B & You 2023 Κριτικές: Η δοκιμή αυτών των πακέτων χωρίς υποχρέωση είναι να τα υιοθετήσουν!, B & You: Φτηνές Πακέτο Β και εσείς χωρίς υποχρέωση

Πακέτο B & You Mobile: Φτηνές και μη δεσμευτικό πακέτο

Οι πελάτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν ολόκληρο το B & You Range, πρέπει να μεταβούν στην επίσημη ιστοσελίδα Bouygues Telecom. Ο χειριστής τοποθετεί το B & You προσφέρετε μεταξύ των πακέτων αίσθησης (με δέσμευση) και των προπληρωμένων καρτών.

ΓΝΩΣΗ B & You 2023: Η δοκιμή αυτών των πακέτων χωρίς υποχρέωση είναι να τα υιοθετήσετε !

B & You είναι η ομάδα τηλεπικοινωνιών Bouygues. Όπως το SFR με το Red By SFR Range, αυτή είναι η απάντηση του φορέα κινητής τηλεφωνίας στην άφιξη του Free Mobile στην αγορά τηλεπικοινωνιών το 2011. Κατά τη γνώμη μας B & You το 2023 είναι μια βασική μάρκα του τοπίου των τηλεπικοινωνιών χάρη σε βαθμονομημένα σχέδια, εξαιρετική κάλυψη δικτύου και λογικές τιμές. Στο Διαδίκτυο, βρισκόμαστε ακόμη και στην κορυφή των πιο δημοφιλών τηλεφωνικών φορέων.

Πριν μας δώσουμε τη γνώμη μας B & You, πρέπει πρώτα να βάλουμε το εμπορικό σήμα πίσω στο πλαίσιο. Αφού αντιμετωπίσατε πολύ καιρό ως πραγματική αυτόνομη ετικέτα, το B & You είναι τώρα ενσωματωμένο ξανά στον ιστότοπο και οι προσφορές Bouygues Telecom. Η μάρκα βρίσκεται δίπλα στο εύρος αίσθησης που είναι με δέσμευση. Το τελευταίο είναι πολύ λιγότερο δημοφιλές και η πλειοψηφία των συμβάσεων είναι επομένως συνδεδεμένη φυσικά γύρω από τα πακέτα B & You.

B & You

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Δεδομένα στην Ευρώπη: 16 GB

B & You

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Δεδομένα στην Ευρώπη: 5 GB

B & You

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Δεδομένα στην Ευρώπη: 30 GB

B & You

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Δεδομένα στην Ευρώπη: 30 GB

Ανακαλύψτε το B & You το 2023, τα μη δεσμευτικά πακέτα Bouygues

Οι πελάτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν ολόκληρο το B & You Range, πρέπει να μεταβούν στην επίσημη ιστοσελίδα Bouygues Telecom. Ο χειριστής τοποθετεί το B & You προσφέρετε μεταξύ των πακέτων αίσθησης (με δέσμευση) και των προπληρωμένων καρτών.

Η σειρά “Special B & You”, ιδίως αντιπάλων με μπροστινό. Όσον αφορά τις τιμές, κατά τη γνώμη μας το B & You χτυπά σκληρά. Σήμερα, αυτό το φάσμα κινητών σχεδίων είναι από τα καλύτερα στην αγορά. Η τελευταία ειδική σειρά B & You αποτελείται από απεριόριστο πακέτο φωνής/SMS με 40 GB για τιμή € 9.99 (προσφορά διαθέσιμη τον Μάιο του 2023).

Το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας B & You “Special Series” διαλύεται γενικά σε δύο ή τρεις προσφορές. Οι πελάτες έχουν μια ελαφρώς πιο περιορισμένη προσφορά υπηρεσιών από ό, τι οι υπόλοιποι πελάτες. B & You Series Εγγραφείτε και διαχειρίζεστε μέσω τηλεφώνου και στο Διαδίκτυο. Οι πελάτες έχουν πρόσβαση στην ίδια υπηρεσία μετά από άλλους πελάτες Bouygues. Ωστόσο, δεν έχουν πρόσβαση, σε χαρτί, με την ίδια βοήθεια στα καταστήματα όπως και με άλλες προσφορές.

Ένα σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη, διότι για ορισμένους πελάτες, μπορεί να είναι απαράδεκτο. Εάν η μάρκα B & You επικεντρώνεται αυστηρά γύρω από τα πακέτα κινητών. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε ένα smartphone που σχετίζεται με ένα πακέτο αίσθησης (το οποίο σας επιτρέπει να διαδώσετε την πληρωμή του τηλεφώνου), μια προπληρωμένη κάρτα, ένα πλήκτρο 4G ή τα πλαίσια Internet.

Από την άλλη πλευρά, σε αντίθεση με το Red by SFR, το οποίο προσφέρει το δικό του ξεχωριστό κιβώτιο Internet, η B & You προτιμά να κατευθύνει τους πελάτες του στο συμβατικό bbox του σταθερού διαχειριστή του Διαδικτύου. Ωστόσο, ο Bouygues πρότεινε ένα ειδικό κουτί χωρίς δέσμευση μέχρι το 2014, αλλά η μάρκα τελικά εγκατέλειψε την προσφορά.

Τι πακέτα με και χωρίς δέσμευση προσφέρει B & You ?

Όπως μπορείτε να διαβάσετε παραπάνω στα πακέτα B & You Review, τα πακέτα “Special Series” είναι σαφώς τα πιο ενδιαφέροντα. Προκειμένου να ανταποκριθεί στον ευρύτερο δυνατό στόχο, η Bouygues αποφάσισε να δημιουργήσει τρεις τύπους (μερικές φορές δύο ανάλογα με την εποχή του χρόνου) γύρω από το πακέτο κινητής τηλεφωνίας του. Αυτό βρίσκουμε στους περισσότερους ανταγωνιστές και επιτρέπει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να εγγραφούν σε ένα κατάλληλο κινητό σχέδιο.

Ενώ τα πακέτα με δέσμευση φαίνεται να είναι εξαφάνιση, τα πακέτα χωρίς B & είστε πολύ επιτυχημένοι. Πέρα από την έλλειψη περιορισμού, πρέπει επίσης να αναγνωριστεί ότι η Bouygues Telecom, η οποία έχει επίσης ένα πραγματικά εξαιρετικό δίκτυο, κάνει μια πραγματική προσπάθεια στις τιμές. Καλύτερα: οι προσφορές του βλέπουν την τιμή τους που διατηρείται με την πάροδο του χρόνου. Με άλλα λόγια, η τιμή παραμένει η ίδια όσο έχετε εγγραφεί.

Οι βασικές συνδρομές B & You προσφέρουν τις πιο ελκυστικές τιμές στην αγορά. Ο χειριστής τείνει να ευθυγραμμίζει τις τιμές και τις προωθήσεις του στο Red By SFR προσφορές, προσφέροντας πάντα στους πελάτες του λίγο “επιπλέον πράγμα”. Για παράδειγμα, η Bouygues Telecom συχνά προσφέρει 3 μήνες συνδρομής στην υπηρεσία μουσικής ροής Spotify (ή Deezer).

Όπου Bouygues και κατά τη γνώμη μας B & είστε πολύ ισχυροί είναι ότι ο χειριστής έχει μια ευανάγνωστη και αξιόπιστη στρατηγική για τους πελάτες. Οι τελευταίοι σπάνια έχουν δυσάρεστες εκπλήξεις με την πάροδο του χρόνου. Το κινητό σχέδιο παραμένει στην ίδια τιμή και ο φορέας εκμετάλλευσης αναλαμβάνει να μην το εξελίσσεται μετά από ένα χρόνο. Ακόμη και σε περίπτωση που η B & You κάνει ακριβείς εκπτώσεις και προωθήσεις, οι τιμές παραμένουν οι ίδιες όσο ο πελάτης διατηρεί την ίδια προσφορά.

Όλα αυτά μας επιτρέπουν να συγκρίνουμε ευνοϊκά με τον ανταγωνισμό. Δεδομένου ότι οι τιμές παραμένουν οι ίδιες, αν εξετάσουμε το κόστος του B & You μακροπρόθεσμα συνειδητοποιούμε γρήγορα ότι αυτές οι προσφορές είναι μια καλύτερη αξία για τα χρήματα από ό, τι οι περισσότεροι ανταγωνιστές. Άλλοι φορείς εκμετάλλευσης ισχύουν μόνο για προωθήσεις τους πρώτους 6 ή 12 μήνες. Στη συνέχεια, οι πελάτες χρεώνονται πολύ υψηλότερα μηνιαία ποσά για την ίδια προσφορά.

Το B & You προσφέρει πακέτα για όλους τους προϋπολογισμούς

Μπορείτε να το δείτε μόνοι σας στην παραπάνω εικόνα της σελίδας αναθεώρησης στο B & You, ο χειριστής διασπά την προσφορά του προϋπολογισμού σε μεγάλο αριθμό τύπων. Ένας τρόπος για την επιχείρηση να καταργήσει καλύτερα την προσφορά της για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες – ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό τους. Οι μεγαλύτεροι καταναλωτές δεδομένων (ταινίες ροής για παράδειγμα …) θα βρουν την ευτυχία τους στο B & You Προσφορές με έως και 200 ​​GB δεδομένων. Το γλάσο στο κέικ: είναι διαθέσιμη η επιλογή πλοήγησης σε 5G.

Παρ ‘όλα αυτά, το πιο δημοφιλές πακέτο B & You Mobile παραμένει αυτό με 130 GB των δεδομένων 5G και απεριόριστες κλήσεις / SMS και MMS σε € 15,99 το μήνα. 130 GB είναι μια καλή φιγούρα για δεδομένα. Υπάρχουν επίσης αρκετές ανταγωνιστικές προσφορές με παρόμοιο φάκελο. Με 130 GB το μήνα, μπορείτε ήδη να κάνετε πολλά πράγματα, ειδικά αν δεν μοιράζεστε τη σύνδεση του smartphone σας. Η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών πιθανότατα δεν θα καταναλώσει το ήμισυ αυτού του φακέλου ..

Εάν δεν χρειάζεστε πραγματικά δεδομένα και μάθετε μια γραμμή BIS κάνοντας το λιγότερο δυνατό, ξέρετε ότι το B & You προσφέρει επίσης ένα πραγματικά φθηνό πακέτο. Για λιγότερο από 5 ευρώ το μήνα, το πακέτο 5 GB B & You μοιάζει με το πακέτο 2 ευρώ από το Free Mobile με πολύ πιο εύχρηστο ποσό δεδομένων (αλλά για περισσότερο από δύο φορές πιο ακριβό, σε 4,99 ευρώ το μήνα). Όλες οι κλήσεις, το SMS και το MMS είναι απεριόριστες. Ακόμα κι αν είναι απλά, αν βάλετε την κάρτα SIM ενός τέτοιου πακέτου σε ένα πραγματικό smartphone.

Πόσο κοστίζουν τα πακέτα B & You

Προφανώς, για να φτιάξετε μια γνώμη B & You, η τιμή κάθε πακέτου κινητής τηλεφωνίας είναι ένα βασικό στοιχείο. Και όπως έχουμε ήδη πει, η B & You τοποθετείται μεταξύ των καλύτερων στην αγορά από αυτή την άποψη. Είτε σε περιόδους προώθησης είτε όχι, η μάρκα χωρίς δέσμευση είναι πάντα μία από τις πιο ανταγωνιστικές. Οι προσφορές B & You είναι τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας και οι εκθέσεις ποιότητας / τιμών αγοράς.

Εάν έχουμε μια συμβουλή για να σας δώσουμε σε αυτή τη γνώμη B & You, είναι να προσπαθήσουμε να περιμένουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα κυριότερα σημεία της μάρκας για να επωφεληθούν από μια επιπλέον έκπτωση. Πολλές περιστασιακές προσφορές ξεκινούν καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Ωστόσο, όταν επωφελούμαστε από τη μείωση στο B & You, το εκμεταλλευόμαστε για πολύ καιρό – εφ ‘όσον διατηρούμε τη συνδρομή. Στο τέλος, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί αξίζει να περιμένετε πριν εγγραφείτε σε ένα B & You Package για να επωφεληθείτε από μια πραγματικά τιμή Canon.

Bouygues Telecom, ένα εξαιρετικό δίκτυο 4G σύμφωνα με το ARCEP

Ένα κρίσιμο σημείο για να κρίνουμε την ποιότητα του B & You κατά τη γνώμη μας είναι η ποιότητα του δικτύου. Η μάρκα B & You χρησιμοποιεί το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues για τις τηλεπικοινωνίες της – και είναι πολύ καλό πράγμα. Πράγματι, η ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών (Arcep) αναγνώρισε την ποιότητα του δικτύου του ομίλου ως ένα από τα καλύτερα στην αγορά. Τοποθετείται ακριβώς πίσω από το Orange, με ποσοστό κάλυψης γαλλικής επικράτειας που είναι 98 % για 4G. Για το 4G, το δίκτυο Bouygues Telecom Atennas καλύπτει περισσότερο από το 99 % της επικράτειας.

B & Αναθεωρήστε: Δίκτυο

Δυστυχώς – και είναι το ίδιο παντού – μερικές φορές το σήμα είναι μέσο σε μια περιοχή. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν, ακόμη και αν οι χειριστές όπως η Bouygues Telecom εργάζονται συνεχώς για να βελτιώσουν την ποιότητα του δικτύου τους. Ακόμα και είστε της άποψης ότι η B & You δεν παραδίδει στην περιοχή σας ένα δίκτυο μέχρι την ισοτιμία, η επιχείρηση δεν επιδιώκει να σας περιβάλλει. Έχετε ένα πακέτο μη δεσμευτικού, ώστε να μπορείτε να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή.

Κατά τη γνώμη μας B & You δημιουργεί πολύ λιγότερα προβλήματα στις μεγάλες πόλεις επειδή το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues είναι εξαιρετικό, δεν υπάρχει τίποτα να πει κανείς. Από την άλλη πλευρά, οι ίδιες οι “πόλεις” κλίση αυτού του χειριστή μπορεί να είναι εντυπωσιακά προβληματική για τους πελάτες που ζουν σε εκστρατείες και λίγες πυκνές περιοχές. Που είναι, εκτός από το Orange, για παράδειγμα, ένα κλασικό χειριστές στη Γαλλία. Σε γενικές γραμμές, εάν ζείτε σε μια κακή καλυμμένη περιοχή, ο ιστορικός χειριστής αντιπροσωπεύει την καλύτερη λύση.

Από το τέλος του 2020, η Bouygues Telecom έχει αναπτύξει δίκτυο 5G παντού στη Γαλλία. Στις μεγάλες γαλλικές πόλεις, μπορείτε να επωφεληθείτε από το εξαιρετικά γρήγορο δίκτυο, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε εγγραφεί σε ένα κατάλληλο πακέτο και έχετε ένα συμβατό smartphone. Στη σειρά του χειριστή, μόνο ένα πακέτο B & You είναι συμβατό με 5G, αυτή είναι η “Ειδική σειρά 5G”. Το πακέτο περιλαμβάνει 130 GB δεδομένων για μια τιμή που μόλις υπερβαίνει τα 20 ευρώ το μήνα.

Πρέπει να επιλέξουμε αυτό το πακέτο 5G ? Γιατί όχι, ακόμη και αν κατά τη γνώμη μας B & σας αρέσουν οι περισσότεροι άλλοι χειριστές δεν προσφέρουν ακόμα συνδεσιμότητα 5G πραγματικά ικανοποιητική. Το 4G+ προσφέρει σχεδόν τα ίδια ποσοστά ροής για κάλυψη που θα σας επιτρέψουν να το κρεμάσετε πολύ πιο συχνά. Παρόλα αυτά, χάρη στη δέσμευση χωρίς δέσμευση, είστε και πάλι ελεύθεροι να δείτε αν η συνδεσιμότητα 5G του Bouygues γίνεται για εσάς στην περιοχή σας.

Συμπέρασμα: Η γνώμη μας για το B & You ? Το 2023 είναι το έτος που ποτέ δεν πρέπει να δοκιμάσετε αυτά τα πακέτα !

Το Bouygues Telecom Group έχει δημιουργήσει μια όμορφη εικόνα μάρκας τα τελευταία χρόνια με τις προσφορές χωρίς B & You. Όλα δεν κέρδισαν, και στην αρχή, η προσφορά του Bouygues ήταν πολύ λιγότερο ορατή στις τιμές και στη συνέχεια αδημοσίευσε το Free Mobile το 2012. Αλλά με την πάροδο του χρόνου τα στοιχήματα του χειριστή αποδείχθηκαν νικητές. Ο Bouygues ήξερε πώς να τοποθετηθεί ακριβώς όπου είναι απαραίτητο. B & είστε περισσότερο σαν κόκκινο από το SFR από το Free Mobile, το οποίο είναι πολύ λιγότερο γενναιόδωρο σε όλες τις διαστάσεις.

Κατά τη γνώμη μας B & You αξίζει πραγματικά ότι ψάχνετε, επειδή είστε εγγυημένοι να έχετε ένα άνετο πακέτο, χαμηλές τιμές, μια εξυπηρέτηση πελατών με μικρά κρεμμύδια και ένα δίκτυο συχνά καλύτερο από το δωρεάν κινητό. Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα με αυτόν τον χειριστή είναι η προσφορά B & You Non -Binding 130 GB 4G και 5G (συμπεριλαμβανομένων των 30 GB που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ευρώπη) για μόνο 15,99 ευρώ το μήνα. Λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα του δικτύου 4G και 5G Bouygues, είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι πραγματικά φθηνότερο και ισοδύναμο.

Το Bouygues έχει ένα από τα καλύτερα καλύμματα 4G στη Γαλλία, με πολύ καλές ροές παντού, ακόμη και στις αγροτικές περιοχές. Κατά την κατανομή των συχνοτήτων 5G, ο χειριστής έλαβε υψηλές συχνότητες που επιτρέπουν καλύτερες ροές από τις δωρεάν. Το αντίστοιχο είναι ότι οι συχνότητες Bouygues μεταφέρουν λιγότερο και διεισδύουν λιγότερο καλά στα κτίρια, τα οποία αναγκάζουν τον χειριστή να εγκαταστήσει περισσότερες κεραίες και ως εκ τούτου επιβραδύνει την ανάπτυξη 5G σε σύγκριση με το δωρεάν κινητό που, με τις συχνότητες του 700 MHz ήταν σε θέση να προσφέρει 5G πολύ Γρήγορα παντού (αλλά στην τιμή των ροών πιο κοντά στο 4G+).

Εάν ενδιαφέρεστε για μια αλλαγή υπέρ ενός πακέτου B & You, αλλά ο χρόνος δεν πιέζει, συνιστούμε να είστε λίγο ασθενής. Επειδή πρέπει να έχετε κατά νου το γεγονός ότι οι προσφορές ισχύουν για τη ζωή με αυτόν τον χειριστή. Τι να δοκιμάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να σερφάρετε τις απίστευτες εκπτώσεις και τις τιμές του χειριστή κατά τη διάρκεια της περιόδου πωλήσεων. Συνιστούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών, για παράδειγμα γύρω από τη Μαύρη Παρασκευή, επειδή η B & εσείς συχνά εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να σπάσει τις τιμές – μια προσφορά υψηλής ποιότητας.

Ειδικά αφού επισημάνουμε, κατά τη γνώμη μας B & You προσφέρει πολύ καλύτερες προσφορές από τον ανταγωνισμό σε ένα σημείο πολύ συχνά παραβλέπεται από τις προσφορές χαμηλής περιεκτικότητας σε COST: Εξυπηρέτηση πελατών. Σε αυτήν την περιοχή, είμαστε σε κάτι πολύ καλύτερο από το Free ή το Red by SFR. Έτσι, εάν έχετε πρόβλημα, μπορείτε εύκολα να βρείτε μια λύση κάνοντας μια τηλεφωνική κλήση σε έναν χειριστή, χωρίς να χρεώνεται εκτός από εσάς.

Σε κάθε περίπτωση, το B & You Package δεν σας εμπλέκεται και μπορείτε επομένως να σταματήσετε τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή για να μεταβείτε σε άλλο χειριστή. Για να τερματίσετε, απλά στείλτε μια επιστολή με A/R στο Bouygues πριν από την επόμενη προθεσμία. Ο χειριστής δεν θα περιπλέξει περισσότερο την εργασία σας. Είναι γρήγορο και εύκολο. Το πολύ σας κινδυνεύει να προσφερθεί μια πιο ενδιαφέρουσα προσφορά χωρίς υποχρέωση. Φυσικά, εάν θέλετε να διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, είναι απολύτως εφικτό – θα χρειαστεί να ζητήσετε τη φορητότητα σας κατά τη συνδρομή με την απόκτηση του αριθμού του Ρίο.

Και εσύ, ποια είναι η γνώμη σας για το B & You ?

Πακέτο B & You Mobile: Φτηνές και μη δεσμευτικό πακέτο

Χειριστή εικόνας B & You

Το B & You είστε το φάσμα των μη δεσμευτικών πακέτων Bouygues Telecom που εκτείνεται από € 4,99 έως € 24,99. Αυτές είναι οι προσφορές Χαμηλό κόστος από την Bouygues Teelcom να σερφάρει το δίκτυό του.

Β και εσύ από τον Bouygues Télécom

B & You Born από τη βούληση της Bouygues Telecom για να προσφέρετε στους χρήστες κινητών τηλεφώνων, Πακέτα χαμηλών τιμών και χωρίς δέσμευση. Για τον χειριστή, αυτή η προσφορά παρουσιάζεται ως η φυσική εναλλακτική λύση σε αυτόν Πακέτα με δέσμευση ο οποίος άρχισε να έχει οδηγήσει στην πτέρυγα λόγω των πολλών περιορισμών που εμπλέκονται. Εκτός από την προσφορά σχεδίων σε πολύ μικρές τιμές, ο φορέας εκμετάλλευσης διοργανώνει επίσης πολύ τακτικά προωθήσεις, οι οποίες, σε αντίθεση με εκείνες ορισμένων από τους ανταγωνιστές του, εκτείνονται κατά τη διάρκεια της διάρκειας.

Οι συνταγές για την επιτυχία του B & You

Τα σχέδια B & You σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από την ευρεία κάλυψη του δικτύου 4G του Bouygues Telecom που εκτείνεται σε σχεδόν ολόκληρη την επικράτεια της Μητροπολιτικής Γαλλίας. Επιπλέον, ο φορέας εκμετάλλευσης έχει ήδη τοποθετηθεί σε 5G με ανάπτυξη σε περισσότερες από 25 μεγάλες πόλεις στη Γαλλία και περισσότερους από 1.000 δήμους. Έτσι, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε ένα συμβατό smartphone και να είστε σε μία από τις καλυμμένες περιοχές, είναι ήδη δυνατό να επωφεληθείτε από έναν ρυθμό ροής 10 φορές υψηλότερο από αυτό του 4G.
Σημειώστε ότι τα πακέτα B & You είναι ουσιαστικά προσφορές με απεριόριστο Διαδίκτυο. Έτσι, ακόμη και μετά την εξάντληση του όγκου των δεδομένων που προσφέρονται με μεγάλη ταχύτητα, ο πελάτης διατηρεί πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε μειωμένη χρέωση μέχρι την επόμενη προθεσμία.
Το B & You λαμβάνει επίσης υπόψη τις ανάγκες σύνδεσης στο Διαδίκτυο και τη σύνδεση κινητού τηλεφώνου των χρηστών του όταν ταξιδεύετε στα υπερπόντια τμήματα (DOM), καθώς και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το άλλο ισχυρό σημείο του B & You προσφέρετε αφορά την αγορά smartphones που σχετίζονται με τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας. Ένας μεγάλος κατάλογος προϊόντων, ενσωματώνοντας τα μοντέλα των μεγαλύτερων εμπορικών σημάτων, όπως η Samsung, η Huawei, η Apple, η Xiaomi, η Sony και πολλοί άλλοι, προσφέρεται πράγματι. Ο φορέας εκμετάλλευσης προχωρεί ακόμη περισσότερο προσφέροντας προσφορές εξαγοράς, καθώς και εγκαταστάσεις πληρωμών σε αρκετές φορές.
Τέλος, το B & You είναι γνωστός με τους χρήστες για την καλή ποιότητα των παρακολούθησης που προσφέρεται. Από την εφαρμογή για κινητά ή την περιοχή πελατών στον ιστότοπο του χειριστή, είναι δυνατόν να ακολουθήσετε την κατανάλωσή τους, να αναφέρετε ένα πρόβλημα ή να συζητήσετε με έναν σύμβουλο.

B & You Mobile Packages χωρίς υποχρέωση

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν απεριόριστες κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα και σταθερή Γαλλία και DOM. Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει 100 MB του Διαδικτύου, ενώ το πιο ολοκληρωμένο € 24.99 που περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS/MMS, απεριόριστες κλήσεις σε 120 προορισμούς, 130 GB του Διαδικτύου στη Γαλλία, καθώς και ένα φάκελο Internet 40 GB/μήνα που χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη/ Χνουδωτός.

– Τέσσερα πακέτα αποτελούν τη βασική προσφορά του B & You:

  • Ένα πακέτο 100 MB σε € 9.99/μήνα

Ιδανικό για μικρές ανάγκες στο Διαδίκτυο, αυτή η προσφορά περιλαμβάνει όγκο 100 MB δεδομένων σε 4G το μήνα (με τη δυνατότητα μπλοκαρίσματος), καθώς και κλήσεις, SMS και MMS απεριόριστα σε όλη την επικράτεια. Αυτές οι υπηρεσίες ισχύουν επίσης κατά τη διάρκεια της ΕΕ ταξιδιού και του DOM.

  • Ένα πακέτο 20 GB σε € 19.99/μήνα

Ίδιος τύπος με το προηγούμενο πακέτο, αυτή τη φορά με μηνιαίο όγκο ιστού 20 GB σε 4G, με μειωμένη ροή πέρα ​​από. Για την ΕΕ και το DOM παραμένει, 15 GB είναι διαθέσιμα κάθε μήνα, εκτός από απεριόριστα για κλήσεις, SMS και MMS που προσφέρονται με τον ίδιο τρόπο όπως στην ηπειρωτική Γαλλία.

  • Ένα πακέτο 50 GB σε € 24,99/μήνα

Εάν χρειάζεστε περισσότερη ένταση ιστού, αυτό το πακέτο σας προσφέρει 50 GB κάθε μήνα σε 4G (με μειωμένη ροή πέραν), από τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν 25 GB για τα ταξίδια σας στο DOM και στην ΕΕ. Τα υπόλοιπα δεν αλλάζουν: Απεριόριστα για τις κλήσεις σας, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, αλλά και στην ΕΕ και στο DOM. Έχετε επίσης απεριόριστες κλήσεις σε σταθερούς 120 προορισμούς.

  • Ένα πακέτο 130 GB σε € 24,99/μήνα

Αυτή η προσφορά προορίζεται για όλους εκείνους με 5G smartphone και κάλυψη δικτύου 5G στη γεωγραφική περιοχή τους. Σας επιτρέπει να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα της τελευταίας γενιάς δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Ο τύπος περιλαμβάνει μηνιαίο όγκο ιστού 130 GB σε 4G+/5G, απεριόριστο για κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία και την Ευρώπη, καθώς και 15 GB για χρήση κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Έχετε επίσης απεριόριστες κλήσεις σε σταθερούς 120 προορισμούς.

– Θα βρείτε επίσης 4 μη δεσμευτικά και φθηνά πακέτα σε ακόμη μικρότερη τιμή:

  • Ένα πακέτο 5 GB σε € 4.99/μήνα

Ένα μίνι πακέτο μόλις € 4,99 το μήνα για να έχει 5GB στη Γαλλία, το DOM και την Ευρώπη με απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Μητροπολιτική Γαλλία.

  • Ένα πακέτο 40 GB σε € 9.99/μήνα

Πρόκειται για ένα φτηνό πακέτο που παρέχει πρόσβαση σε 40 GB του Διαδικτύου στην ηπειρωτική Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων 14 gigas στην Ευρώπη και το DOM. Περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία.

  • Ένα πακέτο 130 GB σε 5g στα € 15.99/μήνα

Πρόκειται για ένα πακέτο μη δεσμευτικού με απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία που σας δίνει πρόσβαση σε 5G μόνο για € 15,99 το μήνα. Εκτός από τα 130 GB, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 30 GB στην Ευρώπη και το DOM.

Αυτός ο τύπος δίνει 200 ​​GB φακέλου ιστού για € 17,99 σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε κλήσεις σε απεριόριστες κλήσεις, αλλά και SMS και MMS προς την κατεύθυνση της μητρόπολης. Μεταξύ των 200 GB των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιαγωγή έως 25 GB όταν ταξιδεύετε στην ΕΕ και στο DOM.

Για την εξυπηρέτηση πελατών, θα έχετε την επιλογή μεταξύ του φόρουμ του Διαδικτύου όπου μια ολόκληρη ομάδα συμβούλων βρίσκεται στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και η εξυπηρέτηση πελατών που διατίθεται από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε ένα από τα πολλά καταστήματα τηλεπικοινωνιών Bouygues σε όλη τη Γαλλία.