Apple iPhone 14 – Κινητό φύλλο, Apple: Επωφεληθείτε από την επιλογή του iPhone μας Δημοσίευση – Δημοσίευση

IPhone 15

Ανακαλύψτε το IPad Mini της 6ης γενιάς: με τα 8 του.3 “Μπορείτε να το πάρετε παντού μαζί σας ! Και η λήψη σημειώσεων ή σχεδίου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο με το μολύβι της 2ης γενιάς Apple ! Το iPad Mini, Compact Power, για απεριόριστη δημιουργικότητα.

Τηλέφωνο I Τηλέφωνο

Βρείτε ένα δωρεάν κατάστημα

Στα καταστήματα μας, οι σύμβουλοι είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν και να παρουσιάσουν τις προσφορές FreeBox και τις δωρεάν προσφορές κινητής τηλεφωνίας που σας ταιριάζουν.

Βρείτε ένα κατάστημα>

Για να σας ενημερώσουμε για τα τελευταία νέα, τις ενημερώσεις, τις αποκλειστικές, προωθήσεις, όλες τις δωρεάν.

 1. * Σε αριθμό 5G τοποθεσίες σε υπηρεσία: 16.644 τοποθεσίες 700 MHz/3,5 GHz (συμπεριλαμβανομένων 4.501 τοποθεσιών 3,5 GHz) στην ηπειρωτική Γαλλία στις 06/22/23. Βλ. Παρατηρητήριο για την ανάπτυξη 5G ARCEP της 10ης Ιουλίου 2023, διαθέσιμη στο ARCEP.Fr.
  ** Μέγιστη θεωρητική φθίνουσα ροή σε σύγκριση με 4G δωρεάν.
 2. 5G : Προσβάσιμο στην ηπειρωτική Γαλλία και στο εξωτερικό εντός των ορίων των περιοχών που καλύπτονται από τους δωρεάν φορείς εκμετάλλευσης κινητών τηλεφώνων και με συμβατή προσφορά και κινητό. Λεπτομερής κάλυψη στο κινητό.Ελεύθερος.Fr. Το δίκτυο 5G αναπτύσσεται.
 3. Απεριόριστες κλήσεις, SMS/MMS εξαιρουμένων των σύντομων αριθμών, ειδικών, προσαγωγών και SMS/MMS.
  Κινητό Διαδίκτυο στη Μητροπολιτική Γαλλία: Για τους συνδρομητές μη -αποθήκευσης: 250 GB με κινητό 5G ή 4G, 3 GB με 3G Mobile. Για τους συνδρομητές FreeBox: Απεριόριστα 5G και 4G και 250 GB σε 3G με κινητό 5G, απεριόριστο 4G και 250 GB σε 3G με κινητό 4G, 3GB σε 3G με 3G Mobile. Ο ρυθμός ροής μειώθηκε πέραν των 250 GB / 3 GB.
 4. (1) Σύμφωνα με τη μελέτη IFOP δωρεάν, αντιπροσωπευτικό δείγμα 401 δωρεάν συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας που ερωτήθηκαν από τις 05 έως τις 07/04 και από τις 12 έως τις 14/04/2023.
 5. (2) Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ικανοποίησης Πελατών – Έκδοση 2022 που δημοσιεύθηκε από την ARCEP στις 05/11/2022. Η μελέτη CSA πραγματοποιήθηκε από 24/09 έως 12/13/2021 σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 2194 ατόμων (σταθερά) και 564 άτομα (κινητά) που έρχονταν σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών τους μετά από πρόβλημα. Δείτε την πλήρη μελέτη στον ιστότοπο ARCEP
 1. Προσφορές που υπόκεινται σε συνθήκες, έγκυρες στην ηπειρωτική Γαλλία σύμφωνα με την κάλυψη του δικτύου και με ένα συμβατό κινητό.
  Προσφορές που διατηρούνται για συνδρομητές που διαμένουν στην ηπειρωτική Γαλλία ή δικαιολογώντας μια σταθερή σύνδεση με τη Μητροπολιτική Γαλλία, με την επιφύλαξη της εύλογης χρήσης των υπηρεσιών (βλ. Φυλλάδιο τιμών στο κινητό κινητό.Ελεύθερος.F).
  Sim/esim: 10 €.
 2. Επικοινωνίες (εξαιρουμένων των σύντομων αριθμών, ειδικών, προσαυξήσεων και SMS/MMS επικάλυψη) για ιδιωτική χρήση μεταξύ δύο ατόμων. Επικοινωνίες από το εξωτερικό, εντός των ορίων των περιοχών που καλύπτονται από το δίκτυο εκμετάλλευσης συνεργατών περιαγωγής και με συμβατό κινητό. Επικοινωνία από τις Ηνωμένες Πολιτείες: Ο συνεργάτης μας σταματάει το δίκτυο 3G: Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δωρεάν βοήθεια για την προετοιμασία της παραμονής μου στις Ηνωμένες Πολιτείες. 5G/4G/4G+: Ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία, υπόκειται σε συμβατή κάλυψη κινητής τηλεφωνίας και δικτύου 5G/4G/4G/4G+. Δίκτυο 5G/4G/4G+ κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. 4G διαθέσιμο στο εξωτερικό στους τομείς κάλυψης των χειριστών συνεργατών περιαγωγής. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο : Internet στο WiFi μέσω freewifi hotspots στην ηπειρωτική Γαλλία και με συμβατό με EAP-SIM κινητό.
 3. Δωρεάν υπηρεσία Ligue 1 : Προσφορά ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία, που προορίζεται για δωρεάν και δωρεάν συνδρομητές πακέτων σειρές. Πρόσβαση στις καλύτερες στιγμές (με τη μορφή εκχυλίσεων) των αγώνων της εποχής της Ligue 1 2022/2023 και των προγραμμάτων στο ποδόσφαιρο. Διαθέσιμη υπηρεσία σε συμβατό smartphone (κατεβάστε την εφαρμογή από το App Store ή το Google Play και τη δημιουργία ενός απαραίτητου λογαριασμού). Περιορίζεται σε μια σύνδεση και τα δύο. Υπόκειται σε ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο. Οι συνδέσεις με το κινητό Διαδίκτυο που συνδέονται με τη χρήση αυτής της υπηρεσίας χρεώνονται ή αφαιρούνται από το πακέτο για κινητά. Υπηρεσία που δημοσιεύθηκε από το Free SAS.
 4. Τιμές συνδρομητών Freebox POP :: 9,99 €/μήνα, μείωση 10 €/μήνα ισχύει σε ένα μόνο δωρεάν πακέτο και 15,99 €/μήνα, μείωση € 4/μήνα εντός του ορίου τριών δωρεάν πακέτων, που προορίζονται για συνδρομητές με συνδρομή Pop Pack Packbox, ως μέρος της προσφοράς πολλαπλών γραμμών (ακόμη και RIB και ακόμη και διεύθυνση).
 5. Τιμές συνδρομητών FreeBox (εξαιρουμένων των συνδρομητών Freebox POP) :: 15,99 €/μήνα, μείωση 4 €/μήνα εντός των ορίων τεσσάρων δωρεάν πακέτων, που ισχύουν για οποιαδήποτε νέα συνδρομή και προορίζονται για συνδρομητές με συνδρομή πακέτου δωρεάν box, ως μέρος της προσφοράς πολλαπλών γραμμών (ακόμη και η RIB και η ίδια διεύθυνση).
 6. Απώλεια εκπτώσεων σε περίπτωση τερματισμού της συνδρομής πακέτου Freebox POP/Freebox. Η μείωση δεν είναι σωρευτική με την προσφορά στο 0 €/μήνα (πακέτο € 2). Σε περίπτωση που ισχύει η προσφορά στο 0 €/μήνα, εφαρμόζεται μόνο η πιο πλεονεκτική μείωση: μείωση (ες) € 10/μήνα και εάν είναι απαραίτητο 4 €/μήνα που απευθύνεται παραπάνω παραπάνω.
 7. Πακέτο € 2 : Πέρα από 2 ώρες κλήσεων/μήνα: 0,05 €/λεπτό Για κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα και σταθερά από την ηπειρωτική Γαλλία, από την Ευρώπη και το DOM (προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Μητροπολιτικής Γαλλίας, της Ευρώπης και του DOM) και την τιμολόγηση με το ποσοστό που ισχύει για κλήσεις σε άλλους προορισμούς που περιλαμβάνονται. Πέρα από τα 50MB/μήνα: 0,05 €/mo Στην ηπειρωτική Γαλλία, από την Ευρώπη και το DOM. Τα λεπτά και το MO δεν χρησιμοποιούνται δεν μπορούν να αναφερθούν τον επόμενο μήνα. Επικοινωνίες από την ηπειρωτική Γαλλία σε προορισμούς που δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο και από το εξωτερικό (εξαιρουμένων της Ευρώπης και του DOM) που διατίθενται μόνο με διεθνείς και ταξιδιωτικές επιλογές. Προκαταρκτική ενεργοποίηση επιλογών στο χώρο των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας.Ελεύθερος.FR (πληρωμή προόδου κατανάλωσης € 10 ανά τραπεζική κάρτα κατά την ενεργοποίηση μιας από τις δύο επιλογές).
 8. Booster 5 GB Επιλογή: Ισχύει μόνο με το πακέτο € 2. € 9.99/μήνα εάν η συνακόλουθη συνδρομή στο πακέτο +€ 10 χρεώνεται εάν μεταγενέστερη συνδρομή. 5 GB (πέραν 0,05 €/MB) το μήνα στην ηπειρωτική Γαλλία, 3 GB (πέραν 0,05 €/MB) ανά μήνα στην Ευρώπη και DOM και απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία και DOM (εκτός Mayotte).
 9. Κινητό ασφάλιση: Κεράπεις για δωρεάν συνδρομητές για κινητά για οποιαδήποτε νέα παραγγελία ενός κινητού. 12 -Μνθάρια δέσμευση. Μεταβλητά ποσοστά ασφάλισης ανάλογα με το εμπορικό σήμα, το μοντέλο και τα χαρακτηριστικά του εξασφαλισμένου κινητού. Δύο αξιώσεις ανά έτος το μέγιστο. Δείτε τα όρια και τις συνθήκες στις οδηγίες πληροφοριών. Ασφαλιστής: Axa France IARD – RCS 722 057 460. Διαχειριστής μεσίτη: SPB – Orias 07 002 642
 10. Προσφορά ανάκτησης Ισχύει για την επανάληψη ενός smartphone που έχετε στην κατοχή σας, με ελάχιστη τιμή € 10 (εκτιμάται από την αρχή -up ανάλογα με το μοντέλο και την κατάσταση του smartphone μετά τις απαντήσεις που δόθηκαν στο ερωτηματολόγιο online εκτίμησης). Μετά την παραλαβή του κινητού, η Rammerce θα ελέγξει τη συμμόρφωση της κατάστασης του κινητού στη Διακήρυξη που έγινε στο ερωτηματολόγιο εκτίμησης και θα επιβεβαιώσει την εκτιμώμενη αξία ανάκτησης. Η μεταφορά θα γίνει εντός 5 ημερών από την επιβεβαίωση της ποσότητας ανάκτησης του smartphone. Διαγράφοντας τα δεδομένα σας ξεκινώντας την επικύρωση της ανάκαμψης πριν από οποιαδήποτε επαναχρησιμοποίηση του τηλεφώνου σας.
 11. Ανάκτηση μπόνους Ισχύει για οποιαδήποτε νέα παραγγελία από ένα smartphone που είναι επιλέξιμο για την ανάκτηση μπόνους και με δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας: Εκτός από το ποσό της ανάκαμψης έως 100 € των μπόνους ανάκτησης που καταβάλλονται με τραπεζική μεταφορά ανά εκκίνηση.
 12. Διαγράφοντας τα δεδομένα σας ξεκινώντας την επικύρωση της ανάκαμψης πριν από οποιαδήποτε επαναχρησιμοποίηση του τηλεφώνου σας.
 13. Δωρεάν σειρά: προσφορά που δεν συνδυάζεται με οποιαδήποτε προσφορά προώθησης. Χωρίς πιθανή μετανάστευση 2 € ή δωρεάν πακέτο στη δωρεάν σειρά.
  Κλήσεις, SMS, MMS απεριόριστα από την Ευρώπη και το DOM έως τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Ευρώπης, από το DOM και τη Μητροπολιτική Γαλλία. Internet 18 GB/μήνα από την Ευρώπη και το DOM Πέρα από: 0.0021 €/MB Από την Ευρώπη και το DOM. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές των επικοινωνιών εκτός του πακέτου που ισχύει κατά τη διάρκεια των 12 μηνών στο “τυποποιημένο φύλλο πληροφοριών δωρεάν σειράς” στο κινητό.Ελεύθερος.Fr
 14. Δωρεάν πακέτο: Απεριόριστο Διαδίκτυο σε 5G/4G/4G+ για τους συνδρομητές FreeBox: Ο όγκος δεδομένων μειώνεται σε 250 GB, σε περίπτωση τερματισμού της συνδρομής Freebox.
  Οι κλήσεις, τα SMS, τα MMS από την Ευρώπη και το DOM στην σταθερή και την κινητή Ευρώπη, το DOM και τη Μητροπολιτική Γαλλία και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ισραήλ στις σταθερές και κινήσεις των ίδιων μητροπολιτικών χωρών και της Γαλλίας. Internet 35 Go/Month σε 4G από την Ευρώπη, το Dom, την Ελβετία, το Guernsey, το Jersey, το Ile de Man, τον Saint-Barthélemy, τον Saint-Martin, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Αλγερία, την Τυνησία, το Ισραήλ, την Τουρκία, τη Νότια Η Αφρική, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ινδία, η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη, η Σρι Λάνκα, το Μπαγκλαντές, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Σερβία, το Μαυροβούνιο, η Λευκοκανική, η Μακεδονία, η Αρμενία, η Γεωργία, το Καζακστάν, το Πακιστάν, η Ονζμπεκιστάν, η Κίνα (Κονγκ, Μακάο), η Σένεση, η Μαδανάκη. , Comoros, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κολομβία, Κόστα Ρίκα. Πέρα από 35 GB/μήνα: 0.0021 €/mo Από την Ευρώπη, το DOM και το τιμολόγιο με το ποσοστό που ισχύει από άλλους προορισμούς.
 15. Περιλαμβάνονται σταθεροί προορισμοί (δωρεάν σειρές) : Azores, Νότια Αφρική, Åland (νησί), Αλάσκα, Γερμανία, Ανδόρα, Αγγλία, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Μπαχάμα, Μπαχρέιν, Μπαλέαρες, Βέλγιο, Βερμούδες, Βραζιλία, Μπρουνέι, Βουλγαρία, Καγιάν. Νησιά), Χιλή, Κίνα, Κύπρο, Κολομβία, Νότια Κορέα, Κέρκυρο, Κόστα Ρίκα, Κράτα, Κροάτι, Κυκλάδες, Δανία, Σκωτία, Ισπανία, Εσθονία, Ηνωμένες Πολιτείες, Φερόο (Νησιά) , Γκέρνσεϊ, Γαλλική Γουιάνα, Χαβάη, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι, Ινδία, Ιρλανδία, Βόρεια Ιρλανδία, Ισραδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Τζέρσεϋ, Ιορδανία, επανένωση, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακάο, Μαδέρα. Η Μαλαισία, η Μάλτα, ο άνθρωπος (νησί), η Βόρεια Μαριάννα (νησιά), η Μαρτινίκα, η Mayotte, το Μονακό, η Νορβηγία, η Νέα Ζηλανδία, ο Παναμά, το Πάσχα (νησί), η Παραγουάη, η Pays de Galle, η Ολλανδία, το Περού, η Πολωνία, η Πορτογαλία, το Πουέρτο Ρίκο, Δημοκρατία της Σλοβακίας,Η Τσεχική Δημοκρατία, η Ρουμανία, η Ρωσία, ο Άγιος Βαρθόλιος, ο Άγιος Μάρτιν, ο Σαν Μαρίν, η Σαρδηνία, η Σικελία, η Σιγκαπούρη, η Σλοβενία, η Σουηδία, η Ελβετία,.
  Χνουδωτά : Γουαδελούπη, Γαλλική Γουιάνα, Μαρτινίκα, Μάιο και Συνάντηση.
  Ευρώπη : Η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Κύπρο, η Κροατία, η Δανία, η Ισπανία, η Εσθονία, η Φινλανδία, το Γιβραλτάρ, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ιταλία, η Λετονία, η Λιέχτενσταϊν, η Λιθουανία, η Λουξεμβούργο, η Μάλτα, η Νορβηγία, η Κάτω, η Πόλη, Πορτογαλία, Τσεχική Δημοκρατία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβακία, Σλοβενία ​​και Σουηδία + Saint-Pierre και Miquelon.
 16. 4g+ δωρεάν πακέτο κουτιού :: Προσφορά χωρίς δέσμευση που υπόκειται σε όρους, που ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία, αποκλειστικά στη διεύθυνση συνδρομής του συνδρομητή, με την επιφύλαξη της τεχνικής και γεωγραφικής επιλεξιμότητας και της κάλυψης 4G/4G+ (κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης) 250GB/μήνα του Internet 4G/4G+ Mobile. μειωμένη ροή πέρα. Κόστος ανάθεσης: 19 €. Τέλη τερματισμού: 29 €. 4G+ υποχρεωτικά κουτιά και παροχή.
  Μέγιστες θεωρητικές ροές, με συμβατό εξοπλισμό.
  (2) Μεταβλητή ροή ανάλογα με το μήκος της γραμμής. Θεωρητική μέγιστη φθίνουσα ταχύτητα.
  (3) σε περιοχές που καλύπτονται αντίστοιχα με τη συσσωμάτωση δύο ή τριών ζωνών συχνοτήτων 4G.
  (4) Ικανοποιημένοι ή επιστροφές: Σε περίπτωση τερματισμού εντός 30 ημερών από την ενεργοποίηση, επιστροφή του 1ου μηνός συνδρομής καθώς και το κόστος θέσης σε λειτουργία. Απαλλαγή από τα τέλη τερματισμού. Τα έξοδα επιστροφής δεν επιστρέφονται.
 17. Δείτε το συμβατικό φυλλάδιο και το φυλλάδιο τιμών για κινητές προσφορές.Ελεύθερος.Fr.
 18. Συνιστώμενα χέρια -ελεύθερο κιτ
 19. Η ροή απορρόφησης ειδικής απορρόφησης (DAS) ποσοτικοποιεί την έκθεση του χρήστη στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του ενδιαφερόμενου εξοπλισμού. Το μέγιστο εξουσιοδοτημένο DAS είναι 2 w/kg για το κεφάλι και τον κορμό και 4 w/kg για τα μέλη.
 20. Η πειρατεία βλάπτει την καλλιτεχνική δημιουργία.
 21. Το δωρεάν κινητό χρησιμοποιεί το ILIAD78, το ίδρυμα πληρωμών που εγκρίθηκε από την ACPR, ενεργώντας ως πάροχος τεχνικών υπηρεσιών.

iPhone 15

Ανακαλύψτε το IPad Mini της 6ης γενιάς: με τα 8 του.3 “Μπορείτε να το πάρετε παντού μαζί σας ! Και η λήψη σημειώσεων ή σχεδίου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο με το μολύβι της 2ης γενιάς Apple ! Το iPad Mini, Compact Power, για απεριόριστη δημιουργικότητα.

(Re) Ανακαλύψτε το iPad v9

Το iPad 10.2 από 9η γενιά, έχει πολλές εξαιρετικές ικανότητες ! Με το ισχυρό βιονικό τσιπ A13, έχει επίσης εξαιρετικές φωτογραφικές ιδιότητες με την υπεριώδη κάμερα των 12 mpx.

Βασικά αξεσουάρ

Airpods 2

Κάθε μοντέλο συνδέεται εύκολα με όλες τις συσκευές και παίρνει υψηλής ποιότητας ήχο σε ένα καινοτόμο ασύρματο σχέδιο.

AirPods Pro

Ακουστικά που θα φέρουν μαγεία στα αυτιά σας. Με τρία μεγέθη, απολύτως μοναδική άνεση και τέλειο σχέδιο.

Καλό να ξέρω !

Esim, η τελευταία γενιά του SIM

Ένα ESIM είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό τσιπ που βρίσκεται στο smartphone από την κατασκευή του. Δεν είναι πλέον ο χειριστής που παρέχει το SIM, είναι ήδη ενσωματωμένο στο smartphone.

iOS 16

iOS 16 δέκα φορές το δυναμικό του iPhone με νέες επιλογές προσαρμογής, πιο έξυπνα χαρακτηριστικά και πάντα ευκολότερους τρόπους επικοινωνίας και μοιράζοντας.

Προσφέρει όρους

Σκούμπιντο

1/ προσφορά προώθησης που ισχύει από τις 07 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου 2023. Τα πακέτα Scoubido που προσφέρονται για 1 μήνα για Mini, XS, S και M και για 2 μήνες για τα πακέτα L, XL και MAXI. Η προσφορά ισχύει με δέσμευση που διαρκεί 12 ή 24 μήνες, με ή χωρίς νέο smartphone. Ο πελάτης δεν θα είναι σε θέση να ζητήσει τη διαφορά στα χρήματα ή σε έκπτωση στο τιμολόγιο μετά το τιμολόγιο. Προσφέρετε συμβατή με την υπηρεσία αποκατάστασης κινητού τηλεφώνου buyback (www.Θέση.Lu/buyback). Η προώθηση μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

iPhone 11

2/ προσφορά προώθησης που ισχύει από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου 2023. € 100 έκπτωση TTC, έγκυρη κατά την αγορά ενός smartphone της Apple iPhone 11 με ταυτόχρονη συνδρομή στην προσφορά Scoubido Mobile. Προσφέρετε συμβατή με την υπηρεσία αποκατάστασης κινητού τηλεφώνου buyback (www.Θέση.Lu/buyback). Σωρευτικά με άλλες τρέχουσες προσφορές. Στο όριο του διαθέσιμου αποθέματος.

iPad Mini V6

3/ προσφορά προώθησης που ισχύει από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου 2023. € 100 έκπτωση TTC, έγκυρη κατά την αγορά ενός tablet iPad Mini V6 64GB με ταυτόχρονη συνδρομή στα δεδομένα για να μεταβείτε για κινητά προσφορά. Στο όριο του διαθέσιμου αποθέματος.