Μάθετε την αγγλική γλώσσα και την πρόοδο στα αγγλικά | Babbel, Babbel Live | Online και ζωντανές αγγλικές τάξεις

Babbel Live: Online Αγγλικά μαθήματα

Contents

Ακόμη και αν η Βρετανική Αγγλικά είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τα αγγλικά που ομιλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν πολλές φωνητικές και σημασιολογικές παραλλαγές. Εάν αυτές οι διαφορές εμφανίζονται πολύ λεπτές, σκεφτείτε τις αντιθέσεις μεταξύ των Γάλλων που ομιλείται στη Γαλλία και εκείνος που ασκείται στο Κεμπέκ ! Ιστορικά συνδεδεμένο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν βιώσει σημαντική διάσπαση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σημαντικές γλωσσικές διαφορές. Για παράδειγμα, η λέξη “ανελκυστήρας” αντανακλάται στο “Lift” στο Λονδίνο και θα πει “ανελκυστήρα” στη Νέα Υόρκη. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε μακροπρόθεσμη παραμονή στις Ηνωμένες Πολιτείες ή εάν η εταιρεία σας έχει θυγατρική που βρίσκεται σε ολόκληρο τον Ατλαντικό, η γνώση των γλωσσικών αποχρώσεων ειδικά για τα αμερικανικά αγγλικά θα αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό πλεονέκτημα.

Ανακαλύψτε αγγλικά και πάρτε τα μαθήματά μας

Ανοίξτε τον κόσμο: Πάρτε τα μαθήματα αγγλικών μας !

Τα αγγλικά είναι η δεύτερη πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο μετά από κινέζικα. Γλώσσα προτίμησης για διεθνείς ανταλλαγές και εμπόριο, είναι μια επίσημη γλώσσα σε περίπου 75 χώρες ! Ανακαλύψτε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση όλα τα οφέλη που η γλώσσα του Σαίξπηρ μπορεί να σας φέρει από επαγγελματική ή προσωπική άποψη.

Ένα ορισμένο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να πάρετε τη δουλειά των ονείρων σας

Θέλετε να υποβάλετε αίτηση σε μια μεγάλη ομάδα ή σε μια επιχείρηση με διεθνή διάσταση ? Για να διεκδικήσετε την αίτησή σας, θα χρειαστεί να εμφανίσετε στο γ σας.V. Ένα εξαιρετικό επίπεδο αγγλικών, κατά προτίμηση “άπταιστα” … και αποδείξτε τις ικανότητές σας με το χειρισμό της τέχνης της δίγλωσσης συνομιλίας. Σε μικρότερο βαθμό, γνωρίζετε ότι η ομιλία αγγλικών θα είναι πάντα ένα πλεονέκτημα, ακόμη και αν σκοπεύετε να κάνετε θέση σε εθνικό επίπεδο. Οι περισσότερες επιστημονικές εκδόσεις ή περιλήψεις συμποσίου είναι γραμμένες στα αγγλικά, για να μην αναφέρουμε τις πληροφορίες που διαμετακόμουν στον ιστό.

Εισαγάγετε τον εαυτό σας στην “πραγματική” αγγλόφωνη κουλτούρα

Και αν καταλαβαίνετε – Τέλος – η έννοια των λέξεων των αγαπημένων σας τραγουδιών, τα οποία βουτάτε όλη την ημέρα ? Εκτός αν προτιμάτε να μάθετε πώς να μιλάτε αγγλικά για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές στην αρχική έκδοση ενώ περνάτε από υπότιτλους ή ακόμη και να διαβάσετε το τελευταίο “Harry Potter” χωρίς καθυστέρηση της γαλλικής μετάφρασης.

Μια πρακτική γλώσσα που θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε παγκοσμίως

Είτε ταξιδεύετε στην Ιαπωνία, την Αγγλία ή τις Ηνωμένες Πολιτείες, μιλώντας αγγλικά θα αποδειχθεί σημαντικό πλεονέκτημα για να διευκολύνετε τις ανταλλαγές σας … και να συναντήσετε ! Τα αγγλικά δεν είναι μόνο μια εθνική γλώσσα σε πολλές χώρες, αλλά είναι επίσης μια δεύτερη γλώσσα για τους μισούς Ευρωπαίους. Σε αντίθεση με τη γαλλική, η οποία μιλάει κυρίως … στη Γαλλία. Όποια και αν είναι ο προορισμός σας, θα έχετε περισσότερες εγκαταστάσεις για να κατανοήσετε τον εαυτό σας εάν μιλάτε Αγγλικά.

Μιλώντας αγγλικά ή αμερικανικά, είναι το ίδιο πράγμα ?

Ακόμη και αν η Βρετανική Αγγλικά είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τα αγγλικά που ομιλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν πολλές φωνητικές και σημασιολογικές παραλλαγές. Εάν αυτές οι διαφορές εμφανίζονται πολύ λεπτές, σκεφτείτε τις αντιθέσεις μεταξύ των Γάλλων που ομιλείται στη Γαλλία και εκείνος που ασκείται στο Κεμπέκ ! Ιστορικά συνδεδεμένο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν βιώσει σημαντική διάσπαση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σημαντικές γλωσσικές διαφορές. Για παράδειγμα, η λέξη “ανελκυστήρας” αντανακλάται στο “Lift” στο Λονδίνο και θα πει “ανελκυστήρα” στη Νέα Υόρκη. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε μακροπρόθεσμη παραμονή στις Ηνωμένες Πολιτείες ή εάν η εταιρεία σας έχει θυγατρική που βρίσκεται σε ολόκληρο τον Ατλαντικό, η γνώση των γλωσσικών αποχρώσεων ειδικά για τα αμερικανικά αγγλικά θα αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό πλεονέκτημα.

Χιλιάδες και ένας τρόποι να μάθετε Αγγλικά

Το πλεονέκτημα της αγγλικής γλώσσας είναι ότι είναι τόσο πολύ διαδεδομένο και μελετημένο παντού στη Γαλλία. Μπορείτε να μάθετε να μιλάτε αγγλικά αποτελεσματικά κάνοντας μια γλωσσική παραμονή σε μια αγγλική χώρα ή με τη διαμονή στο σπίτι. Άλλοι τρόποι θα σας επιτρέψουν να τελειοποιήσετε το επίπεδο αγγλικών σας, όπως παρακολούθηση ταινιών στην αρχική έκδοση που δεν υπότιτλο, διαβάστε τον αγγλικό ή αμερικανικό Τύπο … μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους πόρους του Διαδικτύου με σερφάρισμα στον ιστότοπο Babbel που επιτρέπει εύκολα να μάθετε αγγλικά χάρη σε ασκήσεις διασκέδασης.

Babbel Live: Online Αγγλικά μαθήματα

Μιλήστε αγγλικά με αυτοπεποίθηση ακολουθώντας τις ηλεκτρονικές τάξεις που παρέχονται ζωντανά από ειδικευμένους δασκάλους.

Ξεχάστε τα εγχειρίδια γραμματικής, τις βαρετές ασκήσεις ή τις ατελείωτες λίστες λεξιλογίου: με το Babbel Live, μαθαίνετε αγγλικά online και εκπαιδεύετε τον εαυτό σας να μιλήσετε με έμπειρους δασκάλους και μαθητές στο ίδιο επίπεδο με εσάς !

Γιατί να μάθετε αγγλικά στο διαδίκτυο με το Babbel Live ?

Όπως γνωρίζουμε ήδη: Τα αγγλικά έχουν γίνει μια ουσιαστική γλώσσα. Είτε σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, η συζήτηση για τα αγγλικά θα σας φέρει μόνο πλεονεκτήματα. Ωστόσο, η εκμάθηση μιας γλώσσας απαιτεί χρόνο, αντοχή και κυρίως πολλή εκπαίδευση. Το ημερολόγιό σας ξεχειλίζει με ραντεβού και δεν έχετε χρόνο να παρακολουθήσετε ένα αγγλικό πρόσωπο με πρόσωπο με πρόσωπο ?

Τα online μαθήματα αγγλικών είναι μια προσιτή και ιδιαίτερα ευέλικτη λύση: σας επιτρέπουν να μιλήσετε αγγλικά σε ένα ζεστό περιβάλλον και να σας προετοιμάσετε να συμμετάσχετε στις πρώτες συνομιλίες σας στην πραγματική ζωή.

Το Babbel Live προσφέρει εμπειρία πλήρους μάθησης με online μαθήματα αγγλικών που παρέχονται από έμπειρους εκπαιδευτικούς και πρόσβαση στην εφαρμογή Babbel για να μάθετε ανεξάρτητα. Με άλλα λόγια: το κλειδί για την επιτυχία να μιλάτε τελικά αγγλικά με αυτοπεποίθηση !

Babbel Live 02 D-Αγγλικά μαθήματα online

Οφέλη του Babbel Live:

  • Συνολική ευελιξία: Μάθετε πού και πότε θέλετε με απεριόριστα online αγγλικά μαθήματα για τη διάρκεια της συνδρομής σας.
  • Αγγλικά συλλογικά μαθήματα: Συζητήστε την εμπιστοσύνη με άλλους μαθητές του ίδιου επιπέδου (MAX. 6 άτομα ανά τάξη).
  • Συμβουλές και ανατροφοδότηση Live: Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι καθηγητές Αγγλίας σας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές και τα σχόλιά τους κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής τάξης.

Πώς λαμβάνουν χώρα τα μαθήματα της αγγλικής ομάδας ?

Babbel Live Online Αγγλικές τάξεις σας επιτρέπουν να βυθιστείτε στην αγγλική γλώσσα και να σας ενθαρρύνετε να μιλήσετε με εμπιστοσύνη από το πρώτο μάθημα. Όλα τα μαθήματα ομάδας πραγματοποιούνται στο Videoconference, επιτρέποντας στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να αλληλεπιδρούν ζωντανά.

Με την εγγραφή στο Babbel Live, έχετε την επιλογή μεταξύ εκατοντάδων τάξεων με διάφορα θέματα και για όλα τα επίπεδα. Απλά κλείστε την τάξη που ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμά σας, ανάλογα με το επίπεδο και τα ενδιαφέροντά σας, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε ένα κουμπί για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εικονική τάξη σας.

Οι ηλεκτρονικές αγγλικές τάξεις περιορίζονται σε μέγιστο 6 μαθητές, γεγονός που επιτρέπει στους δασκάλους μας να επενδύσουν καλύτερα στην επιτυχία σας. Κατά τη διάρκεια της πορείας, σας προσφέρουν τις προφορικές έκφραση, τη γραμματική ή τις πολιτιστικές δραστηριότητες εμβάπτισης, απαντήστε στις ερωτήσεις σας και σας δίνουν σχόλια σχετικά με το λεξιλόγιό σας και την προφορά σας.

Συλλογικά μαθήματα αγγλικών ή μεμονωμένα μαθήματα αγγλικών ?

Ο συνδυασμός της αυτόνομης μάθησης και των συλλογικών μαθημάτων είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε μια ξένη γλώσσα όπως τα αγγλικά. Το Babbel Live συνδυάζει αυτές τις δύο προσεγγίσεις σε ένα και το αυτό προϊόν ! Με την εφαρμογή Babbel, εσείς καθορίζετε το ρυθμό και το μάθημα μάθησης: Τα μεμονωμένα μαθήματα αγγλικών σας επιτρέπουν να αποκτήσετε και να αναθεωρήσετε νέους κανόνες λεξιλογίου και γραμματικής με αυτόνομο τρόπο, ενώ κερδίζετε με εμπιστοσύνη. Οι διαδικτυακές αγγλικές τάξεις είναι ιδανικά για την εφαρμογή όσων έχετε μάθει και συμμετέχετε σε πραγματικές συνομιλίες ζωής. Με τη συνδρομή Babbel Live, έχετε απεριόριστη πρόσβαση στην εφαρμογή Babbel, προκειμένου να συνεχίσετε να μελετάτε μετά τις ζωντανές τάξεις σας. Επιπλέον, χάρη στα συλλογικά μας μαθήματα επικεντρώθηκαν στην προφορική έκφραση και στις συμβουλές των δασκάλων μας, οι φόβοι σας πετούν μακριά και ξοδεύετε σε ελάχιστο χρόνο σε υψηλότερο επίπεδο.

Babbel Live Class Online D-Αγγλικά

Πώς λειτουργεί το Babbel Live ?

  • Μόλις η τάξη των αγγλικών σας επιφυλάσσεται, λαμβάνετε οδηγίες και διδακτικό υλικό εκ των προτέρων, προκειμένου να σας προετοιμαστείτε πριν από το μάθημα.
  • Λαμβάνετε έναν σύνδεσμο ζουμ για να φτάσετε στην εικονική τάξη σας, όπου βρίσκετε τον δάσκαλό σας και τους άλλους μαθητές.
  • Κατά τη διάρκεια του αγγλικού συλλογικού μαθήματος, εκπαιδεύετε, ανάλογα με το θέμα και το εκπαιδευτικό υλικό της ημέρας, τη συνομιλία, τη γραμματική, το λεξιλόγιο ή την προφορά.
  • Μετά το μάθημα, μπορείτε να συνεχίσετε να μαθαίνετε με την εφαρμογή Babbel και να προετοιμαστείτε για την επόμενη online αγγλική τάξη σας.

Βελτιώστε το αγγλικό επίπεδο σας χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση χάρη στο Babbel Live !

Ειδικευμένοι, παρακινημένοι και έμπειροι εκπαιδευτικοί, φοιτητές σε όλο τον κόσμο, εύκολη και απεριόριστη πρόσβαση στην εφαρμογή Babbel και σε απευθείας σύνδεση αγγλικές τάξεις για όλα τα επίπεδα, συνολική ευελιξία. Όλα για προσιτή τιμή ! Χάρη στα μαθήματά μας που επικεντρώθηκαν στην προφορική έκφραση και τις εξατομικευμένες συμβουλές από τους δασκάλους μας, έχετε πραγματικά αποτελέσματα ανεξάρτητα από το επίπεδο αγγλικών σας και τελικά μαθαίνετε να συμμετέχετε σε πραγματικές συνομιλίες στα Αγγλικά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να σας ακούσουμε να μιλάτε αγγλικά με αυτοπεποίθηση !