Bird: Electric Scooters ενοικίαση στην πόλη! | Hérouville Saint Clair, το Bird έχει αυξήσει ριζικά την τιμή ενοικίασης των ηλεκτρικών σκούτερ του – Numerama

Το Bird έχει αυξήσει ριζικά την τιμή ενοικίασης των ηλεκτρικών σκούτερ του

Η μελλοντική Eco -Neighborhood της χερσονήσου Hérouvillaise γίνεται όλο και πιο σαφές και μόλις πήρε το όνομα του αρχιπελάγους. Ανακαλύψτε το.

Bird: Electric Scooters ενοικίαση στην πόλη !

Προκειμένου να προωθηθεί η μαλακή κινητικότητα στην επικράτειά της, η πόλη Hérouville Saint-Clair ξεκινά ένα πείραμα σε συνεργασία με την εταιρεία Bird. Από τις 19 Απριλίου 2021, ο Hérouvillais άνω των 18 ετών μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν νέο βιώσιμο, ασφαλή και άνετο τρόπο μεταφοράς με την ενοικίαση ηλεκτρικών σκούτερ πουλιών, που διανέμεται στην πόλη. Είναι προσβάσιμο στο smartphone με την εφαρμογή πουλιών.

Προσβάσιμο από 18 ετών – Κυκλοφορία που υπόκειται στον κωδικό αυτοκινητόδρομου – Λιμάνι του συνιστώμενου κράνους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.ύπουλος.CO και το blog https: // www.ύπουλος.CO/FR/Κατηγορία/Blog/και βρείτε Bird On:

 • Twitter: @birdride
 • Facebook: @bird
 • Instagram: @bird
 • LinkedIn: @bird

Εάν έχετε μια ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Bird at Hello@Bird.συνεργάτης

Η Hérouville Saint-Clair, η πρώτη πόλη της Νορμανδίας για να καλωσορίσει μια υπηρεσία μικρο-κινητικότητας στους κατοίκους της

Στην πόλη, από τις 19 Απριλίου 2021, δημιουργούνται 49 χώροι στάθμευσης Scooter. Αυτά τα σκούτερ προορίζονται για όσους άνω των 18 ετών. Αυτά τα οχήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μονοπάτια του δρόμου και του κύκλου, σεβασμό του κώδικα αυτοκινητοδρόμων, με μέγιστη ταχύτητα 25 km/h. Η φθορά του κράνους συνιστάται ιδιαίτερα για όλους τους χρήστες. Οι επιχειρήσεις ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια θα οδηγηθούν στον περιορισμό και στην άρση των μέτρων υγείας.

Επί του παρόντος, οι χώροι στάθμευσης δεν είναι ορατοί, όταν βλέπετε τα ηλεκτρικά σκούτερ που βρίσκονται στο έδαφος, είναι ένας τόπος κατάθεσης και απόσυρσης αυτών των οχημάτων. Μια σήμανση εδάφους θα τους δείξει σύντομα.

Πως δουλεύει ?

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή Bird στο Google Play Store ή στο Apple App Store,
 2. Δημιουργήστε έναν προσωπικό λογαριασμό και προσθέστε μια μέθοδο πληρωμής (τραπεζική κάρτα ή λογαριασμό PayPal),
 3. Από την εφαρμογή στην αίτηση, βρείτε ένα σκούτερ πουλιών πιο κοντά σε εσάς,
 4. Σάρωση του κώδικα QR ή εισαγάγετε τον κωδικό που έχει εγγραφεί στο σκούτερ,
 5. Ξεκινήστε στο σκούτερ, ξεκινήστε την κίνηση, επιταχύνετε πατώντας το κουμπί με τον αντίχειρα και απενεργοποιούμε, με αυστηρή συμμόρφωση με τον κωδικό αυτοκινητόδρομου.
 6. Για να κλείσετε το ταξίδι σας, θα πρέπει να βάλετε το σκούτερ σας πίσω, με το δεκανίκι, σε μια τοποθεσία στάθμευσης της πόλης (που βρίσκεται στην εφαρμογή Bird Mobile) και να τραβήξετε μια φωτογραφία έτσι ώστε ο αγώνας να τελειώνει καθώς και η ροή στο λογαριασμό σας.
 7. Για την επαναφόρτιση της μπαταρίας, δεν έχετε τίποτα να κάνετε, είναι το πουλί της εταιρείας που το φροντίζει !

Την περιοχή κυκλοφορίας και τα σημεία στάθμευσης

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε αυτά τα σκούτερ μόνο στην επικράτεια του Hérouville Saint-Clair, σε καθορισμένες περιοχές. Τα οχήματα πρέπει να ληφθούν και να κατατεθούν σε σημεία που καθορίζονται στην εφαρμογή Mobile Bird Mobile. Τα οχήματα είναι μόνιμα γεωγραφικά, απενεργοποιούνται σε περιοχές που δεν καλύπτονται από.

 • Μπλε περιοχή στο χάρτη: η επιχειρησιακή περιοχή που περιορίζει την περιοχή κυκλοφορίας με το σκούτερ σας.
 • Κόκκινη περιοχή στο χάρτη : Περιοχές που δεν είναι κατάλληλες για κυκλοφορία: Bois de Lébisey, Πράσινος χώρος απέναντι από το Crous, Prestavin Stadium.
 • Οι αριθμοί στην κάρτα ή τα σημεία “P” στην εφαρμογή υποδεικνύουν Οι χώροι στάθμευσης των σκούτερ.

Εάν υπερβείτε την επιχειρησιακή περιοχή ή θέλετε να οδηγήσετε στις κόκκινες περιοχές, το σκούτερ θα επιβραδυνθεί και θα σταματήσει.

Οι τιμές

 • 1 ευρώ που ξεκλειδώνει το σκούτερ και στη συνέχεια 20 σεντ ανά λεπτό.
 • Το Bird προσφέρει πακέτα για να διευκολύνει τη μετάβαση από τη χρήση του μεμονωμένου αυτοκινήτου για τη χρήση μικρο-κινητικότητας:
  • Μια μέρα απεριόριστων εκδρομών 30 λεπτών σε € 8.90
  • Ένα μηνιαίο πακέτο απεριόριστων διαδρομών στα 30 λεπτά 34.99 €
  • Ένα μηνιαίο απεριόριστο απεριόριστο πακέτο απεριόριστο σε 3,99 €
  • Ένα πακέτο αλληλεγγύης για φοιτητές και αναζητούντες εργασίας σε 15 σεντ ανά λεπτό (με ξεκλείδωμα 0 ευρώ). Για να επωφεληθείτε από αυτό, επικοινωνήστε με την υπηρεσία πουλιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ζητώντας να επωφεληθεί από το πακέτο αλληλεγγύης στο Hérouville Saint-Clair με την προσάρτηση απόδειξη.

  Το πακέτο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το σκούτερ με αρκετή ανάκαμψη, ωστόσο στο τέλος του ταξιδιού πρέπει να το επαναφέρετε σε ένα χώρο στάθμευσης που αναγνωρίζεται στην εφαρμογή πουλιών, δεν μπορείτε να το επαναφέρετε στο σπίτι σας.

  Διαχείριση σκούτερ

  Το Bird αναλαμβάνει να διαχειριστεί όλο το στόλο των σκούτερ για χρήστες που μπορούν να στείλουν όλες τις ερωτήσεις τους στο Hello@Bird.συνεργάτης . Πράγματι, αυτή η υπηρεσία είναι εξ ολοκλήρου αποσυμπιετημένη και διαχείριση εξ αποστάσεως. Τα σκούτερ είναι μόνιμα γεωγραφικά.

  Δείτε επίσης

  Φωτογραφίες μπροστά από τις CCAs με εκλεγμένους αξιωματούχους και υπηρεσίες

  Το CCAS της πόλης προσφέρει οικονομική βοήθεια για να διευκολύνει την πρακτική του ποδηλάτου σε σχέση με το Véli’sol

  Από την 1η Ιανουαρίου 2023, η πόλη Hérouville έχει δημιουργήσει μια συνεργασία με την Véli’sol, δομή του Maison du Vélo, που βρίσκεται στο Caen.

  αστέρια

  Έτρεψη των αστεριών – Υψηλή τρέλα, Grande Delle, μεγάλο πάρκο

  Ανάλογα με τον αριθμό των αστεριών που υπάρχουν στο Hérouville Saint-Clair, μια τρομακτική εκστρατεία μπορεί να ενεργοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες, πιο συγκεκριμένα στις περιοχές της High Madness, του Big Delle και του Large Park.

  Ημέρες κληρονομιάς

  Ευρωπαϊκές ημέρες κληρονομιάς: Ανακαλύψτε διαφορετικά τον Hérouville Saint-Clair !

  Οι επόμενες ευρωπαϊκές ημέρες κληρονομιάς θα πραγματοποιηθούν στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023. Προσφέρεται πρόγραμμα επισκέψεων Hérouvillaises !

  Travux Place du Café de Simages

  Το Road Works σε ορισμένους δρόμους στο Hérouville

  Μετά τις ταραχές, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες καλύμματος της άσφαλτο στο Hérouville τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου από την εταιρεία Eiffage.

  Κλήση σε οπτικούς εθελοντές

  Γίνετε εθελοντής για τους Beauregard des Sorciers 2023 !

  Οι μάγισσες, οι μάγοι ηλικίας 11 έως 99 ετών, έμπειροι ή μαθητευόμενοι, ανακαλύπτουν το μαγευτικό σύμπαν από τη μαγεία στους Muggles στις 28 και 29 Οκτωβρίου στους Beauregard des Sorceiers !

  Visual Eula 60 χρόνια της πόλης

  Hérouville Saint-Clair, αυτά είναι τα γενέθλιά μας !

  Τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, ας έχουμε μαζί την 60η επέτειο της νέας πόλης !

  Και επίσης στο Hérouville Saint-Clair

  Η μελλοντική Eco -Neighborhood της χερσονήσου Hérouvillaise γίνεται όλο και πιο σαφές και μόλις πήρε το όνομα του αρχιπελάγους. Ανακαλύψτε το.

  Χερσόνησο οπτικής προοπτικής HSC

  Η πόλη Hérouville Saint-Clair προσφέρει επιδότηση φουαγιέ μέχρι το 20 % της τιμής του ποδηλάτου, στα όρια της βοήθειας των € 100. Περισσότερες πληροφορίες.

  Κυκλώσιμο track-herouville

  Για την πόλη και τις περιοχές της να προσφέρουν ένα ευχάριστο περιβάλλον διαβίωσης, όλοι πρέπει να είμαστε ηθοποιοί και κινητήρες σεβασμό για τους κανόνες της καλής γειτονιάς και της ιθαγένειας.

  Η πόλη συνεχίζει την πολιτική, εκπαιδευτική και περιβαλλοντική λειτουργία “1 γέννηση = 1 δέντρο”. Σάββατο 15 Απριλίου, στο Bois de Lébisey, οι οικογένειες ήρθαν να επισκεφθούν τις φυτείες..

  1 γέννηση 1 Arbe 1

  Απαντήσεις για τις διαδικασίες σας: πληρεξούσιος, ISTE των εκλογικών κέντρων, γίνετε αξιολογητής. Ειναι εδω !

  Το Bird έχει αυξήσει ριζικά την τιμή ενοικίασης των ηλεκτρικών σκούτερ του

  Bird // Source Scooters: Numerama

  Η τιμή ενοικίασης ενός σκούτερ πουλιών αυξήθηκε ξαφνικά κατά 66 %. Μια επικίνδυνη αλλαγή για την κοινωνία που αντιμετωπίζει ισχυρό ανταγωνισμό.

  Οι τακτικοί χρήστες των σκούτερ πουλιών μπορεί να έχουν μια δυσάρεστη έκπληξη αν δεν κοιτάξουν τα έξοδά τους. Η Εταιρεία Ελεύθερης Φορής αύξησε την τιμή χρήσης αυτών των οχημάτων και όχι μόνο λίγο: 1 ευρώ για να ξεκλειδώσετε το μηχάνημα και 25 σεντ ανά λεπτό χρήσης έναντι 15 σεντ πριν. Το πρόσθετο ποσό μπορεί να φαίνεται ελαφρύ με την πρώτη ματιά, αλλά είναι μια αύξηση 66 %.

  Ένα ταξίδι δέκα λεπτών κοστίζει τώρα 3,50 ευρώ, όπου η τιμή αυξήθηκε σε 2,50 ευρώ με την παλιά φόρμουλα (η οποία ήδη δεν δίνεται).

  Τα νέα σκούτερ πουλιών στο Παρίσι // Πηγή: Numerama

  Τα νέα σκούτερ πουλιών στο Παρίσι

  Ερωτηθεί από τον Numerama σχετικά με τους λόγους για αυτή την αλλαγή των τιμών, το Bird είναι λακωνικό: ” Η τιμή των σκούτερ μας έχει αυξηθεί σε 25 σεντ ανά λεπτό για να την ευθυγραμμιστεί σε άλλες αγορές. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: οι ενδιαφερόμενες αγορές δεν είναι στη Γαλλία, επειδή όλοι οι ανταγωνιστές του Bird έχουν διατηρήσει μέχρι στιγμής το σύστημα πληρωμών στα 15 σεντς.

  Μια τέτοια αύξηση ανέρχεται σε κίνδυνο μιας απότομης πτώσης της χρήσης. Στο Παρίσι, οι λάτρεις των σκούτερ είναι χαλασμένοι για επιλογή με δέκα διαφορετικές υπηρεσίες. Η αμερικανική εταιρεία μπορεί να υπολογίζει στο πολύ μεγάλο πάρκο των σκούτερ για να συνεχίσει να προσελκύει πελάτες, αλλά θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει άλλους γίγαντες του είδους που είναι ασβέστη και μπουλόνι.

  Μια παγκόσμια εξέλιξη της τιμής

  Η άνοδος των τιμών των πτηνών δεν περιορίζεται στη Γαλλία και είχε ήδη αγγίξει τις Ηνωμένες Πολιτείες: είναι ίσως αυτή η “αγορά” που θέλει να μιλήσει το Bird.

  Όπως ανέφερε το The Verge τον περασμένο Απρίλιο, το κόστος χρήσης ενός πουλιού ανέβηκε σε αρκετές πόλεις, μερικές φορές φτάνει μέχρι και να διπλασιαστεί σύμφωνα με ορισμένους χρήστες του Διαδικτύου. Η μάρκα δεν είναι η μόνη σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με τον Indystar, ο Lime πήγε επίσης στη φόρμουλα 25 σεντς στην Indianapoli.

  Σύμφωνα με δύο μέσα ενημέρωσης, αυτή η αύξηση των τιμών θα οφείλεται στις χρεώσεις που οι επιχειρήσεις πρέπει τώρα να πληρώσουν για να έχουν το δικαίωμα να εγκαταστήσουν τα σκούτερ τους στην πόλη. Στο Παρίσι, αυτό το είδος φόρου επιβλήθηκε στις αρχές Απριλίου και ανέρχεται σε 60.000 ευρώ ετησίως για έναν φορέα εκμετάλλευσης όπως το Bird (ο οποίος έχει χιλιάδες σκούτερ). Αναπάντησε το εμπορικό σήμα, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν αυτές οι νέες δαπάνες είναι πίσω από την αλλαγή τιμής.

  Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το Twitter.
  Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το Twitter με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: σας επιτρέπουν να προβάλετε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

  Αλλάζοντας τον τύπο πληρωμής, το Bird διατηρεί μεγάλο κίνδυνο που θα μπορούσε να αλλάξει την αγορά. Δεδομένης της επιρροής της επιχείρησης σε αυτόν τον τομέα, άλλοι φορείς εκμετάλλευσης ενδέχεται να μπουν στον πειρασμό να ευθυγραμμιστούν με νέες τιμές. Παραμένει να δούμε αν οι χρήστες θα δεχθούν την αλλαγή ή θα εγκαταλείψουν τα σκούτερ για να σώσουν τα πορτοφόλια τους.

  Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας