Audi Skysphere Concept: Επίσημες πληροφορίες και φωτογραφίες, παρουσίαση βίντεο – Audi Skysphere Concept: Μεταμορφώστε το

Παρουσίαση βίντεο – Audi Skysphere Concept: Μεταμορφώστε το

Εάν η επίσημη ομιλία του Audi προσπαθεί να πείσει το ευρύ κοινό ότι υπάρχει Μια νόσος μεταξύ του νέου μωρού του και του Horch 853 Roadster (Auto Union) Από τα τέλη της δεκαετίας του 1930, νικητής του διαγωνισμού Pebble Beach Elegance το 2009, ο Neo-Retro Design δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται στη σιλουέτα αυτού Έννοια που ανακοινώνει τις επόμενες στυλιστικές οδηγίες της μάρκας. Όπως και οι πρόσφατες φαινομενικά που υποστηρίζουν η Peugeot, ο λόγος για τη Grille, που αντιπροσωπεύεται από LED, εκτείνεται πέρα ​​από την περικοπή του ημερολογίου, κάτω από Η οπτική μειώθηκε στην απλούστερη έκφρασή τους.

Audi Skysphere Concept: Πληροφορίες και επίσημες φωτογραφίες

Οι 4 δακτύλιοι μόλις παρουσίασαν αυτό το εντυπωσιακό αυτοκίνητο Concept, κατά τη διάρκεια του κομψού διαγωνισμού της Pebble Beach, που ονομάζεται Audi Skysphere Concept.

Zapping auto moto fiat topolino dolcevita: επί του ultra trendy micro-city

Audi Skysphere Concept – Ο Γερμανός κατασκευαστής αποκαλύπτει Μελλοντική ηλεκτρική πλατφόρμα 100% Μέσα από αυτό το κομψό αυτοκίνητο με ένα εξελικτικό μέγεθος, ανάλογα με τον τύπο οδήγησης που δεσμεύεται.

Concept Cars στο Μεταξόνιο, Γνωρίζαμε ήδη. Η Renault το δοκιμάστηκε πέρυσι, με το πρόσχημα του, προκειμένου να οργανώσει τη μελλοντική του βάση “μηδενικής εκπομπής”. Αλλά αν θέσει τις ελαστικές ικανότητές του προς όφελος πρόσθετων μπαταριών, με σκοπό τη βελτίωση της αυτονομίας της, το ingolstadt roadster προσεγγίζει αυτό το τεχνολογικό κατόρθωμα Κάτω από το πρίσμα της κατοίκησης, Με τη δυνατότητα αύξησης του χώρου των ποδιών. Και αυτό τόσο ο οδηγός όσο και η πλευρά των επιβατών.

Με μεταβλητή γεωμετρία

Σε Σύντομη διαμόρφωση (μήκος 4,94 m), Η έννοια του ουρανοειδούς ουρανοξύσεως μπορεί να δοκιμαστεί όταν πετούν στο χέρι όταν, Με την επιμήκυνση του μεταξόνου του σε 25 cm, μετατρέπεται σε αυτόνομο μετατρέψιμο επίπεδο 4 Να μεταβιβάσει την οδήγηση στην τεχνητή νοημοσύνη, στον αυτοκινητόδρομο. Εκτός από το ευρύτερο μέρος που προσφέρει στα γκαμπέτ των επιβατών της, θέτει αυτή η μελέτη Ένα σημείο τιμής για να κλαδεύει οποιαδήποτε εντολή που πιθανόν να βλάψει την ηρεμία του πιλότου της με την ανάληψη του τιμονιού και τα πεντάλ πίσω από τον πίνακα ελέγχου. Οι κάτοικοι επωφελήθηκαν στη συνέχεια από ένα Το περιβάλλον απογυμνωμένο από τόνους art deco, άνετα εγκατεστημένα σε περιβάλλοντα πολυθρόνες που καλύπτονται με ηχώ μικροϊνών στο Οικολογικό πιστοποιημένο ξύλο ευκαλύπτου Κατανόηση της καμπίνας, με τον ίδιο τρόπο όπως η συνθετική απομίμηση.

Με ή χωρίς τα χέρια

Ένα πραγματικό κουκούλι μπροστά από το οποίο βρίσκεται το ίδιο Μια τεράστια συνδεδεμένη πλάκα αφής, Εμπνευσμένο από τα πρόσφατα επιτεύγματα της Mercedes και με την απαγόρευση της σχεδόν ενσωμάτωσης του πιλοτηρίου σε περισσότεραΠλάτος 1,41 m για ύψος 18 cm. Μαθαίνοντας ότι η ηλεκτρομορφία του αγωνιστικού του αυτοκινήτου παραδίδει ένα ισχύς 465 kW (632 hp), Ο οδηγός θα επιλύσει γρήγορα να υπερισχύει στον υπολογιστή για να χρησιμοποιήσει το 750 nm ζευγάρι που καταρρίπτει το σύνολο από 0 έως 100 km/h σε μόλις 4 δευτερόλεπτα. Παρεμπιπτόντως, το Skysphere θα έχει φροντίσει να μειώσει το κέντρο βάρους με ένα εκατοστό για να βελτιώσει την ευελιξία του πλαισίου που καταφεύγει Άξονες διπλού τριγωνισμού αλουμινίου μπροστά και πίσω, ενώ οι πίσω τροχοί είναι κατευθυντήριες γραμμές.

Μια πολύ μακρινή γιαγιά

Εάν η επίσημη ομιλία του Audi προσπαθεί να πείσει το ευρύ κοινό ότι υπάρχει Μια νόσος μεταξύ του νέου μωρού του και του Horch 853 Roadster (Auto Union) Από τα τέλη της δεκαετίας του 1930, νικητής του διαγωνισμού Pebble Beach Elegance το 2009, ο Neo-Retro Design δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται στη σιλουέτα αυτού Έννοια που ανακοινώνει τις επόμενες στυλιστικές οδηγίες της μάρκας. Όπως και οι πρόσφατες φαινομενικά που υποστηρίζουν η Peugeot, ο λόγος για τη Grille, που αντιπροσωπεύεται από LED, εκτείνεται πέρα ​​από την περικοπή του ημερολογίου, κάτω από Η οπτική μειώθηκε στην απλούστερη έκφρασή τους.

Αφιέρωμα σε θερμικούς κινητήρες

Από τον απομακρυσμένο ξάδερφο Horch, ο ουρανοξύστης αναλαμβάνει κυρίως το εντυπωσιακές αναλογίες Με βάση μια πολύ μεγάλη κουκούλα που ανοίγει πλευρικά σε δύο μέρη για να φιλοξενήσει δύο τσάντες γκολφ, ειδικά αναπτυγμένες σε αυτή την ευκαιρία. Αυτό συμβαίνει και με Δίδυμο ταξιδιωτικών σακουλών που κρατούνται από ιμάντες που τεντώνονται στον σταυρό που εκτίθενται κάτω από το ποτήρι πίσω από τους επιβάτες. Μπορούμε να δούμε σε αυτή τη διοργάνωση ενός ματιού σε ορισμένους θερμικούς κινητήρες που εκτίθενται στα μάτια όλων στην πίσω κεντρική θέση, κάτω από μια σταθεροποιητική ράβδο, στο πιο αγνό πνεύμα του Audi R8.

Σύντομα στους δρόμους μας ?

Στις αρχές Σεπτεμβρίου στο σαλόνι του Μονάχου, θα ανακαλύψετε το Limousine Audi Grandsre, Δεύτερο μέλος τριλογίας αυτοκινήτων που θα τελειώσει το 2022 με την αποκάλυψη τουUrbansphere, περισσότερος κάτοικος της πόλης στην ψυχή. Τότε θα πρέπει να περιμένουμε Μέχρι το 2024/2025 έτσι ώστε αυτές οι υποσχέσεις να υλοποιηθούν σε σειριακά μοντέλα.

Παρουσίαση βίντεο – Audi Skysphere Concept: Μεταμορφώστε το

Αφού αποκαλύφθηκε στο Pebble Beach στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρυσι, το υπέροχο Concept Car Audi Skysphere βρίσκεται στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα με την ευκαιρία του καθιστικού. Η ευκαιρία να ανακαλύψετε μια εξωγήινη μηχανή που επιμηκύνεται κατά βούληση και επιτρέπει στο over-sporting roadster να μετατραπεί σε εξαιρετικά άνετο αυτόνομο αυτοκίνητο.

Ουρανοξύστης, το roadster που

Δεν χρειάζεται να πάρετε τα όνειρά σας για πραγματικότητες. Δεν χρειάζεται να φανταστείτε τον εαυτό σας πίσω από το τιμόνι αυτού του audi Skysphere Roadster πηγαίνοντας να επισκεφθείτε το σαλόνι Vivatech όπου εκτίθεται μέχρι το Σάββατο το βράδυ. Λόγω της αποδοχής του δημιουργού του, του σχεδιαστή Gaël Buzyn, είναι μια ιδέα γιατί αυτό δεν θα γίνει ποτέ σε σειρά. Ακόμη και αν, για να μας παρηγορήσει, αυτός ο διευθυντής του γραφείου στυλ της μάρκας στο Malibu στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν αποκλείει το γεγονός ότι ορισμένα στοιχεία θα βρεθούν στο μέλλον στο Serial Audi. Αλλά δεν υπάρχει ζήτημα σε αυτόν τον ουρανό, ένα μελλοντικό R8 ή το επόμενο TT. Αυτό είναι μόνο το όνειρο ενός ιδανικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου, δυστυχώς.

Παρουσίαση βίντεο – Audi Skysphere Concept: Μεταμορφώστε το

Επειδή ο καθένας ονειρεύεται ένα σπορ αυτοκίνητο, ισχυρό, σιωπηλό και τέλεια τραβηγμένο. Και αυτή η γερμανική-αμερικανική έννοια ελέγχει όλα αυτά τα κουτιά. Η μακρά κουκούλα και η κωνική πίσω πλευρά αποτελούν ένα νηφάλιο και αεροδυναμικό σετ που διαταράσσεται οι αιχμηρές γωνίες του προφίλ. Ένα απόλυτα χαρούμενο μείγμα ειδών. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, οι ομάδες Buzyn ισχυρίζονται ότι εμπνεύστηκαν από τις προπολεμικές φρίκες, τις δημιουργίες του Αυγούστου Horch, του ιδρυτή της Audi.

Μια μακρά κουκούλα και πόρτες στις οποίες έχουμε πρόσβαση από το

Σίγουρα αυτά τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1930 είχαν μια πολύ μεγάλη κουκούλα, και όπως ο ουρανοξύστης, οι μεντεσέδες τους ήταν τοποθετημένες στο πίσω μέρος. Αλλά αυτή είναι οι μόνες πιθανές συγκρίσεις με το roadster ζυμωμένο της νεωτερικότητας. Ξεκινώντας με τις δεκάδες LED που κοσμούν τη μάσκα του. Μπορείτε να το παίξετε νηφάλιος και να τα χρησιμοποιήσετε με φειδώ, ή με είδατε φωτίζοντας ολόκληρο το μέτωπο. Το ίδιο wahou Effect στο πίσω μέρος.

Διακριτικός φωτισμός σε λειτουργία Roadster . Και πιο θεαματική σε αυτόνομη λειτουργία

Στο διαμέρισμα επιβατών αυτού του ουρανοξύστες, ακόμη και έκπληξη, ακόμη και περίεργο μείγμα της νηφαλιότητας και της υπερβολής. Τα δύο καθίσματα είναι διακοσμημένα με βελούδι. Αυτό το εσωτερικό με μπλε αποχρώσεις σε αντίθεση με τον πίνακα ελέγχου που, από το ένα άκρο στο άλλο, φιλοξενεί μια οθόνη πολυμέσων σε μήκος 140 cm. Αλλά γιατί κόβεται στο μισό ?

Ένα τιμόνι και δύο πλάκες σε λειτουργία Roadster Ένα αποσύρθηκε τιμόνι και μια μοναδική πλάκα 140 cm σε λειτουργία αυτονομίας

Είναι το μυστικό του Roadster 4,94 cm που, με μια απλή χειρονομία σε ένα κουμπί μετατρέπεται σε αυτόνομο GT. Χάρη σε δύο ηλεκτρικούς κυλίνδρους που βρίσκονται στις πλευρές, το αυτοκίνητο στη συνέχεια επιμηκύνεται 25 cm και μειώνει 10 cm για να φτάσει τα 5,19 μ. Ενώ το αυτοκίνητο αναπτύσσεται, το τιμόνι αποσύρεται, τα καθίσματα υποχωρούν αυτόματα και οι δύο οθόνες συναντιούνται για να σχηματίσουν μόνο ένα και το ίδιο πάνελ πάνω από 1,40 m. Έτσι ξαπλωμένος, οι δύο επιβάτες εκμεταλλεύονται μια ταινία ή ένα βίντεο, ενώ ο ουρανοξύστης τους κερδίζει με ασφάλεια. Άξια ανάπαυση μετά από μια απόδραση roadster.