Συμβουλευτείτε την ποιότητα του κινητού δικτύου στη διεύθυνσή μου, Bouygues Télécom Network Breakdown σήμερα: Τι να κάνετε?

Bouygues Télécom Δίκτυο Δίκτυο Σήμερα: Τι να κάνετε

Contents

Είστε ο πελάτης Bouygues Télécom και μερικές φορές αντιμετωπίζετε προβλήματα δικτύου ? Προκειμένου να γνωρίζουμε τι να κάνουμε σε περίπτωση κατανομής, είναι πρώτα απ ‘όλα απαραίτητοΠροσδιορίστε τη φύση από αυτό.

Εξετάζουμε την ποιότητα του κινητού δικτύου κοντά σας ?

Δεν έχετε ακόμα ενεργό συνδρομή. Είναι δωρεάν και ενημερώσατε για δυσλειτουργίες στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη διεύθυνση της επιλογής σας.

Μπορεί να είναι το κινητό μου ?
Ας αναθεωρήσουμε τις καλές χειρονομίες

Ακολουθούν τα σωστά αντανακλαστικά για να υιοθετήσετε: 1) Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας 2) Ελέγξτε τα δεδομένα κυψέλης 3) Ρυθμίσεις δικτύου Επαναφορά

Ακόμα δεν καταγράφω.

Η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί καλά ? Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από την αυτοδιάγνωσή μας για να ελέγξετε αν όλα είναι εντάξει.

Ένα πολύ άγχος δίκτυο
Πώς να παραμείνετε συνδεδεμένοι ?
Το πρόβλημά σας παραμένει ?

Σας προσκαλούμε να ολοκληρώσετε τη διάγνωση ελέγχοντας τη σύμβασή σας και σας επιτρέποντάς σας να αναφέρετε το πρόβλημά σας με τις ομάδες μας

Να συνεχίσει
Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/SMS μόλις ανιχνευθεί δυσλειτουργία στη διεύθυνση:
Επιλέξτε τη γραμμή που θέλετε να ενημερώνετε:

Έχουμε αυτό το email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Επιβεβαιώστε ότι αυτή είναι η σωστή διεύθυνση:

Θα αφήσετε τη διαδρομή συνδρομής για να τροποποιήσετε τη διεύθυνση email σας στις προσωπικές σας πληροφορίες.
Το αίτημα συνδρομής σας ελήφθη υπόψη !
Έχουμε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με το αίτημα συνδρομής σας για τις γραμμές (ες):

Θα ενημερωθείτε με e-mail/SMS εάν εντοπίσουμε μια δυσλειτουργία στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη διεύθυνσή σας. Σας ευχαριστούμε που δοκιμάσατε μερικές στιγμές

Επιλέγω τις γραμμές μου
Επιβεβαιώνω το email μου

Νομική ειδοποίηση

*Πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του κινητού δικτύου στην ηπειρωτική Γαλλία. Η πρόσβαση στην υπηρεσία μπορεί να εκχωρηθεί από περιβαλλοντικές συνθήκες (οικοδόμηση, κλιματικές συνθήκες κ.λπ.). Για πρόσβαση στο κινητό Διαδίκτυο, η ροή στην οποία έχετε πρόσβαση ποικίλλει σε κάθε στιγμή ανάλογα με τον αριθμό των ταυτόχρονων χρηστών στο δίκτυο, από όπου βρίσκεστε και το τερματικό σας.

Καθορίστε τη διεύθυνσή σας

Εισαγάγετε μια πλήρη διεύθυνση

Μετακινήστε το δρομέα στην κάρτα για να την τοποθετήσετε στη διεύθυνση όπου είναι το πρόβλημα και κάνετε την αναζήτησή σας κάνοντας κλικ στο

Bouygues Télécom Δίκτυο Δίκτυο Σήμερα: Τι να κάνετε ?

Γνωρίζετε μια κατανομή δικτύου Bouygues σήμερα ? Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο Bouygues είναι γενικά το πρώτο αντανακλαστικό των πελατών. Ωστόσο, οι καταστροφές μπορούν συχνά να επιλυθούν χρησιμοποιώντας πολύ απλές λύσεις. Βρείτε εδώ τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση προβλήματος δικτύου Bouygues.

