Boursorama Bank Promo Κωδικός: Έκπτωση | Σεπτέμβριος, Boursorama – Μεγάλο σφάλμα στο Boursorama για την πίστωση ενδιαφέροντος για την LDD | Φόρουμ τραπεζών και χρημάτων

Μεγάλο bug boursorama στο boursorama για τους πιστωτές ενδιαφέροντος της LDD

Contents

Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης απαραίτητο να είστε ηλικίας για να ανοίξετε ένα LDDS, δεν είναι δυνατόν να ανοίξετε έναν τέτοιο λογαριασμό για το παιδί σας. Υπάρχει μια εξαίρεση – η οποία παραμένει ασυνήθιστη, είναι το γεγονός ότι ένας ανήλικος μπορεί να επωφεληθεί από αυτό το προϊόν αποταμίευσης μόνο εάν έχει προσωπικό εισόδημα και έχει ξεχωριστή φορολογία.

Έγκυρος κωδικός προώθησης τραπεζών τον Σεπτέμβριο του 2023

Αποθηκεύστε με τον έγκυρο κωδικό τραπεζικής τραπεζικής τον Σεπτέμβριο ! Προσφορές διαθέσιμες σήμερα

Αυτές οι προσφορές έχουν λήξει, αλλά μπορεί να εξακολουθούν να λειτουργούν !

Boursorama Bank Promo Code: Μέχρι τα € 100 που προσφέρονται για οποιοδήποτε πρώτο άνοιγμα λογαριασμού με τραπεζική κάρτα

Ο ιστότοπος του εμπόρου θα ανοίξει σε μια νέα καρτέλα.

€ 130 Premium κατά την έναρξη ενός τραπεζικού λογαριασμού χάρη σε αυτό το vode promo boursorama banque

Ο ιστότοπος του εμπόρου θα ανοίξει σε μια νέα καρτέλα.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: € 80 Μπόνους για επαγγελματίες

Απόκρυψη των συνθηκών

Εάν ασκείτε επάγγελμα, μην χάσετε αυτήν την αποκλειστική ευκαιρία με το κουπόνι μείωσης του Boursorama, επιτρέποντάς σας να λάβετε πίστωση € 80 στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτή η προσφορά είναι περιορισμένη και στη συνέχεια ενεργήστε γρήγορα ! Επωφεληθείτε από αυτό το ραντεβού.

Ο ιστότοπος του εμπόρου θα ανοίξει σε μια νέα καρτέλα.

Μέχρι € 130 που προσφέρονται με χορηγία

Ο ιστότοπος του εμπόρου θα ανοίξει σε μια νέα καρτέλα.

Προσφορά συναλλαγών από € 1,99

Ο ιστότοπος του εμπόρου θα ανοίξει σε μια νέα καρτέλα.

Εξοικονομήστε στο Boursorama Banque

Η προσφορά καλωσορίσματος Boursorama Banque

Το Boursorama είναι η φθηνότερη τράπεζα και θέλει να είναι κοντά στους πελάτες της και προσφέρει ένα ευπρόσδεκτο μπόνους κατά το άνοιγμα ενός λογαριασμού. Με το άνοιγμα του τρεχούμενου λογαριασμού σας, λάβετε έως και 80 ευρώ απευθείας σε αυτό και επωφεληθείτε από αυτό το πλεονέκτημα ! Ανάλογα με την περίοδο του έτους, αυτό το ασφάλιστρο είναι μερικές φορές “ενισχυμένο” και μπορεί να φτάσει τα € 150, επωφεληθείτε από αυτό !
Περιηγηθείτε σε αυτήν τη σελίδα και βρείτε έναν κωδικό προώθησης Boursorama Banque για να επωφεληθείτε από αυτό το πλεονέκτημα !
Ο κώδικας προώθησης του Boursorama, ο οποίος αφορά αυτό το πλεονέκτημα, εγγυάται την ενεργοποίηση της προσφοράς, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι ο λογαριασμός Boursorama είναι καλά ανοιχτός και ότι ικανοποιείται οι όροι που σχετίζονται με την προσφορά καλωσορίσματος Boursorama.

Βρείτε επίσης άλλες προσφορές Boursorama: Καλές χρηματιστηριακές αγορές και Boursorama Promo Codes για να βελτιστοποιήσετε το άνοιγμα των λογαριασμών σας.

Boursorama banque χορηγία

 • μια ενεργή τραπεζική κάρτα Boursorama,
 • Ένα ασφαλιστικό προϊόν (Protectic Boursorama, Ασφάλιση λογαριασμών, Carapass),
 • Ένα φυλλάδιο εξοικονόμησης,
 • υποθήκη ή προσωπικό δάνειο (εξαιρουμένων της εξουσιοδότησης σε υπερανάληψη),
 • Λογαριασμός των χρηματοπιστωτικών μέσων (Ασφάλιση Ζωής, Λογαριασμός Κινητών Αξιών, Μπιζέλι ή PEA-PME, Ελεγχόμενη Χρηματοοικονομική Αξίωση).

Οι διαφορετικές κάρτες Boursorama

 • Η προσφορά ελευθερίας απευθύνεται σε νέους από 12 ετών, την ευκαιρία να μάθετε να διαχειρίζεστε τον προϋπολογισμό σας ευχαριστίες με μια κάρτα -BARGAIN και την εφαρμογή για κινητά.
 • Η κάρτα καλωσορίσματος είναι δωρεάν και προσφέρει 7 ημέρες την εβδομάδα με το chatbot, είναι προσβάσιμο σε όλους χωρίς κατάσταση εισοδήματος !
 • Η κάρτα Ultim απευθύνεται σε ταξιδιώτες με πληρωμές και αναλήψεις είναι δωρεάν σε όλο τον κόσμο, αρθρωτά οροφές και πληρωμή σε άμεση ή καθυστερημένη χρέωση.
 • Η μεταλλική κάρτα προσφέρει δωρεάν και απεριόριστες πληρωμές και αποσύρσεις σε όλα τα νομίσματα. Με υψηλότερες και αρθρωτές οροφές και μεταφορές χωρίς τέλη εκπομπών, αυτή η κάρτα απευθύνεται σε υψηλό.

Τα πλεονεκτήματα της Boursorama Bank

 • Πολύ ανταγωνιστικά τέλη διαχείρισης
 • Τέλη απόσυρσης στο εξωτερικό μεταξύ των λιγότερο ακριβά
 • Μια προσφορά αφιερωμένη στους εφήβους
 • Ένα μπόνους χορηγίας για τους αγαπημένους σας
 • Ένα ποσό καλωσορίσματος στο λογαριασμό σας € 100 ή περισσότερο (χρησιμοποιώντας έναν κωδικό προώθησης Boursorama banque)
 • Εύκολη επιταγή για μια ηλεκτρονική τράπεζα
 • Η εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη

Bourorama Banque Service Service

 • με υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Εμπορική@boursorama.Fr
 • Μέσω τηλεφώνου στις 0 800 09 20 09 (Πράσινος αριθμός) Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 9 π.μ. και 8 μ.μ. και Σάββατο μεταξύ 8:45 π.μ. και 4:30 μ.μ.

Μάθετε περισσότερα για το Boursorama και τα πλεονεκτήματά του

 • Για να απλοποιήσετε τη διαχείριση των λογαριασμών σας σε όλες τις τρέχουσες λειτουργίες
 • Για να παραγγείλετε την δωρεάν τραπεζική σας κάρτα
 • Για να επωφεληθείτε από τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές
 • Για να ζητήσετε την εξυπηρέτηση πελατών Boursorama που διατίθεται σε εκτεταμένα προγράμματα
 • Για να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα σε ευρώ απευθείας στον λογαριασμό σας στο Boursorama: Χορηγίες, καλωσορίστε μπόνους.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το boursorama banque

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό προώθησης Boursorama Banque ?

Για να επωφεληθείτε από όλα τα οφέλη του Boursorama Banque, ειδικά όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό Boursorama, βρείτε μεταξύ των προσφορών που υπάρχουν στις Dealabs τον κώδικα προώθησης Boursorama Banque που σας ενδιαφέρει:

 • Εξετάστε τους όρους χρήσης του κώδικα Boursorama Banque
 • Κάντε κλικ στο ένθετο του κώδικα Boursorama, η ανακατεύθυνση στο Boursorama γίνεται σε μια νέα καρτέλα
 • αντίγραφο ΟΚώδικας Στη συνέχεια, εγγραφείτε στην επιθυμητή προσφορά στον ιστότοπο Boursorama
 • Μεταβείτε στην οριστικοποίηση του ανοίγματος του λογαριασμού Boursorama και εισαγάγετε τον κώδικα Boursorama στον ειδικό πεδίο και επικύρωση !

Εάν αυτή είναι η προσφορά καλωσορίσματος του Boursorama, το ποσό που προτάθηκε να πιστωθεί στο τέλος του ανοίγματοςμόνιμος του λογαριασμού Boursorama (επομένως το ποσό δεν είναι ορατό αμέσως μετά το άνοιγμα του λογαριασμού και τη δημιουργία της περιοχής πελατών σας Boursorama).

Πού να βρείτε έναν κωδικό προώθησης boursorama banque ?

 • Βρείτε τον καλύτερο κωδικό προώθησης Boursorama στο Dealabs. Οι καλύτεροι κωδικοί προώθησης Boursorama προσφέρονται από την κοινότητα των Dealabs, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Boursorama σε κοινωνικά δίκτυα για να ενημερωθείτε για τις νέες προσφορές Boursorama.
 • Ένας κωδικός προώθησης Boursorama που προσφέρεται ως μέρος του ανοίγματος ενός λογαριασμού σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα μπόνους που μπορεί να πάει Έως τα € 150 πληρωμένα !

Μην χάσετε οποιαδήποτε προσφορά Boursorama εδώ και βρείτε τον κώδικα Boursorama IderaUn για να αλλάξετε την τράπεζα !

Ο κώδικας promo boursorama μου δεν λειτουργεί, τι να κάνω ?

Ένας κωδικός Boursorama Μπορεί επίσης να μην ισχύει για διάφορους λόγους:

 • Ο κωδικός προώθησης Boursorama έχει σφάλμα πληκτρολόγησης ή κολάζ
 • Ο κώδικας Boursorama αφορά μια άλλη προσφορά από ό, τι επιθυμείτε να εγγραφείτε: πρέπει να συμβουλευτείτε τους όρους της προσφοράς Boursorama πριν από τη συνδρομή
 • Οι προσφορές Boursorama δεν συνδυάζονται

Boursorama Banque: Η φθηνότερη τράπεζα !

Το Boursorama έχει εκλεγεί η φθηνότερη τράπεζα για πάνω από 15 χρόνια. Επωφεληθείτε από τις Boursorama Banque Uncistable προσφορές με προσωπικό δάνειο με το χαμηλότερο επιτόκιο στην αγορά (2,57% Taeg το 2022), η εξοικονόμηση συνταξιοδότησης της Μάλτας ως πολύ ενδιαφέρουσα και ένα ευπρόσδεκτο μπόνους που καταβάλλεται απευθείας στον τρέχοντα λογαριασμό σας μόλις εγγραφείτε στο Boursorama Banque ! Για να επωφεληθείτε από αυτό το ασφάλιστρο και άλλα πλεονεκτήματα, περιηγηθείτε σε αυτήν τη σελίδα, ένας κωδικός προώθησης Boursorama καθώς και καλές προσφορές Bousorama Banque θα σας επιτρέψουν να πάρετε ομαλά με τη νέα σας τράπεζα !

Boursorama Bank σε κοινωνικά δίκτυα

Το Boursorama Banque απαντά, σας υποστηρίζει και σας ενημερώνει για τα τραπεζικά νέα μέσω κοινωνικών δικτύων. Βρείτε το Boursorama Banque στο Facebook, το Instagram, το Twitter για να παραμείνουν ενημερωμένοι για όλα τα boursorama banque news και τις νέες τραπεζικές προσφορές που προσφέρονται ! Μείνετε σε εγρήγορση για τραπεζική νομοθεσία, παραλλαγές στις τιμές βιβλίων και φυσικά όλες τις προσφορές Boursorama Banque ή προσθέστε αυτές τις σελίδες μεταξύ των αγαπημένων σας !
Βρείτε έναν κωδικό προώθησης Boursorama Banque, περιηγώντας σε αυτή τη σελίδα και επωφεληθείτε από την καλύτερη προσφορά Boursorama κατά την εγγραφή σας.

Δημοφιλή καταστήματα

Η εφαρμογή Boursorma

Για να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας με ευκολία και ταχύτητα, ανακαλύψτε την εφαρμογή Boursorama. Στο smartphone, σε λίγα δευτερόλεπτα, προγραμματίστε μια μεταφορά, ελέγξτε τα έξοδά σας, χορηγήστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, συμβουλευτείτε τα έγγραφά σας ή ακόμα και συνομιλία με έναν σύμβουλο. Με την καινοτόμο εφαρμογή της, το Boursorama Banque ενσωματώνεται τέλεια στις συνήθειες σας και σας κάνει να απλοποιήσετε τη ζωή σας με όλες τις υπηρεσίες Boursorama στα χέρια σας, ώστε να μην χάσετε δραστηριότητες στους λογαριασμούς σας Boursorama. Λήψη μετά το άνοιγμα του λογαριασμού σας και διαχειριστείτε τα χρήματά σας χωρίς δυσκολίες !

Boursorama Welcome Bonus

Μην χάσετε: Το μπόνους καλωσορίσματος σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα ποσό που καταβάλλεται απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό Boursorama λίγο μετά τη δημιουργία του ! Ανάλογα με την τρέχουσα λειτουργία, αυτή η προσφορά σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα μπόνους € 100 όταν ανοίγετε τον τρέχοντα λογαριασμό σας. Για να το αποκτήσετε, περιηγηθείτε σε αυτήν τη σελίδα και σίγουρα θα βρείτε έναν κωδικό προώθησης Boursorama Banque για να εισαγάγετε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας στον ιστότοπο Boursorama. Στη συνέχεια λαμβάνεται υπόψη η προσφορά και εγγυώνετε ένα μπόνους που καταβάλλεται από τον Boursorama κατά την έναρξη του λογαριασμού σας ! Μην χάσετε κανένα κουπόνι χρηματιστηριακής αγοράς, έρχονται τακτικά σε αυτή τη σελίδα: Ένας κωδικός προώθησης Boursorama είναι ένα όφελος για διασκέδαση !

Μεγάλο bug boursorama στο boursorama για τους πιστωτές ενδιαφέροντος της LDD

Καλημέρα,
Έβαλα ένα μήνυμα από αυτά χθες, προς το παρόν δεν έχω απάντηση.
Το πρωί της 2ης Ιανουαρίου 2019, τα ποσά και οι ημερομηνίες ήταν ασυνάρτητες.
Το πιο ενοχλητικό είναι ότι από τα δύο LDD που λαμβάνει – προφανώς – το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό που φαίνεται (με την πρώτη ματιά, επειδή δεν έχω συσσωρεύσει τις πωλήσεις) εκείνος που ήταν μάλλον εκπληρωμένος.
Το βράδυ της 2ης Ιανουαρίου, τα ασυνεπή ποσά και οι ημερομηνίες παραμένουν εκεί, ως πληροφορίες παραρτήματος, αλλά οι πιστώσεις λογαριασμού ήταν πτητικές.

6 Οι επαγγελματίες μελετούσαν προφίλ
Pro λιγότερο δαπανηρή τράπεζα
Εκατοντάδες ευρώ σε εξοικονόμηση
από 0,20% τασέτα
4 Σύγκριση οργανισμών
μέχρι 500 € προσβάλλω
Παρουσιάστηκαν 23 συμβάσεις
Μέχρι 250 € μείωση
Μειώστε τον λογαριασμό σας στην ενέργεια

Μέλος34128

Ναι υπάρχει ένα σφάλμα και ένα μήνυμα στο κίτρινο εμφανίζεται στον προσωπικό χώρο για να ενημερώσετε τους πελάτες.

Από εκεί για να ενθουσιαστείτε για τα € 90 ετήσια συμφέροντα που αναφέρθηκαν από μια LDD στο ανώτατο όριο, δεν πρέπει να μετακινηθείτε σε τόσο λίγα.

Μόλις έλεγξα αυτή τη στιγμή και όλα φαίνεται να έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό. Εκτός αυτού, είμαι πολύ ενοχλημένος τώρα γιατί δεν ξέρω τι να κάνω με όλα αυτά τα ενδιαφέροντα.

Τελευταία τροποποίηση από έναν συντονιστή: 3 Ιανουαρίου 2019

fred_b

Μέλος

Δεν είχα ένα μήνυμα σε κίτρινο (ίσως μπλοκαριστεί από το anti-popup μου).
90 € ή όχι, δεν μου αρέσει όταν η τράπεζά μου παίρνει βούρτσες σε λογαριασμούς.

Έχουν επίσης ένα ανεπίλυτο σφάλμα για χρόνια: ακριβές ισορροπία, αλλά που λαμβάνει υπόψη τις πιστωτικές λειτουργίες που θα εμφανίζονται μόνο την επόμενη μέρα.

LDDS Boursorama Banque: Γιατί να επιλέξετε αυτό το φυλλάδιο αποταμίευσης ?

LDDS Bank Boursorama

Το Boursorama Banque ήταν μια από τις πιο ανταγωνιστικές ηλεκτρονικές τράπεζες για αρκετά χρόνια. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το καθεστώς ηγέτη, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το ίδρυμα επικεντρώνεται σε ένα πλήρες φάσμα τραπεζικών προϊόντων. Στον κατάλογο των φυλλαδίων αποταμίευσης, βρίσκουμε τα LDD.

LDDS, ή βιώσιμο και ενωμένο φυλλάδιο ανάπτυξης, είναι ένα προϊόν αποταμίευσης που επιτρέπει στο κοινό να συμβάλει στη χρηματοδότηση των ΜΜΕ καθώς και στην οικονομία κοινωνικής και αλληλεγγύης. Προκειμένου να είναι ελκυστικό, σχεδιάστηκε για να είναι ασφαλές, αμείβοι και ρυθμισμένοι από το κράτος.

Apple Pay Google Pay Pay

Τράπεζα λιγότερο ακριβό

Apple Pay, Google Pay

Ασφαλίστρα Ελεύθερος

Δωρεάν πληρωμές στο εξωτερικό

Προϋποθέσεις: Χωρίς εισοδηματική κατάσταση – Καλώς ήρθατε κάρτες Ultim

Ετήσια έξοδα: 0 € • Αρχική κατάθεση: 300 €

Ελέγξτε την κατάθεση: ✔ • Ειδική κατάθεση: ✘

Μηνιαίο κόστος κάρτας: 0 €

Αναλήψεις ζώνης ευρώ: Δωρεάν • Πληρωμές ζώνη ευρώ: Δωρεάν

Αναλήψεις νομισμάτων: 1,69% • Πληρωμές πρόσκλησης: Δωρεάν

Apple Pay Google Pay Pay

Χαρακτηριστικά του φυλλαδίου LDDS στο Boursorama

Είτε στο Boursorama Banque είτε αλλού, το LDDS παρουσιάζεται ως συμπλήρωμα στο φυλλάδιο α. Μπορεί να είναι χρήσιμο αν έχετε φτάσει στο ανώτατο όριο του τελευταίου ή ότι δεν το έχετε κλείσει ακόμα και θέλετε να έχετε άλλο βιβλίο αποταμίευσης απλό στη χρήση.

Στα τέλη Φεβρουαρίου 2022, οι συνολικές αποταμιεύσεις που τοποθετήθηκαν από τους Γάλλους στα LDD τους έφτασαν τα 127,4 δισ. Ευρώ. Ιστορικά, αυτή είναι η αντικατάσταση του Codévi που υπήρχε από τη δεκαετία του 1980. Στη συνέχεια, αντικαταστάθηκε από το φυλλάδιο βιώσιμης ανάπτυξης (LDD) το 2007 και στη συνέχεια από το φυλλάδιο ανάπτυξης βιώσιμης και αλληλεγγύης το 2016. Με την ηγεμονία της στην ηλεκτρονική τραπεζική αγορά, η Boursorama Banque προσφέρει αυτό το τραπεζικό προϊόν στην προσφορά του.

Ένα livret που ρυθμίζεται από το κράτος και ασφαλές

Όπως το φυλλάδιο A, το LDDS σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις αποταμιεύσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές και να αποσύρετε χρήματα όπως θέλετε στο Boursorama Banque. Εάν έχετε έργα ή απλά θέλετε τα χρήματά σας να κοιμηθούν σε έναν τρεχούμενο λογαριασμό, είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Το LDDS είναι δωρεάν στο Boursorama Banque, δεν έχετε αμοιβές για το άνοιγμα και τη διαχείριση του φυλλαδίου ή των προμηθειών σε επιχειρήσεις. Επιπλέον, όλη η συμμετοχή αυτού του λογαριασμού πραγματοποιείται απευθείας στο διαδίκτυο στο 100%, μπορείτε να κάνετε μεταφορές και καταθέσεις 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες την ημέρα από τον προσωπικό σας χώρο στην εφαρμογή για κινητά (iOS και Android) ή την επίσημη ηλεκτρονική τράπεζα δικτυακός τόπος.

Επιπλέον, τα LDD του Boursorama Banque είναι ένα ασφαλές και ρυθμιζόμενο φυλλάδιο από το κράτος. Έτσι, το κεφάλαιο είναι απολύτως ασφαλές και είναι αδύνατο να χάσετε τις αποταμιεύσεις του με αυτό το τραπεζικό προϊόν.

Στη συνέχεια, οι LDDs απαλλάσσονται από τον φόρο, όλα τα κέρδη των συμφερόντων εξαιρούνται από τις εισφορές φόρου εισοδήματος και κοινωνικής ασφάλισης, πράγμα που συμβαίνει και με το φυλλάδιο Α, αλλά όχι όλα τα φυλλάδια ταμιευτηρίου που υπέβαλαν οι τράπεζες ως τράπεζα Boursorama.

Σε αυτό πρέπει να προστεθεί ότι το Boursorama Banque LDD δεν συνδέεται με μια τραπεζική κάρτα – είναι το ίδιο πράγμα με όλα τα τραπεζικά καταστήματα. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αποταμιεύσεις, πρέπει να κάνετε μεταφορά στον τρέχοντα λογαριασμό σας.

Το ανώτατο όριο LDDS είναι 12.000 ευρώ – έναντι 22.950 ευρώ για το φυλλάδιο α.

Ένα αμειβόμενο φυλλάδιο

Ένα ισχυρό σημείο των LDDS είναι ότι πρόκειται για ένα φυλλάδιο που είναι πληρωμένο. Το ετήσιο ποσοστό αμοιβής είναι 1% καθαρό ετησίως, ευθυγραμμίζεται με αυτό του φυλλαδίου α. Εν ολίγοις, κερδίζετε τόκους κάθε χρόνο. Το ποσοστό αυτό ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου 2022, μπορεί να ανέλθει σε δύο φορές το χρόνο στην απόφαση του κράτους.

Από το τέλος του 2020, όλοι οι άνθρωποι που έχουν LDDs μπορούν επίσης να δώσουν στους ηθοποιούς της κοινωνικής και αλληλεγγύης (ESS). Το Boursorama Banque σάς επιτρέπει να δώσετε μία ή περισσότερες ενώσεις για ένα ελάχιστο ποσό 10 ευρώ, ολόκληρος ο κατάλογος είναι διαθέσιμος στην επίσημη ιστοσελίδα της – υπάρχουν σημαντικοί παίκτες όπως η UNICEF, το Handicap International και άλλοι.

Πώς να ανοίξετε ένα LDD στο Boursorama Banque ?

Με τον ίδιο τρόπο όπως το φυλλάδιο Α, μπορείτε να έχετε μόνο ένα LDDS. Εάν θέλετε να ανοίξετε ένα φυλλάδιο αυτού του τύπου στο Boursorama Banque, πρέπει να κλείσετε το φυλλάδιό σας αλλού, ακόμη και αν είναι ανενεργό. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να στείλετε μια επιστολή κλεισίματος στην ενδιαφερόμενη τράπεζα, ένα μοντέλο είναι διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο της διαδικτυακής τράπεζας.

Γενικότερα, δικαιούστε ένα μόνο LDD ανά φορολογούμενο, δύο για συζύγους σε κοινή φορολογία. Δεν είναι δυνατόν να συμμετάσχει ένα βιώσιμο βιτρίνα βιώσιμων και ενωμένων αναπτυξιακών.

Οι προϋποθέσεις για να ανοίξετε ένα LDDS

Εκτός από το γεγονός ότι κάθε άτομο περιορίζεται σε ένα μόνο LDD, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για να ανοίξετε ένα φυλλάδιο σε αυτή την κατηγορία στο Boursorama Banque. Πρώτον, πρέπει απαραίτητα να είστε γάλλος κάτοικος – κάτι που δεν συμβαίνει για ένα φυλλάδιο Α, για παράδειγμα.

Εάν γίνετε μη -μόνιμος μετά το άνοιγμα των LDD, μπορείτε να κρατήσετε το φυλλάδιο, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε λειτουργία (απόσυρση ή πληρωμή). Σε περίπτωση που θέλετε να ανακτήσετε τα κεφάλαια, πρέπει να κλείσετε τα LDD σας.

Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης απαραίτητο να είστε ηλικίας για να ανοίξετε ένα LDDS, δεν είναι δυνατόν να ανοίξετε έναν τέτοιο λογαριασμό για το παιδί σας. Υπάρχει μια εξαίρεση – η οποία παραμένει ασυνήθιστη, είναι το γεγονός ότι ένας ανήλικος μπορεί να επωφεληθεί από αυτό το προϊόν αποταμίευσης μόνο εάν έχει προσωπικό εισόδημα και έχει ξεχωριστή φορολογία.

Διαφορετικά, πρέπει επίσης να είστε πελάτης στο Boursorama Banque για να ανοίξετε ένα LDDS, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να έχετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό τουλάχιστον στην ηλεκτρονική τράπεζα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το προϊόν αποταμίευσης – αυτό ισχύει για όλους τους άλλους (φυλλάδιο A, φυλλάδιο …). Εάν είστε ήδη πελάτης της ηλεκτρονικής τράπεζας, πρέπει μόνο να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα απευθείας στο διαδίκτυο από την περιοχή του πελάτη σας.

Τα βήματα για να ανοίξετε ένα LDDS

Εάν δεν είστε ακόμη πελάτης στο Boursorama Banque, εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ανοίξετε ένα LDD με online τραπεζική.

 • Ελέγξτε ότι δεν έχετε ήδη ένα φυλλάδιο LDDS.
 • Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα στον επίσημο ιστότοπο Balance Banking.
 • Επικυρώστε και υπογράψτε τη σύμβαση ηλεκτρονικά.
 • Παρέχετε ψηφιακά έγγραφα υποστήριξης (φωτογραφία ή σάρωση).
 • Περιμένετε την επικύρωση του ανοίγματος του λογαριασμού από την ηλεκτρονική τράπεζα.
 • Προχωρήστε με την υποχρεωτική αρχική πληρωμή 10 ευρώ για να επικυρώσετε το άνοιγμα του φυλλαδίου LDDS.

Γενικά, το άνοιγμα του λογαριασμού σας στο Boursorama Banque διαρκεί λίγες μέρες, έως ότου η ηλεκτρονική τραπεζική επικυρώσει το αρχείο σας. Μετά από αυτό, το άνοιγμα ενός LDDS γίνεται πιο γρήγορα και έχετε πρόσβαση σε όλα τα τραπεζικά σας προϊόντα από την εφαρμογή για κινητά ή τον επίσημο ιστότοπο.

Για το άνοιγμα ενός λογαριασμού στο Boursorama Banque, στη συνέχεια σε LDDS, πρέπει να παρέχετε μερικά απαραίτητα στοιχεία για την εγγραφή. Θυμηθείτε ότι όλα αυτά τα στοιχεία μεταδίδονται απευθείας σε απευθείας σύνδεση χωρίς να χρειάζεται να στείλετε την έκδοση χαρτιού ταχυδρομικώς, εδώ είναι η λεπτομέρεια.

 • Ένα έγκυρο επίσημο έγγραφο ταυτότητας (ταυτότητα ή διαβατήριο).
 • Απόδειξη διεύθυνσης ή φορολογικό έγγραφο μικρότερο από 12 μήνες.
 • Μια δήλωση ταυτότητας τραπεζών (RIB) μιας εγκατάστασης που κατοικείται στη Γαλλία.
 • Μια χειρόγραφη υπογραφή σε λευκό φύλλο.

Η άποψή μας σχετικά με τα LDD του Boursorama Banque

Η άποψή μας σχετικά με τα LDD του Boursorama Banque πρόκειται να τελειώσει, είναι καιρός να ολοκληρωθεί. Κατά τη γνώμη μας, το βιώσιμο και ενωμένο βιβλίο ανάπτυξης είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα του φυλλαδίου α. Εκτός αυτού, έχει τα ίδια γενικά χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να είναι ασφαλές, ρυθμιζόμενο και αμειβόμενο. Εάν το ανώτατο όριο είναι χαμηλότερο από αυτό του ομόλογου, έχετε το δικαίωμα να συνδυάσετε και τα δύο για τον ίδιο ρυθμό αμοιβής.

Εάν οι LDD του Boursorama Banque αποπλανούν τον κόσμο στη Γαλλία, είναι επίσης επειδή είναι δωρεάν και δωρεάν. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις λειτουργίες σας απευθείας στο διαδίκτυο από την εφαρμογή ή τον ιστότοπο, που κυμαίνονται από το άνοιγμα του φυλλαδίου έως τη διαχείριση του (μεταφορά και καταθέσεις). Διαφέρει από την ασφάλιση ζωής Boursorama Banque, η οποία μπορεί επίσης να παρέχει απόδοση χωρίς κίνδυνο, αλλά που δεν είναι τόσο ευέλικτη.