AVG Free for Windows – Κατεβάστε το δωρεάν από το Uptodown, κατεβάστε το AVG antivirus Free Edition για Windows, Mac.

Avg antivirus free edition

Τέλος, η διεπαφή χρήστη του Avg anti-virus free edition έχει επανασχεδιαστεί για καλύτερη ενσωμάτωση στο σύστημα.

Ελεύθερος

Τέλεια δωρεάν προστασία από ιούς για τον υπολογιστή σας

Τελευταία έκδοση

Το AVG Anti-Virus είναι ένα από αυτά τα δωρεάν εργαλεία που μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα. Το AVG είναι όπως και άλλα antivirus για PC, σας επιτρέπει να καλυμμένα αρχεία, αλλά περιλαμβάνει περισσότερα χαρακτηριστικά από ό, τι μπορείτε να προσαρμόσετε.

Μπορείτε να αποφασίσετε πολλά πράγματα σχετικά με τη διαδικασία της έρευνας και της καταστροφής των ιών. Θα μπορούσατε να πείτε ότι έχετε τον έλεγχο και το avg είναι εντελώς στα χέρια σας. Το AVG σας επιτρέπει να σαρώσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με προηγμένες τεχνολογίες και μπορείτε να το συνδυάσετε με τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (Eudora, Outlook, Thunderbird, . Ουσία

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης έναν οδηγό για τη δημιουργία ενός δίσκου αντιγράφου ασφαλείας του σκληρού σας δίσκου που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος εάν πρέπει να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας.

Η τελευταία έκδοση του AVG Free Anti-Virus συνδυάζει το κέντρο δοκιμών και το κέντρο ελέγχου σε ένα μόνο στοιχείο. Είναι επομένως πολύ πιο εύκολο στη χρήση.

Αναθεώρηση από το Álvaro Toledo που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptodown

Περισσότερες πληροφορίες

Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Παράθυρα
Κατηγορία Αντι-ιός
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Avg antivirus free edition

Παρουσίαση της AVG antivirus Free Edition με λήψη.com

Avg anti-virus free edition Προσφέρει μια λύση κατά του ιού που προστατεύει το σύστημά της και τα δεδομένα της από πολλαπλούς ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα που σμήνη στο Διαδίκτυο.

Η εφαρμογή δεν είναι πολύ άπληστος σε πόρους που καταναλώνονται και είναι εύκολη στην πρόσβαση. Avg anti-virus free edition ενσωματώνει την προστασία του πραγματικού χρόνου προκειμένου να αποφευχθεί ο πολλαπλασιασμός των ιών, προς τους και τους Τρώες μόλις ανοίξουν τα μολυσμένα έγγραφα και την εκτέλεση κακόβουλων προγραμμάτων.

Τέλος, η διεπαφή χρήστη του Avg anti-virus free edition έχει επανασχεδιαστεί για καλύτερη ενσωμάτωση στο σύστημα.

Παρουσίαση του AVG Free Edition antivirus από τον εκδότη

Avg antivirus δωρεάν Τώρα είναι μέρος της προστασίας AVG Free, ενός συνόλου αντι-μαλλιού, ενώ σας επιτρέπει να προστατεύετε τα Windows και Mac υπολογιστές καθώς και τα smartphones και τα tablet Android, χωρίς όριο πολλών συσκευών, όλα από ένα τραπέζι εύκολης χρήσης. Το λογισμικό είναι επίσης “zen”, που σημαίνει ότι μπορείτε να επεκτείνετε την προστασία σας σε όλη την οικογένεια και όλα τα περιφερειακά τους. Όλα δωρεάν.

Ακόμη καλύτερα, Avg δωρεάν antivirus Λαμβάνει αυτόματα ενημερώσεις που σας εγγυώνται ότι έχετε πάντα την προστασία, για να επωφεληθείτε από τις τελευταίες βελτιώσεις και χαρακτηριστικά.

Νέα 2017 AVG Free PC:

– Εκεί νέα διεπαφή Διευκολύνει την παρακολούθηση των προστατευτικών σας στρωμάτων.
– “LΑνάλυση υπολογιστή “Φαίνεται γρήγορα, κακόβουλο λογισμικό, γραμμές εργαλείων και ανεπιθύμητες επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης καθώς και προβλήματα απόδοσης υπολογιστών με ένα κλικ.
– Εκεί νέα επιλογή “Πλήρης ανάλυση »Σας επιτρέπει να στοχεύετε ειδικά τις κρυφές απειλές χάρη σε μια μακρύτερη και σχολαστική ανάλυση του υπολογιστή σας.
– ΜΕΓΑΛΟ’Προσδιορισμός άγνωστων απειλών έχει βελτιωθεί με την αποστολή δυνητικού κακόβουλου λογισμικού στους διακομιστές μας για περαιτέρω ανάλυση.
– Ο Οι επικίνδυνες λήψεις είναι τώρα μπλοκαρισμένες Πριν φτάσουν ακόμη και στον υπολογιστή σας (ήταν προηγουμένως πληρωμένη λειτουργικότητα).
– Ο Ενημερώσεις ασφαλείας αποστέλλονται τώρα στον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο (ήταν προηγουμένως πληρωμένη λειτουργικότητα).