Δοκιμή χρέωσης Bouygues: Δοκιμάστε τη σύνδεση Fiber ή ADSL, NET-TEST: Bouygues Telecom

Δοκιμή χρέωσης Bouygues

Contents

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε αν παρατηρήσετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας είναι Επαναφέρετε το bbox σας. Πράγματι, εάν η σύνδεσή σας είναι αργή, μερικές φορές αρκεί Επανεκκινήστε το κουτί σας Για να βρείτε κανονικές ροές και μια υγρή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπειΑπενεργοποιήστε το bbox σας και ενεργοποιήστε το μετά από να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα.

Δοκιμή χρέωσης Bouygues: Δοκιμάστε τη σύνδεση Fiber ή ADSL

Είστε πελάτης ενός κουτιού Bouygues και έχετε την εντύπωση ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν είναι τόσο ρευστό όσο θα έπρεπε ? Μάθετε πώς να ελέγξετε την ποιότητα της σύνδεσής σας χάρη στη δοκιμή ροής Bouygues και πώς να αναλύσετε γρήγορα τα αποτελέσματα αυτής της δοκιμής.

 • Το ουσιώδες
 • Ο Δοκιμή χρέωσης Bouygues Σας επιτρέπει να αξιολογήσετε Η ρευστότητα και η ποιότητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο Προσφέρεται από το bbox σας.
 • Τις πιο σημαντικές πληροφορίες που παρέχονται από το Δοκιμή ταχύτητας Box ανησυχία: το ανερχόμενη ροή, Ο πτωχά και το αφάνεια.
 • Εχετε ένα κακή σύνδεση Internet εάν η εμφάνιση αποτελεσμάτων δοκιμών Δεξιά και κατηφόρα ταχύτητες και ένα υψηλή λανθάνουσα κατάσταση.

Για ποιο λόγο είναι η δοκιμασία χρεωστικής διαδικτυακής διαδικτυακής Bouygues ?

Όταν εγγραφείτε σε μια συνδρομή Bbox στο Bouygues, η προσφορά που επιλέγετε ορίζει και εγγυάται Ένα συγκεκριμένο ποσοστό σύνδεσης στο διαδίκτυο, Ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας (ADSL, VDSL ή ίνες). Μπορεί, ωστόσο, ότι όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο, η σύνδεσή σας δεν είναι τόσο γρήγορη και ρευστό όσο αυτό που σας είχε ανακοινωθεί.

Εάν έχετε επαναλαμβανόμενες δυσκολίες στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν το κουτί σας έχει πρόβλημα σύνδεσης θα είναι τότε Δοκιμάστε τη ροή σας.

Για να το κάνετε αυτό, σας προσκαλούμε να πραγματοποιήσετε το δικό μας Δοκιμή ταχύτητας Box Σε σύνδεση :

 • Σε λίγα λεπτά, αναλύεται η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να συγκρίνετε τα αποτελέσματα που ελήφθησαν με το Θεωρητικά επίπεδα ροής Ανακοινώθηκε από τον χειριστή κατά την εγγραφή σας στο συμβόλαιο bbox.

Πώς να εκτελέσετε ένα τεστ χρεωστικής δοκιμής Bouygues ?

Όταν το κάνετε Δοκιμή χρέωσης Bouygues, Είναι σημαντικό να σέβεστε ορισμένες συνθήκες προκειμένου να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. Έτσι πριν ξεκινήσετε τη δοκιμή χρεωστικής, βεβαιωθείτε:

 1. Έχοντας Παραγγείλετε τις τρέχουσες λήψεις στον υπολογιστή σου.
 2. Έχοντας Έκλεισε όλα τα ανοιχτά παράθυρα Στον υπολογιστή σας εκτός από τη σελίδα δοκιμής χρέωσης.
 3. Έχοντας Έκλεισε όλα τα ανοικτά προγράμματα, Αν χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο ή όχι.

Εάν είναι δυνατόν, και πάντα σε αυτήν την προοπτική αξιοπιστίας, συνδέστε το πλαίσιο σας στον υπολογιστή σας χάρη σε ένα Καλώδιο Ethernet.

Μόλις ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, πληρούνται όλες οι συνθήκες για να εκτελέσετε τη δοκιμή. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Ξεκινήστε τη δοκιμή“Έτσι ώστε η σύνδεσή σας να μπορεί να αναλυθεί. Η δοκιμή τελειώνει μόλις τα κουμπιά “Μερίδιο” Και “Ξεκίνησα ξανά“Εμφανίζεται στην οθόνη. Στη συνέχεια, στη δεξιά ακτή, όλα τα αποτελέσματα και τα στοιχεία που συνδέονται με την ανερχόμενη ροή, την καθοδική ταχύτητα και την καθυστέρηση.

Ποιοι δείκτες λαμβάνονται υπόψη στη δοκιμή χρέωσης Bbox ?

Δοκιμή χρέωσης Bouygues

Για να αξιολογήσετε την ποιότητα ταχύτητας και σύνδεσης που προσφέρει το bbox σας, λαμβάνονται υπόψη διάφορα στοιχεία κατά τη διάρκεια του Δοκιμή χρέωσης Bouygues. Για να κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργία αυτού του τεστ και το ενδιαφέρον της, ανακαλύψτε το 4 βασικοί δείκτες μετράται με τη δοκιμή ροής και αυτό που αντιστοιχούν.

Αύξουσα μέτρηση ροής (αποστολή)

Η ανερχόμενη ροή ή η ενημερωμένη ροή αντιστοιχεί Η ροή δεδομένων που αποστέλλεται από τον υπολογιστή σας. Όσο υψηλότερη είναι αυτή η ροή, τόσο υψηλότερη είναι η ταχύτητα φόρτωσης μεταφόρτωσης του κουτιού σας . Ένα κουπόνι ανερχόμενη ροή Σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να μοιραστείτε το online περιεχόμενο (φωτογραφίες, βίντεο. ) ή ακόμα και παίξτε στο διαδίκτυο.

Μέτρηση της ταχύτητας προς τα κάτω (υποδοχή)

Σε αντίθεση με την ποσότητα ταχύτητας, το πτωχά αντιστοιχεί στην ροή δεδομένων που λαμβάνεται από τον υπολογιστή σας. Είναι αυτός που σας λέει την ταχύτητα λήψης που μπορείτε να φτάσετε με το κουτί σας. Όσο υψηλότερη είναι αυτή η χρέωση, τόσο πιο γρήγορα θα είναι οι λήψεις σας και το βέλτιστο θα είναι η βέλτιστη η άνεση της πλοήγησης.

Μέτρηση λανθάνουσας κατάστασης

Επίσης λέγεται πινγκόν, Μετρά την καθυστερημένη Προθεσμία που απαιτείται για την αποστολή αρχείων από τον υπολογιστή σας σε άλλο υπολογιστή. Ένα υψηλό ping σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνος στον υπολογιστή σας για να στείλετε αρχεία. Έτσι, όσο λιγότερο το ping θα είναι υψηλό, τόσο πιο καλό και ευκολότερο θα είναι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Μόλις γίνει η δοκιμή και μόλις αποκτήσετε την τιμή του ping που σχετίζεται με τον εξοπλισμό σας, ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα για να γνωρίζετε τοΔήλωση σύνδεσης του bbox σας.

Τι είναι μια καλή καθυστέρηση ?

Τιμή ping (MS) Δήλωση σύνδεσης
Μεταξύ 0 και 30 Εξαιρετική σύνδεση
Μεταξύ 30 και 60 Πολύ καλά
Μεταξύ 60 και 100 Καλός
Μεταξύ 100 και 200 Μέση τιμή
Μεταξύ 200 και 300 Φτωχός
Πέρα από 300 Πολύ κακό

Μέτρηση χαράς

Ο τελευταίος δείκτης, το χορεύω, συνδέεται στενά με την καθυστέρηση. Πράγματι, το JIG αξιολογεί τη διακύμανση του ping και επιτρέπει να έχετε μια ιδέα για τη σταθερότητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο.

Εάν το Το Gigue είναι υψηλό : Αυτό σημαίνει ότι το ping σας γνωρίζει πολλές παραλλαγές και επομένως αυτό Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι σπάνια η ίδια.
Εάν το Το gigue είναι χαμηλό : τα δικα σου Η λανθάνουσα κατάσταση ποικίλλει λίγο Και η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι σταθερή.

Δοκιμή ροής ινών Bouygues ή ADSL Bouygues Debit Debit Test: Ποια διαφορά ?

Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ α Δοκιμή ροής ινών Bouygues και ένα Δοκιμή ροής ADSL Bouygues. Το εργαλείο δοκιμής ροής προσδιορίζει αυτόματα την τεχνολογία που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και να κάνετε τη διάγνωσή του ανάλογα με.

Ωστόσο, οι ροές που παρατηρούνται με τις ίνες είναι γενικά σημαντικά υψηλότερες από ό, τι στο ADSL.

Συγκρίνετε τα αποτελέσματα του τεστ τεστ ινών ή ADSL Bouygues στις θεωρητικές ροές των κουτιών Bouygues

Τώρα που το Bouygues Διαδικτυακό τεστ έχει τελειώσει, έχετε όλα τα απαραίτητα δεδομένα για να γνωρίζετε αν η σύνδεσή σας είναι καλή ή αν παρουσιάζει, προβλήματα ρευστότητας. Βρείτε κάτω από το Θεωρητικές ροές Προγραμματισμένο από Bouyges σύμφωνα με το επιλεγμένο μοντέλο Box και την επιλεξιμότητά σας και συγκρίνετε τα αποτελέσματά σας με τις ανακοινωμένες ροές.

Adsl & vdsl bbox bouygues ρέει

Ανεξάρτητα από το μοντέλο του Box που έχετε εγγραφεί (Fit, πρέπει ή Ultym), οι θεωρητικές ροές που ανακοινώθηκαν από τους Bouygues είναι οι ίδιες για όλα τα μοντέλα κουτιού στο ADSL . Στο VDSL, οι ροές δεν διαφέρουν ούτε από ένα μοντέλο κουτιού στο άλλο.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις ροές ADSL/VDSL Bouygues – Ισχύει στις 20 Σεπτεμβρίου 2023

Τεχνολογία Πτωχά Ανερχόμενη ροή
ADSL 8.18 Mbit/s (Γραμμές μικρότερες από 300μ)
Γενικά, μεταξύ 1mbit/s και 15 Mbit/s
Μέχρι 0,47 Mbit/s (Γραμμές μικρότερες από 300μ)
Γενικά, μεταξύ 0,5 Mbit/s και 1 Mbit/s
VDSL2 Μέχρι 100 mbit/s (Γραμμές μικρότερες από 300μ)
Γενικά, μεταξύ 1mbit/s και 15 Mbit/s ή μεταξύ 15mbit/s και 50 Mbit/s ανάλογα με το μήκος των γραμμών
Μέχρι 50 Mbit/s (Γραμμές μικρότερες από 300μ)
Γενικά, λιγότερο από 1 Mbit/s, αλλά έως και 8 Mbit/s

Ροές ινών Box Bouygues

Σε αντίθεση με τα κουτιά Bouygues που λειτουργούν με Τεχνολογίες ADSL και VDSL, Η Fiber Bbox προσφέρει διαφορετικές θεωρητικές ροές ανάλογα με το κουτί που επιλέξατε το κουτί. Μόλις το Δοκιμή ροής ινών Bouygues Κατασκευάστε, ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα για να συμβουλευτείτε τη θεωρητική ταχύτητα του bbox σας:

Λεπτομέρειες για τις ροές ινών Bouygues – Ισχύουν στις 20 Σεπτεμβρίου 2023

Κουτί Πτωχά Ανερχόμενη ροή
Ταιριάζει με το bbox
09 87 67 18 00
Μέχρι 400 Mbit/s Μέχρι 400 Mbit/s
Το bbox πρέπει
09 87 67 18 00
Μέχρι 1 gbit/s Μέχρι 700 Mbit/s
Box Ultym
09 87 67 18 00
Μέχρι 2 gbit/s (κοινόχρηστο) Μέχρι 900 Mbit/s

Εάν οι ροές της τρέχουσας προσφοράς σας δεν σας ταιριάζουν και θέλετε Εγγραφείτε σε μια προσφορά Δίνοντας πρόσβαση σε καλύτερες ταχύτητες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους συμβούλους SELECTRA μας 09 87 67 18 00 Προκειμένου να βρείτε την προσφορά πιο κατάλληλη για τις ανάγκες σας.

Το Bouygues ρέει στην πραγματικότητα: μελέτη NPERF 2022

Κάθε χρόνο, νάρκης (Γαλλική εταιρεία που επιτρέπει στους χρήστες να μετρήσουν την ποιότητα της σύνδεσής τους στο Διαδίκτυο) δημοσιεύει ένα “Σταθερές συνδέσεις στο διαδίκτυο βαρόμετρο στην ηπειρωτική Γαλλία“”. Στο τελευταίο βαρόμετρο που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2022, η NPERF αξιολογεί την απόδοση του Διαδικτύου 4 μεγάλων χειριστών, συμπεριλαμβανομένων των Bouygues.

Ακολουθούν τα συμπεράσματα αυτής της μελέτης σχετικά με την πραγματική απόδοση του Διαδικτύου με την Bouygues Telecom:

 • Μέση φθίνουσα ταχύτητα το 2022 : 224.80 MB/s (2η θέση πίσω από δωρεάν)
 • Μέσος ρυθμός ποσού το 2022 : 154.20 MB/s (3η θέση πίσω από το Free and Orange)
 • Μέση λανθάνουσα κατάσταση το 2022 : 23,60 ms (3η θέση πίσω από το Free and Orange)

Πώς να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο Bbox ?

Τα αποτελέσματα από Δοκιμή χρέωσης Bouygues φαίνεται να δείχνει ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν είναι βέλτιστη ? Μην πανικοβάλλεστε ! Πριν επικοινωνήσετε με τον χειριστή σας, ανακαλύψτε μερικές συμβουλές με τις οποίες μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε ένα Καλός σύνδεση στο Internet.

Καλές πρακτικές για υιοθεσία σε περίπτωση προβλήματος σύνδεσης

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε αν παρατηρήσετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας είναι Επαναφέρετε το bbox σας. Πράγματι, εάν η σύνδεσή σας είναι αργή, μερικές φορές αρκεί Επανεκκινήστε το κουτί σας Για να βρείτε κανονικές ροές και μια υγρή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπειΑπενεργοποιήστε το bbox σας και ενεργοποιήστε το μετά από να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα.

Μια δεύτερη συμβουλή είναι να Χρησιμοποιήστε το καλώδιο Ethernet Για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και όχι να συνδεθείτε στο WiFi. Πράγματι, η ταχύτητα σύνδεσης του bbox σας είναι ευαίσθητη στον τύπο της σύνδεσης που επιλέγεται. Όπου η ασύρματη σύνδεση WiFi απλώνει τα κύματα περισσότερο ή λιγότερο αξιόπιστα, η Καλώδιο Ethernet Πάντα εγγυάται ένα βέλτιστη σύνδεση.

Επιλέξτε την επιλογή χρεωστικής+ Η επιλογή Debit+ Bouygues σάς επιτρέπει να ενισχύσετε τη ροή σας έως 8GB/S (Downward Flow) αλλάζοντας την οπτική μονάδα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του bbox σας. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη στο 5 €/μήνα χωρίς δέσμευση για τους πελάτες Box Ultym μόνο. Προς το παρόν, αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο στο Παρίσι Intramuros.

Τι γίνεται αν τα προβλήματα σύνδεσης παραμένουν ?

κουτί

Έχετε ακολουθήσει τις συμβουλές που δίνονται παραπάνω, αλλά η σύνδεσή σας είναι πάντα αργή ?

Σε καθημερινή βάση, μια από τις καλές πρακτικές που πρέπει να υιοθετήσετε είναι να Καταγράψτε το βάρος των λήψεων σας. Πράγματι, μπορεί να είναι αυτό το μέρος της ροής χρησιμοποιείται για βαριά λήψεις και αυτό επιβραδύνετε την ταχύτητα λήψης. Να είστε προσεκτικοί με τα βάρη των προγραμμάτων που χρησιμοποιείτε ή τα αρχεία που θέλετε να κατεβάσετε, θα πρέπει να βρείτε μια κανονική σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Τέλος, για Box ADSL πελάτες, Μην διστάσετε να φτιάξετε ένα Δοκιμή επιλεξιμότητας ινών. Πράγματι, μπορεί να είστε επιλέξιμο για αυτήν την τεχνολογία χωρίς να γνωρίζει. Θυμηθείτε λοιπόν να κάνετε τη δοκιμή για να μάθετε αν μπορείτε ή όχι να επωφεληθείτε από ένα πιο ισχυρή ροή Περνώντας κάτω από την προσφορά ινών Bouygues.

Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα δοκιμή επιλεξιμότητας, Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους Selectra στο 09 87 67 18 00. Οι σύμβουλοι μας θα πραγματοποιήσουν τη δοκιμή για εσάς και στη συνέχεια θα σας κατευθύνουν στην καταλληλότερη προσφορά και θα σας καθοδηγήσουν στις διαδικασίες συνδρομής.

Ενημερώθηκε στις 08/28/2023

Η νίκη έφτασε στο Selectra τον Ιούνιο του 2020, έγραψε και βελτιστοποιεί διαφορετικά άρθρα από το Pole Telecom.

Δοκιμή χρέωσης Bouygues

Αρχεία διακομιστή 10 Gbit/s Bouygues Telecom

Ο διακομιστής υψηλής απόδοσης φιλοξενείται στο Παρίσι (Île-de-france-france) με σύνδεση στο διαδίκτυο 10 συμμετρικά gbit/s, φιλοξενούμενος Bouygues Telecom (AS5410).
Αλγόριθμος αποφυγής συμφόρησης TCP: κυβικός.

Σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τη ροή HTTPS (κρυπτογραφημένη κυκλοφορία) σε όλες τις θύρες, από τη θύρα 1 έως τη θύρα 9199 σε κυβικά (80/81 θύρες Ακούστε σε HTTP και 9200 έως 9240 θύρες Ακούστε με IPerf3):

Διακομιστής (χωρητικότητα) Έκδοση IP Θύρα (πρωτόκολλο) Μέγεθος Είδος
 • Δοκιμάστε το δικό σας πτωχά (Λήψη) με Curl: Tutorial για Windows, Linux ή MacOS. Με wget: Wget -o/dev/null https: // bouygues.Δοκιμή.Πληροφορίες/100m.ISO
 • Δοκιμάστε το δικό σας όρθιος (Μεταφόρτωση) Με Curl: Tutorial για Windows, Linux ή MacOS.
 • Δοκιμάστε την αφάνεια (Ping): Χρησιμοποιήστε το βοηθητικό πρόγραμμα Ping: Ping Bouygues.Δοκιμή.πληροφορίες

Σημείωση: Αυτός ο διακομιστής έχει περιορισμένες δυνατότητες. Ένα σενάριο πρέπει να είναι προσεκτικό για να μην υπερβαίνει τα 40 GB την ημέρα και ανά IP υπό ποινή να αποκλειστεί οριστικά.

Μερικά παραδείγματα αρχείων που προσφέρονται: (Μπορεί να είναι ενδιαφέρον να δοκιμάσετε τη θύρα 8080, είναι αυτό του speedtest. Επομένως, είναι πιο πιθανό να δοθεί προτεραιότητα από τους φορείς εκμετάλλευσης σε περίπτωση συμφόρησης, που αντιμετωπίζει τη θύρα 6881, που χρησιμοποιείται από το peer-to-peer)

Τρεις τύποι αρχείων προσφέρονται σε αυτόν τον διακομιστή: (Το περιεχόμενο των αρχείων είναι πανομοιότυπο, ανεξάρτητα από την επέκταση ή το χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο)

 • Αρχεία με το όνομα “-Rand”: Είναι γεμάτα με τυχαία δεδομένα, επομένως όχι συμπιεστές. Παράδειγμα: 1 φάκελος αρχείων GB -Rand.
 • Αρχεία με το όνομα “-zero”: Είναι γεμάτα μηδέν μετά, επομένως έντονα συμπιεστές. Παράδειγμα: 1 φάκελος αρχείων Go -Zero.
 • Αρχεία χωρίς “-Rand” ή “-Zero”: Αυτά είναι πραγματικά αρχεία σχεδόν όχι συμπιεσμένα: Αυτά είναι αρχεία .Zip γεμάτο με λογισμικό ανοιχτού κώδικα για 1 MB και περισσότερα αρχεία. Τα αρχεία κάτω από 1MB είναι εικόνες. Παράδειγμα: Φάκελος αρχείων 1 GB reles.

Ενα δίκτυο ουδέτερος Προσφέρει την ίδια ταχύτητα, ανεξάρτητα από το πρωτόκολλο, τη θύρα, την επέκταση αρχείου ή το μέγεθος του αρχείου.

 • Φόρουμ Lafibre.Πληροφορίες για αλληλεπίδραση με άλλους πελάτες.
 • Αναφέρετε ένα πρόβλημα στο Τηλεπικοινωνιακό Χωροταξικό Σχετικά με το Arcep.
 • Ελέγξτε εάν το IPv6 χρησιμοποιείται κυρίως στο IPv4 στο οποίο είναι η διεύθυνση IPv4 / Public IPv6 ?
 • Υπολογισμός του ping ως συνάρτηση του αριθμού των km μιας ίνας.
 • Υπολογίστε τη χρήσιμη ροή (εφαρμογή) από την ακατέργαστη (φυσική) ταχύτητα.
 • Ποιο κανάλι Wi-Fi θα επιλέξει να βελτιστοποιήσει τη ροή σας ?

Τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του διακομιστή:

 • Όλα τα αρχεία βρίσκονται σε ένα “δίσκο RAM” (ροή> 100 gbit/s) έτσι ώστε να μην περιορίζεται από την ταχύτητα του SSD.
 • Κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης Βαθμός Α, Με TLS 1.3, σύμφωνα με τις συστάσεις της γεννήτριας διαμόρφωσης Mozilla SSL (ενδιάμεση διαμόρφωση) για περισσότερη αντιπροσωπευτικότητα.
 • Το χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο ελέγχου συμφόρησης TCP είναι Κυβικός. Για να μάθετε περισσότερα: TCP (Wikipedia) και κυβικός αλγόριθμος.
 • Το παράθυρο υποδοχής TCP (RWIN) μπορεί να φτάσει τα 16 MB, για να επιτρέψει πολύ υψηλή ταχύτητα με υψηλή λανθάνουσα κατάσταση. Οι παράμετροι που χρησιμοποιούνται στον διακομιστή είναι καθαρά.IPv4.TCP_RMEM = 4096 87380 16777216 Και καθαρά.IPv4.TCP_WMEM = 4096 65536 16777216
 • Οι τιμές κοπής Sha256, για να επαληθεύσουν ότι το περιεχόμενο του αρχείου δεν έχει τροποποιηθεί από το δίκτυο: SHA256Sum.κείμενο

E10AEACE607D8CFD5E8B49DEFDC80404730785F71F614BEDEAF5C8A5DB0B8BAA 10G.ZIP F6B30094F57CBA6C52DACDF1111144A3ADC0AAA4691F5C96D449C189BA1F0E32 1G.ZIP CF52E9025AAFF363F748BE45F303A278542DAB93EF8EAC16D9EEA4D69DC293A6 1G-MAND.ZIP BC17F06F9D9B5F6F79CA189A1772B1A3A38D6E40C45BEC50F9C4F28144EFDDCA 1G-ZEROO.ZIP 3E08E57FEA39131157419BF377DAAA3ECB55090BB15C3CC0C8C174C6183EABD56 250MI-MAND.ZIP 69D1AA1B183282279479B0E5CB619E5E8F16A61B3A17921AC4E41AA96005EDB 100m.ZIP 2FC9150D3F6BCE3F62FB9D333613B07CA95274A8BFCEF456E354B7F0404334AB5 100M-MAND.ZIP A993F8C574E0FEA8C1CDCBCD9408D9E2E107E6E4D120EDCFA11DEC53FA0CAE 100M-ZERO.ZIP B467B6BECA9FAED0B73E5E97DCEF6EA906F4747D3FEEB3E1290B56F681752BEC 50MI-MAND.ZIP 91ffA32F9B20463BEB0208971C5306AD2BB556F626B9E28943AAFA1D582F1431 50M.ZIP 45CFC6E74B8565A6412228270CF0A50539AF9B212B8B5ADDB51C37E903BA8DD37 50M-MAND.ZIP AB46920A3BCD0891D3434367719808BC3F832E4968DFBFB464D093E306D2275AD 50M-ZEROO.ZIP E21DC132EF32B16304D3B53CE7E28991BE227FF3F3F5248867052AA68C528BDB 10M.ZIP 96D6298E5737BB8868787E9C10EAB829477080A0A1DE239955068E576D0E50E 10M-MAND.ZIP F5E02AA71E67F41D79023A128CA35BAD86CF7B6656967BFE0884B3A3C43255AF 10M-ZERO.ZIP 125A6CF447E8540F62AB9EC85D805981737B62CAA2AAB6EE6F071282A80F49F6 5M.ZIP 21D5FA7B4BA56CCC5F29F18A64D4BCF00DA683797641DE5461ED64EEEE92F5A 5M-MAND.ZIP B39781589C44403FB82174C9647A010464CFF38BAD976547D39899B00053A545 5M-ZERO.ZIP 27D13B624EE369F2E10EECB50C1C5CD57D1A53046EFDBE49F0E9A2096F6C5 1m.ZIP 5CAD68ACC5712BA683EE5504A2EDC90F203B97C3602309FC84C527E91B6A8F81 1M-MAND.ZIP D29751F2649B32FF572B5E0A9F541EA660A50F94FF0BEEDFB0B692B924CCC8025 1M-ZERO.ZIP 8155133BA78ACDAB7A56B0ED5297D24D9923A09D72EB30E01A5D77B4A9BBB0FB 500K.JPG 90B9189CF333DDD11FB6EFACF02E4B94B8291EE4337B187189F444B226E1F8A18E 500K-MANT.JPG 6BB6AEFAEAA4E19112E56B467C4301463A30B0A15B9C8248A00ED9CD8E5946B 500K-ZERO.Jpg f98b4633f2a73e9578dc1c8a26f30d9fa67a1d0941bceff9d8e284bbb2071d2 100k.JPG 0BEFE5241F6D2677BE5807403AF47B70CFD6444995C2A89764289546EFD2DDA8 100K-MAND.JPG 9192C25B734FCBADBE32DADC28089C60DB0E39F90CC20CE2E5733F57261ACC0C 100K-zero.JPG BCA2953611E455E6268680D1C9F782B4F37406B63C81FA76AF08DB207EFEC95F 50K.JPG 0AB413C8FF2A2A23C6C50923E44A644D9A8CA8027369B26ED0C1AEB63E7FC6C2F4 50K-MAND.JPG 5B4B67B5D68E02C992760DE07640472EFE53A7F7553865F83262D0A74EFC3E5D 50K-zero.JPG 9148AD464A90BCD9610B9447E5C338424176102FBC4B5F6BBB4005155E12B1F 10K.JPG 32852E3A75E5A3B8EF740FC989EA0440024FA0405E5BE9E6144A68B88BE6D3 10K-MAND.JPG 95B532CC4381Afff0D956E12520A04129ED49D37E154228368FE5621F0B9A2 10K-ZERO.JPG 88D8116B86256A0EDE3E3DBDAEFBDB79AB537F7985E45BA682D02FC5B09694 5K.JPG 9B9B5A4F2CAEF5C800593BD359F3330F634642E15BCA1EADB2DCCAE1CD0FC13 5K-MAND.JPG 7CA5BD879F393D9D9DD05B14F38ADD9C0FC6B67928F7F2D261B2E47A32EE8219E3 5K-zero.JPG 32878643F235B105D269483692C4FEAF52F65A03A58C0C8B09CA998B891CEC85 1K.JPG 59D75AB4784A3B3099C815BF1A432B47D9F4626800FE4D230DC3D88F0AF2145C 1K-MAND.JPG 541B3E9DAAA09B20BF85FA273E5CBD3E80185AA4EC298E765DB87742B70138A53 1K-zero.JPG 72729AFC047A4B7625A0F6A06E3130AFB0F1F957EFE0212F25DE4E205E9F91 512.PNG A5CFF01B52C84154F0963D070F825359D2E1D2CC1831712EC963A0F77125627 500.PNG F17FB71EB3D22252E2675A9D266A7E3069BCDB284092E825A34D496F89ED2F82D 500-MANT.PNG E6304A473C65ECD0CCFSE.PNG 538716BFB87C6A90066E09A22ECB7C7B1D103D1D90A20272282AA59ED50A274C 100.PNG 3EAFF17A748D028EFACF5C8265D42FD6FFA29264FF497B19123694A38AA9BB6 100-MAND.PNG CD00E292C5970D3C5E2F0FFA5171E55BC46BFC4FADDFB4A418B6840B86E79A3 100-ZERO.PNG 5E7DB1B02E02E0AD35025185B5CD6240F8AB9AA35AE9F4522986F88D1B37170725 50.GIF 1BF14548A30C3CA9F1F357CFE59C3A8C24A77BA78F9A980C450408F28674871F 50-MAND.GIF CC2786E1F9910A9D811400EDCDAF7075195F7A16B216DCBEFBA3BC7C4F2AE51 50-zero.GIF 7AEE2708CD65AA4559EBE9FD4C5AA9AE30E79CD3B8C17AAF83204A23D8A5E9BC 10.EXE 4B37B84363349D15FF45F3114A3BBA40087704B074EA6A054AB9378FB18873C 10-MAND.EXE 01D448AFD928065458CF670B60F5A594D735AF0172C8D67F22A81680132681C 10-ZEROO.Exe A21888FE64CB9D0B3309F78BF3559A1E40041CB419F8CB5CACDFC27A8ED1E200C 5.EXE 155FAD8526243FE039774EC617B5D58D66290046AFC2B92134ED41DD298E73E9 5-MAND.EXE 88555508AADE16EC573D21E6A485DFD0A7624085C1A14B5ECDD6485DE0C6839A4 5-zero.EXE 01BA4719C80B6FE911B091A7C05124B64EEEE964E09C058F9805DACA546B 1.EXE 021FB596DB81E6D02BF3D2586EEE3981FE519F275C0AC9CA76BBCF2EBB4097D96 1-MAND.EXE 6E340B9CFFB37A989CA544E6BB780A2C78901D3FB3373876851A30617AFA01D 1-ZEROO.EXE E3B0C444298FC1C149AFBF4C8996FB92427AE41E4649B934CA495991B7852B855 0.Exe E3B0C444298FC1C149AFBF4C8996FB92427AE41E4649B934CA495991B7852B855 0-MAND.EXE E3B0C444298FC1C149AFBF4C8996FB92427AE41E4649B934CA495991B7852B855 0-ZEROO.exe

Bouygues Telecom Flow: Τι να περιμένετε και πώς να το μετρήσετε ?

Πάρτε μια δοκιμή ροής για να μάθετε την ταχύτητα της σύνδεσης 4G/5G ή τη ροή που παρέχεται από το bbox σας.

Είσαι Κουτί ή πελάτης Mobile Bouygues Και θέλετε να μάθετε ακριβώς την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο. Χάρη στο εργαλείο μας, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε τη ροή των box bouygues ή τη σύνδεσή σας για κινητά σε 4G/5G. Και, αν είναι απαραίτητο, εξηγούμε πώς να ενισχύσετε τα bouygues σας.

Πώς να δοκιμάσετε τη ροή της σύνδεσης του Bouygues Telecom Internet ?

Για Γνωρίστε την ταχύτητα της σύνδεσης του Διαδικτύου Bouygues, Υπάρχει μόνο μία λύση: κάντε μια δοκιμή ροής Bouygues. Στο τέλος αυτής της δοκιμής, θα έχετε τρεις πληροφορίες:

 • Ο Τα bouygues ρέουν για λήψη (Λήψη): Αυτή είναι η ταχύτητα με την οποία λαμβάνετε αρχεία
 • Ο Bouygues σε μεταφορά (μεταφόρτωση): Αυτή είναι η ταχύτητα με την οποία στέλνετε αρχεία
 • εκεί Λανθάνουσα κατάσταση Bouygues (ping): είναι ο χρόνος απόκρισης του διακομιστή

Αλλά, αν θέλετε τα αποτελέσματα της χρεωστικής δοκιμής Bouygues να είναι σημαντικά, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένες συστάσεις. Πρώτο πράγμα: είναι απαραίτητο Κάντε αυτό το speedtest μετά τη σύνδεση του υπολογιστή σας με το κουτί σας μέσω καλωδίου Ethernet. Εάν δοκιμάσετε τη ροή Wi-Fi, θα γνωρίζετε μόνο την ικανότητα της ασύρματης σύνδεσης σας.

Με τον ίδιο τρόπο, αν θέλετε να μάθετε τη ροή που έχετε με το πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues, κάντε το με τη σύνδεση με το δίκτυο 4G ή 5G. Επειδή, αν δοκιμάσετε τη ροή σας σε Wi-Fi, θα γνωρίζετε μόνο την ικανότητα του ασύρματου δικτύου στο οποίο είστε συνδεδεμένοι.

Δεύτερη σύσταση για το τεστ χρεωστικής σας δοκιμής Bouygues να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη: Αποσυνδέστε όλες τις άλλες συσκευές που καταναλώνουν εύρος ζώνης τη στιγμή της δοκιμής. Έτσι ώστε να σας δίνει την πραγματική ταχύτητα της σύνδεσης Bouygues Telecom Internet και όχι μόνο της διαθέσιμης ταχύτητας που απομένει.

Οι θεωρητικές ροές του Box Bouygues

Η ροή Bouygues (θεωρητική) της bbox σας δεν θα είναι η ίδια ανάλογα με τις τεχνολογίες. Με ένα bbox, η μέγιστη θεωρητική ροή είναι μέχρι 20 MB/s σε ADSL και 95 MB/s σε VDSL2, αλλά για γραμμές 0 μέτρων σε εργαστηριακή κατάσταση. Στην περιοχή του, ο χειριστής το καθορίζει Η λήψη ροής είναι μέχρι 20 MB/s σε ADSL, Σε γραμμές μικρότερες από 433 μέτρα, και έως 50 MB/s σε VDSL, σε γραμμές ως λιγότερο από 433 μέτρα.

Με οπτικές ίνες, Η μέγιστη ταχύτητα Bouygues ποικίλλει ανάλογα με την προσφορά Διαδικτύου που έχετε επιλέξει:

 • 400 MB/S για λήψη και αποστολή με την προσφορά Box Fit
 • 1 GB/S Λήψη και 700 MB/S Μεταφόρτωση με το Bbox Must Package
 • Έως 2 GB/s (1 GB/s ανά εξοπλισμό) και ταχύτητα μέχρι 900 MB/s για τη συνδρομή Box Ultym. Και Έως 8 GB/s χάρη στην επιλογή Flower+ σε € 5/μήνα (Προς το παρόν προορίζεται για το Παρίσι Intramuros, ή 1,7 εκατομμύρια νοικοκυριά).

Τέλος, με την προσφορά 4G Box από την Bouygues Telecom, είναι δυνατό να επωφεληθείτε από μια σύνδεση έως 220 MB/S (ταχύτητα προς τα κάτω). Η πραγματική ροή θα εξαρτηθεί έντονα από το περιβάλλον κάλυμμα 4G και την απόσταση με την κεραία Bouygues πλησιέστερα στο πλαίσιο 4G σας.

Οι πραγματικές ροές του Box Bouygues Telecom

Στην περιοχή του, η Bouygues Telecom δείχνει ότι οι θεωρητικές μέγιστες ροές που εμφανίζει είναι ταχύτητες σύνδεσης που λαμβάνονται στο εργαστήριο, σε βέλτιστες συνθήκες, επομένως επομένως. Αλλά τι γίνεται με την έξοδο από το κουτί σας ? Θα δείτε ότι η ροή Bouygues είναι πολύ διαφορετική.

Πράγματι, εάν βασιζόμαστε στα αποτελέσματα του μηνιαίου βαρόμετρο ροής Degroupt (Σεπτέμβριος 2023), η μέση ροή Bouygues Telecom είναι:

 • 18 MB/S σε ADSL/VDSL
 • 507 MB/S για λήψη με σύνδεση οπτικών ινών και 411 MB/s στην αποστολή.

Άλλα αποτελέσματα: Εάν αναφερθούμε σε εκείνα του NPERF, επίσης ειδικός στη μέτρηση, η μέση ροή Bouygues είναι:

Παράδειγμα Δ

 • 8.54 MB/S σε ADSL (Ιούνιος 2023)
 • 480.86 MB/s σε λήψη με σύνδεση οπτικών ινών και 356.50 MB/s στη μεταφόρτωση (Δεκέμβριος 2022)

Θεωρητικές ροές πακέτων κινητών συσκευών Bouygues

Με ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues, είναι όπως με ένα bbox, η ροή δεν είναι η ίδια ανάλογα με το δίκτυο που χρησιμοποιείτε. Η ροή του Bouygues είναι έως 150 mb/s σε 4g Και έως και 900 MB/s σε 4g+.

Με την 5g bouygues, Η θεωρητική ταχύτητα της σύνδεσης του κινητού σας διαδικτύου είναι πολύ υψηλότερη. Αλλά, προσέξτε, όλα εξαρτώνται από τη ζώνη συχνοτήτων που χρησιμοποιείται σε 5g. Πράγματι, η μέγιστη λήψη bouygues ροή είναι Έως 1,5 GB/s σε περιοχές που καλύπτονται από 3,5 GHz. Όμως, είναι μέχρι 890 Mb/s για περιοχές που καλύπτονται σε 5g στη ζώνη 2,1 GHz (που χρησιμοποιείται επίσης για 4g).

Πραγματικά ποσοστά ροής των πακέτων κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom

Όσον αφορά τις πραγματικές ταχύτητες σε 4G και 5G με ένα κινητό σχέδιο Bouygues, είναι σαν τις πραγματικές ροές με ένα bbox: είναι πολύ κάτω από τις θεωρητικές ροές που εμφανίζονται από τον χειριστή. Πράγματι, σύμφωνα με το NPERF, το πρώτο εξάμηνο του 2023, η μέση ροή Bouygues είναι:

 • 42 MB/S σε 4G
 • 187 MB/S σε 5g.

Από την πλευρά του, στο παρατηρητήριο του 2022 της ποιότητας των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, η Arcep εκτιμά ότι η μέση ροή bouygues είναι:

 • 55 MB/s σε 3g/4g
 • 84 MB/s σε 4g/5g

Όσο για το μηνιαίο βαρόμετρο μας (Σεπτέμβριος 2023), δείχνει ότι η ροή Bouygues είναι κατά μέσο όρο:

Τι να κάνετε σε περίπτωση προβλήματος ροής στη σύνδεση Bouygues σας ?

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, αν δείτε ένα πρόβλημα με τη χρέωση στο Διαδίκτυο, μπορείτε πρώτα Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε το smartphone ή το πλαίσιο Διαδικτύου σας. Ένα απλό χειρισμό που μπορεί να είναι σε θέση να λύσει το πρόβλημα ροής bouygues σας.

Εάν το πρόβλημα επιμένει με τη σύνδεση 4G ή 5G, μπορείτε επίσης Ελέγξτε την κατάσταση κάλυψης Bouygues γύρω από τη θέση σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από τον ιστότοπο του χειριστή πηγαίνοντας στην ενότητα “Βοήθεια”, τότε “Breakdown Network”. Εάν είναι με τη σύνδεση στο διαδίκτυο του bbox σας ότι έχετε ένα χρεωστικό πρόβλημα bouygues, μπορείτε να ζητήσετε να αλλάξετε τον εξοπλισμό και να ζητήσετε ένα πιο πρόσφατο πλαίσιο εάν αυτό που έχετε είναι παλιά.

Οι συμβουλές μας για τη βελτίωση της ροής της συνδρομής σας Bouygues

Για να ενισχύσετε τη ροή κινητής τηλεφωνίας Bouygues, δεν υπάρχουν 36 λύσεις. Υπάρχει μόνο ένα : 5G Εάν αυτό δεν συμβαίνει ήδη. Αλλά, πριν πάρετε ένα πακέτο Bouygues 5G, βεβαιωθείτε ότι ζείτε σε μια πόλη που καλύπτεται από τα 5G Bouygues. Με 5g στη ζώνη 3,5 GHz, πράγματι, η αύξηση της ροής Bouygues είναι σημαντική.

Εάν είναι η ροή του bbox σας που θέλετε να βελτιώσετε, έχετε αρκετές εναλλακτικές λύσεις. Πρώτον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο Ethernet για να συνδέσετε το Διαδίκτυο και όχι το δίκτυο Wi-Fi. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη θέση του κουτιού σας. Τοποθετώντας το σε ένα σαφές μέρος, στη μέση της διαμονής σας, θα πρέπει να έχετε καλύτερη ταχύτητα Bouygues. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις συχνότητες Wi-Fi και να επιλέξετε τη ζώνη των 5 GHz. Παρέχει καλύτερες ταχύτητες σύνδεσης από τη ζώνη των 2,4 GHz. Μπορείτε επίσης να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με έναν επαναλήπτη Wi-Fi. Τέλος, παραμένει μια λύση για τη βελτίωση της ροής σας Bouygues: Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας να αλλάξετε τα πλαίσια και να μεταβείτε στην οπτική ίνες.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ίδιο θέμα:

 • Πορτοκαλί ροή: Τι να περιμένετε και πώς να το μετρήσετε ?
 • Ελεύθερη ροή: Τι να περιμένετε και πώς να το μετρήσετε ?
 • Flow SFR: Τι να περιμένετε και πώς να το μετρήσετε ?
 • Τι ταχύτητα χρειάζεστε ?
 • Τι είναι μια καλή ροή και πώς να το ξέρετε ?
 • Ποιος χειριστής έχει την καλύτερη ταχύτητα σταθερής και κινητού διαδικτύου ?
 • Κακή ταχύτητα στο διαδίκτυο: Πώς να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας ?
 • Τι ταχύτητα για να παρακολουθήσετε τηλεόραση και streaming βίντεο ?

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε όλες τις ειδήσεις από το DeGrouptest στο Google News.

Ο Degrouptest γράφει το περιεχόμενό του ανεξάρτητα. Ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να αναφέρονται με δεσμούς συνεργασίας που συμβάλλουν στο οικονομικό μας μοντέλο (εύρεση+).

Στην ίδια ενότητα

Με το Premium SFR Box, έχετε την κορυφή της κορυφής όσον αφορά τον εξοπλισμό

Με το Premium SFR Box, έχετε την κορυφή της κορυφής όσον αφορά τον εξοπλισμό

Πώς να έχετε Wi-Fi 6 με την προσφορά LiveBox Up Orange;

Πώς να λάβετε Wi-Fi 6 με το LiveBox Up Orange προσφορά ?

Πώς λειτουργεί ο βοηθός Google στο Box Bouygues Telecom;

Πώς λειτουργεί ο Βοηθός Google στο Box Bouygues Telecom ?

Κακά νέα για τους συνδρομητές FreeBox; Αυτή η υπηρεσία θα μπορούσε σύντομα να εξαφανιστεί

Κακά νέα για τους συνδρομητές FreeBox ? Αυτή η υπηρεσία θα μπορούσε σύντομα να εξαφανιστεί.

Το ήξερες ? Το Bouygues Telecom είναι ο μόνος χειριστής που προσφέρει ένα κουτί 5G

Το ήξερες ? Το Bouygues Telecom είναι ο μόνος χειριστής που προσφέρει ένα κουτί 5G

Αυτός ο χειριστής είναι ο μόνος που δεν προσφέρει Wi-Fi 6 στο κιβώτιο Internet του. Λοιπόν, πότε είναι;

Αυτός ο χειριστής είναι ο μόνος που δεν προσφέρει Wi-Fi 6 στο κουτί του Διαδικτύου του. Λοιπόν, πότε είναι ?

Τα πιο πρόσφατα άρθρα

Με το νέο πακέτο των 40 GB, ο Sosh έρχεται να αναμειγνύεται με τη μάχη μεταξύ κόκκινου και B & You

Με το νέο πακέτο των 40 GB, ο Sosh έρχεται να αναμειγνύεται με τη μάχη μεταξύ κόκκινου και B & You

Με το Premium SFR Box, έχετε την κορυφή της κορυφής όσον αφορά τον εξοπλισμό

Με το Premium SFR Box, έχετε την κορυφή της κορυφής όσον αφορά τον εξοπλισμό

Εάν είστε πελάτης κουτιού σε αυτόν τον χειριστή, έχετε κάθε λόγο να βγάλετε αυτό το πακέτο

Εάν είστε πελάτης κουτιού σε αυτόν τον χειριστή, έχετε κάθε λόγο να βγάλετε αυτό το πακέτο

Πώς να έχετε Wi-Fi 6 με την προσφορά LiveBox Up Orange;

Πώς να λάβετε Wi-Fi 6 με το LiveBox Up Orange προσφορά ?

VPN: Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στην αρχή της σχολικής χρονιάς

VPN: Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στην αρχή της σχολικής χρονιάς

Τα καλύτερα φτηνά πακέτα

Τα καλύτερα φτηνά πακέτα