Super Pack για να εισέλθετε στο NRJ Mobile: Ένα iPhone 11 που προσφέρεται με πακέτο 150 GB!, Πάρτε αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας για να λάβετε ένα iPhone X ως δώρο

Πάρτε αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας για να λάβετε ένα iPhone X ως δώρο

Στην πραγματικότητα, το πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100 GB κοστίζει συνολικά 480 ευρώ για την περίοδο δέσμευσης 24 μηνών. Εάν πουλάτε το iPhone X, αυτή η συνδρομή πηγαίνει μόνο σε 141 ευρώ για την ίδια διάρκεια, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώνετε μόλις 5,8 ευρώ το μήνα για την ίδια προσφορά.

Το NRJ Mobile προσφέρει ένα iPhone 11 για τη συνδρομή ενός πακέτου 150 GB: επωφεληθείτε από αυτό το Super Pack !

Ένα υπέροχο πακέτο κινητής τηλεφωνίας + Apple Smartphone Pack, σας ενδιαφέρει ? Εάν ναι, ρίξτε μια ματιά στο NRJ Mobile ! Επί του παρόντος, ο εικονικός φορέας εκμετάλλευσης εμπορεύεται μια συνδυασμένη φόρμουλα με ένα iPhone 11 που προσφέρεται για οποιαδήποτε συνδρομή στην Ultimate Speed ​​150 GB προσφορά. Μεγέθυνση σε αυτό το καλό καλοκαιρινό σχέδιο.

Φανταστείτε ένα iPhone 11 που προσφέρεται ? Πάρτε την τελική ταχύτητα 150 GB NRJ Mobile !

Προς το παρόν, το NRJ Mobile προσφέρει ένα πακέτο τρέλας, συμπεριλαμβανομένου ενός Ultimate Speed ​​150 GB πακέτο και ένα iPhone 11. Συγκεκριμένα, εάν εγγραφείτε στη μέγιστη προσφορά από τον εικονικό χειριστή 29,99 € ανά μήνα με δέσμευση δύο ετών, θα λάβετε το Apple Smartphone ως δώρο.

Ως μέρος αυτού του όμορφου προβολή, Αυτό είναι ένα 64 Το μαύρο μοντέλο GB ανακατασκευάστηκε σε πολύ καλή κατάσταση. Το τηλέφωνο παραδίδεται προφανώς με Ένας συμβατός νέος φορτιστής και καλώδιο USB.

150 GB NRJ Mobile + iPhone 11 πακέτο

Τι περιλαμβάνει την τελική ταχύτητα 150 GB NRJ Mobile Package ?

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, το Ultimate Speed ​​150 GB NRJ Mobile δουλεύει σε 4G στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues και καταλαβαίνει Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, καθώς και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM για περιστασιακά ταξίδια. Εάν μένετε σε μία από αυτές τις δύο τελευταίες περιοχές που βρίσκονται έξω από τη Γαλλία, ένας μηνιαίος φάκελος Διαδικτύου 28 GB θα σας χορηγηθεί.

Και το iPhone 11, ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του ?

Αν και δεν είναι η τελευταία κινητή συσκευή που διατίθεται στο εμπόριο από μήλο, Το iPhone 11 64 GB παραμένει α Εξαιρετικό smartphone. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι:

  • Μια υγρή οθόνη 6.1 -inch Retina HD
  • Ένας διπλός αισθητήρας φωτογραφιών 12 mpx στην πλάτη και μια κάμερα 12 mpx selfie μπροστά
  • Ένας βιονικός επεξεργαστής Α13
  • Μια μπαταρία 3.110 mAh.

Πάρτε αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας για να λάβετε ένα iPhone X ως δώρο

iPhone X Red Deal

LG G2 OLED

Το Red Deal είναι ένα iPhone X αξίας 339 ευρώ που προσφέρεται ως δώρο με πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100 GB, εξηγούμε πώς να το απολαύσετε.

Το Red Deal είναι μια ειδική εκδήλωση που επισημαίνεται στον επίσημο ιστότοπο Red by SFR. Αυτή η λειτουργία πάντα ξεσπάει από έκπληξη και περιστασιακά με τον χειριστή, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε όταν επιστρέφει. Η αρχή είναι πάντα η ίδια, έτσι ώστε να έχετε λίγες μέρες για να πάρετε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100 GB συνοδευόμενη από ένα smartphone ως δώρο. Με την τρέχουσα έκδοση, αυτό είναι ένα iPhone X που μπορείτε να πάρετε για 0 ​​ευρώ.

Χάρη στο Red Deal, μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το iPhone X που προσφέρεται τώρα στο Red by SFR . Πρόκειται για ένα μοντέλο που επαναπροσδιορίζεται σε σωστή κατάσταση, είναι μαύρο με 64 GB αποθήκευσης για αρχική τιμή 339 ευρώ. Με τη λειτουργία, δεν έχετε τίποτα να πληρώσετε για αυτό το smartphone.

Για να παραγγείλετε το iPhone X στο Red by SFR, είναι εδώ:

Όπως κάθε φορά, η κόκκινη συμφωνία περιορίζεται από τα αποθέματα smartphone, το iPhone X σε αυτή την περίπτωση. Δεν είναι ασυνήθιστο να τελειώσει η λειτουργία πριν από την επίσημη ημερομηνία λήξης για έλλειψη διαθέσιμων μονάδων. Από την έναρξη αυτής της εκδήλωσης λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν, είναι σχεδόν πάντα η περίπτωση, επειδή δεν είναι καθημερινά ότι ένας χειριστής προσφέρει ένα smartphone ως δώρο με ένα από τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας του.

Πώς να επωφεληθείτε από την κόκκινη συμφωνία ?

Το καλοκαίρι είναι σε πλήρη εξέλιξη και το smartphone σας αρχίζει να επιβραδύνεται ? Η κόκκινη συμφωνία είναι η ειδική λειτουργία που χρειάζεστε. Εάν επιπλέον ψάχνετε για ένα νέο πακέτο κινητής τηλεφωνίας σε χαμηλές τιμές, το Red by SFR έχει όλα όσα χρειάζεστε. Για να επωφεληθεί από το smartphone ως δώρο, είναι απλά απαραίτητο να ληφθεί η προσφορά 100 GB, συνοδεύεται από μια δέσμευση 24 μηνών (που δεν συμβαίνει με το υπόλοιπο της εμβέλειας).

Αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας είναι 15 ευρώ το μήνα για κλήσεις, απεριόριστα SMS και MMS καθώς και 100 GB του Διαδικτύου στη Γαλλία και 18 GB από την ΕΕ και το DOM. Ακόμα κι αν το iPhone X δεν προσφέρθηκε με αυτήν την προσφορά, θα ήταν ήδη εξαιρετικό, επειδή η αξία του για τα χρήματα παραμένει πολύ επιθετική.

Επιπλέον, το iPhone X που έρχεται ως δώρο ξεκλειδώνεται, μπορεί να είναι κατάλληλο για όλους τους χειριστές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε να το διατηρήσετε εάν το τρέχον τηλέφωνό σας αρχίσει να αποτυγχάνει, αλλά ότι μπορείτε επίσης να επιλέξετε να το πουλήσετε. Η βασική του αξία είναι 339 ευρώ, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να πάει γρήγορα αν το τοποθετήσετε προς πώληση στις ειδικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στην πραγματικότητα, το πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100 GB κοστίζει συνολικά 480 ευρώ για την περίοδο δέσμευσης 24 μηνών. Εάν πουλάτε το iPhone X, αυτή η συνδρομή πηγαίνει μόνο σε 141 ευρώ για την ίδια διάρκεια, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώνετε μόλις 5,8 ευρώ το μήνα για την ίδια προσφορά.

Είτε το κρατάτε είτε όχι, γνωρίζετε ότι αυτό το επαναδημιουργημένο iPhone X έχει ελεγχθεί σε περισσότερα από 30 συγκεκριμένα σημεία και ότι η μπαταρία έχει πάνω από το 80% της αρχικής της χωρητικότητας. Εάν έχετε ένα iPhone 7 ή μια γήρανση iPhone 8, αυτή η νέα έκδοση θα σας αλλάξει πραγματικά.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που συνοδεύουν αυτό το iPhone x ?

Αυτό το iPhone X επωφελείται από όλα τα κλασικά πλεονεκτήματα. Πρώτον, θα λάβετε το smartphone δωρεάν σε 24 ώρες σε 48 ώρες μετά την παραγγελία στο επίσημο κόκκινο από τον ιστότοπο SFR. Στη συνέχεια, αυτό το μοντέλο επωφελείται από μια εγγύηση δύο ετών παραδοσιακού κατασκευαστή, είναι το ίδιο με αυτό της Apple στα νέα smartphones της. Στο τέλος, έχετε τα πάντα για να παραγγείλετε χωρίς να αναλάβετε κινδύνους από τον χειριστή.

Θυμηθούμε ότι η κόκκινη συμφωνία τελειώνει σε λίγες μέρες και ότι δεν γνωρίζουμε πότε το Red by SFR θα αναβιώσει τη λειτουργία, ειδικά με ένα μοντέλο τόσο δημοφιλές όσο το iPhone X. Επιπλέον, ο χειριστής σπάνια επισημαίνει το iPhone με το ειδικό του γεγονός, περισσότερο λόγο για να το παραγγείλετε αμέσως, ότι θέλετε να το διατηρήσετε ή να το μεταπωλήσετε.

Λαμβάνοντας το πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100 GB SFR 100 GB, μπορείτε να διατηρήσετε τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Η διαδικασία είναι απλή, απλώς καλέστε το 3179 για να συναντήσετε τον διακομιστή φωνής που μεταδίδει τον κωδικό σας RIO σε εσάς. Με τη μετάδοση του όταν αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του χειριστή, ο τελευταίος φροντίζει για τη φορητότητα και δεν έχετε τίποτα να κάνετε. Η όλη διαδικασία είναι δωρεάν (και η κλήση).

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κόκκινη συμφωνία, είναι εδώ:

Τι να γνωρίζετε για τα καλά μας σχέδια

Αυτό το περιεχόμενο σας προσφέρεται από εμπειρογνώμονες 01NET.
Η γραφή δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του περιεχομένου. Το 01NET είναι πιθανό να λάβει αμοιβή όταν ένας από τους αναγνώστες προχωρά σε μια αγορά μέσω των συνδέσμων που ενσωματώνονται σε αυτό το άρθρο. Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι πιθανό να εξελιχθούν πολύ γρήγορα.