BMW IX1 αυτονομία: Πόσα χλμ?, Η ηλεκτρική BMW IX1 εμφανίζει μια αυτονομία WLTP κοντά σε 400 χιλιόμετρα | Φρεσκάδα.

Η ηλεκτρική BMW IX1 εμφανίζει την αυτονομία WLTP κοντά σε 400 χιλιόμετρα

• BMW εύκαμπτο φορτίο καλωδίου φόρτισης 2 για οικιακή υποδοχή
• Επαγγελματικό 3 (T2-T2) Επαγγελματικό καλώδιο επαναφόρτισης για δημόσια επαναφόρτιση
• Καλωσορίστε το πακέτο BMW με κάρτα
• Φόρτιση BMW

Η αυτονομία BMW IX1

Πόσα χιλιόμετρα μπορώ να ταξιδέψω με το ηλεκτρικό όχημα BMW IX1 ?

Η αυτονομία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου BMW IX1 είναι 439 χλμ., Με ένα μόνο φορτίο, ανάλογα με το πρότυπο WLTP.

Η πραγματική αυτονομία μπορεί στη συνέχεια να εξαρτάται από διάφορα στοιχεία: επίπεδο φόρτωσης μπαταρίας, ο τύπος της πορείας (αυτοκινητόδρομος, πόλη ή μικτή), κλιματισμός ή θέρμανση, ο καιρός, η ανύψωση.

BMW IX1

Δοκιμάστε το BMW IX1 ?

Διαμορφώστε το όχημα BMW IX1 ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Εκδοχή Χωρητικότητα μπαταρίας Αυτονομία
xdrive30 64.7 kWh 439 χλμ

Προσομοιωτής αυτονομίας BMW IX1

Χρησιμοποιήστε τον προσομοιωτή παρακάτω για να εκτιμήσετε την αυτονομία του ηλεκτρικού οχήματος BMW IX1 Ανάλογα με τα διάφορα κριτήρια που προσφέρονται:

Εκδοχή

Επίπεδο μπαταρίας
Κλιματισμός / θέρμανση

Αυτονομία

Αυτοκινητόδρομος (Moy. 120 km/h)
Ισχυρή βροχή ή χιόνι

Οι τιμές υπολογίζονται από την αυτονομία WLTP. Με αυτή την τιμή υπολογίζεται η θεωρητική αυτονομία σύμφωνα με τα επιλεγμένα κριτήρια. Η πραγματική αυτονομία δίνεται ως ένδειξη και δεν έχει συμβατική αξία. Αυτά τα δεδομένα δεν παρέχονται από τους κατασκευαστές. Περισσότερο ή λιγότερο περιθώριο σφάλματος 10%.

* Αυτονομία σε 100% ηλεκτρική οδήγηση

Δοκιμάστε το BMW IX1 ?

Διαμορφώστε το όχημα BMW IX1 ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Όλα για τη BMW IX1

Παρόμοια ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Audi E-Tron

Nissan Ariya

Bmw ix

BMW IX3

Παρόμοια αυτοκίνητα από οικογένειες

Το Clean Automobile είναι ένας ιστότοπος πληροφοριών της κοινότητας που είναι αφιερωμένος σε όλα όσα σχετίζονται με το αυτοκίνητο και το περιβάλλον. Τα πιο δημοφιλή θέματα του auto blog μας είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα υβρίδια, αλλά προσεγγίζουμε επίσης το αυτοκίνητο GNV / GPL, το αυτοκίνητο υδρογόνου, τις πολιτικές και περιβαλλοντικές πτυχές που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Οι χρήστες του Διαδικτύου καλούνται να αντιδράσουν σε άρθρα blog στα σχόλια, αλλά και στα διάφορα φόρουμ που γίνονται επάνω τους. Το πιο δημοφιλές από αυτούς είναι σίγουρα το φόρουμ ηλεκτρικών αυτοκινήτων που συγκεντρώνει τις συζητήσεις σχετικά με την άφιξη αυτών των νέων οχημάτων. Ένα λεξικό συγκεντρώνει τους ορισμούς των κύριων τεχνικών λέξεων που χρησιμοποιούνται στο blog, ενώ μια βάση δεδομένων των αυτοκινήτων (στο εμπόριο ή όχι) απαριθμεί ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα.

 • Ενεργειακή επανάσταση
 • Εκκαθαριστής
 • Κύριε EV
 • Chargemap
 • Επιχείρηση chargemap
 • Επαναφόρτιση τερματικού προσφορά
 • Χρυσά βατ
 • Ποιοι είμαστε ?
 • Ελα μαζί μας
 • Διαφημιστική ηθική
 • Γίνετε διαφημιζόμενος
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων
 • Φόρτιση καλώδια
 • Σταθμοί φόρτισης
 • Αξεσουάρ για επαναφόρτιση
 • Διαλύματα οχημάτων
 • ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 • Προτιμήσεις μπισκότων
 • |
 • Ειδοποιήσεις
 • |
 • Νομική ειδοποίηση
 • |
 • Αναφέρετε παράνομο περιεχόμενο
 • |
 • Κουδούνι

Copyright © 2023 Clean Automobile – All Rights Reserved – Ένας ιστότοπος που δημοσιεύθηκε από την Saabre Sas, μια εταιρεία από τον όμιλο Brakson

Η ηλεκτρική BMW IX1 εμφανίζει την αυτονομία WLTP κοντά σε 400 χιλιόμετρα

Η ηλεκτρική BMW IX1 εμφανίζει την αυτονομία WLTP κοντά σε 400 χιλιόμετρα

Η ηλεκτρική BMW IX1 εμφανίζει την αυτονομία WLTP κοντά σε 400 χιλιόμετρα

Εκεί BMW IX1 Electric Εμφανίζει μια μυϊκή εμφάνιση στο στυλ του μοντέλου BMW X.

Ο προοδευτικός σχεδιασμός και η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του εσωτερικού, καθώς και η δωρεά του τυποποιημένου εξοπλισμού χρησιμοποιείται για να υπογραμμίσει τον κορυφαίο χαρακτήρα της BMW IX1 Electric.

Η επιφανειακή επεξεργασία, οι γραμμές και οι λεπτομέρειες του εξωτερικού σχεδιασμού της ηλεκτρικής BMW IX1 εμφανίζουν την ταυτότητά της της υπηρεσίας After -Sales (Οχήματα Αθλητικής Δραστηριότητας).

Τα διακριτικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού περιλαμβάνουν τις ισχυρές αναλογίες, τα σχεδόν τετραγωνικά περιγράμματα των τόξων των τροχών και το χαρακτηριστικό στυλ του μοντέλου BMW X για τα μπροστινά και τα πίσω μέρη.

Το κατακόρυφο εμπρόσθιο τμήμα της ηλεκτρικής BMW IX1 του δίνει ένα αίσθημα παρουσίας στον έντονο δρόμο, με λεπτούς προβολείς LED, μια σχεδόν τετράγωνη μάσκα BMW, γραμμικές γραμμές που ακτινοβολούν στις πλευρές και πιασάρικες χρωμικές λωρίδες στην κατώτερη πρόσληψη αέρα που χρησιμοποιούνται ως στοιχεία ορισμού.

LED προσαρμοστικούς προβολείς με Highs Matrix, δείκτες παλμών και διανομή μεταβλητού φωτός είναι διαθέσιμες ως επιλογή.

Οι γλυπτικές επιφάνειες και μια μακρά γραμμή οροφής είναι τα διακριτικά στοιχεία της δυναμικά τεντωμένης σιλουέτας του μοντέλου.

Βλέποντας από πίσω, το λεπτό παράθυρο της πίσω πόρτας, οι οριζόντιες γραμμές, τα εντυπωσιακά φώτα LED και οι φουσκωμένοι τροχοί παράγουν την τυπική εμφάνιση εξοικονόμησης BMW.

Τα κεντρικά στοιχεία του εσωτερικού σχεδιασμού είναι ο επίπεδης ταμπλό, η καμπύλη οθόνη BMW, το υποβραχιόνιο με πλωτή εμφάνιση με ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου και την εγκατάσταση για έμμεσο φωτισμό smartphone στο μπροστινό μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Τα καθίσματα είναι διαθέσιμα ως επιλογή στα διάτρητα φινιρίσματα Sensatec ή το δέρμα Vernasca.

Η ενσωματωμένη ιδέα παθητικής ασφάλειας περιλαμβάνει τώρα έναν αερόσακο αλληλεπίδρασης μεταξύ του οδηγού και των καθισμάτων του συνοδηγού.

Το πίσω μέρος της ηλεκτρικής BMW IX1 προσφέρει τρεις πλήρεις θέσεις με σημαντικά αυξημένη άνεση καθισμάτων.

Για να μεγεθύνετε τον κορμό, η πλάτη του πίσω καθίσματος, διαιρέσιμη σύμφωνα με μια έκθεση 40: 20: 40, μπορεί να ρυθμιστεί σε κλίση και flaptu.

Η ηλεκτρική BMW IX1 XDRIVE30 ωφελείται από το Τεχνολογία BMW Edrive πέμπτης γενιάς.

Δύο μονάδες πρόωσης, μία στον μπροστινό άξονα και το άλλο στον πίσω άξονα, παράγουν μαζί μια δύναμη 313 CH/230 kW, συμπεριλαμβανομένης μιας προσωρινής ώθησης.

Το ζευγάρι του συστήματος αυξάνεται 494 nm χωρίς τοπικές εκπομπές.

Το BMW IX1 XDRIVE30 είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στο τετρακίνητο της μάρκας του Μονάχου στο τμήμα Premium Compact.

Electric All -Wheel Drive Εγγυήσεις Κυριαρχίας, χειρισμού και σταθερότητας οδήγησης σε όλες τις καταστάσεις.

Η ηλεκτρική BMW IX1 XDRIVE30 φτάνει ένα Μέγιστη ταχύτητα 180 km/h Και Σταματήστε από τη στάση στα 100 km/h σε 5,6 δευτερόλεπτα.

Η συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας της ηλεκτρικής BMW IX1 XDRIVE30 ανέρχεται σε 16.8-19.0 kWh ανά 100 χλμ Στον κύκλο WLTP (πρόβλεψη δεδομένων που αναμένουν έγκριση).

Η ενεργειακή πυκνότητα της μπαταρίας επιτρέπει μια ηλεκτρική αυτονομία 396 έως 440 χλμ Στον κύκλο WLTP (πρόβλεψη δεδομένων που αναμένουν έγκριση).

Ηλεκτρική επαναφόρτιση σε εγχώρια υποδοχή AC 230 V 10 A 2,3 kW από 0 έως 100 % διαρκεί 32 ώρες και 15 λεπτά.

Ηλεκτρική επαναφόρτιση σε ένα Wallbox AC 230 V 32 A 7,4 kW από 0 έως 100 % διαρκεί 9 ώρες και 45 λεπτά.

Ηλεκτρική επαναφόρτιση σε Wallbox AC 230 V 32 A 22 kW από 0 έως 100 % διαρκεί 3 ώρες και 45 λεπτά.

Ηλεκτρική επαναφόρτιση σε ένα τερματικό υψηλής ισχύος DC 500 A 200 kW από 0 έως 80 % διαρκεί 32 λεπτά.

Ηλεκτρική επαναφόρτιση σε τερματικό σταθμών φόρτισης υψηλής ισχύος DC 500 A 200 kW σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε έως και 120 χιλιόμετρα σε 10 λεπτά.

Η μπαταρία υψηλής τάσης τοποθετείται επίπεδη στη βάση του αυτοκινήτου.

Εκεί εναιώρημα Το BMW Compact Compact Vehicle παρέχει βελτιστοποιημένη αρμονία μεταξύ της ηλεκτρικής ευελιξίας και της μεγάλης άνεσης.

Οι συνθήκες πληρούνται χάρη στην κατασκευή που βελτιστοποιείται από την άποψη του βάρους και της ακαμψίας του σώματος, του μακρού μεταξόνου και των διευρυμένων διαδρομών σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, καθώς και την στοχευμένη ανάπτυξη του άξονα σε έναν μονοραστοποιημένο άξονα δύναμης στο μπροστινό μέρος Και από τον πίσω άξονα των τριών αρθρώσεων.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών είναι το Ενσωματωμένο σύστημα πέδησης και πρόσθετη απόσβεση ανάλογα με τον αγώνα στον μπροστινό άξονα.

Η τεχνολογική πρόοδος σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο αντικατοπτρίζεται επίσης στην αυξημένη ποικιλία συστημάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ηλεκτρική BMW IX1 για οδήγηση και αυτοματοποιημένο χώρο στάθμευσης.

Το Cruise Control με τη λειτουργία πέδησης και την προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης, οι λειτουργίες των οποίων περιλαμβάνουν την ανίχνευση της κυκλοφορίας προς την αντίθετη κατεύθυνση κατά τη διάρκεια μιας αριστερής στροφής, καθώς και πεζών ή ποδηλάτων κατά τη διάρκεια μιας δεξιάς στροφής, είναι ως στάνταρ.

Ο βοηθός πάρκινγκ, συμπεριλαμβανομένης της κάμερας αντιστροφής και του βοηθού αντιστροφής, είναι επίσης μέρος του τυπικού εξοπλισμού.

Ο βοηθός παρακολούθησης τιμονιού και παρακολούθησης, ο ενεργός έλεγχος Cruise με τη λειτουργία Stop & Go, η ενεργή καθοδήγηση πλοήγησης, η ειδοποίηση εξόδου οχημάτων, η οθόνη BMW Head-up καθώς και η προβολή surround, οι απομακρυσμένες λειτουργίες 3D προβολή, Ως επιλογή.

Οι απομακρυσμένες αναβαθμίσεις λογισμικού βελτιώνουν τις υπάρχουσες λειτουργίες και προσθέστε νέα.

Το σύστημα πλοήγησης χαρτών BMW, ένα δερμάτινο αθλητικό τιμόνι, ένας έξυπνος αυτόματος κλιματισμός BI-Zone και ένας αισθητήρας βροχής με αυτόματο έλεγχο προβολέα αποτελούν μέρος του τυπικού εξοπλισμού BMW IX1 της νέας γενιάς, όπως και τέσσερις θύρες USB-C και δύο 12- Οι θύρες VOLT καθώς και μια σειρά συστημάτων οδήγησης πολύ υψηλότερα από ό, τι στο προηγούμενο μοντέλο.

Με τη σειρά BMW Live Cockpit More, η Electric BMW IX1 προσφέρει επίσης την πολυεπίπεδη εμπειρία οδήγησης BMW IDRIVE. Με βάση το BMW OS 8.0, περιλαμβάνει την καμπύλη οθόνη BMW με γραφική αναπαράσταση και μια σύγχρονη δομή μενού καθώς και τον έξυπνο προσωπικό βοηθό BMW.

Το εντελώς ψηφιακό δίκτυο οθόνης αποτελείται από ένα ακουστικό 10,25 ιντσών και την κεντρική οθόνη μιας διαγώνιας 10,7 -ιντσών.

Το σύστημα BMW Idrive επικεντρώνεται αποφασιστικά στον έλεγχο αφής και τη φωνή.

Η συστηματική ψηφιοποίηση καθιστά δυνατή τη μείωση του αριθμού των φυσικών κουμπιών, των παραγγελιών και των διακοπτών που απαιτούνται για την παραγγελία.

Το σύστημα πλοήγησης BMW Maps με βάση το σύννεφο μπορεί να συμπληρωθεί προαιρετικά από τη λειτουργία Augmented View.

Μια κάμερα καμπίνας σας επιτρέπει να λαμβάνετε στιγμιότυπα από τους επιβάτες και να μεταφέρετε εσωτερικές φωτογραφίες σε smartphone.

Η ηλεκτρική BMW IX1 μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα προσωπικό ESIM σχεδιασμένο για το πρότυπο κινητής τηλεφωνίας 5G, το BMW Digital Key Plus, το ID BMW καθώς και την ενσωμάτωση των smartphones με το Apple CarPlay και το Android Auto.

Τα πακέτα εξοπλισμού επιτρέπουν στοχοθετημένη εξατομίκευση του αυτοκινήτου. Ένα πακέτο καθρέφτη, φωτισμός δωματίου, πανοραμική γυάλινη οροφή και σύστημα ήχου Harman Kardon, μεταξύ άλλων, συμβάλλει επίσης στην αύξηση του premium χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Η ηλεκτρική BMW IX1 συναρμολογείται στο εργοστάσιο BMW στο Regensburg, όπου τα μοντέλα εξοπλισμένα με κινητήρες καύσης, επαναφορτιζόμενα υβριδικά συστήματα και πλήρως ηλεκτρική πρόωση βγαίνουν για πρώτη φορά στη BMW από την ίδια αλυσίδα στερέωσης.

Η ηλεκτρική BMW IX1 ξεκινά από 55.150 ευρώ (xdrive30 x1).

Τιμές BMW IX1:

XDRIVE30 X1: € 55,150
XDRIVE30 XLINE: € 57.600
XDRIVE30 M Αθλητισμός: 59,050 €

Τυπικός εξοπλισμός BMW IX1:

• Η 3η πυρκαγιά LED ενσωματωμένη στην πίσω αεροτομή
• Οι δείκτες LED που ενσωματώνονται στα φώτα ημέρας
• Περίγραμμα μαύρου παραθύρου ματ
• Καλωσορίστε φωτισμό γύρω από το όχημα
• Τα πίσω φώτα LED ενσωματώνουν τους δείκτες
• Πλέγματα Callor που περιβάλλουν το Chrome με μαύρες κατακόρυφες ράβδους
• 17 -ίντσες ζάντες ελαφρού κράματος
• Μπροστινή προφυλακτήρα με κουρτίνες στο Ματ Μαύρο
• Ο πίσω προφυλακτήρας με ένθετα χρωμίου σχήματος L
• Εμφάνιση πόρων
• Προβολείς LED
• Shadowline M
• Υπαίθριοι καθρέφτες
• Η έξοδος εξάτμισης δεν είναι ορατή

• 2 πόρτες-γκάμετ στην Κεντρική Κονσόλα
• Μπροστινό κεντρικό υποβραχιόνιο με ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου
• Πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο
• Μπροστινό προσκέφαλο και πίσω πλευρά ρυθμιζόμενο σε ύψος
• Αναδιπλούμενο πίσω πάγκο 40/20/40
• Δάσκαλος αποσκευών με 2 γάντζους τσάντας, δίχτυ, υποδοχή 12V, πρόσθετη αποθήκευση κάτω από αφαιρούμενο όροφο
• Κεντρική κονσόλα με λαμπερό μαύρο ένθετο
• Οθόνη ευρείας οθόνης
• Λειτουργία φορτίου: κλίση κλίσης κλίσης σε 12 μοίρες (έως και 100 λίτρα πρόσθετης φόρτωσης)
• Διακοσμητικά ένθετα ασημένιου χαλαζία
• κιτ φωτισμού
• κιτ αποθήκευσης
• Ταπετσαρία υφάσματος Arktur ‘
• Οδηγός και ρυθμιζόμενα με το χέρι καθίσματα: Προώθηση, ύψος και κλίση
• Βελόνι δαπέδου
• Δερμάτινα αθλητικά τιμόνι με πολυλειτουργικά κλειδιά.

• Ενεργός φρουρός:
– Προειδοποίηση διασταύρωσης γραμμής με σύστημα διεύθυνσης (> 70 km/h)
– Προειδοποίηση εμπρός σύγκρουσης με παρέμβαση φρεναρίσματος (3-210 km/h)
– Μια προειδοποίηση για ένα όχημα σε αλλαγή κατεύθυνσης προς τα αριστερά με δράση στα φρένα (3-35 km/h)
– Προειδοποίηση διασταύρωσης (κίνδυνος ανίχνευσης πλευρικής σύγκρουσης 3-85 km/h)
– Μια προειδοποίηση για τον πεζό/ποδηλάτη σε μια στροφή διασταύρωσης (3-35 km/h)
– Βοήθεια περιορισμού ταχύτητας με πληροφορίες ορίου ταχύτητας
– Αποφυγή βοήθειας σε περίπτωση κινδύνου μετωπικής σύγκρουσης, 30-160 χλμ
• Επιβατικός αερόσακος απενεργοποιημένος μέσω του κλειδιού
• Μπροστινή και πλευρική αερόσακων για οδηγό και συνοδηγό, αερόσακους κεφαλής στην μπροστινή και πίσω πλευρά τετράγωνα, αερόσακος μεταξύ των 2 μπροστινών καθισμάτων σε περίπτωση σύγκρουσης πλευρικής
• Ευφυής κλήση έκτακτης ανάγκης
• Αισθητήρες πρόσκρουσης: ενεργοποίηση αερόσακων, φώτα κινδύνου, εσωτερικός φωτισμός, πόρτες που ξεκλειδώνουν και ενεργοποιούν την μπαταρία ασφαλείας.
• 3 -σημείων ζώνες ασφαλείας σε όλα τα μέρη
• Δυναμικός έλεγχος σταθερότητας με εκτεταμένη δωρεά
• Παξιμάδια τροχού αντι -κλοπής
• Φώτα εξόδου μπροστινής πόρτας (ανοιχτή πόρτα)
• Συνδεδεμένες υπηρεσίες μετά την πώληση BMW Teleservices (Life Car)

• BMW Live Cockpit Plus
• LTE SIM 4G CARD SIM για υπηρεσίες ConnectedDrive
• συνδεσιμότητα τηλεφώνου Bluetooth με διεπαφή USB
• Ασύρματο σημείο σύνδεσης
• Συνδεδεμένο Pro Pack
• Οι θύρες τύπου USB στο μπροστινό μέρος (x2) και πίσω (x2)
• Σύστημα ήχου 6 ομιλίας
• Δωριάς

• Κλειδιά ελεγχόμενα ραδιοφώνου για τη ρύθμιση των ρυθμίσεων
• αυτόματο κλιματισμό με μικροδιά
• Ηλεκτρικός έλεγχος της πίσω πόρτας του κορμού
• Ανιχνευτής βροχής και αυτόματη ανάφλεξη προβολέα
• Σερβομετρικό σύστημα διεύθυνσης ηλεκτρικής βοήθειας
• “Ακολουθήστε με σπίτι”: Τα σταυρωτά φώτα παραμένουν σε λίγα λεπτά μόλις η περικοπή επαφής
• Start & Automatic Stop Function με εκκίνηση χωρίς κλειδί
• Ηλεκτρομηχανικό φρένο στάθμευσης με “αυτόματη κράτηση”
• ηλεκτρικά εμπρός και πίσω παράθυρα με παλμό και έλεγχο παλμού παιδιών
• Μέτρηση μεμονωμένης πίεσης ελαστικών
• Οι λειτουργίες μου με 5 τρόπους οδήγησης: προσωπικό, αποτελεσματικό, αθλητισμό, χαλαρή, εκφραστική
• Assport Park
• Εξόρμηση ισχύος 12 -Volt: Μπροστινή και κονσόλα κορμού
• Ρυθμιστής ταχύτητας με φρενάρισμα και περιοριστή ταχύτητας
• Σύστημα ανίχνευσης υπνηλίας (> 70km/h)
• Κεντρικό κλείδωμα: Πόρτες, θώρακα και καύσιμο καυσίμου

