιστά δυνατή την αποφυγή της μείωσης της ροής εάν χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα διάφορες συσκευές. Εκτιμούμε επίσης το γεγονός ότι προσφέρεται ένας επαναλήπτης Wi-Fi 6 κατόπιν αιτήματος !
 • Η τηλεόραση προσφέρει άφθονο ✅ : Εκτός από όλα αυτά, η προσφορά Bbox Fiber Ultym 4K προσφέρει μια πλούσια τηλεοπτική προσφορά, η οποία βελτιώνει τη θετική μας γνώμη: Περισσότερα από 180 κανάλια, ένας καταγραφέας 128GB, ένας φωνητικός βοηθός Google καθώς και μια “ανάγνωση από την αρχή» ».

Box Ultym Review: Η προσφορά ινών

 • Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερές και φορητές πρακτικές ✅ : Για να μην χαλάσουν τίποτα, οι κλήσεις είναι απεριόριστες σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία, στην Ευρώπη, στην Ελβετία και σε σταθερά με περισσότερους από 110 διεθνείς προορισμούς.
 • Πολύ ενδιαφέροντα μπόνους ✅ : Τέλος, το Bouygues Telecom δίνει υπερηφάνεια για τα μπόνους σε αυτήν την προσφορά, αφού οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της προσφοράς: Canal+ Series, κλειδί 4G, playzer ή bouquet για τη νεολαία εκτός από το μπουκέτο τύπου που περιλαμβάνεται στο Cafey.
 • Το Spotify Premium προσέφερε 6 μήνες για περισσότερη αναψυχή ✅ : Η επιλογή Spotify Premium είναι επίσης δωρεάν για 6 μήνες και ένα κλειδί 4G δανείζεται σε εσάς έτσι ώστε ο εξοπλισμός σας να παραμένει συνδεδεμένος πριν θέσετε το κουτί σας σε υπηρεσία. Αυτό το τελευταίο σημείο είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τους Bouygues να ανταποκριθούν σε αρνητικά σχόλια σχετικά με την εγκατάσταση ινών ή προβλημάτων κατά τη διάρκεια των κινήσεων.
 • Το Bbox actrepting διευκόλυνε ✅ : Για όλο και περισσότερα πλεονεκτήματα, ο χειριστής του Martin Bouygues προσφέρει πρόσφατα 100% “εγκατάσταση premium premium” με διάγνωση Wi-Fi. Έτσι δεν έχετε τίποτα να κάνετε και είναι ο τεχνικός να μεταβείτε στο σπίτι σας και να θέσετε σε λειτουργία όλο τον εξοπλισμό σας.

Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα για να δοθεί έμφαση στο Bbox Ultym Fiber de Bouygues προσφέρουν:

 • Λιγότερες αλυσίδες που προσφέρονται από τον ανταγωνισμό για να καταστραφούν ⚠* : Υπάρχουν ακόμα κάποια αρνητικά σημεία κατά τη γνώμη μας σχετικά με το Bbox Ultym Fiber Wi-Fi 6 ! Υπάρχει ένας αρκετά περιορισμένος αριθμός καναλιών σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό (180 έναντι περισσότερων από 200 σε μερικούς άλλους ISP).
 • Tari της προσφοράς που ισχύει για ένα έτος για μια θλιβερή αύξηση ⚠* : Επιπλέον, το γεγονός ότι η τιμή ισχύει μόνο 12 μήνες και όχι χωρίς διάρκεια της διάρκειας είναι επίσης μειονέκτημα. Ωστόσο, δεν ασχολείστε μόνο με ένα χρόνο και επομένως έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε την προσφορά σας μακροπρόθεσμα εάν δεν θέλετε να δείτε το μηνιαίο τιμολόγιο σας να πετάξει: Ένα καλό σημείο !

Box Ultym Review: Προσφορά ADSL

Η άποψή μας για το Box Ultym ADSL είναι επίσης γενικά καλή, Αν και η σειρά είναι λιγότερο πλεονεκτική από την προσφορά ινών. Εάν το κατάλυμα σας δεν είναι ακόμη επιλέξιμο για πολύ υψηλή ταχύτητα με οπτικές ίνες, το Bouygues Telecom σας προσκαλεί να στραφείτε στο Bbox Ultym ADSL. Για να μάθετε την προσφορά κατάλληλη για το σπίτι σας, ο προμηθευτής σας προσφέρει μια δοκιμή επιλεξιμότητας στον ιστότοπό της. Απλά υποδεικνύοντας την ταχυδρομική σας διεύθυνση ή τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου σας, μπορείτε να μάθετε εάν μια συνδρομή Fiber σας περιμένει … ή όχι !

Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας των χαρακτηριστικών, των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτήματα της προσφοράς Box Ultym ADSL/VDSL Box:

Box Ultym: Η προσφορά ADSL/VDSL

Βασικά σημεία

Χαρακτηριστικά

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα που πρέπει να θυμάστε από το bbox ultym adsl de bouygues προσφέρουν:

 • Άνετη δύναμη ροής για χρήση της καθημερινής ζωής ✅ : Το κύριο στοιχείο που διαφοροποιεί τις 2 εκδόσεις (Fiber και ADSL / VDSL) είναι η σύνδεση στο Διαδίκτυο. Πράγματι, είναι διαθέσιμη μόνο η ευρυζωνική σύνδεση ADSL, καθώς και η VDSL ενισχυμένη ροή. Αυτό δεν είναι ισοδύναμο με την οπτική ίνες, αλλά είναι εντελώς κατάλληλο για κλασική χρήση του Διαδικτύου. Επιπλέον, εδώ χρησιμοποιείται η τεχνολογία Wi-Fi 5 και όχι Wi-Fi 6.
 • Ένας νέος αποκωδικοποιητής και καταγραφέας 4K για καλύτερη άνεση της τηλεόρασης ✅ : Χάρη στο 4K HDR, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από μια ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας σε όλα τα προγράμματα με καταγραφέα 128GB

Box Ultym Review: Προσφορά ADSL

 • Ένα από τα πιο επιτυχημένα κουτιά τριπλού παιχνιδιού στην αγορά ✅ : Το Bbox Ultym προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες και ποιοτικές υπηρεσίες, είτε πρόκειται για σύνδεση στο διαδίκτυο, την εμπειρία τηλεόρασης όπως οι φωνητικές επικοινωνίες.
 • Διαφορετικά μπόνους για να διαλέξετε από ✅ : Οι χρήστες προσφέρονται ένα μπόνους της επιλογής σας μεταξύ της σειράς Canal+, ενός κλειδιού 4G, του Playzer ή του Box Youth TV Bouquet εκτός από το μπουκέτο τύπου που περιλαμβάνεται στο Cafey.

Εδώ είναι τα μειονεκτήματα που πρέπει να θυμάστε από την προσφορά Box Ultym ADSL από την Bouygues:

 • Έλλειψη διάγνωσης WiFi της προσφοράς ⚠️: Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει μόνο τη διάγνωση Wi-Fi για τη βελτιστοποίηση της κάλυψης της διαμονής σας και όχι της εγκατάστασης Premium, η οποία είναι φυσιολογική, αφού δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε την οπτική των ινών.
 • Υψηλή τιμή εκτός περιόδου προώθησης ⚠्: Όταν ενδιαφέρεστε για τις κριτικές Bbox Ultym ADSL, παρατηρείτε ότι η τιμή ποικίλλει ως αποτέλεσμα της προώθησης της περιόδου. 27.99 € το μήνα το πρώτο έτος, αυξάνεται σε 40.€ 99, ​​5 € λιγότερο από την έκδοση THD. Αυτή η τιμή φαίνεται δικαιολογημένη στο βαθμό που οι πελάτες δεν έχουν πρόσβαση στην ίδια ποιότητα υπηρεσιών. Επιπλέον, εάν φαίνεται πολύ ακριβό, έχετε τη δυνατότητα να τερματίσετε την προσφορά σας, η οποία υπόκειται μόνο σε δέσμευση 1 έτους.

Παρέχουμε επίσης μια θετική γνώμη σχετικά με το Box Ultym ADSL όπως περιελάμβανε:

 • Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία / Ευρώπη / Ελβετία και να διορθωθούν σε περισσότερες από 110 χώρες
 • Ο αποκωδικοποιητής 4K και τα 180 κανάλια του
 • Ο καταγραφέας 128GB
 • Η λειτουργία “Read at First”
 • Το μπουκέτο με το Cafey
 • Το μπόνους της επιλογής σας μεταξύ Canal+ Series, Playzer, 4G Key και Box Youth TV Bouquet
 • Η δωρεάν επιλογή Spotify Premium για τους πρώτους 6 μήνες.

Τι είναι η γνώμη του πελάτη για το Box Ultym ?

Οι κριτικές πελατών σχετικά με την προσφορά Bbox Ultym είναι μικτές. Το πρώτο πράγμα που είναι προφανές για την ανάγνωση των απόψεων των πελατών σχετικά. Πράγματι, ορισμένοι καταναλωτές εξηγούν ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες του εν λόγω κουτιού, ενώ άλλοι δεν κρύβονται για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Δύσκολο λοιπόν να ταξινομήσετε για να κρίνετε την ποιότητα της προσφοράς. Γι ‘αυτό πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να διαβάσετε προσεκτικά τις κριτικές στο Box Ultym. Εδώ προσφέρουμε μια περίληψη των κύριων παρατηρήσεων, χωρίς να ξεκινάμε τις θετικές απόψεις των πελατών στο Box Ultym.

Εδώ είναι τι να θυμάστε σχετικά με τις θετικές απόψεις σχετικά με το Box Ultym of Bouygues Telecom:

 • Υψηλές υπηρεσίες που επισημαίνονται από τους συνδρομητές ✅ : Το Bouygues Telecom’s Ultym Box είναι η υψηλής προσφοράς του χειριστή, δεν είναι για τίποτα που συγκομίζει πιο θετικά σχόλια από άλλες συνδρομές. Αυτή η φόρμουλα περιλαμβάνει πολλά πλεονεκτήματα όπως μια εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα στο διαδίκτυο, μια εμπλουτισμένη τηλεοπτική εμπειρία με το Android TV, καθώς και πολλά μπόνους που προσφέρονται. Αυτές οι υπηρεσίες επιλογής αναφέρονται συχνά σε θετικές απόψεις για το Bbox 4K Ultym.
 • Μια σημαντική εξοικονόμηση στην τιμή προώθησης του 1ου έτους ✅ : Η τιμή, που παραδίδεται το πρώτο έτος, είναι επίσης ένα κριτήριο που επιστρέφει τακτικά στα φόρουμ. Αυτό επιτρέπει στους συνδρομητές να κάνουν ενδιαφέρουσες εξοικονομήσεις για 12 μήνες.
 • Εκτιμάται πολύ repeater wifi ✅ : Εκτός αυτού, ο τύπος περιλαμβάνει έναν επαναλήπτη Wi-Fi (5 ή 6 ανάλογα με τις εκδόσεις), γεγονός που προκαλεί έναν καλό αριθμό ευνοϊκών απόψεων, αφού οι πελάτες επιτρέπεται να επωφεληθούν από μια ισχυρή κάλυψη Wi-Fi σε όλο το σπίτι.
 • Εξοπλισμός υψηλής ποιότητας ✅ : Ανάγνωση των απόψεων των χρηστών σχετικά με το Box Ultym, σημειώνουμε ότι οι τελευταίοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους από τον εξοπλισμό που παρέχεται. Πράγματι, εκτιμούν ότι έχουν ένα μόντεμ καθώς και έναν αποκωδικοποιητή 4K τελευταίας γενιάς.
 • Μια αξία για τα χρήματα στο ύψος ✅ : Όσον αφορά τις θετικές απόψεις σχετικά με το bbox ultym σε ιστότοπους cashback, υπάρχουν πολλές. Οι χρήστες του Διαδικτύου επισημαίνουν τη σωστή αξία για τα χρήματα, τις προωθήσεις που εμφανίζονται και την υπηρεσία μετά την πώληση.
 • Υποστήριξη από τον καθησυχαστικό χειριστή ✅ : Τέλος, σημειώνουμε ότι ο φορέας εκμετάλλευσης είναι πρόθυμος να υποστηρίξει τους χρήστες του από το a έως το z και να είναι σε θέση να τους βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Για να γίνει αυτό, τους προσφέρει ένα κλειδί 4G των 100GB που τους επιτρέπει να απολαμβάνουν το Διαδίκτυο σε περίπτωση περικοπής ή μετακίνησης.

Bouygues Box Reviews: Εξυπηρέτηση πελατών

Εδώ είναι τι να θυμάστε τις αρνητικές απόψεις για το Box Ultym του Bouygues Telecom:

 • Η υπηρεσία After -sales είναι τέλειων και μερικές φορές απρόσιτη ⚠ητη : Ανακαλύπτουμε αρκετά παρατηρημένα σχόλια: “Χειρότερη εμπειρία πελατών”, “συμβουλεύω έντονα, δεν είναι πλέον αυτό που ήταν”, “να φύγουν”… Ο ιστότοπος Cust Place επιβεβαιώνει αυτές τις δηλώσεις με σχόλια που υπογραμμίζουν αδυναμίες και προβλήματα. Για παράδειγμα, αρκετές αρνητικές αναθεωρήσεις πελατών σχετικά με το Bbox Ultym ισχυρίζονται ότι μετά την υπηρεσία -sales είναι απρόσιτη και ότι η τεχνική υπηρεσία είναι αναποτελεσματική.
 • Αύξηση της τιμής μετά την επιβλαβή προσφορά promo ⚠️ : Οι τιμές αυξάνονται στο τέλος του πρώτου έτους, κάτι που καταστρέφεται από τους χρήστες: “Πάρα πολύ κακό δεν είναι δυνατόν να διαπραγματευτεί κανείς μόλις περάσει η περίοδος δέσμευσης”. Μερικοί από αυτούς εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να τερματίσουν την προσφορά τους και να πάνε στον ανταγωνισμό. Θυμηθείτε ότι ο προμηθευτής του Martin Bouygues δεν κρύβει αυτή την αύξηση των τιμών και ότι είναι γι ‘αυτόν ένας τρόπος προσέλκυσης νέων πελατών.
 • Οργανωτικό πρόβλημα με την εγκατάσταση ινών ⚠️ : Ένα άλλο θέμα που εμφανίζεται συχνά είναι η εγκατάσταση οπτικών ινών. Φαίνεται ότι οι τεχνικοί χρησιμοποιούνται για τη μετατόπιση των διορισμών, ή ακόμα και για να τους τιμήσουν καθόλου. Προφανώς, αυτό δεν είναι χωρίς συνέπειες στις απόψεις για το Box Ultym. Δεδομένου ότι το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο, η Bouygues έχει εφαρμόσει ένα σύστημα γεωγραφικής γραμμής και συμβολής των τεχνικών του. Επιπλέον, στην έκδοση THD, μόλις εμφανίστηκε μια ολοκαίνουργια υπηρεσία εγκατάστασης premium. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να περιμένουμε λίγο για να δούμε αν η εφαρμογή του αλλάζει τις αρνητικές απόψεις των πελατών στην εγκατάσταση της ινών Bbox Ultym.
 • Απροσδόκητες περικοπές υπηρεσιών ⚠️ : Τέλος, ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου καταγγέλλουν περικοπές ή καταστροφές τηλεόρασης και διαδικτύου. Φαίνεται μάλλον σπάνιο στην προσφορά Box Ultym. Ωστόσο, ο ISP, χάρη στην εγγυημένη υπηρεσία Διαδικτύου και το δωρεάν κλειδί 4G, σας επιτρέπει να ξεπεράσετε αυτόν τον κίνδυνο, ενώ βρίσκετε μια μόνιμη λύση.

Όπως παντού, υπάρχουν επίσης αρνητικές απόψεις για την προσφορά Bbox 4K Ultym το δίχτυ. Ο πιλοτικός ιστότοπος εμπιστοσύνης είναι η τέλεια εικόνα με:

 • 85% “κακή” γνώμη
 • 4% “χαμηλές” κριτικές
 • Μέσος όρος “μέσος όρος” 3%
 • 3% “καλές” κριτικές
 • 5% “Εξαιρετική” γνώμη.

Είναι βέβαια απαραίτητο να ληφθούν υπόψη αυτές οι αρνητικές απόψεις σχετικά με το Box Ultym Bouygues, ωστόσο, φροντίστε να πληρούν τις λέξεις επειδή κάθε εμπειρία είναι μοναδική. Οι σε απευθείας σύνδεση απόψεις σχετικά με το Bbox Ultym δεν αποκαλύπτονται πάντα επειδή είναι συχνά δυσαρεστημένοι καταναλωτές που παίρνουν το χρόνο να αφήσουν ένα σχόλιο. Στο ίδιο μοντέλο, οι περισσότερες απόψεις είναι γενικευμένοι και αφορούν τον χειριστή στο σύνολό του, είναι λοιπόν περίπλοκο να βρεθεί συγκεκριμένη ανατροφοδότηση για το Bbox Ultym.

Box Ultym Review: Εν κατακλείδι !

Η άποψή μας σχετικά με το Box Ultym Bouygues Telecom προσφορά είναι για εμάς μια καλή επιλογή, Εάν θέλετε να απολαύσετε ένα από τα καλύτερα κουτιά στον τομέα σε ελκυστική τιμή τους πρώτους 12 μήνες.

Το Bouygues Telecom έχει αλλάξει πολύ πρόσφατα αυτήν την προσφορά, προσφέρει ιδιαίτερα αποτελεσματικές ροές για να επωφεληθεί από το Διαδίκτυο με πολύ υψηλή ταχύτητα ! Κατά την ανάγνωση των κριτικών πελατών σχετικά με το Bbox Ultym, σημειώνουμε ότι η ακριβή τιμή εκτός της περιόδου προώθησης επικρίνεται μερικές φορές.

Ωστόσο, το γεγονός ότι οι τιμές αυξάνονται μετά από ένα χρόνο είναι μια σκόπιμη επιλογή εκ μέρους της μάρκας για να προσελκύσει νέους πελάτες. Τούτου λεχθέντος, η συνδρομή υπόκειται μόνο σε μια δέσμευση ενός έτους, η οποία αφήνει τη δυνατότητα τερματισμού εκείνη τη στιγμή.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτής της προσφοράς έγκειται στο γεγονός ότι προσφέρει πολλά μπόνους, τα οποία διαφέρουν ανάλογα με τις εκδόσεις (Box Fiber ή Bbox ADSL / VDSL). Και στις δύο περιπτώσεις, η εμπειρία του χρήστη είναι μόνο εμπλουτισμένη ! Ο επαναλήπτης Wi-Fi 6 για τη συνδρομή οπτικών ινών εκτιμάται ιδιαίτερα, όπως και ο νέος αποκωδικοποιητής 4K που είναι κοινός και στα δύο κουτιά στις περισσότερες κριτικές 220 σχετικά με το Box Ultym.

Ένα μικρό σχόλιο για να πω ? Μια μικρή γνώμη για το Box Ultym of Bouygues ? Το πάτωμα είναι δικό σας ! ��