Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Bouygues Αριθμός συνδρομής: 09 71 07 91 13, Bouygues Fiber Service Service: Αριθμός και χρονοδιαγράμματα

Bouygues Fiber Service Πελάτης: Πώς να επικοινωνήσετε μαζί του

Contents

Στη συνέχεια, στείλτε το ταχυδρομείο σας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues 09 71 07 91 13 | Bouygues Επαφές εξυπηρέτησης πελατών

Αν θέλετε να πάρετε μια προσφορά Bouygues, καλέστε 09 71 07 91 13, δωρεάν αριθμό και προσβάσιμο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ., καθώς και το Σαββατοκύριακο. Οι περισσότερες από τις διαδικασίες σας (αλλαγές στα στοιχεία επικοινωνίας σας, μετακίνηση κ.λπ.) Μπορεί να γίνει από την περιοχή του πελάτη σας στο διαδίκτυο, αλλά για ερωτήσεις σχετικά με την προσφορά σας ή ένα τεχνικό πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues μέσω τηλεφώνου. Τα καταστήματα Bouygues επιτρέπουν επίσης να πραγματοποιηθούν ορισμένα βήματα.

 • Το ουσιώδες
 • Ο Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Telecom είναι προσβάσιμο από Τηλέφωνο, σε απευθείας σύνδεση, σε καταστήματα Bouygues και μέσω ταχυδρομείου.
 • Ο 614 από ένα κινητό Bouygues ή το 1064 επιτρέπω να Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.
 • Εκεί Συνδρομή προσφοράς τηλεπικοινωνιών Bouygues πραγματοποιείται στο 09 71 07 91 13.
Αριθμός τηλεπικοινωνιών Bouygues: Η περίληψη

Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Telecom 1064 ή 614
Bouygues τηλεπικοινωνιακές ώρες εξυπηρέτησης πελατών Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ
Εξυπηρέτηση πελατών από το εξωτερικό +33 660 61 46 14
Εγγραφείτε με έναν νέο χειριστή 09 71 07 91 13SUSSCRY ONLINE

Bouygues Telecom Service Service: Ποιοι είναι οι αριθμοί Bouygues ?

Τι συνθέτει ο αριθμός Bouygues ?

Είστε πελάτης Bouygues ? *

Η ερώτησή σας αφορά ένα πακέτο: *

Ανακαλύψτε τον αριθμό για να επικοινωνήσετε με τη φόρτωση του Bouygues

Επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom μέσω τηλεφώνου είναι η πιο κλασική μέθοδος για να κάνετε τις ερωτήσεις σας. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια εξατομικευμένη απάντηση και αμέσως. Είτε καλείτε ένα σταθερό είτε ένα κινητό, ή είστε στη Γαλλία ή στο εξωτερικό, το Bouygues Telecom δημιουργεί αρκετούς αριθμούς τηλεφώνου για κάθε κατάσταση.

Τηλέφωνο υπηρεσίας πελατών Bouygues

Box ή Mobile Client, εδώ είναι το Τρεις αριθμοί τηλεφώνου από την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom ::

 1. Ο 614 από το κινητό σας Bouygues Telecom (Δωρεάν χρόνο αναμονής και μετά την επικοινωνία που αφαιρείται από το πακέτο)
 2. Ο 1064 από σταθερή θέση ή ένα κινητό από άλλο χειριστή (κλήσεις τιμολογούνται ανάλογα με τον τύπο του χειριστή, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου αναμονής)
 3. Ο +33 660 61 46 14 από το εξωτερικό

Εάν δεν είστε ακόμα πελάτης bbox και θέλετε Εγγραφείτε σε μια συνδρομή τηλεπικοινωνιών Bouygues, κάλεσε τον 09 71 07 91 13. Εάν θέλετε να μάθετε πού γίνεται η παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου, συνθέστε 09 81 66 26 66.

Πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues από σταθερή ?

Η Bouygues Telecom επιτρέπει στους συνδρομητές του Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών δωρεάν από ένα σταθερό. Απλά συνθέστε το 1064.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Η υπηρεσία μου θυμίζει την Bouygues Telecom Για Ανακαλούνται αμέσως και δωρεάν.

Πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues για να εγγραφείτε σε ένα bbox ?

Για να εγγραφείτε γρήγορα σε μια προσφορά bbox, είναι καλύτερο να φτάσετε στο Τηλέφωνο μέσω τηλεφώνου Bouygues Telecom Telecom. Ο χειριστής προσφέρει 3 συνδρομές BBOX: Ταιριάζει με το bbox, Το bbox πρέπει Και Box Ultym.

Bouygues ώρες εξυπηρέτησης πελατών: Όταν πρέπει να καλέσετε ?

Εκεί Bouygues Telecom Time Service Service είναι πολύ ευρύ. Πράγματι, είναι δυνατόν να φτάσετε σε έναν σύμβουλο Bouygues από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Προκειμένου να αποφύγετε την αναμονή, σας συμβουλεύουμε να καλέσετε τον χειριστή κατά τη διάρκεια της ημέρας από τις 2 μ.μ. έως τις 5 μ.μ.

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη ΠΕΜΠΤΗ Παρασκευή ΣΑΒΒΑΤΟ
8 π.μ. έως 10 μ.μ
10 π.μ. έως 4 μ.μ
2 μ.μ. έως 5 μ.μ
5 μ.μ.-7 μ.μ
7 μ.μ. έως 8 μ.μ

Για τεχνικές ερωτήσεις, οι χρονικές υποδοχές είναι ευρύτερες. Έτσι, η τεχνική υπηρεσία μπορεί να φτάσει στις 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Πώς να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom online ?

Το Bouygues Telecom προσφέρει Αρκετές εναλλακτικές λύσεις για την εξυπηρέτηση πελατών τηλεφώνου.

Ανάλογα με την υπόθεση, το Μεθόδους επαφής στο Διαδίκτυο επιτρέψτε σας να λάβετε μια γρήγορη απάντηση χωρίς να περιμένετε στο τηλέφωνο. Το Bouygues Telecom προσφέρει τα ακόλουθα μέσα βοήθειας:

 • ΜΕΓΑΛΟ’Χώρος πελάτη Για να στείλετε ένα email στο Bouygues Service Service.
 • ΜΕΓΑΛΟ’Bouygues Βοήθεια online σας επιτρέπει να διαγνώσετε το πρόβλημά σας για να αποκτήσετε μία ή περισσότερες λύσεις.
 • Ο Φόρουμ Bouygues Συγκεντρώνει τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που θέτουν οι πολλοί πελάτες του χειριστή. Οι σύμβουλοι τηλεπικοινωνιών Bouygues απαντούν επίσης σε ερωτήσεις.
 • Ο ζωντανή συζήτηση Σας επιτρέπει να διαλόγσετε ζωντανά σε έναν σύμβουλο Bouygues. Ανάλογα με το πλήθος, παρατηρείται περισσότερο ή λιγότερο μακρύς χρόνος αναμονής.
 • Εκεί Bouygues Facebook σελίδα
 • Ο Bouygues λογαριασμού Twitter

Bouygues Telecom Service Service: Τι βοήθεια για να λάβετε στο κατάστημα ?

Εάν προτιμάτε να μεταβείτε σε ένα Bouygues Telecom Store Για να αντικαταστήσει μια τηλεφωνική επαφή, ο χειριστής διαθέτει ένα δίκτυο 500 καταστήματα στη Γαλλία. Είναι δυνατόν κλείνω ραντεβού Για να αποφύγετε την αναμονή στον ιστότοπο, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό.

Οι σύμβουλοι τηλεπικοινωνιών Bouygues προσφέρουν τις ακόλουθες υπηρεσίες στα καταστήματα:

 • Ανακαλύψτε όλες τις συνδρομές του Διαδικτύου και των κινητών.
 • Εγγραφείτε σε ένα διαδίκτυο ή μια προσφορά για κινητά.
 • Ανακαλύψτε ολόκληρο το φάσμα των κινητών τηλεφώνων και δοκιμάστε ένα ή περισσότερα.
 • Ανακαλύψτε το σύνολο των συνδεδεμένων αντικειμένων και δοκιμάστε ένα ή περισσότερα.
 • Ζητήστε βοήθεια για εξοπλισμό χάρη στο Bouygues After -Sales Service.
 • Επαναφέρετε τον εξοπλισμό σας bbox σε περίπτωση αλλαγής του χειριστή.
 • Καταργήστε τις παραγγελίες σας τοποθετημένες στο διαδίκτυο.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται σε κάθε κατάστημα μπορεί να είναι διαφορετικές.

Πριν μετακομίσετε σε ένα κατάστημα Bouygues, μην ξεχάσετε να φέρετε προσωπικά έγγραφα:

 • Ένα αναγνωριστικό;
 • Απόδειξη της διεύθυνσης λιγότερο από 3 μήνες (για τη συνδρομή συνδρομής)
 • Ένας εμπλακείς έλεγχος (για τη συνδρομή μιας συνδρομής)
 • Μια τραπεζική δήλωση ταυτότητας (RIB) εάν θέλετε να επιλέξετε άμεση χρέωση.

Για Καλέστε το Bouygues μετά την υπηρεσία Sales, Ο σύμβουλος θα σας ζητήσει να του δώσετε ένα Απόδειξη της σύμβασής σας όπου αναφέρονται τα αναγνωριστικά ή ο αριθμός πελατών σας.

Ποια είναι η διεύθυνση της εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom ?

Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues έδρα

Εάν το πρόβλημά σας δεν έχει επιλυθεί από την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Telecom, εάν η απάντηση που λαμβάνεται δεν είναι ικανοποιητική ή εάν δεν έχει ληφθεί απάντηση μετά από ένα μήνα, είναι σκόπιμο να στείλετε ένα Καταγγελία μέσω ταχυδρομείου στο Bouygues Telecom.

Μην ξεχάσετε να υποδείξετε το δικό σας προσωπικα ΣΤΟΙΧΕΙΑ (όνομα, όνομα, διεύθυνση) και το δικό σας Αριθμός γραμμής Bouygues.

Στη συνέχεια, στείλτε το ταχυδρομείο σας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Bouygues Telecom
Υπηρεσία καταναλωτών
TSA 59013
60643 Chantilly Cedex

Εάν η απάντηση που παρέχεται δεν είναι ακόμη ικανοποιητική, συνιστάται να ζητήσετε το Διαμεσολαβητής ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Αυτό είναι ένα έφεση κατά τη διάρκεια μιας ανεπίλυτης διαφοράς με την υπηρεσία καταναλωτών ενός φορέα εκμετάλλευσης.

Bouygues Αγγλικά ομιλώντας εξυπηρέτηση πελατών και περισσότερα μάθετε σε όλη τη διαδρομή για να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom Service Service στα Αγγλικά.

Ενημερώθηκε στις 09/21/2023

Ο πρώην διευθυντής σύνταξης, η Marianne προσχώρησε στο Selectra το 2014 για να αναπτύξει το περιεχόμενο των τηλεπικοινωνιών. Απόφοιτος του Master 2 International Media, είναι τώρα ο υπεύθυνος για όλα τα περιεχόμενα του Pôle Télecom.

Bouygues Fiber Service Πελάτης: Πώς να επικοινωνήσετε μαζί του ?

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά ινών τηλεπικοινωνιών Bouygues ? Λύστε ένα τεχνικό πρόβλημα ? Λάβετε πληροφορίες σχετικά με μια προσφορά ινών ή σας κάνει να βοηθήσετε από έναν σύμβουλο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ? Επικοινωνήστε με το Bouygues Telecom Fiber Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ εύκολη καθώς τα κανάλια επικοινωνίας είναι πολλαπλά. Η οπτική Fiber σας δίνει όλους τους τρόπους επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Telecom Fiber καθώς και τις ώρες λειτουργίας του.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά ινών Bouygues ?

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber μέσω τηλεφώνου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber μέσω τηλεφώνου μέσω πολλών αριθμών ως περίπτωση. Εάν έχετε μια περιοχή πελατών Bouygues, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να θυμηθείτε κάνοντας κλικ στο αφοσιωμένο κουμπί “Κάντε με να θυμηθώ από έναν σύμβουλο“”. Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας των διαφόρων αριθμών για να φτάσετε στην εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber:

Up -to -ημερομηνία Πληροφορίες στις 06/28/2023

Bouygues Fiber Service Service Section Schedule

 • Ο εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber, τοεμπορική βοήθεια και τοτεχνική βοήθεια είναι διαθέσιμα μέσω τηλεφώνου Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ Στο 614 από ένα Κινητά bouygues ή σε 1064 από ένα ένα άλλο κινητό ή ένα σταθερό. Από την άλλη πλευρά, σας συμβουλεύουμε να καλέσετε Μεταξύ 11 π.μ. και 6 μ.μ Προκειμένου να περιορίσετε τον χρόνο αναμονής σας.
 • Σε περίπτωση ανάγκης, Όπως η απώλεια ή η κλοπή ενός κινητού για παράδειγμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 0800 29 1000Ελεύθερος Από το σταθερό σας τηλέφωνο, οποιαδήποτε στιγμή.
 • Αν είστε στο εξωτερικο, Η εξυπηρέτηση πελατών Bouygues είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα 24 ώρες την ημέρα Στο +33 660 614 614 (Τιμή κλήσης προς τη Γαλλία).
 • Τέλος, το Αριθμός εταίρου Selectra01 82 88 38 15 Ανατολή Ελεύθερος και διατίθεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ, και το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν σύμβουλο Bouygues που θα σας βοηθήσει στον τερματισμό ή τις διαδικασίες συνδρομής Fiber Bouygues.

