Απεριόριστο πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues: Όλες οι προσφορές, πακέτο απεριόριστων Bouygues | Προσφορές με 4G | Ο συγκριτικός

4G απεριόριστο πακέτο στο Bouygues Télécom: Σύγκριση προσφορών

Η Bouygues Télécom δεν προσφέρει επί του παρόντος προσφορά απεριόριστο Διαδίκτυο. Ωστόσο, οι φάκελοι του Διαδικτύου 90GB ή 120GB παρέχουν πλήρη χρήση στο Διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς ! Επιπλέον, η κάλυψη 4G είναι μία από τις καλύτερες στη Γαλλία.

Τι πακέτο απεριόριστων Bouygues θα επιλέξει ? Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές

Ο φορέας κινητής τηλεφωνίας Bouygues προσφέρει μια σειρά από 4 προσφορές που θεωρούνται απεριόριστες (90GB, 120 GB, 150 GB, 200 GB). Δεν μιλούν αυστηρά απεριόριστα, αλλά προσφέρουν όγκο δεδομένων πολύ υψηλότερο από τη μέση χρήση στη Γαλλία. Ανακαλύψτε, σε αυτόν τον οδηγό, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις 4 προσφορές που πωλούνται από την Bouygues καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

 • Γιατί να επιλέξετε ένα πακέτο απεριόριστων Bouygues ?
 • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των απεριόριστων πακέτων κινητών τηλεφώνων ?
 • Ποια είναι τα καλύτερα απεριόριστα πακέτα Διαδικτύου Bouygues ?
 • Ποια είναι η τιμή ενός πακέτου απεριόριστων Bouygues ?
 • Πώς να εγγραφείτε σε μια απεριόριστη προσφορά bouygues ?
 • Πώς να τερματίσετε ένα πακέτο απεριόριστων Bouygues ?
 • Πώς προσφέρουν οι Bouygues απεριόριστο στο εξωτερικό ?

Γιατί να επιλέξετε ένα πακέτο απεριόριστων Bouygues ?

Το Bouygues είναι ένας από τους φορείς αναφοράς στον τομέα της τηλεφωνίας στη Γαλλία. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πακέτων, προσαρμοσμένο σε όλες τις ανάγκες. Για πακέτα με μεγάλο όγκο δεδομένων, ειδικά απεριόριστη αφομοίωση, το εύρος αίσθησης είναι το πιο κατάλληλο. Το τελευταίο προσφέρεται σε μια πιο συμφέρουσα τιμή και με μεγάλη επιλογή επιλογών (διεθνής, πολλαπλών -sim κ.λπ.).

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των απεριόριστων πακέτων κινητών τηλεφώνων ?

Το Bouygues Télécom είναι ένας από τους 4 ιστορικούς φορείς κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία. Αυτό το καθιστά έναν αξιόπιστο και ευρέως αναγνωρισμένο παίκτη στην αγορά. Το τελευταίο έχει ένα πολύ εκτεταμένο δίκτυο για να καλύψει περισσότερο από το 99% του πληθυσμού στη Γαλλία. Έχει επίσης κάλυψη 5G σε περισσότερες από 35 μεγάλες γαλλικές πόλεις. Ο χειριστής παρέχει επίσης ένα μέσο επιτόκιο σε 5g από 71 MB/s σε όλη τη Γαλλία και 130 MB/s μόνο στις πυκνές περιοχές. Για να μάθετε την ποιότητα του δικτύου Bouygues στην κατοικημένη σας περιοχή, μεταβείτε στον ιστότοπο ARCEP. Θα μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο την ποιότητα φόρτωσης των δεδομένων κάθε χειριστή.

Ανακαλύψτε τις προσφορές για κινητά
φθηνότερος

Δωρεάν υπηρεσία και καλέστε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Δωρεάν υπηρεσία και καλέστε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Ποια είναι τα καλύτερα απεριόριστα πακέτα Διαδικτύου Bouygues ?

Τα καλύτερα απεριόριστα πακέτα Διαδικτύου του χειριστή Bouygues είναι αυτά που βρίσκονται στο εύρος αίσθησης. Δεν είναι αυστηρά μιλώντας απεριόριστα (τουλάχιστον για το μέρος των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας), αλλά σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από έναν όγκο δεδομένων αρκετά μεγάλο ώστε να συγκριθεί με ένα απεριόριστο πακέτο Διαδικτύου. Αυτό το εύρος σας επιτρέπει επίσης να επωφεληθείτε από την ποιότητα του δικτύου του χειριστή, μια ευρεία επιλογή επιλογών (ειδικά διεθνούς, τη δυνατότητα λήψης εκπτώσεων στην αγορά ενός τηλεφώνου. Αυτό το εύρος αίσθησης είναι διαθέσιμο σε διαφορετικούς όγκους δεδομένων κινητής τηλεφωνίας:

