Κόψτε έναν κύκλο στην εικόνα – δωρεάν εργαλείο, πώς να καλλιεργήσετε μια εικόνα σε έναν κύκλο χωρίς Photoshop?

Καλύτερες μεθόδους για να κόψετε μια εικόνα σε στρογγυλό online

Οι περισσότερες τρέχουσες μορφές εικόνας όπως (.jpg, .jpeg, .PNG, .BMP, κλπ.) υποστηρίζονται, μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε είδος εικόνων, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τις διαστάσεις τους, για να πραγματοποιήσετε μια καλλιέργεια κύκλου.

Κόψτε έναν κύκλο στην εικόνα

Εικόνα καλλιέργειας κύκλου

Επαναλάβετε έναν κύκλο στην εικόνα, είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο, που χρησιμοποιείται για την καλλιέργεια ενός κύκλου στις εικόνες σας. Η ρωγμή είναι πολύ πιο γρήγορη, επειδή δεν κατεβάζουμε τις εικόνες σας στον διακομιστή μας. Η καλλιέργεια είναι επομένως γρήγορη, εξαιρετικά ασφαλής και καταναλώνει λιγότερο εύρος ζώνης.

Εύκολη αναδιάρθρωση κύκλων

Δεν απαιτείται ιδιαίτερη ικανότητα για να παραπέμψουμε τον κύκλο στην εφαρμογή μας. Μπορείτε να το κάνετε με απλά βήματα, απλά κατεβάστε το αρχείο εικόνας και, στη συνέχεια, σύρετε τον κύκλο αναβάτη στην επιθυμητή περιοχή της εικόνας και κάντε κλικ στο κουμπί “Recadrer”.

Δωρεάν χρήση

Όλες οι λειτουργίες και οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες δωρεάν. Αυτή είναι μια πλήρης έκδοση, χωρίς κρυφές πληρωμές, χωρίς εκδόσεις επίδειξης και χωρίς άλλους περιορισμούς. Η χρήση του είναι εντελώς δωρεάν για αρκετές φορές.

Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων

Οι περισσότερες τρέχουσες μορφές εικόνας όπως (.jpg, .jpeg, .PNG, .BMP, κλπ.) υποστηρίζονται, μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε είδος εικόνων, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τις διαστάσεις τους, για να πραγματοποιήσετε μια καλλιέργεια κύκλου.

Ασφάλεια δεδομένων

Δεν κατεβάζουμε τις εικόνες σας στον διακομιστή μας, η διαδικασία καλλιέργειας πραγματοποιείται στο πρόγραμμα περιήγησης πελατών. Έτσι έχετε μόνο πρόσβαση στην εικόνα μετά τη λήψη της. Η διαδικασία είναι εντελώς ασφαλής και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των δεδομένων.

Υψηλή ακρίβεια αναδιαμόρφωσης

Διατηρήστε υψηλό βαθμό ακρίβειας στην καλλιέργεια των κύκλων, χρησιμοποιώντας μαθηματικές εκφράσεις. Απλά κατεβάστε μια εικόνα και σύρετε τον κύκλο καλλιέργειας στην επιθυμητή τοποθεσία στην εικόνα, στη συνέχεια καλλιεργήστε τον κύκλο.

Καλύτερες μεθόδους για να κόψετε μια εικόνα σε στρογγυλό online

Rogen μια εικόνα σε κύκλους online

Οι μορφές κύκλου διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο σε οποιοδήποτε σχέδιο, είτε πρόκειται για λογότυπα, ιστότοπους ή φωτογραφίες προφίλ σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Πράγματι, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι κύκλοι χρησιμοποιούνται συνήθως. Εάν πρέπει να επαναπροσδιορίσετε μια εικόνα κύκλου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές με λειτουργία για να καλλιεργήσετε μια φωτογραφία. Εκτός αυτού, υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο. Εδώ είναι μερικά !

Πώς να κόψετε μια εικόνα σε κύκλους online ?

Μπορώ να πάω

Ο Canva υπερέχει στο σχεδιασμό φωτογραφιών σε εικόνες καλλιέργειας σε online κύκλους. Μπορείτε να επιλέξετε εκατομμύρια μοντέλα για τις εικονογραφήσεις σας ή τα λογότυπα σας. Για να καλλιεργήσετε τέλεια μια online εικόνα κύκλου, το εργαλείο CANVA σας επιτρέπει να προσωποποιήσετε τη σελίδα σχεδιασμού του πριν από το παρελθόν. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία στοιχείου καθώς και τα άλλα εργαλεία σχεδιασμού για να παρέχετε δημιουργικότητα στις φωτογραφίες σας.

Οδηγός για το πώς να φτιάξετε μια στρογγυλή εικόνα με καμβά:

  • Αποκτήστε πρόσβαση στην αρχική σελίδα Canva και ανοίξτε το έργο σας.
  • Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο “Στοιχεία> πλαίσια” και κάντε κλικ σε ένα στρογγυλό πλαίσιο.

Στοιχείο καμβά

Εισαγωγή εικόνων

Υδατογραφία

Με το διαισθητικό περιβάλλον του, αυτό το υδατογράφημα είναι πρακτικό για οποιονδήποτε και ακόμη και για όσους δεν είναι πολύ καλοί στην επεξεργασία φωτογραφιών. Με αυτό το ηλεκτρονικό εργαλείο, μπορείτε να κόψετε μια εικόνα κύκλου χωρίς απώλεια ποιότητας. Αφού το διασχίσετε σε έναν κύκλο, μπορείτε να μετατρέψετε τη μορφή εικόνας σε PNG ή WebP. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος του πλάτους και του ύψους της φωτογραφίας.

Εδώ είναι ένας οδηγός βήμα -βήμα για να κόψετε μια εικόνα σε κύκλους online:

    Σύρετε ή ανεβάστε την ορθογώνια εικόνα σας στην κύρια διεπαφή του υδατογράφου.

υδατογραφικό εργαλείο

Κάντε το αρχείο περικομμένο

Παραμέτρους εξαγωγής

Ευσυνείδητος

Οι δύο εφαρμογές σας προσφέρουν ήδη τις καλύτερες επιλογές για να καλλιεργήσετε μια εικόνα σε έναν κύκλο. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να μετατρέψετε αρκετές εικόνες σε κύκλους σε μία φορά, ο συντάκτης Fotor σας βοηθά να καλλιεργήσετε εικόνες σε μάζα έως και 50 εικόνες ταυτόχρονα. Αυτό το εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια στρογγυλή εικόνα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εκτός από το μέγεθος του μεγέθους του κύκλου, μπορείτε επίσης να διατηρήσετε την ποιότητά του με το μέγεθος του μεγέθους. Και αν το χρησιμοποιείτε για φωτογραφίες προφίλ, μπορείτε επίσης να διαγράψετε αυτόματα το φόντο και να δημιουργήσετε φανταστικές φωτογραφίες προφίλ.

Εδώ είναι η λίστα των βημάτων που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε στρογγυλές εικόνες:

    Από τη σελίδα Fotor, πατήστε Ρετουσάρισμα μια φωτογραφία Και πρόσβαση στην καρτέλα παρτίδα.

Παρτίδα έκδοση

καλλιέργεια από παρτίδες

Επιλογή κύκλου

Συμπέρασμα :

Ράβδος μια εικόνα σε κύκλους δεν είναι πλέον περίπλοκο με όλα τα εργαλεία που καλύπτονται παραπάνω, μπορείτε τώρα να αναμορφώσετε αποτελεσματικά τις εικόνες σας σε κύκλους. Επιπλέον, δεν απαιτούνται δεξιότητες ή λογισμικό ! Ενημερώστε μας τις απόψεις σας αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω !