Πώς να επικοινωνήσετε με το Bouygues δωρεάν?, Internet Move – Μελλοντικό Πλαίσιο Πελατών | Bouygues Telecom

Κινείστε? Νέα ζωή, νέο κουτί

Θέλετε να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο Bouygues ?

Πώς να επικοινωνήσετε με το Bouygues δωρεάν ? Τηλέφωνο, ταχυδρομείο, γάτα

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom για να έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο κινητής τηλεφωνίας ή την προσφορά σας στο Διαδίκτυο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι επικοινωνίας με τον χειριστή. Ποιος είναι ο αριθμός του χειριστή ? Πώς να το θυμόμαστε από τον Bouygues ? Σε αυτή την περίπτωση να καλέσετε τη βοήθεια Bouygues ? Σας εξηγούμε τα πάντα σε αυτό το άρθρο.

Θέλετε να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο Bouygues ?

Όλοι οι τρόποι επικοινωνίας με το Bouygues δωρεάν

Είτε είστε ήδη πελάτης B & You, Bouygues Telecom είτε δεν είναι ακόμα πελάτης, είναι διαθέσιμες αρκετές επιλογές σε εσάς αν θέλετε Επικοινωνήστε με το Bouygues δωρεάν : Τηλέφωνο, ταχυδρομικό ταχυδρομείο ή online μέσω του ιστότοπου. Βρείτε όλα τα μέσα επαφής του χειριστή στον παρακάτω πίνακα.

Πώς να επικοινωνήσετε με το Bouygues Telecom μέσω τηλεφώνου ?

Ανάλογα με την κατάστασή σας και την τοποθεσία σας, ο αριθμός που πρέπει να καλέσετε Επικοινωνήστε με τον Bouygues δεν είναι το ίδιο. Βρείτε τον αριθμό Bouygues για να επικοινωνήσετε σύμφωνα με το προφίλ σας:

 • Αν είστε Bouygues Mobile Client, κάλεσε τον 614 Για να προσεγγίσετε την εξυπηρέτηση πελατών (δωρεάν χρόνος αναμονής, τότε η επικοινωνία αφαιρείται από το πακέτο).
 • Αν εσύ Δεν είναι πελάτης τηλεπικοινωνιών Bouygues, συνθέστε το 1064. Η κλήση θα χρεωθεί ανάλογα με τον τύπο του χειριστή και τον χρόνο αναμονής.
 • Θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Bouygues από το εξωτερικό, κάλεσε τον +33 660 614 614 (Τιμή κλήσης προς τη Γαλλία ή τον φωνητικό διακομιστή διαθέσιμο 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα).
 • Αν θέλεις Εγγραφείτε / τερματίστε μια προσφορά ή μεταβαλλόμενος χειριστής, Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο εμπειρογνωμόνων Jechange στο 01 82 88 25 08 που θα σας καθοδηγήσει στις προσφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Πώς να το θυμόμαστε από τον Bouygues ? Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε υπενθυμίζω ή Προγραμματίστε ένα ραντεβού Τηλέφωνο με βοηθό πωλήσεων τηλεπικοινωνιών Bouygues από Δευτέρα έως Σάββατο, 8 π.μ. έως 10 μ.μ Από το site www.Bouygues Telecom.fr/Θύμη μου.

Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο Bouygues μέσω τηλεφώνου

Πώς να επικοινωνήσετε με το Bouygues μέσω email ?

Θέλετε να εγγραφείτε σε μια προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues ? Κάντε μια καταγγελία ή λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις που ρωτάτε τον εαυτό σας ? Γνωρίζετε ότι ο χειριστής Μην βάζετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Bouygues Διατίθεται στους πελάτες της. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom.

Στην ιστοσελίδα του Bouygues Telecom, έχετε πράγματι Πρόσβαση σε γάτα όπου μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues. Στη συνέχεια, το τελευταίο θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε τις πληροφορίες που θέλετε. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον Bouygues από Messenger Service στη σελίδα Facebook Για να μιλήσετε με έναν σύμβουλο.

Τέλος, σημειώστε ότι έχει δημιουργηθεί ένα φόρουμ Bouygues: https: // forum.Bouygues Telecom.FR/. Είναι πολύ πιθανό και για εσάς, για να κάνετε τις ερωτήσεις σας. Οι σύμβουλοι τηλεπικοινωνιών Bouygues, αλλά και χρήστες, θα σας απαντήσουν και θα σας υποστηρίξουν στις προσπάθειές σας.

Τι διεύθυνση στο Bouygues Telecom ?

Πρόκειται να μετακομίσετε ? Θέλετε να πάρετε μια νέα τηλεφωνική συνδρομή ? Εγγραφείτε σε προσφορά Διαδικτύου ή τερματίστε μια σύμβαση ? Μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε με το Bouygues Telecom μέσω τηλεφώνου από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον χειριστή σας Με επιστολή. Ένα απλό γράμμα είναι αρκετή, αλλά συνιστάται έντονα να στείλετε το ταχυδρομείο σας με την ενημέρωση με αναγνώριση παραλαβής. Για τι ? Απλά για να είστε σε θέση να διατηρήσετε ένα γραπτό ίχνος των βημάτων σας σε περίπτωση διαφοράς.

Θυμηθείτε να πυροβολήσετε τα φωτοτυπία ταχυδρομείου σας και την αναγνώριση της απόδειξης. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για εσάς, ειδικά αν καλέσετε τον διαμεσολαβητή των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Στείλτε το ταχυδρομείο σας στην ακόλουθη διεύθυνση τηλεπικοινωνιών Bouygues:

Bouygues Telecom
Υπηρεσία καταναλωτών
60436 Noailles Cedex

Πώς να επικοινωνήσετε με τον Bouygues για να εγγραφείτε σε ένα πλαίσιο ή μια συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Θέλετε να πάρετε ένα πακέτο Bouygues Telecom Mobile, επειδή έχετε βρει την προσφορά προσαρμοσμένη στο προφίλ σας και στον προϋπολογισμό σας ? Εξακολουθείτε να διστάσετε και θέλετε να ενημερωθείτε πριν εγγραφείτε ? Και στις δύο περιπτώσεις, απλώς συνθέστε το 3106. Ένας σύμβουλος πελατών Bouygues Telecom θα παρουσιάσει τις προσφορές και θα είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει εάν το επιθυμείτε. Τότε εξαρτάται από εσάς να λάβετε την απόφασή σας.

Τέλος, εάν ο χρόνος αναμονής ήταν πολύ μεγάλος, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο Bouygues στο 01 82 88 25 08 δωρεάν που θα σας κάνει να ανακαλύψετε τις καλύτερες προσφορές της στιγμής.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά Bouygues ?

Πώς να επικοινωνήσετε με το Bouygues Box και το Mobile ?

Είστε ήδη πελάτης και επιθυμείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη σύμβασή σας, να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές που προσφέρονται από την Bouygues Telecom ? Έχετε μόνο ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε, να μεταβείτε στην εξυπηρέτηση πελατών Bouygues επικοινωνώντας μέσω τηλεφώνου. Σημειώστε ότι υπάρχουν αρκετοί πιθανοί αριθμοί ανάλογα με τον τύπο του πακέτου που έχετε:

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών Bbox ή το πακέτο κινητής τηλεφωνίας
Συνθέστε το 614 Από ένα κινητό bouygues telecom ή το 1064 Από σταθερή θέση ή κινητό από άλλο χειριστή (κλήσεις τιμολογούνται ανάλογα με τον τύπο του χειριστή, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου αναμονής). Σημειώστε ότι εάν καλέσετε από το εξωτερικό, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε 0033 660 614 614 (Τιμή κλήσης προς τη Γαλλία).

Επικοινωνήστε με την προπληρωμένη κάρτα εξυπηρέτησης πελατών Bouygues
Συνθέστε το 634 (από ένα κινητό bouygues telecom) ή το 1034 Εάν καλέσετε μια σταθερή θέση ή ένα κινητό από άλλο χειριστή. Από το εξωτερικό το κάνετε 0033 668 634 634.

Η ίνα σας ή η πρόσβαση στο διαδίκτυο ADSL με bouygues

Πώς να μιλήσετε με έναν σύμβουλο αποθήκευσης Bouygues ?

Δεν μιλάτε αυστηρά “technophobic”, αλλά είστε στην ευχάριστη θέση να κάνετε χωρίς το Διαδίκτυο και ακόμη και το τηλέφωνο ? Αυτό αποδεικνύεται καλά ! Το Bouygues Telecom έχει ένα αποθήκη δικτύου Σε όλη τη γαλλική περιοχή όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα περισσότερα από τα βήματά σας. Χρειάζεστε βοήθεια Bouygues ? Οι πωλητές έχουν τη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύουν στα πακέτα που προσφέρονται.

Να βρω Η πλησιέστερη διεύθυνση του καταστήματος Από το σπίτι σας, μεταβείτε στον ιστότοπο Bouygues Telecom: https: // καταστήματα.Bouygues Telecom.FR/. Θα έχετε πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο των καταστημάτων με τις ώρες λειτουργίας τους. Τέλος, σημειώστε ότι εάν θέλετε να εγγραφείτε στο κατάστημα, θα χρειαστεί να έχετε απόδειξη διεύθυνσης λιγότερο από 3 μήνες, καθώς και ένα έγγραφο ταυτότητας.

Πώς να επικοινωνήσετε με τους Bouygues για επαγγελματίες ?

Είστε στο κεφάλι μιας ΜΜΕ ? Ασκείτε ένα φιλελεύθερο επάγγελμα ? Το Bouygues Pro διαθέτει κινητό και το Διαδίκτυο προσφέρει ειδικά αφιερωμένο στους επαγγελματίες. Για να επικοινωνήσετε με τους Bouygues για επαγγελματίες, απλά συνθέστε το 3100. Ένας σύμβουλος πωλήσεων Pro θα σας υποστηρίξει στις προσπάθειές σας να επιλέξετε και να εγγραφείτε στη συνδρομή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Σημειώστε ότι συνιστάται έντονα να καλέσετε μεταξύ 11 π.μ. και 6 μ.μ.

Αυτό το περιεχόμενο μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Τι προσφέρει η Bouygues Telecom για το Pro ?
 • Μετακίνηση: Τι βήματα με το Bouygues Télécom ?
 • Ακύρωση της συνδρομής του Bouygues Telecom
 • Καλέστε την Bouygues Télécom Service Service Service
 • Εγγραφείτε σε ένα πακέτο τηλεπικοινωνιών Boyugues
 • Δοκιμάζοντας την επιλεξιμότητα τηλεπικοινωνιών Bouygues

Όλα για την Bouygues Telecom

 • Bouygues Telecom Mobile Packages
 • Bouygues Telecom Fiber προσφέρει
 • Bbox + Mobile Packages στο Bouygues
 • Bouygues Telecom Packages στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
 • Επανατοποθετήστε μια προσφορά bouygues

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Κινείστε ? Νέα ζωή, νέο κουτί

Σας συνοδεύουμε καθ ‘όλη τη διάρκεια της κίνησής σας

Εικόνα δ

Εικόνα δ

Πριν η κίνηση σας ανακαλύψει όλες τις προσφορές bbox για τη νέα σας διεύθυνση. Μπορείτε, ίσως, να απολαύσετε την ταχύτητα των ινών. Δοκιμάστε τη μελλοντική σας διεύθυνση

Εικόνα δ

Κατά τη διάρκεια της κίνησης σας, ένας τεχνικός μετακινείται στο σπίτι σας για να συνδέσει τη διαμονή σας με ίνες δωρεάν.

Εικόνα δ

Ζευγάρι μπροστά από το tablet

Μετά την κίνηση σας πρέπει απλά να απολαύσετε το Διαδίκτυο όλα στο νέο σας σπίτι, χάρη στις λύσεις μας για να επεκτείνετε το WiFi. Μην χάσετε τίποτα Διαδίκτυο !

Και αλλιώς. το άλλο πλεονέκτημα που συνοδεύει τα κουτιά μας

Καλά συνδεδεμένο Internet Εγγυημένο (5) Σας προσφέρουμε ένα κλειδί 4G, έτσι ώστε ο εξοπλισμός σας (PC, Mobile, Tablet, εκτός τηλεόρασης) να παραμένουν συνδεδεμένοι πριν θέσετε το κουτί σας σε υπηρεσία . Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την τηλεόραση αμέσως από το smartphone και το tablet σας χάρη στην εφαρμογή Β.τηλεόραση.

Και θα πρέπει επίσης να το αρέσει
Μέχρι
€ 100 Επιστροφή (8)
Σχετικά με τα τέλη τερματισμού
με το παλιό σας
χειριστής

Μόλις πελάτης, μπορείτε πάντα να υπολογίζετε σε εμάς.

Σας διευκολύνουμε τις προσεγγίσεις Bouygues Telecom σας βοηθά να τερματίσετε τη συνδρομή σας στον παλιό παροχέα πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Διατίθεται όταν είστε εξυπηρέτηση πελατών μέχρι τις 8 μ.μ.
Μπορείτε να κάνετε ραντεβού στα καταστήματα.

Εγκατάσταση ινών που ένας τεχνικός μετακινείται στο σπίτι σας για να συνδέσει τη διαμονή σας με ίνες δωρεάν.