 • Το πακέτο 50 GB : Αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα δίκτυα 4G του χειριστή. Τα 50 GB μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ευρώπη, DOM, Andorra και Ελβετία. Αυτό το πακέτο επιτρέπει επίσης να επωφεληθούν από απεριόριστες κλήσεις και SMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη, το DOM, την Ανδόρα και την Ελβετία. Τέλος, προσφέρει επίσης μια επιλογή για να απολαύσετε μια κάρτα SIM στο Διαδίκτυο. Μπορεί να είναι ενδιαφέρον εάν χρησιμοποιείτε τη χρήση μιας άλλης συσκευής (tablet, watch, κ.λπ.).
 • Το πακέτο 130 GB : Αυτό το πακέτο προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με αυτά που παρουσιάζονται ακριβώς πάνω από τη διαφορά ότι ο όγκος δεδομένων είναι 80 GB. Σας επιτρέπει επίσης να επωφεληθείτε από 80 GB αυτών των διάσημων δεδομένων στην Ευρώπη, DOM, Andorra και Ελβετία.
 • Το πακέτο 200 GB : Στην ίδια γραμμή, αυτό το πακέτο επιτρέπει να επωφεληθεί από έναν πιο σημαντικό όγκο δεδομένων, με ένα πάντα σημαντικό μέρος των δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εξωτερικό.

Καλό να ξέρω

Όλα αυτά τα πακέτα είναι συμβατά με το δίκτυο 5G του χειριστή. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το smartphone έχετε κάποια από τις τελευταίες γενιές και ως εκ τούτου είναι επίσης συμβατό.

4G απεριόριστο πακέτο στο Bouygues Télécom: Σύγκριση προσφορών

Απεριόριστα πακέτα 4G έχουν αναπτυχθεί. Ακόμη και αν γενικά όλα δεν είναι εντελώς απεριόριστα, τα πλεονεκτήματα παραμένουν πολλά. Η Bouygues Télécom, ως ιστορικός χειριστής, προσφέρει 4G κινητά σχέδια, συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων υπηρεσιών. Ωστόσο, είναι σημαντικό να εξετάσουμε λεπτομέρειες για να δούμε τι Απεριόριστο πακέτο 4G Οι Bouygues επιλέγουν ? Σας καθοδηγούμε !

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες Απόκρυψη Λεπτομέρειες

 • Γενικός
  • χωρίς δέσμευση
  • Απεριόριστες κλήσεις SMS και MMS
  • 40GB στη Γαλλία της οποίας 14GB Χρησιμοποιήσιμο στην Ευρώπη/Dom
  • Δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues
  • 5G +3 €/μήνα
  • σι.τηλεόραση +3 €/μήνα
  • Απογείωση +3 €/μήνα

  Προσφορά αίσθησης Bouygues: Απεριόριστα πακέτα με δέσμευση

  Η Bouygues Télécom δεν προσφέρει επί του παρόντος προσφορά απεριόριστο Διαδίκτυο. Ωστόσο, οι φάκελοι του Διαδικτύου 90GB ή 120GB παρέχουν πλήρη χρήση στο Διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς ! Επιπλέον, η κάλυψη 4G είναι μία από τις καλύτερες στη Γαλλία.

  Εδώ είναι τα 3 κύρια απεριόριστα πακέτα στο δίκτυο 4G που προσφέρει η Bouygues Telecom.

  Πακέτο αίσθησης 60 GB έχω 26,99 €/μήνα για 12 μήνες και μετά € 41,99/μήνα. Με μια δέσμευση 24 μηνών, αυτό το 60GB 4G+ Internet προσφέρει 6G+ πακέτο Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία. Επιπλέον, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε Απεριόριστες κλήσεις προς την Ευρώπη, την Ελβετία, τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, τις ΗΠΑ και τον Καναδά και σε ορισμένα διεθνή κινητά τηλέφωνα και σταθερά. Ο φάκελος περιλαμβάνει 25GB από την Ευρώπη, το DOM και την Ελβετία.

  Πακέτο αίσθησης 90 GB έχω 33,99 ευρώ το μήνα για 12 μήνες και μετά € 48,99/μήνα. Με μια δέσμευση 12 μηνών, αυτή η προσφορά περιλαμβάνει 90GB του Διαδικτύου σε 4G+ Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία. Αυτό το πακέτο προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να απολαύσετε Απεριόριστες κλήσεις προς την Ευρώπη, την Ελβετία, τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, τις ΗΠΑ και τον Καναδά και σε ορισμένα διεθνή κινητά τηλέφωνα και σταθερά. Περιλαμβάνονται 35GB του Διαδικτύου από την Ευρώπη, το DOM και την Ελβετία.

  Πακέτο αίσθησης 120 GB έχω € 54,99/μήνα για 12 μήνες και μετά € 59,99/μήνα. Με μια δέσμευση 12 μηνών, το πακέτο προσφέρει 120GB του Διαδικτύου σε 4G+ Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία. Αυτή η προσφορά επιτρέπει επίσης να περάσει Απεριόριστες κλήσεις προς την Ευρώπη, την Ελβετία, τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, τις ΗΠΑ και τον Καναδά και σε ορισμένα διεθνή κινητά τηλέφωνα και σταθερά. Ο φάκελος 120GB περιλαμβάνει 50GB από την Ευρώπη, το DOM και την Ελβετία.

  Επιπλέον, η σόδα με μικρότερο φάκελο στο διαδίκτυο (100MB και 10GB) διατίθεται επίσης στο Bouygues Telecom. Αυτά τα πακέτα, αν και έχουν ένα μικρό ποσό δεδομένων προσφέρουν απεριόριστες κλήσεις, SMS/MMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη και το DOM.

  B & You: Απεριόριστα πακέτα 4G στο Bouygues χωρίς υποχρέωση

  Από την πλευρά των μη δεσμευτικών πακέτων, η B & You προσφέρει απεριόριστες προσφορές 4G και μεγάλους φακέλους Διαδικτύου για χρήση με ειρήνη. Ακόμη και χωρίς δέσμευση, οι προσφορές B & You στο δίκτυο 4G Bouygues.

  B & You 80GB πακέτο κινητής τηλεφωνίας: € 13.99/μήνα : 80GB του Διαδικτύου σε 3G και 4G+, Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS και 10GB του Διαδικτύου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM.

  B & You 100 GB πακέτο κινητής τηλεφωνίας 15.99 €/μήνα : 100GB του Διαδικτύου σε 3G και 4G+, Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS και 15GB του Διαδικτύου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM.

  B & You Package

  Το 4G επιτρέπει πολύ υψηλή ταχύτητα στο Διαδίκτυο για τη γραμμή σας και προσεγγίζει τη σταθερή οπτική ίνες. Σας επιτρέπει να φτάσετε ταχύτητα περίπου 10MB/S έως και 90MB/s ανάλογα με τη συσκευή σας και τη θέση σας. Τι να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά κανάλια online στις κινητές σας συσκευές !

  Τέλος, να γνωρίζετε ότι εάν ένα από αυτά τα πακέτα σας ενδιαφέρει, είναι δυνατόν να εγγραφείτε εύκολα. Έτσι, ακόμη και αν έχετε ήδη ένα πακέτο σήμερα, οι μέθοδοι τερματισμού έχουν χαλαρώσει και είναι ευκολότερο να μεταβείτε από έναν χειριστή σε άλλο. Εάν όμως εξακολουθείτε να ασχολείστε με έναν άλλο προμηθευτή, οι κυρώσεις ενδέχεται να ισχύουν, κοιτάξτε τη σύμβασή σας !

  Οι προσφορές είναι συνεχείς στο Bouygues, οπότε μην διστάσετε να περιμένετε μια εβδομάδα για να δείτε αν μια καλύτερη προσφορά δεν συμβαίνει.

  Ανάλογα με την κάλυψη του δικτύου 4G, μπορείτε επίσης να δείτε τι προσφέρουν οι άλλοι φορείς εκμετάλλευσης. Πράγματι, το Free προσφέρει επίσης ένα ενδιαφέρον απεριόριστο πακέτο, ειδικά για τους πελάτες του κουτιού. Εάν η κάλυψη του δικτύου σας δεν σας επιτρέπει να πάτε δωρεάν, σίγουρα θα είναι στο πλάι του πορτοκαλιού που θα πρέπει να γυρίσετε.

  Πράγματι, το δίκτυό του είναι πολύ καλά ανεπτυγμένο και συχνά φτάνει στην 1η θέση σε σύγκριση με το 4G προτεινόμενο. Για να έχετε ελκυστικές τιμές και χωρίς δέσμευση στο Orange Network, θα πρέπει να στραφείτε προς την πλευρά του SOSH. Πράγματι, το SOSH προσφέρει πακέτα χωρίς δεσμεύσεις, απεριόριστες σε κλήσεις, SMS και MMS με φακέλους 4G παρόμοιους με αυτούς των Bouygues με επίσης ελκυστικές τιμές. Μπορεί λοιπόν να είναι ενδιαφέρον να συγκρίνετε σύμφωνα με την κάλυψή σας.

  Συνολικά, τα πακέτα περιλαμβάνουν όλες τις απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS. Μόνο ο φάκελος δεδομένων 4G διαφέρει. Το σημαντικό είναι να ελέγξετε καλά με την οποία βρίσκεται η κεραία 4G για να επιλέξετε το φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues από τον εν λόγω χειριστή που σας ταιριάζει καλύτερα όσον αφορά την τιμή και τα δεδομένα.