Θέλετε να συγκρίνετε τις προσφορές ινών Bouygues ? Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο Bouygues και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από την προσφορά του συνεργάτη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber στο Διαδίκτυο

Σε περίπτωση προβλήματος με τις ίνες Bbox, υπάρχουν αρκετές λύσεις για να λάβετε ηλεκτρονική βοήθεια. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, θα πρέπει να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας. Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues μέσω τηλεφώνου.

 • Το f.Έχω.Ε (Συχνά ερωτήσεις) Bouygues : Θα το βρείτε στην καρτέλα “Βοήθεια“Ιστοσελίδα Bouygues. Πολλά διαφορετικά θέματα καλύπτονται: Bouygues TV, Bouygues Breakdown Fiber, Σταθερή τηλεφωνία, εγκατάσταση και συνδέσεις, 4K 4K αποκωδικοποιητής. Θα βρείτε επίσης ένα Διαγνωστικό εργαλείο και επαναλήπτης Wi-Fi.
 • Το Φόρουμ Βοήθειας Bouygues : Θα το βρείτε επίσης στην καρτέλα “Βοήθεια“του ιστότοπου του χειριστή. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο φόρουμ Bouygues, απλά πρέπει Σύνδεση στον λογαριασμό πελατών σας. Μεταξύ των απαντήσεων των πελατών του Box και εκείνων των συμβούλων Bouygues, θα πρέπει να βρείτε μια απάντηση στην ερώτησή σας.
 • Ηλεκτρονικά μηνύματα / συνομιλία : Εάν είστε πελάτης Bouygues, έχετε ένα Ηλεκτρονικά μηνύματα (ή γάτα) για συνομιλία με έναν σύμβουλο Bouygues, διαθέσιμο Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση από την περιοχή του πελάτη σας ή στη σελίδα “Επικοινωνία” του ιστότοπου τηλεπικοινωνιών Bouygues.
 • Κοινωνικά δίκτυα : Τέλος, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στους λογαριασμούς Facebook, Twitter ή Instagram de Bouygues Telecom και επικοινωνήστε με τον χειριστή από ιδιωτικό μήνυμα. Οι σύμβουλοι είναι γενικά αρκετά αντιδραστικοί εκεί.

Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ?

Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber: Πηγαίνοντας στο κατάστημα

Εάν προτιμάτε να συναντήσετε έναν σύμβουλο, τίποτα δεν σας εμποδίζει να μετακομίσετε σε ένα από τα 500 καταστήματα Bouygues Telecom που υπάρχει στη Γαλλία. Οι ώρες λειτουργίας εξαρτώνται από τα καταστήματα, αλλά είναι Γενικά ανοιχτά μεταξύ 9:30 π.μ. και 7:30 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, θυμηθείτε να έχετε:

 • το έγγραφο ταυτότητάς σας
 • η πλευρά σου
 • το βιβλίο επιταγών σας;
 • και απόδειξη της διεύθυνσης.

Για να βρείτε το κατάστημα Bouygues πιο κοντά σε εσάς, χρησιμοποιήστε το εργαλείο γεωγραφικής γεωγραφικής εκμετάλλευσης. Σε περίπτωση που θέλετε να συνομιλήσετε με έναν σύμβουλο Bouygues σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, είστε ελεύθεροι να κλείσετε ραντεβού χάρη στο ” Κλείνω ραντεβού »Από το κατάστημα της επιλογής σας. Είσαι επαγγελματίας ? Ελάτε και ρωτήστε για τη σελίδα Bouygues Pro Fiber.

Γράψτε μια επιστολή στο Bbox Fiber Service Service

Τέλος, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber με ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Στέλνοντας το αίτημά σας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Υπηρεσία καταναλωτών Bouygues Telecom
TSA 59013
60643 Chantilly Cedex

Θέλετε να μιλήσετε με έναν σύμβουλο Bouygues ?