Χρήσιμοι τρόποι πώς να μεταφέρετε τη μουσική στο Deez στο Spotify?, Πώς να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής σας από μια μουσική υπηρεσία ροής σε άλλη?

Πώς να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής σας από μια υπηρεσία μουσικής ροής σε άλλη 

Contents

Οι υπηρεσίες μουσικής ροής καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος στις καρδιές των γαλλικών και των γαλλικών. Παρ ‘όλα αυτά, η αλλαγή της πλατφόρμας streaming είναι πολύπλοκη, ειδικά όταν έχετε καταγραφεί πολλές λίστες αναπαραγωγής ή άλμπουμ. Για να σας εξοικονομήσετε χρόνο, πολλές σχετικές υπηρεσίες προσφέρουν για να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής και τη μουσική σας σε μερικά κλικ από μια πλατφόρμα στην άλλη.

Πώς να μεταφέρετε μουσική για να κάνετε το Spotify σε έναν υπολογιστή/φορητό υπολογιστή ?

Πολλοί άνθρωποι έχουν λογαριασμό σε διαφορετικές πλατφόρμες μουσικής ροής όπως το Deezer και το Spotify. Είναι λίγο περίπλοκο να μεταβείτε από μια πλατφόρμα στην άλλη για να ακούσετε μουσική. Θέλετε να μεταφέρετε τη μουσική σας από το Deezer στο Spotify ? Θα είστε σε θέση να ακούσετε όλη την αγαπημένη σας μουσική στο Spotify. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, σας δίνουμε 6 πιθανούς τρόπους να το κάνετε.

Μέρος 1. Μπορούμε να μεταφέρουμε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer στο Spotify ?

Σημείωμα. Παρόλο που το Spotify δεν παρέχει επίσημη μέθοδο για να το πράξουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα τρίτα εργαλεία για να το πράξουν.

Εάν θέλετε να μεταφέρετε μουσική από το Spotify ή μια άλλη πλατφόρμα στο Deezer, ο Deezer συνιστά να χρησιμοποιήσετε τη μουσική μου για να μεταφέρετε την πολύτιμη μουσική βιβλιοθήκη σας από οποιαδήποτε πλατφόρμα streaming στο Deez. Συντονίστε τη μουσική μου είναι ένας επίσημος συνεργάτης του Deezer και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε μουσική από το Deezer στο Spotify. Όπως και η μουσική μου, οι ακόλουθες μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά μουσικής από μια πλατφόρμα στην άλλη. Ρίξε μια ματιά !

Μέρος 2ο. Πώς να μεταφέρετε τη μουσική στο Deez στο Spotify στα Windows/Mac ?

1. Hitpaw Video Converter

Το Hitpaw Video Converter είναι ένα πολυλειτουργικό σύμπλεγμα που σας επιτρέπει να κατεβάσετε εύκολα τη μουσική, τα άλμπουμ και τις λίστες αναπαραγωγής από το Deezer, το Spotify, το Apple Music, ακόμα και αν δεν έχετε συνδρομή premium σε αυτές τις πλατφόρμες, μπορείτε να κατεβάσετε απεριόριστη μουσική υψηλής ποιότητας και το μουσικό σας Η βιβλιοθήκη θα αναπτυχθεί συνεχώς !

Οφέλη:

 • Διατηρήστε την αρχική ποιότητα και τις ετικέτες ID3
 • Λήψη ταχύτητας έως και 120x πιο γρήγορα
 • Κατεβάστε και μετατρέψτε τη μουσική σε MP3, FLAC, WMA ή M4A
 • Spotify και Apple Music Web Reader: Λήψη μουσικής πιο εύκολα

Βήματα για τη μεταφορά μιας λίστας αναπαραγωγής Deezer για να Spotify:

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να κατεβάσετε τη μουσική ή τη λίστα που θέλετε να μεταφέρετε χρησιμοποιώντας τον μετατροπέα βίντεο hitpaw:

Επικόλληση Plalist Deezer Link

Λήψη μουσικής Deezer με μετατροπέα βίντεο Hitpaw

Μόλις ληφθεί η μουσική, είναι εύκολο να την μεταφέρετε στο Spotify:

Μεταφέρετε τη μουσική σας στο Spotify

Προσθέστε τοπική μουσική στο Spotify

Μεταφέρετε τη μουσική σας στο Spotify

Η παραπάνω μουσική θα προστεθεί στη λίστα τοπικής μουσικής, όπου μπορείτε επίσης να τις προσθέσετε σε άλλες λίστες αναπαραγωγής.

Μεταφέρετε τη μουσική σας στο Spotify

2. Ελευθερώστε τη μουσική σας

Η ελευθερία της μουσικής σας είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει μουσική από διαφορετικές μουσικές πλατφόρμες μεταξύ τους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα Windows, Mac, Linux, iOS και Android Systems. Η βασική έκδοση σας επιτρέπει να μεταφέρετε μουσική χωρίς περιορισμό: Επιλέξτε την πλατφόρμα προέλευσης, τότε η πλατφόρμα άφιξης. Η έκδοση premium σας επιτρέπει ακόμα να ενημερώσετε αυτόματα τις λίστες και τα άλμπουμ σας κάθε 15 λεπτά.

Μεταφέρετε τη λίστα αναπαραγωγής Deezer στο Spotify με δωρεάν τη μουσική σας

Μέρος 3. Πώς να μεταφέρετε τη μουσική στο Deez στο Spotify online ?

Εάν δεν θέλετε να κατεβάσετε λογισμικό, τα ακόλουθα δύο ηλεκτρονικά εργαλεία είναι επίσης πολύ χρήσιμα. Κάντε κλικ στους συνδέσμους για να ανοίξετε τις ιστοσελίδες και να ακολουθήσετε τα βήματα για να ξεκινήσετε τη μεταφορά της μουσικής σας.

1. Ηχητικός

Η Soundiiz είναι σε θέση να μεταφέρει μουσική μεταξύ 44 πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των κύριων όπως το Spotify, το Deezer, το Apple Music, το Amazon Music, το YouTube Music και πολλά άλλα. Μπορείτε να εισαγάγετε τις λίστες αναπαραγωγής σας από ένα αρχείο (Excel, Text, M3U. Ουσία. Στις εκδόσεις Premium και Creator, μπορείτε να απολαύσετε ένα πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών, όπως: συγχρονίστε τις λίστες ανάγνωσής σας μεταξύ διαφορετικών υπηρεσιών, διαχειρίζεστε τα αγαπημένα σας άλμπουμ/καλλιτέχνες/κομμάτια, δημιουργήστε SmartLinks για να μοιραστείτε τις λίστες αναπαραγωγής και τη νέα μουσική κ.λπ. Μόνο τρία απλά βήματα για τη μεταφορά μουσικής deezer στο Spotify. Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την έκδοση Android του Soundiiz για να μεταφέρετε μουσική στο τηλέφωνό σας.

Μεταφέρετε τη λίστα αναπαραγωγής Deezer στο Spotify με soundiiz

2. Τσιγγύμιος

Το Tunemymusic σας επιτρέπει να μεταφέρετε τη μουσική σας βιβλιοθήκη σε 25 πλατφόρμες όπως: Spotify, Deezer, Apple Music, YouTube, Amazon Music, Pandora και κλπ. Το ηλεκτρονικό εργαλείο περιλαμβάνει 5 λειτουργίες: μεταφορά, συγχρονισμό, κοινή χρήση, μεταφόρτωση και αποθήκευση. Ακολουθήστε τα βήματα μεταφοράς στον ιστότοπο και μπορείτε να μεταφέρετε με επιτυχία τη μουσική σε 4 βήματα για να Spotify σε 4 βήματα.

Μεταφέρετε τη λίστα αναπαραγωγής Deezer στο Spotify με tunemymusic

Μέρος 4. Πώς να μεταφέρετε το Deezer στο Spotify στο smartphone ?

Μεταξύ των μεθόδων που αναφέρονται παραπάνω, δωρεάν η μουσική σας είναι διαθέσιμη για υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο iPhone σας ή στο τηλέφωνο Android σας. Επιπλέον, συνιστούμε εδώ είναι μια άλλη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο για να μεταφέρετε τη μουσική Deezer για να Spotify σε οπουδήποτε.

Μεταφέρετε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer στο Spotify με το SongShift

Το SongShift είναι μια διαθέσιμη εφαρμογή που για το iPhone, επέτρεψε να εισαγάγει, να μεταφέρει ή να μοιραστεί γρήγορα μουσική που πρόσφατα ακούει από 12 πλατφόρμες, όπως Spotify, Deezer, Apple Music, YouTube. Επιπλέον, η SongShift εργάζεται για να προσθέσει νέες υπηρεσίες που ζητούν οι χρήστες του. Και στη συνδρομή Pro, υπάρχουν αρκετές πρόσθετες λειτουργίες: αύξηση της ταχύτητας του Trafert, μεταφορά από παρτίδες, κοινή χρήση μουσικής.

Για τα τηλέφωνα Android, μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν λογισμικό μουσικής που αναφέρθηκε παραπάνω απευθείας για μεταφορά μουσικής ή αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το SongShift, μπορείτε να βρείτε το APK Android SongShift Online, Download and Install SongShift στο τηλέφωνό σας. Εδώ είναι ένας σύνδεσμος για ένα πακέτο εγκατάστασης που βρήκαμε για εσάς, μπορείτε να κατεβάσετε Songshift 2.0 APK μέσω αυτού, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερότητα και την ασφάλεια του λογισμικού, οπότε χρησιμοποιήστε το με προσοχή .

συμπέρασμα

Η ανάγκη μεταφοράς μουσικής από μια πλατφόρμα στην άλλη εξηγείται από το γεγονός ότι οι διαθέσιμοι πόροι σε κάθε πλατφόρμα μουσικής ροής είναι διαφορετικοί και ότι η εμπειρία που προσφέρει κάθε πλατφόρμα είναι επίσης διαφορετική. Μεταξύ των πέντε μεθόδων που αναφέρθηκαν παραπάνω, έχουμε δει εφαρμογές αφιερωμένες ιδιαίτερα στη μεταφορά μουσικής, καθώς και λογισμικό μετατροπής σε διάφορες λειτουργίες. Εάν θέλετε να κατεβάσετε, να μετατρέψετε και να επεξεργαστείτε τη μουσική, όχι μόνο μεταφέρετε το Deezer στο Spotify, το Hitpaw Video Converter σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών, με δοκιμαστική έκδοση που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε.

Αρχική σελίδα> Συμβουλές μουσικής> Πώς να μεταφέρετε τη μουσική Deezer στο Spotify σε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή ?

Επιλέξτε τη σημείωση του προϊόντος:

Πώς να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής σας από μια υπηρεσία μουσικής ροής σε άλλη ?

Οι υπηρεσίες μουσικής ροής καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος στις καρδιές των γαλλικών και των γαλλικών. Παρ ‘όλα αυτά, η αλλαγή της πλατφόρμας streaming είναι πολύπλοκη, ειδικά όταν έχετε καταγραφεί πολλές λίστες αναπαραγωγής ή άλμπουμ. Για να σας εξοικονομήσετε χρόνο, πολλές σχετικές υπηρεσίες προσφέρουν για να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής και τη μουσική σας σε μερικά κλικ από μια πλατφόρμα στην άλλη.

Μεταφορά μουσικής Deezer Apple Music Spotify Music Amazon

© unsplash / roland denes

Κάντε τα πρώτα σας βήματα σε μια πλατφόρμα μουσικής ροής φέρνει ιδιαίτερα ορισμένα πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα να αλλάξετε εάν η υπηρεσία συνεχούς ροής δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της. Ωστόσο, γίνεται πιο περίπλοκο εάν αρχίσετε να τοποθετείτε λίστες αναπαραγωγής, άλμπουμ ή μουσική στη βιβλιοθήκη σας.

Παρόλο που η μεταφορά μουσικής, playlist ή άλμπουμ έχει διευκολυνθεί σε μεγάλο βαθμό για μερικά χρόνια, αυτό δεν συνέβαινε στην αρχή που επιτρέπει στους Deezer, Spotify, Apple Music ή Qobuz για να διατηρήσουν πολλούς συνδρομητές. Εάν μπείτε στον πειρασμό να αλλάξετε πλατφόρμες, εδώ είναι μερικές υπηρεσίες που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα τις λίστες αναπαραγωγής, τη μουσική και τα άλμπουμ σας σε μια άλλη υπηρεσία μουσικής ροής.

Freeyourmusic: Μια εφαρμογή για iOS, Windows, Linux, Android και MacOS

Η πρώτη υπηρεσία μεταφοράς μουσικής από μια υπηρεσία μουσικής ροής σε άλλη, το Freeyourmusic έχει πολλά χαρακτηριστικά που θα είναι πολύ χρήσιμα για εσάς. Πράγματι, είναι δυνατόν να μεταφέρετε λίστες αναπαραγωγής και άλμπουμ με ακρίβεια ή αυτόματα στην πρόσφατα συνδρομητική υπηρεσία συνεχούς ροής.

Ένα freeyourmusic όχι τόσο δωρεάν…

Ωστόσο, προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια υπηρεσία, θα πρέπει να εγγραφείτε σε ετήσια ή τριμηνιαία συνδρομή ή να εγγραφείτε σε μια προσφορά ζωής με Freeyourmusic:

 • BASIC: 11.99 ευρώ (ενιαία πληρωμή);
 • Premium: 39,99 ευρώ ετησίως ή 14,99 ευρώ ανά τρίμηνο
 • Απεριόριστο: 199.99 ευρώ (ενιαία πληρωμή).

Η βασική προσφορά θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε με μη αυτόματο τρόπο, χωρίς περιορισμούς, λίστες αναπαραγωγής, άλμπουμ και μουσική (όλες τις πλατφόρμες) και να έχετε τις ενημερώσεις των εφαρμογών Free Life Applications.

Η προσφορά Premium είναι η μόνη διαθέσιμη σε ετήσια ή τριμηνιαία συνδρομή. Το τελευταίο παρέχει επίσης τα πλεονεκτήματα της βασικής προσφοράς, τη βοήθεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δυνατότητα ανταλλαγής λιστών αναπαραγωγής με φίλους που βρίσκονται σε άλλες πλατφόρμες, αυτόματο συγχρονισμό, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των λιστών αναπαραγωγής στο σύννεφο. Η προσφορά premium ακυρώνεται φυσικά ανά πάσα στιγμή.

Η απεριόριστη προσφορά της Freeyourmusic καταλαμβάνει τις ίδιες υπηρεσίες με την προσφορά Premium, αλλά σε μία μόνο αγορά. Αυτή η προσφορά, αν και είναι πολύ πιο κερδοφόρα, προορίζεται περισσότερο για άτομα που έχουν σόλο συνδρομή σε μια υπηρεσία συνεχούς ροής. Το τελευταίο θα είναι σε θέση να μοιράζεται λίστες αναπαραγωγής χωρίς περιορισμό σε φίλους και να ανακτήσει μουσική που στέλνουν συγγενείς.

Για τους πιο περίεργους, υπάρχει επίσης μια δωρεάν έκδοση, ή μάλλον μια δοκιμαστική έκδοση δεκατεσσάρων ημερών χωρίς να χρειάζεται να ενσωματώσει μια τραπεζική κάρτα.

Μοναδικές αγορές Freeyourmusic συνδρομές

Διατίθεται σε πολλά υποστηρίγματα

Για να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν το Freeyourmusic σε εξαιρετικές συνθήκες, οι άνθρωποι θα μπορούν να βρουν αυτήν την υπηρεσία σε διαφορετικές υποστηρίξεις: Android, iOS, Windows, MacOS (Intel και M1), Amazon και Linux. Εν ολίγοις, το Freeyourmusic διατίθεται σε πολλές υποστηρίξεις για τη μεταφορά λιστών, άλμπουμ και μουσικής, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που εγγραφεί. Μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας λογισμικό ή εφαρμογές κατευθύνοντας σε αυτήν τη διεύθυνση ή απλά κάνοντας κλικ στους προηγουμένως ενσωματωμένους συνδέσμους.

Ένας αριθμός συγχρονισμών σε συνεχή εξέλιξη

Τα τελευταία στατιστικά στοιχεία που υπάρχουν στον ιστότοπο Freeyourmusic δείχνουν ότι είναι μια υπηρεσία μεταφοράς μουσικής που εκτιμάται εξαιρετικά από τους χρήστες. Σε μια εποχή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η πλατφόρμα έχει καταστήσει δυνατή τη μεταφορά περίπου 2.576.505.000 μουσικής. Ένας αριθμός που δεν θα σταματήσει να μεγαλώνει με τα χρόνια.

Ταυτόχρονα, είναι δυνατόν να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής, τα άλμπουμ και όλη τη βιβλιοθήκη της μεταξύ αυτών των υπηρεσιών: Amazon Music, Apple Music, Deezer, Pandora, SoundCloud, Spotify, Tidal, YouTube, YouTube Music, Napster, Qobuz, Yandex Music , VK Music, Anghami και πολλοί άλλοι κάνοντας κλικ εδώ για να ανακαλύψετε την πλήρη λίστα.

Songshift: Μια εφαρμογή διαθέσιμη μόνο για το iPhone

Παρόλο που υπάρχουν λογισμικά και εφαρμογές συμβατές με πολλά λειτουργικά συστήματα, το SongShift είναι ιδιαίτερα επικεντρωμένο σε άτομα που έχουν iPhone. Επομένως, μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή φυσικά στην δωρεάν εφαρμογή για.

Ορισμένες λειτουργίες είναι διαθέσιμες δωρεάν, αλλά θα πρέπει να εγγραφείτε σε μηνιαία, ετήσια συνδρομή ή να εγγραφείτε σε άδεια ζωής για να εκμεταλλευτείτε το πλήρες δυναμικό του SongShift.

Οι τρεις τύποι προσφορών θα σας επιτρέψουν, σε όλες τις περιπτώσεις, να έχετε πρόσβαση στις ίδιες επιλογές, εάν σχεδιάζετε να αλλάξετε συχνά μια μουσική υπηρεσία ροής, η ετήσια προσφορά ή η άδεια ζωής θα είναι κερδοφόρα. Αντίθετα, αν θέλετε μόνο να μοιραστείτε μουσική με συγγενείς ή να μεταφέρετε γρήγορα τις λίστες αναπαραγωγής σας από την παλιά σας υπηρεσία στο νέο, η μηνιαία προσφορά θα είναι πιο σχετική, αφού μπορείτε να την ακυρώσετε όταν θέλετε.

 • Μηνιαία προσφορά: 3,74 ευρώ το μήνα
 • Ετήσια προσφορά: 14,97 ευρώ ετησίως
 • Lays Life: 29,95 ευρώ.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι τιμές είναι πολύ πιο προσιτές σε σύγκριση με το Freeyourmusic. Ταυτόχρονα, ενώ ο τελευταίος προορίζεται για αρκετούς χρήστες, το SongShift είναι μάλλον σε μια πιο περιορισμένη θέση χρηστών.

Υπηρεσίες Songshift

Soundiiz: Χρήσιμο στο πρόγραμμα περιήγησης και στο smartphone

Θέλετε, με τον ίδιο τρόπο όπως το Freeyourmusic, να είναι σε θέση να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής σας, τα άλμπουμ σας, τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και τη μουσική σας σε μια νέα υπηρεσία μουσικής ροής ? Το Soundiiz θα είναι ενδεχομένως η ιδανική υπηρεσία, ειδικά επειδή μπορείτε να απολαύσετε μερικές δυνατότητες δωρεάν.

Πράγματι, το Soundiiz, σε αντίθεση με το Freeyourmusic, προσφέρει μια εντελώς δωρεάν προσφορά για τη ζωή που θα σας επιτρέψει να είστε σε θέση να συνδέσετε όλες τις πλατφόρμες μουσικής όπου είστε εγγεγραμμένοι, μετατρέψτε τις λίστες αναπαραγωγής ένα προς ένα και πρόσβαση σε κλασικά εργαλεία. Εκτός αυτού, εάν έχετε πιο σημαντικές ανάγκες, υπάρχουν δύο πληρωμένες προσφορές.

 • Προσφορά υψηλής ποιότητας: 4,50 ευρώ το μήνα ή 36 ευρώ ετησίως (3 ευρώ το μήνα)
 • Προσφορά δημιουργού: 9,50 ευρώ ανά μήνα ή 75 ευρώ ετησίως (6,25 ευρώ το μήνα).

Ο κατάλογος των χαρακτηριστικών που προσφέρει η υπηρεσία μεταφοράς είναι σχετικά μεγάλη, αν θέλετε να πάτε σε μια περιπέτεια και να συμβουλευτείτε αυτή τη μακρά λίστα, μην διστάσετε να πάτε απευθείας στον ιστότοπό τους.

Συντονίστε τη μουσική μου: η πιο οικονομική από τις υπηρεσίες μεταφοράς στο πρόγραμμα περιήγησης

Αυτή η υπηρεσία μεταφοράς μουσικής από μια υπηρεσία μουσικής ροής σε άλλη προσφέρει συμβατικά χαρακτηριστικά. Αυτός ο περιορισμένος αριθμός όχι μόνο καθιστά δυνατό να μην χάσετε χρήστες ή χρήστες, αλλά και να μειώσετε την τιμή των προσφορών που είναι δύο.

Συντονίστε τη μουσική μου, επομένως, θα προσφέρει στους ανθρώπους μια δωρεάν προσφορά για μεταφορά έως και 500 μουσικής, ή ακόμα και τη δυνατότητα εξαγωγής μουσικής από μια υπηρεσία streaming σε άλλη δωρεάν. Η δεύτερη προσφορά, που πληρώθηκε, θα σας επιτρέψει να είστε σε θέση να μεταφέρετε έναν απεριόριστο αριθμό μουσικής, ώστε να μπορείτε να συγχρονίσετε αυτόματα έως και 20 πλατφόρμες μεταξύ τους, χωρίς να ξεχνάτε τη δυνατότητα μεταφοράς της μουσικής σας σε TXT ή CSV.

Αυτή είναι μια από τις φθηνότερες υπηρεσίες μεταφοράς μουσικής στην επιλογή μας. Συντονιστείτε την πληρωμένη προσφορά της μουσικής μου είναι διαθέσιμη σε τιμή 4,5 $ το μήνα ή δύο δολάρια το μήνα εάν εγγραφείτε στο έτος. Εν ολίγοις, σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες του συντονισμού της μουσικής μου, μια μικρή παράκαμψη στον ιστότοπο θα αποδειχθεί πολύ πιο αποτελεσματική. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε κάθε γωνιά αυτής της υπηρεσίας.