Boursorama Bank: A που ανήκει στην ηλεκτρονική τράπεζα?, Ποια τράπεζα βρίσκεται πίσω από το Boursorama: Απάντηση εδώ!

Ποια τράπεζα βρίσκεται πίσω από το Boursorama

�� Χάρη στην τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της μητρικής του εταιρείας, ο Boursorama κατάφερε να παρουσιάσει υποδειγματική ανάπτυξη Και παραμένει επί του παρόντος η φθηνότερη ηλεκτρονική τράπεζα στην αγορά. Προσφέρει πλήρες φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών: Τρέχοντες λογαριασμούς, φυλλάδια, ασφάλιση, προϊόντα χρηματιστηριακής αγοράς. Είναι επίσης προσβάσιμο σε ένα μεγάλο ακροατήριο με τρεις δωρεάν τραπεζικές κάρτες (ελευθερία για ανηλίκους, καλωσορίσματα και Ultim) και μια Premium Metal Formula σε € 9,90 το μήνα. Η διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών γίνεται αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση, η συμμετοχή του Société Générale δεν επιτρέπει υπηρεσίες πρακτορείων.

Που κατέχει το boursorama banque ?

Ηλεκτρονική τράπεζα Ισορροπία υπήρξε, για αρκετά χρόνια, το Αρχηγός στην αγορά. Αλλά ποια είναι η ιστορία της ? Σε ποια ομάδα ανήκει ? Θα σας εξηγήσουμε την ιστορία του.

Η ιστορία του Boursorama Banque

Δημιουργήθηκε 1998 Από την Patrice Legrand και τον Stéphane Mathieu, τους ηγέτες μιας εκκίνησης που εδρεύει στη Nancy, The Site Πορτοφόλι δημιουργήθηκε για να έχουν δείκτες χρηματιστηριακής αγοράς, οικονομικά και οικονομικά νέα, με αξιόπιστες πηγές. Η εταιρεία αποκτήθηκε το 2005 από Φτίξ, που είναι ένας σημαντικός παίκτης στην ηλεκτρονική μεσιτεία από τότε 1995, ανήκει στον τραπεζικό όμιλο Societe Generale. Αυτή η συγχώνευση Fimatex-Boursorama γίνεται ο Γάλλος ηγέτης στην ηλεκτρονική χρηματοδότηση προσφέροντας μια προσφορά που συνδυάζει οικονομικές πληροφορίες και ηλεκτρονικές αποταμιεύσεις.

Θυγατρική της Société Générale

Η τραπεζική δραστηριότητα ξεκινά 2005, Λίγο μετά την εξαργύρωση από την Fimatex. Ο στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες τη δυνατότητα να ανοίξουν έναν τρεχούμενο λογαριασμό που σχετίζεται με μια τραπεζική κάρτα, όπως το προσφέρει οι Banks of Retail. Από τότε, Πορτοφόλι συνέχισε να καινοτομεί με στόχο την ικανοποίηση των νέων τραπεζικών προσδοκιών των καταναλωτών, αλλά και να λάμψει στην αγορά.

Το Fimatex είναι η ίδια θυγατρική της Societe Generale, Ο γαλλικός τραπεζικός όμιλος έπρεπε να περιμένει μέχρι το 2015 για να κρατήσει το 100% του Boursorama Banque Capital. Η φθηνότερη τράπεζα στη Γαλλία για 14 χρόνια, ο Boursorama έχει διπλασιαστεί σε 3 χρόνια και έχει περισσότερα 4 εκατομμύρια Τον Ιούλιο του 2022

Μια πλήρη ηλεκτρονική τράπεζα

Με το Boursorama Banque, έχετε πρόσβαση σε μια τράπεζα πλήρης και ηγέτης στις τρεις κύριες δραστηριότητές του:

  • Εκεί τράπεζα Σε σύνδεση
  • Ο μεσιτεία online, με τις χρηματιστηριακές αγορές ειδικότερα
  • Πληροφορίες Οικονομικά με τον ιστότοπο του Boursorama

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της είναι πολύ ευρύ: Προσφορά υποθηκών, εργαλείο διαχείρισης προϋπολογισμού, προσωπικά δάνεια, πρόνοια, ασφάλιση, προϊόντα αποταμίευσης, υποτροφίες κλπ. Αυτή η πλήρης προσφορά είναι απαραίτητη για την αγορά ως το φθηνότερο και πιο απλό. Κατά συνέπεια, το Boursorama Banque έχει κερδίσει όλο και περισσότερους πελάτες.

Προσβάσιμο σε όλους χωρίς εισόδημα ή πλούτο, το Boursorama ενδιαφέρεται για έναν στόχο ολοένα και πιο ευρέων πελατών, ηλικίας 12-17 ετών με την προσφορά ελευθερίας, ενήλικες με ευπρόσδεκτη, Ultim και Metal, σε επιχειρηματίες άτομα με Boursorama Pro.

Ποια τράπεζα βρίσκεται πίσω από το Boursorama ?

Εγγραφείτε σε μια ηλεκτρονική τράπεζα, που αποσυνδέθηκε από φυσικές υπηρεσίες στην υπηρεσία, μπορεί να φαίνεται ανησυχητική ή να εγείρει νόμιμα ερωτήματα όταν δεν γνωρίζετε ποιος κρύβεται πίσω. Σε αυτό το αρχείο, μάθετε ποιος βρίσκεται πίσω από το Boursorama και από τότε που, καθώς και τις συνέπειες όσον αφορά την αξιοπιστία και τις τραπεζικές υπηρεσίες.

Για να ξεκινήσετε, εδώ είναι μια περίληψη της ταυτότητας του Boursorama και που κρύβεται πίσω: ��

Βίζα Ultim

Μεταλλική θεώρηση

Ποια τράπεζα βρίσκεται πίσω από το Boursorama ?

Η τράπεζα πίσω από το Boursorama είναι το SG. Η Online Bank ήταν 100% που ανήκει στο SG από το 2015. Στην αρχή, η Boursorama ήταν μόνο μια πύλη οικονομικών πληροφοριών, στη συνέχεια έγινε μια ηλεκτρονική τράπεζα από το 2005 λίγο μετά την εξαγορά της από τη θυγατρική της Fimatex – SG – με την έναρξη τραπεζικών προϊόντων που προορίζονται για το ευρύ κοινό. Σήμερα, η ηλεκτρονική τράπεζα του SG Banking Group έχει περισσότερους από 4 εκατομμύρια πελάτες.

�� Μάθετε ποιος κρύβεται πίσω από το Boursorama δεν έχει καμία επίδραση στην καθημερινή ζωή των πελατών, Επειδή το Boursorama είναι 100% ηλεκτρονική τράπεζα. Οι πελάτες δεν έχουν πρόσβαση στις διαθέσιμες τραπεζικές υπηρεσίες σε οργανισμούς SG (πληρούν έναν σύμβουλο, είδη καταθέσεων, συλλογή ελέγχων κ.λπ.). Παρ ‘όλα αυτά, γνωρίζοντας ότι το SG βρίσκεται πίσω από το Boursorama αποτελεί εγγύηση ασφάλειας για τους πελάτες, καθώς η ψηφιακή τράπεζα τους ανήκει σε μια μεγάλη τραπεζική ομάδα.

Ποιος κρύβεται πίσω από το Boursorama: The FAQ !

Ανακαλύψτε σε αυτή τη συχνή ερώτηση όλες τις πληροφορίες που πρέπει να μάθετε για τον τραπεζικό όμιλο πίσω από το Boursorama: Οι υπηρεσίες που διατίθενται στον οργανισμό της Τράπεζας πίσω από το Boursorama, την ημερομηνία αγοράς του Boursorama Banque από το SG κ.λπ.

�� Ποιες είναι οι υπηρεσίες της Τράπεζας πίσω από το Boursorama ?

Οι υπηρεσίες τραπεζικών υπηρεσιών πίσω από το Boursorama είναι ανύπαρκτες. Το Boursorama Banque, αν και είναι συνδεδεμένο με το SG, δεν προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επωφεληθούν από τραπεζικές υπηρεσίες σε φυσικούς οργανισμούς. Τα τραπεζικά προϊόντα που πωλούνται από το Boursorama διαχειρίζονται 100% εξ αποστάσεως (έλεγχος, ισορροπία, μεταφορά, επαφή με εξυπηρέτηση πελατών κ.λπ.).

�� Αυτή η συνολική διάκριση της λειτουργίας και των υπηρεσιών μεταξύ Boursorama και SG πρέπει να σημειωθεί, Επειδή άλλες ηλεκτρονικές τράπεζες που ανήκουν σε μεγάλες ομάδες (Monabanq, Hello Bank κ.λπ.) προσφέρουν υπηρεσίες στις τραπεζικές υπηρεσίες της μητρικής τους εταιρείας, όπως η κατάθεση ειδών και ελέγχων. Στο Boursorama, ο έλεγχος των ελέγχων πρέπει να πραγματοποιηθεί σε απόσταση και η κατάθεση των ειδών δεν είναι διαθέσιμη.

�� Από τότε που ο Boursorama ήταν θυγατρική μιας τραπεζικής ομάδας ?

Η Boursorama είναι θυγατρική μιας τραπεζικής ομάδας από το 2002, όταν αγοράστηκε από την Fimatex που ανήκει στο SG. Αρχικά, Boursorama.Το Com, που δημιουργήθηκε το 1998, ήταν μια πύλη οικονομικών και οικονομικών πληροφοριών. Το 2005, ο Boursorama εμπορεύεται έναν online τρέχον λογαριασμό για πρώτη φορά. Από τον Ιούνιο του 2015, η Société Générale κατείχε το 100 % της διαδικτυακής τράπεζας μετά την επαναγορά του 20,5 % των μετοχών που είχε προηγουμένως η ισπανική ομάδα Caixabank.

Ποια τράπεζα βρίσκεται πίσω από το Boursorama;

Από τη δημιουργία του, ο Boursorama Banque έχει δείξει συνεχή ανάπτυξη. Τον Φεβρουάριο του 2023, είχε περισσότερους από 4,9 εκατομμύρια πελάτες και διατήρησε τον φθηνότερο ηλεκτρονικό τίτλο της τράπεζας για τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

�� Ο αποκλειστικά ψηφιακός προσανατολισμός του είναι αυτό που του επιτρέπει να προσφέρει ελκυστικές τιμές (Δωρεάν τραπεζικές κάρτες, έξοδα απουσίας, σχεδόν ανύπαρκτο κόστος στο εξωτερικό κ.λπ.) και προσελκύουν νέους πελάτες ευνοϊκές για 100 % online διαχείριση. Οι τιμές, οι ευπρόσδεκτες προσφορές και η καλή φήμη του Boursorama προσελκύει χιλιάδες νέους πελάτες κάθε χρόνο.

�� είναι η τράπεζα πίσω από το Boursorama ?

Η τράπεζα πίσω από το Boursorama είναι μια κλασική τράπεζα, είναι το SG (Societe generale). Αυτή η παραδοσιακή τράπεζα αγόρασε μέρος του Boursorama το 2002, τότε όλα το 2015. Αρχικά, το Boursorama ήταν μια ηλεκτρονική πύλη οικονομικών πληροφοριών. Société Générale, βλέποντας τις δυνατότητες της Online Bank αποφάσισε να αποκτήσει Boursorama. Από την κυκλοφορία του, η Boursorama προσφέρει μια πλήρη τραπεζική προσφορά (τρεχούμενος λογαριασμός, πίστωση, αποταμιεύσεις, υποτροφίες κ.λπ.).

Το Société Générale, η τράπεζα πίσω από το Boursorama, είναι μία από τις κύριες γαλλικές και ευρωπαϊκές τράπεζες. Ιδρύθηκε το 1864, αυτό το τραπεζικό ίδρυμα είναι πολύ σταθερό. Καταλαμβάνει την έκτη θέση μεταξύ των μεγαλύτερων τραπεζών στην Ευρώπη και των εικοστών πρώτων παγκοσμίως. Συνεπώς, οι πελάτες της διαδικτυακής τράπεζας μπορούν να καθησυχαστούν για την τεχνογνωσία της τράπεζας στην οποία εξαρτάται ο Boursorama.

�� είναι η τράπεζα πίσω από το Boursorama ?

Η τράπεζα πίσω από το Boursorama είναι αξιόπιστη επειδή είναι SG, Μια παραδοσιακή τράπεζα που ιδρύθηκε το 1864. Είναι μία από τις μεγαλύτερες γαλλικές τράπεζες, που παρουσιάζουν επίσης διεθνώς. Όπως και άλλα τραπεζικά ιδρύματα, έχει την υποχρέωση να προστατεύει τα κεφάλαια των πελατών της μέσω του FGDR (εγγύηση καταθέσεων και επίλυσης). Ο ρόλος είναι να αντισταθμιστεί οι πελάτες σε περίπτωση πτώχευσης. Εκτός αυτού, η AMF (Autorité des Marchés Financiers) είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση και την επίβλεψη της δραστηριότητας των τραπεζών στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένης της Société Générale και Boursorama Banque.

�� Το Boursorama Banque εκμεταλλεύεται την τεχνογνωσία του Société Générale όσον αφορά τη ρύθμιση και την ασφάλεια. Η Online Bank έχει αναπτύξει διαδικασίες για την εξασφάλιση όλων των λογαριασμών και των τραπεζικών συναλλαγών. Του ελέγχου ταυτότητας για να συνδεθεί στην περιοχή του πελάτη του με την επικύρωση μεταφοράς ή ηλεκτρονικής πληρωμής, τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Σε καθημερινή βάση, οι πελάτες της ηλεκτρονικής τράπεζας προστατεύονται από απάτη χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές: σύνδεση με αναγνωριστικό FaceID/Touch, 3D Secure για να επικυρώσουν μια πληρωμή στο διαδίκτυο ..

�� είναι η προσφορά Boursorama Banking ?

Η προσφορά Boursorama Banking είναι πλήρης. Η Online Bank προσφέρει πολλές προσφορές τρεχουσών λογαριασμών, μια πολύ μεγάλη προσφορά λογαριασμού αποταμίευσης (φυλλάδιο A, Λογαριασμός φυλλαδίων, LDDS κ.λπ.), Πιστωτική Προσφορά (Προσωπικό Δάνειο, Μονάδα, Μίνι Πιστωτική Πιστωτική) και Προϊόντα Χρηματιστηριακών Προϊόντων (PEA, …). Ο στόχος της διαδικτυακής τράπεζας είναι να προσφέρει μια τραπεζική προσφορά προσαρμοσμένη σε όλα τα προφίλ (ανήλικοι, νέοι εργαζόμενοι, CSP+…) και σύμφωνα με τα έργα τους (αγορά ακινήτων, επενδύσεις στο χρηματιστήριο κ.λπ.).

�� Παράλληλα με τις κλασικές υπηρεσίες και τα προϊόντα που αναμένονται από μια τράπεζα, ο Boursorama επικεντρώνεται στην καινοτομία με μεγάλη συμβατότητα με τις λύσεις πληρωμών για κινητά (Apple Pay, Google Pay, κ.λπ.), μια πλήρη εφαρμογή για κινητά και καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως το WICOUNT, ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο διαχείρισης προϋπολογισμού και βασίζεται στο τραπεζικό ιστορικό των πελατών της.

�� Ποιες τράπεζες είναι κρυμμένες πίσω από τις ηλεκτρονικές τράπεζες ?

Οι τράπεζες που κρύβονται πίσω από τις online τράπεζες είναι:

  • Boursorama Bank: Société Générale
  • Bforbank: Crédit Agricole
  • Fortuneo: Crédit Mutuel Arkéa
  • Γεια σας Bank: BNP Paribas
  • Orange Bank: Orange / Groupama
  • Monabanq: Crédit Mutuel / Cofidis

�� Οι ηθοποιοί που κρύβονται πίσω από τις ηλεκτρονικές τράπεζες είναι πιο συχνά μεγάλες τραπεζικές ομάδες (παραδοσιακές τράπεζες), ασφαλιστές (π.χ. cofidis) ή προέρχονται από τηλεπικοινωνίες (πορτοκαλί). Σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές τράπεζες, οι υπηρεσίες (έλεγχος ελέγχου, κατάθεση ειδών) μπορούν να είναι προσβάσιμες σε παραδοσιακούς οργανισμούς τραπεζών από τις οποίες έρχονται. Αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει με την Société Générale, την τράπεζα που κρύβεται πίσω από το Boursorama. Οι πελάτες της ηλεκτρονικής τράπεζας πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με την εντελώς ψηφιακή διαχείριση, μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής Boursorama.

Mother House Stock Market: Συμπερασματικά !

Στο ερώτημα που η τράπεζα κρύβεται πίσω από το Boursorama η απάντηση είναι : Société Générale. Η απόκτηση έγινε σταδιακά. Ο ιστότοπος Boursorama.Το COM που ιδρύθηκε το 1998 είναι πρώτα απ ‘όλα μια πύλη οικονομικών και οικονομικών πληροφοριών πριν ξεκινήσει την ηλεκτρονική μεσιτεία το 2002. Αγοράζεται το ίδιο έτος από την Fimatex, θυγατρική της Société Générale. Η έναρξη της λιανικής τραπεζικής δραστηριότητας ημερομηνίες από το 2005 με μια προσφορά λογαριασμού και τραπεζών. Το Société Générale γίνεται πλήρως ιδιοκτήτης του Boursorama το 2015.

�� Χάρη στην τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της μητρικής του εταιρείας, ο Boursorama κατάφερε να παρουσιάσει υποδειγματική ανάπτυξη Και παραμένει επί του παρόντος η φθηνότερη ηλεκτρονική τράπεζα στην αγορά. Προσφέρει πλήρες φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών: Τρέχοντες λογαριασμούς, φυλλάδια, ασφάλιση, προϊόντα χρηματιστηριακής αγοράς. Είναι επίσης προσβάσιμο σε ένα μεγάλο ακροατήριο με τρεις δωρεάν τραπεζικές κάρτες (ελευθερία για ανηλίκους, καλωσορίσματα και Ultim) και μια Premium Metal Formula σε € 9,90 το μήνα. Η διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών γίνεται αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση, η συμμετοχή του Société Générale δεν επιτρέπει υπηρεσίες πρακτορείων.

Μια πρόταση ή μια παρατήρηση στην τράπεζα που κρύβεται πίσω από το Boursorama ? Βάλτε μας ένα μικρό σχόλιο, θα χαρούμε να σας απαντήσουμε ή να αναπηδήσουμε πίσω στις παρατηρήσεις σας ! ��