Balance Bank, Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό Boursorama: Διαδικασίες και Συμβουλές

Πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό Boursorama: Βήματα, Προϋποθέσεις, Υποστήριξη εγγράφων

Contents

Το must: Για να επιλέξετε με κάθε κόστος, εάν είστε εξαιρετικά συνδεδεμένοι, πρόθυμοι για διαφάνεια και αυτονομία στις τραπεζικές σας χρήσεις.

Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό

Προσφορά που προορίζεται για ενήλικες και ικανές και έγκυρες για οποιοδήποτε πρώτο αποτελεσματικό άνοιγμα ενός ατομικού λογαριασμού τραπεζικής χρηματιστηριακής αγοράς (εξαιρουμένου του Boursorama Banque Professional Lancer, εξαιρουμένων των ειδικών προσφοράς, βλέπε φυλλάδιο τιμολογίων) με ταυτόχρονη αίτημα τραπεζικής κάρτας που έγινε από την 08/01/2023.

Το αίτημα ανοίγματος λογαριασμού προορίζεται για κάθε νέο δικαιούχο πελατών του κώδικα εμπορικής προσφοράς “BRS100”.

Ένα μπόνους € 20 για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού Boursorama Banque. Το ποσό των € 20 θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό την ημέρα του αποτελεσματικού του ανοίγματος.
Και

Ένα Premium 80 € για την παραγγελία μιας κάρτας καλωσορίσματος ή Ultim: € 80 Premium για οποιαδήποτε εντολή καλωσορίσματος ή τραπεζικής κάρτας Ultim που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα κατόπιν αιτήματος για ένα άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού και έγινε αποδεκτή από τον Boursorama Banque. Το ποσό των € 80 θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό την ημέρα του αποτελεσματικού του ανοίγμα.
Ή
Χωρίς τις πρώτες 8 συνεισφορές για τη συνδρομή της Metal Affer Δύναμη στις 08/01/2023, υπό την επιφύλαξη της αλλαγής της πολιτικής τιμολόγησης από τον Boursorama), με την επιφύλαξη της αποδοχής του αρχείου σας από τον Boursorama. Η πληρωμή 80 σεντ θα καταβληθεί στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό τον 8ο μήνα.

Σε περίπτωση εγγραφής μέσω της διαδρομής της εφαρμογής (επιλέξιμο για ευπρόσδεκτη, τεράστιες κάρτες με συστηματική εξουσιοδότηση μόνο): Το αρχείο πρέπει να είναι πλήρες και να συμμορφώνεται με το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού μέσω της αίτησης. Οποιοδήποτε ελλιπές αρχείο μετά από 5 εργάσιμες ημέρες θα πρέπει να επανατοποθετηθεί από το πρώτο στάδιο της διαδρομής συνδρομής. Η πρώτη πληρωμή πρέπει να φτάσει στο Boursorama Banque μόλις γίνει η ηλεκτρονική υπογραφή της σύμβασης και το αίτημα για τραπεζική κάρτα που έγινε αποδεκτή από τον Boursorama Banque, για να ανοίξει το δικαίωμα στην πληρωμή του εμπορικού πριμοδότου.

Σε περίπτωση συνδρομής χωρίς την αίτηση (επιλέξιμη για κάρτες καλωσορίσματος, τεράστιες μόνο με συστηματική εξουσιοδότηση): Το αρχείο πρέπει να είναι πλήρες και να συμμορφώνεται εντός δύο μηνών από το αρχικό αίτημα: όλα τα έγγραφα υποστήριξης (εκτός της πρώτης πληρωμής, εκτός εάν γίνει η τελευταία από Ελέγξτε την περίπτωση συνδρομής χαρτιού) πρέπει να επισυνάπτεται πριν από την ημερομηνία αυτή. Η πρώτη πληρωμή θα πρέπει να φτάσει στο Boursorama Banque το αργότερο 5 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δείξει στον νέο πελάτη ότι μπορεί να προχωρήσει σε αυτή την πρώτη πληρωμή για να ανοίξει το δικαίωμα στο Premium Payment.

Η προσφορά περιορίζεται σε μία προσφορά ανά άτομο και δεν συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορά Boursorama Banque.

Σε περίπτωση κλεισίματος του λογαριασμού του πελάτη, είτε για την πρωτοβουλία του ίδιου του πελάτη, είτε για την πρωτοβουλία του Boursorama Banque σε περίπτωση σοβαρά καταδικαστικής συμπεριφοράς του πελάτη, κατά τη διάρκεια των 24 μηνών μετά το πραγματικό άνοιγμα, το Boursorama Banque διατηρεί Δικαίωμα για να deire το ποσό που αντιστοιχεί στο ασφάλιστρο ή στο καλωσόρισμα των ασφαλίστρων από τα οποία επωφελήθηκε στο πλαίσιο αυτής της εμπορικής προσφοράς.

Πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό Boursorama: Βήματα, Προϋποθέσεις, Υποστήριξη εγγράφων

Boursorama τραπεζικός λογαριασμός

Είναι επίσημο : από τις 2 Οκτωβρίου 2023, το boursorama banque αλλάζει ταυτότητα και γίνεται Φουσκωμένος.

Ο πειρασμός από την προσφορά Boursorama Banque ? Θέλετε να ανοίξετε έναν λογαριασμό ? Φημισμένος για μια από τις φθηνότερες τράπεζες στην αγορά, το Boursorama Banque προσφέρει ευέλικτες και ανταγωνιστικές προσφορές. Γρήγορα μάθετε πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο Boursorama: Υποστηρίζοντας έγγραφα για να ανοίξετε λογαριασμό, ποσό των πρώτων πληρωμών, συνθήκες εισοδήματος. Θα σας εξηγήσουμε τα πάντα !

�� Βήματα εν συντομία: Πώς να γίνετε τράπεζα χρηματιστηριακών αγορών ?

Βήματα Λεπτομέριες
1. Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής Πρόσβαση στο Ηλεκτρονική φόρμα και ενημερώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες.
2. Υπογράψτε ηλεκτρονικά τη συμφωνία λογαριασμού Boursoram Επικυρώστε το δικό σας Bourthorama Bank Υπογράφοντας το ηλεκτρονικό σας συμβόλαιο.
3. Παρέχετε έγγραφα υποστήριξης Μηδενική γραφειοκρατία: Μόνο 3 Υποστήριξη εγγράφων θα είναι σε θέση να σας ρωτήσω
4. Πληρώστε την πρώτη σας κατάθεση για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Boursorama Μόλις επικυρωθεί το αίτημα ανοίγματος του λογαριασμού σας από τις ομάδες Boursorama, ρίξτε το 300 € κατάθεση Ενεργοποιήστε τον νέο σας λογαριασμό Boursorama Banque
�� Μάθετε περισσότερα Ανοίξτε έναν λογαριασμό Boursorama Banque

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Ποιες προϋποθέσεις για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό Boursorama ?

Για Ανοίξτε έναν λογαριασμό Boursorama Banque, Πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις:

 • Ποιος μπορεί να ανοίξει έναν λογαριασμό Boursorama Banque ?
 • Ενα άτομο φυσικός, Ικανός και μείζων
 • Είναι Φορολογικά κατοικία στη Γαλλία
 • Να μην είναι τραπεζική απαγόρευση
 • Να είμαι ήδη κάτοχος ενόςτραπεζικός λογαριασμός στη Γαλλία

Boursorama Welcome Card

καλως ΗΡΘΑΤΕ
0 €/μήνα

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

 • Μια δωρεάν προσφορά και χωρίς συνθήκες εισοδήματος
 • Μειωμένα ξένα έξοδα
 • Κλασική ασφάλιση θεώρησης
 • Πίστωση
 • Πρόγραμμα χορηγίας + γενναιόδωρη προσφορά καλωσορίσματος
 • Αποτελεσματική εφαρμογή για κινητά

Boursorama Ultim κάρτα

Άχρηστος
0 €/μήνα

✔️ άμεση χρέωση: καμία
❌ Deared Flow: € 1.500 καθαρό από μηνιαίο εισόδημα

✔् προσφορά premium χωρίς συνθήκες εισοδήματος
✔️ Τα δάση στο εξωτερικό μειώνονται
✔️ Visa Insurance Premier
✔️ Ανακαλύφθηκε εξουσιοδοτημένη
✔️ Πρόγραμμα χορηγίας + γενναιόδωρη προσφορά καλωσορίσματος
✔् αποτελεσματική εφαρμογή για κινητά

Ultim Metal Boursorama Card

Boursorama Ultim Metal
9,90 €/μήνα

✔️ άμεση χρέωση: καμία
❌ Κατηγορούμενη ροή: € 2.500 καθαρό από μηνιαίο εισόδημα

 • Χωρίς τέλη στο εξωτερικό
 • Ασφάλιση πριμοδότησης στο εξωτερικό
 • Άνετες πληρωμές και οροφές απόσυρσης
 • Πίστωση
 • Πρόγραμμα χορηγίας + γενναιόδωρη προσφορά καλωσορίσματος
 • Αποτελεσματική εφαρμογή για κινητά

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Ανοίξτε έναν λογαριασμό Boursorama: Τι πρέπει να παρέχονται έγγραφα υποστήριξης ?

Με τις ευέλικτες συνθήκες εισοδήματός του και τις ελκυστικές τιμές, το Boursorama Banque δεν απαιτεί μισθώματα στοΆνοιγμα λογαριασμού. Το κλειδί: α Απλό και γρήγορο άνοιγμα λογαριασμού, 0 Εγγύηση χαρτιού.

Υποστήριξη εγγράφων για να ανοίξετε έναν λογαριασμό Boursorama Banque

Κουπόνια Λεπτομέριες
Ένα έγγραφο ταυτότητας Διαβατήριο, δελτίο ταυτότητας, άδεια διαμονής
Ένα δεύτερο έγγραφο ταυτότητας Διαβατήριο, δελτίο ταυτότητας, άδεια διαμονής, φορολογική ειδοποίηση, άδεια οδήγησης, εκχύλισμα γέννησης, οικογενειακό φυλλάδιο
Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας Νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρική ενέργεια, φορολογική ειδοποίηση ή Crous κάτω των 3 μηνών
Μια πλευρά Το RIB πρέπει να είναι στο όνομά σας και να κρατηθεί σε άλλο τραπεζικό ίδρυμα που βρίσκεται σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Περιοχής, της Ελβετίας, του Ηνωμένου Βασιλείου ή των υπερπόντιων τμημάτων

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο Boursorama Banque: Τα βήματα λεπτομερώς

�� Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα

Για να ξεκινήσετε το δικό σας Ένα άνοιγμα λογαριασμού στο διαδίκτυο, Απλά συμπληρώστε μια φόρμα, διαθέσιμη στον ιστότοπο Boursorama Banque. Θα ζητηθούν οι ακόλουθες πληροφορίες:

 • Ευγένεια: Όνομα, όνομα, ημερομηνία γέννησης, κ.λπ.
 • Στοιχεία επικοινωνίας : Διεύθυνση email, ταχυδρομική διεύθυνση, χώρα διαμονής, αριθμός τηλεφώνου κ.λπ.
 • Επιλεγμένη προσφορά: Καλώς ήλθατε, Ultim ή Ultim Metal Card, καθυστέρηση ή άμεση έκπτωση, με ή χωρίς βιβλίο αποταμίευσης κ.λπ.

✍️ Υπογράψτε ηλεκτρονικά τη Συμφωνία Λογαριασμού

Αφού ολοκληρώσετε τη φόρμα, έχετε πρόσβαση σε μια περίληψη του αιτήματος ανοίγματος του λογαριασμού σας συνοδευόμενη από τη Συμφωνία Λογαριασμού σας. Υπογράψτε το απευθείας στο διαδίκτυο από την πύλη Boursorama.

�� Παρέχετε έγγραφα υποστήριξης

Για να παράσχετε τα ζητήματα, μπορείτε να σαρώσετε ή να τραβήξετε μια φωτογραφία από το smartphone σας. Στη συνέχεια, στείλτε τα online από την πύλη Boursorama.

�� Κάντε την πρώτη σας πληρωμή

Για να κλείσετε το δικό σας Άνοιγμα λογαριασμού Boursorama, κάνει μια Πρώτη μεταφορά τουλάχιστον € 300 Χάρη στην προσφορά της πλευράς. Θα λάβετε τη νέα σας τραπεζική κάρτα Boursorama Banque εντός 72 ωρών.

Συχνές ερωτήσεις: Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό Boursorama

�� Γιατί να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε μια ηλεκτρονική τράπεζα ?

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια ηλεκτρονική τράπεζα Έχει πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της απόλαυσης μιας από τις καλύτερες τραπεζικές εφαρμογές στην αγορά και την πρόσβαση σε ελκυστικές τραπεζικές τιμές. Ιδανικό για άτομα που επιθυμούν να επωφεληθούν από μια ευέλικτη, φθηνή και πολύ μικρή τραπεζική προσφορά, οι ηλεκτρονικές τράπεζες ρίχνουν επίσης πολύ πλεονεκτήματα τραπεζικών δαπανών και συχνά σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από μια τραπεζική κάρτα δωρεάν

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ? Ανακαλύψτε τον οδηγό μας για να επιλέξετε τη σωστή τράπεζα στο διαδίκτυο.

�� Γιατί να επιλέξετε Boursorama Banque: Τα πλεονεκτήματα

Το Boursorama Banque έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Προσφορές σε ελκυστικές τιμές και με ευέλικτες συνθήκες εισοδήματος : Με πολλές δωρεάν κάρτες, μια πολιτική τραπεζών μηδέν -cost και ανταγωνιστικές ξένες τιμές, η προσφορά Boursorama Banque είναι τοποθετημένη ως μία από τις φθηνότερες τράπεζες στην αγορά.
 • Πρόσθετα τραπεζικά προϊόντα : Η κατοχή λογαριασμού Bourthorama Banke σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το φάσμα των πολύ ανταγωνιστικών χρηματοπιστωτικών προϊόντων – Lador Minor Account, Book Savings, υποτροφία, υποθήκη, ασφάλιση χρηματιστηριακών αγορών.
 • Μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας υψηλής απόδοσης : Πληρωμή για κινητά, ψηφιακό κορμό, εργαλείο προϋπολογισμού, άμεση μεταφορά. Η κινητή εφαρμογή του Boursorama είναι μια πραγματική βολή και η alie εργονομία και ο κομψός σχεδιασμός. Τοποθετείται επίσης σε θέση πόλου στο αρχείο μας για τις καλύτερες τραπεζικές εφαρμογές.

Θέλετε να μάθετε τι αξίζει ο Boursorama Banque ? Βρείτε την πλήρη γνώμη μας.

�� Boursorama Banque: Ποια προσφέρουν να επιλέξουν ?

Η Mobile Bank προσφέρει 3 προσφορές λογαριασμού και κάρτα ::

 • Κάρτα καλωσορίσματος : Δωρεάν προσφορά, ιδανική σε βοηθητική κάρτα, ειδικά για ταξίδια, και για όσους επιθυμούν να παρέχουν τραπεζική κάρτα στο 0 €.
 • Κάρτα τετραγώνων : δωρεάν προσφορά αλλά υπό συνθήκες εισοδήματος, πολύ ευέλικτη για άμεση ταχύτητα. Αυτή η προσφορά θα σας επιτρέψει να έχετε Πλήρης ασφάλιση (Εγγυήσεις της πρώτης θεώρησης), πλεονεκτικές ξένες τιμές και άνετες πληρωμές και οροφές απόσυρσης..
 • Μεταλλική κάρτα Ultim : Για € 9.90/μήνα, επωφεληθείτε από μια κάρτα υψηλής τραπεζικής κάρτας, με γλείφει σχέδιο. Η κάρτα Ultim Metal συνοδεύεται από πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και πλεονεκτήματα υψηλής ποιότητας. Ως μπόνους: οι αναλήψεις και η πληρωμή στο εξωτερικό είναι εντελώς δωρεάν !

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Boursorama Banque ? Βρείτε την πλήρη παρουσίαση των προσφορών Boursorama Banque

Γνωρίζετε αυτούς τους 5 τρόπους για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ?

(Φωτογραφίες: Adobe Stock - Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό)

Όλα τα μονοπάτια οδηγούν στο άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού … ή σχεδόν. Ωστόσο, όλα τα πιθανά μαθήματα δεν προσφέρουν ούτε την ίδια περίοδο ούτε την ίδια ευκολία. Στην εποχή του ψηφιακού και του πραγματικού χρόνου, εντοπίσαμε τα 5 πιθανά (ακόμα) πιθανά σενάρια για να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό. Εναπόκειται σε εσάς να κρίνετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και θα σας φέρει το μέγιστο των πλεονεκτημάτων.

1) Πηγαίνοντας σε έναν οργανισμό για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό

Η αρχή είναι να ευθυγραμμιστεί στον πάγκο και να διατυπώσει το αίτημά σας για ένα άνοιγμα του λογαριασμού έτσι ώστε να λαμβάνεται υπόψη ζωντανά.
Προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε: πηγαίνετε στην υπηρεσία σας κατά τις ώρες λειτουργίας, δεν έχετε πάρα πολλά άτομα με αιτήματα, παράπονα ή πολύπλοκα πρέπει να διατυπώσετε.

Μια συμβουλή : : Για να αποφύγετε εάν ο χρόνος σας είναι πολύτιμος ή εάν είστε πραγματικός “εγγενής ψηφιακός”.

2) Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό καλώντας έναν σύμβουλο

Ο κανόνας είναι να λάβετε πρώτα μια πρώτη τηλεφωνική επαφή με την προβολή για την έναρξη των διαδικασιών για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό.
Για να έχετε κατά νου: είναι πιθανό ότι πρέπει να έρθετε και να καταθέσετε ή να σαρώσετε τα πιο συχνά ζητούμενα υποχρεωτικά έγγραφα υποστήριξης: έγκυρο έγγραφο ταυτότητας, τρέχουσα πλευρά, απόδειξη διεύθυνσης … είναι επομένως ένα υβριδικό σύστημα ή “Phygital”, το οποίο είναι διαφυγής για το επόμενο άνοιγμα του λογαριασμού σας.

Η πρότασή μας: Εάν η ίδρυσή σας επιτρέπει τη φόρτωση εγγράφων υποστήριξης στον ιστότοπό του, μπορείτε να ακολουθήσετε απευθείας το σενάριο 4, χωρίς να περάσετε από το πλαίσιο “τηλεφωνικής κλήσης” για το άνοιγμα του λογαριασμού σας.

3) Συμπληρώστε μια φόρμα που πρέπει να επικοινωνήσετε τότε τότε

Εάν μπείτε στον πειρασμό από αυτήν την ευκαιρία, θα πρέπει να στείλετε το αίτημά σας για την έναρξη της τράπεζας στο τραπεζικό σας ίδρυμα συμπληρώνοντας τα πεδία που απαιτούνται από την ζητούμενη τράπεζα.

Κίνδυνος: Περιμένετε την ανάκληση του εμπορικού σας συνομιλητή. Η προθεσμία για τη δημιουργία λογαριασμού δεν είναι συμβατική και συνεπώς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το βάρος των τραπεζικών σας συμβούλων.

Η γνώμη μας: Για να επιλέξετε μόνο σε περίπτωση σοβαρής αμφιβολίας σχετικά με την επιλεξιμότητά σας ή το αρχείο “Out -of -frame”.

4) Ακολουθήστε μια ηλεκτρονική διαδρομή για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό

Σε αναζήτηση ευελιξίας ? Μπορείτε να υποβληθείτε σε υποστηρικτικά έγγραφα που μοιράζονται στο τραπεζικό ίδρυμα (τουλάχιστον: έγκυρο επίσημο έγγραφο ταυτότητας, RIB μιας επιλέξιμης χώρας, χειρόγραφη υπογραφή σε λευκό φύλλο κ.λπ.), Λάβετε σχεδόν αμέσως τη δημιουργία του νέου σας λογαριασμού.

Όριο: Αυτή η επιλογή είναι ελάχιστα κατάλληλη για άτομα που δεν είναι άνετα με τον υπολογιστή ή το εργαλείο Διαδικτύου.

Η καλή ιδέα: Για να ευνοήσετε εάν πρέπει να πάτε γρήγορα και μπορείτε να πετάξετε γαλήνια στο Διαδίκτυο.

5) Περάστε από το smartphone σας για να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό

Όσον αφορά την προσπάθειά σας για ευκινησία, μπορείτε τώρα να το ικανοποιήσετε σε μερικά κλικ. Το μάθημα επικύρωσης προφίλ πελατών είναι ακόμη πιο γρήγορο σε απευθείας σύνδεση για να αποκτήσετε πρόσβαση στον νέο σας τραπεζικό λογαριασμό: πρέπει απλώς να έχετε την ψηφιακή μορφή των υποστηρικτικών εγγράφων που απαιτούνται από την τράπεζά σας (για παράδειγμα: έγκυρο επίσημο έγγραφο ταυτότητας, Rib D ‘μια επιλέξιμη χώρα, selfie).

Προσέξτε να μην αποκλείσετε για τεχνικές λεπτομέρειες, συνήθως μια μορφή αρχείου φωτογραφίας πολύ βαρύ για να φορτωθεί στον ιστότοπο της τράπεζας. Ή μια θολής φωτογραφία ταυτότητας που θα κινδύνευε να καθυστερήσει την επεξεργασία του αρχείου σας. Οι περισσότερες από αυτές τις προδιαγραφές υπάρχουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έναρξης, αφιερώστε χρόνο για να το ρίξετε μια ματιά.

Κατάσταση: Για να είναι η βέλτιστη αυτή η διαδικασία, ο πελάτης πρέπει να είναι εξοπλισμένος με ένα smartphone για να κατεβάσει την εφαρμογή και να εκτελέσει τις τρέχουσες λειτουργίες τους στο διαδίκτυο.

Το must: Για να επιλέξετε με κάθε κόστος, εάν είστε εξαιρετικά συνδεδεμένοι, πρόθυμοι για διαφάνεια και αυτονομία στις τραπεζικές σας χρήσεις.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό: Μερικά κοινά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε

Όποια και αν είναι η προτίμησή σας (στην υπηρεσία, σε υβριδική λειτουργία ή με 100% ηλεκτρονική τράπεζα), θα έχετε, ως νέο πελάτη, αρχικά τροφοδοτήστε τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να το ενεργοποιήσετε μόνιμα. Είναι η συμφωνία τραπεζικού λογαριασμού, που έχει υπογραφεί μεταξύ της τράπεζας και του πελάτη της, η οποία ορίζει όλους τους κανόνες λειτουργίας και τις μεθόδους χρήσης της.

Οι διαφορετικοί τρόποι ανοίγματος ενός λογαριασμού εξαρτώνται από την ευκολία σας με την τεχνολογία και την επιθυμία σας να προβλέψετε μια 100% σε απευθείας σύνδεση τραπεζική σχέση, πάντα στην υπηρεσία σας και σκέψη σύμφωνα με το ενδιαφέρον του πελάτη σας. Το Boursorama Banque κατανόησε το χρόνο σας, τα ζητήματα εξοικονόμησης και ασφάλειας: Γι ‘αυτό λειτουργεί καθημερινά υπέρ μιας μοναδικής και υγρής εμπειρίας πελατών στον ιστότοπο ή στην εφαρμογή του.

Αυτά τα άρθρα θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν: