Πακέτο Β και εσείς: Φτηνές προσφορά, χωρίς B & You, B & You γνώμη το 2023: Τι πιστεύουμε για τις προσφορές κινητής τηλεφωνίας χαμηλού κόστους από το Bouygues Telecom

B & You το 2023: Τι πιστεύουμε για τις προσφορές κινητής τηλεφωνίας χαμηλού κόστους από την Bouygues Telecom

Contents

Σημειώνουμε για παράδειγμα την προσθήκη 5G για 3 ευρώ περισσότερα ανά μήνα, η προσθήκη ενός δεύτερου τεύχους μέσω της επιλογής ON/OFF ή της προστασίας Norton 360 για 5 ευρώ περισσότερα ανά μήνα.

B & You Packages: Bouygues Télécom προσφέρει χωρίς υποχρέωση

B & You (ή Bandyou) Brand 100% Web που δημιουργήθηκε από την Bouygues Telecom το 2011 και ενσωματώθηκε πλήρως στο φάσμα των πακέτων του κινητού φορέα Bouygues Telecom από το τέλος του 2014.

  • Προωθήσεις: Ένα συνδεδεμένο πακέτο με 130GB από 5g έως 15.99 € ανά μήνα ή 200GB στις 17.€ 99 (5G περιλαμβάνονται άμεσα σε αυτές τις δύο προσφορές). Άλλες περιορισμένες σειρές, το Mini Unlimited Package με 5GB στην τιμή των 4.99 € χωρίς διάρκεια και το σχέδιο κινητής τηλεφωνίας 40GB σε € 9.99/μήνα

B & You Logo

Άλλοι φορείς εκμετάλλευσης

Logo Image La Poste Mobile Λογότυπο εικόνας Prixtel Δωρεάν εικόνα λογότυπου κινητού Λογότυπο εικόνας κόκκινο κινητό Εικόνα λογότυπου Εικόνα λογότυπου SOSH Εικόνα λογότυπου SFR Άλλοι φορείς εκμετάλλευσης

Συγκεκριμένα, τα πακέτα B & You χωρίς δέσμευση διάρκειας είναι προσβάσιμες μέσω του Διαδικτύου στον ιστότοπο Telecom Bouygues, αλλά και στα καταστήματα αυτού του χειριστή. Για να πάρετε λίγο περισσότερο στις λεπτομέρειες, το φάσμα των πακέτων B & You συγκεντρώνει 3 προσφορές χωρίς έγκυρη διάρκεια της διάρκειας στο μεγάλο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues (3G, 4G και 4G+) με απεριόριστες κλήσεις, από 100MB έως 50GB δεδομένων για το κινητό μέρος στο Διαδίκτυο . Κινητά πακέτα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων και σε χαμηλές τιμές !

Που περιέχει ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας B & You ?

Οι τύποι B & You (B and You) που προσφέρονται από τον χειριστή Bouygues Telecom Αποκλείοντας ότι οι προσφορές είναι διαθέσιμες χωρίς δέσμευση από 4.99 € το μήνα. Το εύρος περιλαμβάνει 3 σχέδια κινητής τηλεφωνίας με απεριόριστες κλήσεις και όγκους Διαδικτύου μεταξύ 100MB και 50GB το μήνα ανάλογα με την επιλεγμένη προσφορά. Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες και τους σωστούς λόγους για να επιλέξετε ένα πακέτο B & You Bouygues Telecom, για να διατηρήσετε τον αριθμό σας που θα χρειαστείτε πάνω απ ‘όλα για να ζητήσετε από τον κωδικό RIO από τον τρέχοντα χειριστή σας.

Δείτε επίσης τους οδηγούς μας στο MVNOS:

  • Επικοινωνήστε με τον χειριστή SOSH
  • Εκμεταλλεύτηκα το νόμο chatel για να αλλάξω το σχέδιό μου !
  • Μπλοκ καλυμμένοι αριθμοί

Β και εσείς: Παρουσίαση των τύπων

Καλείτε αλλά περιστασιακά σερφάρισμα στον ιστό με το smartphone σας, το απεριόριστο πακέτο στις 4.Τα € 99 το μήνα είναι η πιο οικονομική φόρμουλα σε αυτόν τον φορέα κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η προσφορά συγκεντρώνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και απεριόριστα MMS στη Μητροπολιτική Γαλλία και απεριόριστο SMS στο DOM. Για τους μεγαλύτερους καταναλωτές του κινητού διαδικτύου Bouygues Telecom προσφέρει άλλες προσφορές B & You από τις 9.99 € το μήνα με φακέλους δεδομένων 5GB, 40GB, 130 GB ή 200GB το μήνα σε 4G.

Σχέδιο κινητής τηλεφωνίας Τιμή ανά μήνα Διαδίκτυο στη Γαλλία Δίκτυο Κλήσεις SMS/MMS
100 MB 9,99 € 100 MB 4G Απεριόριστος Απεριόριστος
20 GB 19,99 € 20 GB 4G Απεριόριστος Απεριόριστος
40 GB 9,99 € 40 GB 4G Απεριόριστος Απεριόριστος
50 GB 24,99 € 50 GB 4G Απεριόριστος Απεριόριστος
130 GB 24,99 € 130 GB 5G Απεριόριστος Απεριόριστος
130 GB 5G 15,99 € 130 GB 5G Απεριόριστος Απεριόριστος
200 GB 5G 19,99 € 200 GB 5G Απεριόριστος Απεριόριστος

Περιλαμβάνεται η Surf χωρίς μείωση ταχύτητας πέρα ​​από το φάκελο του Διαδικτύου σας !

Στις περισσότερες ανταγωνιστικές προσφορές, πέρα ​​από τον εξουσιοδοτημένο τόμο, η ροή μειώνεται ή αποκλείστηκε. Ο φορέας εκμετάλλευσης Bouygues Telecom σας αφήνει την επιλογή για να αποκλείσετε τις χρήσεις (B & You Package σε 10 GB ή λιγότερο), για να συνεχίσετε το σερφάρισμα σε μειωμένη ταχύτητα ή για να συνεχίσετε να σερφάρετε με υψηλή ταχύτητα πληρώνοντας το πρόσθετο MO από 0.01 €. Μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία ανάλογα με τις ανάγκες σας δωρεάν από την περιοχή του πελάτη σας.

Για περισσότερη ηρεμία, λαμβάνετε αυτόματα SMS ειδοποίησης:
-Ένα 1ο SMS κατά την επαναφορά της κατανάλωσης του διαδικτύου σας
-Ένα 2ο SMS όταν έχετε φτάσει στο 80% της κατανάλωσης του διαδικτύου σας
-Ένα 3ο SMS όταν χρησιμοποιήσατε όλο το φάκελο σας στο διαδίκτυο

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την κατανάλωση στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή από την περιοχή του πελάτη σας. Απλά επιλέξτε την ενδιαφερόμενη γραμμή και στη συνέχεια μεταβείτε στην ενότητα “Σύνθεση”.

Όσον αφορά το πακέτο B και You 5GB σε 4G, πέρα ​​από τον εγκεκριμένο τόμο, συνεχίζετε να πλοηγείτε σε 3G/4G χωρίς μείωση της ταχύτητας πληρώνοντας 0,05 €/MB στη Γαλλία εντός του ορίου 500MB/μήνα (ή 25 €). Πέρα από εσάς θα συνεχίσετε να σερφάρετε με μειωμένη ταχύτητα χωρίς πρόσθετο κόστος. Για να ελέγξετε την κατανάλωσή σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ελεύθερα την επιλογή αποκλεισμού στην περιοχή του πελάτη σας. Θα είναι ενεργό αμέσως.

Για πακέτα 40 GB και 130GB, πέρα ​​από τον εξουσιοδοτημένο τόμο συνεχίζετε να σερφάρετε σε 3G/4G χωρίς μείωση ταχύτητας πληρώνοντας € 0,01/MB στη Γαλλία και 0,06 €/MB στην Ευρώπη/DOM (60 € στην Ευρώπη/DOM.) Εντός του ορίου 1GB/μήνα ή € 10 στην ηπειρωτική Γαλλία. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια προσφορά SMS για να συνεχίσετε το σέρφινγκ χωρίς μείωση ταχύτητας ή να αγοράσετε μια επαναφόρτιση. Για να κυριαρχήσετε την κατανάλωσή σας, μπορείτε επίσης να ελευθερωθείτε και ανά πάσα στιγμή μειωμένη ταχύτητα χωρίς πρόσθετο κόστος στην περιοχή του πελάτη σας.

Ποιες υπηρεσίες επιπλέον με το B & You σχεδιάζετε ?

Πρόσβαση β.Η τηλεόραση που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 70 κανάλια περιλαμβάνεται στα πακέτα B & You, οι συνδέσεις στο Διαδίκτυο που απαιτούνται για τη χρήση αυτής της εφαρμογής αφαιρούνται από το φάκελο του Διαδικτύου.
Ο κόσμος και η εξυπηρέτηση σας περιλαμβάνονται με B & You 20GB και περισσότερες προσφορές και σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις και SMS από ολόκληρο τον κόσμο στη Μητροπολιτική Γαλλία στο Wi-Fi (μέσω της εφαρμογής). Διατίθεται επίσης σε 3G/4 g στην Ευρώπη, DOM, Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδάς.
Μπορείτε να σερφάρετε σε ένα ποιοτικό δίκτυο 4G, το Bouygues Telecom καλύπτει σήμερα το 96% του πληθυσμού σε 4G και επιθυμεί να καλύψει το 99% μέχρι το τέλος του 2018. Μπορείτε επίσης να Ολοκληρώστε το B και μπορείτε να συσκευάσετε με μία ή περισσότερες επιλογές Για να δημιουργήσετε το πακέτο που μοιάζει με εσένα. Τα πακέτα B & You Non -Binding μπορούν να τερματιστούν ανά πάσα στιγμή χωρίς κόστος.

Υπάρχουν σήμερα προωθήσεις ?

Πολλά πλεονεκτήματα είναι διαθέσιμα μόνο με τη διέλευση μέσω της ιστοσελίδας Bouygues Telecom, η κάρτα SIM είναι για παράδειγμα τιμολόγηση € 10 χωρίς την αγορά κινητού μέσω του Διαδικτύου έναντι 25 € στο κατάστημα ή στο τηλέφωνο. Αυτός ο χειριστής προσφέρει τακτικά διαφημιστικές προσφορές με ειδικές σειρές B & You. Επί του παρόντος, μπορείτε να επωφεληθείτε Ειδική σειρά B & You Με 40GB στα 4.€ 99, ​​αλλά και νέοι τύποι 5G με 130GB και 200GB στα 15 αντίστοιχα.99 € και 19.99 € ανά μήνα χωρίς κατάσταση διάρκειας.

Πώς να συμμετάσχετε στο Telecom του χειριστή Bouygues ?

Το Bouygues Telecom σας καλωσορίζει σε 550 φυσικά καταστήματα κοντά σας ή τηλεφωνικά. Οι μελλοντικοί πελάτες μπορούν να λάβουν πληροφορίες καλώντας το 3106 ή ακόμα και να απολαύσουν προσφορές αποκλειστικά ιστού μέσω του ιστότοπου του χειριστή απευθείας.
Ένας σύμβουλος τηλεπικοινωνιών Bouygues μπορεί επίσης να απαντήσει δωρεάν από το Cat. Ωστόσο, δεν θα είναι σε θέση να παράσχει τεχνική βοήθεια ή να επεξεργαστεί ένα αίτημα για κινητό ή σταθερό τερματισμό.
Οι συνδρομητές τηλεπικοινωνιών Bouygues έχουν μια εφαρμογή για κινητά “περιοχή πελατών” για πρόσβαση στον λογαριασμό τους. Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να προσεγγιστεί τηλεφωνικά στο 614 από το Mobile ή το 1064 από μια σταθερή θέση για πακέτα και bbox.
Η ηλεκτρονική βοήθεια και το φόρουμ είναι χρήσιμες για την απάντηση σε μια ερώτηση, την επίλυση ενός προβλήματος που σχετίζεται με το κινητό σας, δηλώνοντας την απώλεια του κινητού σας, παρακολουθώντας τη γραμμή σας ..

Οι συνδρομητές της Bouygues Telecom ανταμείβονταν “Nosclientsdabord”

Η Bouygues Telecom αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στους πελάτες της, με ένα σύνθημα “Οι πελάτες μας πρώτα”, Η Bouygues Telecom προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές του. Οι εμπορικές προσφορές, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που συνήθως προορίζονται για νέους πελάτες εφαρμόζονται επίσης στους συνδρομητές του χειριστή. Οι πελάτες της Bouygues Telecom εκμεταλλεύονται τις εξελίξεις χωρίς να χρειάζεται να το διεκδικήσουν και αυτό χωρίς πρόσθετο κόστος. Από τον Νοέμβριο του 2014, περισσότεροι από 6 εκατομμύρια πελάτες έχουν επωφεληθεί αυτόματα από τα πλεονεκτήματα των νέων πακέτων, χωρίς υπερβολική χρέωση και χωρίς επαναφορά. Το 4G+ για παράδειγμα ενσωματώνεται αυτόματα στα πακέτα των πελατών όπως αναπτύσσεται.

Άλλοι χειριστές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν: Youprice- Red – δωρεάν κινητό – SOSH

Οι τελευταίες κριτικές για το EDCOM (βλ. 108 Reviews Edcom)

Έχετε βρει την προσφορά ή τις πληροφορίες που χρειάζεστε? Μην διστάσετε να μας πείτε εάν είστε ικανοποιημένοι με τον ιστότοπό μας ή αν μπορούμε να βελτιώσουμε !

B & You το 2023: Τι πιστεύουμε για τις προσφορές κινητής τηλεφωνίας χαμηλού κόστους από την Bouygues Telecom

B & You Logo

Το B & You αντιπροσωπεύει το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους και χωρίς δέσμευση από την Bouygues Telecom. Το τελευταίο, σε αντίθεση με το SOSH, προσφέρει μόνο κινητά σχέδια σε αντίθεση με το SOSH και το Red που έχουν ίνες και προσφορές ADSL.

Μέση φθίνουσα ταχύτητα 55 MB/S
Μέσος όρος ποσοστού 13 MB/S
Κάλυψη πληθυσμού 4G 99%
4G κάλυψη εδάφους 95%

Τα πακέτα της στιγμής στο Bouygues Telecom

Bouygues Telecom

B & You Mobile Package
130 GB 5G

Bouygues Telecom

B & You Mobile Package
40 GB

Bouygues Telecom

B & You Mobile Package
5 GB

Ποιος είναι ο χειριστής B & You ?

B & You Born στις 18 Ιουλίου 2011 και αντιπροσωπεύει την απάντηση του Bouygues Telecom στην άφιξη της ελεύθερης στην αγορά τηλεπικοινωνιών. Η υπηρεσία έφτασε το κεφάλι μπροστά από το SOSH στο Orange και το Red στο SFR.

Ο πρωταρχικός στόχος του ήταν να προσφέρει νέα πακέτα σε χαμηλές τιμές και χωρίς υποχρέωση, έτσι ώστε οι πελάτες της Bouygues Telecom να έχουν μια επιλογή που μπορεί να ανταγωνιστεί τις επιθετικές ελεύθερες τιμές. Στα τέλη του 2014, η B & You εξαφανίστηκε ως πλήρης μάρκα και στη συνέχεια έγινε μια σειρά από πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση που συνδέεται με τη μητρική εταιρεία Bouygues Telecom.

Όπως πολλά κινητά σχέδια χωρίς δέσμευση που συνδέεται με ένα μεγάλο εμπορικό σήμα, η B & You δεν διαθέτει συγκεκριμένα φυσικά καταστήματα. Ωστόσο, είναι δυνατόν να εγγραφείτε στο B & You Plans σε καταστήματα τηλεπικοινωνιών Bouygues. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι η ίδια όπως για τους πελάτες της Bouygues Telecom και πραγματοποιείται μέσω τηλεφώνου ή άμεσης γάτας με σύμβουλο.

B & You: Mobile προσφορές που στοίχημα σε ειδικές σειρές

Το B & You προσφέρει μη δεσμευτικά πακέτα, συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων, SMS και MMS στη Γαλλία, την Ευρώπη και το DOM. Οι κλήσεις είναι επίσης απεριόριστες για τους διεθνείς σταθερούς αριθμούς σε 120 διαφορετικούς προορισμούς, για παράδειγμα η Αφρική, η Ασία και η Αμερική.

Από την πλευρά των τιμών, οι SO -Called “προσφορές” Ειδική σειρά »Το περιορισμένο χρονικό διάστημα αποτελεί την καρδιά της σειράς με πακέτα κινητής τηλεφωνίας με πολύ πλεονεκτικό λόγο δεδομένων/τιμών, ειδικά αν συγκρίνουμε με τα συνήθη πακέτα κινητής τηλεφωνίας από το Bouygues συχνά πιο ακριβό και με δέσμευση έως και 12 μήνες, ακόμη και χωρίς κινητό περιαγωγή. Θυμηθείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας για να είναι ο πρώτος που είναι ο πρώτος που γνωρίζει εάν βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα ειδική σειρά στο χειριστή.

Το μόνο μειονέκτημα του B & You αφορά έγκυρα δεδομένα στο εξωτερικό: Διαιρέστε τουλάχιστον δύο τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο πακέτο σας. Για παράδειγμα, για ένα πακέτο 200 GB στα 15,99 ευρώ το μήνα, έχετε “μόνο” 25 GB στο εξωτερικό, ενώ ένα παρόμοιο πακέτο στο Bouygues θα είναι περισσότερο της τάξης των 80 GB για παρόμοιο πακέτο. Αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Δεν υπάρχουν επίσης επιλογές για να προχωρήσετε περισσότερο από ό, τι στην Ευρώπη, σε αντίθεση με το Free ή το Red που προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης μέρους των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας στις ΗΠΑ, τον Καναδά και ακόμη και μερικές φορές στην Ασία.

Σημειώστε επίσης ότι όλα τα σχέδια B & You μπορεί να συνοδεύονται από την αγορά ενός smartphone. Η πλειοψηφία του κράτους -των κατασκευαστών και των τηλεφώνων προσφέρονται, μερικά από τα οποία με προσφορά.

Πληρωμένες επιλογές χωρίς υποχρέωση

Εάν η B & You δεν προσφέρετε fiber και ADSL προσφορές σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της – χωρίς αμφιβολία να δώσουν τη θέση τους στις προσφορές Bbox του χειριστή – τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν κάποιες πληρωμένες επιλογές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ειδικά για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν αποκλειστικά το κινητό τους.

Σημειώνουμε για παράδειγμα την προσθήκη 5G για 3 ευρώ περισσότερα ανά μήνα, η προσθήκη ενός δεύτερου τεύχους μέσω της επιλογής ON/OFF ή της προστασίας Norton 360 για 5 ευρώ περισσότερα ανά μήνα.

Το δεύτερο καλύτερο δίκτυο στη Γαλλία

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της B & You Plans είναι κυρίως στο δίκτυό του. Η προσφορά ωφελεί το ίδιο δίκτυο κεραιών με τους πελάτες της Bouygues Telecom. Το τελευταίο αναφέρεται συχνά ως το δεύτερο καλύτερο δίκτυο στη Γαλλία στο κάλυμμα και την επιφάνεια, ακριβώς πίσω από αυτό του πορτοκαλιού σύμφωνα με το Arcep και σημαντικά στο ίδιο επίπεδο με το SFR στο 4G.

Η εθνική κάλυψη 4G του χειριστή παρέχεται από περισσότερες από 72.000 κεραίες που διαδίδονται σε όλη την ηπειρωτική χώρα και παρέχοντας όλες τις πιθανές συχνότητες. Από την πλευρά των 5G, ο χειριστής τοποθετείται στη δεύτερη θέση, πίσω από το Orange, σχετικά με τις τοποθεσίες 3,5 GHz.

Φορείς εκμετάλλευσης 700 MHz (B28) 800 MHz (B20) 1800 MHz (B3) 2100 MHz (B1) 2600 MHz (B7)
Πορτοκάλι 13.480 27.768 21.840 16.057 12.270
SFR 6 404 24 028 16 296 12,619 10,130
Bouygues Telecom 10 604 24 188 16.375 11 356 10.088
Ελεύθερος 23 611 0 19.432 5 986 18.798

Σημειώστε, ωστόσο, ότι, σύμφωνα με την Arcep, η Bouygues έχει χάσει τον τόπο δύο των δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε αγροτικές περιοχές και λίγο πυκνό προς όφελος της SFR και ιδιαίτερα δωρεάν. Είναι ακόμα πιο ατυχές το γεγονός ότι είχε μια πραγματική πρόοδος σε αυτό το σημείο τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι ένα κριτήριο που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν ζείτε σε αυτούς τους τομείς ή τους δήμους. Σε αυτή την περίπτωση, θα συμβουλεύουμε πάντα να ελέγξουμε την κάλυψη του δικτύου κοντά σας,

Τα καλύτερα πακέτα της στιγμής

Εάν το B & δεν σας πείστε, μπορείτε να συμβουλευτείτε τα καλύτερα πακέτα για κινητά της στιγμής χάρη στον συγκριτή μας.