BMW CE 02: Ένα ηλεκτρικό σκούτερ υπέγραψε BMW από € 7.750 – Digital, BMW CE 02: Τιμή, αυτονομία, απόδοση, επαναφόρτιση, μάρκετινγκ

BMW CE 02

Μετά το CE 04, η γερμανική BMW επιστρέφει με ένα πιο προσιτό ηλεκτρικό σκούτερ και προσβάσιμο στις άδειες AM και A1. Το BMW CE 02 ορίζεται ως eParkourer, κομμένο σε πόλεις από 14 ετών ή με την άδεια Β.

BMW CE 02: Ένα ηλεκτρικό σκούτερ υπέγραψε BMW από € 7.750

Μετά το CE 04, η γερμανική BMW επιστρέφει με ένα πιο προσιτό ηλεκτρικό σκούτερ και προσβάσιμο στις άδειες AM και A1. Το BMW CE 02 ορίζεται ως eParkourer, κομμένο σε πόλεις από 14 ετών ή με την άδεια Β.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Πάντα στοιχηματίζοντας σε ένα πρωτοποριακό σχέδιο, το νέο ηλεκτρονικό βιβλίο της BMW αποτελεί μέρος της συνέχειας του τι ξεκίνησε η μάρκα με το 04 σχεδόν πριν από δύο χρόνια. Ενώ ο γέροντας του ήταν προσβάσιμος στις άδειες A2 και A1, το νέο μοντέλο CE 02 στοχεύει σε άλλο κοινό.

Προσβάσιμο από 14 ετών

Το BMW CE 02 συμμετέχει σε δύο εκδόσεις, ισοδύναμη με 50 cm3 ή 125 cc ανάλογα με την άδεια. Έτσι, στην λιγότερο ισχυρή έκδοση, το σκούτερ παραδίδει 4 βιογραφικά σημείωμα και αυξάνεται μέχρι 45 km/h, γεγονός που το καθιστά συμβατό με την άδεια AM (πρώην BSR), από 14 ετών. Οι νεότεροι πιλότοι θα είναι σε θέση να κάνουν τους πρώτους γύρους τους σε ένα Premium Scooter BMW.

Στην εγγενή έκδοση, το BMW E-Book προσφέρει 15 ίππους και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της άδειας A1 που είναι προσβάσιμη από 16 ετών. Επιπλέον, είναι προσβάσιμο στους κατόχους άδειας Β οι οποίοι θα έχουν υποβληθεί σε πρόσθετη εκπαίδευση 7 ωρών. Το τελευταίο θα αντιπροσωπεύει σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων αυτού του δίτροχου.

Σε κάθε περίπτωση, το BMW Scooter παραδίδει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των ABS στον μπροστινό τροχό και τον τυπικό έλεγχο πρόσφυσης. Η πίσω πορεία απλοποιεί τους ελιγμούς, ενώ η οθόνη TFT 3,5 “ή το κλειδί χωρίς κλειδί του δίνει μια σύγχρονη αφή.

Τι ηλεκτρικό σκούτερ για να φτάσετε στην πόλη ?

Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι σε άνοδο για αστικά ταξίδια και η προσφορά είναι όλο και πιο μεγάλη. Τόσο πολύ ώστε να είναι.

BMW CE 02

BMW CE 02

Πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα του γερμανικού κατασκευαστή, το BMW CE 02 είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, με ή χωρίς άδεια. Ανακοινώνοντας έως και 90 χιλιόμετρα αυτονομίας, θα ξεκινήσει τις πρώτες παραδόσεις της στις αρχές του 2024.

BMW Design CE 02

Απευθείας από την επώνυμη έννοια που παρουσιάστηκε το 2021, το BMW CE 02 είναι το τρίτο ηλεκτρικό δίτροχο που διατίθεται στο εμπόριο από τη BMW μετά την εξέλιξη της C, τώρα σταμάτησε και το BMW Electric Maxi-Scooter CE 04.

Μικρό και ευκίνητο, το CE 02 κόβεται για την πόλη και, σύμφωνα με το CE 04, διακρίνεται από μάλλον πρωτότυπες γραμμές. Ούτε η μοτοσικλέτα ούτε το σκούτερ, το μηχάνημα ορίζεται ως “escarkourer” από τον γερμανικό κατασκευαστή.

Εκδόσεις του BMW CE 02

Όπως το BMW CE 04, η BMW Electric Motorcycle είναι διαθέσιμη σε δύο παραλλαγές.

Στη διαμόρφωσή του (AM), χωρίς άδεια, η τελική ταχύτητά του περιορίζεται σε 45 km/h και ο κινητήρας βασίζεται σε ένα κεντρικό μπλοκ που αναπτύσσεται έως και 4 kW ισχύος και ροπής 55 nm. Για να μπορέσετε να οδηγήσετε, από 14 ετών, θα πρέπει να κρατήσετε το Πιστοποιητικό Οδικής Ασφάλειας (BSR).

Σε 125 διαμόρφωση, η μέγιστη ισχύς του κινητήρα αυξάνεται στα 11 kW για μέγιστη ταχύτητα που φθάνει τα 95 km/h. Με αυτή τη διαμόρφωση, το 0 έως 50 km/h γίνεται σε τρία δευτερόλεπτα.

BMW CE 02 BMW CE 02 π.μ
Εγκριση 125 AM – Χωρίς άδεια
Ονομαστική ισχύ 6 kW 3.2 kW
Μέγιστη ενέργεια 11 kW 4 kW
Ζευγάρι 55 nm 55 nm
μέγιστη ταχύτητα 95 km/h 45 km/h

Έως τρεις λειτουργίες οδήγησης

Ως στάνταρ, η μικρή ηλεκτρική μοτοσικλέτα έχει δύο τρόπους οδήγησης:

  • Ροή που ευνοεί την αυτονομία για τις αστικές χρήσεις
  • Αφρός κυμάτων που προσφέρει πιο δυναμικές αισθήσεις έξω από την πόλη.

Που σχετίζεται με το προαιρετικό πακέτο “highline”, η λειτουργία “flash” εξακολουθεί να είναι μια εγκοπή παραπάνω και σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια ώθηση ισχύος για σύντομο χρονικό διάστημα.

Για να διευκολυνθούν οι ελιγμοί, προσφέρεται επίσης μια λειτουργία αντιστροφής.

BMW CE 02 Μπατανομία και αυτονομία

Η διαμόρφωση μπαταρίας BMW CE 02 θα εξαρτηθεί άμεσα από την επιλεγμένη έκδοση:

  • Σε Έκδοση AM, Το μηχάνημα είναι ικανοποιημένο με μία μόνο μπαταρία 1.96 kWh. Εάν η αυτονομία δεν έχει καθοριστεί, εκτιμάται μεταξύ 45 και 55 χλμ
  • Σε Έκδοση 125, Το BMW CE 02 χρησιμοποιεί διπλό πακέτο για συνολική χωρητικότητα 3.92 kWh. Στον κύκλο WMTC, η αυτονομία δίνεται για 90 χιλιόμετρα.

Σημαντική ακρίβεια: Σε όλες τις περιπτώσεις, η μπαταρία δεν είναι αφαιρούμενη.

BMW CE 02 BMW CE 02 π.μ
Μπαταρία 2 x 1.96 kWh 1.96 kWh
Αυτονομία 90 χλμ. WMTC 45-55 χλμ (είναι.Ουσία

BMW CE 02 όργανα

Βρίσκεται στο κέντρο του τιμονιού, μια οθόνη TFT 3,5 ιντσών εμφανίζει όλες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την οδήγηση: ταχύτητα, κατάσταση φόρτισης, παραμένοντας αυτονομία κλπ … Αυτό μπορεί να ολοκληρωθεί με υποστήριξη αφιερωμένη στο smartphone. Μια υποδοχή USB-C σας επιτρέπει επίσης να τροφοδοτείτε ένα smartphone.

Από την πλευρά της συνδεσιμότητας, θα είναι απαραίτητο να επιλέξετε το πακέτο Highline για να επωφεληθείτε από τη μέγιστη κατανομή και ειδικότερα τη σύνδεση με τις υπηρεσίες BMW Motorrad Connected που σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε ανά πάσα στιγμή τις πληροφορίες που σχετίζονται με το φορτίο και τη θέση του το μηχάνημα μέσω του κατασκευαστή εφαρμογών.

Μέρος ποδηλασίας

Τοποθετημένο σε ζάντες 14 ιντσών και ένα χάλυβα και ταλαντευόμενο πλαίσιο μονο-Brac, το BMW CE 02 ενσωματώνει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι και μια συσκευή φρένων δίσκου σε συνδυασμό με ένα ABS στον μπροστινό τροχό.

Στο επίπεδο του μεγέθους, οι δύο εκδόσεις είναι πανομοιότυπες: μήκους 1,97 μ., Πλάτος 87,6 cm με τους καθρέφτες (84,5 cm χωρίς) και ύψους 1,14 m. Το ύψος της σέλας είναι 75 cm. Μόνο διαφορά: το βάρος που συνδέεται με τη διαμόρφωση των μπαταριών κάθε έκδοσης ! Count 112 kg για την έκδοση AM και 139 kg για απόκλιση 125. Και στις δύο περιπτώσεις, έχει εγκριθεί για να φιλοξενήσει δύο επιβάτες.

BMW CE 02 BMW CE 02 π.μ
Μήκος 1.970 mm 1.970 mm
Πλάτος (με ρεδουνιά) 876 mm 876 mm
Υψος 1140 mm 1140 mm
Ύψος σέλας 75 cm 75 cm
Βάρος 139 kg 112 kg

BMW Recharge CE 02

Το BMW CE 02 είναι εξοπλισμένο ως στάνταρ με εξωτερικό φορτιστή με ισχύ 900 W που μπορεί να φορτωθεί σε οποιαδήποτε εγχώρια υποδοχή.

Που σχετίζεται με το προαιρετικό πακέτο Highline, ένα γρήγορο φορτιστή 1.5 kW είναι επίσης διαθέσιμο και μειώνει το χρόνο φόρτισης. Παρακαλώ σημειώστε: Προσφέρεται μόνο στην έκδοση 125 !

BMW CE 02 Μάρκετινγκ και τιμές

Το BMW CE 02 θα ξεκινήσει την παραγωγή της το Νοέμβριο του 2023 για παραδόσεις που αναμένονται από τις αρχές του 2024. Όσον αφορά τις τιμές, ο κατασκευαστής επικοινωνεί με βασική τιμή € 7.750 για την ηλεκτρική μοτοσικλέτα χωρίς άδεια. Φυσικά πιο ακριβό, η απόκλιση 125 ανακοινώνεται στα € 8.750. Μια τιμή που δεν λαμβάνει υπόψη το οικολογικό μπόνους που αποδίδεται στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες.

Επιπλέον, ο κατασκευαστής προσφέρει ένα προαιρετικό πακέτο. Που ονομάζεται Highline και τιμολογείται 890 € TTC, προσθέτει στα τυποποιημένα δωρεά Οι θερμαινόμενες λαβές, η στήριξη των smartphone, η λειτουργία οδήγησης “Flash”, η διεπαφή ελέγχου Bluetooth, ένα κοσμικό μαύρο χρώμα με συγκεκριμένα αυτοκόλλητα καθώς και το φορτιστή Fast 1500 Watts (μόνο στην έκδοση 11 kW).

Τιμή TTC Εξωτερικό μπόνους
BMW CE 02 π.μ 7.750 € συμπεριλαμβανομένου του φόρου
BMW CE 02 8.750 € συμπεριλαμβανομένου του φόρου
Προαιρετικό πακέτο υψηλής γραμμής 890 € TTC

BMW CE 02: Το νέο ηλεκτρικό σκούτερ 50 και 125 cc με εμφάνιση BMX

Το νέο BMW Motorrad Two-Wheeler βρίσκεται στα μισά του δρόμου ανάμεσα σε ένα σκούτερ και μια μοτοσικλέτα, χάρη στον διαχωριστικό του σχεδιασμό και την μοναδική του εμφάνιση. Προσφέρεται τόσο στην έκδοση 50 και 125 cc για βασική τιμή 7.750 ευρώ, ή φως πιο προσιτή από αυτή του μεγάλου αδελφού του (BMW CE 04), ενώ παραμένει high-end.

Η BMW δεν είναι μόνο μια μάρκα που αναγνωρίζεται στον κόσμο της αυτονομίας, αλλά και σε εκείνη των δύο οχημάτων, είτε πρόκειται για ηλεκτρικές μοτοσικλέτες είτε για ηλεκτρικά σκούτερ. Μετά την έναρξη της C-Evolution, η μάρκα εργάστηκε σε ένα φουτουριστικό μοντέλο με ένα μοναδικό σχέδιο, το BMW CE 04. Βασιζόμενη στην επιτυχία του, ο κατασκευαστής της Βαυαρίας επιστρέφει στην χρέωση με ένα μικρότερο και πάνω απ ‘όλα πιο προσιτό μοντέλο, το CE 02. Αυτό προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, 50 και 125 cc, προκειμένου να επιτραπεί ο μεγαλύτερος αριθμός για να το απολαύσετε.

BMW-CE-02- (4-KW50-CC) -Frandroid-2023

BMW-CE-02- (11-KW125-CC) -Frandroid-2023

Ένα σχέδιο καθαρισμού

Οι σχεδιαστές της μάρκας είχαν ήδη πέσει με την EC 04, ιδίως δίνοντάς του συγκεκριμένες αναλογίες και μια πολύ σύγχρονη εμφάνιση, απότομη με τα περισσότερα από τα άλλα δύο τροχούς ηλεκτρικής ενέργειας. Το κάθισμα του Big Brother είναι επίσης χαμηλό, που του δίνει ψευδείς αέρας του Harley-Davidson της σύγχρονης εποχής.

Πρέπει να πιστεύετε ότι αυτές οι ασυνήθιστες γραμμές απευθύνονται στην αγορά, αφού η BMW Motorrad πήγε ακόμη περισσότερο με το CE 02. Πράγματι, φαίνεται να είναι ένα υβρίδιο ανάμεσα σε ένα σκούτερ και μια μοτοσικλέτα, ενώ έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ που φυσικά θυμάται αυτό του μεγάλου αδελφού του. Αυτές οι ομοιότητες παρατηρούνται ειδικότερα στη σέλα, με το ύψος της μόνο των 750 mm και την λεπτή και λεπτή εμφάνισή του που δεν καλύπτει τον πίσω τροχό. Οι ζάντες των 14 -ιντσών είναι μαύροι και γεμάτοι, όπως αυτές των 04. Υπάρχει επίσης ιμάντα μετάδοσης καθώς και οπτική LED σε όλα τα μοντέλα.

Πηγή: BMW Motorrad

Πηγή: BMW Motorrad

Πηγή: BMW Motorrad

Πηγή: BMW Motorrad

Πηγή: BMW Motorrad

Πηγή: BMW Motorrad

Η κύρια περίεργη αφορά τα υποπαράγραφα, τα οποία υπερβαίνουν το σκούτερ, τόσο για εκείνους του οδηγού όσο και του επιβάτη. Το πρώτο μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αυτά στο πίσω μέρος όταν είναι μόνος για μια πιο δυναμική θέση. Η φούσκα στο μέτωπο είναι ορθογώνια και ενσωματώνεται με τους προβολείς πριν από το ίδιο σχήμα.

Οι διαστάσεις είναι αρκετά πρωτότυπες, αφού η EC 02 μέτρα μήκους 1,97 μέτρων για 84,5 cm (χωρίς καθρέφτες) και ύψους 1,14 m (με το τιμόνι). Αυτό είναι αρκετό για να φιλοξενήσει δύο ενήλικες, ακόμη και αν ο επιβάτης θα έχει μόνο ένα κομμάτι σέλας για να βάλει τους γλουτούς του εκεί, αυτό που δεν εκτείνεται πάνω από τον πίσω τροχό.

Η BMW στοχεύει σαφώς σε μια νεαρή πελατεία, αναζητώντας ένα αθλητικό και δυναμικό μοντέλο με μια δυναμική εμφάνιση. Το BMW CE 02 προσφέρεται επίσης με μαύρο χρώμα στη βασική του έκδοση, με μερικά γκρίζα στοιχεία, αν και η σέλα είναι επίσης μαύρη το προαιρετικό πακέτο highline σας επιτρέπει να προσθέσετε μια μικρή εξατομίκευση, συμπεριλαμβανομένου ενός χρυσού πιρουνιού, ενός μαύρου/λευκού/μπλε τρικόρ σέλα και μπλε ένθετα στο σκούτερ.

Η μάρκα φαίνεται να έχει παραμελήσει κάποιες πρακτικές πτυχές, ειδικά επειδή δεν αναφέρει αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Ωστόσο, θα μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε αυτό το σημείο κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας.

Πηγή: BMW Motorrad

Πηγή: BMW Motorrad

Πηγή: BMW Motorrad

Πηγή: BMW Motorrad

Πηγή: BMW Motorrad

Πηγή: BMW Motorrad

Πηγή: BMW Motorrad

Πηγή: BMW Motorrad

Δύο εκδόσεις

Μόλις δεν είναι προσαρμοσμένο, η BMW προσφέρει το νέο της δίτροχο σε δύο εκδόσεις: 4 kW, ισοδύναμο 50 cc, που περιορίζεται σε 45 km/h και προσβάσιμο χωρίς άδεια μοτοσικλέτας και έκδοση 11 kW, 125 cc ισοδύναμο, το οποίο μπορεί να φτάσει τα 95 χλμ. /Η. Το πρώτο ζυγίζει 119 κιλά ενώ ο δεύτερος κερδίζει στο υπέρβαρο και φτάνει τα 132 κιλά, ακόμα επτά κιλά περισσότερο από τη σιωπή S01+.

Οι δύο προσφέρουν δύο τρόπους οδήγησης ως στάνταρ, δηλαδή “ροή” και “surf”. Το πρώτο είναι πιο κατάλληλο για ένα αστικό περιβάλλον, ενώ το δεύτερο επιτρέπει περισσότερες ειλικρινείς επιταχύνσεις και μια πιο δυναμική οδήγηση.Η έκδοση 11 kW (125 cc) έρχεται στάνταρ με δύο μπαταρίες 48 V / 1.96 kWh αφαιρούμενα. Η έκδοση 4 kW (50 cc) είναι ικανοποιημένη με μία μπαταρία. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν έναν τυπικό εγχώριο φορτιστή 900 W. Αυτό σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σε περίπου 312 λεπτά, αλλά δεν καθορίζεται εάν θα είναι δυνατό να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες στο σπίτι όταν αφαιρεθούν.

Προαιρετικά, ένας φορτιστής 1,5 kW σάς επιτρέπει να μειώσετε το χρόνο φόρτισης. Ποικίλλει μεταξύ 85 έως 168 λεπτών ανάλογα με τις εκδόσεις όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

Εξοπλισμός υψηλής ποιότητας

Η BMW υποχρεώνει, το CE 02 είναι ένα υψηλό σκούτερ που θέλει να παρέχεται, ξεκινώντας από το τεχνικό μέρος. Πράγματι, προσφέρει ως τυπικό σωληνοειδές πλαίσιο χάλυβα και εναιωρήματα και απορροφητές σοκ με ελατήρια και ρυθμιζόμενα, καθώς και φρένα ρεκόρ.

Η χρηματοδότηση της ασφάλειας είναι επίσης τακτοποιημένη, με τον τυπικό έλεγχο ηλεκτρονικής σταθερότητας (αυτόματος έλεγχος σταθερότητας και έλεγχος σταθερότητας ανάκτησης), επιτρέποντας να μην γλιστρήσει σε υγρούς δρόμους και να διατηρεί το δίτροχο σταθερό σε όλες τις περιπτώσεις. Το ABS είναι επίσης εκεί, αν και είναι διαθέσιμο μόνο στον μπροστινό τροχό. Το αντίστροφο, επίσης πρότυπο, διευκολύνει τους ελιγμούς στάθμευσης. Οι ελεγκτές είναι επίσης ρυθμιζόμενοι, καθιστώντας δυνατή τη μεγιστοποίηση της άνεσης του οδηγού.