Apple iPhone 11 Pro Test: Η πλήρης γνώμη μας – Smartphones – Frandroid, 3 συμβουλές για τη λήψη φωτογραφιών σαν επαγγελματίας με το iPhone 11

IPhone 11 Pro Photo

Contents

Ανοίξτε την κάμερα του iPhone σας και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία πορτρέτου με σάρωση. Σύρετε τον δρομέα για να επιλέξετε ένα φαινόμενο φωτισμού και να λάβετε τα αποτελέσματα ενός επαγγελματία. 6 τρόποι έχουν στη διάθεσή σας:

Apple iPhone 11 Pro Test: Η “Επανάσταση” είναι μια αξιοσημείωτη αυτονομία

Εδώ είναι η δοκιμή μας στο iPhone 11 Pro. Είναι το πιο συμπαγές από τα τρία μοντέλα με 5,8 ίντσες. Το χρησιμοποιήσαμε 15 ημέρες πριν σας δώσουμε τη γνώμη μας. Σχεδιασμός, οθόνη, κάμερα. Εάν πρόκειται να περάσετε τουλάχιστον 1.129 ευρώ για το τελευταίο από τον αμερικανικό γίγαντα, καλή ανάγνωση !

C_Apple iPhone 11 Pro- Fundroid- DSC02330

Πού να αγοράσετε το
Το Apple iPhone 11 Pro ανακατασκευάστηκε στην καλύτερη τιμή ?
383 € Ανακαλύψτε την προσφορά
409 € Ανακαλύψτε την προσφορά
499 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Εν συντομία
Apple iPhone 11 Pro

 • Παραστάσεις πολύ μπροστά από τον διαγωνισμό
 • Αυτονομία στα καλύτερα smartphones Android
 • Πολύ ισορροπημένο στο Video-Video
 • Πολύ υψηλή τιμή
 • Η καινοτομία δεν είναι χωρίς κίνδυνο
 • Σχεδιασμός 2017

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2019 και η αγορά μπορεί να έχει εξελιχθεί από τότε. Συμβουλευτείτε τη σύγκρισή μας για να ανακαλύψετε πιο πρόσφατα προϊόντα ενδεχομένως πιο συναφή με εσάς.

Η πλήρης γνώμη μας
Apple iPhone 11 Pro

13 Ιουνίου 2023 06/13/2023 • 23:00

Σημείωση: Δεδομένου ότι η δοκιμή iPhone 11 Pro Max δημοσιεύτηκε πριν από αυτό του 11 Pro, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τη δοκιμή 11 Pro Max για να βρείτε τα συμπεράσματά μας σχετικά με την απόδοση, το λογισμικό και την ποιότητα της οθόνης.

Ζούμε τη χρυσή εποχή των smartphones, οι βελτιώσεις που έγιναν στα smartphones κάθε χρόνο απέχουν πολύ από το σεισμικό. Οι συσκευές που είναι δύο ετών παραμένουν μοντέρνες και εξακολουθούν να είναι σε θέση να αντέξουν σε νέες αφίξεις. Κοιτάξτε το iPhone X ή το Samsung Galaxy S9: τρέχουν τα πάντα, επωφελούνται από τις τελευταίες ενημερώσεις οστών και εξακολουθούν να είναι καλά φωτοφώτρα. Μόνο η αυτονομία μπορεί να λείπει. Εν ολίγοις, δύσκολο να δημιουργηθεί η επανάσταση σε αυτόν τον τομέα, εκτός αν πάρετε κινδύνους που δεν πληρώνουν όσο θα μπορούσαμε να το στοιχηματίσετε.

Apple iPhone 11 Pro Τεχνικό φύλλο

Το iPhone 11 Pro διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα κάμερας, μεγαλύτερη αυτονομία και βελτιωμένη οθόνη. Σημειώστε ότι αυτές είναι επίσης οι σημαντικότερες διαφορές μεταξύ του iPhone 11 και του iPhone 11 Pro.

Μοντέλο Apple iPhone 11 Apple iPhone 11 Pro Apple iPhone 11 Pro Max
Διαστάσεις 7,57 cm x 15,09 cm x 8,3 mm 7,14 cm x 14,4 cm x 8,1 mm 7,78 cm x 15,8 cm x 8,1 mm
Μέγεθος οθόνης 6,1 ίντσες 5,8 ίντσες 6,5 ίντσες
Ορισμός 1792 x 828 εικονοστοιχεία 2436 x 1125 εικονοστοιχεία 2688 x 1242 εικονοστοιχεία
Πυκνότητα pixel 326 PP 458 PPI 458 PPI
Τεχνολογία οθόνη υγρού κρυστάλλου OLED OLED
Κάλτσα Apple A13 Bionic Apple A13 Bionic Apple A13 Bionic
Γραφικό τσιπ Apple GPU Apple GPU Apple GPU
Εσωτερική αποθήκευση 128 GB, 64 GB, 256 GB 128 GB, 64 GB, 256 GB 64 GB, 256 GB, 0 GB
Κάμερα (ραχιαία) Αισθητήρας 1: 12 MP
2: 12 MP αισθητήρα
Αισθητήρας 1: 12 MP
2: 12 MP αισθητήρα
3: 12 αισθητήρας MP
Αισθητήρας 1: 12 MP
2: 12 MP αισθητήρα
3: 12 αισθητήρας MP
Μπροστινός αισθητήρας φωτογραφιών 12 MP 12 MP 12 MP
Ασύρματος Wi-Fi 6 (AX) Wi-Fi 6 (AX) Wi-Fi 6 (AX)
Bluetooth 5.0 5.0 5.0
5G Οχι Οχι Οχι
NFC Ναί Ναί Ναί
Δακτυλικό αποτύπωμα Οχι Οχι Οχι
Χωρητικότητα μπαταρίας 3110 MAH 3046 mah 3969 MAH
Βάρος 194 g 188 g 226 g
Χρωματιστά Μαύρο, λευκό, κόκκινο, πράσινο, κίτρινο Μαύρο, ασήμι, χρυσό, πράσινο Μαύρο, ασήμι, χρυσό, πράσινο
Τιμή 285 € 383 € 439 €
Φύλλο προϊόντος Δείτε τη δοκιμή Φύλλο προϊόντων Φύλλο προϊόντος Δείτε τη δοκιμή

Πέρυσι, το iPhone XR ήταν μια απροσδόκητη επιτυχία. Όλη η προσοχή των οπαδών της Apple στράφηκε στο XS (Max), αλλά στην πραγματικότητα, πολλοί χρήστες έχουν επιλέξει το XR. Φέτος, ο πειρασμός να επιλέξει το μοντέλο εισόδου -επιπέδου είναι ακόμα μεγαλύτερο, επειδή το όνομα είναι πανομοιότυπο. Ως λίγο ύποπτος αγοραστής, έχετε αμέσως την ιδέα ότι θα πάρετε περίπου το ίδιο πράγμα, αλλά για μερικές εκατοντάδες ευρώ λιγότερα. Αν ήμουν χρήστης κανονικός, Πιθανώς θα πάω σε ένα iPhone 11 σε ένα από τα νέα χρώματα.

Apple iPhone 11 Pro Design, μέγεθος και εργονομία

Το iPhone 11 Pro έχει ένα παγωμένο γυάλινο σχέδιο παρόμοιο με αυτό του iPhone XS. Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά την πρόσθετη κάμερα στο πίσω μέρος και το γεγονός ότι οι φακοί της κάμερας τοποθετούνται ελαφρώς διαφορετικά. Αντί για μια τακτοποιημένη σειρά με δύο φακούς, έχετε τώρα ένα ελαφρώς ατασθαλία τετράγωνο, με περίεργους στόχους.

Ειλικρινά, περίμενα κάτι πραγματικά άσχημο με βάση τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευθεί πριν από την ανακοίνωση. Στο χέρι, φτάσετε εκεί. Δεν είναι άσχημο, αλλά για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι η Apple θα μπορούσε να το συλλάβει πολύ καλύτερα.

Στο μπροστινό μέρος, η συσκευή παρέμεινε η ίδια: μια μαύρη επιφάνεια (η οθόνη) με μια εγκοπή στην κορυφή, η οποία είναι εξίσου μεγάλη όπως πριν. Ωστόσο, η ταυτοποίηση των προσώπων με αναγνωριστικό προσώπου έχει βελτιωθεί: σύμφωνα με το εμπορικό σήμα της Apple, λειτουργεί γρηγορότερα και από ευρύτερη γωνία. Στην πράξη, ωστόσο, δεν έχουμε παρατηρήσει πολλές διαφορές, σε κάθε περίπτωση δεν είναι λόγος να ενημερώσετε ένα iPhone X.

Στο κάτω μέρος, υπάρχει πάντα μια σύνδεση αστραπής και τα σπυράκια και οι τρύπες των ηχείων βρίσκονται στο ίδιο μέρος.

Η Apple δεν έχει ακόμη επιλέξει το USB-C και είναι ενοχλητικό. Εάν έχετε ήδη ένα iPad Pro 2018, θα έχετε δύο διαφορετικούς συνδέσμους. Είναι αλήθεια ότι διατηρώντας τη σύνδεση αστραπής, τα αξεσουάρ σας συνεχίζουν να λειτουργούν. Αλλά η Apple πιθανότατα θα κάνει τη μετάβαση μια μέρα και κατά τη γνώμη μου, ήταν η κατάλληλη στιγμή.

C_Apple iPhone 11 Pro -fundroid - DSC02285

Πηγή: Frandroid

C_Apple iPhone 11 Pro -fundroid - DSC02358

Τα τελειώματα του υλικού στο πίσω μέρος έχουν αλλάξει: η πλάτη είναι κατασκευασμένη από ματ γυαλί. Το πλεονέκτημα του Matt Finish είναι ότι δεν βλέπετε εύκολα τα ίχνη των λιπαρών δακτύλων. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του Matt Back είναι ότι αισθάνεστε αμέσως το μπροστινό και το πίσω μέρος της συσκευής στην τσέπη σας. Είναι αξιοσημείωτο: αφήνω τη συσκευή πολύ λιγότερο συχνά από την τσέπη μου προς λάθος κατεύθυνση.

Apple iPhone 11 Pro οθόνη, λογισμικό και απόδοση

Όσον αφορά την οθόνη (μια πλάκα OLED), το λογισμικό (iOS 13) και την απόδοση (στο παιχνίδι και στα σημεία αναφοράς), σας στέλνουμε πίσω στη δοκιμή του iPhone 11 Pro Max. Σημειώστε, ωστόσο, ότι έχουμε πραγματικά μια πολύ πιο συμπαγή διαγώνια οθόνη στο iPhone 11 Pro, 5,8 ίντσες (6,5 ίντσες για το 11 Pro max). Το smartphone είναι επομένως πιο ευχάριστο στο ένα χέρι, είναι επίσης πιο ευχάριστο να το στεγαστείτε σε μια τσέπη με τζιν με μειωμένες διαστάσεις του.

Σημειώστε επίσης ότι το iOS είναι πιο κατάλληλο για μικρές μορφές. Το backtracking συχνά στεγάζεται στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης, η οποία το βγάζει μακριά από τον αντίχειρα όταν το τηλέφωνο κρατιέται στο δεξί.

Apple iPhone 11 Pro ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο

Με το iPhone 11 Pro, όλα περιστρέφονται γύρω από την κάμερα, γιατί εδώ είναι οι μεγαλύτερες καινοτομίες. Μια λογική επιλογή της Apple, επειδή υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνουμε. Και πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτό το νέο σύστημα κάμερας του iPhone 11 Pro φέρνει το Apple πίσω στο προσκήνιο όσον αφορά τη φωτογραφία. Αλλά η πρόοδος της Apple είναι μικρή. Ίσως η Google σύντομα θα μας εκπλήξει με το Pixel 4.

Ταυτόχρονα, πρέπει επίσης να παραδεχτώ ότι η διεπαφή κάμερας έχει γίνει λίγο πιο περίπλοκη εξαιτίας όλων αυτών των επιπτώσεων. Αυτό ισχύει επίσης για τις δυνατότητες ρετουσάυσης μετά τη λήψη φωτογραφίας. Εκτός από τα βασικά φίλτρα και λειτουργίες, υπάρχουν τώρα πολλές περισσότερες επιλογές που μπορούν να κάνουν αυτήν την εφαρμογή φωτογραφίας μια φορά τόσο απλή λίγο συγκεχυμένη.

Στο τέλος, έχετε λοιπόν ένα οπτικό ζουμ 0.5x, 1x και 2x στη διάθεσή σας. Σε σύγκριση με ένα ισοδύναμο κάμερας, έχετε στόχο 13 mm, 26 mm και 52 mm στην τσέπη σας, χωρίς να χρειάζεται να ζυγίζετε αδέξια με τους στόχους.

Εξαιρετικά μεγάλη γωνία

Η πιο αξιοσημείωτη καινοτομία στην κάμερα iPhone 11 είναι ο εξαιρετικά γωνιος στόχος (0.5x). Η χρήση αυτού του τρόπου λειτουργίας είναι απλή και διαφανής: τσίμπημα προς τα έξω για να κάνετε ένα πίσω ζουμ. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε αυτήν τη λειτουργία όταν βρίσκεστε σε λειτουργία ευρείας γωνίας (1x), σας αποκαλύπτεται ένα ευρύτερο πλαίσιο ορατό μέσω της διεπαφής σύλληψης.

IMG_0313

IMG_0312

Προσέξτε για το πλαίσιο: Αφήσαμε γρήγορα ένα κομμάτι δάχτυλο τόσο πολύ είναι ευρύ. Εάν δεν είχατε ποτέ ένα smartphone Android με εξαιρετικά γωνιά, θα εκπλαγείτε και γρήγορα θα παρασυρθείτε από αυτόν τον τύπο κάμερας. Προσωπικά, το ανακάλυψα με το LG G5. Η κάμερα γωνίας Ultra-Big μπορεί ωστόσο να σας οδηγήσει να κάνετε λάθη: δεν είναι σταθεροποιημένη (δεν είναι μεγάλη για βίντεο), στερείται κατάδυσης και είναι μια πολύ λιγότερο φωτεινή κάμερα (ƒ2.4) ότι η κάμερα υψηλής γωνίας.

Η προοπτική δημιουργεί παραμορφώσεις, αλλά αυτό καθιστά δυνατή την απόκτηση μοναδικών λήψεων, αν και οι φωτογραφίες δεν διαθέτουν λεπτομέρειες. Σας συμβουλεύω να αναγκάσετε μια πιο λοξή προοπτική και να παίξετε στα σημεία διαρροής, μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε ένα καθαρό στοιχείο στο προσκήνιο. Παρά τα ελαττώματά της, η γωνία Ultra-Big γίνεται γρήγορα πολύ πρακτική για τη σύλληψη σκηνών, αλλά δεν εστιάζετε στις λεπτομέρειες των φωτογραφιών που έχουν συλληφθεί.

Λειτουργία χαμηλού φωτός

Το νέο iPhone έχει επίσης μια νέα λειτουργία για να τραβήξει φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό. Μόλις ανιχνευθεί η κάμερα ότι μια σκηνή είναι πολύ σκοτεινή, ενεργοποιεί αυτόματα αυτή τη λειτουργία. Στο Pixel 3, η λειτουργία είναι διαφορετική: σε αυτόματη λειτουργία, το προσφέρουμε αν είναι απαραίτητο, αλλά αυτό απαιτεί μια ενέργεια από τη χρήση, διαφορετικά μπορείτε να ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο όλα στο μενού.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε χαμηλό φωτισμό χωρίς φλας έχουν ελαφρύτερη και φυσική εμφάνιση από ό, τι πέρυσι. Αυτή η λειτουργία Night αποτελείται επίσης από ένα μεγαλύτερο διάλειμμα: έως και 10 δευτερόλεπτα για ένα πλάνο με το χέρι σας και έως και 30 δευτερόλεπτα όταν το smartphone βρίσκεται σε τρίποδο. Εάν μετακινηθείτε πάρα πολύ, το iPhone σας ειδοποιεί αμέσως. Είναι πρακτικό και εύκολο να χειριστεί. Εκτός από μια πιο φυσική απόδοση, παρατήρησα ότι γενικά το iPhone 11 Pro διατήρησε πολλές περισσότερες λεπτομέρειες από το Pixel. Η νυχτερινή λειτουργία του iPhone 11 Pro φαίνεται πιο αποτελεσματική από τη νυχτερινή λειτουργία του Pixel 3.

Σημειώστε ότι οι δύο φωτογραφίες σύγκρισης ελήφθησαν σε ένα πολύ σκοτεινό περιβάλλον στη μέση της νύχτας.

Λειτουργία πορτρέτου

Η λειτουργία πορτρέτου του iPhone 11 Pro είναι πειστική, χρησιμοποιεί πάντα τη λειτουργία 2x για απόδοση τύπου 50mm. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με λειτουργία 1x, αλλά το αποτέλεσμα είναι λιγότερο ενδιαφέρον με αυτό το εστιακό μήκος.

Το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο, ιδίως με την κοπή των μαλλιών ή ορισμένων μορφών, ωστόσο οι λήψεις έχουν πολλές λεπτομέρειες από ό, τι στον τρόπο πορτρέτου άλλων μοντέλων smartphones: ιδίως στους κόκκους του δέρματος που είναι πιο ρεαλιστική.

IMG_0270-1

IMG_0264-1

IMG_0097

IMG_0494

IMG_0470

Αυτή είναι μια λειτουργία που χρησιμοποιώ πολύ συχνά, δίνει ανακούφιση στις φωτογραφίες και σας επιτρέπει να επισημάνετε ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Στην παρακάτω γκαλερί, μπορείτε να παρατηρήσετε ένα μείγμα τρόπων και φωτογραφικών μηχανών, υπάρχει τουλάχιστον μία φωτογραφία με τη λειτουργία πορτρέτου.

IMG_0216

IMG_0186

IMG_0183

IMG_0181

IMG_0180

IMG_0179

IMG_0178

IMG_0177

IMG_0176

IMG_0161

IMG_0150

IMG_0136

IMG_0135

Τι να σκεφτείτε το iPhone 11 Pro στη φωτογραφία ?

Τι γίνεται λοιπόν με το iPhone 11 Pro στη φωτογραφία ? Δεν είναι εύκολο να κρίνουμε ένα smartphone στη φωτογραφία. Υπάρχουν εξελίξεις υλικού και λογισμικού που φέρνουν μεγάλες αλλαγές από μια γενιά σε άλλη. Για παράδειγμα, η Apple είδε σαφώς την έξυπνη λειτουργία HDR του iPhone 11 Pro. Οι τελευταίες ασυνήθιστα ισοπεδώνει εικόνες αυξάνοντας τις σκιές και τις εξασθενητικές αντανακλάσεις, ενώ κορεσμένα τα λευκά. Στο τέλος, χάνουμε πολλά λεπτομερώς λόγω της εξομάλυνσης και της μείωσης του θορύβου. Αλλά είναι ακόμα χειρότερο σε άλλες μάρκες.

Το iPhone 11 Pro παραμένει ένας από τους καλύτερους μαθητές και δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη τη λειτουργία Deep Fusion που θα πρέπει να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση ορισμένων λήψεων. Εκτιμώ την πολύ πιο φυσική απόδοση, είτε σε λειτουργία χαμηλού φωτός είτε με λειτουργία πορτρέτου. Το Galaxy Note 10 ή το OnePlus 7 Pro τείνει να μαλακώσει το δέρμα, όταν το Pixel 3 στερείται κατάδυσης, το iPhone 11 Pro σηματοδοτεί τη διαφορά του.

Για τη λειτουργία βίντεο, ο Manuel το προκαλεί πολύ στο δοκιμαστικό του βίντεο. Το iPhone 11 είναι ένα καλό smartphone για να δημιουργήσετε βίντεο. Ταινίες σε 4K σε 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο και είναι ιδιαίτερα σταθερό όταν γυρίστηκε το 1080p. Εκτός αυτού, το προοδευτικό ζουμ, ακόμη και αν δεν είναι τέλειο και πολύ πιο αποτελεσματικό από αυτό που μπορεί να φανεί στον ανταγωνισμό.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Apple iPhone 11 Pro Battery

Για δύο χρόνια, είχα ένα iPhone X και στη συνέχεια ένα Google Pixel 3. Αρκεί να πούμε ότι αυτά τα δύο smartphones είναι κακοί μαθητές όσον αφορά την αυτονομία. Όταν διάβασα την υπόσχεση της Apple σχετικά με την αυτονομία του iPhone 11 Pro, είπα στον εαυτό μου: “Η Apple δεν έδωσε μια μεγάλη πρόκληση, είναι πραγματικά ένα από τα επαναλαμβανόμενα ελαττώματα του iPhone, αλλά δεν μπορώ να περιμένω να το ανακαλύψω”.

Πρώτο πράγμα, η Apple παρέχει φορτιστή USB τύπου-C 18 Watts. Αυτό αποφεύγει την αγορά ενός επιπλέον φορτιστή για να επωφεληθεί από το γρήγορο φορτίο, επιπλέον το συνιστώ (30 watts που φορτώνει επίσης τα smartphones Android, τα μικρά macbooks και άλλα iPad pro) πολύ καλά αν ψάχνετε για ένα.

Το iPhone 11 Pro φορτώνει από 0 έως 100 % σε 1 ώρα και 39 λεπτά Με τον ενσύρματο φορτιστή 18 Watts, όταν θα χρειαζόταν σχεδόν 4 ώρες με τον παλιό φορτιστή 5 Watts USB-A. Στην πλευρά της ασύρματης επαναφόρτισης 7,5 watt (πιστοποίηση QI), είμαστε ακόμα λιγότερο από 3 ώρες για πλήρες φορτίο. Εν ολίγοις, είναι καλύτερο, αλλά απέχει πολύ από τα smartphones Android που περνούν εύκολα κάτω από το χρόνο για ένα πλήρες ενσύρματο φορτίο.

Δεν έχουμε τεχνικό πρωτόκολλο παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται σε smartphones Android. Δεν μπορούμε λοιπόν να συγκρίνουμε την αυτονομία μεταξύ του iPhone 11 Pro και των άλλων smartphones. Τι έχουμε δει πάνω από 15 ημέρες χρήσης: Το iPhone 11 Pro εκμεταλλεύεται ένα πραγματικό κέρδος στην αυτονομία. Το παρακάτω παράδειγμα είναι η ομιλία: αποσυνδεδεμένο στις 8 π.μ. περίπου 50 %, μετά από μια μεγάλη μέρα εργασίας … το iPhone ήταν 10 % της αυτονομίας στις 11 μ.μ. Έτσι δεν κρατάει δύο συνεχόμενες μέρες, θα ήταν κάτι ηλίθιο να το πούμε, αλλά Θα πραγματοποιήσει οποιαδήποτε ολόκληρη μέρα 24 ωρών – ακόμη και τις πολύ μεγάλες μέρες. Αυτό είναι πραγματικά το πιο σημαντικό σε αυτό το smartphone και δεν είναι τίποτα.

Apple iPhone 11 Pro Networks και τηλεπικοινωνίες

Το iPhone 11 Pro είναι ένα μοντέλο στο υλικό. Πρώτον, είναι συμβατό με Wi-Fi 6 όπως τα τελευταία smartphones της Samsung High-end. Στη συνέχεια, το τμήμα 4G LTE MIMO 2 × 2 είναι πολύ συμπαγές. Εκτός αυτού, το iPhone 11 Pro υποστηρίζει όλες τις ζώνες συχνοτήτων 4G που χρησιμοποιούνται στη Γαλλία και δεν θα έχετε καμία δυσκολία να το χρησιμοποιήσετε σε όλες τις αγορές. Το ίδιο για το Bluetooth 5.0, είναι καθόλου καλό.

Δεν έχουμε παρατηρήσει συγκεκριμένα προβλήματα. Αυτό δεν είναι το καλύτερο στην κατηγορία του δικτύου, αλλά είναι ένας πολύ καλός μαθητής. Άκουσα κάποιες επικρίσεις σχετικά με την απουσία 5G στο iPhone 11 Pro: Στη Γαλλία, το 5G θα είναι εν μέρει διαθέσιμο γύρω στον Ιούνιο του 2020. Ο μόνος φόβος μου είναι η έκπτωση του iPhone 11 Pro από το 2021, οι χρήστες θα αναζητήσουν ένα 5G συμβατό smartphone σε αυτό το τμήμα τιμών, αλλά αυτό είναι μόνο μια λεπτομέρεια.

Apple iPhone 11 Ημερομηνία και τιμή κυκλοφορίας

Το iPhone 11 Pro δεν δίνεται πραγματικά: 1.129 ευρώ με μόνο 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Δεν υπάρχει έκδοση 128 GB… η έκδοση 256 GB είναι 200 ​​ευρώ περισσότερα, η οποία είναι επίσης μια πολύ σημαντική διαφορά τιμής.

Είναι πραγματικά η καταδίκη που κάνουμε σε αυτό το iPhone 11 Max: είναι ακριβό και παρόλο που μπορούμε να δούμε ότι είναι ένα προϊόν με εξαιρετικά τελειώματα, αυτή η πολύ υψηλή τιμή δεν είναι πάντα δικαιολογημένη όταν παρατηρούμε τον ανταγωνισμό. Ας μην ξεχνάμε λεπτομέρειες ότι το πλεονέκτημα των προϊόντων της Apple είναι ότι η τιμή μεταπώλησης παραμένει υψηλή, ακόμη και 2 έως 3 χρόνια μετά την αγορά της.

Πού να αγοράσετε το
Το Apple iPhone 11 Pro ανακατασκευάστηκε στην καλύτερη τιμή ?
383 € Ανακαλύψτε την προσφορά
409 € Ανακαλύψτε την προσφορά
499 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Apple iPhone 11 Pro συχνές ερωτήσεις

Το iPhone 11 αξίζει ακόμα ? Ποιες είναι οι διαφορές του με το iPhone 11 ? Σε ποια τιμή μπορούμε να το βρούμε ? Απάντηση στις πιο συχνές ερωτήσεις.

Ποια είναι η τιμή ενός iPhone 11 Pro το 2023 ?

Το iPhone 11 Pro είναι περίπου 310 έως 450 ευρώ, ανακατασκευάστηκε.

Πού να αγοράσετε το
Το Apple iPhone 11 Pro ανακατασκευάστηκε στην καλύτερη τιμή ?
383 € Ανακαλύψτε την προσφορά
409 € Ανακαλύψτε την προσφορά
499 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του iPhone 11 Pro και του 12 Pro ?

Σε σύγκριση με το iPhone 12 Pro, το iPhone 11 Pro έχει ένα λιγότερο αποτελεσματικό τσιπ, το Bionic A13 έναντι του A14 στον διάδοχό του. Χάνουμε επίσης την μπροστινή επιφάνεια που προστατεύεται από κεραμική ασπίδα. Η συμβατότητα Magsafe δεν προσφέρεται στο iPhone 11 Pro. Οι δύο οθόνες είναι αρκετά παρόμοιες, όπως και η διαμόρφωση φωτογραφιών, εκτός από το ότι το iPhone 12 Pro προσθέτει τη λειτουργία Night Portraits και το Apple Proraw. Το iPhone 12 Pro είναι επίσης 5G και διαθέτει σαρωτή LIDAR.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός iPhone 11 Pro και ενός iPhone 11 ? Ποιο είναι το καλύτερο ?

Εδώ είναι οι κύριες διαφορές μεταξύ αυτών των μοντέλων:

Το iPhone 11 Pro ενσωματώνει μια οθόνη 5,8 -ιντσών έναντι 6,1 ίντσες στο iPhone 11. Επωφελείται επίσης από μια πιστοποίηση Super Retina DR έναντι του υγρού αμφιβληστροειδούς HD στο iPhone 11. Δίνει μια πολύ καλύτερη αντίθεση, αλλά και την οθόνη HDR και μια υψηλότερη φωτεινότητα. Το iPhone 11 Pro διαθέτει μια επιπλέον μονάδα φωτογραφίας, ένα οπτικό ζουμ X2.

Γιατί να πάρετε το iPhone 11 Pro το 2023 ? Αξίζει ?

Το iPhone 11 Pro έχει πολλές ιδιότητες, ξεκινώντας από τον ποιοτικό σχεδιασμό του, την όμορφη οθόνη OLED, την απόδοσή του που διακυβεύεται απαράμιλλη από τον ανταγωνισμό ή την καλή του αυτονομία σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Το 2023, το iPhone 11 Pro εξακολουθεί να παραμένει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση, ιδίως λόγω της μακροζωίας του iOS και των ελκυστικών τιμών που προσφέρονται στην Reconditioned.

Apple iPhone 11 Pro Εναλλακτικές λύσεις

Οι εναλλακτικές λύσεις είναι κυρίως smartphones: το Samsung Galaxy Note 10 και το Huawei P30 (ή Huawei P30 Pro) που προσφέρουν επίσης καλή ισορροπία. Από την άλλη πλευρά, σας συμβουλεύουμε επίσης να κοιτάξετε από την πλευρά του iPhone XS, το οποίο μπορεί να είναι μια λιγότερο δαπανηρή εναλλακτική λύση. Οι διαφορές μεταξύ του XS και του 11 Pro δεν είναι τόσο σημαντικές όσο αυτό.

3 συμβουλές για τη λήψη φωτογραφιών όπως ένας επαγγελματίας με το iPhone 11

3 συμβουλές για τη λήψη φωτογραφιών όπως ένας επαγγελματίας με το iPhone 11

3 συμβουλές για τη λήψη φωτογραφιών όπως ένας επαγγελματίας με το iPhone 11

Ονειρεύεστε να τραβάτε φωτογραφίες άξια ενός επαγγελματία με το iPhone 11 ή ένα iPhone 11 Pro ? Υπέροχες φωτογραφίες, ακόμη και τη νύχτα, μια έκθεση στην τελειότητα, τα πορτρέτα που κόβει την ανάσα, το iPhone σας θα αποκαλύψει τον φωτογράφο σας ψυχής.

1- τραβήξτε φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με νυχτερινή λειτουργία

Το iPhone σας ανιχνεύει αυτόματα όταν είστε μια κατάσταση χαμηλού φωτισμού και ενεργοποιεί αυτόματα τη νυχτερινή λειτουργία. Το εικονίδιο της νυχτερινής λειτουργίας γίνεται κίτρινο όταν ενεργοποιείται η λειτουργία.

Ανάλογα με τη σκηνή, το iPhone σας μπορεί να πάρει περισσότερο ή λιγότερο χρόνο για να τραβήξει τη φωτογραφία. Δίπλα στο εικονίδιο της νυχτερινής λειτουργίας, εμφανίζεται η διάρκεια της έκθεσης. Μείνετε κίνηση κατά τη διάρκεια του χρόνου έκθεσης για να αποκτήσετε μια όμορφη φωτογραφία.

Ακόμα φωτεινότερες φωτογραφίες τη νύχτα

Εάν θέλετε να παίξετε με την εκθεσιακή ώρα και έτσι να επηρεάσετε τη φωτεινότητα της φωτογραφίας σας, μπορείτε να ορίσετε αυτή τη διάρκεια μόνοι σας. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στη λειτουργία νύχτας και ρυθμίστε τη διάρκεια. Όσο υψηλότερη είναι η διάρκεια, τόσο πιο φωτεινό θα είναι η φωτογραφία σας.

Σημειώστε ότι συνιστάται η χρήση τρίποδου εάν θέλετε να επωφεληθείτε από μεγαλύτερες εκθέσεις.

Πώς λειτουργεί το Night Mode ?

Εάν ανιχνευθεί χαμηλό φως από το iPhone, ενεργοποιείται η λειτουργία νύχτας. Στη συνέχεια, η συσκευή πηγαίνει αρκετές φωτογραφίες της σκηνής για να τους ευθυγραμμίσει για να διορθώσει την κίνηση. Μόλις ανακατασκευαστεί η εικόνα, το iPhone διαγράφει τις θολές περιοχές, ρυθμίζει την αντίθεση, διορθώνει τα χρώματα και αφαιρεί το θόρυβο. Δημιουργείται η τελική φωτογραφία.

2- Ρυθμίστε την εστίαση και την έκθεση της κάμερας σας

Όταν τραβάτε μια φωτογραφία, το iPhone σας ορίζει αυτόματα την εστίαση και την έκθεση της φωτογραφίας σας. Χάρη στη λειτουργία ανίχνευσης προσώπων, η έκθεση είναι ισορροπημένη μεταξύ των διαφορετικών ανθρώπων και οι φωτογραφίες σας είναι επιτυχείς κάθε φορά !

Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε την ανάπτυξη και την έκθεση της φωτογραφίας σας με μη αυτόματο τρόπο εάν θέλετε περισσότερη ελευθερία. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τις ακόλουθες ενδείξεις:

– Ορίστε τη ζώνη εστίασης: Αγγίξτε την οθόνη του iPhone σας όπου θέλετε να εστιάσετε

– Αλλαγή της έκθεσης: Για να τροποποιήσετε την έκθεση της φωτογραφίας σας, σύρετε τον δρομέα φωτεινότητας πάνω ή κάτω

Loce Setters σας

Μπορείτε να κλειδώσετε τις ρυθμίσεις σας πατώντας τη ζώνη εστίασης μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα “κλειδώματος AE/AF”. Για να επιστρέψετε στις αυτόματες ρυθμίσεις, απλά κάντε κλικ στην οθόνη.

3- Πάρτε πορτρέτα σαν επαγγελματίας

Ανοίξτε την κάμερα του iPhone σας και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία πορτρέτου με σάρωση. Σύρετε τον δρομέα για να επιλέξετε ένα φαινόμενο φωτισμού και να λάβετε τα αποτελέσματα ενός επαγγελματία. 6 τρόποι έχουν στη διάθεσή σας:

 • Φυσικός φωτισμός
 • Φωτισμός στούντιο: Για να ρίξετε φως στις λεπτομέρειες του προσώπου
 • Φωτισμός περιγράμματος: Για πιο δραματικό κατευθυντικό φωτισμό
 • Φως σκηνής: Για να απομονώσετε ένα θέμα κάτω από ένα σημείο
 • Μονο -φωτισμός σκηνής: Για κλασικό ασπρόμαυρο φωτισμό σκηνής
 • Φωτισμός μονοφωνικού φωτισμού υψηλού κλειδιού: έτσι ώστε το θέμα να παρουσιάζεται σε αποχρώσεις του γκρι σε λευκό φόντο

Ρυθμίστε τη θολότητα φόντου

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε τη θολότητα φόντου των φωτογραφιών σας, αγγίξτε το εικονίδιο και ρυθμίστε το άνοιγμα.

Πάρτε ένα selfie σε λειτουργία πορτρέτου

Στο iPhone σας, επιλέξτε τη λειτουργία πορτρέτου και στη συνέχεια μεταβείτε στη λειτουργία Selfie αγγίζοντας το κουμπί για να παρέμβετε τις κάμερες