Λήψη Binance για Android (Free) – Clubic, Binance για Android – Λήψη APK από Uptodown

Αίτηση binance

Τι ικανοποιεί τους πιο απαιτητικούς εμπόρους, αλλά και για τους αποπροσανατολισμένους νεοφερμένους, ειδικά επειδή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά . Ο χειρισμός του δεν είναι ανυπέρβλητος, απαιτεί απλώς χρόνο προσαρμογής σε όσους δεν έχουν εμπειρία χρηματοπιστωτικής αγοράς.

Binance για Android

Το Biance είναι μια από τις πιο ποικίλες πλατφόρμες από την άποψη των κρυπτοσυχνότητας.

Star Star Star Star Star
3.8 (31 σημειώσεις)
File_download 2938 (30 μέρες)
Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Ασφάλεια αντι-μαλλιού Το Avast σαρώνει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο αναζητώντας πιθανές απειλές

Προστασία δικτύου Wi-Fi Το Avast εξασφαλίζει το δίκτυο Wi-Fi και όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό

Ένα ελαφρύ antivirus Το Antivirus Avast έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του μηχανήματός σας

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

Η εφαρμογή Binance Mobile αναλαμβάνει τα στοιχεία που έχουν κάνει την επιτυχία της στο διαδίκτυο, πολλές υπηρεσίες και κρυπτοσυχνότητες, και το κόστος μεταξύ των χαμηλότερων. Παρέχει χαρακτηριστικά παρακολούθησης της αγοράς, συναλλαγές και διαβούλευση με το χαρτοφυλάκιο περιουσιακών στοιχείων σας και υποστηρίζει περισσότερες από διακόσιες κρυπτοσυχνότητες. Ορισμένες υπηρεσίες λείπουν σε κλήση, ιδίως την αγορά κρυπτοσυχνότητας με κάρτα ή τραπεζική μεταφορά, καθώς και συμβάσεις όρων και οπτικές καταθέσεις. Μόνο μειονέκτημα, ο πλούτος των υπηρεσιών και η πολυπλοκότητα της διεπαφής μπορεί να αποπροσανατολιστούν αρχάριοι, ειδικά επειδή βρίσκεται στα Αγγλικά.

Μια πλήρης προσφορά με περίπου 200 κρυπτοσυχνότητες

Το Biance είναι μια από τις πιο ποικίλες πλατφόρμες από την άποψη των κρυπτοσυχνότητας. Υποστηρίζει φυσικά το πιο δημοφιλές όπως το Bitcoin, το Ethereum, το Litecoin, το Ripple ή το Bitcoin Cash, αλλά και οι πιο εμπιστευτικές κρυπτοσυχνότητες. Τα ζεύγη ανταλλαγών είναι ακόμη πιο πολυάριθμα, τα περισσότερα από τα περιουσιακά στοιχεία μπορούν να ανταλλαγούν για Bitcoin, Ethereum, Ripple, Tron, Binance Coin καθώς και μια επιλογή σταθερών γωνιών που ευρετηριασμένες στο δολάριο ή Euro.

Το κόστος Binance είναι πολύ ανταγωνιστικό, μόνο το 0,1 % του συνόλου μιας συναλλαγής. Μπορούν ακόμη και να μειωθούν αν επιλέξουμε να τα εγκαταστήσουμε με την κρυπτογράφηση της πλατφόρμας, το νόμισμα Binance. Η υπηρεσία καθιστά δυνατή τη λήψη απλών θέσεων για τη διεξαγωγή συναλλαγής στην τιμή της αγοράς, ή πιο περίπλοκη και πιο επικίνδυνη να προσπαθήσει να μεγιστοποιήσει την απόδοση της επένδυσης. Ορισμένες υπηρεσίες που προσφέρονται στον ιστό απουσιάζουν ωστόσο από την εφαρμογή για κινητά. Η αγορά κρυπτογράφησης με τραπεζική κάρτα δεν είναι διαθέσιμη. Συμβάσεις Under και σε viods για εραστή στην κλήση.

Μια πλούσια και λειτουργική διεπαφή, αλλά περίπλοκη για έναν αρχάριο

Η εφαρμογή για κινητά μαρτυρεί μια πραγματική προσπάθεια να προσπαθήσει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εργονομία. Ένα σύστημα καρτέλας σάς επιτρέπει να έχετε γρήγορα πρόσβαση στα κύρια χαρακτηριστικά, δηλαδή τις τιμές αγοράς, τις συναλλαγές, τις παραγγελίες και το ιστορικό των συναλλαγών και, τέλος, τις λεπτομέρειες του χαρτοφυλακίου. Οι απόψεις, ιδιαίτερα εκείνες που είναι αφιερωμένες στην διαπραγμάτευση και το ακόλουθο -up ενός μαθήματος, είναι ιδιαίτερα πλούσιες από την άποψη των πρόσθετων επιλογών και πληροφοριών.

Τι ικανοποιεί τους πιο απαιτητικούς εμπόρους, αλλά και για τους αποπροσανατολισμένους νεοφερμένους, ειδικά επειδή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά . Ο χειρισμός του δεν είναι ανυπέρβλητος, απαιτεί απλώς χρόνο προσαρμογής σε όσους δεν έχουν εμπειρία χρηματοπιστωτικής αγοράς.

Δίδυμος

Αγοράστε και πωλήστε εκατοντάδες διαφορετικές κρυπτοσυχνότητες

Τελευταία έκδοση

Βίντεο σχετικά με την ανακάλυψη1

Η Binance είναι μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες για την αγορά και την πώληση κρυπτοσυχνότητας παγκοσμίως. Από την εφαρμογή, μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε εκατοντάδες κρυπτοσυχνότητες, να τις στείλετε και να τα λάβετε από τις μοναδικές σας διευθύνσεις (ες). Μεταξύ των διαθέσιμων νομισμάτων, θα βρείτε Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Binance USD (BUSD), Polkadot (DOT), Cardano (ADA), Shiba Inu (Shib), Solana (Sol) , Polygon (Matic), και πολλά άλλα.

Στο τμήμα διαπραγμάτευσης κάθε κρυπτογράφησης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των τιμών σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή αγοράς ή στην τιμή που θέλετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε προηγμένα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης, όπως τα γραφήματα των ράβδων και τον όγκο της προσφοράς και της ζήτησης με κάθε κόστος, για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε το καλύτερο κόμμα κάθε κρυπτογράφησης.

Για να αγοράσετε κρυπτοσυχνότητες, η Binance σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εμπιστευτικά νομίσματα ή άλλες κρυπτοσυχνότητες. Η μετατροπή των χρημάτων, όπως το δολάριο ή το ευρώ, σε άλλες κρυπτοσυχνότητες συνεπάγεται ελάχιστο κόστος που χρεώνεται από την Binance σε αντάλλαγμα για πρόσβαση σε κρυπτοσυχνότητες.

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Binance, πρέπει να παρέχετε μεγάλο αριθμό προσωπικών δεδομένων. Επιπλέον, θα πρέπει να σαρώσετε ένα πραγματικό έγγραφο ταυτότητας και να τραβήξετε μια φωτογραφία με την μπροστινή κάμερα της συσκευής σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε το άτομο που εγγράφηκε.

Εάν θέλετε να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτοσυχνότητες με ασφάλεια από το smartphone σας, μπορείτε να κατεβάσετε το Binance APK.

Αναθεώρηση από τον Alberto García μεταφρασμένο από την ομάδα εντοπισμού Uptodown

Απαιτούμενες συνθήκες (τελευταία έκδοση)

  • Απαιτεί το Android 5.0 ή περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις

Είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσετε το Binance για να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτοσυχνότητες ?

Ναι, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το Binance για να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτοσυχνότητες. Η πλατφόρμα έχει έλεγχο ταυτότητας δύο βημάτων κατά την πρόσβαση στον λογαριασμό σας, στο τέλος της κρυπτογράφησης και της προστασίας για την πρόληψη των επιθέσεων. Παρακολουθούν επίσης τη δραστηριότητα σε πραγματικό χρόνο για να αποτρέψουν την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Είναι το Binance πιο ασφαλές από το Coinbase ?

Το Binance και το Coinbase έχουν και τις δύο πιο προηγμένες προστασίες στον κόσμο των κρυπτοσυχνοτήτων. Οι δύο πλατφόρμες είναι ασφαλείς, αλλά το Coinbase προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία όταν πρόκειται για την αφαίρεση μετρητών από την πλατφόρμα.

Που τιμολογούν τις ελάχιστες προμήθειες, binance ή coinbase ?

Τα τιμολόγια Binance μειώνουν το κόστος από το Coinbase για τη μετατροπή του καταπιστευτικού νομίσματος σε κρυπτοσυχνότητες. Επομένως, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εάν συχνάζετε σε αυτόν τον τύπο ανταλλαγής. Εάν πρέπει να στείλετε χρήματα μεταξύ πλατφορμών, συνιστάται να το κάνετε με κρυπτοσυχνότητες που χρεώνουν χαμηλά τέλη.

Περισσότερες πληροφορίες

Ονομα πακέτου com.δίδυμος.δούλος
Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Android
Κατηγορία Χρηματοδότηση
Γλώσσα γαλλική γλώσσα