Πώς να επικοινωνήσετε με τον Boursorama Banque?, Εξυπηρέτηση πελατών της Boursorama Bank: Αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση και email

Εξυπηρέτηση πελατών της Boursorama Bank: Αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση και email

Contents

Ωστόσο, για να επικοινωνήσετε απευθείας με τους Boursorama Banque Advisers μέσω τηλεφώνου, αρκετές γραμμές είναι στη διάθεσή σας:

Πώς να επικοινωνήσετε με τον Boursorama Banque ?

Πάντα μια πηγή ανησυχίας, το ζήτημα της διαθεσιμότητας της εξυπηρέτησης πελατών σε μια ηλεκτρονική τράπεζα επιστρέφει τακτικά. Αυτή η ερώτηση είναι επίσης τέλεια νόμιμη όσον αφορά τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών στην ψηφιακή και κινητής τράπεζας.

Boursorama Banque, το καθιστά ένα σημείο τιμής να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των πελατών με διαφορετικές προκαταλήψεις. Στόχος αυτής της διαδικτυακής τράπεζας: Παραμείνετε τον αριθμό 1 των σχέσεων με τους πελάτες.

Bungeorama Bank: Online Bank που ” υπάρχει για σένα »»

Αυτό είναι το μήνυμα που εμφανίζεται από τον Boursorama Banque στον ιστότοπό του. Η επιθυμία του είναι να δοθεί έμφαση στην εξυπηρέτηση πελατών προκειμένου να προσφέρει προστιθέμενη αξία στην προσφορά της. Για τι ? Επειδή οι σχέσεις πελατών είναι απαραίτητες για τους καταναλωτές που γενικά χρησιμοποιούνται για την κατοχή τακτικού τραπεζικού συμβούλου.

Πάρτε τη βύθιση για να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε μια ηλεκτρονική τράπεζα ή μια κινητή τράπεζα σημαίνει να αναλάβετε τον κίνδυνο να είστε πιο απομονωμένοι από ό, τι σε μια παραδοσιακή τράπεζα. Και είναι από μόνο του φυσιολογικό. Οι περισσότεροι πελάτες επιλέγουν την Online Bank ή την Mobile Bank για να μειώσουν το κόστος που, σε μια παραδοσιακή τράπεζα, ιδίως χρηματοδοτεί το έργο ενός ειδικού συμβούλου.

Είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε πολύ απλά με το Boursorama Banque και να έχετε σχετικές απαντήσεις. Η ηλεκτρονική τράπεζα το αποδεικνύει αυτό με υπερηφάνεια που προβάλλει στον ιστότοπό της το διορισμό της: Τον Δεκέμβριο του 2019, το BearingPoint και το Kantar διεξήγαγαν μελέτη σε δείγμα 4.000 πελατών και χρηστών 200 εταιρειών στον τραπεζικό τομέα, ασφάλιση, ακίνητη περιουσία, τουρισμό κ.λπ. . Αποτέλεσμα, ο Boursorama Banque κατατάσσεται στον αριθμό 1 των σχέσεων με τους πελάτες στον τραπεζικό τομέα.

Μια μικρή νίκη που δεν αποτυγχάνει να καυχηθεί για να καθησυχάσει τις προοπτικές της. Με σήμερα 2,1 εκατομμύρια πελάτες, οι μισοί από τους οποίους επέλεξαν να κάνουν το Boursorama Banque την κύρια τράπεζα της, η Online Bank φαίνεται να έχει βρει τη σωστή συνταγή για αποπλάνηση και διατήρηση.

Επικοινωνήστε με τον Boursorama Banque

Από το τηλέφωνο :

Τα καλά νέα, στο Boursorama Banque, είναι ότι υπάρχει πράγματι ένας αριθμός τηλεφώνου … ένα πραγματικό ! Πράγματι, σε ορισμένες κινητές τράπεζες, όπως το Revolut, μπορείτε, φυσικά, να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου … αλλά αυτά τα καλά νέα μετατρέπονται γρήγορα σε απογοήτευση, αφού είναι απλά ένα αυτόματο πρότυπο που αναφέρεται στην εφαρμογή για κινητά.

Ωστόσο, για να επικοινωνήσετε απευθείας με τους Boursorama Banque Advisers μέσω τηλεφώνου, αρκετές γραμμές είναι στη διάθεσή σας:

 • Εάν δεν είστε ακόμη πελάτης και έχετε μια ερώτηση σχετικά με την προσφορά αυτής της διαδικτυακής τράπεζας, επικοινωνήστε με το 0 800 09 20 09 Από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή και 8:45 π.μ. έως 4:30 μ.μ. Η κλήση είναι δωρεάν.
 • Εάν είστε ήδη ένας πελάτης boursorama banque, συνθέστε το 01 46 09 49 49 Από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή και 8:45 π.μ. έως 4:30 μ.μ. Αυτός ο αριθμός δεν θα είναι χρήσιμος για εσάς εάν δεν είστε ακόμα πελάτης, πρέπει να εισαγάγετε ένα αναγνωριστικό για να έρθετε σε επαφή με έναν Boursorama Banque Advisor.
 • Εάν θέλετε να αντιταχθείτε στην τραπεζική σας κάρτα σε περίπτωση απώλειας ή πτήσης, αυτή τη φορά αποτελούν το 09 77 40 10 08 Για μια κλασική κάρτα Visa ή το 04 42 60 53 44 Για μια κάρτα πρώτης βίζας.

Καλό να ξέρω : Η κρίση υγείας έχει αλλάξει την οργάνωση του Boursorama Banque, η εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι τις 7 μ.μ. αντί για τις 10 μ.μ.

Μέσα από γάτα:

Όπως κάθε online τράπεζα αξίζει το όνομα, το Boursorama Banque παρέχει στους πελάτες μια γάτα για να επικοινωνήσουν με έναν σύμβουλο και να συζητήσουν τα διάφορα σημεία που ερωτούν. Αυτή η γάτα είναι διαθέσιμη στην περιοχή του πελάτη σας.

Αυτή η λύση είναι πολύ συντονισμένη με τις εποχές. Πράγματι, η μαζική ψηφιοποίηση απαιτεί από πολλά περιουσιακά στοιχεία να εργάζονται στον υπολογιστή. Επομένως, ακόμη και κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, χωρίς να απουσιάζετε από την ανάρτησή σας, μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν σύμβουλο.

Καλό να ξέρω : Λόγω της εξαιρετικής κατάστασης που συνδέεται με το COVID-19, δεν είναι προσωρινά δυνατή η ανταλλαγή από CAT με έναν σύμβουλο.

Μέσω e-mail :

Στην περιοχή του πελάτη σας, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το Boursorama Banque μέσω email. Αυτή η προκατάληψη πρέπει να ευνοείται εάν θέλετε να διατηρήσετε ένα ίχνος της ανταλλαγής σας και να στείλετε έγγραφα στην ηλεκτρονική σας τράπεζα.

Με επιστολή:

Στην εποχή της ψηφιοποίησης, σίγουρα δεν είναι η ταχυδρομική διεύθυνση που θα είναι πιο χρήσιμη για εσάς. Ωστόσο, αν χρειαστεί να κάνετε επιταγή, τότε θα πρέπει να το ξέρετε. Πράγματι, ο Boursorama Banque προσφέρει checkmen και προσφέρει τη δυνατότητα κατάθεσης ελέγχου. Αρκεί να εισαγάγετε ένα ψηφιακό δελτίο παράδοσης στην περιοχή του πελάτη σας, να υπογράψετε τον έλεγχο και να αναφέρετε τον αριθμό του λογαριασμού σας πριν την αποστείλετε στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ισορροπία
TSA 30 007
93497 MONTREUIL CEDEX

Χρησιμοποιήστε τις ερωτήσεις Boursorama Banque

Όπως πολλές online τράπεζες και άλλες κινητές τράπεζες, το Boursorama Banque έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο συχνά. Προσπαθεί να σκουπίσει όλες τις ερωτήσεις που μπορούν να έχουν οι πελάτες ή οι μελλοντικοί πελάτες. Από το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού Boursorama στη διοίκησή του μέσω των προσφερόμενων υπηρεσιών (εξοικονόμηση, πίστωση, ασφάλιση κ.λπ.), αυτό το FAQ προσπαθεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις για να περιορίσει τις περιττές επαφές με τους συμβούλους.

Μην διστάσετε να μεταβείτε στην κύρια σελίδα αυτής της έκθεσης ερωτήσεων, είναι απόλυτα οργανωμένη, καθαρή και ευανάγνωστη και σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που αναρωτιέστε στο Boursorama Banque.

Επικοινωνήστε με το Boursorama Banque: Τι γίνεται με τα κοινωνικά δίκτυα ?

Ως online τράπεζα, το Boursorama είναι ενεργό στα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να εξετάσετε τέλεια την εκκίνηση ενός διαλόγου στο Facebook, το Twitter, κ.λπ. Ωστόσο, στο βαθμό που αυτή η ηλεκτρονική τράπεζα προσφέρει πολύ πλήρη εξυπηρέτηση πελατών, αυτά τα δίκτυα ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν το καλύτερο μέσο επικοινωνίας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Boursorama Banque, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Ποιες είναι οι τραπεζικές χρεώσεις που εφαρμόζονται από τον Boursorama Banque ?
 • Ποιες κάρτες Boursorama Banque για να επιλέξετε ?
 • Τι προσφέρουν οι Boursorama Banque Savings Solutions ?
 • Πώς να καταθέσετε επιταγές ή μετρητά με boursorama banque ?
 • Πώς να φτιάξω το Boursorama My Main Bank ?
 • Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό Boursorama (και κλείστε τον) ?

Εξυπηρέτηση πελατών της Boursorama Bank: Αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση και email

Οι σύμβουλοι χρηματιστηριακών υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών διατίθενται με πολλαπλά μέσα: μέσω τηλεφώνου, ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της γάτας Boursorama ! Και αν σε αντίθεση με μια παραδοσιακή τράπεζα, δεν έχετε ειδικό σύμβουλο, η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Boursorama είναι διαθέσιμη σε μεγάλο ωριαίο εύρος. Λοιπόν, πώς να επικοινωνήσετε με το Boursorama μέσω τηλεφώνου ? Σε ποια διεύθυνση email στο Boursorama ? Μεγέθυνση στα μέσα επαφής του Boursorama.

 • Τηλέφωνο;
 • Ταχυδρομείο;
 • mail;
 • κουβέντα.

�� Φτάστε στο Boursorama Banque μέσω τηλεφώνου

Το Boursorama Banque έχει αρκετές ειδικές τηλεφωνικές γραμμές σύμφωνα με τα διάφορα θέματα που μπορούν να συναντήσουν οι πελάτες της. Επικοινωνήστε με Αριθμός Boursorama που αντιστοιχεί στην εξοικονόμηση χρόνου.

Αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Boursorama

Ο Εξυπηρέτηση πελατών Boursorama μπορεί να προσεγγιστεί δωρεάν μέσω τηλεφώνου. Πριν καλέσετε, δείτε τους αριθμούς Boursorama Επικοινωνία : Είναι διαφορετικά ανάλογα με το αν είστε ήδη πελάτης ή όχι.

Εάν είστε ήδη πελάτης, μπορείτε να φτάσετε στο Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών Boursorama στο ☎️ 01 46 09 49 49. Ο Boursorama Advisers είναι διαθέσιμα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8:45 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ.

Εάν δεν είστε ακόμα πελάτης και θέλετε Επικοινωνήστε με τον Boursorama Banque, Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο αριθμό τηλεφώνου: �� 0 800 09 20 09. Αυτό είναι ένα δωρεάν αριθμός Για να συμμετάσχετε στο τμήμα πωλήσεων Boursorama Banque Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8:45 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ, Εκτός από τις διακοπές.

Τι πρέπει να κάνετε όταν η εξυπηρέτηση πελατών του Boursorama είναι απρόσιτη ?

Εάν το Το Boursorama Banque Service Service είναι απρόσιτη, Αποφύγετε τις ώρες που μπορείτε να έχετε υψηλό χρόνο αναμονής. Για Καλέστε τον Boursorama, Ευνοούν τις επόμενες ώρες: Μεταξύ 11 π.μ. και 12 μ.μ. και μεταξύ 3 μ.μ. και 4:30 μ.μ.

Εάν είστε ήδη πελάτης και δεν μπορείτε να φτάσετε στο Εξυπηρέτηση πελατών Boursorama Μέσω τηλεφώνου, μπορείτε να ζητήσετε να ανακτήσετε. Απλά μεταβείτε στην περιοχή πελάτη σας ή στην εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας στη σελίδα “Βοήθεια & επαφή” και κάντε κλικ στο κουμπί “Be Recalled”.

Εάν βιάζεστε, έχετε άλλα μέσα Boursorama Επικοινωνία ::

 • Το email: Στη διεύθυνση [Email Protected] ή από την περιοχή του πελάτη σας στον ιστότοπο ή από την εφαρμογή για κινητά στην ενότητα “Help & Contact”.
 • Ο εικονικός βοηθός Elliot, διαθέσιμος 24/7 από την περιοχή του πελάτη σας.
 • Το τηλέφωνο για να φτάσει στο Boursorama Assistance στο: �� 0 800 09 20 09.

Boursorama Αριθμοί έκτακτης ανάγκης

Για να διευκολύνετε τις διαδικασίες σας σε περίπτωση κλοπής ή απώλεια τραπεζικής κάρτας, το Boursorama Banque προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες διαδικασίες στο διαδίκτυο. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αυτή η διαδικασία είναι γρήγορη και αποτελεσματική.

Να κάνω Αντιπολίτευση στην τραπεζική σας κάρτα, Θα είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε τη διαδικασία στο διαδίκτυο από την περιοχή του πελάτη σας στον ιστότοπο ή από την εφαρμογή για κινητά. Η κάρτα σας θα μπλοκαριστεί αμέσως για να αποφευχθεί η δόλια χρήση.

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Αντιπολίτευσης της Τραπεζικής Κάρτας Interbank στο ☎️ 0 892 705 705 (€ 0,34 συμπεριλαμβανομένης της φόρου/λεπτό + τιμή κλήσης). Πρόκειται για μια εθνική υπηρεσία διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες την ημέρα.

�� Επικοινωνήστε με το Boursorama Banque μέσω email

Για όλες τις ερωτήσεις σας, μπορείτε Επικοινωνήστε με το Boursorama μέσω email Στην ακόλουθη διεύθυνση: [Email Protected] . Και αν είστε ήδη πελάτης, έχετε μια φόρμα στην περιοχή του πελάτη σας για να γράψετε το δικό σας Boursorama Bank Mail.

Ως μέρος μιας καταγγελίας, το Εξυπηρέτηση πελατών Boursorama αναλαμβάνει να επιβεβαιώσει την παραλαβή του αιτήματός σας μέσα σε μια περίοδο 10 εργάσιμες ημέρες ανώτατο όριο. Ο χρόνος απόκρισης είναι 2 μήνες ανώτατο όριο. Εάν πρόκειται για πρόβλημα μεταφοράς, απόσυρσης ή στην τραπεζική σας κάρτα, τότε η περίοδος επεξεργασίας είναι 15 εργάσιμες ημέρες.

Εάν χρειάζεστε μια γρήγορη απάντηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Μπάτσομα γάτα : Elliot. Αυτός είναι ο εικονικός εικονικός βοηθός τραπεζικής ισορροπίας. Το Elliot Chatbot είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας αμέσως. Ο Γάτα boursorama είναι προσβάσιμο από τον λογαριασμό πελατών σας στην ενότητα “Βοήθεια και επαφή”.

�� Ταχυδρομικές διευθύνσεις για να γράψετε στο Boursorama Banque

Ισορροπία έχει αρκετές ταχυδρομικές διευθύνσεις. Για να στείλετε τις επιστολές ή τα έγγραφά σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ταχυδρομική διεύθυνση της έδρας Boursorama Banque. Προσοχή, γιατί μετρητά μια επιταγή, Η διεύθυνση είναι διαφορετική !

Πρέπει να επιλέξετε Η διεύθυνση Boursorama Banque Ανάλογα με τις ανάγκες σας:

Διευθύνσεις Boursorama Bank

�� Διεύθυνση κεντρικού γραφείου Ισορροπία
44 διασταύρωση δρόμου
92100 Boulogne-Billancourt
�� Ταχυδρομική διεύθυνση για να στείλετε μια επιστολή στο Boursorama Banque Ισορροπία
44 διασταύρωση δρόμου
92100 Boulogne-Billancourt
�� Διεύθυνση για τη συλλογή ελέγχου Boursorama Ισορροπία
TSA 30007
93497 MONTREUIL CEDEX

�� Πώς να στείλετε μια καταγγελία στο Boursorama Banque ?

Εάν το Εξυπηρέτηση πελατών Boursorama σας υπό την προϋπόθεση ότι δεν σας ταιριάζει ή σε περίπτωση προβλημάτων στις τραπεζικές σας δραστηριότητες, μπορείτε να στείλετε ένα παράπονο. Για να κάνετε το παράπονό σας πρέπει Επικοινωνήστε με τον Boursorama Banque ::

 • Εάν είστε ήδη πελάτης, πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα στην ενότητα “Καταγγελία” της περιοχής του πελάτη σας.
 • Εάν δεν είστε ακόμη πελάτης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δωρεάν υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών σε αριθμό : �� 0 800 09 20 09 ή συμπληρώστε μια ηλεκτρονική φόρμα, διαθέσιμη στην ενότητα “Βοήθεια” του ιστότοπου Boursorama.

Θα λάβετε μια απάντηση εντός μέγιστης περιόδου 15 εργάσιμες ημέρες. Αν παρά την επιστροφή του Υπηρεσία καταγγελίας Boursorama Η διαφορά παραμένει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν διαμεσολαβητή δωρεάν.

Στείλτε το ταχυδρομείο σας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Μεσολαβητής της Γαλλικής Τραπεζικής Ομοσπονδίας (FBF)
Κυρία διαμεσολαβητής
CS 151
75422 Παρίσι CEDEX 9

Ή συμβουλευτείτε τον ιστότοπο https: // lemediator.FBF.FR για να ξεκινήσετε την παραπομπή σας στο διαδίκτυο.

Θα λάβετε μια απάντηση εντός 2 μηνών από την ημερομηνία της πρώτης γραπτής καταγγελίας σας.

��‍♀️FAQ:

�� Πώς να μιλήσετε με έναν σύμβουλο Boursorama ?

 • Καλέστε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Boursorama στο ☎️ 01 46 09 49 49 ;
 • Ζητήστε να ανακληθείτε από την περιοχή του πελάτη σας, “Βοήθεια & Επικοινωνία”.

❌ Πώς να ξεκλειδώσετε έναν λογαριασμό Boursorama ?

Εάν έχετε μπλοκάρει τον λογαριασμό σας, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος Ξεκλειδώστε έναν λογαριασμό Boursorama είναι να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο “Ξεκλειδώστε την πρόσβαση του πελάτη μου”. Διατίθεται στη σελίδα σύνδεσης. Τότε απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

�� Πού να βρω τον αριθμό πελάτη μου Boursorama ?

Ο Αριθμός πελατών Boursorama είναι εγγεγραμμένος στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε κατά το άνοιγμα. Εάν δυστυχώς δεν μπορείτε να βρείτε το όνομα χρήστη σας, μπορείτε να το συμβουλευτείτε από την περιοχή του πελάτη σας πηγαίνοντας στην ενότητα “My Profile”, στη συνέχεια στο μενού “My Identifier και My Password.». Τέλος, εάν δεν είστε πλέον συνδεδεμένοι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία για να βρείτε το αναγνωριστικό σας Boursorama.

�� Οι προσφορές της στιγμής ��

Μονοεξέχρος

προσφέρονται έως και 120 €

Ισορροπία

€ 100 που προσφέρονται με τον κωδικό BRS100

Λογότυπο fortuneo

230 ευρώ που προσφέρεται με τον κωδικό FTN0923

Σύμβουλος της υπηρεσίας σας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο 8:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.