Δοκιμή κράνους Bose QC45: Η γνώμη μας για τη ναυαρχίδα (2022), που ξεκίνησε πολύ πρόσφατα, το εξαιρετικό κράνος Bose Quietcomfort είναι στο -30% κατά τη διάρκεια των πωλήσεων

Bose QC SE vs 45

Η νέα έκδοση του κράνους μείωσης του θορύβου Bose υπερέχει πάντα στη μείωση του θορύβου και τώρα σας επιτρέπει να ακούσετε τους γύρω σας, αν είναι απαραίτητο. Αλλά αρκεί να σπάσουμε ?

QC 45 Δοκιμή: Η Bose εξελίχθηκε ελαφρώς τα εξαιρετικά ακουστικά μείωσης του θορύβου

Η νέα έκδοση του κράνους μείωσης του θορύβου Bose υπερέχει πάντα στη μείωση του θορύβου και τώρα σας επιτρέπει να ακούσετε τους γύρω σας, αν είναι απαραίτητο. Αλλά αρκεί να σπάσουμε ?

Η γνώμη του 01NET.com

Bose Quietcomfort 45

Σημείωμα γραφής

Σημείωση που δημοσιεύθηκε στις 12/10/2021

Τεχνικό δελτίο

Bose Quietcomfort 45

Μοντέλο Πονοκέφαλο
Επιστροφή ήχου Στέρεο
Τύπος μαξιλαριών Αραχυρικός
Σύστημα ενεργού μείωσης θορύβου Ναί
Βάρος (με καλώδιο και μπαταρίες) 242 g

Δείτε το πλήρες αρχείο

Για το νέο της κράνος ήχου, ο Bose είχε την επιλογή μεταξύ δύο τύπων σχεδιασμού: εκείνη των ακουστικών ακύρωσης θορύβου 700 και της quietcomfort 35 ii. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το QuietComfort 45 (ή QC 45) είναι ο διάδοχος του δεύτερου μοντέλου. Αλλά τι φέρνει περισσότερα ? Αυτό θα δούμε Η πλήρης δοκιμή μας.

Εκείνοι που άρεσαν η αντίληψη του QC 35 II δεν θα απογοητευτούν από το κράνος Bose QC 45, το οποίο μοιάζει πολύ με αυτόν. Έχει τα ίδια κουμπιά εντολών στα δεξιά ακουστικά, τα οποία σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε το κράνος, να ρυθμίσετε την ένταση και να εκτελέσετε διάφορες λειτουργίες. Το αριστερό ακουστικό έχει πάντα το κουμπί δράσης, αλλά ο ρόλος του αλλάζει, όπως θα δούμε αργότερα στη δοκιμή. Η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά είναι η παρουσία μιας θύρας USB Type-C, η οποία τελικά αντικαθιστά τη σύνδεση Micro USB.

Θόρυβος

Βρίσκουμε επίσης την άνεση που εκτιμήσαμε στα κράνη QC 35 και QC 35 II. Το κράνος δεν σφίγγει τα αυτιά και το στεφάνι δεν βλάπτει το κεφάλι. Έτσι θα είναι δυνατόν να το φορέσετε για αρκετές ώρες χωρίς να αισθανθείτε το παραμικρό γονίδιο.

Πρακτική για τη μεταφορά

Ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ του κράνους Bose QC 45 και του προκάτοχού του: το κράνος είναι πτυσσόμενο, για να αποθηκεύσει εύκολα στην υπόθεση μεταφοράς που παρέχεται. Που δεν την εμποδίζει να είναι ισχυρή, ακόμη και αν ο σχεδιασμός δίνει υπερηφάνεια για το πλαστικό.

Θόρυβος

Η Bose προσφέρει επίσης καλώδιο ήχου 2,5 mm περίπου 3,5 mm, καθώς και καλώδιο USB για επαναφόρτιση.

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ του κράνους Bose QC 45 και του προκάτοχού του είναι η άφιξη ενός τρόπου για να ακούσετε τους εξωτερικούς ήχους χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το κράνος. Γι ‘αυτό το κουμπί δράσης αλλάζει τη λειτουργία. Στο QC 35 II, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της κλήσης από τον βοηθό φωνής και τα τρία επίπεδα μείωσης του θορύβου (η επιλογή γίνεται στην εφαρμογή). Στο Bose QC 45, το κουμπί δράσης σας επιτρέπει να εναλλάσσετε μεταξύ των τρόπων σιωπής (η μείωση του θορύβου είναι ενεργή) και προσεκτική (λειτουργία διαφάνειας).

Θόρυβος

Από τώρα και στο εξής, η κλήση του φωνητικού βοηθού γίνεται από το κουμπί πολλαπλών λειτουργιών του δεξιού κειμένου και πάνω απ ‘όλα, δεν έχετε πλέον τη λειτουργία με απενεργοποιημένη ANC, η οποία θα μπορούσε να σας αποθηκεύσει μπαταρία. Από την άλλη πλευρά, η άμεση εναλλαγή μεταξύ δύο τρόπων είναι πιο πρακτική από την περιστροφή σε τρεις τρόπους που βρίσκονται σε άλλα κράνη. Καλό σημείο, το ασύρματο ακουστικό Bose QC 45 παραδίδει φωνητικά μηνύματα που μπορούσαμε να διαμορφώσουμε στα γαλλικά.

Η απόδοση ήχου έχει χαρακτήρα

Ας πάμε στη δοκιμή ακρόασης: Όπως το QC 35 II, το ακουστικό QC 45 προσφέρει μια συγκεκριμένη υπογραφή ήχου στο Bose. Οι σοβαρές και οξείες συχνότητες είναι λίγο έντονοι, γεγονός που δίνει δυναμική στον ήχο και τις λεπτομέρειες. Το μπάσο είναι παρόν χωρίς να είναι επεμβατική και κάθε όργανο ακούγεται. Ωστόσο, οι καθαριστές θα είναι σε θέση να κατηγορήσουν την έλλειψη ισορροπίας μεταξύ διαφορετικών συχνοτήτων και μεγάλων λάτρεις των μπάσων θα περάσουν το δρόμο τους.

Βεβαίως, το κράνος Bose QC 45 δεν παρέχει έναν “ουδέτερο” ήχο, αλλά το βρήκαμε πολύ ευχάριστο. Δεν υπάρχει υψηλής ευκρίνειας ή κωδικοποιητής ήχου APTX στο κράνος, πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με τα κλασικά SBC και AAC. Και κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων, λυπάμαι που οι φωνές είναι ελαφρώς μεταλλικές και στερούνται λίγης ζεστασιάς, πιθανώς λόγω φιλτραρίσματος χαμηλών συχνοτήτων για να δώσουν μεγαλύτερη σαφήνεια.

Μια μείωση του θορύβου είναι πάντα αποτελεσματική

Τα μοντέλα QC 35 και QC 35 II έχουν αποτελεσματική μείωση του θορύβου και αυτό συμβαίνει και με το νέο μοντέλο Bose. Δεν έχουμε παρατηρήσει καμία ιδιαίτερη διαφορά με τους προκατόχους στη δοκιμή Bose QC 45. Η ANC του QC 45 εξακολουθεί να είναι εξίσου αποτελεσματική στο φιλτράρισμα των διαταραγμένων θορύβων, είτε πρόκειται για το τρένο, το μετρό, τον κλιματισμό ή το δρόμο. Μόνο πολύ οξείες συχνότητες περνούν μέσα από τα μάτια του δίχτυ. Το κράνος καταφέρνει επίσης να ανακουφίσει έντονα τις ψήφους, κάτι που είναι πολύ αξιόλογο σε ένα ανοιχτό χώρο, χωρίς να τους εξαφανιστούν εντελώς.

Ας πατήσουμε ξανά το πλήκτρο δράσης και η προσεκτική λειτουργία ενεργοποιείται για να ακούσουμε τους γύρω σας, με έναν πολύ φυσικό ήχο. Είναι απλά ντροπή που το επίπεδο μουσικής δεν μειώνεται. Επομένως, θα είναι απαραίτητο να σταματήσετε το τελευταίο AC/DC (ή Beethoven) για να ακούσετε πραγματικά τι συμβαίνει γύρω σας. Λυπούμαστε επίσης ότι η μουσική δεν κάνει αυτόματα ένα διάλειμμα εάν αφαιρέσουμε προσωρινά το QC 45 από τα αυτιά.

Η αντοχή αυξάνεται ελαφρώς

Μήπως ο Bose βελτίωσε την αντοχή του κράνους του ? Ο κατασκευαστής ανακοινώνει μια αυτονομία 24 ετών για αυτό το κράνος QC 45. Από την πλευρά μας, μετρήσαμε για χρόνο 8 ωρών 57 λεπτών σε σιωπηλή λειτουργία (ενεργοποιημένη ANC) και 23 ώρες 07 λεπτά σε προσεκτική λειτουργία. Σε σύγκριση, το πρώτο QC 35 είχε παράσχει 21 ώρες 50 λεπτά διαδοχικής χρήσης (ενεργοποιημένη AC) σύμφωνα με τις δοκιμές μας και το QC 35 II είχε φθάσει σε βαθμολογία 20 h 14 min. Ως εκ τούτου, εξοικονομούμε λίγο χρόνο χρήσης, χωρίς να φτάσουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου QC 35.

Εάν η μπαταρία είναι επίπεδη, δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το ANC ή το Bluetooth, αλλά το κράνος μπορεί να λειτουργήσει σε ενσύρματη λειτουργία. Σύμφωνα με τον Bose, 15 λεπτά γρήγορης φόρτισης αντιστοιχούν σε 3 ώρες μουσικής, που σας επιτρέπει να απολαύσετε ξανά το κράνος γρήγορα.

Η εφαρμογή αποδεικνύεται απογοητευτική

Ο κατασκευαστής προσφέρει την δωρεάν εφαρμογή Bose Music για τον έλεγχο του ακουστικού QC 45 με το smartphone ή το tablet (iOS ή Android) και επίσης ενημερώστε το υλικολογισμικό σας εάν είναι απαραίτητο. Δυστυχώς, η εφαρμογή αποδεικνύεται μάλλον μινιμαλιστική. Πράγματι, δεν είναι δυνατόν να προσαρμοστεί το επίπεδο ισχύος του ANC, ούτε αυτό των γύρω ήχων σε προσεκτική λειτουργία. Λυπούμε επίσης την απουσία ενός ισοσταθμιστή για να εξατομικεύσει τον ήχο σύμφωνα με τα γούστα σας.

Ωστόσο, είναι δυνατόν να ρυθμιστεί η ένταση, η εναλλαγή μεταξύ της σιωπής και των προσεκτικών λειτουργιών, για να επιλέξετε μια πιθανή περίοδο αδράνειας πριν από την αυτόματη εξαφάνιση (5 λεπτά έως τρεις ώρες) και να επιλέξετε την πηγή κατά τη διάρκεια μιας σημερινής σύνδεσης Multi -Multi -Multi.

Για να ανακαλύψετε επίσης σε βίντεο:

Ένα βασικό πρόγραμμα συστήματος ήχου σας επιτρέπει να σταματήσετε, να μεταβείτε στο επόμενο κομμάτι ή να επιστρέψετε στο προηγούμενο κομμάτι. Τέλος, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του κράνους και τη γλώσσα των φωνητικών μηνυμάτων, καθώς και την ένταση της φωνής σας κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης.

Ξεκίνησε πολύ πρόσφατα, το εξαιρετικό Bose Helmet Quietcomfort είναι στο -30% κατά τη διάρκεια των πωλήσεων

Ξεκίνησε στο τέλος του περασμένου έτους και μοιάζει με δύο σταγόνες νερού στο Bose QC 45, το κράνος Bose Quietcomfort είναι ένα εξίσου αποτελεσματικό μοντέλο, αλλά φθηνότερο. Και κατά τη διάρκεια των χειμερινών πωλήσεων του 2023, αυτό το ακουστικό Bose με ενεργό μείωση θορύβου εμφανίζεται σε ακόμη πιο ελκυστική τιμή.

Το κράνος Bose QC είναι

Κάντε κλικ εδώ για να απολαύσετε αυτό το καλό σχέδιο στο Amazon

Κάντε κλικ εδώ για να επωφεληθείτε από αυτό το καλό σχέδιο στο FNAC

Κάντε κλικ εδώ για να απολαύσετε αυτό το καλό σχέδιο στο Darty

Είναι χωρίς μεγάλο θόρυβο ότι ο Bose προχώρησε στα τέλη του 2022 κατά την έναρξη ενός νέου ακουστικού με ενεργό μείωση του θορύβου. Ο Ησυχία είναι ένα μοντέλο που έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός καλού κράνους Bose. Αρκεί από μια ματιά να δούμε την εντυπωσιακή ομοιότητα του με το The QuietComfort 45, ένα άλλο εμβληματικό μοντέλο της μάρκας.

Αυτή η ομοιότητα δεν είναι μόνο φυσική. Επειδή κυκλοφορεί το κράνος Bose QC καλής ποιότητας ήχος, διπλό Εξαιρετική ενεργή μείωση του θορύβου Για να βουτήξετε πλήρως στη φούσκα σας. Αυτό το κράνος προσφέρει έτσι τη σωστή ισορροπία μεταξύ της σιωπής, της άνεσης και της ποιότητας του ήχου.

30% έκπτωση στο κράνος Bose QC SE κατά τη διάρκεια των χειμερινών πωλήσεων

Η μείωση που προσφέρεται κατά τη διάρκεια των χειμερινών πωλήσεων είναι 31% πολύ ακριβώς γνωρίζοντας ότι εμφανίζεται το κράνος σε € 199 αντί για € 289, Η συνιστώμενη τιμή του. Θα το βρείτε σε αυτήν την τιμή στο Amazon, αλλά η FNAC και η Darty έχουν επίσης παραταχθεί στην ίδια τιμή. Αν βρείτε το Bose 700 ή το Sony WH-1000XM5 πολύ ακριβό, το κράνος Bose Quietcomfort προσφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα αξία για τα χρήματα.

Μας ότι προσφέρει επίσης μια ενεργή τεχνολογία εξισορρόπησης βελτιστοποιημένη σύμφωνα με τον όγκο για να εξισορροπήσει το μπάσο προκειμένου να προσφέρει τον πιο ισορροπημένο ήχο. Όπως και τα περισσότερα από τα καλύτερα ενεργά κράνη μείωσης του θορύβου, έχει λειτουργικότητα παρόμοια με τον τρόπο διαφάνειας των λαβών μήλων για να αφήσει τους θορύβους να σας περιβάλλουν.

Τέλος, προσφέρεται το κράνος Bose Quietcomfort έως 24 ώρες αυτονομίας σε ένα φορτίο. Και είναι επίσης επαρκές για 15 λεπτά φορτίου για να βρείτε 3 ώρες αυτονομίας. Για ενσύρματους οπαδούς ακρόασης, έχει επίσης ένα λιμάνι Jack . Το καλώδιο ήχου έρχεται στο κουτί, όπως είναι μια θήκη μεταφοράς για την αποθήκευση του κράνους.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο