Box Ultym: Η δοκιμή και η γνώμη μας για την προσφορά, Bouygues Fiber Review: Box Customer Reviews το 2023

Ποιες είναι οι απόψεις για τις ίνες τηλεπικοινωνιών Bouygues το 2023

Contents

Κραυγαλέος
Ζήτησα την ίνα από το Bouygues τον Σεπτέμβριο. 2021 ! 16 μήνες αργότερα, μετά από περίπου είκοσι τηλεφωνικές ανταλλαγές και όχι λιγότερο από 8 – ναι, το διαβάζετε ! – Επισκέψεις σε τεχνικούς στο σπίτι, δεν έχω ακόμα την ίνα . Δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ υπηρεσιών και τεχνικών, ξαφνικά ο καθένας έρχεται η ίδια παρατήρηση και δεν προχωρούμε. Φεύγοντας Bouygues . Guillaume 21 Ιανουαρίου 2023, TrustPilot

Box Ultym: Η δοκιμή και η γνώμη μας

Το Box Ultym είναι η καλύτερη προσφορά στο Διαδίκτυο στο Bouygues. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα κουτιά στο διαδίκτυο. Οι απόψεις είναι ομόφωνες: Το Bbox Ultym προσφέρει υπηρεσίες premium, αλλά σε τιμή που παραμένει ελκυστική το πρώτο έτος.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής Bbox Ultym

Καλά σημεία

 • Η ίνα του ρέει έως και 8 GB/s για επιλέξιμα άτομα
 • Το 6ο μόντεμ Wi-Fi και η πρόβα Wi-Fi περιλαμβάνονται
 • Ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης Android συνδεδεμένο στο WiFi
 • Disney+, Prime και Universal+ προσφέρονται για 6 μήνες

Αρνητικό σημείο

 • Η τιμή του υψηλής ίνας το δεύτερο έτος

Debit+ Inclusive Option

 • Ίνες 8 GB/S
 • 180 τηλεοπτικά κανάλια
 • Σταθερές και κινητές κλήσεις
 • Wi-Fi 6ο

για 12 μήνες, τότε € 55,99.

Debit+ Inclusive Option

 • Ίνες 8 GB/S
 • 180 τηλεοπτικά κανάλια
 • Σταθερές και κινητές κλήσεις
 • Wi-Fi 6ο

για 12 μήνες, τότε € 55,99.

Το Bbox Ultym είναι μια προσφορά premium internet σε όλα τα επίπεδα. Αλλά, είναι ιδιαίτερα από την άποψη του Διαδικτύου, με XXL απόδοση σε Wi-Fi ότι ξεχωρίζει.

�� Box Ultym: Μια εξαιρετικά ισχυρή ροή ινών και το καλύτερο Wi-Fi

Σε αυτό το μέρος της γνώμης Box Ultym, θα αναλύσουμε την ταχύτητα, την απόδοση της σύνδεσης στο Διαδίκτυο καθώς και τα χαρακτηριστικά Wi-Fi του πιο υψηλού επιπέδου όλων των προσφορών του Διαδικτύου από την Bouygues Telecom.

Η οπτική γνώμη Opter Box Ultym

Το Box Ultym πρέπει να θεωρηθεί ως προσφορά στο Διαδίκτυο υψηλής ποιότητας. Και, είναι σαφές ότι εμφανίζεται μέχρι τις ροές οπτικών ινών. Το Box Ultym παραδίδει πράγμα Ρέει σε 8 GB/s σε οπτικές ίνες. Αυτή η ροή είναι, προς το παρόν, προορίζεται για μια χούφτα ανθρώπων (1,7 εκατομμύρια νοικοκυριά στο Παρίσι Intramuros) μέσω μιας επιλογής: η ροή+ στα € 5/μήνα.

Όσο για την όρθια ταχύτητα του Box Ultym στην οπτική των ινών, δηλαδή στην αποστολή αρχείων, είναι 900 MB/s, γνωρίζοντας ότι το μέγιστο που προτείνεται είναι 1 GB/S. Και πάλι, αυτό σας βοηθά να εντοπίσετε την απόδοση του Box Ultym από την άποψη των ροών.

Εάν δεν είστε ακόμη επιλέξιμοι για ινώδεις Bouygues, θα πρέπει να πέσετε πίσω στο Box Ultym με τεχνολογία ADSL. Στη συνέχεια, θα έχετε μια μικρότερη ροή, αναγκαστικά: έως 20 MB/s σε ADSL και έως και 95 MB/S εάν είστε επιλέξιμοι για VDSL. Είτε οι ίδιες ταχύτητες σύνδεσης με άλλους χειριστές. Πράγματι, με τις τεχνολογίες XDSL, όλα τα πλαίσια Internet εμφανίζουν τις ίδιες θεωρητικές ροές. Το Box Ultym κάνει λιγότερο καλά από τα άλλα κουτιά στο διαδίκτυο, αλλά ίσως ακόμα καλύτερα. Επειδή, θα το δούμε τώρα, από την άποψη του Wi-Fi, είναι το Bouygues Telecom που προσφέρει την καλύτερη απόδοση.

Το Box Ultym είναι Wi-Fi 6ο Συμβατό

Δοκιμή Box Ultym: το καλύτερο Wi-Fi που είναι δυνατόν

Όσον αφορά το ασύρματο διαδίκτυο, με το Box Ultym, το Bouygues Telecom σας υπόσχεται “το καλύτερο του Wi-Fi εγγυημένη παντού στο σπίτι”. Τίποτα λιγότερο. Πρέπει να ειπωθεί ότι η Bouygues Telecom βάζει μικρά πιάτα σε μεγάλα με το premium internet box του. Πρώτον, το Bbox Ultym είναι ένα από τα μόνο δύο κουτιά Internet για να είναι Wi-Fi 6ο συμβατό, Το πιο πρόσφατο πρότυπο Wi-Fi που προσφέρει:

 • εκεί καλύτερη ταχύτητα, με την προσθήκη ζώνης συχνοτήτων 6 GHz
 • εκεί η καλύτερη ποιότητα, Με ένα έξυπνο Wi-Fi που επιλέγει την καλύτερη ζώνη συχνοτήτων σε πραγματικό χρόνο
 • εκεί καλύτερη σταθερότητα, Χάρη στην καλύτερη αντίσταση στην παρέμβαση από άλλες συσκευές

Με το Wi-Fi, μπορείτε να περιμένετε να επωφεληθείτε από ένα Αύξηση ταχύτητας 40% σε σύγκριση με το Wi-Fi 5 Αλλά και περισσότερα Εύκολο στη διαχείριση πολλαπλών και ταυτόχρονων συνδέσεων σε ένα κουτί, χαμένη δύναμη.

Αλλά, αν το Bbox Ultym είναι επίσης από την άποψη του ασύρματου διαδικτύου, δεν είναι μόνο χάρη στη 6η συμβατότητα Wi-Fi, αλλά και χάρη Διάγνωση Wi-Fi από τους οποίους οι συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν από, να βελτιστοποιήσουν την κάλυψη του Wi-Fi της διαμονής τους. Επωφεληθούν ακόμη και από ένα Repeater Wi-Fi κατόπιν ζήτησης, Ή ακόμα και δύο, ανάλογα με την εν λόγω διάγνωση Wi-Fi.

Οι απόψεις είναι ομόφωνες: με το Box Ultym, και γενικότερα με το Bouygues Telecom, οι συνδρομητές εκμεταλλεύονται το το καλύτερο Wi-Fi ότι είναι δυνατόν. Πράγματι, σύμφωνα με τον NPERF, τον ειδικό μέτρησης, ήταν η Bouygues Telecom που πρότεινε το πρώτο εξάμηνο του 2023 την καλύτερη συνολική απόδοση του Διαδικτύου στο Wi-Fi, με ταχύτητα για λήψη σχεδόν 40% υψηλότερη από το δίκτυο άλλων φορέων εκμετάλλευσης.

Το Bbox Ultym σας έχει παρασύρει, αλλά δεν ξέρετε αν είστε επιλέξιμοι για ουσίες τηλεπικοινωνιών Bouygues ? Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίζετε είναι να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας.

�� Μια τηλεοπτική εμπειρία εμπλουτισμένη με το Box Ultym

Με το Bbox Ultym, οι συνδρομητές του Διαδικτύου έχουν πρόσβαση σε 180 κανάλια και άλλες τηλεοπτικές υπηρεσίες. Που θα πρέπει να είναι σε μεγάλο βαθμό για τους περισσότερους πελάτες. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν καλύτερα, με μερικές φορές μπουκέτα τηλεόρασης που περιλαμβάνουν περισσότερα από 200 τηλεοπτικά κανάλια. Όμως, εκείνοι που προσφέρουν είναι ουσιαστικά εμπιστευτικές αλυσίδες, κοίταξαν από λίγους ανθρώπους. Παρ ‘όλα αυτά, δεν είναι χάρη στο τηλεοπτικό μπουκέτο του, το Box Ultym βαθμολογεί τους τηλεοπτικούς πόντους.

Συμπληρώστε τις λειτουργίες με τον αποκωδικοποιητή TV 4K HDR

Εάν η Bouygues Telecom προσφέρει μια εμπλουτισμένη τηλεοπτική εμπειρία, είναι μάλλον χάρη στα χαρακτηριστικά του αποκωδικοποιητή TV 4K HDR με:

 • επανάληψη
 • Αμεσος έλεγχος
 • Ξεκινήστε, για να συνεχίσετε ένα συνεχές πρόγραμμα από την αρχή
 • Βίντεο κατόπιν ζήτησης
 • 100 ώρες τηλεοπτικής εγγραφής
 • Bluetteth, για να συνδέσετε όλα τα αξεσουάρ σας

Το άλλο πλεονέκτημα του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης του Box Ultym είναι ότι γυρίζει κάτω από την Google TV και που επιτρέπειΠρόσβαση εφαρμογών Android απευθείας στην τηλεόρασή σας, Όπως το YouTube, το Netflix, το MyCanal, το Disney+, το OCS, το Video Prime ή το Bein Sports, αλλά και τα ραδιόφωνα και τα παιχνίδια.

Τέλος, όπως και οι άλλοι χειριστές, η Bouygues Telecom προσφέρει επίσης τοΕπιλογή πολλαπλών τηλε-, Για εξοπλισμό με έναν δεύτερο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης. Χρεώνεται € 8,99/μήνα (€ 1 τον 1ο μήνα).

Τρία μπόνους τηλεόρασης με το Box Ultym

Εάν το Box Ultym είναι ένα από τα πιο ελκυστικά κουτιά στο διαδίκτυο στην αγορά, είναι επίσης επειδή δεν περιλαμβάνει ένα ή δύο, αλλά τρία μπόνους τηλεόρασης για συνδρομητές. Πράγματι, οι πελάτες του Box Ultym επωφελούνται από 6 μήνες δωρεάν συνδρομής στη Disney+, Η πλατφόρμα βίντεο Disney Streaming (Star Wars, Marvel, National Geographic. ), του 6 μήνες συνδρομής μπόνους και του 6 μήνες συνδρομής που προσφέρονται στο Universal+. Βεβαίως, αυτά τα τρία μπόνους τηλεόρασης προσφέρονται μόνο για έξι μήνες και επομένως δεν είναι χωρίς όριο διάρκειας διάρκειας. Παρ ‘όλα αυτά, θα έχετε τι να περάσετε μερικά ευχάριστα βράδια μπροστά από τη σειρά τηλεόρασης σας και αδημοσίευτες ταινίες.

�� Κλήση χωρίς όριο με το Box Ultym

Ενώ πολλά κουτιά στο διαδίκτυο περιλαμβάνουν απλώς Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό Στην ηπειρωτική Γαλλία, καθώς και στην Ευρώπη, στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και σε εκατό άλλους προορισμούς στο εξωτερικό, το Bbox Ultym προχωρεί περαιτέρω και σας επιτρέπει να τηλεφωνήσετε χωρίς όριο ή σχεδόν.

Πράγματι, με την προσφορά Premium Internet από την Bouygues Telecom, Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά Περιλαμβάνονται επίσης, στην ηπειρωτική Γαλλία, φυσικά, αλλά και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και την Ευρώπη.

Το Διαδίκτυο εγγυάται με την Bouygues Telecom

Αυτή είναι η δέσμευση του Bouygues Telecom, ώστε να παραμείνετε συνδεδεμένοι σε όλες τις περιστάσεις. Που σημαίνει Το Bouygues Telecom σας δίνει ένα κλειδί 4G (100 GB) Μόλις ο εξοπλισμός σας (PC, Mobile, Tablet, Excluding TV) παραμένει συνδεδεμένος πριν από την τοποθέτηση του κουτιού σας σε υπηρεσία. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την τηλεόραση αμέσως από το smartphone και το tablet σας χάρη στην εφαρμογή Β.τηλεόραση. Και, αργότερα, σε περίπτωση περικοπής της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, το κλειδί 4G αναλαμβάνει μέχρι να αποκατασταθεί η υπηρεσία.

�� Εξοπλισμός Box Ultym: Τελευταίος εξοπλισμός

Στις αρχές του έτους 2020, το Bbox Ultym είναι ένα από τα πιο πρόσφατα προσφορές στο Διαδίκτυο. Και, τον Απρίλιο του 2022, ο Bouygues Telecom τον έκανε τροποποιήσεις. Αποτέλεσμα: Οι συνδρομητές Bbox Ultym έχουν κατάσταση -τον εξοπλισμό, με Μερικές από τις τελευταίες αλλαγές στο Διαδίκτυο και την τηλεόραση.

Ας ξεκινήσουμε με το μόντεμ του Box Ultym. Η Bouygues Telecom επέλεξε έναν κατακόρυφο σχέδιο για τη βέλτιστη διάδοση του σήματος Wi-Fi. Έχει τέσσερις θύρες Ethernet LAN και έχει όμορφα χαρακτηριστικά όπως ένα QR σάρωσης για να συνδεθεί με το δίκτυο Wi-Fi γρήγορα ή έναν εργονομικό τροχό για να πλοηγηθεί εύκολα μεταξύ των διαφορετικών χαρακτηριστικών του μόντεμ. Αλλά, πάνω απ ‘όλα, το μόντεμ του Box Ultym είναι Wi-Fi 6ο συμβατό, Το τελευταίο πρότυπο Wi-Fi, το οποίο ενσωματώνει τη ζώνη συχνοτήτων 6 GHz (εκτός από 2,4 GHz και 5 GHz), για να ωφελήσει τους συνδρομητές με ταχύτητα, ρευστότητα και κάλυψη Wi-Fi χωρίς προηγούμενο.

Το Box Ultym είναι δυνατή για το WiFi του

Τώρα ας πάμε στον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης του Box Ultym. Η Bouygues Telecom το έχει επίσης αλλάξει για να προσφέρει στους πελάτες της Bbox Ultym το καλύτερο της τηλεοπτικής εμπειρίας. Συμβατό με HDR και Audio Dolby Digital 4K Technologies, Προσφέρει μια ποιότητα εικόνας και τον υψηλό ορισμό της. Αλλά, δεν είναι οι μόνοι των περιουσιακών του στοιχείων. Γυρίζει επίσης Google TV, Δηλαδή ότι σας επιτρέπει να κατεβάσετε εφαρμογές Android, για να επωφεληθείτε απευθείας από αυτό στην τηλεόρασή σας.

Υπάρχει επίσης τοΟλοκληρωμένος βοηθός Google για να το παραγγείλετε με φωνή, καθώς και Λειτουργία cast google, Για να προβάλλετε εύκολα περιεχόμενο σε οθόνη τηλεόρασης. Τέλος, ο αποκωδικοποιητής 4K HDR του Box Ultym σας επιτρέπει να καταγράψετε έως και 100 ώρες εγγραφής στο σύννεφο.

Ο αποκωδικοποιητής Bbox HDR Box του Box Ultym

�� Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε στο Box Ultym

Όταν εγγραφείτε σε ένα πλαίσιο Διαδικτύου, πρέπει να δώσετε προσοχή στην τιμή και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην προσφορά. Αλλά όχι μόνο. Σε όλους τους φορείς εκμετάλλευσης, υπάρχουν επίσης πρόσθετα έξοδα ή/και υποστήριξη από τον χειριστή σας για ορισμένα έξοδα. Είναι καλό να τα γνωρίζουμε. Διότι, μπορούν να επηρεάσουν την επιλογή ενός κουτιού στο διαδίκτυο και όχι του άλλου. Και, το Bouygues Telecom δεν αποτελεί εξαίρεση. Έτσι, εδώ είναι αυτό που περιμένει τους συνδρομητές Box Ultym:

 • Τέλη ρύθμισης: 48 €
 • Κόστος κλεισίματος υπηρεσιών: 59 €
 • Επιστροφή χρημάτων των τελών τερματισμού του πρώην φορέα: Μέχρι τα 100 €

Ποιες είναι οι απόψεις για τις ίνες τηλεπικοινωνιών Bouygues το 2023 ?

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για τις ίνες τηλεπικοινωνιών Bouygues ? Ανακαλύψτε αξιολογήσεις πελατών σχετικά με τις ίνες Bouygues καθώς και τις συμβουλές του εμπειρογνώμονα Jechange σας ! Για να προσφέρει τις προσφορές του Bbox Fiber, ο φορέας εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών Bouygues αναπτύσσει το δικό του δίκτυο οπτικών ινών FTTH στη Γαλλία. Για να μάθετε αν μπορείτε να επωφεληθείτε από μια προσφορά ινών, δοκιμάστε την επιλεξιμότητα των bouygues σας. Αλλά πριν ξεκινήσουμε, έχουμε αναφέρει, σε αυτό το άρθρο, τις θετικές και αρνητικές απόψεις (από τον ιστότοπο Trustpilot) στις Fiber Bouygues.

Λογότυπο Bouygues

�� Προσφορά bbox από € 18.99/μήνα !
Δέσμευση 1 έτους στο Bouygues Telecom

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Bouygues Telecom Partner

Λογότυπο Bouygues

�� Προσφορά bbox από € 18.99/μήνα !
Δέσμευση 1 έτους στο Bouygues Telecom

Λογότυπο Bouygues

�� Προσφορά bbox από € 18.99/μήνα !
Δέσμευση 1 έτους στο Bouygues Telecom

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Bouygues Telecom Partner

Λογότυπο Bouygues

�� Προσφορά bbox από € 18.99/μήνα !
Δέσμευση 1 έτους στο Bouygues Telecom

 • Διαθέσιμη τιμή κατά το πρώτο έτος
 • Καλές ροές ινών
 • Αρμόδιοι σύμβουλοι Bouygues
 • Αποτελεσματική υπηρεσία Διαδικτύου
 • Μερικές φορές μεγάλος χρόνος αναμονής στο τηλέφωνο
 • Η εγκατάσταση ινών δεν είναι πάντα καλά

Bouygues Fiber Review: Ποιες είναι οι θετικές απόψεις ?

Οι ευνοϊκές απόψεις σχετικά με την ίνα του Bouygues Telecom τονίζουν για πρώτη φορά το Διατίθενται υπηρεσίες με προσφορές bbox Και αυτό για ένα προσιτη τιμη. Πράγματι, χάρη στις εκπτώσεις Bouygues Telecom που ισχύουν για 12 μήνες, οι συνδρομές αυτού του φορέα εκμετάλλευσης αποτελούν μέρος του Οι φθηνότερες προσφορές ινών στην αγορά. Οι τρεις προσφέρουν κάθε πληρούν μια συγκεκριμένη ανάγκη και διαφορετικούς προϋπολογισμούς των καταναλωτών.

Σούπερ υπηρεσία !

Σούπερ υπηρεσία ! Ήμουν ελεύθερος, αλλά μετά από μια άθικτη συνάντηση αυτού του χειριστή πήγα κατευθείαν στο Bouygues. Πηγαίνετε για να εγκαταστήσετε την ίνα και την ημέρα της συνάντησης, με πολλούς επαγγελματισμούς, εγκαταστάθηκε η ίνα. Το Bbox ταιριάζει στις 9.99 €/μήνα, με εξαιρετικές ταχύτητες, τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε ? Το επίπεδο δικτύου 4G είναι τέλειο, καλύτερη κάλυψη από ό, τι δωρεάν ούτως ή άλλως !

Pierre-Olivier 24 Σεπτεμβρίου 2020, Trustpilot

Αρκετές θετικές απόψεις για τις ίνες Bouygues υπογραμμίζουν επίσης το Ποιότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο με μερικά Γρήγορες και σταθερές ροές.

Πήγα από το Coriolis στο Bouygues

Πήγα από το Coriolis στο Bouygues. Ο τεχνικός έφτασε, αντάλλαξε τα 2 καλώδια για την αλλαγή του χειριστή και. Είναι μέρα και νύχτα. Μεταξύ μιας ίνας Coriolis Daubée και μιας πραγματικής ίνας Bouygues. Δίστασα να τερματίσω, αλλά τώρα χαίρομαι.

Gilles 8 Απριλίου 2022, TrustPilot

⭐ 5 -star bouygues προσφέρουν ⭐

Το Xbox σας μόνο σε € 1 !

Με ίνα τηλεπικοινωνιών Bouygues
01 82 88 18 12

Οροι και Προϋποθέσεις

Επιπλέον, τοΕγκατάσταση κλειδιού σε κύρια είναι μία από τις ευνοϊκές αποδόσεις στην ίνα αυτού του χειριστή. Για πληροφορίες, με το Bouygues Telecom, ένας τεχνικός μετακινείται στο σπίτι σας για να θέσει τις ίνες Bouygues σε λειτουργία καθώς και τον εξοπλισμό σας.

Αψογος

Αφού πέρασα 3 διάσημους προμηθευτές Διαδικτύου, μετά από επαναλαμβανόμενα προβλήματα γραμμής, επέλεξα την Bouygues Telecom, έχω συνδεθεί με ίνες για 6 μήνες (το ULTYM) το τηλέφωνο ή στο διαδίκτυο.

Pepe 21 Αυγούστου 2022, TrustPilot

Τμήμα 54 Fiber Bouygues 54

Τμήμα Fiber Bouygues 54: Δεν υπάρχει πρόβλημα από το 2018. Ο ρυθμός ροής είναι περισσότερο από σωστή, εγκατάσταση χρονολογείται, ο τεχνικός είναι εκεί στο προγραμματισμένο πρόγραμμα. Εάν υπάρχει κατανομή του τομέα, δεν προειδοποιώ, η κατανομή επισκευάζεται αυτόματα από αυτούς με την παροχή δεδομένων σχετικά. Και αυτό χωρίς να κάνω ένα τηλεφώνημα. Το παρατηρήσω επειδή γενικά οι άνθρωποι αναφέρουν μόνο τα προβλήματα και ποτέ όταν πηγαίνουν. Δεν δουλεύω με τον Bouygues για πληροφορίες. Αυτό είπε ότι αγγίζω το ξύλο.

Ρομπότ 5 Αυγούστου 2022, TrustPilot

Και τέλος, αρκετοί συνδρομητές εκφράζουν την ικανοποίησή τους από το θέμα του αποδοτικός εξοπλισμός που διατίθεται από αυτόν τον χειριστή με ένα νέο Box 4K TV αποκωδικοποιητής καθώς και ένα ισχυρό μόντεμ bbox με ένα Ultra fast wifi.

Η ίνα σας ή η πρόσβαση στο διαδίκτυο ADSL με bouygues

Ποιες είναι οι αρνητικές απόψεις για τις ίνες τηλεπικοινωνιών Bouygues ?

Έχει επίσης η Fiber Bouygues Περισσότερα μικτά σχόλια Με συγκεκριμένα σχόλια πελατών που καταγγέλλουν, μεταξύ άλλων, τις τιμές που εφαρμόζονται από αυτόν τον χειριστή εκτός του Bouygues Box Box Bouygues.

Πράγματι, στο τέλος του πρώτου έτους, το Η Fiber προσφέρει αυξήσεις των τιμών ανάλογα με τη συνδρομή έως 20 € το μήνα. Οι περισσότεροι προμηθευτές Διαδικτύου προσφέρουν χαμηλές τιμές μόνο τους πρώτους 12 μήνες. Οι χρήστες δυσαρεστημένοι με το ποσό των τιμολογίων τους γενικά στρέφονται σε άλλο πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο για να επωφεληθούν από ένα Μειωμένη τιμή στη συνδρομή τους σε ίνες.

Bouygues για να αποφύγετε

Τερματίζω τη συνδρομή μου πριν από την ημερομηνία του τέλους της συνδρομής μου 15 ημέρες πριν να μην επιστρέψω 48,50 με την αύξηση των 2,50 για μια προσφορά ινών και οι Bouygues κανονισμένες να έχουν η συνδρομή μου σταμάτησε 3 ημέρες αργότερα και χρεώθηκα ολόκληρο το μήνα για τα 3 για τα 3 Ημέρες χωρίς να υπολογίζω 59 ευρώ σε τερματισμό μετά από 4 χρόνια μαζί τους για μια ροή που δεν είχα ποτέ. Σας συμβουλεύω έντονα εναντίον του Bouygues.

Pascal 22 Ιανουαρίου 2023, TrustPilot

Δελεαστικές προσφορές και μη συμμόρφωση με την πρόταση

Ένας πωλητής Bouygues επικοινωνήστε μαζί μου στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022 που είναι ένας πελάτης κινητής τηλεφωνίας και μου προσφέρει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ινών bbox σε τιμή € 17 (στρογγυλεύτηκα) συν απεριόριστη έκπτωση € 6 στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας μου, έτσι πολύ ενδιαφέρον αυτό το πωλητή επαναλαμβάνει Καλά πρόταση 3-4 φορές ξαφνικά δέχομαι την πρόταση. Αποτέλεσμα: Τιμολόγιο για κινητά τον Ιανουάριο, χωρίς μείωση € 6, καλώ την εξυπηρέτηση πελατών και ρωτώ γιατί δεν έχω κάνει την έκπτωση, απαντώ να μην ανησυχείτε, θα είναι αποτελεσματικό για τον Φεβρουάριο. Λαμβάνω το τιμολόγιό μου για τον Φεβρουάριο και εκεί, ακόμα δεν είναι αυτή η διάσημη έκπτωση € 6, υπενθυμίζω ότι η εξυπηρέτηση πελατών και απάντησα ότι η προσφορά μου στο bbox δεν είναι επιλέξιμη για την παράδοση στο κινητό μου σχέδιο, θα με κάνει ακόμα μια έκπτωση 15 € Μετά τη δυσαρέσκειά μου, που δεν την εμποδίζει να σέβεται τους πελάτες τους. Έτσι, οι Bouygues Telecom είναι ψεύτες, πολύ απογοητευμένοι με αυτό το καταχρηστικό εδάφιο Προσοχή για το ψευδές τους δεν προσφέρει ομιλία, μην διατηρήσετε τις δεσμεύσεις και τις προτάσεις τους.

Christophe 7 Δεκεμβρίου 2022, TrustPilot

Λογότυπο Bouygues

�� έως και 100 € των τελών τερματισμού που προσφέρονται
στη συνδρομή μιας προσφοράς ινών Bouygues

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Bouygues Telecom Partner

Λογότυπο Bouygues

�� έως και 100 € των τελών τερματισμού που προσφέρονται
στη συνδρομή μιας προσφοράς ινών Bouygues

Λογότυπο Bouygues

�� έως και 100 € των τελών τερματισμού που προσφέρονται
στη συνδρομή μιας προσφοράς ινών Bouygues

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Bouygues Telecom Partner

Λογότυπο Bouygues

�� έως και 100 € των τελών τερματισμού που προσφέρονται
στη συνδρομή μιας προσφοράς ινών Bouygues

Εκτός από την υψηλή τιμή εκτός προώθησης, μερικές Κριτικές ινών Bouygues αποκαλύπτω δυσαρέσκεια σχετικά με ραντεβού για την εγκατάσταση ινών. Πράγματι, ορισμένοι τεχνικοί δεν σέβονται τα καθορισμένα ώρες. Άλλες κριτικές πελατών καταγγέλλουν επίσης τοΑνεπάρκεια ορισμένων τεχνικών Κατά την εγκατάσταση της ίνας.

Κραυγαλέος

Ζήτησα την ίνα από το Bouygues τον Σεπτέμβριο. 2021 ! 16 μήνες αργότερα, μετά από περίπου είκοσι τηλεφωνικές ανταλλαγές και όχι λιγότερο από 8 – ναι, το διαβάζετε ! – Επισκέψεις σε τεχνικούς στο σπίτι, δεν έχω ακόμα την ίνα . Δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ υπηρεσιών και τεχνικών, ξαφνικά ο καθένας έρχεται η ίδια παρατήρηση και δεν προχωρούμε. Φεύγοντας Bouygues .

Guillaume 21 Ιανουαρίου 2023, TrustPilot

Η ανικανότητα του Bouygues

Γεια σας Λυπάμαι που αναγκάστηκα να βάλω ένα αστέρι για μια τέτοια ανίκανη εταιρεία ήταν 8 φορές ότι κάνουμε ένα ραντεβού για να εγκαταστήσουμε την ίνα, αλλά κάθε φορά ένα νέο πρόβλημα, να πιστέψουμε ότι δεν τους νοιάζει, συμβουλεύω έντονα όλους Αφήστε τους Bouygues που είναι ανίκανος χειριστής

Richard 20 Ιανουαρίου 2023, TrustPilot

Για πληροφορίες, για να αντισταθμιστεί αυτές οι δυσαρέσκειας καταγγέλλονται τακτικά στις αναθεωρήσεις των ινών Bouygues, το Telecom του χειριστή Bouygues επιτρέπει τώρα Ακολουθήστε την άφιξη του τεχνικού την ημέρα της συνάντησης σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής της περιοχής πελατών. Και όταν ο τεχνικός φύγει, είναι επίσης δυνατόναξιολογώ Από την εφαρμογή ESPACE πελάτη.

Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ?

Bouygues Fiber Review: Οι συμβουλές του εμπειρογνώμονα σας Jechange

Το Bouygues Fiber προσφέρει για όλες τις ανάγκες και όλους τους προϋπολογισμούς

Το Bouygues Telecom Markets Τρεις προσφορές ινών με το Box Fit, το Box Must και το Box Ultym.

 • Εκεί FICT FICE BBOX είναι ιδανικό για πελάτες που θέλουν σύνδεση στο Διαδίκτυο από το Ίνες σε χαμηλή τιμή Και ποιος έχει Δεν χρειάζεται τηλεόραση.
 • Εκεί Το bbox πρέπει να ινών είναι ένα πλήρης προσφορά με το Διαδίκτυο, την τηλεόραση και μια τηλεφωνική υπηρεσία σε ελκυστική τιμή. Έχει επίσης ένα Πολύ καλή θεωρητική ροή (1 GB/s).
 • Εκεί Box Ultym Fiber πηγαίνετε ακόμη περισσότερο με ένα πιο εκτεταμένη προσφορά, κατάλληλη για εντατικές χρήσεις Αρχική σελίδα με αποκωδικοποιητή 4K, δύο επαναλήπτες Wi-Fi, το τελευταίο WiFi 6ο, μια ροή ινών μέχρι 2Gbit/s, και πολλά άλλα.

Πριν από την εγγραφή μιας προσφοράς ινών, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues για να μάθετε ποιες προσφορές μπορείτε να διεκδικήσετε, ανάλογα με την τεχνολογία που διατίθεται στην περιοχή κατοικιών σας.

Εγγυημένη υπηρεσία για να παραμείνει συνδεδεμένη

Από τον Απρίλιο του 2018, ο προμηθευτής Bouygues Telecom ξεκίνησε την υπόσχεσή του “Εγγυημένο Διαδίκτυο »Για το σταθερό διαδίκτυο και προσφέρει ένα εύρος bbox με επίκεντρο την ποιότητα της πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Έτσι, με το bbox προσφέρει, το Bouygues Telecom σας παρέχει ένα 4G κλειδί ενώ περιμένετε την ανάθεση του εξοπλισμού σας ή σε περίπτωση βλάβης, Μια λύση που εκτιμάται από τους χρήστες.

Πολύ γρήγορες ροές

Η Bouygues Telecom προσφέρει την πολύ υψηλής ταχύτητας που προσφέρει το Box Η καλύτερη τεχνολογία, δηλαδή η FTTH Fiber, δηλαδή στον συνδρομητή. Και ανάλογα με τις προσφορές bbox, επωφεληθείτε από μια ροή ινών 400mbit/s, 1Gbit/s ή 2Gbit/s.

Να προχωρήσουμε περαιτέρω, μας Bouygues Fiber Reviews on the Bbox Ultym είναι πολύ ευνοϊκό επειδή είναι ένα Υψηλή προσφορά bbox διαθέσιμη σε ανταγωνιστικές τιμές Και με ρυθμό ροής μέχρι 2Gbit/s για λήψη, ένα από τα καλύτερα στην αγορά.

Με την Το bbox πρέπει, Επωφεληθείτε από μια προσφορά τριπλών ινών παιχνιδιού με ρυθμό Bouygues έως 1GBIT/S.

Και τέλος, με το FICT FICE BBOX Προορίζεται για τους μικρότερους προϋπολογισμούς, ωστόσο, πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με μια προσφορά διπλής αναπαραγωγής με ταχύτητα στο Διαδίκτυο έως 400mbit/s.

Για να διευκολύνετε την επιλογή σας, μην διστάσετε να αντιταχθείτε στο Bbox προσφέρει σε πολύ υψηλή ταχύτητα μέσω των ινών μας προσφέρει συγκριτή.

Ψάχνετε για προσφορά ινών Bouygues ? Επικοινωνήστε με έναν εμπειρογνώμονα Jechange Advisor που θα σας καθοδηγήσει στις προσπάθειές σας και θα σας κατευθύνει στις προσφορές που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Δωρεάν εγκατάσταση ινών Bouygues

Όσον αφορά την εγκατάσταση ινών Bouygues, οι απόψεις των καταναλωτών είναι πιο αναμεμειγμένες με τις καθυστερήσεις των τεχνικών κατά τη διάρκεια των συναντήσεων εγκατάστασης.

Ωστόσο, αυτός ο χειριστής του Διαδικτύου προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Σύνδεση ινών Bouygues καθώς και την εγκατάσταση του εξοπλισμού σας χωρίς πρόσθετη τιμολόγηση.

Τέλος, όσον αφορά τη γνώμη μας σχετικά με το δίκτυο οπτικών ινών, ο χειριστής έχει αναπτύξει το δίκτυο FTTH Fiber με περισσότερα 29,7 εκατομμύρια επιλέξιμες υποδοχές ινών.

Bouygues Service Service προσβάσιμη με πολλούς τρόπους

Αυτός ο προμηθευτής Διαδικτύου παρέχει στους συνδρομητές του πολλά μέσα επαφής. Σε περίπτωση αίτησης μετακίνησης Bouygues, ερωτήσεις σχετικά με τη συνδρομή Box Fiber ή σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων με το bbox σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Bouygues Μέσω τηλεφώνου στο 1064, με γάτα, μέσω email Ή πηγαίνετε σε ένα κατάστημα χειριστής.

Σημείωση, ωστόσο, ότι ο τερματισμός του bbox δεν μπορεί να προγραμματιστεί στο κατάστημα. Το Bouygues Telecom έχει επίσης στον ιστότοπό της ένα κοινοτικό φόρουμ και πολλά σεντόνια συμβουλών.

Παρά τις αναθεωρήσεις Fiber Fiber Fiber Telecom Fiber Mitigée σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών και τις απόψεις του χειριστή για την εγκατάσταση αρνητικών ινών Bouygues, αυτός ο χειριστής προσφέρει πλήρη υποστήριξη ιδιαίτερα ευχαριστώ Η δέσμευσή του “Εγγυημένη Διαδίκτυο” χάρη σε δάνειο ενός Ένα κλειδί 4G Για να κάνετε τον εξοπλισμό σας συνδεδεμένο πριν τοποθετήσετε το κουτί Bouygues σας ή σε περίπτωση περικοπής του Διαδικτύου.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ BOBER FIBER

Bouygues Telecom Markets 3 προσφορές Bbox Fiber : Bbox fit, bbox must και bbox ultym. Αυτές οι προσφορές bbox υπόκεινται σε δέσμευση 12 μήνες. Εκτός από το 4G Box Bouygues και το 5G Box, αυτός ο χειριστής δεν προσφέρει προσφορές κουτιού χωρίς υποχρέωση Bouygues.

Όσον αφορά τις πρόσθετες δαπάνες, χρεώνονται τα έξοδα ανάθεσης 29 € και τα τέλη τερματισμού ισοδυναμούν με 59 €.

Καλό να ξέρω :
Bouygues Telecom καλύπτει τα τέλη τερματισμού του πρώην προμηθευτή σας στο Διαδίκτυο Μέχρι τα 100 €.

Πριν από την εγγραφή του στο Bouygues, για να διευκολύνετε την αναζήτηση και την απόφασή σας, μπορείτε να ανακαλύψετε και να αξιολογήσετε τις διάφορες συνδρομές κουτιού στο Διαδίκτυο προσφέρει συγκριτικά.

Όλα για την Bouygues Telecom

 • Bouygues Telecom Mobile Packages
 • Bouygues Telecom Fiber προσφέρει
 • Bbox + Mobile Packages στο Bouygues
 • Bouygues Telecom Packages στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
 • Επανατοποθετήστε μια προσφορά bouygues

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