Πώς να στείλετε ένα τηλέφωνο πίσω στην αγορά πίσω?, Backmarket: Επικοινωνία – Επιστροφή και επιστροφή χρημάτων.

Backmarket: Επικοινωνία – Επιστροφή και επιστροφή χρημάτων

Contents

? Συνδέστε το smartphone σας στο τερματικό και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί. ? Το τερματικό εξετάζει τη συσκευή σας και σας προσφέρει αμέσως την καλύτερη τιμή. Δεν καταγράφονται προσωπικά δεδομένα. ? Αποδέχεστε την προσφορά (καλά, αν θέλετε) και λαμβάνετε μια καλή αγορά καλή για χρήση στο κατάστημα απευθείας.

Πώς να στείλετε ένα τηλέφωνο πίσω στην αγορά πίσω ?

Εάν παραγγείλατε μια συσκευή στην πίσω αγορά πριν από λιγότερο από 30 ημέρες και θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στον πελάτη και κάντε κλικ στο “Λάβετε βοήθεια” στην εν λόγω παραγγελία. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Θέλω να ακυρώσω την παραγγελία μου ή να αποσύρονται” και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί.

Πώς να επικοινωνήσετε με την αγορά Sav Back ?

Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε με τον λογαριασμό της πίσω αγοράς (εάν δεν το έχετε ήδη κάνει) και κάντε κλικ στο “Λάβετε βοήθεια” δίπλα στην αντίστοιχη εντολή. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθείτε στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων στο διαδίκτυο, όπου ο πωλητής θα είναι ευτυχής να συνομιλήσει μαζί σας.

Πώς να στείλετε το iPhone σας στην πίσω αγορά ?

Επιλέξτε το προπληρωμένο κιτ αποστολής: Αυτό το κιτ θα σας αποσταλεί εντός δύο ημερών. Θα πρέπει μόνο να συσκευάσετε το προϊόν στο ασφαλές κιτ αποστολής. Μην επιλέξετε το ασφαλές κιτ αποστολής: Θα πρέπει να πάρετε ένα κατάλληλο πακέτο και να σκεφτείτε το κωπηλασία έτσι ώστε το iPhone σας να μην έχει υποστεί βλάβη κατά τη διάρκεια της παράδοσης.

Πώς να επιστρέψετε ένα προϊόν ?

Η απόσυρση πρέπει να εξυπηρετείται εντός 14 ημερών μετά την παραλαβή της παραγγελίας. Ο πελάτης πρέπει να μοιραστεί την απόφασή του γραπτώς ή τηλεφωνικά. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών. Ο νόμος ορίζει ότι το κόστος επιστροφής βαρύνει τον αγοραστή.

Εμπειρία: Εξαργύρωση του τηλεφώνου μου

Βρέθηκαν 38 σχετικές ερωτήσεις

Πώς να έχετε την ετικέτα επιστροφής ?

Εάν το πακέτο σας περιέχει ένα κουπόνι επιστροφής, ακολουθήστε τις ενδείξεις που παρέχονται σε αυτό. Διαφορετικά, μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας που διατίθεται σε αυτόν για να ζητήσετε μια ετικέτα επιστροφής από τον πωλητή συνεργάτη. Τα έξοδα επιστροφής είναι δική σας ευθύνη, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά με τον πωλητή συνεργάτη.

Πού να βρείτε την ετικέτα επιστροφής ?

Μπορείτε να κατεβάσετε την ετικέτα επιστροφής από το ηλεκτρονικό κατάστημα του αποστολέα και να το εκτυπώσετε στο σπίτι. Ορισμένος αρχικός αποστολέας σας δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ετικέτας επιστροφής στο ταχυδρομείο ή στο ταχυδρομείο όπου επιστρέφετε το πακέτο σας.

Επιστρέφει την αγορά ενός αξιόπιστου ιστότοπου ?

Μπορούμε να εμπιστευόμαστε το backmarket ? Για να το πούμε απλά, ναι ! Το Backmarket επιλέγει τους πωλητές του επιβάλλοντας σημαντικές προδιαγραφές για αυτούς και προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με ποιοτική νέα σε σούπερ ελκυστική τιμή. Έτσι μπορείτε να πάτε εκεί χωρίς δισταγμό.

Πώς πηγαίνει η ανάκτηση ενός τηλεφώνου ?

Η αρχή είναι απλή, είναι δυνατόν να δώσετε μια δεύτερη ζωή στο smartphone σας, εκμεταλλευόμενοι αυτήν την υπηρεσία αποκατάστασης τηλεφώνου. Οι φορείς εκμετάλλευσης συλλέγουν το παλιό τηλέφωνο και σύμφωνα με την κατάστασή του και το μοντέλο, αποφασίζουν στη συνέχεια να το ανακυκλώσουν ή να το επαναφέρουν στην αγορά των χρησιμοποιημένων τηλεφώνων.

Πώς να στείλετε ένα email στην πίσω αγορά ?

Η ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς δίνει τη δυνατότητα υποβολής όλων των επικρίσεών σας και προτάσεις για την υποστήριξη της εξυπηρέτησης πελατών της αγοράς. : [Προστατευμένο email]. Είναι επίσης δυνατό να στείλετε το αίτημά σας σε λεπτομερή φόρμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της πίσω αγοράς.

Πώς να ακυρώσετε μια πώληση στην πίσω αγορά ?

Επιλέξτε την παραγγελία σας, κάντε κλικ στο “Λήψη βοήθειας” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Δηλώστε ένα νέο πρόβλημα”, Τέλος, κάντε κλικ στο “Θέλω να ακυρώσω την παραγγελία μου”, επικυρώστε το αίτημά σας ακύρωσης κάνοντας κλικ στο “Επιβεβαιώστε την” Ακύρωση “” Ακύρωση “.

Πώς να μπείτε στη μαύρη αγορά ?

Το καλύτερο εργαλείο για την πλοήγηση ανώνυμα και την εξασφάλιση στο Darknet είναι το VPN. Αυτό το λογισμικό, πολύ απλό και γρήγορο για εγκατάσταση και χρήση, σας επιτρέπει να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα σας (για να το κάνετε δυσανάγνωστο σε οποιονδήποτε εξωτερικό ηθοποιό) και να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας (έτσι ώστε η δική σας να μην είναι πλέον ορατή).

Πώς να επιστρέψετε ένα πακέτο στο σημείο ρελέ ?

 1. Επιλέξτε την επωνυμία σας. Για να κάνετε τα σχόλιά σας με ασφάλεια, επιλέξτε το εμπορικό σήμα σας ελέγχοντας πρώτα τους όρους επιστροφών στον ιστότοπό τους.
 2. Ολοκληρώστε τη φόρμα. .
 3. Εκτυπώστε την ετικέτα. .
 4. Τοποθετήστε το πακέτο σας σε ένα σημείο ρελέ ®

Πώς να κάνετε μια επιστροφή ενός πακέτου ?

Μάθετε τη διεύθυνση επιστροφής που ορίζεται από την εξυπηρέτηση πελατών. 1 – LA Poste: Για να επιστρέψετε τα προϊόντα φωτός με LA Poste: 1 – Δωρεάν στο σπίτι: Δωρεάν το πακέτο σας στο διαδίκτυο στο ταχυδρομείο. 2 – Εκτυπώστε την ετικέτα: Εκτυπώστε την ετικέτα του φορέα.

Ή φτιάξτε το τηλέφωνό σας ?

Πού να ανακυκλώσετε το παλιό σας κινητό τηλέφωνο ?

 • Πρώτη λύση: Ανακύκλωση του κινητού σας στο διαδίκτυο. .
 • Δεύτερη λύση: Στο ταχυδρομείο σας ή στο κατάστημα. .
 • Τρίτη λύση: Δωρεά και σημείο συλλογής. .
 • Μερικοί βασικοί κανόνες.

Πού να επιστρέψετε το τηλέφωνό σας ?

Εάν θέλετε να μεταπωλήσετε το παλιό σας κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να το κάνετε στο Rebuy.FR έναντι μετρητών. Η πώληση του κινητού σας τηλεφώνου στο Διαδίκτυο είναι εύκολη χάρη στην Rebuy.Fr.

Πώς λειτουργούν τα τερματικά της αγοράς ?

? Συνδέστε το smartphone σας στο τερματικό και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί. ? Το τερματικό εξετάζει τη συσκευή σας και σας προσφέρει αμέσως την καλύτερη τιμή. Δεν καταγράφονται προσωπικά δεδομένα. ? Αποδέχεστε την προσφορά (καλά, αν θέλετε) και λαμβάνετε μια καλή αγορά καλή για χρήση στο κατάστημα απευθείας.

Ποια είναι η καλύτερη αγορά των ανακατασκευών ?

Το Alloccaz είναι το σημάδι αναφοράς των ανακατασκευασμένων κινητών τηλεφώνων της ποιότητας του ομίλου REMARP, πρωτοπόρος και ευρωπαϊκός ηγέτης στη δεύτερη κινητή ζωή. Επαναφορά και ανακατασκευή εμπειρογνώμονα, το Remard Group δίνει σε κινητά τηλέφωνα μια δεύτερη ζωή χάρη στις καινοτόμες τεχνικές και τεχνολογίες.

Ποια είναι η καλύτερη κατάσταση στην πίσω αγορά ?

Η θήκη μπορεί να έχει ελαφρές μικρο-κρούστρες, αόρατες σε απόσταση 20 ιντσών (περίπου το μήκος ενός βραχίονα) ή περισσότερο. Για προϊόντα με οθόνη, η οθόνη δεν θα παρουσιάσει γρατζουνιές. Τεχνική κατάσταση: Πολύ καλή.

Είναι καλό να αγοράζουμε ανακατασκευασμένα ?

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την αγορά ενός κινητού τηλεφώνου. Περισσότερες πλεονεκτικές τιμές: Η αγορά ανακατασκευασμένη σας επιτρέπει να βρείτε νέα τηλέφωνα σε μειωμένες τιμές ενώ απολαμβάνετε μια εγγύηση. Ανάλογα με το μοντέλο που επιλέχθηκε και το βαθμό του, είναι δυνατόν να γίνει σε 20% και 70% εξοικονόμηση.

Πληρώνει για να στείλει ένα πακέτο ?

Που πρέπει να καλύψει τα έξοδα επιστροφής ? Ο νόμος είναι επίσης πολύ αυστηρός: Το κόστος επιστροφής βαρύνει τον πελάτη. Επίσης, σε περίπτωση που ένας πελάτης ζητήσει την επιστροφή του πακέτου για απόσυρση, ο ιστότοπος αγορών δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση να προσφέρει μια ετικέτα μεταφοράς.

Πώς να επιστρέψετε ένα πακέτο χωρίς ετικέτα επιστροφής ?

Πού να τοποθετήσετε την αποστολή σας ? Το δίκτυο Chronopost περιλαμβάνει πολλά σημεία εγγύτητας στα οποία μπορείτε να επιστρέψετε χωρίς εκτύπωση ή επικόλληση πριν από το πακέτο σας. Το μεγάλο ωριαίο πλάτος του ρελέ pickup, ανοιχτό κατά μέσο όρο 6 ημέρες την εβδομάδα, διευκολύνει την επιστροφή του πακέτου σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ?

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ? Το Slip Delivery: Πρόκειται για ένα έγγραφο που καταρτίστηκε από τον προμηθευτή και δόθηκε στον πελάτη που υποδεικνύει την ποσότητα και τη φύση των αγαθών που έλαβε από αυτό. Το κουπόνι επιστροφής: Πρόκειται για ένα έγγραφο που καθορίζεται από τον πελάτη που πιστοποιεί την επιστροφή στον προμηθευτή των αγαθών.

Backmarket: Επικοινωνία – Επιστροφή και επιστροφή χρημάτων

Η Υπηρεσία Τηλεφωνικών Πληροφοριών σας θέτει σε επαφή με την ζητούμενη υπηρεσία. Οι σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι τηλεφωνικά στον παρακάτω αριθμό.

Αριθμός τηλεφώνου που πρέπει να τεθεί σε επαφή:

* Το 118 707 είναι μια υπηρεσία τηλεφωνικής σύνδεσης ανεξάρτητα από τα εμπορικά σήματα. Οι συνθήκες τιμής είναι διαθέσιμες στο Infosva.org και στο www.νούμερο-118.Fr.

Η Back Market είναι μια γαλλική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που γεννήθηκε το 2014. Η ιδέα της βασίζεται στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων ανακαινισμένος.

Η περιβαλλοντική αιτία αυξάνεται όλο και περισσότερο, η πίσω αγορά έχει επιβάλει και έγινε μια πολύ δημοφιλής επιχείρηση. Το κατάστημά του δεν είναι Διατίθεται μόνο στο διαδίκτυο, Έτσι, εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιστρέψετε τα στοιχεία σας.

Η διαδικασία επιστροφής στην πλάτη αγορά

Εάν το προϊόν σας δεν σας ταιριάζει και θέλετε να το επιστρέψετε, αυτό είναι δυνατό. Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε το μυαλό σας και να επιστρέψετε το προϊόν σας σύμφωνα με το δικαίωμα απόσυρσης που επιβάλλει ένα 30 μέρες Αφού λάβετε την παραγγελία σας. Μετά από αυτό δεν θα μπορείτε να διαχωρίσετε εάν κάνετε την εγγύηση να λειτουργήσει.

Για να επιστρέψετε, πρέπει να κατευθύνετε Περάστε από τον πωλητή που επαναπροσδιορίζει το προϊόν. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε στο διαδίκτυο μετά την υπηρεσία Sales, να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να μεταβείτε στην καρτέλα “Λήψη βοήθειας”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή που σας θέτει πρόβλημα.

Λογαριασμός πελάτη backmarket

Μπορείτε είτε να επωφεληθείτε:
– Πλήρης επιστροφή της παραγγελίας σας. Με τη μορφή μεταφοράς στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
-ή μερική επιστροφή χρημάτων, αυτές γίνονται στην ιστοσελίδα του λογαριασμού πελάτη της πίσω αγοράς.

Εξαρτάται τότε από εσάς να κάνετε τη μεταφορά στο λογαριασμό σας εάν το επιθυμείτε. Για να το κάνετε αυτό, δεν πρέπει να ξεχάσετε να ενημερώσετε τον κώδικα IBAN που βρίσκεται στην πλευρά του τραπεζικού σας λογαριασμού.
Οι μεταφορές μπορούν να τοποθετήσουν έως και 72 ώρες εργασίας για να φτάσουν στον λογαριασμό σας.
Μόλις παραληφθεί το προϊόν σας από τον “Reconditioner”, έχει μέχρι 5 μέρες Για επιστροφή χρημάτων.

Βοήθεια για την υποστήριξη

Ποια διαδικασία ανταλλαγής της αγοράς προϊόντων σας?

Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό και πρέπει να ανταλλάσσεται, πρέπει να δηλωθεί στον πωλητή όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στο 72h max μετά την υποδοχή. Για να αποδείξετε ότι πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα και φωτογραφίες ή/και βίντεο για υποστήριξη.

Ο βήματα της διαδικασίας:

 • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
 • Μεταβείτε στην καρτέλα “Οι παραγγελίες μου” και επιλέξτε την ενδιαφερόμενη παραγγελία
 • Στη συνέχεια, κατευθύνετε τον εαυτό σας στην καρτέλα “Λήψη βοήθειας”
 • Συμπληρώστε το πρόβλημά σας ελέγχοντας το αντίστοιχο πλαίσιο
 • Γράψτε ένα μήνυμα που καθορίζει το πρόβλημά σας
 • Στην καρτέλα “Επισυνάψτε ένα αρχείο” επιλέξτε τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι το προϊόν σας είναι ελαττωματικό

Αφού λάβετε το μήνυμά σας, η Back Market αναλαμβάνει να απαντήσει εντός 24 ωρών.
Εάν το άρθρο σας αντιστοιχεί σε ανταλλαγή, ο πωλητής θα σας στείλει ένα δικαίωμα επιστροφής Εξηγώντας την υπόλοιπη διαδικασία. Εάν το προϊόν σας δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό εμπόριο, θα λάβετε συνολική επιστροφή χρημάτων.
Μπορείτε επίσης να Επικοινωνήστε απευθείας με τον έμπορο σας Στην ιστοσελίδα της πίσω αγοράς.

Πρόβλημα με το προϊόν backmarket

Πώς να επικοινωνήσετε με την αγορά πίσω ?

Διαφορετικά μέσα είναι διαθέσιμα για να τα φτάσετε. Πρώτον, μπορείτε να περάσετε από τοΔιεπαφή μηνυμάτων Πίσω αγορά. Αλλά μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τους πωλητές απευθείας στον ιστότοπο, ώστε να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας (πάντα μέσω του κουμπιού “Λήψη βοήθειας”).