BMW I4 Edrive35: Πλήρης δοκιμή του μοντέλου 3, BMW I4 Edrive35 2023: Τιμή, Specs & Τεχνικό Φύλλο – Οδηγός Αυτοκινήτου

BMW I4 Edrive 35

Εάν το BMW I4 EDRIVE35 είναι αποτελεσματικό και αποτελεσματικό για καθημερινή χρήση, παραμένει το ζήτημα της τιμής. Πριν από μερικούς μήνες, τα € 53.550 της αναχώρησης είχαν κάτι για να επιτεθούν στο μοντέλο 3 Tesla. Ήταν χωρίς να υπολογίζει την αύξηση των τιμών στις αρχές του 2023, η οποία έφερε το εισιτήριο εισόδου σε 57.550 ευρώ € ! Σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο, ο υπηρέτης σας θα μπορούσε χωρίς δισταγμό αυτό το i4 και τις δυναμικές του ιδιότητες. Ένα ηλεκτρικό κρυμμένο ανάμεσα σε θερμικό, ευχάριστο από την παραδοσιακή του προσέγγιση. Αλλά στα 4.000 € περισσότερο τώρα από την αναμενόμενη τιμή, και σε πιο ρεαλιστικό επίπεδο, το μοντέλο 3 διατηρεί σοβαρά επιχειρήματα. Και αυτό είναι χωρίς να υπολογίζει τις πρόσφατες μειώσεις των τιμών ! Ένα πράγμα είναι βέβαιο, αν είχε διατηρήσει το εύρος εκκίνησης, θα υπήρχε κάτι περισσότερο από το να ταιριάζει ! Αλλά μεταξύ της αύξησης των τιμών και του προαιρετικού καταλόγου επιλογών τουλάχιστον, το επιχείρημα της τιμής κλίνει χωρίς έκπληξη υπέρ της Καλιφόρνιας. Επειδή το δοκιμαστικό μας μοντέλο υιοθετεί ζάντες, πίνακες ζωγραφικής και σε επιλογές που αυξάνουν το νομοσχέδιο σε 64.415 €. Έτσι, ναι, ποιος λέει ότι η BMW λέει πάντα την εμπειρία Premium και την ποιότητα της κατασκευής και τα υψηλά φινιρίσματα. Αλλά αν δεν είμαι ένας μεγάλος εραστής της μάρκας (παραδέχομαι ένοχο !) ή απλά επαρκώς ευαίσθητο σε αυτές τις αντιληπτές πτυχές ποιότητας και αίσθηση στο πλοίο, είναι σαφές ότι οι κίνδυνοι Edrive35 δεν πείζουν όλους. Και εσύ, τι προτιμάς ?

Video Trial – BMW I4 Edrive35: Anti Tesla Model 3 Par Excellence ?

Αυτό είναι, το νέο BMW I4 Edrive35 είναι έξω ! Το τρέξιμο μόλις τελείωσε, είναι σε καθαρό αυτοκίνητο που μπορείτε να ανακαλύψετε την πρώτη δοκιμή του ηλεκτρικού sedan. Λοιπόν, ποια είναι η είσοδος I4 -Αξίζει καθημερινά ? Η πλήρης δοκιμή μας για το γερμανικό αντι -Tesla Model 3.

Διατίθεται με εντολή από τον Σεπτέμβριο του 2022, το BMW I4 Edrive35 παρουσιάζεται τώρα στον Τύπο. Η ευκαιρία για εμάς να σας προετοιμάσουμε την πρώτη δοκιμασία του sedan, φρεσκοκομμένο μετά από περίπου 900 χλμ. Ως υπενθύμιση, ο Γερμανός είναι σε αυτή τη λιγότερο ισχυρή, αλλά και λιγότερο διαρκή έκδοση όσον αφορά την αυτονομία. Οι φιλοδοξίες του Bavarus δεν θα μπορούσαν να είναι σαφέστερες: να κυνηγήσετε στο πεδίο του μοντέλου 3 Tesla. Αλλά ας μην ξεχνάμε, οι πρόσφατες αυξήσεις των τιμών θα πρέπει να ηρεμήσουν το άκαμπτο των ενδιαφερομένων μερών … ας πάμε για τη δοκιμή, τις παραστάσεις και την κατανάλωση της νέας BMW i4.

BMW I4 Edrive35

Η πλευρά BMW I4 EDRIVE35 Look: Ηλεκτρική διακριτικότητα

Ο λύκος στο πρόβατο. Αυτό προκαλεί η δοκιμή BMW I4 Edrive35 και για καλό λόγο. Επειδή εκτός από εξωτερικά λογότυπα (κουκούλα, πίσω πόρτα και ζάντες), δεν υπάρχει “ηλεκτρικό” μπλε για αναφορά. Το γνωρίζετε ήδη, το BMW I4 διατηρεί την οπτική ταυτότητα των θερμικών μοντέλων της μάρκας. Μια σιλουέτα του Gran Coupé κληρονόμησε από τις πρώτες 4 σειρές (F36), τόσο σπορ όσο και κομψή και κομψή. Η δυναμική και αγωνισμένη εμφάνιση είναι επομένως εκεί, ειδικά με τις ζάντες των δύο χρωμάτων σε 18 ίντσες. Το μοντέλο του μεταλλικού χρώματος Skyscraper Grau είναι στη νηφαλιότητα. Προσωπικά, ο υπηρέτης σας προτιμά σε μεγάλο βαθμό αυτό το “πραγματικό αυτοκίνητο” να κοιτάξει τις πολλές τάσεις ηλεκτρικής ενέργειας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι και η τοποθέτηση premium υποχρεώνει, το όχημα επωφελείται από άψογα συγκροτήματα και τελειώματα. Από το εξωτερικό, το i4 μας είναι σύμφωνο με τις φιλοδοξίες του.

Καταλάβετε εκεί ότι θα ήταν πιο δύσκολο να βρεθεί ένα σχετικό φινίρισμα M Sport, δεδομένης της απόδοσης. Λίγο σαν μια μικρή σειρά BMW 1 114D, αποτελεσματική, επιπλέον, αλλά υπερφορτωμένη με καθαρά αισθητικά “αθλητικά” χαρακτηριστικά. Και τότε, η νηφαλιότητα είναι επαρκής σε τέτοιο μέγεθος. Οι διαστάσεις του: μήκους 4,78 m και πλάτος 1,85 m (εξαιρουμένων των καθρέφτη) και ύψους 1,44 m. Count 2.08 m πλάτος με τους αναπτυγμένους καθρέφτες. Για τη μικρή σύγκριση με το μοντέλο 3 Tesla, θα σημειώσουμε απλά +9 cm μήκος. Η ηλεκτρική εκτόξευση φόρτισης τοποθετείται στα δεξιά, τίποτα νέο σε αυτήν την πλευρά. Εάν τοποθετηθεί στο επίπεδο εισόδου, το BMW I4 Edrive35 παραμένει εντελώς σοβαρό και ανταμείβοντας. Έξω, δεν γίνεται παραχώρηση για ποιότητα (λαβές, μάσκα, χρωμίου, φωτισμός κ.λπ.).

Επί του σκάφους: εμπειρία υψηλής τεχνολογίας, άνεση premium

Ευτυχώς, η θεραπεία που λαμβάνεται στο εσωτερικό δεν περιορίζεται στο High -End Sporting BMW I4 M50. Καλά νέα, η Deutsche Qualität δεν συνεχίζεται στην καμπίνα του BMW I4 Edrive35. Το αυτοκίνητο μας καλωσορίζει σε ένα τακτοποιημένο εσωτερικό, το μόνο που είναι “το πιο” θερμικό “. Μετά από όλα, το i4 βασίζεται στην πλατφόρμα Clar Modular της ομάδας BMW, δεν αποτελεί έκπληξη. Σημαίνει επίσης ότι ο χώρος στο πλοίο είναι λιγότερο “ελεύθερος”, όπως μας θυμίζει η επιβλητική κεντρική σήραγγα. Ο μεσαίος επιβάτης είναι αναπόφευκτα λιγότερο εγκατεστημένος από τους γείτονές του. Οι άλλοι τέσσερις επιβάτες είναι καλύτερα εγκατεστημένοι αλλά περιορισμένοι και τα περισσότερα από 1,80 μ. Μπορεί να αισθάνονται λίγο περιορισμένα, πρέπει να γίνει δεκτά. Οι τακτικοί της μάρκας θα εκτιμήσουν την παραδοσιακή θέση της αθλητικής οδήγησης αλλά άνετα στο τιμόνι του sedan. Η μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία συμμετέχει στη νηφάλια αλλά τακτοποιημένη ατμόσφαιρα αυτού του εσωτερικού χώρου.

Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν ηλεκτρικές ρυθμίσεις για το δοκιμαστικό μας μοντέλο. Τα υπόλοιπα δεν είναι λιγότερο πλήρεις. Κεντρική κονσόλα, μαύρα λάκα ένθετα … είναι καθαρό. Στο σκάφος, θα παραδεχτούμε ακόμη και μια αντιληπτή ποιότητα μεγαλύτερη από την τρέχουσα μεγάλη θερμική αδερφή σειρά 4 Gran Coupé. Αλλά το μεγάλο κομμάτι είναι προφανώς αυτή η ιδιαίτερα κολακευτική διπλή οθόνη, όλα σε πλάτος. 12,3 ίντσες για το ακουστικό ψηφιακού οργάνου και 14,9 ίντσες για την κεντρική οθόνη αφής. Το τελευταίο δεν είναι μόνο αντιδραστικό και ρευστό, αλλά πάνω απ ‘όλα μεγιστοποιεί την εμπειρία CarPlay και Android Auto. Η εκτεταμένη οθόνη είναι σε κάθε περίπτωση άνετη στη χρήση σε καθημερινή βάση. Από την πλευρά του, το ακουστικό αναλαμβάνει τις διασυνδέσεις του κλασικού αθλητισμού, άνεσης και Eco Pro αυτού του BMW I4 Edrive35. Ειδική αναφορά στο κεφάλι -up, ευέλικτη και προσαρμόσιμη οθόνη. Θα φροντίσουμε ακόμα να μειώσουμε το νυχτερινό φως. Τέλος, από την άποψη των περιουσιακών στοιχείων “επί του σκάφους”, ας μην ξεχνάμε τον κορμό ! Με χρήσιμο όγκο που κυμαίνεται από 470 έως 1.290 L στο πίσω μέρος, η BMW I4 προσφέρει μια πολύ πρακτική ικανότητα φόρτωσης.

Ηλεκτρική απόδοση: επαρκής καθημερινά

Μόνο μικρή απογοήτευση στο πλοίο ? Ο εξοπλισμός που διατίθεται στην “Ολοκληρωμένη Αγορά” στο κατάστημα BMW ConnectedDrive. Για παράδειγμα, η εντολή των αυτόματων οδικών φώτων είναι εκεί, αλλά η λειτουργικότητα δεν είναι ενεργοποιημένη. Μια λογική λειτουργίας στην οποία θα πρέπει να συνηθίσουμε ούτως ή άλλως. Ας πάμε σε παραστάσεις. Το BMW I4 Edrive35 είναι μια πρόωση (όπως το Edrive40) 210 kW / 286 hp για 400 nm ροπής. Αρκετά για να πυροβολήσει 0 έως 100 km/h σε 6 δευτερόλεπτα, όπως ο αντίπαλος της Καλιφόρνιας με ισοδύναμη διαμόρφωση. Οδήγηση και κάτω από το πόδι, το i4 μας είναι περισσότερο από κάθε μέρα, με όλα τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού. Απόλυτη σιωπή, άμεση ανταπόκριση στην αρχή και κατά τη διάρκεια των εισαγωγών/υπερβάσεων. Είναι ζωντανό, είναι αντιδραστικό, και η πρόωση απαιτεί, διατηρεί ακόμη και διασκεδαστικό ! Συνηθισμένο στο εμπορικό σήμα, βρίσκω εκεί την προσωπικότητα που είναι εγγενής στον κινητήρα των πίσω τροχών. Ηλεκτρική σίγουρα, αλλά ακόμα “Béhème”.

Στη δυναμική οδήγηση, το BMW I4 EDRIVE35 ξέρει πώς να είναι ακριβής και κλειδωμένος. Υπάρχει χώρος πριν πάρετε ρολό σε μια κυκλική διασταύρωση. Σε λειτουργία αθλητισμού, η διαθέσιμη ισχύς και χαρτογραφία έχουν κάτι για να κυνηγήσουν χωρίς να αναγκάζουν πάρα πολύ. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι καθησυχαστικό και πολύ υγιές στη βροχή. Πολύ εύκολη κατεύθυνση, απόσβεση μιας σταθερής τρίχας σε υποβαθμισμένο αλλά άνετο πεζοδρόμιο συνολικά, το sedan είναι ευχάριστο σε καθημερινή βάση. Σας ευχαριστούμε τις ζάντες στις 18. Το I4 ξέρει πώς να είναι ευχάριστο στην πόλη, εξελίσσουμε με γαλήνη, ενώ απολαμβάνοντας την ορατότητα από τη θέση οδήγησης. Θα είμαστε ακόμα προσεκτικοί στο περιβάλλον μας κατά τη διάρκεια των μισών ταξιδιών. Επειδή με διάμετρο 12,5 μ., Θα χρειαστεί λίγο περισσότερη επαγρύπνηση από το Compact. Ιδίως με σχετικά χαμηλή θέση οδήγησης.

Κατανάλωση και αυτονομία: έως 400 χλμ ?

Αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω απ ‘όλα είναι η αυτονομία της. Ειδικά μετά τα μέτρα του Edrive40 κατά τη διάρκεια της σούπερ σταζεϊκά μας. Το BMW EDRIVE35 είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 68 kWh (70,2 kWh Gross) και απαιτεί 483 χλμ. Αυτονομία 483 χλμ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δοκιμής μας, ευνοούσαμε το Eco Pro Mode με την ανάκτηση ενέργειας σε “προσαρμοστική”. Εκτός αυτού, θα θέλαμε τις παλέτες οδήγησης να διαχειρίζονται άμεσα το επίπεδο αναγέννησης. Σε ορισμένα αστικά μαθήματα, ο τρόπος Β μας επιτρέπει να πάμε από ένα πεντάλ “από καιρό σε καιρό. Στην πόλη, όπως με τους γρήγορους τρόπους, ο προσαρμοστικός ρυθμιστής απαιτείται για τη βέλτιστη διαχείριση των αναρριχών διατροφής και οι απαλές επιβραδύνσεις. Επιπλέον, οι καλές οικολογικές μας πρακτικές περιορίζονται στον μετριασμό των επιταχυντών μας και στην πρόβλεψη της φρεναρίσματός μας για να ελαχιστοποιήσουμε τη ζήτηση και να μεγιστοποιήσουμε την ανάκαμψη.

BMW I4 Edrive35 και Electra

Στο τιμόνι, υπάρχει ένα αίσθημα βαρύτητας κατά τη διάρκεια πολύ “οικολογικό” ξεκινά, ωστόσο, που οφείλεται στα 2.065 κιλά του θηρίου. Με τη μεταφορά αυτών των διαφορετικών κριτηρίων, ο πρώτος μικτός κύκλος μας εξουσιοδοτεί την αυτονομία των 400 χλμ. Που αντιστοιχεί σε μια μέση κατανάλωση 17 kWh/100 km σε όλο τον γύρο. Με τη χρήση και την κατάχρηση της λειτουργίας Β στην πόλη, φτάνουμε στα 425 χλμ. Ή 16 kWh/100 km. Οι απόλυτα επίπεδες δρόμοι που είναι μόνο ένα γλυκό όνειρο, εδώ είναι μερικά μέτρα κατανάλωσης των οποίων ο αντίκτυπος απέχει πολύ από αμελητέο. Ειδικά σε μια γρήγορη διαδρομή, από τον περιφερειακό δρόμο του Παρισιού μέχρι τον αυτοκινητόδρομο.

Ταχύτητα (ρυθμιστής) Conso (πιάτο) Κατανάλωση (ψευδές επίπεδη)
50 km/h (σταθερή) 12,8 kWh/ 100 km 15,2 kWh/ 100 km
50 km/h (πόλη) 16 kWh/ 100 km 16 kWh/ 100 km
70 km/h 14,5 kWh/ 100 km 18 kWh/ 100 km
90 km/h 17,8 kWh/ 100 km 20 kWh/ 100 km
110 km/h 18,5 kWh/ 100 km 23 kWh/ 100 km
130 km/h 24 kWh/ 100 km 30 kWh/ 100 km

Εμπειρογνώμονας στους θερμικούς κινητήρες της, η BMW μας αποδεικνύει την κυριαρχία της κατανάλωσης στους ηλεκτρικούς κινητήρες της. Εάν τα υποσχέθηκαν τα 483 χλμ. Σε μια μακρά πορεία αυτοκινητοδρόμων, τα 24 kWh/100 km στα 130 χλμ./H στη θεωρία επιτρέπουν 283 χλμ. Μεταξύ δύο πλήρους κύκλων σε χαρτί. Σε πραγματικές συνθήκες, είναι αυτονόητο ότι θα επαναφορτίσουμε λίγο νωρίτερα στις καλύτερες συνθήκες, προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν περιττό άγχος. Εάν το I4 Edrive35 είναι σίγουρα ένα Gran Cut στην κληρονομιά του δρόμου, προτιμούμε να θεωρήσουμε ότι η εισαγωγή αυτού του νέου κινητήρα και η πραγματική του αυτονομία δεν προορίζεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρηστών “Long Routes”. Αλλά ότι είναι μάλλον μια όμορφη BMW που προορίζεται σε καθημερινή βάση, να χρησιμοποιηθεί για κενές ELS, παρέχοντας μερικές επιπλέον στάσεις. Τι νομίζετε ?

Κατανάλωση Αυτονομία
24 kWh/ 100 km 283 χλμ
19 kWh/ 100 km 357 χλμ
17 kWh/ 100 km 400 χλμ
16 kWh/ 100 km 425 χλμ

Τέλος, το BMW I4 EDRIVE35 είναι εξίσου καλός φοιτητής σε επαναφόρτιση. Ακόμη και αν τα καλύμματα ισχύος του στα 180 kW έναντι 205 kW για τους ομολόγους της Edrive40 και M50. Με την κάρτα Pass Pass Garging BMW, λειτουργήσαμε τους σταθμούς Electra (κορυφή στα 75 kW) και το Ionity (κορυφή στα 180 kW), και τα δύο στο CCS. Εδώ είναι οι διαφορετικές χρεώσεις μας.

Επαναφορτώ Χρόνος φόρτωσης
10 έως 80 % (κορυφή 75 kW) 46 λεπτά
10 έως 80 % (κορυφή 180 kW) 33 λεπτά
100 % (κορυφή 75 kW) 2H20

BMW I4 Edrive35: από € 57.550

Εάν το BMW I4 EDRIVE35 είναι αποτελεσματικό και αποτελεσματικό για καθημερινή χρήση, παραμένει το ζήτημα της τιμής. Πριν από μερικούς μήνες, τα € 53.550 της αναχώρησης είχαν κάτι για να επιτεθούν στο μοντέλο 3 Tesla. Ήταν χωρίς να υπολογίζει την αύξηση των τιμών στις αρχές του 2023, η οποία έφερε το εισιτήριο εισόδου σε 57.550 ευρώ € ! Σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο, ο υπηρέτης σας θα μπορούσε χωρίς δισταγμό αυτό το i4 και τις δυναμικές του ιδιότητες. Ένα ηλεκτρικό κρυμμένο ανάμεσα σε θερμικό, ευχάριστο από την παραδοσιακή του προσέγγιση. Αλλά στα 4.000 € περισσότερο τώρα από την αναμενόμενη τιμή, και σε πιο ρεαλιστικό επίπεδο, το μοντέλο 3 διατηρεί σοβαρά επιχειρήματα. Και αυτό είναι χωρίς να υπολογίζει τις πρόσφατες μειώσεις των τιμών ! Ένα πράγμα είναι βέβαιο, αν είχε διατηρήσει το εύρος εκκίνησης, θα υπήρχε κάτι περισσότερο από το να ταιριάζει ! Αλλά μεταξύ της αύξησης των τιμών και του προαιρετικού καταλόγου επιλογών τουλάχιστον, το επιχείρημα της τιμής κλίνει χωρίς έκπληξη υπέρ της Καλιφόρνιας. Επειδή το δοκιμαστικό μας μοντέλο υιοθετεί ζάντες, πίνακες ζωγραφικής και σε επιλογές που αυξάνουν το νομοσχέδιο σε 64.415 €. Έτσι, ναι, ποιος λέει ότι η BMW λέει πάντα την εμπειρία Premium και την ποιότητα της κατασκευής και τα υψηλά φινιρίσματα. Αλλά αν δεν είμαι ένας μεγάλος εραστής της μάρκας (παραδέχομαι ένοχο !) ή απλά επαρκώς ευαίσθητο σε αυτές τις αντιληπτές πτυχές ποιότητας και αίσθηση στο πλοίο, είναι σαφές ότι οι κίνδυνοι Edrive35 δεν πείζουν όλους. Και εσύ, τι προτιμάς ?

Θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε τίποτα για τα νέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ?

Bmw i4

BMW i4 2023

Το i4 είναι η απάντηση της BMW στο Tesla και το μοντέλο του 3. 100% ηλεκτρικό sedan, είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Το μοντέλο Edrive 40, με COG πρόωσης, αναπτύσσει 335 ίππους και διαθέτει μπαταρία 83,9 kWh. Για να αποκτήσετε το πλήρες γρανάζι, πρέπει να ανεβείτε με το M50 XDRIVE, οι δύο κινητήρες των οποίων ισχυρίζονται 469 συνδυασμένη ιπποδύναμη (536 με το “Mode Boost”). Η αυτονομία ανέρχεται σε 484 χιλιόμετρα (Edrive40) και 435 χιλιόμετρα (M50).

Bmw i4

Φωνή ενός οχήματος
Δοκιμές, προδιαγραφές και εκπτώσεις

Ο αυτοκινητόδρομος είναι ο ορόστος στην εξουσία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στον Καναδά. Προσφέρει ειδήσεις, επικρίσεις και αποκλειστικά βίντεο, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες για νέα οχήματα και μεταχειρισμένα οχήματα.

 • Νέα οχήματα
  • Νέα αυτοκίνητα
  • Νέες προβολές
  • Νέα φορτηγά
  • Μεταχειρισμένα οχήματα
   • Μεταχειρισμένος
   • Μεταχειρισμένα sedans
   • Μεταχειρισμένος
   • Μεταχειρισμένα φορτηγά
   • Μεταχειρισμένα σπορ αυτοκίνητα
   • Μεταχειρισμένα μετατρέψιμα
   • Μεταχειρισμένα φορτηγά
   • Δοκιμές και αρχεία
    • Συγκριτικοί αγώνες
    • Πρώτες επαφές
    • Κορυφαίοι 10
    • Ειδήσεις αυτοκινήτων
     • Σαλόνια αυτοκινήτων
     • Νέα μοντέλα
     • Ηλεκτρικός
     • Ηλεκτρονικός οδηγός
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • Κινητό
      • Οροι χρήσης
      • Πολιτική απορρήτου
      • Σετ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
      • Επικοινωνήστε μαζί μας
      • Θέματα εργασίας
      • Ομοσπονδιακό μητρώο εκλογικών διαφημίσεων

      Πνευματικά δικαιώματα © 2018-2023 Quebecor, All Rights Reserved