 • Το ουσιώδες
 • Ελέγξτε τις συνδέσεις και τις ρυθμίσεις του κουτιού του καθώς και του smartphone του.
 • Ελέγξτε την κάλυψη κινητής τηλεφωνίας από τον Bouygues Télécom και εκτελέστε ένα χρεωστική εξέταση.
 • Χρησιμοποιησετο Εγγυημένη υπηρεσία Διαδικτύου Πηγαίνοντας στην περιοχή του πελάτη του για να ζητήσει το ξεκλείδωμα επιπλέον 100GB ή το δάνειο ενός κλειδιού 4G.
 • Αποζημίωση αιτήματος Σε περίπτωση εκτεταμένης κατάρρευσης, επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Telecom.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι αποτυχίας δικτύου Bouygues ?

Είστε ο πελάτης Bouygues Télécom και μερικές φορές αντιμετωπίζετε προβλήματα δικτύου ? Προκειμένου να γνωρίζουμε τι να κάνουμε σε περίπτωση κατανομής, είναι πρώτα απ ‘όλα απαραίτητοΠροσδιορίστε τη φύση από αυτό.

Το κινητό δίκτυο

Κινητό smartphone

Ο Bouygues Télécom είναι ένας από τους σημαντικότερους φορείς στη Γαλλία. Έχει το δικό του δίκτυο και σας επιτρέπει να στείλετε SMS και MMS. Σας επιτρέπει επίσης να πραγματοποιείτε κλήσεις. Εάν δεν μπορείτε πλέον να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες, μπορεί να συνδεθεί με ένα Cut Network Cut Bouygues.

Σύνδεση μέσω κινητού τηλεφώνου 4G ή 5G ή 5G

4G 5G Smartphone Fusee

Χάρη στα 4G και 5G, είναι δυνατόν να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο απευθείας από το smartphone σας χωρίς την ανάγκη για σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο σε 4G ή 5G, μπορείτε Bouygues 4G Breakdown να συμβεί πρόσφατα γύρω σας.

Διορθωμένη σύνδεση στο Διαδίκτυο (WiFi)

Σπιτική σύνδεση WiFi Internet

Η συνδρομή σας στο Bbox σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια σταθερή σύνδεση στο σπίτι σας χάρη σε ένα πλαίσιο Διαδικτύου. Αυτή η σύνδεση σας παρέχει επίσης πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες που διατίθενται με τη συνδρομή σας, όπως η τηλεόραση, η οποία χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο όλο και περισσότερο. Εάν δεν είστε πλέον σε θέση να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες ή ακόμα και να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο, μπορεί να είναι γενική κατανομή, Αλλά μπορεί επίσης να συνδεθεί απλά με ένα Δυσλειτουργία του bbox σας.

Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ?

Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA

Τι να κάνω όταν δεν έχω δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues ?

Όταν συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε πλέον δίκτυο Bouygues, είναι απαραίτητο να ελέγξετε διαφορετικά στοιχεία που μπορούν να σας ενημερώσουν για την πηγή του προβλήματος.

Σε περίπτωση κατανομής, ελέγξτε τις συνδέσεις και τις ρυθμίσεις του εξοπλισμού σας.

Καλώδια ινών ADSL

Εάν δεν έχετε πλέον σύνδεση στο Διαδίκτυο Bouygues, είναι πρώτα απ ‘όλα σημαντική Ελέγξτε τη σύνδεση των καλωδίων σας και τις ρυθμίσεις του smartphone σας. Μερικές βλάβες προέρχονται μερικές φορές από μια κακή εγκατάσταση ή λανθασμένες ρυθμίσεις.

 • Ταυτιστείτε φώτα του bbox σας ή των κωδικών σφαλμάτων και της σημασίας τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται στο εγχειρίδιο χρήσης του bbox σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια σας είναι καλά συνδεδεμένα και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να Αποσυνδέστε και επανασυνδέστε το bbox σας.
 • Επαναφέρετε το bbox σας Χάρη στο κουμπί επαναφοράς που βρίσκεται πίσω.
 • Στο τηλέφωνό σας, ελέγξτε επίσης τη διαμόρφωσή σας και μην διστάσετε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου Από το μενού ρύθμισης.
 • Προσπαθήστε επίσης να απενεργοποιήσετε και Επανεκκινήστε το smartphone σας χειροκίνητα (χωρίς να περάσει η λειτουργία επανεκκίνησης).

Αυτές οι διαδικασίες επιλύουν συχνά ένα καλό αριθμό προβλημάτων δικτύου. Εάν το πρόβλημα επιμένει, μπορεί να συνδεθεί με μια κατανομή Bouygues στην κατοικημένη περιοχή σας

Ελέγξτε το κάλυμμα κινητής τηλεφωνίας Bouygues κοντά σας

Όταν εμφανιστεί μια περικοπή δικτύου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι Ελέγξτε την κάλυψη κινητής τηλεφωνίας από το Bouygues Télécom στην κατοικημένη περιοχή σας. Το δίκτυο Bouygues καλύπτει περισσότερο από το 99% του πληθυσμού ή το 93% της επικράτειας. Παρόλα αυτά, η κάλυψη του δικτύου μπορεί μερικές φορές να ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία: μπορείτε στη συνέχεια να εξετάσετε την κάλυψη του δικτύου χάρη στην αφοσιωμένη σελίδα μας. Αυτή η κάρτα θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε αν είστε καλά σε μια περιοχή που καλύπτεται από το δίκτυο Bouygues Telecom Mobile.

Σε περίπτωση κατανομής στο διαδίκτυο, δοκιμάστε το δίκτυο Bouygues χάρη στο τεστ χρέους

Δοκιμή χρέωσης υπολογιστή

Εάν εμφανιστεί μια αποτυχία δικτύου Bouygues κοντά σας, η ταχύτητα σύνδεσης μπορεί να τροποποιηθεί σημαντικά. Για να μάθετε, εκτελέστε το δοκιμαστικό ίδρυμα Bouygues στο Διαδίκτυο γρήγορα και απαλλαγμένο από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αξιολογήσετε την ποιότητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, λαμβάνοντας πληροφορίες σχετικά με:

Η ανερχόμενη ροή (MB/S Η προς τα κάτω ροή (MB/S) Λανθάνουσα κατάσταση ή ping (χιλιοστά του δευτερολέπτου)
Η ταχύτητα ροής δεδομένων που αποστέλλεται από τον υπολογιστή σας Ταχύτητα ροής δεδομένων που λαμβάνεται από τον υπολογιστή σας Η προθεσμία απαιτείται για την αποστολή αρχείων από τον υπολογιστή σας σε άλλη συσκευή
Όσο περισσότερο είναι μαθητής, Το καλύτερο είναι η σύνδεσή σας Όσο περισσότερο είναι μαθητής, Το καλύτερο είναι η σύνδεσή σας Όσο περισσότερο είναι χαμηλός, Η καλύτερη είναι η σύνδεσή σας (50 χιλιοστά του δευτερολέπτου στο ADSL και

Αυτή η απλή και εύκολη δοκιμή σύνδεσης που θα εκτελέσει θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε εάν το πρόβλημα συνδέεται άμεσα με τη συσκευή σας ή με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Έτσι, μπορείτε επίσης να συγκρίνετε τα αποτελέσματα που έχετε με τα θεωρητικά επίπεδα ροής που ανακοινώθηκαν από το Bouygues.

Η ροή του bbox σας δεν σας ταιριάζει και θέλετε να αλλάξετε ?

Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA

Πώς να ξέρετε αν υπάρχει ένα συμβάν δικτύου Bouygues κοντά στο σπίτι μου ?

Μόλις επαληθεύσετε την κάλυψη κινητής τηλεφωνίας και πραγματοποιήσατε τη δοκιμή δικτύου, μπορείτε στη συνέχεια να μάθετε για τις γενικές αναλύσεις Bouygues Telecom γύρω σας. Μπορείτε πρώτα να συμβουλευτείτε το κοινωνικά δίκτυα de Bouygues (Facebook, Twitter), στο οποίο πιθανότατα θα δείτε τα σχόλια των χρηστών που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Πηγαίνοντας να ελέγξετε αυτές τις σελίδες, θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κατανομή της κατανομής χάρη στις τακτικές ενημερώσεις του χειριστή.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στον ιστότοπο DownDetector.FR, η οποία απαριθμεί τις γενικές αναλύσεις σε εξέλιξη χάρη στις αναφορές πελατών. Αυτά τα σχόλια παρέχουν γενικά πληροφορίες σχετικά με τη φύση των καταστροφών. Εκτός αυτού, αν παρατηρήσετε ότι ένα περιστατικό δικτύου Bouygues έχει μόλις συμβεί, μην διστάσετε να το αναφέρετε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Τέλος, η σελίδα καιρός δικτύου Από την ιστοσελίδα Bouygues Télécom σας επιτρέπει επίσης να ενημερώσετε τον εαυτό σας για τις αποτυχίες του δικτύου σε πραγματικό δίκτυο.

Επικοινωνήστε με την Bouygues Télécom Service Service

Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Telecom

Εάν μια αποτυχία δικτύου παραμένει μετά από αρκετές ώρες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Bouygues Telecom μέσω τηλεφώνου (614 από ένα κινητό και 1064 από ένα σταθερό). Ένας σύμβουλος Bouygues θα είναι σε θέση να σας διαφωτίσει την περίοδο για την επίλυση της κατάρρευσης. Είναι επίσης δυνατό να συζητήσουμε άμεσα με έναν σύμβουλο μέσω του ζωντανή συζήτηση του ιστότοπου Bouygues, με εξυπηρέτηση πελατών Ανοίξτε κάθε μέρα από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. Μπορείτε επίσης να πάτε απευθείας στο κατάστημα για να συναντήσετε έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues. Προκειμένου να αποφευχθούν οι ώρες αιχμής, είναι γενικά σκόπιμο να κλείσετε ραντεβού.

Ψάχνετε για μια προσφορά Διαδικτύου προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας ?

Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA

Πώς να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο σε περίπτωση βλάβης του bbox ?

Χάρη στην εγγυημένη υπηρεσία Διαδικτύου, η Bouygues Télécom σας παρέχει Επαναφόρτιση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας έως 100GB Σε περίπτωση εκτεταμένης κατάρρευσης (ανάλογα με τη συνδρομή σας). Ο Δάνειο κλειδιού 4G είναι επίσης δυνατό.

Κλειδί 4G

 • Για να επωφεληθείτε από το 100GB που προσφέρεται είναι απαραίτητο να μεταβείτε στην περιοχή πελατών σας Bouygues και να μεταβείτε στη σελίδα Εγγυημένη υπηρεσία Διαδικτύου. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Κοινή χρήση της γραμμής Από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας.
 • Για να αποκτήσετε ένα Bouygues 4G κλειδί, Το αίτημα πρέπει επίσης να γίνει στην περιοχή του πελάτη σας. Θα είστε σε θέση να ανακτήσετε το κλειδί απευθείας στο κατάστημα ή να το παραδώσετε στο σπίτι σας. Θα σας επιτρέψει να απολαύσετε 100GB του Διαδικτύου σε όλες τις συσκευές σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να το επιστρέψετε Στο Bouygues Télécom μόλις επιλυθεί η κατανομή, με κίνδυνο να εφαρμοστούν κυρώσεις στο επόμενο τιμολόγιο σας.

Κάντε αποζημίωση σε περίπτωση αποτυχίας δικτύου Bouygues

δωμάτια χρημάτων

Όπως όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών, η Bouygues Télécom έχει υποχρέωση αποτελεσμάτων. Το τηλέφωνο και το διαδίκτυο είναι πλέον απαραίτητα μέσα επικοινωνίας σε καθημερινή βάση, μια αποτυχία τηλεπικοινωνιών Bouygues και η απώλεια συνδεσιμότητας για μια ολόκληρη ημέρα μπορεί να είναι πολύ επιζήμια για τους συνδρομητές, ακόμη περισσότερο για τους ανθρώπους που ασκούν τηλεπικοινωνία. Αυτός ο τύπος περιστατικού μπορεί να προκαλέσει ένα οικονομική αποζημίωση για την περίοδο κατά την οποία δεν είχατε πρόσβαση στο δίκτυο. Από την άλλη πλευρά, θα είναι Μόνο δυνατή σε περίπτωση που η αποτυχία προέρχεται από ένα εξωτερικό στοιχείο στο σπίτι σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, Πρώτα επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues. Χωρίς απάντηση από αυτούς, μπορείτε να γράψετε απευθείας στο Bouygues Telecom, TSA 59013, 60643 Chentilly Cedex Consumer Service Service. Στην επιστολή σας, είναι απαραίτητο να υποδείξετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τον αριθμό γραμμής σας και τους λόγους για το αίτημά σας. Θυμηθείτε επίσης να διατηρήσετε ένα διπλό από αυτό το ταχυδρομείο. Σημειώστε, εάν δεν έχετε επικοινωνήσει εκ των προτέρων στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών σας, το αίτημά σας δεν θα υποβληθεί σε επεξεργασία από την υπηρεσία καταναλωτών.

Εάν το πρόβλημά σας δεν εξακολουθεί να μην επιλυθεί μετά από αυτές τις πολλαπλές επαφές ή αναπάντητες προσπάθειες σε ένα μήνα, είναι τότε δυνατό να εισέλθετε στον διαμεσολαβητή των ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην περιοχή διαμεσολάβησης-telecom.org.

Σε περίπτωση προβλήματος επίμονου δικτύου, αλλάξτε τον χειριστή που αντιμετωπίζετε αναλύσεις στο δίκτυο Récurvant ? Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε μεταβαλλόμενος χειριστής, Αλλά θα πρέπει πρώτα να τερματίσετε το συμβόλαιο τηλεπικοινωνιών Bouygues. Εάν θέλετε να έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλους φορείς εκμετάλλευσης και προσφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, Επικοινωνήστε με το Selectra μέσω τηλεφώνου (δωρεάν υπηρεσία) Για να λάβετε τη βοήθεια ενός συμβούλου.

Η συνολική κατανομή των Bouygues στο Villeurbanne επιλύθηκε

Κατά τη διάρκεια της νύχτας 30 έως 31 Μαΐου, το Territoire de Villeurbanne παρουσίασε συνολική κατανομή στο διαδίκτυο: χωρίς Wi-Fi, χωρίς κινητά δεδομένα. Επομένως, δεν υπάρχει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, SMS, Internet … το τηλέφωνο χρησιμοποιείται μόνο για να τηλεφωνήσει, κρίμα !

Μετά από μια πρώτη ανακοίνωση επιστροφής στις 10:30 π.μ. από το δίκτυο, μας είπαν αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου, ωστόσο, αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, με ένα διαλείπουσα δίκτυο. Σε επαφή με Λυών Tribune, Ο Bouygues το λέει αυτό “Η τοπική κατανομή συνδέεται με μια περικοπή του ηλεκτρικού δικτύου. Οι ομάδες δικτύων Bouygues Telecom και Enedis έχουν κινητοποιηθεί πλήρως από τότε που αυτή τη νύχτα για την αποκατάσταση του δικτύου το συντομότερο δυνατό. »»

Την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 3 μ.μ. Τετάρτη, η κατανομή ανακοινώθηκε επισήμως ως επιλυθεί από τον Bouygues.

Ένας μεγάλος τομέας που επηρεάζεται

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μας που συλλέχθηκαν, σε έναν άξονα Ανατολής-Δύσης, η διάσπαση επηρέασε τη Βίλλεουρνη στα δυτικά προς το φλάμπετ, στα ανατολικά μέχρι το 6ο διαμέρισμα της Λυών στο Garibaldi, από την οδό Tête d’Or. Μας είπαν επίσης την ύπαρξη αυτού του προβλήματος στον 3ο διαμέρισμα της Λυών, του τομέα Part-Dieu, ακόμα και στο Ville-en-Velin Village.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπήρξε μια (μεγάλη) ανησυχία σε μια κεραία Bouygues de Villeurbanne. Έπρεπε να κοπεί για να αποφευχθεί πιο σοβαρές τεχνικές ανησυχίες. Ένα κύτταρο κρίσης βρίσκεται υπό εργασία στο Bouygues.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις στη Λυών, εγγραφείτε δωρεάν στα εβδομαδιαία ενημερωτικά δελτία μας.