Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του ομίλου Boursorama, το Boursorama φτάνει τα 5 εκατομμύρια πελάτες και την κερδοφορία

Το Boursorama φτάνει τα 5 εκατομμύρια πελάτες και την κερδοφορία

Θέλετε να γίνετε σύμβουλος πελατών από το σπίτι σας ? Ο Boursorama διοργανώνει μια άνευ προηγουμένου πρόσληψη: “Σάββατο για μόνιμη σύμβαση” !

Boursobank 2026

Το Boursorama Banque δίνει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο ευρώ στην αγορά εξουσίας στους πελάτες της κάθε χρόνο

Και ξεκινά το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησής του στη γωνία

Οικονομικά αποτελέσματα: Το Boursorama Banque καταδεικνύει την υψηλή κερδοφορία του μοντέλου της

Το δεύτερο τρίμηνο του 2023, η Boursorama Banque έχει 5 εκατομμύρια πελάτες [1] και πέτυχε καθαρό κέρδος € 47 εκατ. Για Rone (απόδοση σε καθαρά μετοχικά) 66 %

Το Boursorama Banque φτάνει τα 5 εκατομμύρια πελάτες

Και συνεχίζει την ανάπτυξή του

Boursorama Bank στο Forbes των καλύτερων τραπεζών στον κόσμο “Best Bank του κόσμου 2023”

#1 από τις 12 γαλλικές τράπεζες για να συμμετάσχουν σε αυτήν την κατάταξη

Το Boursorama είναι πιστοποιημένο B Corp

Και ενώνει το παγκόσμιο κίνημα των κοινωνιών που ασχολούνται

Οι δραστηριότητές μας

Τα νέα μας

Awards Investor 2023: Συμμετέχετε στην έρευνά μας για τις εταιρείες CAC 40 και SBF 120

Θέλετε να γίνετε σύμβουλος πελατών από το σπίτι σας ? Ο Boursorama διοργανώνει μια άνευ προηγουμένου πρόσληψη: “Σάββατο για μόνιμη σύμβαση” !

Εγγραφείτε για τη διάσκεψη ιστού “Επενδύστε, γιατί όχι εγώ ? Τα κλειδιά για να πετύχουν “

Το Boursorama φτάνει τα 5 εκατομμύρια πελάτες και την κερδοφορία

Η ηλεκτρονική τράπεζα του Société Générale Group διέσχισε τα 5 εκατομμύρια πελάτες στις αρχές Ιουλίου και δημιούργησε ένα θετικό αποτέλεσμα χάρη στην πτώση των εξόδων απόκτησης της. Τώρα είναι η κύρια τράπεζα περισσότερων από τους μισούς πελάτες της.

03 Αυγούστου 2023 \ 12:27 μ.μ

Τα νέα μου προσαρμόσιμος

Απολαύστε βασικές πληροφορίες ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

Επιλέξτε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν:

Ετικέτα ετικέτα ποιότητα ετικέτα κύριο ετικέτα ετικέτα ετικέτα ακρίβεια ετικέτα ετικέτα ποιότητα ποιότητα ετικέτα ετικέτα κύρια ετικέτα ακρίβεια ετικέτα ετικέτα ποιότητα ετικέτα ετικέτα κύριο ετικέτα ετικέτα ετικέτα ετικέτα ακρίβεια ετικέτα ετικέτα ποιότητα ετικέτα ετικέτα κύρια ετικέτα ετικέτα ετικέτα

Διαχειριστείτε τα αγαπημένα μου θέματα επικυρώστε την επιλογή

Το Boursorama φτάνει τα 5 εκατομμύρια πελάτες και την κερδοφορία

Ο Boursorama έφτασε στο σημάδι των 5 εκατομμυρίων πελατών στις αρχές Ιουλίου και δημοσίευσε καθαρό κέρδος 47 εκατομμυρίων ευρώ το δεύτερο τρίμηνο, α “Εγγραφή κερδοφορίας στον τομέα”. Η Société Générale Online Bank επιβεβαιώνει έτσι τη θέση της ως ηγέτη στη γαλλική αγορά, προσφέροντας επίσης την πολυτέλεια να είναι μπροστά από τους στόχους κερδοφορίας της το 2024.

Η τράπεζα συνέχισε να κατακτά νέους πελάτες, ακριβώς 129.000 μεταξύ Απριλίου Ιουνίου 2023. Αλλά για να αυξήσει την κερδοφορία της, πήγε σε μια νέα φάση της ανάπτυξής της μειώνοντας τα έξοδα μάρκετινγκ και απόκτησης (καλωσορίστε μπόνους κ.λπ.). Τους τελευταίους 18 μήνες, ο Boursorama έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 2 εκατομμύρια νέους πελάτες, με κόστος απόκτησης μειώθηκε το 27% σε σύγκριση με το 2021. Ανακάλυψε κυρίως τους πελάτες της ING, οι οποίοι αποσύρθηκαν από τη γαλλική αγορά. Ο Boursorama καθόταν σε ένα εγγενώς κερδοφόρο μοντέλο, αλλά οι επενδύσεις του στην εξαγορά εξήγησαν τις απώλειές της.

Ο Boursorama καταγράφει το ένα τέταρτο των καταθέσεων

Οι 5 εκατομμύρια πελάτες του τον έχουν αναθέσει συνολικά 70 δισεκατομμύρια εκκρεμείς (καταθέσεις και πιστώσεις), κατά μέσο όρο 14.000 ευρώ σε πελάτες ανά πελάτη. Και πάνω απ ‘όλα, το 51% από αυτά το χρησιμοποιούν ως την κύρια τράπεζα. Μια εξαιρετική απόδοση, η οποία αποδεικνύει ότι οι ηλεκτρονικές τράπεζες δεν είναι πλέον μόνο μια επιπλέον τράπεζα για τους πελάτες. Έτσι, η τράπεζα κατάφερε να συλλάβει το 26% της καθαρής συλλογής καταθέσεων κατά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους. Ο μέσος όρος (καταθέσεις + οικονομικές αποταμιεύσεις) αυξήθηκε κατά 39% σε σχέση.

Αυτοί οι πελάτες είναι επίσης ενεργοί. Ο αριθμός των συναλλαγών καρτών αυξήθηκε κατά 37% σε ένα έτος ή κατά μέσο όρο 17 συναλλαγές ανά μήνα και ανά τραπεζική κάρτα (συμπεριλαμβανομένου του 20% μέσω κινητών πορτοφολιών όπως αυτά της Google και της Samsung).

Επιλεγμένος για σενα