• λειτουργικό σύστημα OS 8.0 με απομακρυσμένη ενημέρωση λογισμικού
• BMW WideScreen 10,25 ιντσών οθόνη πίσω από το τιμόνι και οθόνη αφής 10,7 -ιντσών πάνω από την κεντρική κονσόλα
• Ραδιόφωνο, MP3 Player και Double Tuner RDS
• BMW έξυπνος προσωπικός βοηθός
• Ευφυής βοηθός φωνής για να πιλοκάρετε όλα τα συνδεδεμένα χαρακτηριστικά με φωνή, απαντήστε σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τις λειτουργίες και την κατάσταση της BMW
• Σύστημα πλοήγησης BMW με ενημέρωση των κάρτας αεροπορικής πλοήγησης (3 έτη)
• Ελεγκτής BMW Idrive – Drunk με ενσωματωμένο touchpad
Έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης
– Μετάδοση θέσης και πληροφοριών σχετικά με τη σοβαρότητα της βλάβης σε περίπτωση ατυχήματος
– Μπορεί να ενεργοποιηθεί με το χέρι για να βοηθήσει άλλο όχημα
• BMW Teleservices (Ολοκληρωμένη τηλεϊτίνη: Αποστολή πληροφοριών στην αντιπροσωπεία, Προετοιμασία της επόμενης προθεσμίας συντήρησης, αίτημα για βοήθεια σε περίπτωση κατανομής)
• Ευφυείς λειτουργίες (3 έτη)
– Έλεγχος από επιβάτες μέσω της ψυχαγωγίας τους ή του κλιματισμού στο σκάφος
– Μάθηση συνήθειες του οδηγού, εξατομίκευση των ρυθμίσεων υποδοχής του
• BMW συνδεδεμένη πύλη μεταξύ του smartphone σας και της BMW σας:
– Στείλτε προορισμούς στη BMW μέσω της εφαρμογής BMW μου.
– Αυτόματη πρόταση του δρομολογίου μία φορά στο αυτοκίνητο
• Ασύρματη συνδεσιμότητα (Bluetooth και WiFi)
• Συνδέσεις (2 θύρες USB)

• 17 -ιντσών ζάντες
• Ειδικά μπλε υπαίθρια στοιχεία σχεδιασμού BMW i

• Η BMW Iconicsounds Electric
• Ακουστική προστασία για πεζούς
• Προσαρμοστική ανάρτηση m

• BMW εύκαμπτο φορτίο καλωδίου φόρτισης 2 για οικιακή υποδοχή
• Επαγγελματικό 3 (T2-T2) Επαγγελματικό καλώδιο επαναφόρτισης για δημόσια επαναφόρτιση
• Καλωσορίστε το πακέτο BMW με κάρτα
• Φόρτιση BMW

Εκτός από τον τυποποιημένο εξοπλισμό, περιλαμβάνει:

• Senior Sensatec Schwarz / Schwarz Sensatec Sensatec Sensatec Singlery
• Διπλασιασμένα 18 ζάντες
• Schwarz λαμπρά διακοσμητικά ένθετα υπογραμμισμένα με μαργαριτάρι Chrome
• Σιταπές γραμμές οροφής αλουμινίου
• Αλουμίνιο σατέν γραμμή
• πολυτελές ντύσιμο: κορυφή του πίνακα ελέγχου και μαύρων πάνελ πόρτας Sensatec με ραφή
• Xline Εξωτερικά Στοιχεία

Φινίρισμα αθλητισμού.

Εκτός από τον τυποποιημένο εξοπλισμό, περιλαμβάνει:

• United “Alpinweiss” Bodywork
• Ταπετσαρία Alcantara / Sensatec Schwarz με μπλε αντιθέσεις
• 18 -ιντσών M Bicolores Light κράμα με διπλά ράφια
• Διακοσμητικά ένθετα M αλουμινίου Hexacube
• πολυτελές ντύσιμο: κορυφή του πίνακα ελέγχου και μαύρων πάνελ πόρτας Sensatec με ραφή
• Shadow Line M Brilliant
• Διεύθυνση τιμονιού Le
• Εξωτερικά και εσωτερικά στοιχεία M Sport
• Ο ουρανός του Pavilion Anthracite

Άνεση και λειτουργίες.

• Προχωρημένες θέσεις για οδηγό και συνοδηγό
• Επιλέξτε εναιωρήματα

BMW IX1 Electric 2022 (εξωτερικό): https: // youtu.BE/NBGICFK5VOW
BMW IX1 Electric 2022 (εσωτερικό): https: // youtu.να είναι/lvtahjon7lg
BMW IX1 Electric 2022 (οδήγηση): https: // youtu.BE/SULYKXHDW8Q

Eric Houguet, γραμμένο στις 12/31/2022