Τι είναι το νέο Audi από το Segway Electric Scooter αξίζει (1)?, Audi από το Segway Scooter | Electric Audi Universe | Audi France

Ζήστε την πόλη με τον δικό σας τρόπο

Με το νέο Scooter Audi Electric Kick που τροφοδοτείται από το Segway (1), ανακαλύψτε ξανά την ευχαρίστηση της οδήγησης στην πόλη. Γρήγορα και διασκεδαστική, θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε το άγχος της κυκλοφορίας αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των αστικών σας ταξιδιών.

Τι είναι το νέο Audi από το Segway Electric Scooter αξίζει (1) ?

Πρόσφατα έφτασε στην αγορά, το Audi Electric Kick Scooter που τροφοδοτείται από τον Segway (1) υπόσχεται να φέρει επανάσταση στα αστικά ταξίδια. Αυτονομία, επαναφόρτιση, ταχύτητα: Ανακαλύψτε εάν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου σκούτερ της μάρκας με δαχτυλίδια είναι μέχρι τις υποσχέσεις της.

Σκούτερ Audi

Το σκούτερ, η νέα βασίλισσα των κατοίκων της πόλης

Σε λίγα χρόνια, το ηλεκτρικό σκούτερ έχει βιώσει φαινομενική έκρηξη. Πρέπει να ειπωθεί ότι η κυκλοφορία στην πόλη γίνεται ολοένα και πιο επίπονη. Πολλοί οδηγοί επιλέγουν επομένως αυτόν τον τρόπο κίνησης τόσο πρακτικά όσο είναι διασκεδαστικό. Φως και εύκολο στη μεταφορά, μπορούν να ζυγίζουν τις δημόσιες συγκοινωνίες και τα οδικά ταξίδια. Επιπλέον, η μόνιμη στάση σας επιτρέπει να ενισχύσετε τους ορθοστατικούς μύες κατά τη διάρκεια κάθε χρήσης. Θέλετε να ξεχάσετε το άγχος των κυκλοφοριακών συμφόρων προσθέτοντας μια δόση αθλητισμού στην καθημερινή σας ζωή ? Το νέο Audi by Segway Scooter (1) είναι το μοντέλο που χρειάζεστε.

Audi Electric Kick Scooter που τροφοδοτείται από το Segway (1), επιτυχία

Ενημερωτικό δελτίο

Αφενός, έχετε ένα μεγάλο όνομα στο αυτοκίνητο. Από την άλλη, πρωτοπόρος στην αστική κινητικότητα. Συνεργαζόμενοι για να προσφέρουν ένα ηλεκτρικό σκούτερ, η Audi και η Segway κατάφεραν να αναπτύξουν μια συσκευή με εντυπωσιακή απόδοση. Εξοπλισμένο με 3 τρόπους οδήγησης (αθλητισμός, οικολογικό και πρότυπο), μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα 20 km/h και σημαντική αυτονομία 65 χλμ. (2), γεγονός που καθιστά δυνατή να μην περιορίζεται σε αστικά ταξίδια. Ενσωματώνει ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταριών που ενσωματώνει προστασία από βραχυκυκλώματα, υπερτιμήσεις και υπερθέρμανση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία πεζών για να οδηγήσετε σε βήματα σε συχνές θέσεις. Με μια οθόνη LED που είναι εγκατεστημένη στο κέντρο του τιμονιού, το νέο Audi by Segway Electric Scooter (1) σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην οδήγησή σας με μια ματιά στην οδήγησή σας. Εμφανίζει τη λειτουργία οδήγησης, την ταχύτητα, το επίπεδο της μπαταρίας και τη σύνδεση Bluetooth. Η οθόνη σας ενημερώνει επίσης για τις επόμενες συνεντεύξεις που θα πραγματοποιηθούν.

Σκούτερ Audi

Το Audi Electric Kick Scooter που τροφοδοτείται από το Segway (1) διαθέτει κινητήρα με ισχύ 350 W. Θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε πλαγιές που εμφανίζουν γωνία ανόδου 20 %. Με ελαστικά 10 ιντσών, αυτό το σκούτερ προσφέρει άνετη οδήγηση. Το εσωτερικό των ελαστικών περιέχει ένα επιπλέον στρώμα για τον περιορισμό του κινδύνου παρακέντησης και δακρύων. Από την πλευρά ασφαλείας, το ηλεκτρικό σκούτερ διαθέτει βασικό εξοπλισμό με κουδούνι, ανακλαστήρες και φώτα LED στο μπροστινό μέρος και στο πίσω μέρος. Η πέδηση εξασφαλίζεται από ένα μπροστινό φρένο τυμπάνου και ένα ηλεκτρικό σύστημα αναγεννητικής. Αυσκευασία και εύχρηστο ταυτόχρονα, αυτό το μοντέλο 19,1 kg έχει ένα πλαίσιο και τα εξαρτήματα ανθεκτικά στο νερό. Παρέχεται με ένα συμπαγές καλώδιο εύκολο στη μεταφορά για να επαναφορτίσει τη συσκευή σας όπου κι αν βρίσκεστε. Προσφέρεται στα € 899, το Audi Electric Kick Scooter που τροφοδοτείται από το Segway (1) επιτυγχάνει άψογα.

Τα χαρακτηριστικά του Scooter Audi Electric Kick που τροφοδοτείται από τον Segway (1) για να θυμάστε:

 • 3 τρόποι οδήγησης
 • Μέγιστη ταχύτητα 20 km/h
 • Έως 65 χλμ. Αυτονομία (2)
 • 350 W κινητήρα
 • Βάρος: 19,1 kg
 • Τιμή: € 899

Με το νέο Scooter Audi Electric Kick που τροφοδοτείται από το Segway (1), ανακαλύψτε ξανά την ευχαρίστηση της οδήγησης στην πόλη. Γρήγορα και διασκεδαστική, θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε το άγχος της κυκλοφορίας αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των αστικών σας ταξιδιών.

Σκούτερ Audi

(1) Audi Electric Scooter σχεδιασμένο από το Segway

(2) Η πραγματική αυτονομία μπορεί να ποικίλει και εξαρτάται από το στυλ οδήγησης.

Ζήστε την πόλη με τον δικό σας τρόπο

Ζήστε την πόλη με τον δικό σας τρόπο

Επιλέξτε να προχωρήσετε περαιτέρω χάρη στο Audi Electric Scooter.
Είναι απίστευτη αυτονομία μέχρι 65 χιλιόμετρα και τα πολλά χαρακτηριστικά του
Προσφέρετε μια μοναδική εμπειρία ελευθερίας.

Απλά πρέπει να ξεδιπλώσετε το ηλεκτρικό σκούτερ Audi που σχεδιάστηκε από το Segway, σπρώξτε λίγο
Και είστε έτοιμοι να φύγετε, πάντα περισσότερο, να εξερευνήσετε νέα συναισθήματα.

 • Τρεις τρόποι οδήγησης: αθλητισμός, οικολογικό και πρότυπο. Κάθε λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έναν μόνο τύπο οδήγησης που επιτρέπει την επίτευξη ταχύτητας μέχρι 20 km/h.
 • Λειτουργία πεζών Προσαρμόζοντας την ταχύτητα του σκούτερ σε ταχύτητα περπατήματος.
 • Κουδούνι, πλευρικοί ανακλαστήρες καθώς και οπίσθια και οπίσθια φώτα LED.
 • LED Color Screen που εμφανίζει τις κύριες πληροφορίες: ταχύτητα, επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης, επίπεδο φόρτισης μπαταρίας, σύνδεση Bluetooth ή οι επόμενες συνεντεύξεις που θα πραγματοποιηθούν.
 • Ένα φρένο τυμπάνου (μπροστά) και ένα αναγεννητικό ηλεκτρικό φρένο (στο πίσω μέρος) που αυξάνει την αυτονομία.
 • Ελαστικά χωρίς αεροπορική εταιρεία με επιπλέον στρώμα μέσα για να μειώσει τον κίνδυνο δακρύων και διατρήσεων.
 • Μπορεί να ανεβαίνει πλαγιές με γωνία ανόδου έως και 20 %.
 • Συμπαγές και πρακτικό καλώδιο φορτίου για να επαναφορτίσετε το σκούτερ ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι.