Audi Q4 e -Tron 2023 – Δοκιμές, ειδήσεις, φωτογραφίες και γκαλερί βίντεο – Οδηγός αυτόματης δοκιμής Audi Q4 E ​​-Tron 40 (82 kWh) | Αυτοκίνητη ομάδα Βρυξελλών

Δοκιμασία αυτονομίας

Πολύ αναμενόμενο όχημα στην καναδική αγορά, το 100% ηλεκτρικό SUV Audi Q4 E-Tron 2023 έχει τελικά προσγειωθεί … και η ζήτηση είναι ισχυρή για το προϊόν. “Αυτό είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό συμπαγές SUV του κατασκευαστή Audi, και το τρίτο ηλεκτρικό όχημα που θα διατεθεί στην αγορά μας, μετά το e-tron ..

Audi Q4 E-Tron

Audi Q4 E-Tron 2023

Νεοφερμένος στη σειρά, το Q4 E-Tron είναι ένα συμπαγές ηλεκτρικό πολυτελές SUV. Παρόλο που δεν μοιάζει με αυτόν, αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα μπαταρίας προέρχεται από το ID Volkswagen.4. Με μια μπαταρία 82 kWh, το όχημα μπορεί να βασίζεται σε δύο κινητήρες (ένα μπροστά και ένα στο πίσω μέρος) που αναπτύσσουν συνδυασμένη ισχύ 295 ίππων. Η ανακοινωθείσα αυτονομία ανέρχεται σε 388 χιλιόμετρα. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να επιλέξουν μια έκδοση κοπής που ονομάζεται Sportback.

Δοκιμές και αρχεία

Αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα του Auto Guide, οι εμψυχωτές μας Antoine Joubert και Gabriel Gélinas δοκιμάζουν το Audi Q4 E-Tron 2023 στο κομμάτι Mécaglisse στο Notre-Dame-La-Merci. Το SUV είναι μεταξύ των αυξανόμενων φάσματος ηλεκτροειδών οχημάτων από τη γερμανική μάρκα παράλληλα με το E-Tron SUV ..

Audi με το σύστημα Quattro. Χιόνι όσο το μάτι μπορεί να δει. Ζωντανό παγωτό. Ένα κύκλωμα αγώνων για ονειρεύεται. Αυτό είναι ουσιαστικά αυτό που μας περίμενε την περασμένη εβδομάδα, όταν ο οδηγός αυτόματης προσκλήθηκε στην εμπειρία οδήγησης Audi στο κύκλωμα ..

Πολύ αναμενόμενο όχημα στην καναδική αγορά, το 100% ηλεκτρικό SUV Audi Q4 E-Tron 2023 έχει τελικά προσγειωθεί … και η ζήτηση είναι ισχυρή για το προϊόν. “Αυτό είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό συμπαγές SUV του κατασκευαστή Audi, και το τρίτο ηλεκτρικό όχημα που θα διατεθεί στην αγορά μας, μετά το e-tron ..

Θα έπρεπε να έχει προσγειωθεί μαζί μας το περασμένο φθινόπωρο το 2021. Ωστόσο, πριν από λίγες εβδομάδες, μετά από μεγάλους μήνες αναμονής, το Audi Q4 E-Tron ήταν τελικά σε θέση να πάρει τη διαδρομή αντιπροσωπείας, ο οποίος λαμβάνει το καθένα μεταξύ 8 και 10 μονάδων μηνιαίως. Ένα πολύ αναμενόμενο μοντέλο πελατών Audi,…

Με την ευκαιρία του αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής και του φορτηγού της χρονιάς (Nactoy), ο Antoine Joubert πήγε στο Ann Arbor στο Μίτσιγκαν για να δοκιμάσει τις πιο αναμενόμενες καινοτομίες για το 2023. Πίσω από το ταξίδι του, μοιράστηκε τις πρώτες του εντυπώσεις στο Lordstown, Ford F-150 Lightning Pro, Toyota ..

Το Q4 e-Tron γίνεται ο τρίτος πυλώνας της ηλεκτρικής στρατηγικής της μάρκας Audi. Το E-Tron Quattro και η παραλλαγή του Sportback που αναπτύχθηκε στην αρχιτεκτονική MLB EVO και στο E-Tron GT και στην παραλλαγή RS που χτίστηκε στην πλατφόρμα J1 που μοιράζονται με την Porsche Taycan. Από την πλευρά του, το Q4 ..

Το νέο Audi Q4 e-Tron είναι ένας στενός ξάδερφος της Volkswagen ID.4, τα δύο οχήματα που καταρτίστηκαν στην πλατφόρμα MEB αφιερωμένη στα ηλεκτρικά οχήματα του ομίλου Volkswagen. Η ιεραρχία των εμπορικών σημάτων υποχρεώνει, η πρόσβαση του SUV της μάρκας Ingolstadt είναι σαφώς υψηλότερη, που εξηγεί γιατί ..

Ένα νέο πλήρως ηλεκτρικό όχημα πρόκειται να φτάσει στο Κεμπέκ. Το Audi Q4 E-Tron αντιπροσωπεύει ένα ακόμη βήμα στην ηλεκτροκίνηση του στόλου του αυτοκινήτου. Αναμένεται στους δρόμους μας μέχρι το τέλος του 2021, αυτό το όχημα θα παραδοθεί με μια επιλογή από δύο μπαταρίες, μία από τα 52 kWh ..

Νέα

Το Audi Q4 E-Tron είναι μία από τις πιο προσιτές απόψεις πολυτελών ηλεκτρικού ρεύματος στη χώρα, γεγονός που το καθιστά ελκυστικό για πολλούς ανθρώπους. Η ομάδα Auto Guide είχε την ευκαιρία να το δοκιμάσει μερικές φορές, συμπεριλαμβανομένου του κυκλώματος Macaglisse, και βγήκε μάλλον ..

Η μετάβαση σε ηλεκτρικά οχήματα φέρνει ένα μερίδιο αλλαγών στη βιομηχανία, αλλά και στο τοπίο μας και στην καθημερινή μας ζωή. Οι κατασκευαστές προσαρμόζουν τις στρατηγικές τους ανάλογα και αυτό περιλαμβάνει τα ονόματα των μοντέλων τους. Απευθυνόμενος στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης πριν από λίγες ημέρες, ο αρχηγός του ..

Οι καταναλωτές που αναζητούν ένα πολυτελές αλλά όχι πολύ ακριβό ηλεκτρικό SUV μπορούν τώρα. Μια έκδοση αθλητισμού θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ο μικρός αδελφός του Audi E-Tron διατίθεται μαζί μας από τότε που ..

Η Audi σήμερα ανυψώνει το πέπλο σε ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο, το Q4 E-Tron. Αυτό το μικρό όχημα χρησιμότητας θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαμορφώσεις, είτε εμφανίζεται είτε Sportback, με γρανάζια σε πρόωση ή πλήρη, και τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες, με χωρητικότητα 52 ή 77 kWh. Εν ολίγοις, η προσφορά του κατασκευαστή ..

Το μοντέλο παραγωγής του Audi Q4 e-Tron με ηλεκτρική κινητήριας μηχανισμού, καθώς και την παραλλαγή του Sportback, θα γνωρίζει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 14 Απριλίου. Μέχρι τότε, το εμπορικό σήμα της Ingolstadt μοιράστηκε διάφορα βίντεο αφιερωμένα στον εσωτερικό σχεδιασμό αυτού του νέου ηλεκτρικού SUV, που αναπτύχθηκε με βάση ..

Δοκιμασία αυτονομίας

Πόσο μακριά μπορεί πραγματικά να ταξιδέψει ένα Audi Q4 e-tron του οποίου η μπαταρία είναι εντελώς απασχολημένη ? Για να μάθετε, στείλαμε τον δοκιμαστικό πιλότο μας σε αποστολή. Έχει -βαθιά τις ικανότητες αυτού του ηλεκτρικού SUV, τόσο στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο.

Διαβάστε τα παρακάτω αποτελέσματα !

Ποια είναι η πραγματική αυτονομία του
Audi Q4 E-Tron 40 (82 kWh) ?

Συνθήκες δοκιμής

Πήραμε το τιμόνι στην καθημερινή κυκλοφορία, τόσο στα χωριά όσο και στους κύριους περιφερειακούς άξονες και στους αυτοκινητόδρομους. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ταξιδιού της δοκιμής, κόπηκαν ο κλιματισμός και η θέρμανση. Μόνο η θέρμανση του καθίσματος λειτουργούσε περιστασιακά κατά τη διάρκεια αυτών των διαδρομών. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής αυτοκινητοδρόμων μας, δεν χρησιμοποιήσαμε καμία μορφή θέρμανσης (ούτε καν για το κάθισμα) ή κλιματισμού.

Δοκιμή 1:
Συνδυασμός διαδρομών στον αυτοκινητόδρομο και την πόλη

Έναρξη της δοκιμής: Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 στις 1:00:00 μ.μ

  • Κατά τη στιγμή της αναχώρησης, η μπαταρία είναι 100 % φορτωμένη και υποδεικνύει μια αυτονομία 508 χιλιομέτρων.

Τέλος της δοκιμής: Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 στις 12:58

  • Εκείνη την εποχή, έχουμε ταξιδέψει ακριβώς 540 χιλιόμετρα και η μπαταρία υποδεικνύει μια υπόλοιπη αυτονομία 25 χιλιομέτρων (= 4,5 %).
  • Με φορτωμένη μπαταρία, θα είχαμε ταξιδέψει συνολικά 565 χιλιόμετρα. Αυτό είναι 57 χιλιόμετρα περισσότερο από τα 508 χιλιόμετρα αυτονομία που ανακοινώθηκε στην αρχή αυτής της δοκιμής.