Ποιο ηχείο Bluetooth να επιλέξει το 2023? Η σύγκρισή μας – Numerama, τα καλύτερα φορητά ηχεία Bluetooth το 2023

Ποια είναι τα καλύτερα φορητά ηχεία Bluetooth το 2023

Contents

Μην βασίζεστε σε εμφανίσεις: κάτω από τον αέρα ενός μικρού θόλου εύχρηστου σε μια τσάντα και να επισυνάψετε οπουδήποτε χάρη στον σταθερό ιμάντα του, το XB13 της Sony προσφέρει μια πολύ, πολύ πειστική απόδοση ήχου. Για να μπλοκάρει το κοινό, το πολυεθνικό βασίζεται σε γενναιόδωρα μπάσα με επιπλέον τεχνολογία μπάσων, υποστηριζόμενη από έναν επεξεργαστή που είναι υπεύθυνος για την καλύτερη διάδοση ήχου. Και η ψευδαίσθηση λειτουργεί υπέροχα: η απόδοση είναι ψάρι (το περίβλημα δονεί πολύ, παρεμπιπτόντως). Για καλύτερη αποκατάσταση, μπορούμε να συσχετίσουμε δυο και να λάβουμε μια πραγματική στερεοφωνική απόδοση.

Ποιο ηχείο Bluetooth να επιλέξει το 2023 ? Η σύγκρισή μας

Sonos Move // ​​Πηγή: Sonos

Ακόμα κι αν δεν είναι απαραιτήτως πολύ όμορφο αυτή τη στιγμή, ένα ηχείο Bluetooth προσφέρει πολλά επιχειρήματα όταν πρέπει να ακούσετε μουσική. Μπορείτε να πάρετε ένα νομαδικό ομιλητή παντού μαζί σας. Ποιο είναι το καλύτερο ? Εδώ είναι η σύγκρισή μας.

Η επιλογή μας από τα καλύτερα ηχεία Bluetooth

 • Sonos Move (€ 379): Το καλύτερο στο σπίτι και στον κήπο
 • Sony XB13 (€ 47): Compact Format, Top Bass
 • Bose Soundlink Micro (€ 80,74): Ο υπεριώδης νομαδικός ομιλητής
 • JBL LOADS 5 (€ 165): Ένα μοντέλο αυτονομίας
 • JBL Clip 4 (57,95 €): Αναφορά ευρωστίας

Έξω, δεν είναι πολύ όμορφο (ο χειμώνας φτάνει). Αλλά θα πρέπει να θρυμματίσουμε τα ηχεία Bluetooth, η πρώτη λειτουργία των οποίων είναι να μπορεί να μεταφερθεί παντού ? Οχι. Έχουν γίνει πολύ βασικά προϊόντα για τους ενθουσιώδες τεχνολογίας.

Sonos, Sony, JBL, Bose … όλα τα μεγάλα ονόματα ήχου ή σχεδόν, ηχεία Nomad της αγοράς. Ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες. Πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου ότι η ακουστική απόδοση δεν είναι το μόνο σημαντικό κριτήριο εδώ, ακόμη και αν μπορεί να φαίνεται παράδοξο για μια συσκευή ήχου. Το γεγονός ότι είναι πρακτικό να χρησιμοποιηθεί είναι πράγματι στρατηγικό μόλις μιλάμε για μια νομαδική συσκευή. Εδώ είναι η πλήρης σύγκρισή μας, με τα καλύτερα ηχεία Bluetooth.

Το καλύτερο φορητό ηχείο Bluetooth

Sonos Move

Sonos Move // ​​Πηγή: Maxime Claudel για Numerama

Το Sonos είναι γνωστό για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για το εσωτερικό και επικεντρώνεται σε ένα κλειστό οικοσύστημα. Το 2019, η εταιρεία αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι με το Sonos Move, το πρώτο της φορητό ηχείο … και Bluetooth. Είναι ένα αποφασιστικά υψηλό προϊόν, με υψηλή τιμή. Παρ ‘όλα αυτά, από την άποψη της ευελιξίας, είναι δύσκολο να γίνει καλύτερα. Σε εσωτερικούς χώρους, η κίνηση λειτουργεί ως κανονικό ηχείο, με βάση το Wi-Fi για πρόσβαση σε πλατφόρμες ροής. Έξω, πηγαίνουμε στο Bluetooth (χάρη σε ένα αφοσιωμένο κουμπί) για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τις λίστες αναπαραγωγής του.

Πάνω απ ‘όλα, η κίνηση επωφελείται από την τεχνογνωσία του Sonos όσον αφορά την ποιότητα ακρόασης. Για να γίνει αυτό, ο ομιλητής μπορεί να στοιχηματίσει στο αυτόματο TruePlay για να προσαρμόσει συνεχώς τις συνθήκες χρήσης. Αυτή η τεχνολογία δεν θα κάνει πάντα ένα θαύμα έξω, αλλά, σε ένα δωμάτιο, είναι ένα πραγματικό επιχείρημα. Ο ήχος είναι εξαιρετικός, με γενναιόδωρη μπάσα και όμορφη ακρίβεια στο υπόλοιπο φάσμα.

Μόνο μετακινήστε το ελάττωμα ? Επιβάλλεται με τα τρία κιλά της στην κλίμακα (υπάρχει μια ολοκληρωμένη λαβή για τη διευκόλυνση της μεταφοράς) – η τιμή που πρέπει να πληρώσει για να επωφεληθεί από έναν καλό ήχο. Αυσκευασία, μετακινήστε τα οφέλη από την πιστοποίηση IP46 καθιστώντας την ανθεκτική στην υγρασία, τη βροχή, το χιόνι, την άμμο, την υπεριώδη ακτινοβολία και τις ακραίες θερμοκρασίες.

Σε ποιον προορίζεται η μετακίνηση του Sonos ? Σε όσους αναζητούν έναν καλό ηχείο στο σπίτι ικανό να εξασφαλίσει στον κήπο.

Τα καλύτερα μεταφερόμενα ηχεία Bluetooth

Sony XB13

Sony XB13 // Πηγή: Maxime Claudel για Numerama

Μην βασίζεστε σε εμφανίσεις: κάτω από τον αέρα ενός μικρού θόλου εύχρηστου σε μια τσάντα και να επισυνάψετε οπουδήποτε χάρη στον σταθερό ιμάντα του, το XB13 της Sony προσφέρει μια πολύ, πολύ πειστική απόδοση ήχου. Για να μπλοκάρει το κοινό, το πολυεθνικό βασίζεται σε γενναιόδωρα μπάσα με επιπλέον τεχνολογία μπάσων, υποστηριζόμενη από έναν επεξεργαστή που είναι υπεύθυνος για την καλύτερη διάδοση ήχου. Και η ψευδαίσθηση λειτουργεί υπέροχα: η απόδοση είναι ψάρι (το περίβλημα δονεί πολύ, παρεμπιπτόντως). Για καλύτερη αποκατάσταση, μπορούμε να συσχετίσουμε δυο και να λάβουμε μια πραγματική στερεοφωνική απόδοση.

Τέλος, σημειώστε τη λειτουργικότητα χωρίς χέρια (για να απαντήσετε στις κλήσεις τους ή/και να χρησιμοποιήσετε έναν βοηθό φωνής, περισσότερο από άνετη αυτονομία (16 ώρες ακρόασης) ή αντίσταση IP67 (αδιάβροχη και σκόνη).

Σε ποιον προορίζεται το Sony XB13 ? Σε όσους αναζητούν ένα εξαιρετικά συμπαγές ηχείο, ο οποίος μπορεί να κρεμαστεί παντού. Το φαντάζουμε χωρίς πρόβλημα συνδεδεμένο με τη ζώνη ενός skateboarder.

Bose Soundlink Micro

Bose Soundlink Micro // Πηγή: Maxime Claudel για Numerama

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Bose Soundlink Micro είναι ένα περίβλημα … Micro. Δεν είναι πολύ παχύ, αυτό το ηχείο περιγράφεται ως εξαιρετικά ανθεκτικό και αδιάβροχο χάρη στο κέλυφος από καουτσούκ σιλικόνης.

Υπάρχει ένας ιμάντας για να το επισυνάψετε εύκολα (στο τιμόνι ενός ποδηλάτου, για παράδειγμα). Δεν θα διστάσουμε να το εγκαταστήσουμε κάτω από ένα ντους, να σπρώξουμε το τραγούδι χωρίς να λαμβάνουμε εξωτερικές κρίσεις. Ο Bose Sound είναι λίγο επίπεδη, αλλά είναι η υπογραφή του κατασκευαστή που προσφέρει να εξατομικεύσει τις ρυθμίσεις σε μια ειδική εφαρμογή (υπάρχει ακόμη και μια βραδινή λειτουργία). Μόνο πρόβλημα ? Αυτονομία, που δόθηκε για έξι σύντομες ώρες.

Σε ποιον προορίζεται το μικρόφωνο soundlink ? Σε όσους αναζητούν ένα πολύ επίπεδο ηχείο.

Το καλύτερο ηχείο Bluetooth Evening

Jbl υπεύθυνος 5

JBL LOADS 5 // Πηγή: Maxime Claudel για Numerama

8 μ.μ. Σχετικά επιβλητικό και κυλινδρικό σχήμα, είναι επομένως σε θέση να κρατήσει πολλά βράδια χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν έχετε πλέον μπαταρία στο smartphone σας ? Μην πανικοβληθείτε: μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως powerbank χάρη στη θύρα USB του. Το Charge 5 είναι επίσης εξοπλισμένο με το χαρακτηριστικό JBL Partyboost, το οποίο σας επιτρέπει να συνδέσετε διάφορα ηχεία μαζί για να ζωντανέψετε, ας πούμε, ένα rave party.

Μακριά από το να είναι το πιο φορητό των νομαδικών ομιλητών, το φορτίο 5 επιβάλλεται από το επίπεδο του φινιρίσματος του. Τα υλικά αναπνέουν ποιότητα ενώ η πιστοποίηση IP67 εγγυάται αξιόλογη σφραγίδα (30 λεπτά το μέτρο βάθος). Οι διαστάσεις της συσκευής (μήκος περισσότερο από 20 εκατοστά) επιτρέπουν στα κομμάτια μουσικής να εκφράζονται καλύτερα. Το JBL παρέχει μια υπογραφή pro και, προσεκτική, είναι γρήγορα κατανοητό ότι ο κατασκευαστής στοχεύει τα φρενίτιδα βράδια. Ως απόδειξη, μπορούμε να υπογραμμίσουμε την παρουσία δύο θερμαντικών μπάσων, των οποίων οι δονήσεις μπορούν να εκτιμηθούν εξετάζοντας τις φέτες του περιβλήματος. Στο αυτί, το φορτίο 5 είναι πολύ δυναμικό.

Σε ποιον προορίζεται το JBL για 5 ? Σε όσους κινούνται πολύ και δεν έχουν πάντα την ευκαιρία να επαναφορτίζουν τη συσκευή τους τακτικά.

Το ηχείο Bluetooth που μπορεί να πάρει τα πάντα

JBL Clip 4

JBL Clip 4 // Πηγή: Maxime Claudel για Numerama

Το JBL Clip 4 ορίζεται ως ένα εξαιρετικά φορητό ηχείο. Θα μπορούσε σχεδόν να το γλιστρήσει σε μια τσέπη, αν το πάχος του δεν το προδώσει (λίγο πάνω από 4,5 εκατοστά). Παίρνει τη μορφή μιας ενισχυμένης πλατείας, που ξεπερνά ένα καραμπίνερ, ώστε να μπορεί εύκολα. Η JBL σκέφτηκε ακόμη και την μη επιφάνεια του Slip στο πίσω.

Ποτέ δεν θα φοβόμαστε να μειώσουμε αυτό το κλιπ 4, ούτε να τον κάνουμε να ζωντανό δοκιμές λίγο πιο ακραίες. Ως απόδειξη, είναι αδιάβροχο (IP67). Στο ντους, στην πισίνα, κρέμονται σε μια τσάντα πεζοπορίας, στην κορυφή ενός κάστρου άμμου … τίποτα δεν είναι αδύνατο με αυτό το κλιπ 4. Δεδομένης της μορφής του, μην περιμένετε έναν ποιοτικό ήχο από την άλλη πλευρά.

Σε ποιον προορίζεται το κλιπ JBL 4 ? Σε όσους τολμούν επικίνδυνες περιπέτειες και αναζητούν ένα περίβλημα που θα τους ακολουθήσει παντού χωρίς αποδυνάμωση.

Τα κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε τον νομαδικό ομιλητή σας

Τι είναι ένα νομαδικό περίβλημα ?

Ένας νομαδικός ομιλητής είναι ένα περίβλημα που δεν χρειάζεται να τροφοδοτείται συνεχώς. Μπορεί επομένως να μεταφερθεί παντού, χάρη σε μια ολοκληρωμένη μπαταρία (για επαναφόρτιση όταν είναι άδειο). Επικοινωνεί με τη συσκευή ανάγνωσης χάρη στο Bluetooth.

Πρέπει να απαιτούμε με ήχο ?

Μπορεί να φαίνεται παράδοξο να μην περάσει πρώτα την ποιότητα της ακρόασης όταν αγοράζετε ένα περίβλημα. Αλλά θα παραμείνει η φορητή μορφή, η οποία απαιτεί ορισμένους συμβιβασμούς σε αυτό το επίπεδο. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για μικρά ηχεία, τα οποία θα είναι σε θέση να μην έχουν δύναμη. Η πρακτική πτυχή αντισταθμίζει. Ειδικά επειδή ο ήχος θα είναι πάντα καλύτερος από αυτόν που παράγεται από τους ομιλητές του τηλεφώνου σας.

Γιατί η πιστοποίηση IP είναι σημαντική ?

Το κύριο επιχείρημα ενός νομαδικού περιβλήματος είναι να μπορέσετε να το πάρετε παντού μαζί σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κατασκευαστές συχνά υπογραμμίζουν την πιστοποίηση IP (Protection Index), η οποία παρέχει πληροφορίες σχετικά με το νερό, τη σκόνη και άλλα εξωτερικά σωματίδια. Φυσικά, όσο υψηλότερη είναι η τιμή του δείκτη προστασίας, τόσο το καλύτερο.

Είναι ο προσαρμογέας τομέα που παρέχεται με το ηχείο Bluetooth ?

Γενικά, όχι. Αλλά αυτό του smartphone πρέπει να κάνει το τέχνασμα. Απλά προσέξτε να πληρώσετε το πρότυπο USB. Οι σημερινοί ομιλητές είναι USB-C, αλλά το καλώδιο που παρέχεται είναι συχνά USB-C σε κλασικό USB, το οποίο μπορεί να είναι ασυμβίβαστο με ορισμένους πρόσφατους προσαρμογείς.

Οι σύνδεσμοι αυτού του άρθρου είναι συνδεδεμένοι: Εάν βρείτε την ευτυχία σας χάρη σε εμάς, αγγίζουμε μια μικρή προμήθεια. Θα εξηγήσουμε τα πάντα εδώ.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας

Ποια είναι τα καλύτερα φορητά ηχεία Bluetooth το 2023 ?

Το φορητό ηχείο Bluetooth, ιδανικό για επιπλέον χρήση, είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να απολαύσετε τη μουσική σας όπου θέλετε χωρίς να μεταφέρετε ακουστικά ή ακουστικά. Εδώ είναι η σύγκριση των καλύτερων ηχείων Bluetooth της στιγμής.

Τα κορυφαία 3 από τα καλύτερα ηχεία Bluetooth το 2023

JBL Clip 4

 • Συμπαγές και πρακτικό με το καραμπίνερ του
 • Το ισχυρό, ισορροπημένο του
 • Καλή αυτονομία για το μέγεθός της
 • Μη -μεταβαλλόμενος ήχος ανάφλεξης

Jbl υπεύθυνος 5

 • Ευέλικτος ήχος
 • Στερεό και αδιάβροχο
 • 24 -Αυτονομία
 • Δεν είναι δυνατή η χρήση του για κλήσεις

Μάρσαλ Μίντλετον

 • Ένας ισορροπημένος ήχος ανεξάρτητα από την ένταση
 • Στερεό, αδιάβροχο, αυτόνομο.
 • Ανεστραμμένη παράδοση ισχύος φορτίου USB
 • Μια ελαφρώς υψηλή τιμή

Εάν δεν έχει εξελιχθεί θεμελιωδώς για μεγάλο χρονικό διάστημα, το ηχείο Bluetooth παραμένει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εξάρτημα τεχνολογίας. Compact, ασύρματο και λειτουργικό σε μπαταρία, έχει γίνει απαραίτητο για πολλούς ανθρώπους. Είτε να απολαύσετε μουσική στον κήπο σας, στην παραλία, στο ντους, είτε να ακούσετε ένα podcast, τα ηχεία Bluetooth είναι νομάδες και σας συνοδεύουν παντού (ειδικά στις διακοπές). Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να απολαύσουν καλύτερη ποιότητα ήχου σε φορητό υπολογιστή ή προβολέα βίντεο.

Για να σας βοηθήσουμε να δείτε πιο ξεκάθαρα στην προσφορά Plethethoric, έχουμε συγκεντρώσει εδώ Τα αγαπημένα μας ηχεία Bluetooth (να μην συγχέεται με τα συνδεδεμένα ηχεία που παραμένουν συνδεδεμένα με τα δίκτυα). Εάν η αναζήτησή σας είναι ζήτημα προϋπολογισμού, έχουμε επίσης μια επιλογή από τα καλύτερα φθηνά ηχεία Bluetooth.

Για μεγαλύτερα μοντέλα που είναι κατάλληλα στο πάρτι, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την επιλογή μας από τα καλύτερα ηχεία ήχου Bluetooth.

Αποφασίσατε να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας ή τα αξεσουάρ ήχου σας ? Ανακαλύψτε επίσης τους άλλους εξειδικευμένους οδηγούς μας:

 • Τα καλύτερα μπαρ του
 • Τα καλύτερα ασύρματα κράνη
 • Τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth
 • Κράνη αγωγιμότητας των οστών

Το JBL φορτώνει 5 το καλύτερο φορητό ηχείο Bluetooth

Jbl υπεύθυνος 5

 • Ευέλικτος ήχος
 • Στερεό και αδιάβροχο
 • 24 -Αυτονομία
 • Δεν είναι δυνατή η χρήση του για κλήσεις

Ο κατασκευαστής JBL ξεκίνησε το νέο φορητό ηχείο Bluetooth. Η χρέωση 5 επιτυγχάνει μια τέταρτη έκδοση κάνοντας κάποιες τροποποιήσεις ειδικότερα στην κατασκευή της. Ωστόσο, σε εξωτερική εμφάνιση, το προϊόν διατηρεί τον σχεδιασμό του κυλίνδρου με τον ίδιο ιστό Kvadrat με παχύ πλέγμα. Είναι πιστοποιημένο IP67 και επομένως δεν φοβάται ούτε τις πιτσιλιές, την άμμο ή τη σκόνη.

Δοκιμάστε το φορτίο JBL 5

Όσον αφορά την ποιότητα του ήχου, το JBL Loads 5 απεικονίζεται από ένα ακουστικό διάλυμα δύο δρόμων. Η κατασκευή σας προσφέρει μια αυταρχική υπογραφή και μια πολύ λεπτομερή αποκατάσταση. Εάν τα σοβαρά και τα μέσα είναι καλά, το πραγματικό ισχυρό σημείο του περιβλήματος είναι η διαχείριση των πρίμων. Αυτά είναι ρευστά και μαλακά. Με την αφοσιωμένη φορητή εφαρμογή JBL, έχετε ακόμη πρόσβαση σε ισοσταθμιστή.

Το περίβλημα είναι κομψό, ισχυρό και πάνω απ ‘όλα διαρκές. Πράγματι, προσφέρει όμορφη αυτονομία σε πλήρη πλήρη 24 ώρες. Το μόνο στοιχείο που το εμποδίζει να είναι ένα πραγματικά τέλειο προϊόν είναι η απουσία ενός μικροφώνου στη δομή του.

Συμβουλευτείτε τη χρέωση δοκιμής JBL για να μάθετε περισσότερα για αυτό. Αλλά συνολικά, μπορείτε να πάτε εκεί με τα μάτια σας κλειστά, αυτό είναι ένα από τα ηχεία Bluetooth που θα προτείνουμε πιο εύκολα.

Πού να αγοράσετε το
JBL σε χρέωση 5 στην καλύτερη τιμή ?
149 € Ανακαλύψτε την προσφορά
149 € Ανακαλύψτε την προσφορά
147 € Ανακαλύψτε την προσφορά
149 € Ανακαλύψτε την προσφορά
149 € Ανακαλύψτε την προσφορά
149 € Ανακαλύψτε την προσφορά
159 € Ανακαλύψτε την προσφορά
179 € Ανακαλύψτε την προσφορά
195 € Ανακαλύψτε την προσφορά
199 € Ανακαλύψτε την προσφορά
209 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Η JBL έχει επίσης αρνηθεί τη χρέωση του 5 με ένα νέο μοντέλο Wi-Fi. Εάν ο σχεδιασμός του παραμένει αμετάβλητος, κερδίζει τη συμβατότητα με το Audio AirPlay, το Chromecast και το Spotify Connect Streaming Protocols. Ένας νέος μετατροπέας του επιτρέπει ακόμη να έχει καλύτερη φινέτσα αποκατάστασης. Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε 100 ευρώ περισσότερα για να σας προσφέρετε … για να δείτε αν αυτά τα πρόσθετα χαρακτηριστικά είναι χρήσιμα για εσάς. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τη δοκιμή JBL Load 5 Wi-Fi για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πού να αγοράσετε το
Το JBL φορτώνει 5 Wi-Fi στην καλύτερη τιμή ?
249 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Επιπλέον, αν ψάχνετε για ένα ισοδύναμο προϊόν, αλλά που αντιστέκεται στα πάντα, Το συνιστούμε JBL Xtreme 3. Με τις μελωδίες της, παίρνει το κυλινδρικό σχήμα του φορτίου 5, αλλά με μια πιο συμπαγή επικάλυψη. Ένας ιμάντας μεταφοράς είναι επίσης ενσωματωμένος σε οποιαδήποτε αγχωτική στερεότητα. Θα είναι ιδανικό για λίγο σπορ απόδραση.

Πού να αγοράσετε το
JBL Xtreme 3 στην καλύτερη τιμή ?
239 € Ανακαλύψτε την προσφορά
239 € Ανακαλύψτε την προσφορά
239 € Ανακαλύψτε την προσφορά
238 € Ανακαλύψτε την προσφορά
239 € Ανακαλύψτε την προσφορά
269 ​​€ Ανακαλύψτε την προσφορά
287 € Ανακαλύψτε την προσφορά
329 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Marshall Middleton το ασφάλιστρο και το ρετρό περίβλημα

Μάρσαλ Μίντλετον

 • Ένας ισορροπημένος ήχος ανεξάρτητα από την ένταση
 • Στερεό, αδιάβροχο, αυτόνομο.
 • Ανεστραμμένη παράδοση ισχύος φορτίου USB
 • Μια ελαφρώς υψηλή τιμή

Ο Μάρσαλ κερδίζει στη σκηνή των “μεγάλων” ηχείων Bluetooth. Το Middleton προσφέρει έναν εκπληκτικό ήχο ποιότητας, 360 μοίρες. Με υποδειγματικά τελειώματα, ξεχωρίζει σαφώς για την ικανότητα διάδοσης ενός ισχυρού και σαφή ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δοκιμή Marshall Middleton

Με την πρώτη ματιά, παρουσιάζει μια πολύ δυναμική εμφάνιση, σχεδόν παρόμοια με έναν ενισχυτή Marshall, σε μικροσκοπική, με αυτό το μεταλλικό πλέγμα στο μπροστινό μέρος. Το ρετρό αφής χτυπά το μάτι του ταύρου. Η επικάλυψη είναι εξαιρετικής ποιότητας, ο ιμάντας του καρπού είναι πολύ πρακτικό, καθώς και το χρυσό κουμπί joystick που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε. Επαναφορτίζεται μέσω μιας θύρας USB-C, η οποία, χάρη στην παράδοση ισχύος, θα είναι επίσης σε θέση να φορτίσει ένα τηλέφωνο. Ιδιαίτερα ισχυρή και καλά κατασκευασμένη, είναι πιστοποιημένη IP67 και ως εκ τούτου απόλυτα στεγανοποιητικό.

Το διαμέρισμα ήχου είναι άψογο. Το περίβλημα προσφέρει ένα τέλειο ήχο, βαθύ μπάσο, ένα καλά καθορισμένο μέσο και ενεργητικό πρίμα. Ο ήχος είναι απόλυτα ισορροπημένος και αυτό σε οποιοδήποτε όγκο ακρόασης, ο οποίος είναι σπάνιος για ένα περίβλημα αυτού του μεγέθους.

Εάν η υποσχεθείσα αυτονομία είναι 20 ώρες, για να το φτάσετε, δεν θα χρειαστεί να υπερβείτε τον όγκο 30 % – που είναι αρκετό στις περισσότερες περιπτώσεις.

Εάν θέλετε ένα ηχείο όλων των ερεθημάτων με το ιδανικά ισορροπημένο αποτύπωμα ήχου και η τιμή δεν είναι ανησυχητική για εσάς, το Middleton θα είναι ιδανικό. Για να αποφασίσετε, μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη δοκιμή αυτού του ομιλητή Marshall.

Πού να αγοράσετε το
Marshall Middleton στην καλύτερη τιμή ?
299 € Ανακαλύψτε την προσφορά
299 € Ανακαλύψτε την προσφορά
299 € Ανακαλύψτε την προσφορά
299 € Ανακαλύψτε την προσφορά
299 € Ανακαλύψτε την προσφορά

JBL Clip 4 Το περίβλημα σε πολύ χαμηλή τιμή

JBL Clip 4

 • Συμπαγές και πρακτικό με το καραμπίνερ του
 • Το ισχυρό, ισορροπημένο του
 • Καλή αυτονομία για το μέγεθός της
 • Μη -μεταβαλλόμενος ήχος ανάφλεξης

Ας το πούμε αμέσως, το JBL Clip 4 είναι μια εξαιρετική αξία για τα χρήματα αν ψάχνετε για ένα πολύ συμπαγές ηχείο Bluetooth που κρατά στο χέρι σας. Με τη μορφή τσέπης και το πολύ πρακτικό καραμπίνερ, γλιστράει και προσκολλάται παντού. Βρίσκουμε την επικάλυψη πλέγμα Αγαπητέ στο JBL καθώς και μια τυπική υπογραφή ήχου της μάρκας.

JBL δοκιμή κλιπ 4

Παρά το μίνι πρότυπο της, καταφέρνει να παραδώσει έναν ισχυρό ήχο, ακόμα κι αν δεν πρέπει να αναμένεται στο μπάσο. Ωστόσο, είναι πολύ αποτελεσματικό για την απόδοση των φωνών και θα είναι σε θέση να αποτίσει φόρο τιμής σε οποιοδήποτε μουσικό στυλ. Συνολικά, η ποιότητα του ήχου εντυπωσιάζει για το μέγεθός του.

Όπως τα ξαδέλφια JBL, είναι αδιάβροχο για σκόνη και νερό (IP67). Σε αντίθεση με τις πιο επιβλητικές αδελφές του, δεν είναι, ωστόσο, συμβατή με την φορητή εφαρμογή JBL και δεν θα είναι επομένως απαραίτητο να το μετρήσετε για να το συνδέσετε με άλλους ομιλητές μέσω της λειτουργίας Boost Party. Στο σημείο της αυτονομίας, θα κρατήσει περίπου 9 ώρες, η οποία είναι ικανοποιητική. Ωστόσο, μετράτε για επαναφόρτιση, λίγο αργή (2h45)…

Εν ολίγοις, ένα εξαιρετικό προϊόν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα τιμή, για να μην αναφέρουμε ότι συχνά επωφελείται από τις εκπτώσεις. Προσφέρονται επίσης πολλά χρώματα. Βρείτε τη δοκιμή μας για το JBL Clip 4 για να μάθετε περισσότερα.

Πού να αγοράσετε το
JBL Clip 4 στην καλύτερη τιμή ?
49 € Ανακαλύψτε την προσφορά
49 € Ανακαλύψτε την προσφορά
64 € Ανακαλύψτε την προσφορά
49 € Ανακαλύψτε την προσφορά
49 € Ανακαλύψτε την προσφορά
50 € Ανακαλύψτε την προσφορά
56 € Ανακαλύψτε την προσφορά
62 € Ανακαλύψτε την προσφορά
79 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Bose Soundlink Flex Flex Ποιότητα Bose

Bose Soundlink Flex

 • Η “θέση IQ”
 • Η όμορφη κατασκευή του
 • Ένας ισορροπημένος ήχος
 • Ένα ατελές ενσωματωμένο μικρόφωνο

Η άφιξη ενός περιβλήματος από το Bose πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη. Το Soundlink Flex προσφέρει μια οριακή μορφή στην αγορά που μπορεί να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος για κάθετο ήχο. Η βάση σιλικόνης σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το ηχείο οπουδήποτε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Από την άποψη της καθημερινής χρήσης, έχει τουλάχιστον πιστοποίηση σφράγισης IP 67 για να την προστατεύσει από τις επιθέσεις νερού. Από την άποψη των συνδετήρων, έχει ρυθμιστεί μια ενιαία θύρα USB-C αφιερωμένη στην επαναφόρτιση προϊόντος. Στην ασύρματη έκδοση, το Bluetooth είναι επίσης παρόν για να λειτουργεί βέλτιστα.

Για να γίνει αυτό, η αφοσιωμένη εφαρμογή Bose Connect Mobile ανταποκρίνεται στις κύριες ανάγκες του ιδιοκτήτη. Επομένως, είναι δυνατόν να διαχειριστείτε την τρέχουσα μουσική ανάγνωση χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το ζητούμενο λογισμικό συνεχούς ροής.

Είναι πάνω απ ‘όλα την ποιότητα του ήχου που πρέπει να ληφθεί υπόψη, και εδώ, Bose Hits. Σε αυτή την περίπτωση, ο κατασκευαστής υιοθετεί μια ηχητική υπογραφή ικανή να προσαρμοστεί στην τοποθέτηση του φορητού περιβλήματος. Ο αισθητήρας ON -board χρησιμοποιώντας την τεχνολογία PositionIQ για να προσαρμόσει το πρίμα και το μπάσο.

Μια τελευταία λέξη για την αυτονομία. Το Bose ενσωματώνει μια μπαταρία 3000 mAh ικανή να προσφέρει μια σωστή αυτονομία 12 -hour, ανάλογα με τη χρήση σας. Η επαναφόρτιση για την πλευρά του διαρκεί τέσσερις ώρες στο σύνολό του. Η πλήρης δοκιμή Soundlink θα σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Πού να αγοράσετε το
Bose Soundlink Flex στην καλύτερη τιμή ?
177 € Ανακαλύψτε την προσφορά
179 € Ανακαλύψτε την προσφορά
179 € Ανακαλύψτε την προσφορά
169 € Ανακαλύψτε την προσφορά
177 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Ultimate Ears Wonderboom 3 Η εξαιρετική αξία για τα χρήματα

Ultimate Ears Wonderboom 3

 • Η συμπαγής κατασκευή του
 • Ένας ισχυρός ήχος
 • Αδιάβροχο
 • Μια θύρα Micro USB

Για να διαδεχθεί το WonderBoom 2, το Ultimate Ears Brand προχώρησε με την Retouching Small. Το νέο ηχείο Bluetooth διορθώνει τα ελαττώματα της προηγούμενης γενιάς και διατηρεί τα δυνατά του. Ξεκινώντας με ένα συμπαγές σχέδιο με άψογη ποιότητα κατασκευής. Το ηχείο είναι πάντα αδιάβροχο με κουμπιά για τη διαχείριση της έντασης και της έντασης.

Από την άποψη της αυτονομίας, αποδεικνύεται ότι τα απόλυτα αυτιά Wonderboom 3 σημάδι της Pretty Progress. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, μπορέσαμε να μετρήσουμε μια αντοχή 14 ωρών. Η μόνη λύπη αφορά τη σύνδεση. Ο ομιλητής έχει μόνο μια θύρα microousb και επομένως αγνοεί το USB-C. Το πλήρες φορτίο της συσκευής απαιτεί συνολική διάρκεια 2 ωρών και 30 λεπτών.

Όπως και με το προηγούμενο μοντέλο, το WonderBoom 3 διακρίνεται με νομαδική χρήση. Χάρη στο λουρί, μπορεί να μεταφερθεί παντού. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε χωρίς να στερείται σταθερότητας. Η σύνδεση είναι κατασκευασμένη από Bluetooth, είτε για ένα iPhone είτε για ένα smartphone Android. Από την άλλη πλευρά, δεν θα μπορείτε να καλέσετε με το συνδεδεμένο ηχείο, καθώς δεν έχει μικρόφωνο.

Η συνολική ποιότητα ήχου είναι καλή, παρά το μικρό μέγεθος του ηχείου. Υπάρχουν τέσσερις ενεργοί μετατροπείς που τοποθετούνται στο περίβλημα. Αλλά η κύρια προσθήκη του Wonderboom 3 είναι ήχος 360 μοιρών. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό το βιώσαμε, ο ήχος παραδίδεται με τον ίδιο τρόπο, ανεξάρτητα από την έννοια του περιβλήματος και τον τόπο όπου είμαστε. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, ο “εξωτερικός” τρόπος του WonderBoom προσφέρει μέτριο ήχο. Σας συμβουλεύουμε να μην το ενεργοποιήσετε.

Η άτυπη μορφή του και η παραδοθείσα ισχύς κάνουν αυτό το μικρό νομαδικό ασύρματο ηχείο ένα από τα καλύτερα δυνατά επενδύσεις. Η τιμή του κάτω των 100 ευρώ το καθιστά μία από τις πιο ελκυστικές συσκευές της στιγμής, που σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Η πλήρης δοκιμή μας για το Ultimate Ears Wonderboom 3 είναι διαθέσιμο στις Φραντροειδές Να μάθω περισσότερα.