Η Apple iPhone 11 Pro Camera – CoolBlue – Τα πάντα για ένα χαμόγελο, η Apple παρουσιάζει το iPhone 11 με διπλή κάμερα – Apple (FR)

Η Apple παρουσιάζει το iPhone 11 με διπλή κάμερα

Το iPhone 11 σας επιτρέπει να κινηματογραφείτε βίντεο με εντυπωσιακή ευκρίνεια χάρη σε κάμερες εξαιρετικά γωνίας και μεγάλης γωνίας, ικανές να εξοικονομήσουν βίντεο σε 4K με ευρεία δυναμική σειρά, για μεγαλύτερη λεπτομέρεια και σταθεροποίηση βίντεο ποιότητας κινηματογράφου. Με το εκτεταμένο οπτικό πεδίο και το μεγάλο εστιακό του σχέδιο, η εξαιρετικά ευρεία γωνία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πιο λεπτομερή βίντεο δράσης.

Η κάμερα του Apple iPhone 11 Pro

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Σε χάσει να με αγαπάς Η De Selena Gomez έχει κινηματογραφηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος με ένα Apple iPhone 11 Pro. Δείχνει ήδη πόσο καλοί είναι οι στόχοι του τελευταίου μοντέλου ναυαρχίδας της Apple. Αλλά τι ακριβώς είναι οι λειτουργίες της κάμερας και για τα χρησιμοποιούμενα ? Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κάμερα του Apple iPhone 11 Pro.

 1. 3 κάμερες
 2. Λειτουργίες κάμερας
 3. Νυχτερινή λειτουργία
 4. Στόχος γωνίας εξαιρετικά εγγγίου
 5. Βαθιά σύντηξη

Τριπλή κάμερα

Το iPhone 11 Pro είναι το πρώτο iPhone με 3 κάμερες στο πίσω μέρος. Έχει τηλεφακό, φακό ευρείας γωνίας και φακό εξαιρετικά μεγάλου γωνίας. Αυτή η συσκευή προσφέρει επομένως τον σωστό στόχο για κάθε κατάσταση. Για παράδειγμα, ο εξαιρετικά μεγάλος φακός γωνίας μπορεί να συλλάβει μια εικόνα έως και 4 φορές μεγαλύτερη από έναν τυποποιημένο φακό. Η μπροστινή κάμερα μου επιτρέπει να τραβήξω φωτογραφίες 12 megapixel, σε αντίθεση με την κάμερα 7 -megapixel του iPhone XS. Σημειώνω όχι μόνο ότι η ποιότητα των selfies έχει βελτιωθεί τεράστια, αλλά και ότι η εικόνα έχει περισσότερες λεπτομέρειες. Επιπλέον, μπορώ να κάνω τα βίντεο επιβράδυνση με αυτήν την κάμερα και να απολαύσω μια ευρύτερη εικόνα από πριν.

Λειτουργίες κάμερας

Βαθιά σύντηξη Έξυπνο HDR Νυχτερινή λειτουργία
Στόχος γωνίας εξαιρετικά εγγγίου Οχι Ναί Οχι
Ευρεία γωνεία Χαμηλος ΦΩΤΙΣΜΟΣ Ζωηρά Σε κακό φως
Τηλεφωτογραφικός Τον περισσότερο καιρό Ζωηρά Σε κακό φως

Νυχτερινή λειτουργία

Έπρεπε να περιμένουμε λίγο, αλλά είναι τελικά εκεί: η νυχτερινή λειτουργία του iPhone 11 Pro. Αυτή η λειτουργία αυξάνει τη φωτεινότητα και αναδεικνύει καλύτερα τα χρώματα των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν στο σκοτάδι. Ενεργοποιείται από προεπιλογή και το iPhone 11 Pro αλλάζει αυτόματα όταν η κάμερα ανιχνεύει χαμηλή φωτεινότητα. Προτιμάτε να απενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία ? Έτσι, σύρετε το εικονίδιο της νυχτερινής λειτουργίας μέχρι να “απενεργοποιηθεί”.

Η Apple παρουσιάζει το iPhone 11 με διπλή κάμερα

Μια στοίβα iPhone 11 που δείχνει τα έξι τελειώματα διαθέσιμα

Cupertino, Καλιφόρνια – Η Apple σήμερα ανακοινώνει την κυκλοφορία του iPhone 11, με καινοτομίες που εξακολουθούν να ενισχύουν την απόδοση του πιο δημοφιλούς smartphone στον κόσμο και να βελτιώσουν τα πιο χρησιμοποιούμενα χαρακτηριστικά σε καθημερινή βάση 1 . Ισχυρό και ακόμη πιο διαισθητικό, η νέα διπλή κάμερα του iPhone 11 προσφέρει πρωτοφανή ποιότητα βίντεο στο smartphone και εισάγει τη νυχτερινή λειτουργία για φωτογραφίες. Χάρη στο Bionic Chip A13, το iPhone 11 είναι σε θέση να εκτελέσει τα πιο απαιτητικά καθήκοντα, ενώ παραμένει λειτουργικά μια ολόκληρη μέρα σε ένα μόνο φορτίο. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει τον κακό καιρό χάρη στη βελτιωμένη αντίσταση στο νερό.

Προσφέρονται σε έξι υπέροχα χρώματα, το iPhone 11 θα είναι διαθέσιμο για προ -τάξη από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, και στη συνέχεια αγοράζοντας σε καταστήματα Apple Store από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, σε τιμή μεταπώλησης της Apple μόνο από € 809 μόνο.

“Το iPhone 11 είναι η νέα γενιά του iPhone. Ο υπέροχος σχεδιασμός του συγκεντρώνει νέες αξιοσημείωτες ικανότητες, συμπεριλαμβανομένων των κάμερων εξαιρετικά ευρείας γωνίας και μεγάλης γωνίας για υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο, τη δύναμη και την απλότητα χρήσης του iOS 13, καθώς και το a13 bionic chip, το τσιπ το ταχύτερο ενσωματωμένο σε ένα smartphone, ικανό να διαχειρίζεται γρήγορα τα πιο σημαντικά τρέχοντα καθήκοντα στα μάτια των χρηστών “, δήλωσε ο Phil Schiller, ανώτερος αντιπρόεδρος της παγκόσμιας μάρκετινγκ της Apple. “Χάρη στη στενή ενσωμάτωση του υλικού, του λογισμικού και των υπηρεσιών, οι καινοτομίες iPhone 11 επιτρέπουν σε περισσότερους πελάτες να επωφεληθούν από την ασυναγώνιστη εμπειρία των χρηστών σε προσιτή τιμή. Πιστεύουμε ότι οι πελάτες θα το λατρέψουν. »»

6,1 ιντσών υγρή οθόνη

Σχεδιασμός και οθόνη υψηλής ακρίβειας

Με την πίσω πλευρά του κατασκευασμένη με ακρίβεια και σκαλισμένο σε ένα μόνο δωμάτιο γυαλιού, το iPhone 11 έχει το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει σχεδιαστεί ποτέ για ένα smartphone. IP68 Πιστοποιημένο, είναι ανθεκτικό στο νερό έως και 2 μέτρα βαθιά για 30 λεπτά και έχει προστασία από καφέ, σόδα κ.λπ. 2 . Το iPhone 11 υπάρχει σε έξι νέα τελειώματα: μοβ, πράσινο, κίτρινο, μαύρο, λευκό και προϊόν (κόκκινο).

Ο υπέροχος σχεδιασμός All Screen Liquid Retina 6,1 ιντσών υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και τεχνολογίας αληθινής τόνου για να προσφέρει μια πιο φυσική 3 οπτική εμπειρία . Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να αλληλεπιδρούν με τις αγαπημένες τους εφαρμογές με απλό και φυσικό τρόπο με την απτική τεχνολογία αφής. Εντελώς ενσωματωμένο στο iOS 13, έχει εφαρμογές συντόμευσης για να εκτελεί κοινά καθήκοντα απευθείας από την αρχική οθόνη, όπως η λήψη ενός selfie στην εφαρμογή κάμερας, ελέγξτε την ημερομηνία ενός ραντεβού στο ημερολόγιο ή ακόμα και τα ηλεκτρονικά μηνύματα που έχουν προεπισκόπηση Ένα απλό πάτημα του δακτύλου.

Το νερό πιτσιλίζει σε μια στοίβα iPhone 11 με τα έξι διαθέσιμα

A13 Bionic Chip: Το ταχύτερο τσιπ ενσωματώθηκε ποτέ σε ένα smartphone

Το A13 Bionic Chip, το ταχύτερο που εμφανίζεται ποτέ σε ένα smartphone, προσφέρει ασύγκριτη απόδοση για κάθε μία από τις εργασίες που εκτελείται από το iPhone 11. Επιπλέον, ο κεντρικός επεξεργαστής και ο επεξεργαστής γραφικών του είναι έως και 20 % ταχύτερα από εκείνους του τσιπ A12. Το A13 Bionic Chip σχεδιάστηκε για αυτόματη μάθηση, με ταχύτερη νευρωνική μηχανή για ανάλυση σε πραγματική ανάλυση φωτογραφιών και βίντεο και νέους επιταχυντές αυτόματης μάθησης που επιτρέπουν στον κεντρικό επεξεργαστή να εκτελεί πάνω από 1 000 δισεκατομμύρια εργασίες στο δεύτερο.

Μαζί, το A13 Bionic και το iOS 13 Chip είναι η πιο αποτελεσματική αυτόματη πλατφόρμα μάθησης που παρατηρείται ποτέ σε ένα smartphone. Σχεδιασμένο για την απόδοση, το A13 Bionic Chip παρέχει επίσης εξαιρετική αυτονομία μιας ημέρας.

Το iPhone εμφανίζει ένα βιντεοπαιχνίδι

Ολοκαίνουργια διπλή κάμερα

Το iPhone 11 εγκαινιάζει μια διπλή κάμερα με τις ολοκαίνουργιες συσκευές εξαιρετικά γωνίας και μεγάλης γωνίας ενσωματωμένες στην καρδιά του iOS 13, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα βίντεο σε ένα smartphone και τις μεγάλες καινοτομίες φωτογραφιών, για να προσφέρουν στους χρήστες μια ασύγκριτη εμπειρία.

Το iPhone 11 σας επιτρέπει να κινηματογραφείτε βίντεο με εντυπωσιακή ευκρίνεια χάρη σε κάμερες εξαιρετικά γωνίας και μεγάλης γωνίας, ικανές να εξοικονομήσουν βίντεο σε 4K με ευρεία δυναμική σειρά, για μεγαλύτερη λεπτομέρεια και σταθεροποίηση βίντεο ποιότητας κινηματογράφου. Με το εκτεταμένο οπτικό πεδίο και το μεγάλο εστιακό του σχέδιο, η εξαιρετικά ευρεία γωνία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πιο λεπτομερή βίντεο δράσης.

Η διπλή κάμερα σας επιτρέπει να μεγεθύνετε εύκολα από τη μια κάμερα στην άλλη, ενώ το ζουμ ήχου χορηγεί τον ήχο στον τύπο του σχεδίου για να βελτιστοποιήσετε τη δυναμική του ήχου. Το iOS 13 τοποθετεί σε όλα τα ισχυρά εργαλεία τοποθέτησης βίντεο για να περιστρέψετε σχέδια, να τα καλλιεργήσετε, να αυξήσετε την έκθεση και να εφαρμόσετε φίλτρα, όλα αμέσως και απευθείας μέσα στη νέα διεπαφή συσκευής.

Η νέα συσκευή εξαιρετικά γωνίας του iPhone 11 σας επιτρέπει να καταγράψετε μια εικόνα τέσσερις φορές μεγαλύτερη, μετατρέποντας θεμελιωδώς την φωτογραφική εμπειρία. Είναι επίσης ιδανικό για τη λήψη τοπίων, κτίρια ή για κοντινή απόσταση, μεταξύ άλλων. Ο νέος αισθητήρας υψηλής γωνίας λειτουργεί εξ ολοκλήρου με το Pixel Focus και ενσωματώνει μια νυχτερινή λειτουργία, η οποία βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μέσα ή έξω, καθιστώντας τα πιο φωτεινά, με φυσικά χρώματα και λιγότερο θόρυβο. Οι δύο κάμερες συνεργάζονται σε λειτουργία πορτρέτου για να φωτογραφίσουν άτομα, ζώα ή αντικείμενα.

Φωτογραφία με το iPhone

Φωτογραφία με το iPhone

Φωτογραφία με το iPhone

Το Smart HDR της νέας γενιάς χρησιμοποιεί προηγμένη αυτόματη μάθηση για να συλλάβει περισσότερα φυσικά χρώματα, επισημαίνοντας τους φωτεινούς τόνους και τις σκιές των θεμάτων και το φόντο. Η τεχνολογία Deep Fusion, διαθέσιμη το φθινόπωρο, είναι ένα νέο σύστημα επεξεργασίας εικόνας που έχει δοκιμαστεί από τον νευρικό κινητήρα του A13 Bionic Chip. Βασίζεται στην προηγμένη αυτόματη μάθηση για την επεξεργασία φωτογραφιών pixel από το Pixel, το οποίο βελτιστοποιεί την υφή, τις λεπτομέρειες και το θόρυβο κάθε μέρους μιας φωτογραφίας.

Η στενή ενσωμάτωση μεταξύ υλικού και λογισμικού της Apple επέτρεψε να επανεξετάσουμε τη διεπαφή της κάμερας προκειμένου να προσφέρει μια πιο συναρπαστική εμπειρία στην οποία η διπλή κάμερα και η οθόνη του σχεδιασμού σας επιτρέπουν να δείτε και να εισάγετε ό, τι είναι έξω από το πλαίσιο. Χάρη στο QuickTake, οι χρήστες μπορούν τώρα να διατηρήσουν πίεση στο κουμπί κλείστρου για να ξεκινήσουν την εγγραφή ενός βίντεο, χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε τη λειτουργία φωτογραφίας.

Η κάμερα Truedepth Résecting διαθέτει μια νέα κάμερα 12 mpx που προσφέρει ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο για να κατανοήσει περισσότερες λεπτομέρειες σε selfies και χάρη στη νέα γενιά Smart HDR, οι φωτογραφίες των φωτογραφιών είναι ακόμα πιο φυσικές. Το Video Selfies κερδίζει στην εκφραστικότητα χάρη στην κάμερα Truedepth τώρα ικανή να πυροβολεί βίντεο σε 4K έως 60 I/S και επιβραδύνθηκε σε 120 I/S.

Αλλα χαρακτηριστικά

 • Το νέο τσιπ U1 που σχεδιάστηκε από την Apple χρησιμοποιεί την Ultra Wideband Technology (UWB) για την αντίληψη του χώρου. Αυτό είναι ένα πρώτο σε ένα smartphone. Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του iOS 13.1 στις 30 Σεπτεμβρίου, το Airdrop θα εμπλουτιστεί με προτάσεις για κατευθυντική αντίληψη.
 • Το Face ID, το πιο ασφαλές σύστημα ελέγχου ταυτότητας προσώπου που έχει σχεδιαστεί ποτέ για ένα smartphone, κέρδη στην απλότητα χρήσης και προσφέρει απόδοση έως και 30 % ταχύτερα σε διαφορετικές αποστάσεις και σε μεγαλύτερο αριθμό γωνιών.
 • Ο χωρικός ήχος εξασφαλίζει μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου surround και η λειτουργία Dolby Atmos επιτρέπει στο iPhone 11 να παράγει έναν ισχυρό και κινητό ήχο.
 • Η συνδεσιμότητα LTE Gigabit και Wi-Fi 6 αυξάνει την ταχύτητα λήψης 4 και επιτρέπει τη χρήση του διπλού SIM με το ESIM. 5

Ενσωμάτωση του iOS 13

Το iOS 13 στο iPhone 11 παρέχει μια εμπειρία υγρού με ενσωμάτωση υλικού και λογισμικού, καθώς δεν υπάρχει άλλο στο smartphone. Το iOS 13 είναι διακοσμημένο με μια νέα θεαματική εμφάνιση με σκοτεινή λειτουργία, έναν πιο εμπιστευτικό τρόπο σύνδεσης με εφαρμογές και ιστότοπους χρησιμοποιώντας την Apple και μια εντελώς νέα εμπειρία στα σχέδια 6 .

Οι προηγμένες λειτουργίες της κάμερας και της κάμερας προσφέρουν νέα πιο ισχυρά, πιο ολοκληρωμένα και πιο διαισθητικά εργαλεία ρετουσάρισμα φωτογραφιών, τα οποία τώρα ισχύουν και για την επεξεργασία βίντεο. Οι ρυθμίσεις φωτισμού πορτρέτου που ισχύουν απευθείας από την εφαρμογή κάμερας σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού ενός υποκειμένου και το νέο φωτισμό υψηλής πληκτρολογίας μονοφωνικού φωτισμού στις φωτογραφίες σας μιας εξαιρετικής μονόχρωμης εμφάνισης σε λειτουργία πορτρέτου.

Φτιαγμένο με το iPhone

Φτιαγμένο με το iPhone

Φτιαγμένο με το iPhone

Τιμές και διαθεσιμότητα

 • Τα μοντέλα iPhone 11 θα είναι διαθέσιμα σε δυνατότητες 64 GB, 128 GB και 256 GB και σε μωβ, πράσινα, κίτρινα, μαύρα, λευκά και προϊόντα (κόκκινα) χρώματα στην τιμή μεταπώλησης της Apple από 809 €. Οι πελάτες μπορούν επίσης να αποκτήσουν το iPhone 11 για 609 € Με την επανάληψη της συσκευής τους 8 στην Apple.com/fr, στην εφαρμογή Apple Store και στα καταστήματα Apple Store. Το iPhone 11 είναι επίσης διαθέσιμο από τους εγκεκριμένους μεταπωλητές της Apple και ορισμένους φορείς εκμετάλλευσης (οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν).
 • Πελάτες του Ηνωμένες Πολιτείες, στο Πουέρτο Ρίκο, στις Παρθένοι Νήσους των Ηνωμένων Πολιτειών Και περισσότερες από 30 άλλες χώρες και γεωγραφικές περιοχές μπορούν να προ -παραγγείλουν το iPhone 11 από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 2 μ.μ. (ώρα του Παρισιού). Θα είναι διαθέσιμος προς πώληση από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.
 • Οι πελάτες που επιθυμούν να πληρώσουν το iPhone τους με μηνιαίες πληρωμές, ειδικά εκείνους που έχουν την τρέχουσα συσκευή τους, να εγγραφούν στο πρόγραμμα αναβάθμισης του iPhone ή να ανανεώσουν τη συσκευή τους ως μέρος αυτού του προγράμματος, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Apple Store στο iPhone τους για να πάρουν το Pre – Έγκριση μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 6 π.μ. (ώρα Παρίσι), πριν από το άνοιγμα πριν από το iPhone 11.
 • Το iOS 13 θα είναι διαθέσιμο στις 19 Σεπτεμβρίου με τη μορφή ενημέρωσης ελεύθερου λογισμικού για το iPhone 6s και τα επόμενα μοντέλα. Πρόσθετες λειτουργίες λογισμικού θα διατίθενται στις 30 Σεπτεμβρίου κατά την κυκλοφορία του iOS 13.1 9 .
 • Στο App Store, η Apple Arcade θα είναι διαθέσιμη με το iOS 13 με συνδρομή συνδρομής από 4,99 € κάθε μήνα. Κατά την έναρξη της Apple Arcade, οι χρήστες θα επωφεληθούν από ένα μήνα δωρεάν δοκιμή 10 . Θα επωφεληθούν από απεριόριστη πρόσβαση σε έναν πλήρη κατάλογο που συγκεντρώνει περισσότερα από 100 νέα παιχνίδια αποκλειστικά, όλα συμβατά με το iPhone, το iPad, το iPod Touch, το Mac και το Apple TV.
 • Η Apple TV+ θα είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Apple TV σε iPhone, iPad, Apple TV, iPod Touch, Mac και άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Online (τηλεόραση.μήλο.com), για 4,99 € ανά μήνα με επτά ημέρες δωρεάν δοκιμής. Από σήμερα, οι πελάτες που αγοράζουν ένα iPhone μπορούν να απολαύσουν ένα έτος δωρεάν πρόσβασης στην Apple TV+ 11 .
 • Apple Arcade στο App Store και Apple TV+ στην εφαρμογή Apple TV εμπλουτίστε την Apple Range της Apple Music, της Apple News, της Apple Pay και του Icloud.
 • Όλοι οι πελάτες που θα αγοράσουν ένα iPhone 11 από την Apple θα επωφεληθούν από μια εξατομικευμένη διαμόρφωση στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο δωρεάν για να προσαρμόσουν το iPhone τους: οι ομάδες μας θα τους βοηθήσουν να μεταφέρουν τα δεδομένα τους, να διαγράψουν τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο παλιό τους τηλέφωνο, διαμορφώνουν τους λογαριασμούς τους E- Mail, και θα τους δείξουν τις νέες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο App Store.
 • Οι πελάτες μπορούν να επεκτείνουν την περιορισμένη εγγύησή τους με την εγγραφή σε AppleCare+ και AppleCare+ με κλοπή και απώλεια και να αποκτήσουν πρόσβαση προτεραιότητας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
 • Οι πελάτες είναι περίεργοι να μάθουν περισσότερα για το iPhone 11 μπορούν να συμμετάσχουν σε μια από τις νέες συνεδρίες γρήγορων συμβουλών που προσφέρει η Apple ως μέρος της σημερινής Aple Apple. Οι γρήγορες συμβουλές είναι 15 -λεπτά δωρεάν συνεδρίες αφιερωμένες στα κύρια χαρακτηριστικά του iPhone, όπως η φωτογραφία. Οι νέες συνεδρίες γρήγορων συμβουλών θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Το iPhone 11 μειώθηκε στα έξι τελειώματα του

Ειδήσεις και πληροφορίες για νέα προϊόντα, που κοινοποιούνται απευθείας από την Apple.

Υποσέλιδο μήλου

Μπορείτε επίσης να ψωνίσετε σε ένα κατάστημα Apple ή σε έναν έμπορο. Ή καλέστε 0800 046 046.

Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Apple Inc. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

 • Συμφωνία εμπιστευτικότητας
 • Χρήση cookies
 • Οροι χρήσης
 • Πωλήσεις και επιστροφές
 • Νομική ειδοποίηση
 • Πληροφορικός