Πώς να μεταφέρω δεδομένα από το παλιό μου στο νέο μου Apple iPhone? CoolBlue – τα πάντα για ένα χαμόγελο, 5 καλύτερους τρόπους: Πώς να μεταφέρετε δεδομένα iPhone 14 στο iPhone 14?

5 καλύτεροι τρόποι: Πώς να μεταφέρετε δεδομένα iPhone σε iPhone 14

Contents

Το Fonetool θεωρείται ο καλύτερος τρόπος επειδή είναι δωρεάν, γρήγορος και επαγγελματικός.

Πώς να μεταφέρετε τα δεδομένα σας στο νέο σας iPhone ?

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας το συντομότερο δυνατό και είναι κατανοητό. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να μεταφέρετε δεδομένα από το παλιό σας iPhone στο νέο σας iPhone. Στο iPhone μπορείτε να το κάνετε με γρήγορο εκκινητή ή μέσω iCloud. Μπορείτε επίσης να το κάνετε μέσω του Mac ή του υπολογιστή σας. Σε αυτό το άρθρο, θα δημιουργήσουμε βήμα προς βήμα πώς να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το παλιό σας στο νέο σας smartphone.

 1. Ανταλλάξτε το παλιό σας iPhone για μείωση
 2. Πάμε !
 3. Μέσω γρήγορης εκκίνησης
 4. Μέσω του iCloud
 5. Μέσω του ανιχνευτή
 6. Μέσω του υπολογιστή σας

Ανταλλάξτε το παλιό σας iPhone για μείωση

 • Δώστε στο παλιό σας iPhone μια δεύτερη ζωή και επωφεληθείτε από τη μείωση του νέου σας iPhone
 • Ανταλλάξτε το παλιό σας iPhone έως και 30 ημέρες μετά την αγορά.
 • Ανταλλάξτε το σε ένα από τα καταστήματα CoolBlue

5 καλύτεροι τρόποι: Πώς να μεταφέρετε δεδομένα iPhone σε iPhone 14 ?

Αυτό το άρθρο σας δείχνει πώς να μεταφέρετε δεδομένα από iPhone σε iPhone 14 χάρη σε 5 μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τις ρυθμίσεις σας, το WhatsApp και άλλα δεδομένα από το παλιό σας iPhone.

Από την Yveline/Ενημερώθηκε στις 05/23/2023

Πώς να μεταφέρετε ένα iPhone σε άλλο iPhone ?

Έχω 2000 φωτογραφίες και πολλά τραγούδια στο iPhone μου 11. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να μεταφέρει μεγάλο αριθμό δεδομένων στο iPhone 14 το συντομότερο δυνατό ?

– Ερώτηση για την κοινότητα της Apple

Μόλις αγοράσατε ένα νέο iPhone και θέλετε να μεταφέρετε τα παλιά δεδομένα iPhone στο νέο ? Θα βρείτε σε αυτόν τον οδηγό πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο μεταφοράς δεδομένων από το iPhone στο νέο iPhone.

iPhone 14

 • Μέθοδος 1: Πώς να μεταφέρετε iPhone σε iPhone 14 δεδομένα μέσω γρήγορης εκκίνησης
 • Μέθοδος 2: Πώς να μεταφέρετε iPhone σε iPhone 14 δεδομένα μέσω μετανάστευσης iPhone
 • Μέθοδος 3: Πώς να μεταφέρετε δεδομένα iPhone σε iPhone 14 μέσω Fonetool
 • Μέθοδος 4: Πώς να μεταφέρετε δεδομένα iPhone σε iPhone 14 μέσω iCloud
 • Μέθοδος 5: Πώς να μεταφέρετε iPhone σε iPhone 14 δεδομένα μέσω iTunes

Μέθοδος 1: Πώς να μεταφέρετε iPhone σε iPhone 14 δεδομένα μέσω γρήγορης εκκίνησης

Η λειτουργία γρήγορης εκκίνησης σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα το iPhone και να εισαγάγετε ορισμένες βασικές ρυθμίσεις στο νέο σας iPhone 14. Θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια της δύσκολης διαμόρφωσης.

✏️ Σημείωση: Η έκδοση iOS 11 ή υψηλότερη πρέπει να εγκατασταθεί στα δύο iPhones, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνεδρίαση.

Βήμα 1. Ενεργοποιήστε το Bluetooth Στο παλιό σας iPhone.

2ο βήμα. Ξεκινήστε το iPhone σας 14 και τοποθετήστε το κοντά στο παλιό σας iPhone.

Βήμα 3. Περιμένετε τη γρήγορη έναρξη -up που εμφανίζεται στο iPhone. Πατήστε Να συνεχίσει.

Ενεργοποιήστε γρήγορη εκκίνηση

Βήμα 4. Περιμένετε το animation των μπλε κουκκίδων που εμφανίζονται στο iPhone 14 και τοποθετήστε το παλιό σας iPhone πάνω από το κινούμενο σχέδιο και σαρώστε το από την κάμερα. Στη συνέχεια, θα λάβατε το μήνυμα για να ολοκληρώσετε το νέο iPhone.

Βήμα 5. Εισαγάγω το Κωδικός πρόσβασης Στο iPhone 14.

Βήμα 6. Διαμορφώστε και χρησιμοποιήστε το δακτυλικό αποτύπωμα στο iPhone 14.

Μέθοδος 2: Πώς να μεταφέρετε iPhone σε iPhone 14 δεδομένα μέσω μετανάστευσης iPhone

Εάν πιστεύετε ότι μόνο οι ρυθμίσεις στο νέο iPhone δεν είναι αρκετές, μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα από το iPhone 11 στο iPhone 14 μετά το Quick Start.

Επιστρέψτε το παλιό σας iPhone πιο κοντά στο νέο iPhone 14 και η διαδικασία θα μπορούσε να διαρκέσει ώρες εάν έχετε πάρα πολλά δεδομένα για μεταφορά. Η ενσύρματη σύνδεση θα επιταχύνει τη διαδικασία εάν διαθέτετε προσαρμογέας κάμερας USB 3 και Lightning to USB.

✏️ Σημείωση: Η μετανάστευση iPhone έχει περισσότερες απαιτήσεις από το γρήγορο ξεκίνημα. Οι δύο συσκευές πρέπει να εκτελούν iOS 12.4 ή μια μεταγενέστερη έκδοση. Εάν το iPhone Quick Start δεν λειτουργεί, διαβάστε το επόμενο μέρος για να μεταναστεύσετε το παλιό iPhone.

Βήμα 1. Αφού διαμορφώσετε το αναγνωριστικό αφής σας, θα λάβετε ένα μήνυμα που θα σας ζητά να μεταφέρετε τα δεδομένα.

2ο βήμα. Επιλέγω Μεταφορά από το iPhone Και η διαδικασία αρχίζει.

Μεταφορά από L

Μέθοδος 3: Πώς να μεταφέρετε δεδομένα iPhone σε iPhone 14 μέσω Fonetool

Ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς δεδομένων από iPhone σε iPhone 14 μετά τη διαμόρφωση είναι να χρησιμοποιήσετε το Fonetool. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να μεταφέρετε μόνο χρήσιμα δεδομένα, όπως φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, επαφές και μηνύματα σε ένα νέο iPhone.

Εύχρηστος : Αυτό το εργαλείο καθιστά δυνατή τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων μεταξύ ενός υπολογιστή και ενός iPhone, ενός iPhone και ενός iPhone/iPad, σε λίγα μόνο κλικ.
Επισκόπηση και επιλογή: Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, μπορείτε να δείτε τα επιθυμητά αρχεία και να τα επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Χωρίς απώλεια δεδομένων: Μεταφέρονται μόνο δεδομένα iPhone/iPad και όλα τα περιεχόμενα παραμένουν στη συσκευή σας.
Σε μεγάλο βαθμό συμβατό: Υποστηρίζει όλες τις συσκευές iOS, από το iPhone 4S έως το iPhone 14/13/12/11 και είναι απόλυτα συμβατό με το iOS 16/15/14.

▍ Λεπτομερή βήματα για μεταφορά δεδομένων μεταξύ 2 iPhone

Βήμα 1. Κατεβάστε το Fonetool και συνδέστε το τρέχον iPhone και το νέο iPhone στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB.

Κατεβάστε

2ο βήμα. Κάντε κλικ στο κουμπί Μεταφορά τηλεφώνου > iPhone σε iPhone > Ξεκινήστε τη μεταφορά.

Μεταφορά Δ

Βήμα 3. Τα iPhones σας παρατίθενται εδώ στη διεπαφή, κάντε κλικ Ξεκινήστε τη μεταφορά Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Για τη μεταφορά δεδομένων υγείας και άλλων ιδιωτικών πληροφοριών, παρακαλούμε απενεργοποιήστε εφεδρική κρυπτογράφηση.

Ξεκινήστε τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ iPhones

Στη συνέχεια, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

✏️ Σημείωση:
• Εάν δεν διαθέτετε καλώδιο δεδομένων για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας, μπορείτε να κατεβάσετε το Fonetool για iOS από το κατάστημα Apple στο iPhone σας. Αυτή η αντικατάσταση του AirDrop σας επιτρέπει να μοιραστείτε τις επαφές, τις φωτογραφίες, τη μουσική και το ασύρματο iPhone iPhone ταχύτερες επαφές, φωτογραφίες, μουσική και βίντεο iPhone.
• Εάν έχετε μόνο ένα καλώδιο δεδομένων για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας, μπορείτε πρώτα να συνδέσετε το παλιό σας τηλέφωνο στον υπολογιστή, να χρησιμοποιήσετε την πλήρη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να αποθηκεύσετε όλα τα δεδομένα στον υπολογιστή, στη συνέχεια να αποσυνδέσετε το παλιό τηλέφωνο και να συνδέσετε το νέο τηλέφωνο για να επαναφέρετε όλους τους υπολογιστές Δεδομένα για το νέο τηλέφωνο.

Μέθοδος 4: Πώς να μεταφέρετε δεδομένα iPhone σε iPhone 14 μέσω iCloud

Το backup iCloud μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση ενός iPhone με ειδικές ανάγκες. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι σταθερή, διαφορετικά το αντίγραφο ασφαλείας iCloud θα αποτύχει εάν οι συνθήκες δικτύου είναι κακές.

Βήμα 1. Μεταβείτε στην αίτηση Ρυθμίσεις Στο παλιό σας iPhone.

2ο βήμα. Πιέζω [το όνομα σου] > ρώτλος > Αντιγράφων ασφαλείας.

Βήμα 3. Ενεργοποιήστε το Αντίγραφο ασφαλείας και πατήστε Σώσε τώρα.

Βήμα 4. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το iPhone 14.

Βήμα 5. Συνδέστε το iPhone 14 σε γρήγορο Wi-Fi, διαμορφώστε το iPhone και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επαναφορά από το iCloud.

Ενεργοποιήστε το αντίγραφο ασφαλείας iCloud

Μέθοδος 5: Πώς να μεταφέρετε iPhone σε iPhone 14 δεδομένα μέσω iTunes

Το iTunes σας επιτρέπει να στείλετε αρχεία iPhone 14 στο iPhone 14 χωρίς να χρειάζεται το Διαδίκτυο στον υπολογιστή. Μπορείτε να μεταφέρετε τα περισσότερα δεδομένα iPhone όπως το ιστορικό γάτας WhatsApp μετά την εγκατάσταση. Διαβάστε αυτόν τον οδηγό ότι το iTunes Save πριν από την αποκατάσταση του iPhone 14.

Βήμα 1. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του iTunes και συνδέστε το παλιό iPhone στον υπολογιστή με καλώδιο USB.

2ο βήμα. Κάντε κλικ στο το εικονίδιο της συσκευής Στην επάνω αριστερή γωνία, αφού το iTunes αναγνώρισε το iPhone σας.

Βήμα 3. Κάντε κλικ στο Σώσε τώρα Και περιμένετε περίπου 15 λεπτά.

Βήμα 4. Αποσυνδέστε το παλιό iPhone και, στη συνέχεια, συνδέστε το iPhone 14 στον υπολογιστή.

Βήμα 5. Κάντε κλικ στο το εικονίδιο της συσκευής, τότε Αντιγράφων ασφαλείας.

Αντιγράφων ασφαλείας

✏️ Σημείωση: Το iTunes θα ξαναγράψει πλήρως το iPhone 14. Εάν το έχετε ήδη χρησιμοποιήσει για λίγες μέρες και υπάρχουν χρήσιμα δεδομένα. Μπορείτε να τα εξαγάγετε με το Fonetool στο Μέρος 3. Έχετε ήδη αγοράσει μουσική στο iTunes ? Αν θέλετε να μεταφέρετε μουσική, διαβάστε επίσης: Πώς να μεταφέρετε τη μουσική iPhone στο iPhone ?

συμπέρασμα

Πώς να μεταφέρετε δεδομένα iPhone σε iPhone 14 ? Τώρα έχετε την απάντηση. Μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα από το παλιό iPhone στο iPhone 14 με τον τρόπο που θέλετε με αυτόν τον οδηγό.

Το Fonetool θεωρείται ο καλύτερος τρόπος επειδή είναι δωρεάν, γρήγορος και επαγγελματικός.

Θα μπορούσατε να μοιραστείτε αυτό το απόσπασμα για να βοηθήσετε περισσότερους χρήστες.

Η Yveline είναι συντάκτης της Aomei Technology. Έχει μεγάλο πάθος για την παροχή λύσεων στους χρήστες για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος αντιγράφων ασφαλείας κινητού τηλεφώνου.. Εκτός από τη σύνταξη άρθρων σχετικά με τα αντίγραφα ασφαλείας, έχει επίσης δημοσιεύσει εξαιρετικά μαθήματα για τη διαχείριση/διαμερίσματα δίσκων για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δεδομένων. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Yveline θέλει να το μάθει για να βελτιώσει ή να μείνει με την οικογένειά της για να έχει μια καλή μέρα.

Άλλα σχετικά αντικείμενα

Πώς να μεταφέρετε δεδομένα iPhone σε iPhone SE ?

Πρέπει να μεταφέρετε το iPhone σε iPhone σε iPhone SE ? Θα ξέρετε πώς να αλλάξετε το iPhone χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας ούτως ή άλλως σε αυτό το απόσπασμα.

Πώς να μεταφέρετε το μήνυμα iPhone στο iPhone χωρίς iCloud

Θέλετε να μάθετε πώς να μεταφέρετε το μήνυμα iPhone στο iPhone χωρίς iCloud ? Δοκιμάστε το iTunes για να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων ή αφήστε το Fonetool να σας βοηθήσει να μεταφέρετε επιλεκτικά μηνύματα χωρίς διαγραφή δεδομένων.

Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το iPhone 6/7/8/x στο iPhone 13/14

Οι παλιές φωτογραφίες είναι πολύτιμες αναμνήσεις. Δεν θέλετε να τα χάσετε ? Αυτό το απόσπασμα σας δείχνει πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από ένα παλιό iPhone στο νέο iPhone.

Αποκτήστε δωρεάν fonetool

Ενιαίο παράθυρο, λύση αντιγράφων ασφαλείας και διαχείρισης δεδομένων iPhone.

Πώς να μεταφέρετε δεδομένα από ένα iPhone σε άλλο iPhone ?

μεταφορά iPhone στο iPhone

Αγόρασα ένα νέο iPhone Και θέλετε Μεταφορά όλων των δεδομένων που χρησιμοποιείτε στο προηγούμενο smartphone της Apple ? Εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία βήμα προς βήμα.

Εάν είστε έμπειρος χρήστης, δεν πρέπει να έχετε πρόβλημα Μεταφέρετε τα ιδιωτικά σας δεδομένα από μια συσκευή iOS σε άλλη. Ωστόσο, για όσους βρίσκουν αυτή την κάπως μυστηριώδη διαδικασία (και πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλοί), θα εξηγήσουμε βήμα προς βήμα πώς να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο χωρίς να σπάσουμε τίποτα και ειδικά χωρίς να χάσουμε τίποτα.

Περιεχόμενα

Πριν ξεκινήσεις

Αν θέλεις Μεταφέρετε δεδομένα από το ένα iPhone στο άλλο, Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε εξειδικευμένα εργαλεία. Οι μηχανικοί της Apple έχουν σκεφτεί τα πάντα με τόση προσοχή και το iTunes σας καθοδηγούν σε όλη τη διαδικασία.

Έχετε δύο επιλογές: Μεταφορά δεδομένων χρησιμοποιώντας το iCloud Ή Μεταφορά δεδομένων χρησιμοποιώντας το iTunes. Οι δύο διαδικασίες είναι πολύ απλές και, κατ ‘αρχήν (αν έχετε σχετικά γρήγορη σύνδεση Wi-Fi), η επιλογή του ενός ή του άλλου δεν έχει διαφορά.

ρώτλος

Εάν χρησιμοποιείτε το iCloud, ο συγχρονισμός θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο των ακόλουθων στοιχείων: τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στη λίστα, τις ρυθμίσεις, τις εφαρμογές, την οθόνη εκκίνησης και τις εφαρμογές, τα μηνύματα IMessage, SMS και MMS, καταγεγραμμένα ήχους κλήσης και φωνητικά μηνύματα.

Το αντίγραφο δεν περιλαμβάνει στοιχεία όπως στοιχεία ημερολογίου, σημειώσεις, επαφές, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η ροή της φωτογραφίας μου, επειδή αυτά τα δεδομένα είναι διαθέσιμα στο σύννεφο σας για όλες τις συσκευές της Apple που χρησιμοποιείτε. Φυσικά, όταν επαναφέρετε ένα αντίγραφο από το iCloud, όλα αυτά τα δεδομένα θα εμφανίζονται κανονικά.

iTunes

Ένα αντίγραφο με το iTunes λαμβάνει υπόψη όλα όσα κάνει το αντίγραφο iCloud εκτός από τα δεδομένα που αποθηκεύονται στο σύννεφο έξω από το αποθηκευμένο πακέτο, όπως ημερολόγια, σημειώσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό το αντίγραφο καταλαμβάνει πολύ περισσότερο χώρο από το αντίγραφο που είναι αποθηκευμένο στο iCloud. Μπορείτε να διαβάσετε μια λεπτομερή λίστα δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στο αντίγραφο του iTunes.

Μεταφορά iPhone σε φωτογραφία iPhone

Και εφαρμογές ?

Το αντίγραφο iCloud και το iTunes Copy περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε. Έτσι, όταν τα επαναφέρετε, το σύστημα θα αρχίσει να τα κατεβάσετε από το App Store (εάν το αντίγραφό σας αποκατασταθεί μέσω iCloud) ή συγχρονίζεται με τον υπολογιστή σας εάν είχαν προηγουμένως αποθηκευτεί στο δίσκο σας.

Πριν λάβετε οποιοδήποτε μέτρο για να διαμορφώσετε το νέο σας iPhone, διαβάστε τις οδηγίες έτσι ώστε να μην έχετε επιπλέον λειτουργίες μετά.

Μεταφορά iPhone σε iPhone με iCloud

Εάν έχετε αποθηκεύσει ένα αντίγραφο των παλαιών σας δεδομένων iPhone στο iCloud, Βεβαιωθείτε ότι είναι λογικά ενημερωμένο. Εάν δεν έχετε κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας για κάποιο χρονικό διάστημα, ή αν απλά δεν ξέρετε πότε το τελευταίο αντίγραφο ασφαλείας επιστρέφει, συνδεθείτε στο Wi-Fi και μια πηγή ενέργειας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> ICLoud> Αρχείο και αρχείο τύπου τώρα στο κάτω μέρος.

Μόλις ολοκληρωθεί η αρχειοθέτηση, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα σημαντικότερα δεδομένα στο iPhone σας αποθηκεύονται στο σύννεφο της Apple, πάρτε το νέο σας iPhone, ξεκινήστε το και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη:

 • Επιλέξτε Γαλλικά ως γλώσσα,
 • Επιλέξτε γαλλικά ως γλώσσα και Γαλλία ως περιοχή,
 • Συνδεθείτε στο δίκτυο Wi-Fi,
 • Όταν σας προσκαλούμε να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας, επιλέξτε Επαναφορά από το iCloud,
 • Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης Apple ID και αποδεχτείτε τους γενικούς όρους,
 • Αναφέρετε ποιο αντίγραφο (αν υπάρχουν πολλοί) που θέλετε να επαναφέρετε, προφανώς επιλέγοντας αυτό που μόλις ενημερώσατε στο παλιό σας iPhone
 • Εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης Apple ID σας.

Μόλις το κάνετε αυτό, το σύστημα θα αρχίσει να κατεβάζει τα απαραίτητα δεδομένα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία (η διάρκεια εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποσό των δεδομένων για λήψη και την ταχύτητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο), η συσκευή επανεκκινεί με όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο αντίγραφο iCloud σας.

Μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό είναι το τέλος της μεταφοράς δεδομένων, αλλά υπάρχει ακόμα ένα πράγμα που πρέπει να αποκαταστήσετε: Εφαρμογές. Επομένως, μην αποσυνδεθείτε από το δίκτυο Wi-Fi ή την πηγή ενέργειας σας. Όπως είπαμε παραπάνω, Το σύστημα θα κατεβάσει αυτόματα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε στην προηγούμενη συσκευή σας.

Μεταφορά iPhone σε iPhone με iTunes

Πριν ξεκινήσεις, Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη δυνατή έκδοση του iTunes. Τότε, όπως και με το iCloud, Ενημερώστε ένα αντίγραφο των υφιστάμενων δεδομένων του iPhone σας. Για να το κάνετε αυτό, συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας, ξεκινήστε το iTunes, κάντε κλικ στη συσκευή σας στο αριστερό μέρος του προγράμματος και το αρχείο τύπου. Μόλις ενημερωθεί το αντίγραφο, μην διστάσετε να αποσυνδέσετε το παλιό σας iPhone και να συνδέσετε το νέο.

Περιμένετε το πρόγραμμα να ενεργοποιήσει τη συσκευή σας. Εάν η διαδικασία είναι επιτυχής, θα δείτε μια οθόνη όπου θα σας ζητηθεί αν θέλετε να διαμορφώσετε τη συνδεδεμένη συσκευή ως νέο iPhone ή εάν θέλετε να επαναφέρετε το περιεχόμενό της χρησιμοποιώντας το αποθηκευμένο αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή σας. Επιλέγετε φυσικά τον αριθμό 2, υποδεικνύοντας το προηγουμένως ενημερωμένο αντίγραφο.

Η διαδικασία που ξεκίνησε μία φορά, η οθόνη iPhone θα υποδεικνύει την επαναφορά σε εξέλιξη, η συσκευή θα επανεκκινήσει, τότε η μεταφορά δεδομένων θα ξεκινήσει. Αυτή η διαδικασία δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερα από λίγα λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, η συσκευή σας θα επανεκκινήσει και θα είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συγχρονίσετε τις εφαρμογές σας και ενδεχομένως άλλα αρχεία πολυμέσων με το iTunes, αλλά αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στη συσκευή σας στο iTunes και αναφέρετε τα στοιχεία που θέλετε να κατεβάσετε και, στη συνέχεια, πατήστε Synchronize τώρα στην κάτω γωνία του παραθύρου.

Μεταφορά δεδομένων με λογισμικό

Μεταφορά δεδομένων iPhone στο iPhone

Το Wondershare MobileTrans είναι ένα πρόγραμμα από τον συντάκτη του Wondershare που μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας σε μια κινητή συσκευή και να εξάγει πληροφορίες μέσω καλωδίου USB σε άλλα gadgets. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το γαλλικό βοηθητικό πρόγραμμα σε αυτήν τη σελίδα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος, εκτός από τη δημιουργία δεδομένων αντιγράφων ασφαλείας, είναι:

 • Εξαγωγή του αντιγράφου των πληροφοριών που δημιουργούνται μεταξύ διαφορετικών συσκευών
 • Επανεξέταση της εργασίας των τηλεφώνων με αντίγραφα δεδομένων που δημιουργήθηκαν εδώ και πολύ καιρό.

Η εφαρμογή λειτουργεί με πληροφορίες όπως επαφές, SMS, ημερολόγια, μουσική, βίντεο, φωτογραφίες και άλλες. Το πρόγραμμα μπορεί να διαγράψει πλήρως όλα τα άχρηστα στοιχεία τηλεφώνου. Η εφαρμογή αλληλεπιδρά με όλες τις τρέχουσες συσκευές (Apple, Samsung, Google, Sony, LG, Huawei, Motorola, Asus), καθώς και με λειτουργικά συστήματα (Android, Apple, Windows All Extions).

Το βοηθητικό πρόγραμμα είναι σε θέση να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων πληροφοριών iTunes. Η διεπαφή προγράμματος είναι πολύ φιλική προς το χρήστη, απλή και καθιστά δυνατή την προσδιορισμό του περιεχομένου που πρέπει να κλωνοποιηθεί ή να μεταφερθεί σε υπολογιστή Windows ή μεταξύ των gadgets. Το πρόγραμμα πληρώνεται, αλλά η δοκιμαστική έκδοση σας επιτρέπει να εξάγετε μεταξύ συσκευών και αντιγράφων επιστροφής δεδομένων για περίπου 5 επαφές. Η πλατφόρμα είναι πολύγλωσση. Με ένα κλειδί, το βοηθητικό πρόγραμμα διαθέτει μέγιστο χαρακτηριστικό (πληρωμένη έκδοση).

Μπορείτε να βρείτε αυτό το πιο πρακτικό βοηθητικό πρόγραμμα ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο .

Τι να κάνετε με το iPhone σας που έχει γίνει άχρηστο ?

Πουλήστε το, πιθανό. Δώστε το σε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας, γιατί όχι. Αλλά πριν επανασυσκευάσετε το παλιό σας iPhone και εμπιστευτείτε το σε κάποιον άλλο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τα πάντα για να προστατεύσετε την ιδιωτική σας ζωή.

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε την ανάθεση σε έναν επαγγελματία για να του δώσετε μια δεύτερη ζωή. Συνολική επισκευή Εργαστείτε με αυτή την έννοια και επιτρέπει σε ορισμένους χρήστες να επωφεληθούν απόΑνακατεστημένο iPhone σε προσιτές τιμές.