σι. Bouygues TV: Η δωρεάν εφαρμογή για να απολαύσετε τα τηλεοπτικά σας κανάλια, πώς να παρακολουθήσετε Β. Bouygues Telecom TV στον υπολογιστή του?

Bouygues Telecom: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια στον υπολογιστή σας (PC/MAC)

Contents

Περιλαμβάνονται επίσης πολλές υπηρεσίες, όπως επανάληψη, ΜΕΓΑΛΟ’απομακρυσμένη εγγραφή, μια υπηρεσία του Μεταβιβάζω, ή ο Αμεσος έλεγχος. Όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι λεπτομερή χαμηλότερες σε αυτό το άρθρο.

σι.Bouygues TV: Δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια σε υπολογιστή και smartphone

Χάρη στο β.TV, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τηλεοπτικά σας προγράμματα σε διαφορετικά υποστηρίγματα όπως η τηλεόραση, το smartphone, το tablet ή ο υπολογιστής σας, ταυτόχρονη ή καθυστερημένη. Πάνω από 70 κανάλια περιλαμβάνονται στο β.Η τηλεόραση και πολλές πρόσθετες υπηρεσίες είναι επίσης διαθέσιμες, ακόμη περισσότερο βελτιστοποιώντας την εμπειρία της τηλεόρασής σας. Πώς να συνδεθείτε στο β.τηλεόραση ? Σε ποια τιμή ? Ποια είναι τα συμπεριλαμβανόμενα κανάλια ? Ανακαλύψτε τα πάντα για την υπηρεσία πολλαπλών ECRANS της Bouygues Telecom.

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά Bouygues Box + TV ?

Τι είναι η εφαρμογή b.τηλεόραση ?

σι.Η τηλεόραση είναι η εφαρμογή Δωρεάν πολλαπλών οθόνης Bouygues Telecom που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε όλα τα προγράμματά σας ανά πάσα στιγμή, από οποιαδήποτε συσκευή: τηλεόραση, smartphone, tablet, υπολογιστή κ.λπ.

Σας δίνει πρόσβαση Πάνω από 70 κανάλια συμπεριλαμβανομένων των καναλιών TNT, της Disney Channel, του Game One, της TV Breizh, της TV Ushuaïa και πολλά άλλα.

Περιλαμβάνονται επίσης πολλές υπηρεσίες, όπως επανάληψη, ΜΕΓΑΛΟ’απομακρυσμένη εγγραφή, μια υπηρεσία του Μεταβιβάζω, ή ο Αμεσος έλεγχος. Όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι λεπτομερή χαμηλότερες σε αυτό το άρθρο.

σι.Η τηλεόραση περιλαμβάνεται στο Bbox Must, Bbox Ultym, 4G Box και 5G Box προσφορές. Bouygues Mobile, B & You πελάτες χωρίς δέσμευση και προπληρωμένες κάρτες Bouygues μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εφαρμογή Β.Τηλεόραση σε όλες τις συσκευές τους στην ηπειρωτική Γαλλία και την Ευρώπη.

Μην συγχέετε τα πολυ-ECRANS και το Multi TV. Η υπηρεσία πολλαπλών οθόνης σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τα προγράμματά σας Διαφορετικά υποστηρίγματα Με β.Τηλεόραση, ενώ τοΕπιλογή πολλαπλών τηλεόρασης Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση Σε 2 ταυτόχρονες τηλεοράσεις. Η υπηρεσία πολλαπλών τηλεόρασης είναι διαθέσιμη με το κόστος του 8,99 €/μήνα (1 € τον πρώτο μήνα) χωρίς δέσμευση Για το bbox πρέπει και το Ultym.

Τα δεδομένα αφαιρούνται από το πακέτο μου όταν χρησιμοποιώ το β.τηλεόραση ?

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Β.Η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G ή 5G, Τα δεδομένα του κινητού σας θα είναι στην πραγματικότητα Καθοριστικό για το κινητό σας σχέδιο. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στο Ασύρματος, κανένα πρόβλημα : Τίποτα δεν θα αφαιρεθεί του κινητού σας σχεδίου.

Από την άλλη πλευρά, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από την εφαρμογή Β.τηλεόραση σε 4g ή 5g χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα του φακέλου δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας. Για αυτό, πρέπει Εγγραφείτε στην επιλογή Β.Απεριόριστη τηλεόραση για 6 €/μήνα (ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΥΜΟΣ) Εκτός από το Bouygues ή το B & You Package.

Προσέξτε μόνο την προβολή του προγράμματα τηλεόρασης δεν αφαιρείται από το φάκελο κινητής τηλεφωνίας σας. Άλλες υπηρεσίες εφαρμογών όπως ραδιόφωνο, VOD ή πλοήγηση στην εφαρμογή είναι για αυτούς πάγκοι του πακέτου σας. Επίσης, εάν καταναλώνετε όλο το φάκελο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας, θα είστε υποχρεωμένοι να συνδεθείτε στο WiFi για να συνεχίσετε να επωφελήστε την εφαρμογή Β.τηλεόραση.

Ψάχνετε για ένα απεριόριστο πακέτο Bouygues 4G ?

Πώς να συνδεθείτε στο β.Τηλεόραση Bouygues ?

σι.Η τηλεόραση είναι μια υπηρεσία πολλαπλών οθόνης : Μπορείτε να συνδεθείτε στο β.Τηλεόραση από την τηλεόρασή σας, το smartphone, το tablet σας ή τον υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα Καλή σύνδεση WiFi ή 4G/5G, Επειδή μια κακή σύνδεση μπορεί Εκχωρήστε την ποιότητα της εικόνας σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ποιότητα της σύνδεσής σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε δοκιμή ροής Bouygues.

Τι σημαίνει multi-eckrans ? Υπηρεσία πολλαπλών Eckrans B.Το Bouygues Telecom TV σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τα αγαπημένα σας προγράμματα ταυτόχρονη ή καθυστερημένη. Επομένως, μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλά προγράμματα της ίδιας υπηρεσίας ταυτόχρονα (Disney+, Netflix, Amazon …) ή να επιλέξετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα σε μια συσκευή και να το ολοκληρώσετε σε άλλο.

Πώς να αποκτήσετε β.Τηλεόραση στην τηλεόραση ?

Εάν έχετε πάρει μια προσφορά Bbox must ή bbox ultym, Δεν χρειάζεται να περάσετε από την εφαρμογή Β.Τηλεόραση για πρόσβαση στα προγράμματά σας. Απλά πρέπει να περάσετε από το δικό σας Αποκωδικοποιητής τηλεόρασης Περιλαμβάνεται στην προσφορά για να επωφεληθείτε από την τηλεόραση Bbox. Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε σε μία από αυτές τις προσφορές ινών Bouygues, είναι πρώτα απ ‘όλα απαραίτητο να πραγματοποιήσετε δοκιμασία επιλεξιμότητας Bouygues.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε προσφορά Box Smart TV, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας απευθείας στην τηλεόρασή σας. Η εφαρμογή είναι πράγματι ήδη ενσωματωμένος Στο Smart TV Samsung.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε πελάτης Bouygues Mobile Και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σε άλλη τηλεόραση, όταν βρίσκεστε σε φίλο για παράδειγμα, μπορείτε απλά “τροχίσκος“Εφαρμογή Β.Τηλεόραση από το smartphone ή το tablet σας στην επιθυμητή τηλεόραση. Αυτό απαιτεί ωστόσο να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή Chromecast ή Apple TV.

Θέλετε να συγκρίνετε το Internet Box προσφορές + τηλεόραση ? Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο εμπειρογνωμόνων Jecchange και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από την προσφορά του συνεργάτη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

σι.Bouygues TV στον υπολογιστή

Είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στο Β.Τηλεόραση σε Mac ή PC. Εδώ είναι η διαδικασία πρόσβασης στα κανάλια σας από τον υπολογιστή σας:

 1. Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα στο Bouygues Telecom Site: https: // www.Bouygues Telecom.FR/τηλεόραση/
 2. Συνδέω-συωδεομαι Χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασης Bouygues Telecom Telecom.
 3. Για να παρακολουθήσετε τηλεόραση στον υπολογιστή σας, μεταβείτε στην ενότητα “Τηλεόραση VOD“Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο”Ζωντανή μετάδοση».
 4. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο τηλεόρασης Bouygues στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των προαιρετικών Bouquets που έχουν εγγραφεί.

Εάν έχετε μια συσκευή που λειτουργεί κάτω Windows 10, Θα είναι πιο συνετόςΕγκαταστήστε την εφαρμογή β.τηλεόραση Στον υπολογιστή σας από το κατάστημα της Microsoft.

Λήψη β.Bouygues TV σε smartphone ή tablet

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Β.Τηλεόραση δωρεάν στο smartphone ή το tablet σας, απλά πρέπει Λήψη στο App Store, Google Play, ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα λήψης εφαρμογής.

Για συσκευές Android, Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής είναι το 12.116.3, ζυγίζοντας 51 mega και διατίθεται από τα τέλη Ιανουαρίου 2023. Είναι συμβατό με τις εκδόσεις 8.0 ή αργότερα του λειτουργικού συστήματος. Σχετικά με τις συσκευές ios, Αυτή είναι η έκδοση 8.116.2, που απαιτεί την έκδοση iOS 13.0 ή αργότερα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα χάρη στα αναγνωριστικά Bouygues Mobile ή Box.

Πώς να βρω τα αναγνωριστικά μου bouygues ? Αν είστε Πελάτης bbox, Το αναγνωριστικό σας αντιστοιχεί στο δικό σας Διεύθυνση email Bouygues για προσφορές bbox ή στο Αριθμός σταθερής γραμμής. Αν είστε κινητός πελάτης, Το αναγνωριστικό σας είναι δικό σας Αριθμός γραμμής κινητής τηλεφωνίας.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες και τα κανάλια που περιλαμβάνονται στο Β.τηλεόραση ?

Τα διαθέσιμα κανάλια με την επιλογή Β.τηλεόραση

Εάν έχετε προσφέρει Box Bouygues τριπλό παιχνίδι (Must ή ultym), Περιλαμβάνονται όλα τα κανάλια Στη συνδρομή σας είναι Διατίθεται επίσης στην εφαρμογή Β.τηλεόραση. Αυτό ισχύει επίσης για Προαιρετικά εγγεγραμμένα μπουκέτα τηλεόρασης.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε Κουτί 4G ή πλαίσιο 5G, ή αν είστε μόνο κινητός πελάτης, Επωφεληθείτε από απεριόριστη πρόσβαση περισσότερα από 70 κανάλια.

Μεταξύ των διαθέσιμων καναλιών στην εφαρμογή Β.Τηλεόραση, θα βρείτε συγκεκριμένα:

Γενικοί ιατροί TF1, Γαλλία 2 και 3, Canal Plus, Γαλλία 5, M6, Arte, C8, W9, TMC, TFX, NRJ12, LCP Δημόσια Γερουσία, Γαλλία 4, BFM, C News, C Star, Gulli, France ô, TF1 Series Films , Η ιστορία L’Equipe, 6ter, RMC, RMC Discovery, Chérie 25, LCI, Γαλλία πληροφορίες ..
Άλλα γενικά κανάλια RTL9, Παρίσι Première, Téva, TV Breizh, TV5 Monde, TF1+1
Ψυχαγωγία Παιχνίδι 1, BET, MCM, People 24, Παιχνίδι ένα +1, Κωμωδία Central
Νεολαία Disney Channel 1 & 2
Ανακάλυψη και φύση Αναμνηστικά από τη Γη, Ushuaïa TV, Ιστορία, Aerostar TV, MBC Live TV
Νεαροί ενήλικες Gong, Ouatch TV, Ginx
ΜΟΥΣΙΚΗ NRJ χτυπήματα, Virgin Radio TV, Trace Urban, Oklm TV, Ofive TV, Mezzo, Black Classik, Brava
Αθλημα Equidia, Auto-Moto, ES1
Κινηματογράφος Κανάλι κινηματογράφου οδήγησης

Εκτός από αυτά τα κανάλια, μπορείτε επίσης να απολαύσετε Εθνικά κανάλια πληροφοριών (BFM Business, Euronews, Γαλλία 24) και Διεθνής (BBC World News, Al Jazeera, CNN, I24 News κ.λπ.). Πολλά περιφερειακές αλυσίδες είναι επίσης διαθέσιμα.

Η λίστα των καναλιών που περιλαμβάνονται μπορεί να πρέπει να τροποποιηθούν με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε αυτήν τη λίστα στον ιστότοπο Bouygues Telecom.

Εγγραφείτε σε μια προσφορά τηλεόρασης Bbox + TV με έναν σύμβουλο Bouygues

Υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή Β.τηλεόραση

Εφαρμογή Β.Η τηλεόραση σας επιτρέπει όχι μόνο να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά από τις συσκευές σας, αλλά και να έχετε πρόσβαση σε πολλούς άλλες υπηρεσίες εκ των οποίων :

 • Αμεσος έλεγχος : Αυτό σας επιτρέπει να βάλετε ένα πρόγραμμα σε διάλειμμα και να το πάρετε πίσω μόλις το επιθυμείτε.
 • Η λειτουργία “ανάγνωση της εκκίνησης” : Εκκίνηση ενός τρέχοντος προγράμματος από την αρχή (διατίθεται μόνο σε κανάλια 55 b.ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ).
 • Υπηρεσία SVOD : Πρόσβαση σε περισσότερα από 5000 προγράμματα
 • Η επανάληψη : Αναθεωρήστε τα αγαπημένα σας προγράμματα (διαθέσιμα για 31 κανάλια)
 • Οδηγός προγράμματος : Ανακαλύψτε ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας και προσθέστε ειδοποιήσεις για να μην χάσετε τίποτα
 • Χρωμονοσκάλων : πιθανότητα “Caster” ορισμένα προγράμματα με συσκευή Chromecast
 • Ραδιόφωνα και podcasts

Όλα για την Bouygues Telecom

 • Bouygues Telecom Mobile Packages
 • Bouygues Telecom Fiber προσφέρει
 • Bbox + Mobile Packages στο Bouygues
 • Bouygues Telecom Packages στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
 • Επανατοποθετήστε μια προσφορά bouygues

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Bouygues Telecom: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια στον υπολογιστή σας (PC/MAC) ?

Τηλεόραση σε υπολογιστή με τηλεπικοινωνίες Bouygues

Εάν η πρόσβαση σε μια τηλεοπτική περίπτωση είναι πλέον μεγαλύτερη από διαδεδομένη, αυτό δεν είναι αρκετό. Πράγματι, μερικές φορές είναι απαραίτητο για ορισμένα νοικοκυριά να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την τηλεόραση, το smartphone ή το tablet σας. Οι συνδρομητές της Bouygues Telecom έχουν κυρίως πρόσβαση στο Β.Τηλεόραση, η εφαρμογή του χειριστή για να παρακολουθήσετε τηλεόραση απευθείας στο τηλέφωνο ή στον προσωπικό σας υπολογιστή. Το MapetiteBox προσφέρει έναν οδηγό για να βοηθήσει τους Bouygues Telecom και οι συνδρομητές B & You έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Live TV τους.

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση από τον υπολογιστή σας για συνδρομητές Bouygues Telecom ?

Το Bouygues Telecom γνωρίζει πολύ καλά ότι μια τηλεοπτική θήκη δεν είναι πάντα αρκετή. Επειδή η τηλεόραση μπορεί να καταρρεύσει, επειδή δεν συμφωνούμε πάντα στο πρόγραμμα για να παρακολουθήσετε, επειδή ορισμένα νοικοκυριά δεν είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση. Είναι για όλους αυτούς τους λόγους Ο χειριστής του Martin Bouygues προσφέρει b.τηλεόραση, Η ζωντανή τηλεοπτική εφαρμογή του. Το τελευταίο είναι προσβάσιμο στον υπολογιστή κάτω από τα Windows μέσω της εφαρμογής Β.Τηλεόραση από την Bouygues Telecom, αλλά και σε tablet και smartphone.

B.TV σε PC και Mac

Το Bouygues Telecom TV μπορεί να επωφεληθεί από τον υπολογιστή.

Ποιοι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία Β.Bouygues Telecom TV ?

Η Bouygues Telecom προσφέρει κυρίως στους συνδρομητές της άμεση πρόσβαση στην εφαρμογή Β.Τηλεόραση, σε διάφορα κανάλια. Μπορούμε να αναφέρουμε δισκία, υπολογιστές μέσω εφαρμογής ή προγράμματος περιήγησης ή smartphones. Σημειώστε ότι για να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή, η εγγραφή σας δεν αρκεί. Είναι απαραίτητο ότι Έχετε τα αναγνωριστικά τηλεπικοινωνιών Bouygues Για να μπορέσετε να συνδεθείτε

Σαφώς, η επανάληψη και η υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης είναι ιδιαίτερα προσβάσιμες ::

 • συνδρομητές με τηλεπικοινωνιακό πρόγραμμα Bouygues και B & You Mobile Plan ;
 • Εκείνοι με κουτί Internet που πωλείται από την Bouygues Telecom.

Σημειώστε ότι οι πελάτες του Box μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή στο smartphone τους και ότι οι πελάτες που κατέχουν ένα B & You ή Bouygues Telecom Mobile Plan μπορεί φυσικά συνδεθείτε στο β.Τηλεόραση από υπολογιστή.

σι.Το πρόγραμμα περιήγησης δεν λειτουργεί πλέον

Εάν η εφαρμογή β.Η τηλεόραση ήταν διαθέσιμη απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης από την ιστοσελίδα του χειριστή τηλεπικοινωνιών Bouygues, αυτό το χαρακτηριστικό είναι εκτός υπηρεσίας, από το 2018. Δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία αποκατάστασης της υπηρεσίας αυτή τη στιγμή.

Τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Β.τηλεόραση

σι.Η τηλεόραση είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση, αλλά όχι μόνο. Άλλες πρακτικές επιτρέπονται πραγματικά από αυτήν την πλατφόρμα που μπορεί να είναι πολύ πρακτικές.

Εφαρμογή Β.Η τηλεόραση, προσβάσιμη σε Box και Mobile Bouygues Telecom και B & You Claints, σας επιτρέπει ::

 • Παρακολουθήστε τα τηλεοπτικά σας κανάλια που ζουν σε 4G ή Wi-Fi
 • Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία “Read From the Start” για να ξεκινήσετε ξανά το πρόγραμμά σας από την αρχή
 • Συμβουλευτείτε ολόκληρο το πρόγραμμα και τους οδηγούς της τηλεόρασης και προσθέστε υπενθυμίσεις για να μην χάσετε κανένα από τα αγαπημένα του προγράμματα ;
 • Ακούστε το ραδιόφωνο και τα podcasts απευθείας από την εφαρμογή
 • Caster τα αγαπημένα του προγράμματα απευθείας στην τηλεόρασή του χάρη στο Chromecast και το Googlecast
 • Έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα κατόπιν ζήτησης
 • Χρησιμοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο ως τηλεχειριστήριο και προγραμματίστε τις ηχογραφήσεις σας από απόσταση.

Β

Εφαρμογή Β.Η τηλεόραση παρέχει πολλές πρόσθετες λειτουργίες.

Για να καταγράψετε το πρόγραμμά σας εξ αποστάσεως, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο. Απλά συνδεθείτε με τα αναγνωριστικά bbox σας και στη συνέχεια μεταβείτε στην ενότητα “My Programming”. Σημειώστε ότι αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη στο Bbox Miami.

Χαμένο ή σπασμένο τηλεχειριστήριο ? Δεν υπάρχουν φόβοι να έχουν, Εφαρμογή Β.Η τηλεόραση σας επιτρέπει να έχετε τηλεχειριστήριο Στο smartphone του. Για να το κάνετε αυτό, απλώς συνδεθείτε στο Wi-Fi για να ανιχνεύσετε τον αποκωδικοποιητή. Μόλις εντοπιστεί το τελευταίο από το τηλέφωνο, απλώς επιλέξτε τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής σας και εισαγάγετε τον κωδικό που θα εμφανιστεί στην τηλεόρασή σας. Μερικές φορές θα είναι απαραίτητο να επανεκκινήσετε το bbox σας έτσι ώστε να λειτουργεί. Εάν το πρόβλημα επιμένει, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom.

Box και Netflix

Διαβάστε επίσης Watch Netflix με το Bouygues Telecom Internet Box

Σε ποιες υποστηρίξεις είναι η διαθέσιμη υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης ?

Για να διευκολυνθεί η ζωή του μέγιστου των πελατών της, η Bouygues Telecom έχει κάνει την εφαρμογή της Β.Η τηλεόραση είναι προσβάσιμη σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και με μέγιστη υποστήριξη. Όποια και αν είναι η μάρκα του προϊόντος, θα είναι πάντα δυνατόν να έχετε πρόσβαση στη ζωντανή τηλεόραση του Bouygues Telecom.

Υπηρεσία Β.Η τηλεόραση είναι ιδιαίτερα διαθέσιμη στις ::

 • Android smartphone μέσω της εφαρμογής Β.Τηλεόραση για λήψη στο play store
 • Το iPhone πάντα μέσω αυτής της ίδιας εφαρμογής που μπορεί να μεταφορτωθεί από το App Store
 • Τα δισκία Android και iOS
 • Υπολογιστής απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης ή με λήψη της εφαρμογής Β.Τηλεόραση στο Windows Store.

Τι γίνεται με το β.Τηλεόραση σε υπολογιστές Apple ?

Εάν η εφαρμογή β.Η τηλεόραση, από την Bouygues Telecom είναι διαθέσιμη στο App Store, ωστόσο δεν είναι προσβάσιμο από έναν υπολογιστή Apple. Πράγματι, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στο App Store από iPhone, iPad ή Apple TV.

Η διαδικασία για σύνδεση στον λογαριασμό σας Β σας.Τηλεόραση στις διάφορες πλατφόρμες

Για να συνδεθείτε με την εφαρμογή Β.Τηλεόραση που πρέπει να το έχετε κατεβάσει προηγουμένως στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα μέσα, με εξαίρεση τους υπολογιστές Mac.

Για να συνδεθείτε στην εφαρμογή του είναι απαραίτητο να έχετε στην κατοχή της:

 • Τη διεύθυνση email του @bbox.FR και κωδικός πρόσβασης της περιοχής πελάτη του Bbox για όσους έχουν εγγραφεί σε ένα πλαίσιο Internet
 • τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου καθώς και τον κωδικό πρόσβασης της περιοχής πελατών του κινητού τηλεφώνου
 • Ο αριθμός τηλεφώνου που σχετίζεται με το πλαίσιο 4G Internet και τον κωδικό πρόσβασης της περιοχής του πελάτη του για όσους έχουν πλαίσιο 4G από τον χειριστή τηλεπικοινωνιών Bouygues.

Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες ανεξάρτητα από την επιλεγμένη υποστήριξη: tablet, υπολογιστή ή smartphone. Μόλις ληφθεί η εφαρμογή, απλώς εισαγάγετε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασης, ανάλογα με την πλατφόρμα και τον τύπο της συνδρομής όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Μόλις ολοκληρωθεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε ολόκληρη την τηλεόραση bbox από το επιλεγμένο μέσο.

Συμβουλές από το δικό μουΜικρόΚουτί

Για να συνδεθείτε με την εφαρμογή από το smartphone σας, εάν το εν λόγω τηλέφωνο έχει ένα τσιπ τηλεπικοινωνιών B & You ή Bouygues, δεν θα χρειαστεί να πιστοποιήσετε. Η σύνδεση θα είναι αυτόματα.

Άλλοι τρόποι πρόσβασης στα τηλεοπτικά κανάλια από τον υπολογιστή ή το smartphone σας

Εφαρμογή Β.Η τηλεόραση δεν είναι η μόνη λειτουργία για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές απευθείας στον υπολογιστή ή το smartphone σας όταν είστε πελάτης τηλεπικοινωνιών Bouygues. Είτε πρόκειται για τηλεοπτικά κανάλια που διαθέτουν έναν ιστότοπο καθώς και ένα υπηρεσία επανάληψης, VOD και διαδικτυακές πλατφόρμες streaming όπως Netflix ή Disney+ ή τα κύρια γαλλικά κανάλια όπως το TF1 ή τη Γαλλία Télévisions που έχουν μια τοποθεσία που εκπέμπει τηλεοπτικές εκπομπές ζωντανά, υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνετε χωρίς τηλεόραση.

Έχετε πρόσβαση σε ζωντανά προγράμματα και επαναλήψεις καναλιών

Πρώτη ειδική περίπτωση, κανάλια με ζωντανή τηλεοπτική υπηρεσία. Τα περισσότερα από τα πιο δημοφιλή κανάλια όπως το TF1, το M6 ή οι αλυσίδες σφραγίζουν τη Γαλλία Télévisions, Όλοι έχουν μια υπηρεσία ζωντανής εκπομπής στην ιστοσελίδα τους. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι παραμένει περιορισμένο, αφού η πλειονότητα των τηλεοπτικών καναλιών δεν έχει επαρκή μέσα για να αντέξει οικονομικά μια τέτοια υπηρεσία.

Εδώ είναι ο κατάλογος των κύριων καναλιών που προσφέρουν μια τέτοια λειτουργικότητα ::

 • Το MyTF1 που προσφέρει τις επαναλήψεις και την ζωντανή τηλεόραση των ακόλουθων καναλιών: TF1, TMC, TFX, LCI και TF1 SeriesFilms ;
 • 6PLAPT Η θέση της ομάδας M6 που αναμεταδίδει: M6, W9, 6ter, Gulli, Premiere του Παρισιού, Téva, RTL2;
 • Η Francetelevision, η Εθνική Εταιρεία που κατέχει: Γαλλία 2, Γαλλία 3, Γαλλία 4, Γαλλία 5, Γαλλία ô και 1η.

Όλα αυτά τα κανάλια είναι προσβάσιμα ζωντανά και τα προγράμματα που μεταδίδονται εκεί είναι επίσης Προσβάσιμο σε επανάληψη για 7 ημέρες. Επιπλέον, ορισμένα κανάλια διαθέτουν επίσης μια εφαρμογή διαθέσιμη στο Google Play Store ή στο App Store για να έχουν πρόσβαση στις ίδιες λειτουργίες.

Εάν η λειτουργικότητα που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή είναι δωρεάν, για τα λιγότερο δημοφιλή κανάλια, αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα. Πράγματι, πολλά μικρά τηλεοπτικά κανάλια διαθέτουν έναν ιστότοπο, αλλά και μια υπηρεσία επανάληψης πληρωμής. Οι τιμές είναι γενικά περίπου € 2,99 έως € 4,99 ανά μήνα και περίπου 9 φορές πιο ακριβό για μια συνδρομή έτους. Οι λάτρεις ενός συγκεκριμένου τηλεοπτικού καναλιού μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε όλες τις εκπομπές εκπομπών για μια μικρή μηνιαία πληρωμή.

Τα πάντα για την επανάληψη τηλεπικοινωνιών Bouygues

Διαβάστε επίσης τα πάντα για την επανάληψη με τα Bouygues Telecom TV Boxes

Πλατφόρμες VOD και streaming

Τελευταία λύση για να παρακολουθήσετε εμφανίσεις απευθείας στον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας στο IPTV: Streaming και VOD πλατφόρμες. Αυτές οι εφαρμογές με μηνιαία συνδρομή € 4,99 έως περίπου είκοσι ευρώ, επιτρέψτε μας να Κοιτάξτε απεριόριστο κατάλογο προγράμματος Εξέλιξη σύμφωνα με τις συμβάσεις που συνέλαβε η πλατφόρμα με τα διάφορα στούντιο παραγωγής.

Πρόσβαση σε πλατφόρμες SVOD

Για να επωφεληθείτε από την τηλεόραση υπολογιστή, είναι επίσης δυνατό να περάσετε από τις διαφορετικές πλατφόρμες SVOD.

Μεταξύ των πιο δημοφιλών πλατφορμών VOD και streaming, υπάρχουν ::

 • AppleTV+, παρέχοντας πρόσβαση σε έναν κατάλογο αποκλειστικών προγραμμάτων για € 4,99/μήνα
 • Disney+ Η πλατφόρμα συνεχούς ροής Disney, η οποία προσφέρει κυρίως ταινίες Marvel για € 6,99 μηνιαίως
 • Το Essential Netflix και ο κατάλογος του Colossal Program του οποίου η φθηνότερη συνδρομή διατιμάται € 7,99 το μήνα ;
 • Το OCS, η πλατφόρμα που διαδόθηκε χάρη στη σειρά Game of Thrones, για € 9,99 το μήνα.